A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010. decemberi babavárók

MEGSZÜLETETT!!!!
A kis Noelt már kihozták a műtőből, méreteket még nem tudok. Nenu még bent van, mindketten jól vannak!

Kép
orsolymors

Sziasztok!

Itt vagyok én is! Fizikailag jól vagyok de lelkileg totál kész!
Fogalmam sincs miért sírok szinte egész nap, nem találok rá magyarázatot. Remélem elmúlik!

Nenu: Nagyon drukkolok!

Katalinoknak boldog névnapot!

Kép
eper74

Juj de izgi. Köszönjük Orsi hogy közvetítesz. Isten hozott Noel ezen a világon!!!!

Cedis nem tudom milyen táblázatban? Hát volt az elején hogy a tábliba elküldtem az adataimat, nem tudom. Nem sürün tudtam jönni. Ki csinálja? Fent van a gmailen?

Kép
Kép
pancsi76

Most olvasom a jó hírt! Látjátok még zavart is vagyok :D

Nenu: Gartulálok! Sok-sok boldogságot kívánok!

Kép
eper74

Hurrá! Isten hozott kicsi Noel ezen a világon!!! Millió puszi Nenu, minden boldogságos jót kívánok nektek!

Pancsi: igen gmailen van egy tábli a dokumentumok között, azt tudod szerkeszteni.
Nos napok óta én is ezen agyalok: hogy hogyan válok anyává? Lehet megköveztek, de úgy érzem "megcsalom" a férjem, pedig erre ő semilyen okot nem ad, mindent együtt csinálunk, mindenben együtt döntünk, így van ez a terhességgel és a gyerekvállalással is. Ráadásul úgy érzem elvesztem önmagam, mármint a korábbi önmagam. Na mindegy, gondolom ez is hormonális dolog.

Eper: ne aggódj, csak a hormonjaid, pár hete én is így voltam. Mikor már az uram is mindennel megpróbálkozott, hogy megvigasztaljon neki jutott eszébe, hogy ez a hormonok miatt van. Ettől a felismeréstől a sírás nem múlt el, de jobban éreztem magam, már gondoltam magamról, hogy debil vagyok
:lol:

cicóka

Nenu gartulálok a kis Noelhez!

mkriszta: MÁV Atalay doktornő pont mint Leo :)

cicóka: Remélem igaza van a dokidnak és tényleg megfordul. Én is ma ugyanatokat jártam végig mint te! :)
Nekem dec 14. a csaszi időpontom, ha addig nem jön magától, de maradjon csak! Ráérünk még!

pancsi akkor szoríthatunk érted is! Jóslók vannak, de nálam nem mérhető!

eper vannak iylen napok! majd elmúlik! Pihenj sokat!

KépKép
KépKép

Bogi, Csanád és Szabina
boglarkabiro

Nenunak gratula!!!!
Jó egészséget nekik!!!Pusziljuk és várjuk a képekkel a boldog anyukát!

Eper!
No para,csak terhes vagy :lol: :lol: ezen mindenki átmegy :wink:

Julcsi nem írt vissza :cry: lehet elrontottam a számát?Na majd megnézem!

annus11

..... és az adatok:

Noel Iapichello
2800g
48 cm

Berninek fáj a hasa, de mindketten jól vannak! :) :) :)

Kép
orsolymors

Húúúú lányok hát mire jövök??? :) Már megint jó sokat írtatok!!

NENU!!!! NGAYON SOK BOLDOGSÁGOT A KIS NOEL BABÁHOZ!!!! GRATULÁLOK !!!! SOK_SOK TEJCSIT!!! :)

KATALINOK!!!!! NAGYON SOK BOLDOG NÉVNAPOT!!!

Eper! Ne izgulj. Mostanában én is ilyen vagyok. Biztos csak a hormonok, meg hogy már nagyon türelmetlenek vagyunk így a végén és már szeretnénk mi is túl lenni rajta.

