Tike!
Tudom, nem vígasztal, de...: a barátaink szerdán költöznek Las Vegasba, apa viszi őket a reptérre, utána meg megy vmi autós nyílt napra (megint

). Erre ma vettem észre, hogy szerdán délelőtt kell vinni a gyerekeket kardiológiára, mindkettőt szív UH-ra (a cukrom miatt nekik lehetett volna fejlődési rendellenességük, ami nem lett, de azért érdemes csekkolni megint

), ergo egyedül megyek a két gyerekkel

. Sajnos az barátainknak se kutyája, se macskája, aki kivihetné őket, meg el is akarnak búcsúzni... De már előre fel vagyok készülve

! Felveszem a "carok bele pólómat", és még akkor sem fogok kizökkenni, ha Botond visítva fetreng majd egy órán át, Andor meg cékla fejjel ordít majd

.
De amúgy nem hiszem, hogy gáz lesz, mert Andor a hordozóba elvan, meg majd toligásszuk, Botond meg szereti az új helyeket, könnyen leköthető a figyelme

.
A nyilalás semmit sem jelent, nekem sokszor volt, és mégsem nyíltam egyikkel sem egy fikarcnyit sem

. Szóval ne parázz, minden oké, csak már nehezebb a pocak, kezdődnek a jóslók is, ez természetes

. De azért most már jó lenne pihenned

. Napközben, amíg Hédi bölcsiben van, azért pihensz, meg alszol, ugye?

.
De amúgy nekem Botond végig itthon volt, és emelgettem is, meg pörögtem... tudom, butaság, és nem menőzni akarok vele, csak bíztatásképpen mondom, hogy semmi problémát nem okozott ez

. A dokim is azt mondta, hogy nyugodtan csinálhatok bármit, hozzá vagyok szokva, nem lesz tőle baj

.
Lois!
Tééényleg, neki is látok tesztelgetni a mérlegemet

.
Karamalz az is vmi sörféleség? Tudom szerintetek a citromos gössernek sincs söríze, de vaaan

. Én hihetetlen módon utálom a sört, undorodom az ízétől, szóval aminek bármennyi köze is van a sörhöz, azt én nem bírom meginni

.