A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010. decemberi babavárók

hali!

visszaolvasni esélytelen... 2 percem van :)

egyben vagyunk, jól vagyunk. gyógyszerrel a vérnyomásom OK. jövő héten már visszajön szabiról a dokim, akkor majd már többet fogok tudni.

csak nagyon unatkozom...

puszi nektek!

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Na a havazás se csalta ki Nikit!Ellenben a reggeli KVm mellé Írt EDit!!!!

"Végig hánytam az éjszakát és bejöttünk.Jelenleg van fájás,de rendszertelen.1 ujjnyi tágulás.Nem tudják eldönteni h kirakjanak az osztályra vagy marad a szülőszoba.Apát hazaküldték.Ja és nagyon fáradt vagyok.Majd még írok ha lesz változás.Szorítsatok!"

annus11

Edit írta!
"Megkaptam a beöntést.5 perces fájások.Apa ideér akkor burokrepesztés.nagyon nagyon köszi mindent,legközeéebb már képet küldök!"

Várom a képet akkor :wink: :lol:

annus11

Edit: megy a drukk!+++++++++++++++++++++++++++

Nekem sz@r éjszakám volt, de már este is szenvedtem, fájt a derekam, a bordáim alatt a hasam, azt hittem szétrobbanok :shock:
Aztán mikor lefeküdtünk szinte óránként ébredtem, volt amikor egy ponton fájt a bal vesémnél, aztán a hasam alja szúrkált, aztán a hüvelyem akart szétrepedni. Közben nem éreztem a gyerek fejét ott ahol lenni szokott, már kezdtem bízni, hogy ez egy fordulási akció. Hát nem tudom, reggelre valami változott, de nem tudom eldönteni. Ráadásul helyet cseréltünk az ágyban az urammal, hogy én legyek közelebb az ajtóhoz, meg arra az oldalra be tudjuk tenni a bölcsőt, ha szükséges. Szóval ez a helycsere is megviselt. :roll: Remélem mire Barni megszületik megszokjuk ezt is :wink:

Hozok ma fotót később, megyek főzni.

Pusz
C

cicóka

NA csak kíváncsi voltam a havazás hány babát csalt elő, és látom mehetnek a drukkok Editnek+++++++++++++++++++++++++++
Remélem hamar meg lesz a baba!

Megyek megcsodálom Noelt! :)

julcsi de jó hogy tudtál jönni még ha csak kicsit is! Kitartás lassan túl leszel mindenen. Addig meg vigyázz magatokra!

cedis én is pont így vagyok vele, hoyg így a vége már nehéz, de többet nem tervezünk szóval... marad ennyi belőle ami most van. De én az utolsó hetekért már Csanival sem voltam oda, és most se! :D

cicóka ügyes vagy! Látod csak el kell kezdeni és kiderül hyog ügyes az ember! :D Majd tegyél fel képet!

Mi kb fél órája keltünk, látszik hoyg Csani beteg és ejjel is fenn voltunk párszor, azaz inkább hajnalban, de én már rég nem aludtam ekkorát és ilyen jót! És mától Szabina sem koraszülött! :)
Ettől függetlenül még szeretném ha benn maradna 2,5 hétig :D

KépKép
KépKép

Bogi, Csanád és Szabina
boglarkabiro

Sziasztok!

Hűha Edit! Mennek a drukkok! Ügyesen és persze várjuk a híreket!!! +++++++++++++++++++++++++++++++
Julcsi: de jó, hogy rólad is van hír! Kitartás, már nem sokat kell kibírni, bár tudom, hogy ott az idő fele olyan sebességgel sem megy, mint otthon.
Béen: hogy neked mekkora lett a pocid!!! Mindenkiét megnéztem ma, de nálam te viszed el a pálmát! :)
Berni: mindenkinek Noel képét mutogatom, az egész bolti pakolós társaság (tesóm, anyu, anyósék, Petra szülei, Szakácsék, Bazsi stb.) gratulál, gyönyörű a babátok! És persze várjuk a további képeket! :) (Csöpi is épp ott volt, de neki nem mutattam meg! ;) )
Mi jól vagyunk, én alulról nem fájok továbbra sem, néha-néha 1-1 keményedés, de semmi több. Viszont a frontok a fejfájás miatt kikészítenek. Gyógyszerrel a vérnyomásom aránylag jó, bár ingadozik így is, de nincs kirívó kiugrás. Szerintem ez sem tetszik a fejemnek.
Ma nekem van pocsék hangulatom, sehol senki, az egész bagázs a boltunk költöztetésén dolgozik, én nem tudok mit segíteni, olyan tehetetlen-töketlennek érzem magam. Rossz érzés, hogy szülés előtt pár nappal mindenki leszarja a fejemet. Persze ésszel tudom, hogy most ez a helyes, mindenki a dolgát végzi, csak kicsit kirekesztettnek érzem magam. Mindegy, már bőgtem egy jót, lassan megnyugszom ám. :)
Szerintem még jövök ma, remélem Edit-baba hírre! :)

Puszi

Kép
orsolymors

Sziasztok!

