A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 novemberi kismamik

Szaszi!

Nem gond az elírás, tudtam, hogy csak véletlen. Sajnálom, hogy nem tudunk találkozni. :(

Remélem, hogy most már beáll a cukrod, olvastam hogy mennyit szenvedsz vele. Kitartás!!!!

Kép
ske

Katica , Écike : merre vagytok,minden rendben?

000kata

000Kata
A homeós cuccok pici golyókból állnak. Egyszerre 5 db-ot kell a szádba venni és elszopogatni. A lényeg, hogy ne használj mentolos fogkrémet, rágót. Ne igyál előtte és utána fél óráig és főleg ne kávét, kólát. Enni sem szabad. Én ezért általában azt csinálom, hogy reggel egy órával korábbra állítom az ébresztőt és beveszem, elszopogatom, visszafekszem. Nem szabad a cuccokat elektromos kütyük mellé tenni (tv, telefon, mobil, hűtő). Csak add oda a papírt a gyógyszerésznek és tudni fogja mit kezdjen vele és kérhetsz tőle segítséget a használathoz is és is azt tettem. Ja és vegyél spéci homeós fogkrémet.
Málnalevelet nem iszom.

Vettem tena Lady Extrát, hát nem semmi a mérete, majdnem elnevettem magam mikor megláttam.

Kép
Kép
nati80

nati: köszönöm szépen :-)

000kata

nati: ezeket a bogyokat dobozra adják,ugye?mennyibe kerültek összesen?és bármelyik patikába lehet kapni?köszönöm

000kata

Syasztok!

Sonny:Igen én vagyok eddig a legfiatalabb kismama.Elég jól,telt eddig.De nem akarom elkiabálni.Már csak azt várom hogy kibújón a kis fiam.Veled mi a helyzet?Hogy viseled?Mi lesz?

Ske:Kitartás!Ne parázz!Gondolj arra hogy bármikor a kezedbe tarthatód már!Ez legyen benned és akkor biztos hogy nem lesz semmi gond! :lol:
alexa116

000Kata
Tényleg az árat el is felejtettem írni. Én 520-ért vettem dobozát, így ha mindent megveszel akkor 3500 körül fizetsz. + a fogkrém 800-900. De ha tényleg könnyíti a szülést akkor szerintem nagyon megéri. És azt számolom, hogy olyan sok van egy dobozban, hogy nem is kell belőle többet venni.

Kép
Kép
nati80

Nati!
Kb. 80 szem van egy dobozban, azt hiszem. :lol:

Eszter!
Elhiszem, hogy már félsz is, meg várod is. Én is pont így vagyok vele. :lol: Bár második gyerek, de Beni császár volt. Bár én még "messze" vagyok a végétől, de már így is állandóan ez jár a fejemben. (Persze amikor épp nem Beni életveszélyes manővereit próbálom megakadályozni.)

Vera!
Nagyon eltűntél, mi van veletek????

Felteszem megint a táblát, beleírtam Ske-t és Alexát.
KépKép
KépKép

beszteri

Eszter!
Küldöm a mail címem!

Judit!
JAjj, most besz....tam......azért csak beérünk időben! :lol: :lol:
Nekem is van itthon málnalevél tea, megmaradt, mert amikor terveztük a bébit, a PÉ után is iszogattam! Te mennyit, milyen arányban iszod? És ízesíted?
Judit, nálad látszódik már nst-n valamiféle ksi fájás(ka)?

Ma voltam NST-n, hát majdnem az összes várakozó anyukát visszaküldték, hogy egyen, sétáljon, mert rossz az NST...majd jöttem én, és a kisfickóm végigugrálta! A doki azzal fogadott: na végre, egy gyönyörű NST! :) Hát a fájásmérő semmit nem mutatott........pedig reménykedtem!

NA, megyek, fürdünk!!

