A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Háát, azt meg nem mondom milyenek voltak, mert az elsőre ráraboltam :oops: :lol: . Ez sötét (jeans)kék, és világosabb (talán türkizes) kék, meg drapp vékony csíkok vannak rajta hosszában is, meg keresztben is. Sztem vagány, de tök egyszerű :wink: . Dzsekiket néztem, abból rikító királykék volt, meg piros, azok nagyon nem jöttek be :roll: .
Andornak láttam még nagyon cuki világoskék overált macikkal, de felesleges lenne :? :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 20:17-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 20:18-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo

Nálunk pár napja, az esti lefektetésnél van egy kis hiszti, hogy még egy mese meg ez+az..de ÉN nem engedek, APA persze igen :twisted: tegnap volt a csúcspont mikor egy óráig tüttyögött vele bent, s mondtam neki naa most már elég. Persze kijött hiszti műsor 30 percig. Hát ne tud meg, legszívesebben legyilkoltam volna Apát. Kicsit dühítő, hogy ő akar lenni a jófej apuka én meg megmaradok a terror anyukának. Ma már csak 10 perc hiszti szerű volt. Apának is megmondtam, hogy az van amit megbeszéltetek, nincs még egy mese go ágy, és ehhez tartsa magát. Szegény próbálkozik, de akkor is béna. :twisted: :lol:
Háát 7köznapért nem irigyellek, bár nálunk is rendszeres a fürdésre esünk be vagy csak a mesére. És én decemberig minden 2.héten egyedül nyomom ugye, most is holnaptól. De legalább nekünk a 7vége az együtt. :roll: Én úúgy irigylem a Dodi féle helyzetet APuka otthon hmm, olyan idilli..nekünk sose lesz ilyen.

Abbahagytam Rolóval a heti kétszeri bölcsit. Vmi nem volt kóser nála, mert mindig bepisilt, sőt letagadta ha kérdezték. Otthon meg 90% szól, sőt a kaka magától a bilire, ha nincs rajta semmi. Persze a gondozónők azt mondták, jól érzi magát, mondtam lehet de ez vmit jelent hogy nem szól és letagadja. Most itthon tartom egy picit, aztán megint fog járni. Most úgy tervezem, hogy január...Úgyhogy fogalmam sincs mi lesz ebben a hidegben. Már kinéztem csiribiri tornát, de nem tom hogy Rolónak az fog e tetszeni.Játszizni még ha Rolónak lehetne is mit csinálok Natival ha épp nem alszik...szal kíváncsi leszek mi lesz.. :roll:

KépKép

KépKép
ronmay

sziasztok!

végre siekrült ideérnem,m egész délután próbáltam belépni,de nem engedett és
most is csak egy másik böngészőről léptem be,mint szoktam...

Boo!
nekem a betegség teljesen elvitte a tejem :cry: :cry: :cry: :cry:
ráadásul Benett is pénteken eléggé lebetegedett és ez tette be a kaput nekem
sztem...

viszont mára már jobban van sztem,m már láza sem nagyon van csak este kis
hőemelkedés és az étvágya is jön vissza,m pénteken csak 40-50eket evett és
ma már újra elkezdte enni a 200akat este,bár napközben csak 120körül evett...
remélme holnap már jobban lesz teljesen...
viszont így le kell mondanom az oltását kedden és átteteni máskorra...

pocok!
Borinak itt os jobbulást és remélme nem kell sokáig bent lennetek...
na meg nagyimtól kaptunk 2 rózsaszín harisnyát csak éppenséggel a Benett mérete inkább,
asszem 6-9hónaposra való,ha gondolod átpasszolnám nektek,m én azt a Kiarára tuti nem tudom ráadni....

Kép
Kép
csibe83

Hát ezzel az overállal én is bajban vagyok. NAtinak keresek olyat aminek lába is van, tehát zárt, és vízhatlan anyagból van, mert ő már 10 hós lesz tényleg, s gyakorlatilag már most nehéz a babakocsiban tartani ha az nem megy. Tehát mivel nekünk van kertünk kiraknám majd a hóba picit mászkálni, de ehhez tuti frankó overál kell. NA és olyat nem találtam, vagyis találtam a óbudán a Kenguruba 18ezerért. Annyit meg nem akarok adni 3 hónapért.. :roll:

KépKép

KépKép
ronmay

overált mi kaptunk a koleganőmtől,h majd Benettnek jó lesz,de addig idén Kiara fogja hordani :roll:
Benett meg kapott kis pihe-puha overált...tescosat én is néztem,de apa megölne,ha Benett kapna még1et :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
csibe83

Boo!

Nem, ez orkán és macis, amit én néztem. Viszont pont olyan plüsst kaptunk kölcsön, amit mondasz, szóval olyanunk lesz :wink: .

Én egyfelől tök irigy vagyok a "pihizőkre", mert mindig jól érezzük magunkat velük, meg biztos jó a szállóda, a kaja, a programok... :wink: .
Másfelől viszont nem bánom, hogy nem mentünk, mert most még vhogy jobb itthon :roll: :wink: . Mármint nekem most is minden nap mehetnékem van, és nem is nagyon van nap, hogy itthon lennék végig, de most még kell a "bázis" :lol: . Sztem pár hét és menetkész leszek, talán nem véletlenül emlegetik azt a 6 hetet :roll: :wink: .

Itt délelőtt moslék idő volt, aztán ebéd után lefeküdtünk mind a 4-en aludni ( 8) ), és mire felkeltünk, kisütött a nap :D . Úgyhogy délután kerteltünk :D .

Ez a nulla pihenőnap nagyon brutál :roll: :oops: . Minden tiszteletem a tiéd :roll: ...

Ronmay!

Apa délig nincs itthon hétköznap, de ennyi meg még jól is esik külön :lol: . Viszont cserébe sokszor el kell mennie koraeste (mehetne napközben is, de gyűlöli a pesti forgalmat, ezért inkább munkaidő után megy, na meg így feleannyi idő :? ). De persze így is nagyon örülök neki, és egy szavam se lehet! Hálát is adok érte, gondolhatjátok :wink: .

