A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Lois,

Igyexünk, köszi :-)

Boo,

Na, én is ennyire engedem össze vagy szeparálom el őket, nézőpont kérdése :-)

Ronmay,

Oroszlán nálunk még nincs szerencsére :-)
Viszont egy csomó fantáziajáték van már :-)

KépKép

KépKép
kispocok13

Boo!

Működííííííík! Istennő vagy :lol: :lol: :lol: :lol: !

Nyuszi!

Bocsi, minden oké a géppel, csak én voltam degenerált :oops: :lol: . Mondjuk mentségemre legyen mondva, hogy amit én találtam haszn.útmutatót az azzal kezdte, hogy ha bedugjuk, akkor világít a kis jelzőfény, és pár pumpálás után gombnyomás, és akkor szív. Na, értitek :lol: . És így nem ment persze. De Boo most megmondta a tutit 8) :D :D :D .

KépKép

KépKép
kicsidodi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 20:07-kor.

KépKép

KépKép
boo

Dodi,

igen, én is erre gondoltam, hogy ha Bori elkapja, na az aztán a mega-szívás...
(Közben Nimród már másodszor ébredt, Apa most is bennt van nála :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: )

Viszont, ez az ébrentartomapicit-dolog nálunk nehezen kivitelezhető: mindkettő 8 körül kel, de Bori délelőtt lehúz egy 1-1,5 órás szunyát 1o-től. Ő max 1,5-2 órát bír ébren, utána rettentő nyügi, az meg, hogy ketten sírnak kánonban, megőrjít és én is hisztis leszek, ami sem jó :twisted: :twisted: :twisted: Nem beszélve arról, hogy ha Bori sír a kezemben, Nimróddal nem tudok mit kezdeni. Illetve ilyenkor Bori olyan szinten elfárad, hogy túlpörög és nem, vagy csak nagyon nehezen tudom elaltatni.
Szóval, nálunk általában az van, hogy mikor Nimródot lerakom Bori már túl van a délelőtti alváson és kajáláson, és boldogan forgózik a járókában. Elvan még fél órát kb, aztán elvileg ő is megy aludni, és ha szerencsém van, akkor én is le tudok dőlni fél órára. De van hogy Bori kicsit alszik, Nimród nagyot, na akkor Bori már túl van egy teljes alvás-kaja-fenntlét-alvás cikluson, mire a bátyja felkel.

Andor mai nemalvása :arrow: húúúúúúúúúúúú, nemrég még Bori is ezt csinálta... kemény volt... hamar túl lesztek ti is ezen a car időszakon remélem!

KépKép

KépKép
kispocok13

Pocok!

Bizony, hamar túlleszünk...ámen :lol: :lol: :lol: .

Képzeljétek, egy ismerősünk péntekre volt kiírva, és ma reggel 6-kor folyt el a magzatvize, azóta vajúdik, és még nincs baba :roll: :( . Csóri amúgy szülésznő, és iszonyúan félt a szüléstől (látott már "csodákat"), de nagyon nem akart császárt sem, szóval sztem nála tényleg pszichés okai vannak, hogy ilyen nehéz a szülése :( . 2-kor írta a párja, hogy alig tágul, de már nagyon fáradt :( . És azóta semmi hír. Oké, hogy nem írnak azonnal, de akkor is...
Amúgy én meg tegnapra voltam kiírva :shock: :lol: . De fura lenne...olyan jó, hogy már itt tartunk :oops: :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Boo,

nem tudok róla hogy a kruppnak lenne előjele, ne parázz ezen. Ez hajlam kérdése, és akkor lehet csak hallani, mikor amúgy is beteg, mert a köhögése "ugatós" és amikor két köhögés között levegőt vesz, az mélyről jövő, "behúz" :arrow: be van ödémásodva a gége, és kevesebb levegő jut be, ezért a hang. Extrém esetben gégemetszést kell csinálni / intubálni kell, ha roham van...
Az ijesztő tüneteket felső légúti szűkület váltja ki: a gyulladás következtében a hangszalagok alatti részen több-kevesebb váladék képződésével járó duzzanat, ödéma alakul ki. A belégzés nehezítetté válik, és ha a hangszalagok is érintettek, akkor rekedtséget is tapasztalunk. Az „ugatás” abból fakad, hogy a levegőnek kis résen kell átpréselődnie. Ősszel és télen a leggyakoribb, csúcsidőszak az október és a november, szinte mindig éjszaka jelentkezik, fiúknál gyakrabban, mint lányoknál. Legfeljebb egy-két napos, náthaszerű tünetek előzik meg, vagy még ez sem. Az esetek többségében nem jár magas lázzal, legfeljebb 38,5 Celsius-fokig megy fel a hőmérséklet. Az első huszonnégy-negyvennyolc óra a legkritikusabb, mert átmeneti javulás után rosszabbodás következhet be.

