Benó, nagyon jók a cuccok, amiket vettetek! És a hasad is növekszik Köszi, mekaptam a mailt. Háát jó sok minden kell, ilyenekbe még bele se gondolok Majd....
Az még nem végleges, még kb. 1 hónapos gyűjtés, variálás vár rá. Aztán viszont muszáj vele végezni, hogy a Márti is el tudja olvasni Kis Vuk érkezése előtt (bár ő már tapasztalt, azért csak olvassa el , nem kötelező, de nem is tiltott, csillagos feladat).
Nem mentünk, majd jövő héten pénteken, mert úgy alakult, h Mikinek akkor sem kell dolgozni, és a skacok miatt jobb a hétvége, így nem hiányoznak a suliból.
Az egyik topiktársunk elveszítette a babáját... ÉS annyira kiakadtam rajta, hogy az csak na! Itt bőgök, mint vmi hülyegyerek. Miki meg csak néz, h mi bajom van.
Semmit nem tud. A blogjában írt le mindent, nekünk is csak annyit írt, hogy nem képes mégegyszer leírni mindent. Semmi előzmény nem volt... sztem ne olvasd el a blogot, mert Te is sírni fogsz... annyira szépen írt, hogy már ezen kiakadtam. A lényeg, hogy elfolyt a magzatvíz, és meg kellett szülnie a 21hetes babáját.
Heni, szerintem nyugodtan sírd ki magad, mert az talán valamit segít, de mondd meg közben Beninek, hogy nem miatta sírsz és ne aggódjon, minden rendben van vele, nem azon sírsz, csak te vagy most szomorú, de majd elmúlik.
Ma este úgyis kell beszélnem vele. Képzeld el, kaptam egy tök tuti tippet a névválasztással kapcsolatban. Merthogy Mikinek már a Benjámin sem tetszik annyira... most talált egyet: Zénó. :D Kezdem azt hinni, hogy becsavarodott az uram...