Csibe!

De sajnálom, jobbulást! :(

Pocok!

Ugye nem vagytok kórházban? :roll:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Ronmay!

De fura, pedig nem gondolná az ember, hogy heti két nap bármi ilyesmit kiválthat :? . Aztán lehet, hogy semmi lelki dolog, csak mondjuk nagyon belefeledkezik a játékba, olyan jól elvan, aztán meg azért tagadja le, mert szégyelli magát... Vagy nemtom...
Majd meglátjátok, hogy reagál a szünetre. Neki mondtátok? Kíváncsi leszek hiányolni fogja-e. Ha menne szívesen, én engedném :wink: . Bár talán nem is baj ebben a beteges időben, ha nem viszed :roll: :? .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Boo!

A mérlegem überelte magát :twisted: :
Az előbb adtam Andornak 60 ml-t üvegből, mert full kóma volt, és csak 40-et evett az is csak a szájába folyt sztem :lol: . Szóval lefejtem, és annak a felét még megkapta. A lényeg, hogy megint kipróbáltam a mérleget: a 60-at sikerült 0-nak mérnie! NULLÁNAK! :evil: :twisted:
Ezek után már nem is csodálozom, hogy a gyerekem időnként "30" milivel jóllakik :twisted: :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 20:20-kor.

KépKép

KépKép
boo

sziasztok!

Boo!
hát én is sajnálom meg azért van egy kis lelkifurdim,de az hogy Benett boldog és
kiegyensúlyozott baba mindent elfeledtett...
bár ez a tápszeres kaki nagyon brutál,mondjuk nekem az anyatejes kaki is,pedig azt mondják
annak nincs sazga...pedig sztem van...
nekünk ez a humana bevált szerencsére,m napi 2 kaki ettől is van...
Miron alvása elég durva...Kiara is este volt,h bepróbálkozott,de eddig sose bírta,
meg szerencsére tudtunk rá hatni...
viszont nálunk elég sokszor van,h nem alszik napközben,de csak akkor ha van nálunk vki...gondolom fél,h lemarad vmiről...

népszámlálás:
szombaton volt itt a biztos és akkor ki is töltötte nekünk...

Kép
Kép
csibe83

Sziasztok!

Megjöttünk,nagyon jó volt,sajnálom,hogy a többiek nem tudtak jönni :cry: . Remélem valamikor be tudjuk pótolni. Zétény és Lili irtó édesek voltak,nagyon jól elvoltak egymással. Nem úgy egy kisebb fiúval... Lili valamilyen oknál fogva odament hozzá és belemart az arcába :shock: Nem tudom miért csinálta,a bölcsiben is van egy tizenhat hónapos kislány,akivel ugyanezt megcsinálta egyszer...
A mesepark is nagyon szupi,csak az én gyerekem semmire nem akart felülni,iszonyat hideg is volt,úgyhogy mi elég hamar eljöttünk. De abban maradtunk,hogy ide még vissza kell menni mindenképp tavasszal/nyáron.

Lois! Lili szerintem vette az adást tegnap,mert a rendelőben volt egy hasonló korú kisfiú mint a tegnapi és odament hozzá és simogatta,ölelgette össze-vissza. Azért résen voltam :D

Pocok! Hogy vagytok? Hazaengedtek?

KépKép
KépKép
nyuszi81

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 20:21-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo!
én lehet megpróbálnám,h ne aludjon napközben...ha mégsem jön össze akkor
másnap már újra aludhat és megpróbálhattok más módszert...
na Vencel tök jól alszik...

nekem Benett meg 7től alszik fél5ig,de már próbáltam átállítani kicsit,h
később feküdjön le,de nem tudtam :S

nyuszi!
de jó hogy jöttél és meséltél a hétvégéről...biztos jó lehetett.
képeket majd tegyetek.erre a meseparkra már nagyon kiváncsi vagyok...

Kép
Kép
csibe83

Boo!

Nagyon sajnálom az alvás-mizériát, baromi szar lehet(ett) :( . Tudod, nekünk hasonló volt anno Botonddal, csak akkor még nem volt meg Andor. (most hirtelen nem is tudom, hogy a jobb: nagy pocakkal hajat tépni, vagy egy kistesóval :twisted: ).
Sztem ha már úgyis meg kell/akarjátok reformálni Miron elalvási szokásait, akkor most tényleg próbáljátok meg egyedül elalvásra szoktatni :roll: . Én most venném elő a Szuperdadás módszereket :roll: :wink: .
Tudod, mi anno nem mentünk bele semmilyen kompromisszumba, ami az egyedül elalvást illeti, és ez sokaknak akkor fura volt, meg "rideg"...meg mittomén :roll: . De féltem attól, hogy a kicsi mellett nem fogom tudni Botondnak biztosítani minden este a 20-30 percet (ami általában több és több lesz...), amire neki szüksége lett volna (ha "rászoktatom"). És most áldom is érte az eget, mert a hasfájós törp mellett nem tudnám ezt kivitelezni (főleg ha egyedül vagyok), és a szívem szakadna bele, hogy vagy a kicsi ordítana a hasfájással, vagy a nagy hisztizne a "jussáért" :( . (ma este két órás céklafejes visítás volt :( . Közben legoztam Botonddal, a kicsi meg hol az én kezemben sírt, hol apánál :( . A legozás még oké, de altatni így nem tudnék. )
Tudom ez nálatok nincs így, csak talán így érthető, hogy anno miért voltunk "szarfejek" :roll: . Mert én számítottam erre sajnos.
Ráadásul írod, hogy Miron altatásakor van a "holtpont", hát én attól kikészülnék :oops: :? . Borzasztó lehet, mikor így is hulla fáradt az ember...
Nem okoskodni akarok, hanem ösztönözni, hogy ügyesek vagytok, hogy erre az elhatározásra jutottatok, és támogatlak, és gondolok rád, és kitartást :wink: . És tényleg, ha már nekifogtok, akkor legyetek következetesek, még ha napokba telik is, mert hosszú távon nagyon-nagyon megkönnyíti az életeteket :wink: .
Viszont tényleg szükség lenne most teapára, már csak lelki támasznak is (mert ő a támogató fajta, nem a hátráltató, igaz? :wink: ), szóval lehet hogy jobb lenne megvárnod Miron fektetésével :roll: ...

