A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Gyors bekukk...

Sok gyerek es anyuka beteg.....jobbulast midenkinek!!

Viranka, jobbulast neked is, hivd Monit!! :D

Ugy nagytakaritok, hogy S. imad takaritani, es segit....eskuszom, elozo eleteben foallasu haziasszony volt.. :lol: O pucolta a szonyeget, megvarrta a huzatot a foteleken, mig en reggel aludtam, egyszoval mindent megcsinal, amit kell.. :D

Rania meg egy ordogfioka...mint a szelvesz, egesz nap meg sem all, es mindent eloszed, leborit, eltor, osszeken, szoval egy ido utan mar nagyon kiakaszto tud lenni.... :roll: Kicsit betelt a pohar.. :? :)

Megyek is, nincs sok idom.
Puszi nektek!
Vendég

Bocsánat az eltűnésért, valahogy elszaladtak a napok... Mindig jött valaki Zsuzsu nap alkalmából.

Detty!
Köszönjük!
Örülök, h volt egy pici szusszanásod! Az mindig jól jön!

Vindo!
Gyógyulj gyorsan! Mi történt Rugóval, h éjjel kaszinózott? Ő általában jó alvó, nem?

Móni!
Cicus jobban lett?
Érdekes a színterápia!

Juba!
Remélem a Móni által előkeresett terápia kicsit segít! Nem irigyellek. Kitartás, biztosan kialakul majd a dolog!

Niki!
Így könnyű! :wink:

Regi!
Cuki doktornéni! :)
Hát a volt munkahelyed nem semmi! Érdekes fejlemények...

Fleur!
Nem tudok okosat mondani. Nálunk először a kaki ment bilibe, bár mostanában Zsuzsu csak 3 naponta hajlandó kakilni, de az a Wc-be megy...

Heni!
Hű, ez a szarvas sztori nem semmi.. :shock:

Viranka!
Mi történt? Mindenesetre legyél erős!!!

Most hirtelen ennyi. Mi köszönjük jól, ma már nagyon tavaszias hangulatban, pláne, h felfedeztük az első koránkelő bodobácsokat és egy csigát. Nagy volt az öröm! :)

Puszi

Kép
gica1

Sziasztok!

Heni! Azért egy próbát megér, hátha térítik a kárt!!!

Viranka! Írd ki magadból, ha gondolod, akár oda... :arrow:

Juba! Nagyon sajnálom, hogy Bertusnak nincs étvágya... Szeli is alig eszik, de azért eszik... Gondolom a multivitamint, vagy a B6-ot már próbáltad?! Asszem az étvágynövelő, vagy a Béres csepp!

Niki! Váo! :)
Nagytakarítás nálunk is jó lenne, de nekem sincs lelki erőm nekiállni. Pláne, hogy tudom, nem jutnék a végére. Ahhoz szervezett munka és segítség kéne... :roll: Majd tavasszal, ha Szeli kint lesz többet az udvaron a Mamával... :)

Kép

Kép
regcsiken14

Viranka, mi a baj??? Mesélj! Nem tudunk segíteni? Olyan szomorú lette, mikor olvastam kis bejegyzésed... Puszi nektek!

Nem tudok most többet, Danó lázas, 39,5... Szóval az előbbi után újabb rettente éjjel várható sztem... Asszem a füle. Foga ekkora lázat nem produkál, különben is: Dani fog nélkül fog felnőni... :) Nincs még 1 sem neki. :)

Jó éjt!

Kép
Kép
Kép
zdori

Sziasztok!

Fájó szívvel látom, hogy lassan de biztosan megyünk arrafelé, hogy megszűnjön a topik :( Már csak páran vagyunk akik írnak :(

Dóri milyen éjszakátok volt? Hogy van Dani?

Gica mi az a bodobács?

Vindo te hogy vagy? Tudtál kicsit pihenni és regenerálódni?