Pancsi! Akkor lehet te leszel a következő? :) Szorítok nektek és persze mindenkinek,aki már érez valamit+++++++++

A helyzet az, hogy én éreztem a mai napot, hogy ma szülök November 25.én,de ezek szerint azt éreztem, hogy ma Nenu szül. :)
Szóval nem leszek jó boszi :wink: Na mindegy valaki szült és ez a lényeg. Most már Nenu is túl van rajta én meg csak irígykedek. De most már nekem is csak 1 hetem van- vagyis kettő,ahoz hogy índítsanak. Addig csak lesz valami. Remélem.

Mai méretei. BPD: 94mm Fl: 75mm haskörfogatot nem néznek nálunk. Ma egész nap nem hagyott békén Réka! Ficánkolt. Rá hatott a front,de úgy néz ki azért még jól érzi magát odabent. :(

Kép
bei

Gratulálok Noelhez! Sok egészséget és boldogságot kívánunk nekik! :D

Pancsi, úgy ahogy cicóka írja, a gmailen vagy egy tábli, hogy ki, hol mikor szül, telószáma, stb., és nem találtalak benne.

Orsi: várjuk majd a méreteket is. :)

Eper: ma én is valahogy így éreztem magam, mint te, remélem tényleg a hormonok.

Kép
cedis

Nenu...nagyon sok boldogságot a babához és jobbulást neket!
Gratulálok!!! :lol:

mkriszta...elhiszem hogy a haskörfogattal van összefüggésben, az amúgy a HC jelzés???
Mert a HC nekem se kevés, 349mm :)
Neked mennyit is mértek amire a 3300 grammot saccolta a doktornő?
Valószínű a dokim csak általánosságban mondta hogy a 92.es BPD az már nagyobb mint 2500gramm.

Pancsi...hogy vagy??Vannak még fájásaid? hallod ez már nagyon izgi hisz a 39.héten vagy. :lol:
Drukkolok neked, és könnyű szülést ha menned kell!!!!!!

Bei..és te hogy vagy??? Nem szülsz akkor? :wink: Lehet mégis csak decemberi babád lesz???

Ma Bazsi is nagyon izeg-mozog, szinte kidudorodik olyan nagyon hogy már fáj! :roll:
De nem is ez a bajom....a hátam azt nagyon nagyon fájlalom, már sehogy se jó feküdni. :(

Ja, és mindenkinek köszi a névnapi köszöntést!!!! :D
Estére azért a férjemnek is eszébe jutottam. :wink: 8)

Kép
Kép
lovaszkata

Gratula Noelhez még egyszer!!!Hát a hasfájás császár után azt hiszem eltart még pár napig!De minden oké,ez a lényeg!!!!

Bei!
Szép méretek nálad is!A lényeg h ma szült vki,azt eltaláltad :lol: :lol:

Nekem délután volt 1-2 olyan fájás h azt hittem beszarok :lol: De szerencsére csendesedett.Ez a gyerek szórakozik velem...pici fájások vannak,egyre többször.De ha így haladunk a végén kihúzzuk decemberig :lol: :lol: Szóval én se vagyok egy jóstehetség! :wink:

annus11

cicus...cedis...nenu...annus és mások
köszönöm a dicséreteket aranyosak vagytok nem bírtam ki még tettem fel képet a szöszkéről
titokbaba
nagyon sok egészséget és boldogságot kívánok már igen otthonról :D de holnap ti is követtek ebben
eper
remélem nem lesz ilyen vizsgálat még1x hogy nagyobb bajt csinál mint hasznot
boglárkabíro
igen ritka a szöszi legalábbis ahogy mi láttuk ott a kórházakban mindkettőben a miénk volt az egyedüli
tyche
nagyon sok egészséget és boldogságot nektek is
katinkababa
ne irigyelj mert én fél karom adtam volna azért hogy 3 óránként láthassam nem hogy foghassam is na meg szopiztassam...én egész nap a klinikán míg voltunk nem mehettem be hozzá csak du.másfél órát és akkor is csak az inkubátorban nézhettem...pokol volt az nekem!
nenu
nagyon sok boldogságot és főleg egészséget kívánok nektek is hisz ez a legfontosabb

és minden katinak boldog névnapot!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára menion 2010.11.28 11:38-kor.