A mese eddig könyvből volt, vagy dvd? Mert már több helyen olvastam, hogy direktbe ne nézzenek tévét/mesét este, mert felzaklatja őket. És biztos van ebben vmi, mert nekem anyunál nem volt tv a szobámban, én mindig olvastam, vagy írtam elalvás előtt. Ricsinél persze volt a hálóban, ő arra alszik el ezer éve. Hát nekem komolyan évekbe telt, mire megszoktam, sokkal nehezebben aludtam el, és a mai napig én többnyire lekapcsolom, és olvasok, mikor apa elalszik...
Tudom, ez eddig nem volt gond, de most hátha...vagy nem tudom, csak tapogatózom :roll: :wink: .
Fúú, de nem irigyellek most... :oops: :( :( :(

Mi még nem kaptuk meg a kérdőívet :roll: . Az létezik, vagy apa jóvoltából azza fűtünk épp? :twisted: :lol:

Csajok a Gripe Water használt vkinek? És mennyi idő után hat? Mert Andornak vettem ma, kapott fél 6-kor és 6 és 8 között céklavörös fejjel ordított szegénykém :cry: . Semmi se jött be, se masszás, se szélcső...semmi. És azt sem tudom mitől múlt el :roll: . Talán a Gripe watertől, vagy attól lehetett rosszabb? Vagy csak elnyomta a kimerültség... Mittomén már :( :? .
De amúgy tuti a tejem a fő genyó, mert mára totál visszajött, és reggel nem voltam elég szemfüles és egy ciciből 160-at nyomott be. Ez egyfelől juhuuu, másfelől, meg apicsába, mert onnantól "vége is volt" a napnak :? .

Viszont így tudok adni Botondnak is tejet :D . Most már csak miatta fejek esténként, és már 2 napja kap a kakójába reggel+este 50-70 miliket, és simán megissza :D .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Boo!

Én tuti nem hagynám, hogy ne aludjon nap közben :roll: . 2 éves! Persze egy próbát megér, de hosszú távon garantáltan csak zizibb lesz tőle :?. És általánosságban igaz (nálunk nagyon!), hogy ha nem alszanak nap közben, akkor rosszabbul alszanak éjszaka!

Most pár napra tényleg el kell sajnos szeparálnotok a kicsit, de csak az elalvás idejére :roll: . De inkább szívjátok fel magatokat most pár napig, hogy utána nyugodtan alhassanak együtt, és ne maradjon meg ez az áldatlan állapot.
Mi ha kedveskedtünk, tutujgattuk...stb. annyival tovább tartott a fektetés, és annyival rosszabb is volt az egész, nagyobb a hiszti...stb. Mi is 2-3 óráig szenvedtünk. Aztán jött az elhatározás, hogy ha semmi sem jó neki, akkor nem is lesz semmi :twisted: .
Elköszönés, puszi simi, jóéjszakát, ajtó becsuk :twisted: . Sztem az első este úgy 25x jött ki, de nem voltunk restek, síri csöndben, szemkontaktus nékül visszatettük. Simi, ajtó becsuk. Volt visítva sírás, meg földhözvergődés...nem baj, két(!) nap volt, és azóta sincs vele gond, örömmel megy aludni, sőt délután ő maga megy lefeküdni, sokszor már ebéd előtt befészkel, ha elfárad :lol: :lol: :lol: .
Magyarázatot nem kell keresni, ez a dackorszak, jön egy dilijük, hogy "ezt a szabályt most felrúgom" és próbálgatja hol vannak a határok. De a határokat ti kell, hogy kijelöljétek, nem pedig ő!
Tényleg nem szabad felhúznotok magatokat, nem akar rosszat, ez egy belső késztetés náluk ilyenkor, és az indulat csak ront rajta. Mi elég "olaszos" femili vagyunk, rohadtul nehéz faarccal csinálni, tudom! Rohadtul!!! :twisted: De tényleg ügyik vagytok, menni fog!!!! :wink:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Én is itt :roll:

Részemről akartam írni a hétvégén is, de a bnet nem engedett be :?

Minden szipiszupi volt, minket a hideg sem zavart igazán, lévén annyi ruhát húztunk magunkra mintha a tundrára mennénk jegesmedvét etetni :roll:
Mi "átmeseparkoztuk" az egész vasárnapot, ott ebédeltünk, utána meg szimultán ültünk fel mindenre, kisfiam profin megtanulta a "még1x" kifejezést (mécce') szóval én is meg az apja is nyert mindenre egy kört.
A park óriási, a felét nem is láttuk, mert a babás részen bóklásztunk (na jó eltévedtünk kicsit, mert mindig jöttek a "malacok" :oops: Abszolút babakocsibarát, egy fia lépcső sincs sehol, remek terep, motor már neccesebb, mert jó kis lejtők voltak, Zétény párszor úgy nekiiramodott, alig győztük elkapni :)
Volt egy kis mélyrepülés mikor Lili eltűnt (leléptek mert Lilinek "nem tetszett a hely" :arrow: Értsétek NyusziApu fázott :twisted: :twisted: :twisted: :wink: :wink: :lol: :lol: ), de utána kiheverte, és lelkes volt.
A két Ded cukimókus volt, Zétény azóta is kántálja hogy menjünk autóval Lilikéhez (nem tudom ezt a Lilit honnan szedte :shock: :roll: )
A szálloda tök jó, alig voltak, gyerekbarát, minden okés volt, szobát cseréltünk, kiságyat kértünk minden ment azonnal mosolyogva. A környék gyönyörű, felfedezni nem volt rá mód, mert ahhoz már kevés volt az idő. Majd legközelebb :wink: Mi tavasszal tuti visszamegyünk :D
Ma még kószáltunk egyet az óvárosban, már voltunk itt, de imádjuk :roll:
Ennyi dióhéjban, pár kép:

Kép

Kép

Parkból nem nagyon rakok képet, lévén mindenhol ott vagyok vele, de egyet leltem, ahol kellőképpen messze vagyok :roll:

Kép

Sopron főterén:

Kép

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Sziasztok!