Niki mindent leírtál Grétáról :wink: :lol:

Cicusom nem javul, sőt :( Nagyon folyik a nózija és egyre jobban köhög. Szerencsére ügyesen használja már a pzs-t vagy ha az nem elég veszi elő az orrszívóporszívót és csinálja magának. Én is visszaestem, torkom fáj és piros.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sziasztok!

Próbálok olvasni, és ejtek egy topikmegszűnéselleni hszt-! :)
Mi sz.arul. Geginek vírusos torokgyuszi jutott, köhög és folyik az orra, ő csak C-vitamint kap egyelőre, én torokgyuszi, antibigyó, Zsozsi fülkürthurut, mandulagyulladás, antibigyó, köhögés, orrfolyás...

Pár napja mondja az Apja, hogy lázas a Zsozsi. Én is éreztem, gondoltam később megmérem, mert pörgött ezerrel, egy ördögfióka volt, nem látszott betegnek. 39,3. :shock: Na mondom megmérem még egyszer. 39,3. :shock:

Apa rengeteget dolgozik, éjjel nem alszik.

Viranka! Mi baj drága! Öblögess egy kis pálinkával, de most nyeld is le! 8)

Remélem Lilla és Dani is jobban vannak már! :roll:

A korábbi minitali szuper volt, Móni úgy pattog, mintha nem is várna babát :lol: , Fleur meg eszméletlen csinos anyuka!

Zsozsikám meg hanyag eleganciával kikapta Dani babát a pihiszékből, és el akarta vinni. :shock: Kicsit frászt kapott mindenki, de írd és mond, nagyon ügyesen tartotta. :D

Jöhetne már a tavasz, én ebbe belehülyülök! Tegnap hétágra sütött a nap, erre kehesek lettünk és nem tudtunk kimenni. Ma meg megint ez a szutyok idő... :evil:

Daninak nincs még foga? :shock:

Kép
Kép
Kép
gremese

Jo reggelt!

Fogjunk ossze, hogy ne szunjon meg a topik! :!: :D Kar lenne erte!! :D

Felhivas!!! Lanyok, irjatok, lenditsuk be a topikot!!! :D

En itt vagyok ma, szakad a ho...... :?
Vendég

Ezaz!!!!
TOPIKMEGSZUNESELLENI HOZZASZOLASOKAT KERUNK!!!! :D :D :D
Vendég

Móni! Most látom, ti is rosszul vagytok. :(
Egyébként Zsozsi mai napig emleget titeket, hol van Nóni és Grétus? :lol:

Asszem kellene egy új vonalzó, Geginek folyamatosan szülinapja van. 8) Csak az ajándékok nem jönnek. :roll:

A bodobács az a piros-fekete bogár, ami nyáron a járdán rohangál. Meg a földön mindenhol, csapatosan garázdálkodnak. Zsozsinál nagy esemény volt kergetni a bodobácsokat. Meg mire kimondta a nevüket... :lol:

Zs is fújja zsepibe, de inkább kéri, hogy porszívózzuk ki a nóziját. Még most is alszik... Bár elég rossz éjszakánk volt. :?

Kép
Kép
Kép
gremese

Nikiiiiiiiiiiiii! Vágódeszka! 8)

Kép
Kép
Kép
gremese

Jobbulast Zsozsinak!

Alexnek is 1 foga van, 8 honaposan jott ki, es azota sincs tobb... :roll:
Vendég

CSajok nem már:-( én nagyon szomorú lennék, egy ilyen ritka szuper társaság! nem szünhet meg!

Én nem is értem miért nem tud mindenki legalább napi egyszer egy rövid kis hsz irni, mert szerintem azért olvasni csak olvasnak :roll:

Mérges vagyok :evil:

NA mindegy!