Edit: Gondolok rád!+++++++

Julcsi: Jó, hogy jelentkeztél, örülök, hogy minden rendben van veletek.

Nenu: Noel gyönyörűséges!

Cicóka: Én megéreztem amikor Réka megfordult, egyik hajnalban valami nagyon nagy dolog történt odabent és utána már a rugdosását nem jobb oldalt éreztem hanem a bordáim alatt!
Kíváncsi vagyok a naptárra amit csináltál!

Kép
eper74

Halihó! :)

Edit! Magy a drukk++++++++ azért elég gyorsan jöttek az 5 perces fájások. Hamar meglesz, vagy már meg is van a baba. :)

Julcsi! De jó, hogy jöttél.:9 Örülök, hogy megvagy! Neked is megy a drukk+++++++

Én megvagyok. Éjjel is jól aludtam. Semmi jele, hogy ki a kar jönni Réka. :( Úgy látszik mi aztán nem vagyunk érzékenyek a frontokra meg havazásra. Mondjuk én csak egy kicsit vagyok érzékeny a meleg frontra, de az gondolom mostanában nem lesz.

Most megyek krumplis tésztát csinálni. - az hamar megvan, meg csak magamnak csinálom, mert Peti Póker versenyre ment Pestre. Jó mi? Reggel sírással kezdtem, hogy itt hagy egyedül,mikor bármikor jöhet Réka.:( Aztán Pest 2 óra tőlünk. Na mind1. Ma úgyem szülök még, külömben is a hétvégén nem lesz dokim sem, úgy hogy ne is akarjak most szülni.

Kép
bei

Sziasztok!

Nenu gratulálok Noel babához :lol: Isten hozta :lol: Nagyon sok boldogságot és egészséget kivánok :!:
Nagyon aranyos.

Edit mennek a drukokk+++++++++++++++++++++++++

t katinka

Bei!

A furi h én meg tökre frontérzékeny vagyok,igaz érzem is őket rendesen.De úgy látszik Niki még nagyon ne akar jönni,így meg se kottyan neki.Én fájdogálok minden nap,de ennyi. :wink:

annus11

Sziasztok!

Edit: jól tippeltem!! :D Mennek a drukkok!

Látom többünk éjszakája nem sikerült valami jól. Hát én is, illetve az egész család hulla fáradt.

Tegnap délután Balázs megevett majdnem egy doboz mentolos cukorkát, tudjátok, ami a boltokban a rágók mellett szokott lenni. Este már fájlalta a hasát, ami éjfélre hasgörcs lett, aztán hányás, végül hányás hasmenéssel együtt. Iszonyatosan fájt neki, semmit nem tudott pihenni, és mivel nem jobb lett a dolog az idő múlásával, hanem rosszabb, így 3.30-kor bementünk a Heim Pálba, ahol marhára örültek nekünk, de én megnyugodtam, hogy tényleg a cukor miatt van, és nem lehet vele mit csinálni vele, ki kell hogy jöjjön a szervezetéből valahogy(ez ugye mindkét irányban megvolt) és bő folyadékfogyasztás kell.
Na a hányás, hasmars 5.30-kor fejeződött be, innentől aludtunk mindannyian 9.30-ig.

Hát nem vagyok toppon, és takarítanom, meg főznöm is kell, bár már a takarítás fele kész van.
Szerencsére úgy tűnik kiürült az a sz.r cukor.

Orsi: a pocsék hangulat már előjel!! :lol:

Bogi: szegény Csani még mindig beteg? Jobbulást neki!Rátok is rátok férne már pedig egy kiadós alvás.

Julcsi: akkor jövő héten nálad is simán jöhet Áron.

Kép
cedis

Orsi Bei abszolut megértelek benneteket én tegnap sírtam itt tehetetlenségembe, szegény Csani beteg, megfertőzött engem is így egyikünk sincs a toppon. pedig ezek az utolsó napok amikor csak ő van nekem. Én meg nyomi vagyok! És nem tudok vele ÚGY foglalkozni.
És bár az én párom nincs 2 órányira csak 1, én is teljesen kivagyok hoyg kedd óta szinte nme is találkoztunk most végig melózza a hétvégét, hétfőn meg kezdődik előről az egész, is igazából bármikor jöhet a baba! Szóval abszolut úgy gondolom hogy ezen mind átmegyünk! :(

cedis, nektek akkor remek éjszakátok volt! Mos egy darabig biztos nem kér ilyen cukrot!
Remélem elmúlik neki mire jön a tesó nem szereteném ha így kezdenénk hoyg minden ki beteg! Amúgy láza nincs, csak nagyon köhög meg nem győzöm az orrocskáját rendbe tartani! :(

Annus nem baj az ha nem a frontok indítják, majd jön ha ő is akar! :D Már túl sok nem lehet hátra! :D

Edit továbbra is+++++++++++++++++++++++

KépKép
KépKép

Bogi, Csanád és Szabina
boglarkabiro

Sziasztok!

