Masi: Jó hogy írtad ezeket az infókat , köszi!
Viszont ez megrémít ,hogy így kitolnak a Margitosokkal.
Mintha mi kértük volna ,hogy zárják be a kórházat.
Mindenképp szeretnék szülésznőt, ha esetleg meg tudod adni a nevét ennek akit ajánlottak azt megköszönném!!!!!!!!
Pont 3 héttel korábbra vagy kiírva, még le is tesztelheted nekem
A védőnőm is említette ,hogy segít szülésznőt keresni, erre szeptemberig szabin van
Gabi: Én is bosszankodtam az UH miatt, szerintem 8-10 hét a két vizsgálat között nagyon hosszú idő !!
Én azt hittem ,hogy a végén sűrűbben nézik a babát, pontosan amiatt, amiket írtál.
Szept. elején megyünk megint 4D-re , mert addig nagyon hiányzik az én kis manóm, és a befordulás sem mindegy, mert nem szeretnék császárt + csak kíváncsi az ember lánya ,hogy szépen feljődik-e.
Szegény baba reggel óta csuklik, most már tuti ,hogy elfordult , mert egészen a köldököm vonalánál érzem a kis rándulásait
Nektek milyen gyakran van ilyen ? Danira minden nap rájön és vagy 1/2 óráig tart. Ebben rám hasonlít , elmúlaszthatatlan , fájdalmas. rekeszizom görcseim szoktak lenni .
Úgy sajnálom ilyenkor, próbálom simizni , de nem tudom ,hgoy neki ez ugyanolyan kellemetlen -e. Remélem nem !
Bogyó : Mit értesz belvároson ?
Évi : Szép a kocsi , örülök,hogy sikerült dönteni
Erika : Azért pihizzél is !
Én tegnap úgy kidőltem a takarítástól,hogy moccanni sem bírtam estére, bár nekem is jól esett a " munka" és gyorsabban tellt az idő is .
Cuki : Tök jó, hogy Panka is fejen áll! Azért szerintem ne add fel a gátvédelemmel kapcsolatban a reményt.
Gátolajat használsz majd ?

[/URL]