Heni
KépKép
heni81

Fleur! Zsozsi pelcsit kér, ha kakilnia kell. A védőnő erre azt mondta, később érik meg arra, hogy kakiljon.
Egyébként kb. egy hónapja jöttem rá, hogy Zsozsi nem is látott még kakit. :shock:
Fogtam a pelcsit egyszer és óvatosan megmutattam neki, hogy na ez a kaki. Ő meg csak kuncogott a barna kakin, és utána többször is meg kellett neki mutatni. :shock: :lol: .
De nem kakil a wécébe. Még. Szűkítővel pisil.

Kép
Kép
Kép
gremese

Mesi :lol: Jo a memoriad!!! Nekem gondolkodnom kellett, mire is gondolsz! :D
Vendég

Heni! Ne dühöngj! :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Niki! Hát az arany Uradra! 8)

Kép
Kép
Kép
gremese

Mesi jobbulást nektek! Jaj azokat a bogarakat nagyon utálom, annó mi is teli voltunk velük :evil: de most nincsnek szerencsére amióta felujitottuk a házat, nincsenek rések, ahol bemásznának :wink:

Képeket tessék tenni, már régen láttam az első testvérpárt!

Niki 1 fog? én azt hittem azok párban jönnek :oops: legalább is nálunk eddig igy volt.

Áronnak 6 foga van már, rág is ezerrel. harapja a banánt :shock: másképp meg sem enné :roll:

Heni
KépKép
heni81

Niki - Vágódeszka :D Arany urad van, hogy igy takarit:-)

Mesi örülök, hogy irtál, ma már jó napom lesz 8)

Heni
KépKép
heni81

Mennem kell, Zsozsikám felkelt.
Igyekszem jönni majd képekkel is!

Kép
Kép
Kép
gremese

Utálom ezeket a vonalzókat, muszáj leszek kérni egyedit :roll:

Megyek behozom a postát, meg megrakom a tüzet, gyerekek mesét néznek.

Heni
KépKép
heni81

Heni, igen 1 fog, es nagyon viccesen nez ki! :lol: Mondtam is neki, fiam, jobban neztel ki, amig egy fogad sem volt! :D
Na, megyek adok reggelit ennek a jokepu fickonak! :D
Vendég

Niki mit reggelizik Alex?
Nálunk Áron csak a sajtos kenyeret hajlandó megenni, esteleg egy kis sonkát, vagy párizsit :roll:

Heni
KépKép
heni81

De sokat írtatok az előző hsz-om óta :shock: :lol:

De jó volt olvasni :D

Mesi jobbulást a kis családnak++++++++
azt azért odaírhattad volna, hogy lehet hogy ugráltam de leginkább egy bálnára hasonlítok :?
Z is éjjel nappal dolgozik. Általában a gép mellett alszik el. Literszám fogy a kávé. Nyakukon egy csomó határidő és ha nem akarnak ráfizetni csinálni kell.

Niki csoda egy pasid van.
De jó volna ha néha Z is csinálna ilyesmit :roll:

Na most már tudom mi az a bodobács. Én is utálom azokat a bogarakat.

Ja, Gréti is emlegeti Zsozsit meg Gegit. Kérdezi mikor jöttök legközelebb. Na meg múltkor eltüntetett valamit, az apja rákérdezett ki volt és szemrebbenés nélkül rávágta, hogy a Gegi. Mondjuk neki, hogy ma nem is volt itt. A válasz : csak ti nem láttátok :lol: :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Heni, mi meg nem tartunk it....Alex oklendezik a darabos eteltol...ugyhogy mindenfele pureset....most epp babamuzlit csinaltam neki banannal.
Vendég

De jo fej Greti!! :D
Vendég

[quote] írta:csak ti nem láttátok Laughing Laughing

NA én ezeket a beszólásokat már annyira várom :D

Péterke mindent ért, meg mond is, 2-3 szavas mondatokban beszél. Néha fantáziál, szerintem álmodik valamit és arról beszél. :roll:

Anya leesett a gólya :shock: biztosan álmodta. :roll:

viszont nem érdeklik a mondókák, nem mondja pedig biztosan tudja. Mert valamelyik nap azzal állt elő, hogy boci boci tarka , se füle se tarka, ugorj a Dunába :shock:

Iszonyatosan mesefüggő :roll: de végig kommunikál a mesével :roll: sokat tanult a mesékből is. de én már úgy unom. Tegnap is szerettem volna még 4kor kimenni, de már nem akart, mert mesét akart nézni. Igaz d.e. volt már egyszer kint, ki is fáradt.