Nimród is húzza Borit autózni, meg adja neki a kukásautót :lol: :lol: :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kispocok13 2011.10.02 22:42-kor.

KépKép

KépKép
kispocok13

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 20:09-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 20:10-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo,

igen, én is hálát adtam a napokban, hogy ezen a rémes semmisemjódevisítok időszakon túl vagyunk :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Altatásod :arrow: akkor nagyjából hasonlóan próbálkozunk...
Mondjuk én nem merem Bori ébredése előttre időzíteni, mert volt hogy megszívtam: Nimródnak még mesét olvastam, Bori meg már felébredt és reklamált. Ezért a telepocakkalforgózásajárókában nekem biztonságosabb :-)

Útközben etetést - khmmmmm... kicsit veszélyes :shock: :shock:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kispocok13 2011.10.02 23:31-kor.

KépKép

KépKép
kispocok13

háháhááááááááááááááááááá én is hátul utazok, Bori sem kultiválja a hordozót :twisted: :twisted: :twisted: én is szórakoztatok, meg fejet simizek meg cumit tömködök a szájába, ami néha bejön, néha nem, ma pl sikerült így elaltatni a Normafától hazafelé.
Szegény Nimród meg csak ül mellette és nem érti, miért bömbizik Bori... már egy csomószor kétségbeesetten mondta neki hogy "Boji, ne íjjj"

KépKép

KépKép
kispocok13

Dodi! Örülök,hogy működik a mellszívó,tök kellemetlen volt,hogy esetleg így adtam oda,de közben meg tudtam,hogy amikor elraktam még működött
:oops: Ebből látszik,hogy mennyire felejti el
az ember 2 év alatt a dolgokat... Én nem emlékeztem már rá,hogy hogy működik :oops:

Ismerősöd megszült?

Ronmay! Nekünk ugyanez volt egy ismerősünknél,akinek a kisfia szopizta az ujját,de az övé annyira felázott,hogy be is kellett kötni napokig és képzeld,amikor meggyógyult,nem kellett neki,sőt el is felejtette,hogy melyik ujját szopta,pedig egy hét volt az egész :roll:

Csibe! Hogy vagy?

Mi még mindig elég ramatyul,Lilinek estére megint felment a láza,pedig tegnap napközben már jól volt. Szegénykém olyan bágyadt,nyűgös :cry: Én meg ma már dolgozom,úgyhogy anyu lesz vele napközben,remélem,hogy mostmár meggyógyul.

KépKép
KépKép
nyuszi81

Most indulok a védőnyanyához, előtte gyorsban átolvastam...ma reggel lightos kis görcsölgetésekre ébredtem :roll: magnézium, nospa, langyos zuhany, de a derekam még mindig fájdogál. Közben mantrázom Boginak, hogy legalább novemberig húzza ki, akkor már mindenféle számítás szerint lesz 36-37 hetes. :roll:

Boo: Kifejezetten tiltani nem akarjuk Hédit, mert nem értené, hogy miért nem mehet a mamához. Hétközben max 1 órára elviszi a játszótérre, de igyekszünk most majd kicsit átszervezni, hogy egyenlőre ritkuljon ez a program. Hosszabb időre eddig is csak hétvégén mehetett át, ha apukám is itthon volt. Mondtam tegnap apának, hogy szeretnék vele négyszemközt beszélni, őt fogom megkérni, hogy figyeljen oda ezekre. Dédinek meséltem még, ők is eléggé ledöbbentek. Egyébként ma örömmel indult bölcsibe, útközben kezdett rá 1x, hogy nem megyek a bölcsibe stbstb, de mondzam, hogy ugyan kicsim mami butaságokat beszélt stbstb és nevetve futott be játszani. Szerdától meg amúgy is szünet lesz, ha itthon lesz másfél hetet majd szépen helyrerakjuk a dolgokat.