Éjszaka 8x keltem Andorhoz, 3x Botondhoz, 1x hipoztam, és 5x melegítettem újra a kávémat 7 óra óta, mert nem volt 2 percem meginni :twisted: :? . Reggel apa korán felkelt, hogy én le tudjak feküdni, de 20 perc után feladta, mert Andor mindenhogy ordított nála, ő meg azt nem bírja tovább ennél, de ha meg lerakta ordítani, ugyanúgy nem tudtam aludni, mert én két percnél tovább nem bírom hallgatni, még ha kézben ugyanezt csinálja is... :? . Emiatt köztünk sem lett jó a hangulat, mert szte rajta töltöm ki a feszkót ( :oops: ) . De hát basszus egy órát nem aludtam egy huzamban az éjszaka :? . Mondjuk most már jó hangulatom van :wink: .
Aztán meg írtam nektek, erre a kisfiam kikapcsolta a hosszabbítót :twisted: .
Megyek is, játszom vele, mert különben most csak az idegeimre menne :oops: :lol: .

Lois!

Húdejóóó :D . Tavasszal már nem ráztok le :twisted: :lol: :lol: :lol: !

KépKép

KépKép
kicsidodi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 20:22-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo: Kíváncsi vagyok, hogy alakul ez az alvásreform nálatok. Valami nálunk is elromlott... Hédi 2. éjszaka költözött át hozzánk és ma reggel mondtam azt, hogy ez volt az utolsó :twisted: Ha hisztizik sem engedem át ma éjszaka, max baromi kényelmes lesz mellette a földön ekkora hassal :twisted: Nálunk is azóta van ez, hogy apa ismét itthon van, amikor ketten voltunk már szépen elaludt egyedül, reggel 6 előtt nemsokkal jött mellém, de 6-negyed7 felé keltünk is. ja és megjegyzem már 8kor aludt, én tudtam filmet nézni, úgy hogy a lakás is rendben volt nagyjából. Most Hédi fél 9körül alszik el, de bent kell lenni vele, utána még vissza van a lakás és tegnap, tegnapelőtt éjfél magasságában érkezett közénk akisasszony. Alvási pozíció, feje szorosan az apjánál, teste többi része keresztben az ágyon, én szigorúan háttal neki, nehogy megrúgjon,ja és mindezt egy 160-as ágyon :twisted: :twisted:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

Szerintetek 30.héten 2 fokú lepény gáz? Hédinél is ennyi volt, csak most ráparáztam, mert a tegnapi hírekben szereplő 37 hetes kismama egy közeli kórházban szült :roll: :oops:

tike

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 20:23-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo!

Ha alszik mind a kettő, te a mit tökömet keresel itt?! Húzzál aludni!!!! :twisted: :lol:
Én 1-kor tudtam ledőlni, Andor 2-kor kelt enni, ergo 45 percet aludtam, és hipozva keltem (amit mondtál múltkor: remegés, ájulásközeli érzés, "dölöngélés"...) kiráály :twisted: . És tuti nem alszik vissza, mert az éjszakai deficit miatt gyakorlatilag reggel óta alszik :lol: .
Mindegy, elvagyok így, csak ne sírjon csórikám :roll: . Most rohadtul figyelek, hogy ne egye túl magát, és kapja a Gripe watert is...

Többet nincs erőm írni, majd este... :roll: :oops: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Tike, Boo!

Apa nem tud vele többet lenni nappal? :roll: Mert én anno, mikor ez volt nálunk valóban "elhanyagoltam" a korábbiakhoz képest kicsit Botondot, mert akkor már nagyon terhes voltam :oops: :oops: :( . És biztos ez is számított, hogy erőt vettem magamon és nagyon odafigyeltem erre. Nálatok akkor biztos az apahiány jött így ki, de hát ezzel meg nem nagyon van mit tenni :roll: :( .
Boo, nálatok viszont lehet, hogy jót tenne, ha akkor apa mégsem lenne még otthon, mikor Miron fekszik, nem? :roll: Ha úgyis neki szól a műsor :roll: . Vagy ha neki szól, és ő a gyerekfüggő, akkor altassa szépen ő, neked úgyis ott az egész nap... :twisted: :wink:

Tike!

Én nem értek a lepényekhez :oops: :lol: :lol: .
De sztem nem gáz, ha Hédinél is ez volt, meg úgy emlékszem a pocakos fórumon több csajnak is volt ilyenkor, amin én meglepődtem, de ők nem és nem is lett gáz :wink: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi: Sajnos nem, apáéknak ez ( is) főszezon, tudod mindenki be akar fűteni és rájön, hogy hoppá valami nem működik. Ráadásul amióta itthon dolgozik nem 5ig tart a munkaidő, hanem tegnap is 7 után ért haza :twisted: Elhanyagolásban lehet valami, mert szerencsétlen a szünet miatt, meg az én nagyonterhesnekérzem magam dolgaim miatt sokat dédizik a héten, ráadásul apa is későn ér....igyekszem magamon erőt venni, de nem nagyon megy :roll:

Lepény: Enyémdoki Hédinél is ennyit mért, 36 hetesen másik doki meg csak 1 fokút írt. Jövő pénteken kell mennem az előrehozott 36 hetes vizsgálatra, kíváncsi leszek :roll:

tike

Sziasztok,

itthon :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Mindkettő alszik :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nimród úgy örült - meg én is :oops: :oops: :oops: , mert car volt, hogy vasárnap reggel elmentem Borival dokihoz, hogy majd ebédre jövünk, aztán azóta nem látott minket :cry: :cry:
(persze Nimród baromi későn aludt el, mert már ágyban volt de meghallotta hogy hazaértünk, és kiabált értem, én meg nem bírtam ki hogy ne menjek be. Úgyhogy ölelkezés, meseolvasás, csimpaszkodás, miegymás ment még sokáig)

Boo,

mizériátokat nagyon sajnálom, át tudom érezni, mennyire gáz a szitu!
Dodi minden okosat leírt már, így nem szaporítom a szót :lol: :lol: :lol:
Amúgy én sem értem, miért nem K fektet...