Felismeri az összes szint:shock: akkor lepődtem meg, mikor itt volt a 3.5 éves unokatesó, Péterke rögtön vágta minden kockára a szinét, mig Kristóf azért összekeverte :roll: No jó, de ő tud motorozni, meg bicózni, Péterke meg nem igen :roll:

Elkezdtem neki tanitani a számokat SK, olyan vicces, ahogy mondja, de nem akarja, azt mondja anya nem styri, pat, sest....:-)

Bunyóznak a kaján :shock: :arrow:

Heni
KépKép
heni81

Naposabbat :) :)

topik azért nem fog kihalni :) :) Móni ne aggódj :)
bár Vindo hsz-einek mennyisége mintha csökknet volna az utóbbi pár napban...lehet összefügés a téli olimpia és Vindo aktivítása közt 8) olvasom G. is tud okosakat kitalálni :)

áh "semmi" különös csak a szokásos baromságok. Míra menjen ne menjen suliba(most épp nem akar) nem süt a nap legyen már tavasz+uram érdekes észjárása -amivel kissé kiakaszt,de ez nem meglepő 8)-csendet nyugit szeretnék akár 1 órára is :) :) csupán ennyi és ez összegyűlt,már ülepszik és próbálok pozítivabban hozzáállni a dolgokhoz :)

tegnap Bvel bementünk keresztapámhoz :) fiam teljesen úgy viselkedik mint M :) ugyanúgy írányitja az embereket,ha vmit nem úgy csinálsza hogy Ő kitalálta kijavítja :) (pl. Keresztpapa nem úgy fogta meg autóját,fiam levette kezét megmutatta ,majd helyesen visszahelyezte KP kacsóját:) ) eszméletlen kiscsávó be nem áll a szája folyamatosan nyomja a sódert,mint édes nővérkéje :) na jó most nem mert Hunyor Majort néz :) :)

Heni!
azért járjatok utána a balesetnek,de ha nem flejtem mindjárt felhívom rokonékat vadászok áés hátha tudnak segíteni :) :)
ügyi Péterke :) :) látszik sokat foglalkozol Vele :) M. kedvenc szava egy időben a ticsinki és a dopicsi (nem tudom h. kell írni őket) volt :)

Vindo/Dóri:
MT= minitali v. mei-tai
hv=hétvége
GK,BK,JR és ehhez hasonló rövidítések filmsorozatok :lol:
HP lehet h.lye vagy hisztis p.csa

na ki folytattja :)

Móni!
azért nagyon messzire ne rakd az 50 dbos kirakót :) fél év és jó lesz(Mből kiindulva) drága vagy :)

Bili/kaki: ha jól emlékszem a kakit sokkal nehezebb elengedniük minta pisit :) barátnőm fia is csak pelusba hajlandó a kis barnát betenni :) :)

vmit még akartam,de elfeljtettem :oops:

jah: Szeli nagyon édes dokinéni :) mh-ed meg :shock: :shock: :roll:

:arrow:

KépKép
viranka

Megjöttem én is!
Bár nagyon eltudok tűnni,főleg ha valami baj van a gyerek(ek) körül,akkor tényleg írni se nagyon van kedvem de ettől függetlenül nagyon szeretem ezt a topicot!!!

Mesi!
Nektek is jobbulást!!

Látom mindenkit elkapott valami nyavalya,én is ezerrel fújom az orromat,a szám már annyira fel van dagadva mintha szilikont tetettem volna bele :?