Kép
menion
Budapest

mi már nagyon sok mindent tudunk csinálni...már sikerült összekakizni majd összepisizni mindent és este meg lehánytuk a ruginkat...ez azért jó mert ma kaptunk 4db 44-es rugit amit gyorsan kimostam hogy legyen épp hogy kivasaltam s mostanra el is használtuk...
remélem hamar jön postán az a csomag amit egy alapítványtól kapunk benne 44-es és 50-es rugik meg bodyk...
nem kell csak a postaköltséget fizetni és ha kinövi vissza kell adni :D nagyon rendesek mert nem tudnám honnan szedjek ilyen kicsi méretet pláne hogy Laci dolgozik nem tudok menni érte...

meg van már a taj és lakcím kártyánk is már intézi a tgyá és egyéb papírokat a Laci minden nap megy valamiért reggel munka elött
ma mindkét kórházat megjárta az egyik a zárómat nem adta ide a másik az igazolásomat hogy ott voltam na meg a felicitas csomag is csak most érkezett mert akkor nem volt mikor bent feküdtem...
de nem kapunk emelt családi pótlékot meg közgyógyot sem mert "túl egészségesek vagyunk"...hát én nem bánom az egészséget úgysem tudják megfizetni :lol:
ma már megint többet eszik egyre hörcsögösebb a pofija és egyre nagyobb a hangja is :D
mindenkinek remélem ilyen ügyes okos babája lesz/van aki eszik szépen ahogy kell!
sajnálom azért hogy ilyen rövid terhességem volt még élveztem volna kicsit de most hogy itt van ez a csoda annyira nem bánom hogy így intézkedett csak azt hogy skorpió lány lett...na attól rendesen parázok mert nem semmik a sorpiók...én direkt úgy "intéztem" hogy kiszámoltam mikorra esik a szülés hogy bak legyen erre keresztbe tesz nekem ez a csaj :P most aztán felköthetjük a gatyát!

Kép
menion
Budapest

Jó reggelt!

Nagyon gyors bejelentkezés.

Nenu:
Nagyon-nagyon boldog életet kívánok nektek!!! Gratulálok, és örömteli babázást Noellel!!! (Holnap már jobb lesz a sebed is, én se akartam hinni, de így van :D )

Menion:
Örülök, hogy már otthon!

Remélem mi is hamarosan. Tegnap a CRP-je először 14 volt (15-ig jó) de a doktornő le akarta kontrollálni. Délután lement 11-re, de még ma reggel is megnézik. Ettől függ a hazamenetel... Szorítsatok! Baja egyébként nincs. Nem lázas, nem nyűgös. Bár a nagyfiamnál is ez volt, csak akkor végig bőgtem egy napot, mert nem tudtam miért lehet ez. Most már rutinos csóka vagyok, és csak utólag bőgök :D

Puszi

Remélem ma is szül legalább egy topic lakó :lol: Szorítok csajok mindenkinek!!!

titokbaba

Menion: szívből örülök, hogy már otthon vagytok, mindig úgy meghatódom, ha a soraidat olvasom :oops: Anna baba pedig egyszerűen gyönyörű :!: :!: Azonnal megnéztem az új képeket is, nagyon helyes kis pofija van :wink: idekinn pedig úgyis megnő, pikk-pakk utoléri majd a többieket.

Titokbaba: szorítok, hogy ma mehessetek haza! Egyébként mi az a CRP?

cicóka

Sziasztok!

Menion: de jó, hogy már otthon! Olyan édes Anna! :D

Titokbaba: Én sem hallottam még erről a CRP-ről. Remélem minél hamarabb mehettek ti is haza, szorítok.

Mindjárt indulunk az oviba, aztán irány a kórház. Ma reggel megint 136/75 volt a vérnyomásom, kicsit félek mit fog mondani, remélem minden ok lesz.

Kép
cedis

Lement az értéke 8,2-re!!!! Még doktornéni megvizsgálja, és irány surány!!!

A CRP érték mutatja meg, hogy van-e bakteriális gyulladásos fertőzése egy embernek vagy sem. Nekem terhesség alatt is néztek mindig a vérképben. Normál esetben 10-ig (valahol csak 5-ig) jó, terhes nőknél 15-ig szokták elfogadni és újszülött babáknál is. Afölött antibiotikumos kezelést adnak. Mivel nekem negatív volt a kenetvétel, ezért abból kifolyólag nem lehet magas az értéke, így akkor még újabb vizsgálat lett volna, hogy miért. A csecsemősök szerint akkor is előfordul magasabb érték, ha a gyereknek sűrűbb a vére. Tegnap szegénnyel megitattam 2 dl vizet. Már majdnem hártyája nőtt :lol:

titokbaba

Sziasztok!