Ditta

Kép

Kép
ditta76

Csajok, már több mint egy órája jó kis erős 5 perces keményedéseim vannak, rettentően be vagyok tojva!!Úgy érzem magam, mint aki még nem szült...nem tudom mikor kéne elindulnom...itt alszik a 3 gyerek, potyára nem szeretnék oda-vissza utazgatni...az is lehet h jóslók... :roll: Sajna a meleg vizünk is elfogyott itthon, nem tudok zuhizni sem :( Gondoljatok rám!!

Péter Tamás 11 éves
Adél Nóra 5 éves
Balázs László 3 éves

Kép
judit_78

Judit szia

te jóó ég. de aki szült már, az se tudja hogy jósló e vagy se??? akkor én honnan fogom.
drukkolok hogy múljon el, és inkábbjövőhéten jöjjön a baba, vagy a 4 naposban?
Vendég

Beagle, a jóslók elmúlnak egy idő után, illetve ritkulnak...az igaziak nem múlnak, sőt, erősödnek...én meg mikor action van, pánikolni szoktam és nem bírok világosan gondolkodni... :( még mindig tartanak, én meg kidülledt szemekkel bambulom az órát...

Péter Tamás 11 éves
Adél Nóra 5 éves
Balázs László 3 éves

Kép
judit_78

Most csak ennyi:

Judit!
Drukkolok nagyon!!!!

Az erős azt jelenti, hogy fáj is? Mert ha igen, akkor sztem nyomás a kórházba, ha nem, akkor csak jósló lehet....biztos sokat érnek a tanácsaim így gyerek nélkül. :D:D

Sensi és Lillus

KépKép

Kép
sensimilla

:) Sensi, aranyos vagy, köszönöm!Fájni fáj, de még nem az a falatkaparós...legutóbb is hasonló fájdalmakkal indult, de még mindig bizonytalan vagyok...

Péter Tamás 11 éves
Adél Nóra 5 éves
Balázs László 3 éves

Kép
judit_78

Hmm...szerintem akkor te most szülni készülsz. Remélem segítettem, ha még mindig nem tudtál dönteni. :wink: Drukkolok nagyon, dejó, nemsokára meglesz Blanka!!!!! :D Várom nagyon a híreket, meg képeket, meg mindent! Amíg nem indultok el, tudósíts légyszi folyamatosan, és reggel elolvasom...csak mostmár lassan kidőlök. Azért lehet visszalopózom majd, mert furdalni fog a kiváncsiság. :) Remélem megvan vknek a száma, és megkpajuk a hírt, ha megérkezett a kiscsaj! (az enyem +44 78460 33523 SOS-re, ha nincs más...de biztos nem Londonon keresztül akarsz híradózni :))
DRUKK DRUKK!!!

Sensi és Lillus

KépKép

Kép
sensimilla

Nagyon jól esnek a soraid, köszönöm!Még mindig tartanak, bár nem sűrűsödtek, most megpróbálok lefeküdni aludni, hajnalban úgyis jelenésem van a kh-ban, ha addig nem megyünk...Eszter száma megvan (de a Tiéd is elmentve :wink: ), ha van valami írok!!De azért nem szeretném, ha hiába kéne drukkolnod nekünk...szóval menj csak aludni Te is!!
Puszi!

Péter Tamás 11 éves
Adél Nóra 5 éves
Balázs László 3 éves

Kép
judit_78

Na akkor továbbra is mennek a drukkok! Izgi! :) Remélem hamarosan veletek lesz Blanka!
Na megyek én is aludni, csak még idenéztem fogmosás előtt. :) Várom a híreket akkor, reggel jövök és meglesem mi történt azóta. Eszter pedig majd jön híradózni! :) Csak azért írtam le gyorsan a számom, ha véletlen nem lenne meg senkié, mert még korai stádiumban van a lánc kialakítása...biztos tök drága ide küldeni smst.
Hajrá, hajrá! Remélem még előtte egy pihi is belefér... :)