És csatlakozom az utááálom az ilyen moslék időt és nagyon-nagyon várom már a tavaszt táborba!

Heni!
Berta is mesefüggőőőőőőőő ezerrel!!
És kezdem én is piszkosul unni!Sehova nem akar menni,se boltba,se mamához,sehova mert ő mesét akar nézni!
Tegnap az udvarra sem tudtam kicsalogatni,én meg befordulok már ittbent!

Most mennem kell,megjött anyukám,később még jövök!
Nekem meg ne szűnjön ez a szuper topic!!!!!!!!

juba0

Na, hasznalt a felhivas!!! :D

Megosztom veletek, amin az utobbi idoben munkalkodtam! :D

Mesi termekeit elkezdtem forgalmazni itt, osszedolgoztunk Mesivel, kuldott termekeket es kepeket, en angol leirasokat gyartottam, es megnyitottam az Ebayen a shopomat. :D

Ime:

http://stores.shop.ebay.co.uk/Little-Ba ... QQ_armrsZ1
Vendég

lüke fiam :) kitalálta lemossa motorja kerekét-olvad a hó s eresz ereszt :) aztán kitalálta milyen jó móka,fejét is alátette,majd befele jövet elkezdett a pocsolyákban ugrálni :) :) nyakig sáros,vizes volt :) :) de Ő szeret kint lenni,már bicajozni szeretne :) :)

KépKép
viranka

Niki, Mesi micsoda titkos üzletetek van :lol:
hajrá+++++

Viranka lehet, hogy nem, de azért rögtön került elő pár ember azután a hsz után :wink:
Gréti is elővette a triciklijét és egyre inkább nézegeti a biciklit is. De hiába próbálgatjuk hetente még nem nőtt meg eléggé hozzá :lol:
összehozzunk egy csajbulit?
Szerintem Mesi is benne lenne, na meg én is + még várunk jelentkezőket :lol:

Heni Gréti határozottan nem szeret reggelizni. Inkább iszik majd miután elvittük Z-t a HÉV-hez és visszaértünk a házhoz eszik pár falatot. Tényleg csak párat :? Napok óta (talán 1 hete) szinte semmit se eszik. Tegnap este! evett pár falat főtt tésztát + napközben 1 túrórudit meg egy kis pattogatott kukoricát. Kínomban már azt adtam neki, mert idegesített, hogy egész nap nem evett semmit :roll:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Móni nálunk a reggeli kakaó Péterkét 2 órára tutira elteliti, nem is érdemes kinálgatni semmivel, mert nem kér. De 9 körül eszik, reggelizik. Ma már megivott 2.5 dcl kakaót, 2 szelet vajas kenyeret, egy lekvárral töltött kiflit :roll: majd kiváncsi vagyok mit alakit ebédnél :roll: de kap levest is ( disznótoros van, piritott kenyérrel, na azt imádja, meg pöri ( azt is ) :roll: nagyon husis étvágyú, meg a kalácsok, és vajas kenyér a nyerő :roll: KAkaó pedig minden mennyiségben. Édességekért nincsen oda.

Emese a kis szemfüles :wink: nekem eszebe sem jutott volna miért is kéri annyira a Niki cimét :idea: ügyes!!!!!! Drukkolook csajok!!!!!!!!!!!!

Vera , Mira kis szemfüles:-) szóval már csúnyám is tud beszélni:-)
Ki van ellen és ki a suli mellett??? oviban gondolom javasolták.

Juba én aggódom, hogy meseőrület megmarad, én is ilyen voltam :oops:

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok,

Én is itt, De jó volt újra olvasgatni a topicot..jó sokat írtatok..majdenm mint régen.

Jaja ez a betegség..hess hess....mindenhonnan!!!!