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

Anno emlékeztek én is írtam,hogy délelőtt 11kor keltek :oops: Pont ezért,hogy együtt aludjanak. De persze ez borul ha megyünk délelőtt vhova, és általában megyünk :lol: akkor kevesebbet alszik Nati, de 2körül befárad. Roló meg 13-14között alszik el.És 16ig nyugi van.És Délután is keltek, főleg a Rolót. Natit nem ő 17ig aludhat :lol:
Szal én is genyó anya vagyok, de szeretem a rendet.De nekem szerencsém van, mert NAti ő egy álombaba, nagy szerencsém van vele :roll:
Én is etettem már útközben, de Rolót.Natit el lehet terelni, elég egy környezetváltozás és máris csúsztatom egy órát az etetését.

KépKép

KépKép
ronmay

Boo!

Sajnos nem azért kell fejnem, mert sok tejem van :( . Két napja nagyon drasztikusan lecsökkent a mennyisége, és nem tudom miért :cry: . Illetve sejtem: mivel 100 körül adtam csak Andornak, a többi szépen bent "pangott", ezért erre a mennyiségre állt be, pedig most már több kéne, ráadásul Andort a napokban leszoktattam az éjszakai evésről ( 8) . fél11-11-kor kap utoljára, és csak hajnalban, 5 körül kér legközelebb ;). Eddig volt egy 2 órás kaja is, de elérte a 4 kilót, szóval azt megvontam :twisted: ) és ez így együtt elég volt :( .
Tegnap este pl. úgy éreztem elég jól van a cicimbe, erre a mérleg szerint 30-at evett :shock: :( . Az volt a mázlim, hogy a 11 órás etetés az álometetés, és alszik alatta. Így nekiálltam fejni, hogy legyen mit adni neki, és másfél óra alatt 80 jött le 2 ciciből. Ezt megkapta, de gondoltam most tesztelem a mérleget, hogy a 80-at mennyinek méri: 30-nak :shock: :twisted: :evil: . Szóval a mérleg bekaphatja!!!!
De ugyanakkor meg örülök, hogy van, mert ha leteszem aludni abban a tudatban, hogy jól evett, tuti nem adtam volna neki pár óra múlva, pedig csóri megint felkelt volna... Szóval azért jó dolog, hogy van, bár ha így mér akkor nem biztos :twisted: .
Mára amúgy már mintha több lenne megint, de épphogy elég, szóval fejek ezerrel, meg cicizünk, meg sokat iszom, aztán du. gyógyszertár, és tejserkentők :? .

Nyuszi!

Ne viccelj...;) . Baromi nagy királyság amúgy, és sokat áldom tegnap óta a nevedet :lol: :lol: :lol: .
Lili jobbuljon :( !

Csajok, baciegyesítés lesz a hétvégén? :twisted: :lol: :lol: :lol:
Savanyú a szőlő, na :lol: .

Ronmay!

Andor is nagyon rugalmas (még), és remélem hozzá is szokik ehhez és akkor később se lesz gond :wink: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Ja igen, ismerősünk megszült késő este, természetes úton, Máté Dávid lett a bébi, 3310 gramm, és 53 cm :wink: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

sziasztok!
hát én még mindig elég ramatyul vagyok.vhogy elkaptam ezt a fosós köhögős
vírusos fertőzést.csak azt nem tudom honnan amikor itthon voltam végig...
basszus Benettnek fejlődési ugrása van már...leteszem aludni és felkel nyafogva
fél óra múlva,gondoltam még elmosogatok erre már altatta vissza
magát én meg be a cumi és azóta alszik.na de az ágyat már simán
bejárja...sztem lassan kúszni mászni fog :shock: :shock: :shock:
mert kukacolni már tud rendesen...
bassus nagyon durván nyomja sztem...

Dodi!
szegény bnőd,de grat neki!!!