Apa meg fogja már fel, hogy támogatnia kell és nem "ellened dolgozni" :arrow: a hülyeségeketjátszunk dolgot, meg akár Enyémapáról is írhattad volna... de tudjuk, nagyon sok a hasonlóság bennük :evil: :evil:

Amúgy a betegségekkel hogy álltok? Megjavultatok?

Dodi,

na, akkor téged is elért a mélypont-feeling... de jó, hogy felszívtad magad, csak így lehet :lol: :lol: :lol:

Csibe,

jó hogy jobbban vagytok!

Harisnyát köszi, átveszem örömmel. Hogyan bonyolísuk az ügyletet? Mondjuk elhozod a kövi vacsira? :arrow:
Mikor, hol lesz vacsi????? Ki jön még??????

Nyuszi, Lois,

képek jók, gyerkők cukik, én meg irígy vagyok :evil: :evil:

Mi:
ahogy tudjátok, megjártuk a Bethesdát Borival.
A kisasszony benyelte a gégegyuszit Nimródtól, szerdán már nagyon taknyos volt, meg lázas délután, de Germicid után lement, azóta se volt láza max 37.2 hőemelkedés. A takony megmaradt, de olyan szinten, hogy hiába szívtam le, utána ugyanúgy szörcsögött. Szombaton már nagyon nyomi volt szegényem, teljesen apatikus volt, csak nézett ki a fejéből, a forgónak sem rugkapált, nem mosolygott, látszott hogy nincs jól, a szemei pirosak voltak a fáradtságtól. Már akkor be akartam vinni a Révész utcába az ügyeletre, de Apa nem nagyon érezte át a parámat, és "akkor vidde be ha ennyire akarod" volt az össz reakció este 6-kor. Én meg hülye voltam, és nem indultam el vele.
No éjjel nem aludtunk, mert Bori a takonytól nem kapott levegőt, óránként felsírt, hiába szívtuk, orrcseppeztünk, nem lett jobb. Reggel ügyelet :arrow: ott kikérdeztek, először haza akartak küldeni azzal, hogy vegyek párásítót, kapjon Calciumot, meg szívjam az orrát. De erősködtem hogy parázok a krupptól (a családi anamnézis miatt) meg amikor hallotta a nőci hogy milyen rekedten sír, mondta hogy menjünk a kórházba és majd ott eldöntik mi legyen, mindenesetre egy kis pára jót fog tenni.
Bementünk, ott fogtak minket. Sós pára - orrszívás - szteroid puff volt a terápia, és már jobban van, aktív, nem rekedt de még mindíg taknyos szegény.
Illetve vasárnap éjjel még meg is nyertünk egy szélcső-beöntés bulit, mert 5 napja nem volt kaki, pocakja meg fájt.

A kórház :arrow: csak pozitív tapasztalat :roll: :roll: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nem túl lepukkant, volt baba-mama szoba is. Mondjuk fura volt, hogy csak egy
WC és zuhanyzó van az egész osztályra, de nem kellett sosem sokat várni. Kaját nem kaptak az anyák, ami furi volt, mert a Madarászban kaptunk anno.
Dokik, nővérek mind mind jófejek voltak, kedvesek, türelmesek, gyerekszeretők, mosolygósak, szóval le a kalappal az egész bagázs előtt.
Ha egy baba nyöszörgött mert anya épp kiszaladt pisilni, rögtön ott volt valaki, finoman és szeretettel bántak a babákkal.
Viszont az egész osztályon csak kruppos manók voltak szinte :arrow: nagyon durva.

Viszont megkérdeztem, hogy hány éves korig mehetnek a csecsemőosztályra a gyerekek :arrow: 2.
Ergo a mieink már a gyerekosztályon lennének, ha para van, ahol 2-18 évesig vannak gyerekek, Anya meg nem alhat bennt :shock: :shock: :shock: :shock: :evil: :evil: :evil: Na ez megagigaszívás. De azt mondták, hogy ha pici a gyerek és van a csecsemőn hely, át szokták őket jófejségből venni.
Viszont azon gondolkodtam, ha Nimród bekruppol, mi a tökömet csinálok, mert 1) Apa nem alhat bennt a csecsemőn, mert ugye egy WC-zuhanyzó van 2) Borit szoptatom 2-3 óránként...
Bennt vagyok Nimróddal napközben a gyerekosztályon és fejek mint állat, küldöm haza a tejet? Vagy, Apa van bennt vele napközben, én Borizok, és éjszakára váltunk, ha a csecsemőn lennénk, akkor meg Bori lefejt tejet kap... áááááááááááááááááááááááááááá.... meg akarom úszni.

Bár a dokinő azt mondta, szerinte fogunk még találkozni párszor...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kispocok13 2011.10.11 14:56-kor.

KépKép

KépKép
kispocok13

Ja, és a tegnapi nap felfedezése:

http://www.lustanyu.hu/

szerintem zseniális, a kórházban könnyesre röhögtem magam rajta tegnap éjszaka és ma ebéd közben :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
(a legjobb, hogy full magamra ismerek egy csomó dologban benne, és nagyon tetszik a csaj stílusa. A kommenteket is érdemes végigolvasni)

KépKép

KépKép
kispocok13

Boo!

Azzal ki hitegetett, hogy egy 4 éves jobban szótfogad?! :twisted: :lol: :lol: :?

Pocok!