Mi jól...Emma már csak kehelget..többnyire direkt..:-) szerinte vicces...az orra sem folyik..így ma ment bölcsibe....bár a barátnőm azt mondta még holnap kapja az antibigyót..gyógyulás után 2 napig..:-( hát nekem is ezt mondta..de engem kikészít ez az antibigyó...olyna keserű a szám...a gyomromból..folyton ennem vagy innom kell hogy elviseljem..és este az borzasztó..nem tudok elaludni ettől..jön a hányinger...de még ma meg holnap beveszem és vége....remélem minden helyre jön.

Kíváncsi leszek hogy megy az ottalvás..mostanában szokott elaludni...++++++++++++++++++++++++++kihagyott egy hetet..milyen lesz a vissza rázódás???

Bent fél-max 1 órát aludt és iszonyat fáradt volt....lehet ezért gyürte le egy kicsit a betegség....itthon meg 3-3,5 órákat és "mosolyogva ébredtem" kisimúlt arcal, feltöltődve.....remélem nem esik vissza.....az étvágya is talán kezd vissza jönni......éppen csak....alig evett...megint 11 kg alatt...a bugyikái is majd leesnek róla...:-(

Munka: azóta sem jelentkeztek..ez rendkívül felháborít!!!! :evil: :evil:

Nem baj, majd csinálunk magunknak vmi munkát..:-)

olyan jó volt az idő tegnap. de-t, du-án is voltunk kint! :-) Emma nagyon élvezte.....hiába mindenki a tavaszt várja.....megváltás lenne....:-)

Mesi, Niki: hajrá!!!!! +++++++++++++++

Viranka: Báló motor mosása :-)

upsz elfelejtettem mire is akartam reagáni még

ja kaki: nálunk nem volt megkülönböztetve..jött a először a bilibe, majd a wc-be mert utáltam a bilit mosni...:-)....a kakit is pisinek hívta..:-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Nálunk nincs mese őrület...a dóra és Barney, amik 10 percig lekötik..a többi nem.....csak percekig.

Régebben nálunk is volt tejcsizés ébredés után..de mivel így sosem volt hajlandó reggelizni..ezért ez elmarad..és reggeli közben, után kapja a teát vagy kakaót...így eszik is , meg meg is issza a kakót. :-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Koszonjuk a drukkokat! :D

Meseorulet nalunk is, Ranianak nem kevesebb, mint 100 dvd-je van, de ulve csak az ujakat nezi, a tobbi megy a hatterben, mig tesz-vesz, jatszik. Kivulrol tudja a szoveget, es a zenes-tancosokban a koreografiat.. :roll:
Vendég

Nalunk is vannak idoszakok, mikor Rania semmit nem eszik. En nem aggodom emiatt, ez termeszetes, es meg nem hallottam gyereket ehen halni (marmint fejlett orszagokban.. :? ) Ilyenkor adok neki egeszseges kekszeket, amik gyerekeknek vannak gyartva, meg neha egeszsegtelen kekszet is. :lol: O eleg sok tejet iszik.

Na, en tudom, hogy par ev mulva meg nem gyozom majd etetni. Ne aggodjatok csajok! :D
Vendég

Niki: :-)

KépKép
kaqk
Debrecen

s péntek este gondoltam á Rátok :)
majd 4l tejből csináltam madártejet :) :) vasárnapra alig maradt :( és szinte nem is ettem belőle :roll:

meseőrület: Mazsola és Tádé(már énekli az egy kis malac röf röf röf és mondja velük a szöveget) Mirr Murr és Dzsungellakók :) De Hunyor major is kedvenc :) szerencsére h. kicsit jobb az idő kevesebbet nézünk tv-t :)
míra a MaryKate és Ashley ikrek akcióban rajongó lett :? de azért Magyar népmesék és Mátyás király is menő még :)

Bálint meglepő módon vagy 1 hónapja jól eszik :) :) hízik is a lelkem már majd 14 kg :) :)

Móni gyertek,csak még gőzőm sincs h. alakul az életünk Keresztpapámat szerdán műtik :( :(

Niki Mesi mit üzleteltek? vágódeszkát?? no mindjárt olvasoka soraitok közt :wink:

Heni!
én nem tudom eldönteni :roll: mert mellette szól,h. eszméletlen jó esze van képes 45 percig egyhelyben ülni,feladatra koncentrálni,alkalmazkodni,beilleszkedni bárhova
viszont Ő lenne a legfiatalabb és emiatt aggódom.Igen az óvónénije(aki inkább azt mondja maradjanak még 1 évet oviban oldalon áll) szerint mennie kell,mert rá a kalapját teszi h. megállja a helyét :)

Juba!
nézek neked homeos bogyókat,hátha lelek :) :) de szerintem ne aggódjál emiatt nagyon,lehet h. neki ennyi elég,mi felnőttek is mások vagyunk :)

KépKép
viranka

aha most már értem :) :)

KépKép
viranka

Viranka, nehez dontes elott allsz... :?
En is hezitalok, mert jovore megy RAnia suliba... :roll: es o lesz a legfiatalabb...epp, hogy betolti a 4. evet... de itt ugy van, hogy visszatarthatod valameddig, de akkor is a mar meglevo osztalyhoz kell csatlakoznia....tehat ez ugy gondolom, hatrany neki..

Mar epp meg akartam dicserni Raniat, hogy ma sokkal jobban viselkedik mint tegnap...erre mit csinalt? Kiszedte a z betut a laptopbol.....probalom visszatenni, de nem sikerul.... :?

Gyerkocoknek megfoztem, mar csak nekunk kell.
Mai menu: zoldseges kuszkusz paprikaba toltve salataval. Alexnek paradicsomos sajtos teszta es banan-meggy-babakeksz edessegnek, Ranianak porehagymas-sajtos Bob a mesteres teszta...alig evett belole. :twisted:
Vendég

Csajok én aggódom Panndiért :roll: hová lett? azért ő minden nap szokott jönni, most meg már vagy 2 hete nem jelentkezett :roll:

Nem tud róla valaki valamit?

Panndi?????

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok!

Én vagyok az egyik eltűnt babanetes.
Csak egy gyors életjelet jöttem adni, sokat gondolok rátok, hogy kivel mi lehet, de se olvasni se irni nincs időm.
Október óta egy céget vezetek, elég nagy a felelősségem és a munkám is sok, mellette ott van a másodállásom, én hozom-viszem Marcit a bölcsibe, apukájának is szeptember óta új állása van, úgyhogy van mit csinálnunk. Mindenkinek meg kell felelnie.
Szerencsére Marci nagyon szereti a bölcsit, eddig összesen 4-szer volt beteg, mind kis betegség volt 1-2 nap alatt rendbe jött.

Remélem mindenki jól van, próbálok visszaolvasni benneteket és igérem jövök gyakrabban!

Anikó és Marcika

Kép
aniko80

Hello Lányok!

Dettyk boldog szüli- és névnapot!

Móni, Lóránt szép név és nagyon különleges! :lol: (nekem mindenképpen pozitív élményem van vele kapcsolatban, mert tinikoromban angliában töltött nyelvsuli alatt volt egy futó románcom egy francia fiúval, aki Laurent volt :lol: )

Kaqk, sajnálom, h ilyen genyók! :twisted: Én azt hittem, h Te már sínen vagy. Erre eltűnnek! Én is szereztem pár rossz tapasztalatot, szó se róla. Lehet, h kidühöngöm magam odaát. Ma is voltam egy interjún... :twisted:

Nemevősök táborához mi is csatlakozunk! Csak sajnos nálunk nem múló hóbortról van szó :) De egy biztos, egy gyerek sem hal éhen, max leesik róla minden ruha :lol: :lol: :lol:

Anikó80, gratulálok az új munkádhoz! Az esküvőszervező "bizniszt" viszed tovább?