Menion: Örülök, hogy jól vagytok! Anna a hazavivős ruhájában szinte elveszik, annyira kis cuki.

Titokbaba: Jó lesz a CRP és mentek haza.

A CRP egy gyulladást jelző faktor. Nem is tudtam, hogy nézik az újszülötteknél.

Nagyon örülök, hogy tavasszal rátaláltam erre a topicra és csatlakoztam, rengeteg hasznos információt és biztatást kaptam már tőletek!
Bocs a tegnapi kiborulás miatt! Ma már minden oké :D

Kép
eper74

Jó reggelt!

Este már nem tudtam jönni sajna!

De megint sikerült jó hírrel kezdeni a napot!

Nagyon gratulálok a kis Noel babához.Tök jók méretek is.
Biztos a mai napod már könnyebb lesz.Én nagyon szorítok!

Tegnap egész nap azt éreztem mintha valami szivárogna de csak ilyen sárgás plecsni volt a tisztaságin.De az minden pisilésnél.Már tök parás vagyok.Hulla csöndben megyek pisilni és figyelem magam hogy meddig érzem hogy pisilok.Egyszer meg olyan idegesség kapott el.Nem tudom mi volt de tiszta izgatott voltam egész délután.A Zsolti is egész nap hivogat,hogy mi van már.Valami van a levegőben.
A dokim ma meg vasárnap ügyeletes a szülésznővel együtt.
Bár mehetnék.

Normális dolog amúgy hogy ennyire menne az ember?
Néha már szarul érzem magam,hogy én már ennyire mennék de a Dorotinak meg ott bent a legjobb.

Na a hormonok már nálam is dolgoznak rendesen.

hadedit82

Nem történt este semmi kétszer éreztem fájásokat a többit átaludtam :lol: . Szóval akkor ezek tényleg csak joslók voltak. Most már nem is görcsölök rajta. Jön amikor jönnie kell. Na megyek a gmailra és megnézem ezt a táblit magamnak. Még van 5 napom!!

Kép
Kép
pancsi76

Megtaláltam a táblát. De ez nekem elég bonyi hogy tudom beírni magamat? Tudna valaki segíteni? Lehet ezért nem szülök, mert nem vagyok rajta :lol:

Kép
Kép
pancsi76

Hededit az a folyás féleség, már jó jel hisz a hormonok okozzák a méhszáj felpuhulását, elsimulását is. Én is megilyedtem, mondtam is az orvosnak hogy nekem ilyen nem szokott lenni, nem-e a nyákdugó? És ő mondta el ezt, hogy már nagyon a végén vagyunk és ez természetes. A hétvége meg lehet össze is jön ebben a frontos időben. Pihenj sokat mert kell az energia. Ez teljesen normális már egy kicsit én is nyügnek érzem. Pedig imádom ezt az állapotot, és őt is. Csak már kapjam vissza a testem!!

Kép
Kép
pancsi76

na hírek Julcsiról!
Megvan,eléggé ingadozik a vérnyomása.Jövőhéten reméli h lesz mobil nete és egy üvöltő gyereke :lol: :lol:

Meion !
Szupi h már otthon!!!!
Itt van egy amerikai használt ruhás,és láttam a múltkor csomó csomó pici ruhát!Kifejezetten kis méret!!!!Megnézzem neked?

Kata!
Remélem hazamehettek hamarosan!

Ja ez vonatkozik a másik Katára is :lol: :lol:

Na most megyek,majd jövök!

annus11

Pancsi!
Priviben küldd el az adatokat és akkor beteszlek!Semmi gond ha nem megy,nehogy emiatt ne szülj :lol: :lol:

annus11

O Annus köszi nagyon rendes csajszi vagy. Akkor küldöm a privit.

Kép
Kép
pancsi76

pancsi!
köszi az infót.
Tegnap volt egy olyan fájásom amikor konkrétan éreztem a méhszájam.Majd szét szakadt.Biztos tágultam is akkor.