Nyuszi!
Lilinek jobulást!!!

tike!
nayud nem semmi...sztem sem jó ha eltiltjátok tőle Hédit,de azért beszélni
mindenképpen beszéljetek anyuddal...

Kép
Kép
csibe83

Boo!
nekünk Kiara volt ilyen,h üvöltött a hordozóban és semmi sem volt sajna jó neki,
szóval mi a ygerekülést úgy vártuk,mint a messiást és szerencsénkre
be is jött,m utána többet nem üvöltött és azonnal elis aludt a kocsiban...
Benett sem annyira szereti a hordozót,de rájöttem,h azért,m a szemébe
süt a nap...mióta egy pelussal letakarom,h ne "vakuljon meg" szegény azóta
jól eljátszik a játékaival...aztán ha éppen aludni kell akkor be a cumi és alszik is...
de azt még mindig nem tudom jól kviitelezni,hha alszik és már ki kell venni a
kocsiból,akkor azt úgy tegyem hogy ne keljen fel rá...

Kép
Kép
csibe83

na kilpke és kikapcsolom a gépet,amikor eszembejut,h Dodinak akartam még írni,h
pocakfájásra ha gondolod odaadom ami megmaradt nekünk ez a happy tummy
vagy micsoda...

ja és enyémapa felmondott pénteken a munkahelyén,m besokalt...
hát nem a legjobbkor de szerencsére,amíg nem talál állandót addig el tud menni a
keresztapjához...
de közben meg is értem szegényt,m ezt hosszútávon nem tudom hogy lehet bírni
ráadásul a kolegái is bunkók voltak vele,m ő volt a fiatal zöldfülü...

Kép
Kép
csibe83

Rövid helyzetjelentés: hangszálgyulladás-krupp + középfülgyulladás ami spontán kifakadt (délután megyünk fülészetre) :arrow: Éjszaka nem nagyon aludtunk, hétvégével nem tudom, mi lesz :-(

KépKép

KépKép
kispocok13

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 20:11-kor.

KépKép

KépKép
boo

Na a betegeskedés befejezésére van mindenkinek kerek 4napja!!!!!!!! :? :? :roll: :roll: :wink: :wink: :wink:

Részemről mi jól vagyunk, kihagyjuk a héten a babamamaklubot meg a ringatót is, nehogy bekapjon Zétény valamit :roll:

A foglalást csak 3 napon belül nem lehet módosítani, vagyis lehet akkor is, de akkor egy napot ki kell fizetni. Szóval szerda reggelig kell kitalálni, ha valaki mégsem tud jönni.

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Azért szétvág az ideg, hogy miért nem tudtunk ezen a hétvégén menni :?

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Én is baromi ideges vagyok miatta :twisted: :twisted:

:arrow: Mind2 alszik, próbálok kicsit én is...

KépKép

KépKép
kispocok13

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 20:12-kor.

KépKép

KépKép
boo

Ronmay,

Boldogat :-)

KépKép

KépKép
kispocok13

Lois!

Mostakkor nem mentek? :roll: :?

Boo!

Nekem ahogy telik a nap, egyre kevesebb a tejem, viszont a gyerekem meg full elégedett már 60-nal is :shock: :lol: . Nem egy stresszes fajta 8) :lol: . Már túl vagyok a homeós bogyókon, és most kortyolgatom a laktoherbet... :roll: :lol: .
Aztán megyek enni, mert 2 napja alig ettem vmit :oops: . Komolyan mondom, elfelejtettem enni, és nem is voltam éhes :shock: . Tea mellé elnyammogok pár kekszet, meg egy-egy joghurt...ennyi. De esküszöm nem direkt, nekem Botonddal is ez volt. A csokika, aaaz viszont mindig jöhet :twisted: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Mit érdemel az a bűnös, akinek ma minden noszogatás nélkül eszébe jutott elhozni a házassági anyakönyvit, ha már úgyis arrafelé dolgoznak, viszont este bejelentette, hogy holnap "leugrik" szombathelyre 5 kéményt bekötni, de nyugi estére itthon van? :twisted: :lol:

Szerintetek mennyire normális, hogy néha olyan hüvelybe szúró-nyilaló érzés van, és olyan nehéznek érzem a pocakot? Hédinél sose volt ilyen és most parázok, mert a védőnyanya is azzal fogadott, hogy lent van a hasam :twisted: :roll: Plusszban beszéltem ma a kolléganőmmel, 35. hétre szült a múlthéten 2460 g-os fiúcskát és inkubátorban van a kicsi, kap valami antibigyót, ő meg csak látogathatja, nem szoptathatja, csak a lefejt tejet adják neki- szegény teljesen ki van borulva :oops:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

Ronmay!
Isten éltessen :)
Csomag a postán :wink:

Pocok!
Mi volt a fülészeten??