Ne haragudjatok,hogy nem jelentkeztem és köszönöm a hiányolást,nagyon aranyosak vagytok,jólesett!!! :oops: :)
Ugye Regina múlt szombattól beteg volt, az a hányós vírus és most csütörtökön ment először oviba,már jól van. Én viszont azért nem tudtam jönni,mert kedd du. 5-6 körül elkezdett nagyon égni,feszíteni a gyomrom és majd megőrültem a hányingertől,de nem akartam hányni,a szoptatás miatt se,nehogy a tej rovására menjen. De éjjel1-kor már nem bírtam és muszáj volt könnyítenem magamon... :( Viszont utána már nem volt hányás,de egész nap csak feküdtem,gyenge voltam és aznap ettem 2db almát és egy fél csomag háztartási kekszet,mást nem bírtam volna... csüt.-ön ugyanúgy keksz és alma,banán,semmi más... Tegnapra lettem jobban,már tudtam kicsit enni is és ma már kutya bajom. De szerda-csüt. azok a gyomorgörcsök! Senkinek sem kívánom!!! Tegnap meg azért nem jöttem,mert intézkedős napunk volt + vásároltunk. Minden gyereknek megvan az összes Mikulás és karácsonyi ajándéka!!! :lol: Tehát már ezzel sem kell foglalkozni+ anyósnak,anyunak és tesómnak is vettünk már ezt+azt,úgyhogy még 1x kell menni ajándékért a felnőtteknek és csókolom! :lol:

Bevallom,csak a tegnapot és a mai napot olvastam át még... :oops: De ígérem,pótolom!!! :wink:

Edit: drukkjaim mennek!!! ++++++++++++++ Tudtam,h. te leszel a köv.!!! :lol: az uccsó képen is már nagyon látszott,na meg az izgatottság,ahogy Cedis is írta... nekem is az volt!

Nenu: gratulálok a kicsi Noel megszületéséhez,sok boldogságot és egészséget kívánok Nektek!!! Amúgy már meg is kuksiztam,csodaszép kisfiú!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:

Tyche: Nektek is sok-sok boldogságot kívánok a kisbabátok születéséhez!!! Ja,jól megleptél minket!!! :D :lol:

Menion: szupi,hogy már otthon!!!!!!!!!!!!!!!! :D

Cedis,Bogi: kispasiknak jobbulást és sok-sok gyógypuszi Nekik!!!

Annus: na,itt az első hó! Nem készítitek a szánkót a mai szüléshez? :wink: :lol:

Julcsi: szupi,h. Te is jelentkeztél,kitartás!!! Drukkolunk továbbra is!!!
cicus78

Béenn: köszönöm az érdeklődést,Zsófi baba jól van! :) Igaz,rettegtem,hogy nehogy elkapja tőlem ezt a fránya vírust,de szerencsére minden ok vele! Nagyon édes kisbaba és nagyon imádom!!! Ügyesen szopizik,3 óránként ébred,nyugodt,angyali kislány. Nem elfogult vagyok,tényleg így van! :lol:

Ja,csüt-ön (még dögbetegen :? ) vittük mérésre. A kórházból 3050g-mal hoztuk haza,most 3220g-ot mértek,az jó. :) 2 hét múlva visszük újra. Tegnap védőnő is volt reggel. Túl sok újat nem mondott :lol: ,na de ez a dolga. Majd jön jövő héten is boldogítani egy félórát. :wink: :lol:

Titokbaba? Otthon vagytok már?

Cicus
cicus78

12:25 kor megszületett Hadnagy Doroti.3050g és 50cm!

Szívből gratulálok Editnek!!!Jó egészséget na meg sok tejcsit! :wink:

annus11

Sziasztok!

Tegnap jöttünk haza a kórházból, és még nem sikerült teljesen viszaolvasnom, de azt láttam, hogy Noel baba megérkezett Nenu Gratulálunk a kis picurhoz! Sok boldogságot! Nagyon jó névválasztás :wink: Piszkosul fáradt vagyok, két gyerek az két gyerek...remélem hamar belerázódunk mindannyian az új helyzetbe :) Dobok ide egy képet ami még a kórházban készült. Kép

tyche

Jajj de jó hogy még itt vagyok. NAgy gratula Editnek! Isten hozott köztünk Doroti! :)

tyche

De szépséges!!!És az a tüsi haj!!