Egy nap van köztünk!
Szorítok!

Julcsinak megy az energia!
Kitartás!

hadedit82

Sziasztok!

Kata
köszi kérdésed! :) Jól vagyok. Az éjjel jót aludtam és semmim sem fájt. Szóval nagyon úgy néz ki decemberi baba lesz. Mondjuk December 1 ? Az jó időpont lenne.
:)

Annus!
Akkor ti is lehet megvárjátok a decembert.? :) Mondom, még a végén 1 napon szülünk. :lol:

Kép
bei

Kedves Kismamik!

A hideg idojaras bekoszontevel biztosan sokan szandekoztok babakocsi labzsakot, takarot vasarolni. Szeretettel ajanlom figyelmetekbe webaruhazamat, ahol kulonlegesen egyedi, praktikus, es extra minosegu valasztekkal allunk rendelkezesetekre.

www.babymarket.webs.com

Kerlek, nezzetek be, es amennyiben kerdesetek van, batran forduljatok hozzam akar priviben itt, akar az oldalon megadott e-mail cimen.

Tovabbi kellemes babazast, babavarast!

Niki

littlebabymarket
Budapest

Titokbaba: hurrá, akkor irány a jó kis otthon!
:)

Minden rendben volt a ctg-n, áramlás is ok, vérnyomásom 131/80 volt, erre is azt mondta jó. Továbbra is napi 3x mérjem, és 140/90 számít magasnak nála. Hétfő délután kell újra mennem.

Éjszaka én is annyira jól aludtam. Pisilni is csak 1x keltem fel. Most viszont marhára fáj a fejem, lehet tényleg a havat érzem.

Edit: Cicus is említette ezt a nyugtalan érzést a szülése előtti napokban, szóval én mindenképpen téged tippellek következőnek! :)

Én továbbra is ragaszkodom a Mikulás napjához!!

Kép
cedis

Annus nagyon tökéletes még egyszer köszönöm.

Kép
Kép
pancsi76

Pancsi: akkor most hogy már benne vagy a táblázatban semmi sem állíthat meg abban, hogy Palmira megszülessen. :lol:

Edittel együtt te is esélyes vagy a hétvégére! :wink:

Olyan izgatott vagyok mindig, hogy vajon babára jövök-e.

Mennem kellene főzni, de olyan lusta vagyok. legszívesebben csak olvasgatnék, pihennék, de muszáj összedobnom a családnak az ebédet, vagy nekik ez már inkább a vacsi lesz, csak nekem ebéd.

Annus: köszi az infót Julcsiról. Ezek szerint még Áron is jól érzi magát a pocakban.

Kép
cedis

Gyorsan átnéztem a képeket a gmailen legjobb tudásom szerint.

Edit: ez aztán a pocak! Már tényleg nagyon látszik rajtad, hogy itt az időtök!

Anna gyönyörűséges! Milyen nagy rá az overáll, amiben hazament!

Bátony továbbra is tüneményes!

Kép
cedis

Azt a mindenit Edit! Van ám pocak! Én is rád tippelek, tuti te leszel a következő. :)
Egyébként lehet, hogy csak a fotó sikerült így, de elég fáradtnak is nézel ki már. Vagy rosszul látom?

Cedis!
Szuper, hogy minden rendben volt.
És bár nekem még van 29 napom, én is örülnék ha Zsófit hozná a mikulás! :)

Menion!
Olyan jó, hogy otthon vagytok már! Istenem, de édes az Anna ezekben a hatalmas cuccokban. Sok puszi neki!

Titokbaba!
Akkor ma már haza is mentek? Szupi! És gyönyörű a Bátony!

Kép

Kép
béenn
Szolnok

Nenu!
Gratulálok Noel babához! Sok-sok boldogságot nektek!

Kép

Kép
béenn
Szolnok

Sziasztok!

Nenu: Nagy-nagy gratu a kis Noelhez, sok-sok boldogságot kívánok nektek!!!!!

Menion: nagyon örülök, hogy már otthon vagytok, de jó Nektek!!!!!