Dodi!
Citromos Karamalz??
De megyünk, már ha nem mondja le szerdáig mindenki :roll: Pocokék remélem meggyógyulnak, Lili addigra bizti túl lesz a kórságon, Boo-ék meg mi full egészségesek vagyunk 8)

Boo!
Milyen mérleg ez?? Én anno az enyémet sokszor csekkoltam csomagolt élelmiszerrel, pontos volt.
Most már az én felnőttmérlegem is tök pontosan méri Zétényt, lassan el is tehetem babamérleget :(

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Ronmay!
Itt is Boldogat!!!

Dodi!
én úgy olvsatam vhol,h a csoki szoptatás alatt tabu,m tejapasztó...
majd megkeresem a linket...

tike!
tiedapa nagyon rafkós :)
ja és nagyon-nagyon köszönöm a mézet,m most sok hsznát veszem
és nagyon sokat segített már a torkomon...magába is kanalazom meg kenyéren
is azt eszem...

Kép
Kép
csibe83

Dodi

Nem lehet hogy az esti szopi elhagyás (is) csökkentette a mennyiséget? :roll: ez csak tipp le ne harapd a fejem :roll:

Lois

Köszi, ma reggel utaltam neten. Én Rolót mióta jár nem mérem babamérlegen....

Köszönöm a köszöntést, talán jövőre a 30.at is meg tudom ünnepelni, kicsit el vagyok maradva.... :wink:

Tike

Mézet lehet még kérni?van még vagy az nem folyamatos? :roll:

KépKép

KépKép
ronmay

Kép
Kép
csibe83

Tike!

Tudom, nem vígasztal, de...: a barátaink szerdán költöznek Las Vegasba, apa viszi őket a reptérre, utána meg megy vmi autós nyílt napra (megint :twisted: ). Erre ma vettem észre, hogy szerdán délelőtt kell vinni a gyerekeket kardiológiára, mindkettőt szív UH-ra (a cukrom miatt nekik lehetett volna fejlődési rendellenességük, ami nem lett, de azért érdemes csekkolni megint :wink: ), ergo egyedül megyek a két gyerekkel :twisted: :lol: . Sajnos az barátainknak se kutyája, se macskája, aki kivihetné őket, meg el is akarnak búcsúzni... De már előre fel vagyok készülve 8) ! Felveszem a "carok bele pólómat", és még akkor sem fogok kizökkenni, ha Botond visítva fetreng majd egy órán át, Andor meg cékla fejjel ordít majd :twisted: .
De amúgy nem hiszem, hogy gáz lesz, mert Andor a hordozóba elvan, meg majd toligásszuk, Botond meg szereti az új helyeket, könnyen leköthető a figyelme :wink: .

A nyilalás semmit sem jelent, nekem sokszor volt, és mégsem nyíltam egyikkel sem egy fikarcnyit sem :twisted: :lol: . Szóval ne parázz, minden oké, csak már nehezebb a pocak, kezdődnek a jóslók is, ez természetes :wink: . De azért most már jó lenne pihenned :roll: . Napközben, amíg Hédi bölcsiben van, azért pihensz, meg alszol, ugye? :roll: .
De amúgy nekem Botond végig itthon volt, és emelgettem is, meg pörögtem... tudom, butaság, és nem menőzni akarok vele, csak bíztatásképpen mondom, hogy semmi problémát nem okozott ez :wink: . A dokim is azt mondta, hogy nyugodtan csinálhatok bármit, hozzá vagyok szokva, nem lesz tőle baj :wink: .

Lois!