Noelt is megnéztem!Hát ő is nagyon szép baba!!!

annus11

Na,akkor ez elég gyors szülés volt Editnek!!! :D

Gratulálok én is Edit,sok boldogságot és tejcsit kívánok Nektek!!!

Tyche: Nagyon szép a pici baba,még 1x gratulálok!!!!!!!!!!!!! :)

Mostmár aztán húzzatok bele csajok!!! :wink: Minden nap számítok 1-2 babára!!! :lol:

Cicus
cicus78

Sziasztok!

Edit: szívből gratulálok Doroti érkezéséhez, sok boldogságot, hosszú, egészséges életet kívánok az egséz családnak! :)
Tyche: édes kisfiú Dávid! Azért próbálj pihenni is néha otthon.

Csajok! Néztetek időjárás előrejelzést? Érdemes megnézni az idokep.hu-n a 30 napos előrejelzésben a nov 30-ról dec. 1-re váltást. 2°C után 11°C!!! Ha akkor nem lesz babaeső, akkor soha! :) Mondjuk én pont azokat a napokat néztem ki magunknak! ;)

Kép
orsolymors

Edit: Gratulálok! Minden szépet és jót kívánok!

Tyche: Nagyon édes Dávid baba!

Cicus: Örülök, hogy már jobban vagy és, hogy ilyen szépen gyarapodik Zsófi.
Azt szeretném kérdezni, hogy te Zsófit kiviszed naponta levegőzni? Ha igen mennyi időre?

Kép
eper74

Edit
Szívből gratulálok Dorotihoz! Sok egészséget és tejet hozzá!

Nenu Noelt is meglestem.... hiába na minden babánk gyönyörű!!! :)

Tyche nagyon édes a kicsi fiad! És remélem tényleg hamar bele lehet rázódni a 2 gyerekes létbe.... már csak önzőségből is! És a "nagy" fiad hogy bírta nélküled? hogy fogadott titeket?

Orsi nem hangzik túl bíztatóan az időjárás.... meglátjuk hány babát hoz!

KépKép
KépKép

Bogi, Csanád és Szabina
boglarkabiro

Isten hozott kicsi Doroti :lol: Edit szivből gratulálok nektek :lol:

Tyche nagyon szép kispasi :lol:
Engem is érdekelne hogy hogyan fogadta a nagytesó Dávidot :?:
Azért próbálj meg valamennyit pihenni :wink:

Cicus szegénykém örülök hogy már jobban vagytok Regi is te is. :)
És nagyon ügyes a Zsófi baba :)

Cedis Bogi mennek a gyógypuszik a gyerkőcöknek :wink:

Titokbaba ti jól vagytok :?: Remélem hogy már otthon :wink:

Minket utólért a takonykór Kinga is nagyon taknyol de csak ennyi szerencsére láz nincs :wink:
Nekem is 2napja nagyon fáj a fejem :cry:

t katinka

Edit: Gratulálok Doroti babához! Sok boldogságot, egészséget és tejcsikét kívánok nektek!
Várjuk majd a részleteket!

Tyche: Nagyon szép kisfiú Dávid!

Cicus: na akkor nektek sem lehettek egyszerűen ezek az utóbbi napok. Szerencse, hogy Zsófi nem kapta el.

Szerencsére nálunk is úgy néz ki rendeződik ez a hasgörcsös dolog, délre már farkas étvágya volt, nem győztem lebeszélni, hogy ne egye túl magát. Délután mindannyian aludtunk 2 órát, úgyhogy regenerálódtunk.

Orsi: december 1 már nekem is jó lesz! :wink:

Bei: akkor Réka még maradjon a pocakban! Sajnálom, hogy párod elmet, de nem lesz semmi gond, még nem fogsz szülni.

Ha valaki nem szül meg a kiírt időpontig, akkor naponta kell járni ctg-re vagy ez hogy van?

Kép
cedis

Bogi: hidd el nekem,bele lehet rázódni 2 gyerekbe!!! Sőt,még 4 gyerekbe is! :wink: :lol: :lol:

Eper: az első napokban a szívem szakadt meg,mert nem lehetett kivinni jópár napig (kb. 10 nap) és pont akkor voltak a majdnem 20 fokok,napsütés és minden... Most meg... :( Szóval kb. 1 hét után otthon levegőztetheted úgy,h. jól felöltözteted és abban a szobában 10 percre ablak alá lehet tenni a gyereket levegőzni. Ezt minden nap. Amikor pedig 10 napos elmúlik,akkor naponta kivihetőek babakocsival. Első nap 10 perc,2. nap 20 perc,3. nap 1/2 óra és így tovább. De -5 fok alatt azt mondta a védőnő,h. ne vigyük ki!!!