Juhuuuuu :D ! Tökre örülök!!! Nekem a kórház nagy parám :( :oops: .
Találkoztok még párszor... Én meg azt mondom, hogy nemneeeem :wink: :D . És én ehhez (is) jobban értek :twisted: :lol: :lol: :lol:

Ami az éjszakát illeti, az remélem a mélypont volt :twisted: . Viszont meglepő módon lelkileg abszolút nem :shock: :D . Persze fáradt vagyok, de Botonddal ilyenkor nagyon padlón voltam, most meg tökre nem. Időnként felmegy a pumpa meg türelmetlenebb vagyok - főleg apával :twisted: - a fáradtság miatt, de 5 perc és semmi bajom :D . Biztos azért van ez, mert második baba, és már nem viselnek meg annyira ezek a dolgok, edzettebb vagyok 8) :lol: . A tejért is megtettem mindent, de komolyan mondom, tökre nem izgatott, hogy kevesebb, úgy voltam vele, hogy attól ugyan nem lesz több, ha még örlődöm is miatta, sőőt. Pocakfájásnál detto... Szóval Buddhaság van...amennyire ilyenkor lehet :roll: :lol: :lol: .

Délután mondta apa, hogy elviszi magával Botondot tárgyalni, én meg gondoltam elmegyek vásárolgatni Andorral, hogy kicsit kikapcsolódjak 8) . Hát ezt Botond nem így gondolta :twisted: . Amikor tettem be apa kocsijába óriás hisztibe kezdett, hogy ő azzal nem megy, hanem a másik kocsikával, és különben is csak Andorbabával :shock: . Apa mondta, hogy ő így ugyan el nem viszi tárgyalni... :twisted: .
De a délutánmat, már nem adtam: becsomiztam a kölykötek és elmentem velük együtt vásárolgatni. Először el voltam kenődve, hogy nem igaz, hogy még ennyi se jön össze, de rájöttem, hogy mostantól jobb ha erre rendezkedem be, és nem rinyálok, hogy nem férünk be hárman egy próbafülkébe :twisted: :lol: . Vettem Andornak egy kengurut, mert a jobbkézbabakocsi-balkézhordozó felállás nem volt vmi kényelmes ( :twisted: ), úgyhogy most már bevetésre kész vagyok olyan helyen is, ahol nincs kosár 8) . Szóval már apára sem vagyok rászorulva, ha akarok venni egy nyamvadt bugyit, de persze nagyon fogok örülni, ha mégsem kell magammal vinni az ovit :lol: :lol: :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

pocok!
hát vhogy megoldjuk az átadást és a vacsit majd még meglátjuk...
nagyon jó,h végre otthon vagytok és hogy jobban van már Bori...

alváshoz nem nagyon tudok hozzászólni és jó tanácsokat adni,m Kiara
nekem mindig is rossz alvó volt és én már csak arra játszom,h ha nagyobb lesz talán megváltozik...
viszont telihold volt/van lehet ez is bezavarhatott??!!

mi jövőhét szerdára kaptunk új időpontot oltásra.remélem addig elmúlik
a taknya végleg.mondjuk már 99%os volt ma Benett csak este van
egy kis hőemelkedése,de most azon agyalok lehet csak a foga miatt lehetett

Kép
Kép
csibe83

ja és ma megkóstoltattam Benettel az almát,hát azt a fintort amit
levágott szegénykém...
pedig megkóstoltam és finom volt az alma,szóval nem értem.lehet ő is inkább
az üveges kajákat fogja szeretni??!! :roll: :roll: :roll:

Kép
Kép
csibe83

Csibe!

Az édeskés anyatej után a savanykás alma? Te is fintorognál :roll: :lol: Próbálkozz még bátran az almával, mag megszokja, csak most még nagyon új :wink: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi!
nem volt savanyú,bár nekem és tény hogy neki lehet és éppen ezért
nem adom fel :wink: :wink:

Kép
Kép
csibe83

Basszus Pocok, (És persze éljenéljen az otthonlétnek!! :D) most itt vinnyogok ezen a blogon, félek, hogy felverem a kölkömet :lol: :lol: :lol: :lol: Hogy nem röhögted fel éjjel az egész kórházat??
Lehet nem is jövök, ma inkább olvasok :roll:

Alvási küzdelmekhez együttérzésem, nem tudom éngyerekem mikor romlik el, eddig még semmi jele :roll:

Csibe!
Máris almáztok?? :shock: Tudom hogy tápiztok kis ideje, de ő nem alapból egy tápis baba, lehet korai még nem?? :roll: Emésztésének úgy értem.

Dodi!
Hordozáshoz hajrá, mit vettél?? A rugalmas hordozókendő ajánlat áll ám még :wink:

Pocok!
2 éves kórtól nem lehet benn aludni?? Nanemár..... :shock: Engem tuti nem tudnának hazapaterolni :? De ez más kórházban nem így van, azt tudom. Abszurd már a gondolat is :shock: :? :x

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Lois!

Egy Hauck kengurut, mert ezt lehetett kapni a Tescoban és ez egy mostésazonnalkell-dolog volt :oops: :lol: :lol: . Illetve volt még egy noname, de olyan csúnya volt, hogy én azt biza fel nem vettem volna sosenem :twisted: .
Ilyen, a célnak megfelel ;) :
https://www.babanet.hu/tarsalgo/viewtopi ... 52bbe3d470

Na, legalább akkor megvan, mit olvasok hajnalban szopi közben :wink: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 20:25-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo!