Sensi és Lillus

KépKép

Kép
sensimilla

Judit!
Megy a drukk!!!! :)
Én tegnap estétől szenvedek! Éjjel alig aludtam, folyton keményedtem és elég erősen fájtam. Nappal ahogy mozogtam enyhült, de most este ismét jönnek a fájdalmak úgy, hogy totál ki is ver a víz is mindig! Én is simán elgondolkodtam, hogy milyenek is voltak anno a fájások! :)
A férjem most is mondta, hogy holnap szülünk! Abból a szempontból nem is bánnám, hogy Kornéliusszal ismét együtt lennénk a kórházban! :) Az Ő császárjáról majd én tudósítok, megkért rá! :)

Alexa!
Dalma, Kornéliusz és én is győriek vagyunk.

Menni kellene lefeküdni, de úgy jobban fáj, így nincs kedvem... :( De nekem is holnap NST, muszáj lenne pihenni valamit...

JUDIT!!! Tudósíts, hogy hogy vagy, telefonról kukkantgatok! :)

KépKép
KépKép
hangolka

Judit, Hangolka mennek a drukkok!!!
Lehet hogy hirtelen beindul a babaeső?!
Sensi lassan csipkedheted magad ha dobogós akarsz lenni... :wink:

Vera telleg el van tunve... hmmm

Én ma kiokítom magam homeos bigyokbol, megyek at egy barátnomhoz és a pici fiaihoz, és ad nekem homeobogyokat amik megmaradtak neki.

Dokinál amúgy minden okés volt, azt mondta, hogy szép, sőt egyenesen gyönyörű a méhszájam (egyeseknek furcsa dolgok tetszenek :)))), mert szépen tart, tehát zárt, de már puhul, tehát készülget a szülésre. Nagyon büszke lettem magamra, na és persze a méhszájamra :lol: :lol: :lol:
És visszarendelt 3 hét múlvára kontrollra. Pedig én már azt hittem, hogy ez lesz az uccsó. Bár megjegyezte, hogy hacsaknem talalkozunk előbb...

Pipal

Kép
pipal

JUDIT :?: :?: :?:
Hú de izgi!!!Jelezz mi újság van veled!!!

Kép
Kép
nati80

Utánanéztem Verának és tegnap egy másik topikban írt, tehát még nem született meg a kicsilányka.

Kezd nagyon izgalmassá válni a topikéletünk, nem? Mindenkinél megkezdődött már a visszaszámlálás. Pedig nem is olyan régen még a kezdődő rosszullétekről beszélgettünk, utána meg az első komolyabb uh-s képeket csodálgattuk és nemsokára mindenki a kezében tarthatja a pocaklakót/lakókat!

Ma meg kell pucolnom a tetőtérben az ablakokat, mert iszonyat koszosak a sok portól amit a festők csináltak. Nem tudom, hogy fogom bírni, mert tegnap este már elég erősen fájt lent, vagy inkább szurkált. És megint hidegfrontot mondanak, ha jól emlékszem csütörtökre? Én még nem akarok szülni, de holnap már csak kiderül mi van velem és Fannival.

Most néztem a táblában, hogy vagyunk páran akik 20-ra vannak kiírva. Jöhetnek a tippek szerintetek mikor szülünk? Én 7-re vagy 10-re tippelek ami engem illet. Az sincs már annyira messze!

Kép
Kép
nati80

Nati, ne ijesztgess, én legkorábban 16 körül terveztem, max 14, mert akkor lesz apukám 70éves :D

Kép
pipal

JUDIT, HANGOLKA: drukk nektek ;)
Nagyon várjuk a híreket!

Nati: tényleg olyan gyorsan telik az idő... nemrég még remegő kézzel fogtuk a pozitív tesztet...(legalábbis az enyém remegett rendesen :lol:) Amúgy már én is figyelem az időjárás előrejelzést.

Drukkoljatok, hogy ma már tényleg meglegyen az első NST-nk!