Tééényleg, neki is látok tesztelgetni a mérlegemet :lol: :lol: :lol: .
Karamalz az is vmi sörféleség? Tudom szerintetek a citromos gössernek sincs söríze, de vaaan :twisted: :lol: . Én hihetetlen módon utálom a sört, undorodom az ízétől, szóval aminek bármennyi köze is van a sörhöz, azt én nem bírom meginni :oops: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Ronmay!

De, biztosan, azért is írtam, hogy így a kettő együtt :wink: . De sztem többtényezős a dolog, mert eleve 3,5-4 óránként eszik durván, így pedig, hogy átrendeztem az esti étkezést, 4 helyett 5, max. 6 óra marad ki, mert végülis nem kihagyunk egy kaját, hanem eltologattam őket. az meg azért nem olyan drasztikus, hogy önmagában ettől ennyivel kevesebb legyen :? . Sztem :roll: .
De igen, egyrészt ez, meg amit írtam, hogy direkt nem hagytam sokat enni, amit ha belegondolok nem is tudom, miért csináltam eddig, mikor ugyanúgy fájt a hasa :twisted: .
Meg többet voltam velük egyedül, ráadásul Andor hasa meg jobban fájt, ettől jobban kimerültem, kevesebbet is aludtam, alig ettem, és apahiányom is volt :oops: :lol: .
De ez így nem mehet (nincs is itthon tápi, szóval elég tejcsit kell csiholnom, ha addig élek is :lol: ), szóval apát őrségbe állítottam, alszom, amikor csak tudok, figyelek a kajára, piára, iszom a laktoherbet, szedem a bogyókat, 2, max. 3 óránként cicizünk, mindig fejek utána, és próbálok tényleg full stresszmentes lenni, mert attól nem gyógyul meg a pocak, nem múlik a hiszti, nem lesz rend... :twisted: :lol: :lol:

Csibe!

Ez komoly?!?! :shock: :shock: :shock: Hát akkor nálam itt a bibi :twisted: :lol: . Mondjuk az elmúlt 2-3 napban pont nem ettem csokit, de a már eleve kevés tejnek akkor biztos nem jó :S. mindjárt elolvasom, köszi :wink: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Csibe!

Ez a nőci inkább a hasfájás miatt említi, de minket az is érint, szóval le kell szoknom :oops: . Meg amúgyis, mert van rajtam így is husi, nem hiányzik még, na meg ne is ezzel lakjak már jól, szoptatós anyaként :roll: :oops: :oops: :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi!
nem jól írtam,m nem tejapasztó,hanem csak hasfájós lehet,bár
emlékszem,h vhol olvstam az apasztásról,de már nem találom...

Kép
Kép
csibe83

Dodi!
igen-igen...
de amúgy tök furi,m senki nem gondolná,h a csoki is ennyire bántó lehet nekik...

basszus nekem a betegségem a teje,et mégjobban elapasztja :cry: :cry: :cry:

Kép
Kép
csibe83

Dodi

akkor ripsz ropsz visszaáll a régi menet :wink:

Nekem meg az a dilemmám, hogy Nati ötször szopik még egy nap, de pl tízóraira abszolút nem igényli. DE nem merem még elhagyni mert akkor nem húzzuk márciusig, így toszogatom +/- egy órával :oops: tom gáz de olyan kockafejű vagyok ebben. Mindig azt gondolom, ha az első megkapta 12 hóig a második miért nem? Persze aztán bennem van, hogy mások és ha ő úgy gondolja akkor engedni kéne..csak ez a szögletes látásom... :roll:
Most azt gondolom majd nyolc hósan elhagyom...

KépKép

KépKép
ronmay

Csibe

Neked akartam még írni, hogy Nati 3,5 hósan oda vissza forgott és 4,5 hósan kutyázott és szinte egy időbe kúszott is...
Szal kösd fel a gatyád :lol:

KépKép

KépKép
ronmay

ronmay!
hát igyekszem már lelkiekben készülni rá,m a mai nap után sztem kb 2hét
és Benett kúszni mászni fog,m ma már nagyon durván rugózott vagy digi-dugizott vagy nem is tudom hogy írjam,de remélem érted :)

Kép
Kép
csibe83

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 20:14-kor.

