Rapid!
Tike!
Ne parázz már ennyire, nincsen semmi gáz!!!

(vagy vmiről lemaradtam, ami miatt koraszülésre számítasz?

) Ilyenkor szokták a nők túlhordani a babát

.
Vizesedés: nekem a dokim pont azt mondta, hogy igyak sok folyadékot, és pihenjek. A vizesedés amiatt van, mert a szervezet "félreinformálódik" és a szövetekben visszatartja a vizet. Ha kevesebbet iszol, nagy vlsz. még vizesebb leszel, mert erősíted az üzenetet, hogy "meg kell tartani a folyadékot"

. Ha viszont iszol rendesen, akkor a szervezeted rájön, hogy szükségtelen a vízvisszatartás, és legalább a későbbiekben nem tart vissza többet

. Nálam bevált, pedig én nagyon vizesedős vagyok :S .
És persze pihenj! :wink"
Hédi miatt meg sztem ne aggódj, ezt a korszakot minden gyerek megéli vhogy, csak a mieink még nem tudtak barokkos körmondatokban "szitkozódni", mint Hédi

. Botondnál pont ilyentájt voltak az alvás- és magatartásproblémák, de megoldottuk

. Amikor meg a kórházba mentem napokig nem kakilt, és miután hazajöttünk, akkor is csak hashajtóval

. Akkor megint felkelt éjszakánként, napközben totál idióta volt, meg hisztis, sokszor kiabált velem... Ja, és alig evett, ivott...

. De tudtam, hogy ez vhol normális, és ki kell rajta jönni a változásnak, mert előbb-utóbb úgyis kijön, ha meg nem az nem jó!
Hédi ráadásul egy tűzről pattant kislány, "kifelé él", nála ez vlsz. nem a tudatalatti dolgokban jelentkezik (majd), hanem így. ez nagyon szar érzés lehet, de nem szabad komolyan venned! Természetesen mindennél jobban szeret téged, csak fel akarja hívni a figyelmedet, jobban vágyik a figyelmedre (nálunk is azonnal enyhültek a problémák, ahogy többet voltunk kettesben Botonddal

).
És sztem előre készülj fel, hogy ő talán "utálni" fogja a babát, meg időnként bántani akarja majd, hogy rá figyelj

. De ez nagyon sok helyen így van eleinte, aztán majd megszereti

. Aztán persze az is lehet, hogy most lázad, aztán első látásra szerelem lesz, és mindenben segíteni akar majd a baba körül

.