Judit
Kép
sonny

Judit! Nagyon drukkolunk nektek! :lol: :lol:
Vendég

Én még megvagyok, hajnalban bealudtam.)

Judit?

KépKép
KépKép
hangolka

Én még megvagyok, hajnalban bealudtam.)

Judit?

KépKép
KépKép
hangolka

Most kérdeztem meg tőle sms-ben. Még benn vannak a kórházban. A rendszeres fájások abbamaradtak éjszaka, így nem mentek be. Most arra várnak, hogy a doki megvizsgálja, azt mondta, ha hazaér, jelentkezik.

beszteri

Sziasztok!

Hú de izgi, elég rendesen beindult itt az élet, bár én csak most olvasom, miután Hangolka és Judit is lefújta a riadót. 8) Persze még bármi lehet, szurkolok Nektek! :wink: Szerintem legkésőbb a fronttal meglesznek a babák! :D

Én most már húznám a hét végéig, főleg, hogy Liliéknek holnap lesz a bemutató órájuk baletton (na jó, még épphogy 2 hónapja kezdték, de akkor is), arról azért nem szeretnék lemaradni. Bár tegnap a férjem közölte, hogy szerinte tuti nem fog előbb jönni Nati.

Sonny, drukkolok az NST-hez!

Pipal, büszke is lehetsz a méhszájadra. :lol:

Gabi, én is állandóan ennék és mindig édeset kívánok! Úgy látszik, ez nem véletlen. :wink:

Megyek, összeszedem magam, ma még kozmetikushoz is van időpontom.

Azért majd visszalesek Judit és Hangolka miatt. :wink:

Kép
Kép
katinka31

Syasztok!

Judit:Drukkolok!Írj majd hogy mi a helyzet?!

Hangolka:Hol és mikor fogsz szülni?Mennyi van még hátra?
alexa116

Sziasztok!

Én is drukkolok a csajoknak. Én is szarul vagyok tegnap óta. Már délután is csak feküdtem, keményedtem, émelyegtem.
Volt anyósommal találkoztam tegnap. Ő már azzal ijesztgetett, hogy megyek szülni. Többen megjegyezték, hogy változik az arcom.
Reggel meg finom kis jóslóim voltak. De elmúltak. Legalább ezt a hetet húzzuk ki egyben. Be kell töltenünk a 37. hetet.

Ha valami van, jelzek.

Anikó

Kép
Kép
Kép
eagleszem

Biztos köze van a hormonoknak ehhez, de most itt bőgök a monitor előtt. Olyan kedvesek vagytok, hogy így izgultok értem/ünk!Nagyon jól esik!!
Eszter sms-e is nagyon meghatott!!Itt is köszönöm!
A kórházban jó nagy fennforgás volt, most értem csak haza 7 óra óta. Volt ctg (rendben), de a doki végül csak uh-n nézett... :( Kb. 30 kismama várt rá biopsziára+azt mondta, nem akar megbolygatni semmit, úgyis szólok ha van valami. 3140 g-ra saccolja a lányt, összvissz 90-es bpd-vel!!! :shock: Ekkorka fejű gyerekem se volt még!Azt mondta, tényleg kilóg a feje a likon szinte...Ennyi!
23-án nem ér rá, úgyhogy ahogy ismerem magam, végül akkor szülök (Balázs is helyettesdokinál született)...bár ahogyan érzem magam most is, még a ma/holnap sincs kizárva.
A rendszeresek megszűntek még éjjel, már csak imitt-amott van, de elég kutyául vagyok...Ha addig nem lesz semmi, pénteken reggel újra ctg és méhszájvizsgálat...
Szóval most folytatom a napi teendőimet, aztán majd meglátjuk mi lesz...Ha történne valami, írok ide feltétlen vagy eszternek sms-t ha futni kell. És mégegyszer köszönöm!!!
Hangolka, most olvasom, Neked is jó éjszakád volt!!Írjál majd h hogyan alakulsz!!!
S minden finiselő, légyszi napi 1x min. jelentkezzetek be!!
Kornéliusz, óriásdrukkok holnapra!!!!!