Mi meg meg pont úgy vagyunk vele egy ideje, hogy nem "kell" aludni :roll: :wink: . Persze minden gyerek más, én a sajátomat ismerem... :wink: . De ő már olyan nagyfiús, nem minden napja "egyforma", mint babakorukban, tök sok minden meghatározza, hogy mennyire fárad el, mennyire és mikor éhes...stb. És mi sem eszünk mindig ugyanannyit, és alszunk el ugyanakkor :wink: . Persze rendnek kell lenni ( :twisted: ) nagyjából azonos időben mennie kell aludni délben is, meg este is, de ha még nem álmos, nem muszáj aludnia. Ha szeretne, még játszhat az ágyában, vagy a szobájában, de csöndben! Reggel detto: ő kicsit korábban kel, mint mi és korábban olyankor mesét nézett, de már nem köti le, úgyhogy a szobájába kapja a kakóját, és még egy órát kb. játszik bent nyugiban :wink: . És nehogy azt hidd, hogy ezt ő maga vezette be :twisted: :lol: . Apa szoktatta rá, és először volt belőle hiszti, de 2-3 nap volt és azóta tökre jól elvan bent, és szereti (mindig hallom, hogy mesél autózás közben, vagy dudolászik :lol: ).
Szóval sztem az nem feltétlenül baj, hogy ő még játszik, vagy az autójával alszik el, ráadásul gond nékül. Ha ez neki gond lenne, sírt volna, hiányolt volna titeket :roll: . De ezek szerint nem. Le vagytok ejtve :twisted: :lol: . Sztem inkább a ti igényetek, hogy vele aludjatok el, nem? :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:
Már a korábbi napoknál sem volt egészen tiszta: akkor nem is hisztizik, vagy ilyesmi, egszerűen csak játszani akar még? Mert akkor én szépen rácsuknám az ajtót, ahogy ti tegnap, és jóóóéjt. Neki talán ez a levezetés kell... :wink: . Vencelt meg beviszitek, ha már elaludt :wink: .
Mármint én ezt csinálnám :oops: :lol: .

Hát, nekem még meg kell szoknom a nemalvást :roll: :lol: :lol: . Illetve napközben szinte fel sem tűnik, hogy keveset aludtam, de az ébredések fájdalmasak minden alkalommal :? :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 20:26-kor.

KépKép

KépKép
boo

Az előbb csatáztam egyet Botonddal, egy oktatófilmbe beleillett volna a dackorszakról :twisted: :lol: :lol: .
Sajnos mindig elkövetem azt a hibát, hogy elpakolok utána, mert tized annyi idő, mint könyörögni, de hát hosszú távon ez nem így megy ugye... Tegnap rendet tettem a szobájába, és elhatároztam, hogy innentől a játékok visszapakolása már csak az ő feladata!
Indulásképp ma délelőtt legozás után mondtam, hogy akkor pakoljunk össze. :arrow: "Nem pakoljunk össze annnyukaaa!" Deee! :twisted: Na, ő innentől arra nem volt hajlandó, hogy egy legot a kezébe vegyen, nemhogy a dobozba tegye :twisted: :lol: . De azt a fejet látni kellett volna :lol: . Ahányszor nem tett eleget a kérésnek, és hisztibe kezdett, ment a gardróbba (nálunk az a szuperdadusos "büntiszék"). Illetve nem ment, hanem a földre vágta magát ordítva, szóval a földön húztam be, mert közben a kicsit ringattam, mert az meg üvöltött a hasfájástól :twisted: . (Anyuka mindeközben nem csak próbált nyugodt maradni, hanem ez is volt :shock: :shock: 8) :lol: ). Ezt eljátszottuk 4-5x, aztán csak beadta a derekát, és betette a dobozba, amit a kezébe adtam :wink: . De közben meg kellett zabálni, mert halkan alkudozott, hogy "anyuka, nem beleteszem. :roll: " "De, kicsim tedd bele, én is segítek, aztán lefekhetsz csicsikálni." "Akkor adsz manyikát, akkor csicsikálni...anyuka, én nem beleteszem." Hát itt majd elolvadtam, és persze a lego 80 százalékát én raktam el, de segített és ez a lényeg, na meg a hisztit teljesen feladta 8) :lol: .
Szóval jó muri volt :lol: . Közben a kicsi hol ordított, hol nem, most mindkettőt letettem, de Andor fel-fel sír, Botond pedig még hallom fent van, de sztem mindjárt elcsendesedik a ház :wink: .

Boo!

Naná, hogy nem a farok csóválja... :twisted: :lol: . Teljesen egyet értek veled :wink: . De tegnap hamar elaludt magától nem? :roll: Vagy félreértettem? :oops:
A sötétben csak nem játszik el órákat...vagy mi ő, denevér?! :shock: :lol: :lol:
Mi ezt azzal szabályozzuk, hogy először égve hagyjuk neki a folyósón a lámpát (tejüveg van a szobaajtaján, így valamennyi beszűrődik), így játszik még 10-20 percet és bealszik. Ha viszont még fél óra után is halljuk, hogy nyikognak az autókák ( :lol: ), akkor galádul lekapcsoljuk azt a villanyt is, vaksötétben meg nem nagyon van ingerenciája kocsit tologatni :twisted: :lol: . Általában 5 percen belül bealszik :wink: .
Az esti bújás nekem is kell :oops: :lol: . Nálunk ez úgy néz ki, hogy 7 körül etetem Andort, közben Botond is vacsizik. fél8 körül van fürcsi (fiúk 3-an, vagy amíg Botond a kádban fürdik, én mellette fürdetem a kiskádban Andort, ha egyedül vagyok), és utána kötelező programként letelepszünk együtt a kanapéra és 8-fél9ig mindenki enyeleg mindenkivel mindenféle kombinációkban, aztán jóccakát :lol: :lol: :lol: . De megértem, hogy kell ennyi kettesben, csak így nehezebb a szitu :roll: . Mármint amiben most vagytok...