Cedis: szerintem a méretek miatt ne aggódj, nagyon ritka amikor a gép helyesen saccol és ez csak sacc, még hízhat is bőven. Ne csüggedj!!!!!!

Titokbaba: :lol: :lol: drukk a hazamenetelhez, megkuksiztam Bátonyt, nagyon édes baba!!!!

Edit: szerintem normális dolog, én is mennék már, de csak jövő héten lesz a császár, addig ki kell bírnom, pedig már túl lennék rajta.

Annus: tegnap Te voltál a ctg-n az első ágyon? Én az ablak mellett feküdtem, de csak gondoltam, hogy te lehetsz a keresztneved és a magasságod alapján......, nem voltam benne biztos, aztán amikor kijöttünk gyorsan eltűntél és nem tudtam megkérdezni, hogy esetleg-e, nem-e lehet-e, hogy Te....
Mikor kell menned legközelebb?

Cedis: én is utálok már főzni, inkább befizettem kajára, mert elegem van egy az mire kitalálom, hogy mi legyen, aztán vásárolni, állni a tűzhely mellett már nem kellemes.

Tegnap én is nagyon szarul voltam, azt hittem itt a vég, de reggelre minden elmúlt. Gondolom a hó érzete kavart be nálam is.

Julcsy: drukk, hogy jövő hétre Neked is babád legyen!!!!
Vendég

Megnéztem a gmailt, minden baba gyönyörű!!!!!!!! Annyira irigy vagyok azokra, akiknek már megszületett a kismanója, nagyon bízom benne, hogy jövő héten már én is-én is-én is babázok!!!!
Vendég

Béenn

Hát ma pont úgy érzem magam ahogy a képen kinézek.
Fáradt vagyok.De már nem izgat hogy nézek ki.Ez van.

Kitakarítottam a házat.Volt minden.portörlés,porszívózás.,pakolás,ágynemű mosás.
Kicsit kutyáztam is.Már megugatnak ha megyek hozzájuk.Tök édesek.Leskelődnek az ajtónál.Már érdekli őket a világ.A Zsolti ma viszi őket az első oltásra.Eddig én vittem de már szerintem el sem kísérem.
Már a közeli boltba se megyek jó szívvel.Tisztára itthon ülős lettem.

Menion!
Tök jó nektek,hogy már haza is mehettetek!
És a méretarányok a bébihordóban tündériek.
Tisztára elveszik az a pici baba abban a nagy ruhában.
mire kitavaszodik bele is nő.

hadedit82

Sannah: nem is tudtam, hogy téged jövő héten már tutira császároznak! Na akkor egy babóca már biztos! Azt még nem tudod melyik nap lesz?

Ha megszületik Kamilla egy darabig mi is biztosan rendelni fogjuk a kaját, csak nálunk az a baj, hogy a férjem elég finnyás, és eddig még egyszer sem ette meg a rendelős kaját, mindenben talál kivetnivalót, de most kénytelen lesz egy pár hetet kibírni.

Kép
cedis

Sannah!
Az első ágyon voltam igen,fél9re mentem,és 9 után jöttem ki...repetáztunk ugye.Szerencsére az UHt visszamondták,mert beindult a végére Niki!
Jövő hét kedden megyek 9re legközelebb!Amúgy nyugodtan szólíts le :lol: :lol: Én fel se ismerlek :oops: :wink:

Edit!
Oh hát nekem is elég leharcolt a kinézetem...vannak jobb napok,de már ritkaságba mennek:)))

annus11

Sannah!
Ez nekem is új!Megvan a csaszi időpontja?Mikor?A végén tényleg összefutunk odabenn!

annus11

hadedit!
Remélem nem értettél félre, nem rosszul nézel ki a fotón, hanem fáradtnak. Az pedig, hogy nem foglalkozol azzal, hogy hogy nézel ki, szerintem természetes és mindenki így érzi.
De! Milyen jó lesz, ha már a kezünkben tarthatjuk a kisbabánkat!!! :)

Cicus78!
Hol vagy, rég nem jelentkeztél. Hogy van Zsófi bébi?

Kép

Kép
béenn
Szolnok

ÖÖÖÖÖ, mi is ez a laptetős babona???!!!! :shock: :?