Péter Tamás 11 éves
Adél Nóra 5 éves
Balázs László 3 éves

Kép
judit_78

Bocsánat, Eszternek!!

Péter Tamás 11 éves
Adél Nóra 5 éves
Balázs László 3 éves

Kép
judit_78

Sziasztok!

Éjjel folyamatosan kórházba rohangáltunk, de nem miattam hanem egy másik kismamával, akit nem is ismertem.. Szerintem Judit te voltál tégedkísérgettünk. Úgy feküdtem le tegnap hogy azt hittem reggelmár itt lesz a nagy piros felirat, hogy megvan a baba :D

Hangolka: jelentkezz sűrűbben hogy ne aggódjunk.

Kornélisznak mennek a drukkok holnapra.

Eagleszem: mi egy napra vagyunk kiírva. Én is kezdem érezni ezeket a jósló fájásokat,de az én hasam még nagyon fenn van, szétnyomja a baba bordáimat... Gondolom Dóri babánk még nem mostanában fog jönni. Bár a szám nekem is kb egy hete megpüffedt.. Jó nagy lett az alsó ajkam. Más változást még nem vettem észre.

Alexa: most látom, a nagy napnálad is a 16-a.

Ma megyek este dokihoz. Remélem nem lesz magas a vérnyomásom,és minden rendben lesz. Írok este.
Vendég

Judit!
Akkor még húzzuk! :)
Köszi a drukkokat csajok! :)

Nekem is megvolt az NST, 9-t kaptam. 1 hét múlva kellene mennem újra. Azt mondta a dokim, h.a 40.héten csinál újra UH-t, addig a természetre bíz.

KépKép
KépKép
hangolka

Alexa!
Az Eszter által közzétett táblában sok info van mindenkiről! :)

KépKép
KépKép
hangolka

Beagle!

Az én pocim viszont lejjebb van már :? .
Azon vigyorogtam, hogy Bendi 1-én, szombaton született. Lehet Matyi is 1-én, szombaton akar születni. Ráadásul egyik mindenszentekkor, a másik bolondok napján :) . És mindkettővel hónap közepére vagyok/voltam kiírva.
Csak ezt a hetet húzzuk ki valahogy.

Anyósom volt itt, megpucolta az ablakokat. Tök rendi. Azt mondta, hogy szétrúgja a seggem, ha meg merem csinálni.
Viszont összegyúrtam egy kis lángost :D . Megyek, meg is sütöm.
Matyi csuklik megint :D .

Ti mennyire vagytok szétszórtak? Én borzasztóan

:? .

Anikó

Kép
Kép
Kép
eagleszem

Sziasztok!

Kezd izgi lenni a helyzet! :lol:
Nagy drukk a már nagyon finisben lévőknek! :D

Friss Anyukák! Hogy vagytok??? Mikor mehettek haza?

Én tegnap voltam dokinál, 3,3kg Kistesó, méhszájam puhul, de még teljesen zárt, valószínű időre fog születni. CTG is ok.
6-ra vagyok kiírva, Nagyfiamnak 10-én van a szülinapja. Nekem az is tetszene ... :D :roll:

KépKép
dreika

Sziasztok!

Na, jól beindult itt az élet! :)

Hangolka!
Te is tudósíts ám folyamatosan, hogy mi újság veletek!

Anikó!
Örülök, hogy jelentkeztél, pont tegnap gondoltam rátok, hogy mi lehet veletek! :) Megy a drukk, hogy kihúzzátok még ezt a hetet 2in1!