Bogi: én is pont arra gondoltam,h. minden babánk gyönyörű!!! :D
Hiába, a decemberi kismama-team szuper!!! :lol:

Cicus
cicus78

T Katinka: jobbulást Neked és Kinga babának sok-sok gyógypuszi!!!!!!!!!!!!!!!!!

Cedis: örülök,h. kicsi fiad már jobban! Azért még tényleg ne terhelje meg a pociját!!!

Cicus
cicus78

Na én is azt a meleg frontot néztem ki :lol: :lol: Ha már a kettős front nem ért semmit,a hóesés se :lol: Számítok arra a melegedésre nagyon!És 2án fogok szülni :wink: 8)

annus11

cicus egyenlőre a 2 gyereket se tudom hoyg fogom kivitelezni, a 4 meg egyenesen elképzelhetetlen, pedig van 4 gyerekes barátnőm ráadásul a legkisebbek ikrek, de akkor sem tudom elgondolni hoyg is csináljátok! Szuper mamik vagytok!

Na mennyien készültök a december elejére! Kíváncsi leszek!

KépKép
KépKép

Bogi, Csanád és Szabina
boglarkabiro

Bogi: köszi! :lol: De nehéz,az tény és még két gyerekkel is! :roll: De ügyi mami leszel,nyugi és itt mindenki!!! Mondom én,h. jó ez a csapat! :wink: :lol:

Ja és nézzétek micsodám van Nekem:

Kép :D :D :D

Cicus
cicus78

cicus nagyon szép a vonaézód!
És jesszus már több mint 2 hetes..... huhhhh

KépKép
KépKép

Bogi, Csanád és Szabina
boglarkabiro

Edit: nagy-nagy gratuláció Doroti érkezéséhez. Jó egészséget, sok tejcsit kívánok nektek,, s nagyon sok boldogságot az egész családnak!!! Ügyes voltál :lol: :lol:

Nenu: Noel imádni valóan gyönyörű!

Tyche: Dávis is csodaszép, kis tüskefrizkós :lol: cuki nagyon!

Youlcsi: már nagyon aggódtunk érted, bár tudtuk, hogy nem nagyon vagy net közelben, de a lényeg, hogy jól vagy, karbantarztanak :lol: aztán jöhet Áron. Szorítunk!

Bogi, Cedis, Katinka: sajnálom a beteg gyerkőcöket, jobbulást nekik. Bár most olvasom, hogy Balázs már túl a gyomorrontáson, szerencse.
Barátnőm kislánya is beteg, igaz már nincsenek koriban, de ma is ki kellett hívni a dokit. A sogórnőméknél is mindkét gyerek antibiot szed, a nagyobbnak nem akar lemenni a láza, ma ők is bementek a kórházba.

Cicus: örülök, hogy jobban, vigyázz magadra szuper mami!!!

Érdekes, hogy a kétgyerekes anyukák azért aggódnak, hogy hogyan lesz ezután, én meg amiatt, hogy majd az eggyel hogyan, mit, mikor...stb. Izgulok :oops: :oops:

Orsi, Annus: szurkolok nektek a front miatt. Azonnal megnézem én is a 30 naposat, mikor lesz még front - remélem 20- előtt is történik majd valami.

Ja tettem fel mai poci fotót, meg a naptárat a gmailre.
Puszi,
H

cicóka

Na én ma adventi vásárban voltam,szupi volt!Gyerek nélkül sétálgatni.Csak Nikit "cipeltem" :lol: Ittam forralt bort is,de bort nem nagyon látott szerintem....

Cicus!
Már akartam is írni h akinek megszületett a baba,csináljon szép új vonalzót!Tényleg furi h már 2 hetes elmúlt :shock:

Cicóka!
Boldogulni fogsz ,nyugi! :wink: Mindjárt nézem a fotókat!

annus11

cicóka mindenki annyiadikért aggódik ahányan vannak, mikor Csanit vártam én is ezért aggódtam, most meg ez az új kihívás! :wink: :D

KépKép
KépKép

Bogi, Csanád és Szabina
boglarkabiro

Csak gyorsan bekukkantottam, s lám mire jövök!!!
:)

Edit!
Gratulálok Doroti babához!!!

Kép

Kép
béenn
Szolnok

EDIT...NAGYON GRATULÁLOK!!! Ügyes voltál, jó egészséget és sok tejecskét neked! :D

tyche...nagyon szép baba Dávid! :D Kitartást neked, el is hiszem hogy nehéz 2 pici gyerekkel!Bratyó mit szólt az öcsihez???
Van segítséged???