Kép

Kép
béenn
Szolnok

Dehogy értettelek fére!!!!!

Látom magamon a jeleket.
Dagad az orrom is.
Szerencsére nem vizesedem.A Dominál sem volt gond.De ma azt mondták alakulok de a Dominál nyomibb fejem volt.(ja csak azt nem nézik,hogy akkor még egy tizessel többet cipeltem.)
A mostani mérlegelésnél voltam 73,95.
64-ről.
A Dominál meg 54-el kezdtem és úgy mentem 74-el szülni.
Nehezebb volt mint most.

hadedit82

Igen ez a laptetős babona engem is érdekelne. Az szül legközelebb, vagy hogy van?

Ha már babona, akkor én a 100. oldalt még itthonról szeretném olvasni. :wink:

Cicus: tényleg merre vagy? Rég voltál. Hiányolunk! :D

Orrdagadás: hát az nálam is van, nem gyengén. Ezért is nem lesz fénykép rólam többek között. Anyósom meg is jegyezte, hogy jó nagy lett. Hát köszi, tudom én, de most járjak lefüggönyözve? :lol:

Kép
cedis

Birom mikor a rokonok ilyen kedvesen "bókolnak" egy kismamának.Ha meg te mondasz rá olyat akkor aztán van sértődés!
Pedig mi vagyunk tele hormonokkal meg mindenféle érzésekkel.Nem ők!!!
Már ezért sem szeretek emberek közé menni.Tudom jól hogy nem én vagyok a kismama ujság címlaplánya de miért kell ezt az ember orra alá dörgölni.
Egy kismama ilyenkor a legszebb.Lehet,hogy csak lélekben de ez egy felejthetetlen időszak egy anya életében.
A tükröt meg le kell sz....ni!!!!!

Leszünk mi még szép csinos és boldog anyukák.Csak szüljünk meg!

hadedit82

Ma pont ezen gondolkodtam, hogy bár most már tényleg nagyon nehezen bírom magam, dagadt, püffedt, meg miegymás vagyok, de akkor is nagyon jó dolog kismamának lenni. Imádom ezt az állapotot, és már most fáj kicsit, hogy hamarosan vége lesz, és több babát nem tervezünk, így még az sincs, hogy majd legközelebb ismét kiélvezem. :cry:

Edit: Domit hány hétre szülted?

Kép
cedis

Helló Lányok!

Megjöttem én is, ma egész nap nem volt gépem, mert az uram elvitte a notebook-ot.

Eper: örülök, hogy már jobban vagy, gyere és sírj nekünk bátran bármikor. :wink:

Titokbaba: remélem már otthon vagytok :!:

Edit, Pancsi, Bei: hát igen, ti már nagyon a végén vagytok, el is hiszem, hogy mennétek már, ez az érzés már rám is rám szokott törni, hát még nálatok.

Sannah: akkor nálad jövő hétre biztos a baba????

Cedis: ha nekem a 20-a marad, akkor te bizti nem vársz meg, hogy együtt szüljünk :cry: na sebaj, majd benézek hozzátok, ha megyek CTG-re :wink:
Egyébként épp ma írt a főnököm, hogy nyugi ne aggódjak, hogy még egyben vagyok Mikulásig lesz még front, és ő azt a napot nézte ki nekem :wink:

Béeen: nem ér beelőzni laptető ide vagy oda :!: engedjük előre, akik előttünk járnak

Ma megcsináltam az adventi naptárat, még a számokat kell felragasztanom, de kifogyott a ragasztó pisztolyból az anyag. Holnap vesz az uram és befejezem, majd teszek fel fotót. Csajok! én azt hittem, hogy ezekben a kézimunkás dolgokban totál fakezű vagyok, de ez most k... jó lett, annyira büszke vagyok magamra :oops: BOcs, hogy áradozok, de régen volt ilyen sikerélményem

cicóka

Sziasztok

Raktam fel 1 kèpet a G-mailre Noelrol :)

Daisypath Christmas tickers
Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Pregnancy tickers
nenu

Nenu: nagyon édi pofa Noel! :)

Cicóka: hát a 20.-át már biztosan nem várom meg, max. 10.-e :D
De így van, majd meglátogatsz minket. :)

Kép
cedis

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?