Judit!
Örülök, hogy örültél az sms-nek, kicsit féltem, hogy nem veszed-e tolakodásnak. Csak olyan mérges voltam magamra, én elég későn fekvő vagyok, tegnap is 1/2 1-kor kerültem ágyba, és lefekvés előtt mindig ránézek a topikra, most meg nem tettem. :oops:
Jó, hogy minden rendben van, majd várjuk a további tudósításokat! :lol:

Beagle!
De érdekes, én is szültem álmomban. És már ez volt a második álmom, hogy magából a szülésből nem emlékeztem semmire. Ott volt a gyerek a kezemben, és csak addig voltak emlékeim, hogy elfolyt a magzatvíz. Nagyon idegesítő volt.

Katinka!
De izgi lehet ez az első bemutató! :) Remélem, hogy látni fogod. Ha készülnek képek, kérünk mi is belőle!!!! :lol:

Sonny!
Összejött aztán az NST????

Pipal!
A november 14. tök jó dátum, én is akkor születtem. :lol:

Nati!
Azért csak óvatosan azokkal az ablakokkal! :)

Mi jól vagyunk, nálam továbbra sincsenek jóslók, fura lesz, ha egyszer lesznek. Beni ma nagyon hisztis szegénykém, lehet, hogy ő is a frontot érzi, mert nem szokott ilyen lenni. Ráadásul apa ma este megy céges sörözésre (szegénynek semmi kedve hozzá, csak mindig ő szokta lemondani, úgyhogy most végre már bele kellett, hogy menjen...), kíváncsi vagyok milyen lesz kettesben az esténk.
Na, még visszanézek, le ne maradjak semmiről.

Ja, akiknek megvolt az e-mail címe, azoknak elküldtem a táblát a telefonszámokkal/címekkel. Megkaptátok?????

beszteri

Anikó!
A szétszórtság nálam is befigyel már elég régóta! :) Remélem, hogy tényleg csak a terhesség, mert néha a saját agyamra megyek.
Anyós: tök rendes!!! Irigyellek érte. Nekem az eddigi mérlegem: két házasság, két "jóindulatú" anyós... :( De legalább a férjem rendben van, inkább ez legyen a felállás, mint fordítva! :o :lol:

Dreika!
Örülök, hogy minden rendben, jelentkezz kicsit gyakrabban!!!! :) Neked sem sok van már hátra!
beszteri

Sziasztok!
Nem volt időm végigolvasni titeket, olyan sokat írtatok, majd este... Most csak annyit, hogy tegnap voltam dokinál, méhszáj zárt, viszont a hasam teljesen lejjebb szállt, eddig is lennt volt, de most még 2 cm-rel lejjebb van. A doki is mondta, hogy hááát, jól lement már, teljesen beékelődött a feje. Mondtam, hogy sokszor olyan is, mintha elhagynám... :) Jövő hétre küldött be a kórházba UH-ra, de ezután azt mondta, inkább most szerdán. Nem tudom ez mit jelent, talán azt, hogy korábban jöhet a bébi? Csak ne jövő hét végén, mert elutazik 3 napra mindenszentekkor :( csak nehogy akkor jöjjön a baba... :?
Kértem, hogy akkor csinálja meg a jövő héten, de sajnos nem lehet terminus előtt, mert szigorúak a szabályok, és ő a főorvos, nem szegheti meg őket, hmmm!
Majd még jövök.
Ja, egész nap le sem szállnék a wc-ről, mindig pisilnem kell, és folytaon szomjas vagyok. Ahhoz képest most jöttünk meg a játszótérről, de hazafelé már úgy vonszoltam magam, egyik kezemben a telefonom, nehogy összeessek...

Kép
Kép
dalminha

MEGLEPETÉÉÉÉS!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
katica_75

Kép

Kép
katica_75

Katica: jaj de édes,kis tünemény :-)
már otthon vagytok,dejó

000kata

Katica, jajjj de édes ez a Picilány!!!!!De jó, h hazavihetted végre!!Gondolom nem győzöl betelni Vele!Ezekszerint elérte a kívánt súlyt?Vagy csak megengedték h hamarabb hazahozd?