Julcsi..már annyiszor hiányoltalak, aggódtam hogy baj van és megcsászároznak, ha toxémiás leszel.
jó hogy jelentkeztél és hogy jól vagy! Drukkolok, már bizti nem sok van hátra! :D

Én elvagyok, ma néha voltak jósló fájásaim, de nem vészes, inkább a hátam fáj nagyon! :(

Jó éjt!

Kép
Kép
lovaszkata

Jó reggelt!

Úgy látom ma mindenki jobban aludt :wink: és a vasárnap reggeli lustálkodás folyik éppen.

Nekem jobb volt az éjszakám mint tegnap, kevesebbet fájtam, de a derekam.... ha járkálok, pakolászok semmi baj, de ha lefekszem és utána fel akarok állni...mint ha 100 éves lennek. Tennem kell 5-6 tétova lépést mire biztonsággal el tudok indulni :(

Bogi: ma én írhatom, hogy mától Barni sem számít koraszülöttnek :lol: de azért maradjon még egy kicsit odabenn.

Mindenki azt kérdezi tőlem, hogy melyik zsákocskába (az adventi naptárom alapján) kerül Barni? Jó kérdés én is szeretném tudni. :roll:

Ja, én is megnéztem az előrejelzést Mikulás nap környékén is lesz havazás. Férjek! készítsétek a szánkókat!!!!

cicóka

Sziasztok!

Most jöttünk meg a kórházból. Tegnap este már 141/90-es vérnyomit mértem, éjszaka 00.30-kor szintén hasonlót, és ma reggel 154/90 volt, úgyhogy bementünk pakkostól a kórházba. Csináltak ctg-t, meg nézték a vizeletet, és vérnyomást is, ami 137/ 90 lett.
Ctg jó lett, vizeletben nincs fehérje, így hazaküldtek. Nem adott gyógyszert az ügyeletes orvos, mert szerinte ez normális érték még. Majd ha 160 fölé menne a vérnyomásom, akkor menjek vissza. Hát meg nem igazán nyugodtam. Dokim persze ki van kapcsolva. :twisted:

Persze az jó, hogy nincs fehérje a vizeletben, de azért mégiscsak aggaszt a dolog. Fejem is fáj, nem tudom a vérnyomás miatt vagy front jön vagy mi van.

Reménykedem benne, hogy holnapig nem kell rohannunk a koriba, aztán délután meg úgy is megyek be az én dokimhoz, kíváncsi leszek mit mond majd. Befeküdni nem szeretnék.

Megyek megnézem a fotókat!

Kép
cedis

Cedis!
Egyél egy kis fokhagymát, vagy fokhagyma kapszulát ilyenkor. Az természetes vérnyomás-csökkentő.
Biztos a frontok miatt van, nekem a pulzusom ma reggel 128 volt...:(
Remélem minden rendben lesz veled!

Kép

Kép
béenn
Szolnok

Sziasztok Lányok!

Csuda szépek a babák!!!

Nenu:
Noel annyira kis édes, és

Tyche:
Dávid egyszerűen zabálnivaló!

Edit:
Nagyon gratulálok én is neked!!! Csak Te jöttél a sorban ;). A megérzések működtek. Nagyon boldog életet kívánok egymáshoz!

Cicus:
Hihetetlen számomra is, hogy lassan 3 hetes lesz ez a nagylány! :shock: Igaz, már az én fiam is 1 hetes lesz holnap... A 4 gyerek menedzseléséért nem irigyellek :D , bár kezdem megérteni, hogy miért mondják a sokgyerekesek, hogy minél több, annál könnyebb. Két gyerekkel tényleg egyszerűbb eddig, mint eggyel. Hihetetlen, de a rutin tényleg sokat számít. Egyébként az én gyerekorvosom és védőnőm is azt mondta, hogy délben egy fél órára vigyem ki a gyereket, ha nincs szél. Én már tegnap is kivittem őt. Igaz az orra hegye se látszott ki, annyira be volt bugyolálva :D, de ma is viszem kettős kereszt állításra Advent miatt.

Annus:
Mit nem adnék egy finom forralt borért... Hhmmm :wink: Na akkor mennek a drukkok a 2-ára!

Cedis:
Remélem a vérnyomásod rendeződött. Ezek az össze vissza frontok tényleg nem tesznek jót. Én is csak azt tudom mondani, mint Béen, jó sok fokhagymás pirítós.

Cicóka:
És szülés után majd milyen nehéz lesz beindulni :D Pont mondtam az anyukámnak, hogy a 80 éves nagyanyám tompor csont törés után fürgébb volt, mint én. De egész javul a helyzet, ne izgulj! A szilveszteri bálban már ropni fogod :D :D. Tök jól át lehet alakítani a hálóingeket nagy estélyire :lol:

Katinkababa:
Remélem már Ti is otthon vagytok :)! Megszenvedtétek ezeket a heteket, és nem csodálom, ha elsírod magad, amikor hármasban kigurultok a Szentpéterkapui kórház behajtóján! Jaj, én is sírni fogok. Mostanában egyébként is dolgoznak a hormonjaim.