2 napja nem találom a szemüvegemet, úgyhogy 10 centiről hunyorgok egész nap a képernyőre. Elképzelésem sincs, hova keverhettem el, már a hűtőben is megnéztem :D

silka
silka

Itt vagyok én is :roll:

Örülnék én, ha téli olimpiát nézhetnék csak úgy :lol: Háttérben megy, amíg dolgozom.
Anyáék délután mentek el, én meg egy két lábon járó hulla vagyok. Éjjel fennmaradtam, erre Rugó 3/4 hatkor kelt :shock: Azóta fenn volt, kettő előtt dőlt ki, lassan ébresztem.

Rengeteg dolgom van, bocs, hogy eltűntem, heti négy dupla előadásra kell készülnöm, és az elmúlt két hétben ötből négyszer Böszörményben voltam. Meg közben publikációt írok, tematikákat gyártok, kutatásokban kell lennem :roll:

Hangom még nem az igazi. Rugó viszont elkapta, taknya-nyála egybefolyik.

Naponta benézek azért.

Gica, Zsuzskának utólag is boldog névnapot kívánok.

Végigfutottam a hozzászólásokat is, de alaposan nem tudtam. A Lórántot azért kiszúrtam, szép név.

Ma aludni akarok akarok legalább hét órát :!:

Holnap munka, mindenkinek szép napot.

V.

Kép
vindolanda

Ja, ha májusig kihúzza a topik, akkor nem fog kihalni, mert akkor vége a szorgalmi időszaknak és megont jövök 8) :wink: Szeptemberig lógatom a lábamat majd, és kapom a fizetésem, néha vizsgáztatok
:roll:

Kép
vindolanda

megont=megint

Ébresztem a taknyos babát :arrow:

Kép
vindolanda

Rugó felébredt, nem sír, de szemmozgáson kívül nem képes semmire. Spongya Bobot követi a szemeivel :wink:

Vagy kókadt marad, és kilenc után elalszik, vagy erőt merít valami titkos forrásból, és 12 előtt dől ki :wink:

Kép
vindolanda

KTimi!
Boldog szülinapot :)

igaz tegnap volt,ezt felejtettem el reggel :oops:

KépKép
viranka

Boldog születésnapot kívánunk mi is Timinek.

Rugó megélénkült.

Du. 3 órát aludt, jól haladtam közben 8)

Kép
vindolanda

Timi
Boldog születésnapot!

Lilla is aludt délután (két és fél órát), kicsit sok volt neki (is) ez a hétvége. Remélem ettől jobban alszik majd este is, mert mostanában botrányos. Megint előjött az éjszakai kiabálás, többnyire félálomban.
Már nem kérlelem, csak ha sokáig csinálja ölembe veszem és kiviszem. Tegnap éjjel azt mondta sírni akarok, hát mondtam neki sírjál drágám, ha arra van szükséged....bár nem tudta elmondani miért.
Viszont mikor a második kör után mondtam neki, h ha kiabál ki kell vinnem a szivacsra aludni, mert nem tudunk tőle. Ő kérte, h vigyem ki és nem volt semmi tiltakozás. Egy darabig kint aludt, aztán hallottam, h megint kiabál álmában és valamikor 3kor betotyogott és hozzám bújt.

Amúgy bocs, h csak magunkról most, de elég nehéz követnem minden eseményt. Most már Dani és én is betegek vagyunk. Szegény kicsi bogárnak úgy folyik az orra :( és megint csúnyán köhög. Egész délelőtt sírt (pedig nem szokott) és csak úgy nyugodott meg hogy magamra kötöttem. Sőt le sem ülhettem vele, míg el nem aludt. Ez pedig nagyon nem jellemző rá. A héten kellene vinni 3 hónapos oltásra, de szerintem kihagyom. Lilla is köhög még tiszta nyűg volt ő is délelőtt, de szerencsére az alvás után (miután lenyugodott az ébredés utáni sírásból) már jó volt a kedve.

Puszi
Igyekszem majd valamikor visszaolvasni.
Mennem kell hív....

KépKép
KépKép
fleur

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?