Péter Tamás 11 éves
Adél Nóra 5 éves
Balázs László 3 éves

Kép
judit_78

Katica: ez aztán jó hír! Léna csodaszép :) Milyen édesen alszik!!! Mióta megláttam csak itt ülök, és mosolygok! Annyira szép!

Eszter: köszi, én megkaptam az e-mailt!

Én most indulok lassan NST-re, ez lesz az első, úgyhogy kicsit izgulok miatta.

Szép délutánt ;-)

Judit
Kép
sonny

Sziasztok!

Először is Katica!
Éljen, éljen!!! Nagyon aranyos Léna! Minden rendben a súlyávál?

Judit, Hangolka!
Ne ijesztgessetek Bennünket :D ! Bár szerintem (magamból kiindulva), néha már olyan jó lenne, ha megszületne a picibaba!! Kitartás!!

Dalma!
Te is időben vagy már!

Anikó!
Még maradjatok egyben kicsit! Az anyóst pedig küldheted hozzánk is :) !

Sensi!
Ti még egyben vagytok? Milyen lett a bababútor?

Katinka!
Nagyon jó lehet a balett-bemutató! Képeket kérünk róla!

Mi is még egyben vagyunk. Ma voltam uh-n! A baba már 3380g. Viszont a doki látott valamit a baba jobb oldali petefészkében, ami lehet ciszta (4 cm, ami szerintem túl nagy, miután az majdnem az egész hasüreg mérete...), de lehet, hogy csak a húgyhólyagja volt telített. Engem ezzel jól beparáztatott, főleg amiatt, hogy hétfőre hívott vissza kontrollra. A bizonyosság viszont most fontosabb, ezért elmegyünk egy 4D-re pénteken.
Holnap "jön" a 3. CTG. Ott remélem minden rendben lesz!

Jövök még, és megpróbálok alaposabban reagálni, de most ennyire futotta! Bocsi!

Üdv:

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

Katica, ja de jó kis meglepetés! :D Tündérszép a Kislányod, jaj de jó, hogy már otthon vagytok! :lol: Én is percekig néztem a képet, annyira meghatódtam...

Na, úgy látom, tényleg egyre többen vagyunk finishben, kíváncsi vagyok, holnap az NST-n kívül megvizsgál-e a doki, hogy állunk méhszájilag. :wink:

Eszter, köszi, én is megkaptam a táblázatot! 8)

Anikó, tök érdekes, Lili is 23-án csütörtökön született, most is csütörtökre esik 23-a, pont ma reggel gondoltam bele, milyen lenne, ha Nati is így születne. 8)

Megyek teregetni...

Kép
Kép
katinka31

Csuri, pont ma gondoltam Rád, hogy már régen jelentkeztél. :) Sajnálom a cisztás dolgot, tudod, ez nálunk a vesénél van, most is újra felmerült, de az egyik doki látja, a másik meg egyáltalán nem. Általában ezek nem okoznak gondot, max. a születésük után megvizsgálják a Picit, hogy mi a helyzet. Szóval nyugi!

Kép
Kép
katinka31

Katinka!
Tudom, hogy nem kell izgulnom, de én pl. terveztem a mielőbbi hazamenetelt a kórházból, és ez nem könnyíti meg a helyzetünket... A baba pedig tudom, hogy jól van, és jók a méretei is, de azért "nem esik jól" ilyet hallani, főleg nem így a terhesség végén lévő, ingatag hangulatú kismamának..
Üdv:

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

Sziasztok Lányok!

Katica: :D :D :D :D :D :D

Kornéliusz: Megy a drukk holnapra! :D :D :D

Rólunk: Tegnap voltam uh-on 3070 gr volt Szonja! BPD: 10 cm :shock: HC: 33 cm AC: 32 cm FL: 7,3 cm Levették a kenetet,mméhszáj természetesen zárt,jövő héten hétfőn megyek NST-re, csüt-ön megyek aneszteziológushoz!Jelenlegi állás szerint nov.14-e lesz a szülinapunk :D :D

Kép

Kép
melcsi82

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?