TKatinka:
Jobbulást nektek!

Julcsi:
Jó volt hallani rólad! Szorítok, hogy jövő héten babával kezedben feküdj bent!

Mi hazatértünk pénteken. Bátony nagyon édes baba. Eszik-alszik kategória. Amikor fent van, akkor is csak gügyög. Néha sír csak, akkor viszont szerzett magának egy ombudsmant - a bátyja személyében - és 1 másodpercig nem sírhat és lehet egyedül :). A nagyfiam egyből jön, hogy "Anya! Nem hallod, hogy sír Bátony?? Gyere már!" Vagy amikor a kiságyban van az öccse "Anya. Vedd ki onnan, mert ott unatkozni fog. Hozd be a szobádba. Ő is nézi a mesét." Úgyhogy van itt érdekvédelem rendesen :lol: .

Mi van Eperrel? Zsanimanóval?

Puszi

titokbaba

Tyche!
Gyönyörű kis tüsihajú a babód! Még1x gratula hozzá!

Cicus!
Örülök, hogy jelentkeztél! :) Tök jó, hogy Zsófi ilyen jó kis baba. Gondolom azért is ilyen nyugodt, mert ő is érzi a magabiztosságodat, hiszen csak negyedik gyerek. :)
Így szokott lenni, ugye? Mármint, hogy az elsőnél még mindenki izgulósabb és azt megérzi a baba. Olyan kíváncsi vagyok mi milyenek leszünk. :)
És jó, hogy leírtad a levegőztetős dolgot, én ezt sem tudtam...

Titokbaba!
De édes a nagyfiad! Jó dolga lesz a kicsinek így! :)

Orsi!
Oh, köszi a pocakbókot. Valóban elég méretes "példány" :)
Hogy vagy? 1 nap...durva. :D

Eper!
Te jobban vagy?

Mi ma takarítós délelőttöt rendeztünk,délután adventi vásározás és még megnézzük a barátnőméket és a babócáját. (Több mint 2 hete megvan!!) Már lehet menni hozzájuk, tök jóóóóóóóóóóóó! :)
Holnap védőnő, délután 36. hetes Uh és utána beindul a pörgés végre. Már elegem van az unalmas hétköznapokból.
Egyébként furcsa, mert én most egy pár napja elég mozgékony lettem, mintha megszoktam volna a "kis" terhemet.
Zsófi pedig nagyon rendes, mert éjjel hagy aludni, akkor mocizik amikor felkelünk, de akkor igen aktívan. :)
Úgy várom már!!!!
Szép napot mindenkinek! :P

Kép

Kép
béenn
Szolnok

cicóka
köszi a dicsit remélem úgy lesz...azt mondják kb 6 hónap alatt behozza a többieket...
eper
az biztos hogy vigyázni kellett nehogy elvesszen benne de lényeg hogy nem fázott...esett az eső mi meg szaladtunk a kocsihoz vele...szerintem jól bírta
hadedit-pancsi
szerintem a végére már mindenki eljut addig hogy már menne...csak az nem aki úgy jár mint én :? én csak azt mondogattam a tesómnak hogy "nem vagyok kész!nekem még egy csomó dolgom van!nem végeztem a szülésfelkészítő tanfolyammal se" :oops:
annus
köszi de hétfőn már megkapom a csomagot abban 6-8db 44-es és 6-8db 50-es rugi és bady lesz az szerintem elég lesz egy ideig...aztán meg majd jó lesz a szekrényben lévő ruhatár...
a nővérek mondták hogy semmiképp ne vegyek kicsi ruhát mert csak pár hét és kinövi...addig meg kisegít ez az alapítvány..de aranyos vagy köszönöm!
cedis-béen
köszi...nem is tudom hogy mi állna rosszul neki :lol: kaját én is rendeltem már jövő hétre mert főzésre tuti nem jut idő
sannah
igen lassan te is babázhatsz de most szólok hogy addigra jól pihend ki magad :D bár csak fel lehetne halmozni az alvás adta energiát :lol: most kiüríteném a tartalékomat...én sajnos úgy futottam neki a császárnak hogy akkor már két és fél napja nem aludtam egyvégtében
edit
GARATULÁLOK!sok egészséget és boldogságot nektek!!!
julcsi
neked is drukkolok hogy minden jó legyen

a betegeskedőknem jobbulást kívánok!sok c vitamin és kitartás...