KépKép

KépKép
boo

Ronmay!
Nekem olyan babamérlegem van, amiről le lehet venni a tálcát, és akkor tök olyan mint egy felnőtt mérleg, rá kell állni.

Dodi!

A Karamalznak semmi köze nincs a sörhöz. A Tescoban idióta módon oda pakolják, de nem az. Ez egy gabonaital, a citromosnak olyan az íze, mint egy jó erős ice teának. Dm-ben is lehet kapni. Nekem eszméletlen módon meglódította a tejet, 2 hónapos korától ittam.
Bocsi, hogy nem hívtalak vissza, de zumbán voltam, és mire vége lett és tudtam volna, addigra bedarált az esti verkli, meg nem is akartam volna már zavarogni.

Csibe!

HA a csoki tejapasztó lenne, akkor szerintem senki sem szoptatna... :oops: :oops:
Sajnálom hogy fel kellett mondania a TeUradnak :? Hirtelen felindulásból történt?

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Sikerült egy órát szundiznom a törpékkel napközben :lol: életmentő volt, mert egyrészt ugye éjszaka nem nagyon aludtunk, másrészt full ki voltam bukva lelkileg Nimród állapota, és a tehetetlenség miatt... de már jobban vagyunk.

Tike,

védőnyanya mit mondott?
Teapa :arrow: szerintem valószínűleg nem véletlen a házassági anyakönyvi elhozatala :roll: :roll: :roll:

Dodi,

tejed :shock: :cry: a szopis teákkal is vigyázz, tudod, azok is okozhatnak hasfájást! Ronmay is írta anno, meg nekem is javasolták a rántott-levest, próbáld ki.

Múlt héten (vagy mikor) a kardiológiát én is egyedül csináltam a kettővel, teljesen okés volt minden :arrow: Bori kendőben rajtam, Nimród sétált. Először Borit vizsgáltattam, és mikor Nimród látta hogy nem fáj, nem sírt a hugi, akkor ő is bátrabb volt. Ez volt az első, hogy dokinál nem sírt :lol: :lol:

Lois,

fülészeten semmi különös, szerencsére nem szúrták fel neki vagy valami, csak bekukucskáltak. Jóváhagyták a brutál antibiotikumot, leszívták az orrát, plusz mondták hogy infralámpázzunk meg meleg sóval borogassuk az arcüregét.

KépKép

KépKép
kispocok13

jaj, micsoda pörgés van, olvashatok megint :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

Jééé, most látom a vonalzómat hogy micsoda ketteshalmozódás van :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Lois!
hát már érlelődött benne egy ideje,de amúgy hirtelen felindulás volt...

mérleg:
nekünk is olyan...

Kép
Kép
csibe83

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 20:14-kor.

KépKép

KépKép
boo

pocok!
szegény Nimród,de remélem hamar rendbejön...

lois!
nekünk meg hnap lesz :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
csibe83

Ronmay,

ezt Apa is mindíg mondja, hogy Bori is ugyanazt KELL hogy kapja, mint anno Nimród... megőrülök tőle... de te is látod magadról, hogy kocka vagy ebben, ha nem igényli, sztem nem kell erőltetni :roll: :roll: :roll: nem ettől vagy jó anya, vagy szereted Natit ugyanúgy, mint Rolót.

Boo,

ovi jól hangzik!
(Mi meg eldöntöttük Apával, hogy max még egy próbálkozás a bölcsivel, de ha egy hét után megint beteg lesz, akkor majd jövő ilyenkor megy legközelebb - oviba. Szóval, én is be kell, hogy rendezkedjek a 24 órás kétgyerekességre...)

Nevek - ez durvaaaaaaaaaaaa :lol: :lol: :lol: :lol:

Szegény Vencel-bébi :cry: :cry: :cry:

Csoki - na én pont ugyanígy reagáltam (magamban, kimondva finomabb voltam) a csajoknak a legutóbbi mama-vacsin, mikor elkezdtem enni a fini csoki-mousse-omat, és Nyuszi megkérdezte, hogy ez nem árt-e Bori pocakjának :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

Boo,

alkesz kismama shoppingol :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 20:15-kor.

KépKép

KépKép
boo

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?