Mindkét dedem szundít (bár Andor hallom, időnként erőlködik :( ), megyek ebédelek, és csatlakozom 8) :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Miután tegnap apa közölte telefonban, hogy ismét későn ér haza :twisted: , úgy döntöttem, hogy nem várunk rá semmivel, folytatjuk a jól bevált " szombathelyi" rendet :arrow: apa vacsira befutott és fürdetett is, de rá szóltam, hogy fél óra pancsi után talán mosakodni is lehetne :arrow: lakás rendben, kutyák megetetve, gyerek 8kor a saját helyén aludt, egész éjjel egy mukk nélkül :lol: Reggel fél 6kor átköltözött hozzánk és negyed 7ig még szunyáltunk, pihiztünk. :lol: :lol: :lol:

Cserébe viszont ma én is ő is hisztisek vagyunk. Azaz az én hisztim ragdt rá is :roll: :oops: ( Délelőtt már azt találtam mondani neki, hogy elegem van belőle :oops: ) Aztán kicsit összeszedtem magam, leültettem és elmagyaráztam, hogy anya kicsit ideges, fáradt, őt szeretem, de ha rosszalkodik azt nem. És lelkiismeretfurdalástól vezérelve a délelőtt hátralevő részében együtt építőkockáztunk és csodák csodája: innentől egy kisangyal lett :lol:

tike

Leragadtam Lustanyunál, backi :twisted: :lol: .
A legelejéről kezdtem, és megszámolta, konkrétan a 6-7. sortól fixen kacarászom :lol: . Most tényleg megyek, alszom, hogy kipihent legyek az esti olvasásra.
Ja, és most egy pár hétig nem jövök :twisted: :lol: :lol: :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Hehe, tudtam hogy Lustanyu bejön nektek majd :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

(Boo, én nem az elejétől olvastam, hanem a legújabbaktól visszafelé - de most elkezdem majd az elejétől is, mert nagyon kíváncsi vagyok

Lois, pukkadoztam és könnyeztem a kórteremben... nehéz volt visszatartani. Ott már 9-kor elcsendesedik minden és mindenki, Anyák is lefekszenek aludni :shock: :shock: :shock: )

2 éves kortól kórházban nembenntalvás :arrow: hát ja, elég kemény. Persze, kórháza válogatja, itt ez a rend. Mivel a lakhelyünk miatt ide tartozunk, nekünk ebből kell majd a legjobbat kihozni.

Boo,

6 óra alvás :?: az hiperszuper jó, nekem Bori mióta szandija van, éjjel 2-3 óránként kel :evil: :evil: :evil: Ma volt először újra, hogy 9-től hajnal 2-ig aludt, de nem is volt rajta a szandi... (most amíg beteg volt, nem hordtuk, kimaradt egy hét...)

Miron altatása :arrow: nekünk ugye az ebéd utáni fektetés volt gáz az utóbbi időben, aztán Apa adott ötletet: találjak ki valamit, hogy felkelés után délután (a ti esetetekben másnap reggel) mit fogunk csinálni. De ahhoz aludni kell, blablabla, és ilyenkor pl Nimróddal tök jól meg lehet beszélni, hogy jó, akkor most bemegy az ágyba, így legalább hiszti nélkül rakom le.
Most is ez volt 1o perce, de azóta hallom hogy dumál meg molyol, könyvet olvas és játszik az új markolójával, amit Apától kapott míg nem voltam itthon. Most meg már énekel. Van, hogy egy órát is szórakoztatja magát, mire csönd lesz és elalszik.

Dodi,

Botond alkudozása haláli :lol: :lol: :lol: :lol:

Esti bújás nekünk a fürcsi utáni tejivás :lol: :lol: :lol: :lol: Addig Apa fürdeti Borit.
Valszeg ha már együtt fürödnek, akkor mi is négyesben enyelgünk, csak nekem hiányozni fog a Nimróddalkettesbenszerelmeskedés :oops: :oops: :oops:

Lustanyu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
hamar függőséget okoz, mi? :D :D :D :D
AkkormostmárvelemsohasenkisenemfogbeszélgetnimertmindenkiLustanyuziiiiiik????? :roll: :roll: :roll: :roll:

(iszom egy kávét, aztán keltem Borit, mert ő meg már két órája alszik...)

KépKép

KépKép
kispocok13

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 20:27-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo,

Ne zaklasson fel :lol: Csukott ajtónál önnállóan elalvás szerintem Mironnak nem gáz, ha előtte összebújtok-meséltek-bármi, mert akkor biztosítod az érzelmi és fizikai biztonságot neki, majd elbúcsúztok és ő alszik. Nem hiszem hogy emiatt sérülne Miron :wink:

KépKép

KépKép
kispocok13

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 20:28-kor.

KépKép

KépKép
boo

ööö....Boo :)

nembelevaú,de nem az a probléma,hogy Miron nem fárad le rendesen és azért műsorozik még éjfélkor is....????

tudom,hogy nehéz két gyerekkel meg kutyával meg apa nélkül..... :roll:

de szomszédolás nem játszik (az a kislány...) vagy játszótér.......??

nem akartam rosszat..... :wink: :lol:

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
mokibuci

Ja...Dodi amúgy megjött............. :roll: :( :x

mokibuci

egyébként a zugolvasók nevében köszi Pocok lustanyut........ :oops: :lol:

mokibuci

Hányásszagom van. Az gáz? :roll: :lol: :lol: :lol:

Mokibuci!

Sajnálom, majd legközelebb :wink: . Tényleg megvan az oka, és eljön az ideje :D .

:arrow: Való Világ 8) (és csakazértsem fogok pirulós szmájlit ide tenni! :twisted: :lol: :lol: :lol: )

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodikám!
nyugi én is néztem vállalhatatlan dolgokat már.... Mindentudás egyeteme, Ecranul Nostru ésatöbbi 8) 8) 8) :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol:
Elpakolás :arrow: Mi is most kezdtük, egyelőre nem jöttem még rá hogy iktassam ki azt, hogy ne akkor váljon roppant izgalmassá és azonnal szétszedendővé egy játék ha épp elraknám :?

Boo!

Engem nem zaklat fel, hogy csukott ajtónál, sólámpánál egyedül alszik el a fiam :oops: Nekem erre az összebújós elalvásra nincs este igényem, olyan jut nekem néha hajnalban :roll:
Nálunk ez sosem volt opció, mert Zétény egy vérnyúl, ha benn voltam mikor elaludt, tuti felébredt mikor osontam volna ki, így ilyen szokásokat nem is vettünk fel.

Na megyek, lenyomom a Borgiák utolsó négy részét maratonban 8)

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?