Kép
menion
Budapest

mi próbálgatjuk a szopizást hát nem sok sikerrel...eddig 2-3x mintha történt volna valami de a mérleg semmit nem mutatott...pedig tegnap mikor utána pelenkáztam ki is jött a száján a tej így aztán már a mérlegnek se hiszek csak akkor honnan tudom hogy van-e értelme a küzdésnek :(
mert amúgy meg azt hittem milyen jó élmény lesz de kiderült hogy olyan mint mikor egy finom smirgli papírral dörzsölgetnék a bimbómat...és bizony a pólóm is ha hozzáér akkor érzékeny
na de ma reggel meg 10-el mutatott többet a mérleg szóval akkor mégis csak valamit ki tudott csikarni belőlem ez a pöttöm panni
de azt hiszem szegénynek nehéz dolga van...a mellszívóval is jó ha 20-30ml-t tudok kicsavarni magamból ami édes kevés hisz már 60-akat eszik és azt is úgy bírom tenni hogy egy órán át teljesen szétpaszírozva a cicimet nem úgy ahogy a szobatársaimnál láttam hogy csak odateszik és már jön is a lé nekem már fáj a kezem és itt-ott olyan mintha vízhólyagos lenne a sok nyomkodás miatt...de az orvos azt mondta hogy ha 10 akkor 10ml "aranyat ad a babájának" hát én próbálkozom de azt hiszem nem én leszek a tejgyár :cry: ...tett róla a klinika bőven
és 3 hét elteltével esett le a csonk ma hajnalban...
most megyek etetni mert már fél órát késett a kaja miatti nyüglődés...már azt hittem elromlott az óramű de ezek szerint csak késett...bár lehet hogy reggel a mérlegelés csalt és több tejet kapott ezért tartott ki eddig :lol:

Kép
menion
Budapest

menion, kitratás hátha az otthoni nyugalom meghozza az eredményt! Mondtam mi mennyit küzdöttünk azért a fránya tejért, DE A VÉGÉN 8 hónapig szoptatott volt Csani!
A hülye mérleg meg csak idegesíti az embert, emlékszem amikor 45 percig szoptattam erre a mérleg MÍNUSZ 10-et mutatott én meg zokogtam!
Kitartás!!!! ++++++++++++++++++
Remélem menni fog!

KépKép
KépKép

Bogi, Csanád és Szabina
boglarkabiro

Kép

Íme Doroti baba!Olyan cuki!

annus11

hahó!
életjel :)

örülök, hogy mindenki jól van... és egyre többen külön... nesze neked decemberi babás topic :P

amúgy némi paraméter még a bejövetelemkor:
méhszáj 2111, "fájások" 30% körüliek (azóta inkább 40... de nem érzem), uh-n éppen akkora, amekkorának lennie kell, múlt hét kedden becsült súly (36+1) 3110 gramm.

remélem, jövő héten ha már itt lesz a dokim, újra nézzük :)

amikor tudok, jövök.

puszi!

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Sziasztok!

Doroti baba nagyon édes!

Köszönöm a levegőztetéssel kapcsolatos tanácsokat!

Menion: Te aztán kitartó vagy! Minden elismerésem a tied, hogy ilyen elszántan próbálod szoptatni a kislányodat!

Titokbaba: Lehet, hogy Bongor a nyomdokaidba lép pályaválasztás terén :D és már most gyakorolja kicsibe!

Cicóka: Nagyon helyes pocakod van! Az adventi naptárad meg mestermunka!

Velem minden rendben van, vendégek voltak nálunk és sütöttünk-főztünk a férjemmel!

Kép
eper74

Edit - gratulálok Doroti babához, egy tünemény :D

Tyche - neked is gratula!!!!!

Menion - én nagyon megküzdöttem a szoptatással Leával nekem sem volt túl sok tejem. Konzultáltam mindenkivel, végül 6 hónapig szoptattam. Nekem segített az Urtica Urens 5CH, de szigorúan az 5-ös, ha gondolod megírom priviben a számom és hívj fel, hátha tudok néhány tanácsot adni.

Többieknek drukk!!!!

Kép

Kép
leo50

Sziasztok!
Elnézést a betolakodásért, a 2010. májusi babásoktól vagyok!
Van valami ami lehet érdekelhet benneteket!
Eladó 4 db Hideg Gát-Borogatás öntapadó szalaggal! Rendeltem magamnak, gondoltam szülés után nagyon jó lesz, mert a barátnőmnek nagyon bevált! De én nem tudtam használni, mert császármetszéssel szültem, ezért eladósorba került!
Néhány szó róla:

HŰTŐ GÁTBOROGATÁS

A hűtő gát-borogatást úgy tervezték meg, hogy azonnali hideget biztosítson és segítse csökkenteni a gátfájdalmat és a gát környékének duzzanatát. A gát-borogatás úgy néz ki mint egy nagy méretű egészségügyi betét. A borogatás nedvszívó tulajdonsággal is rendelkezik: 200ml folyadékot képes magába szívni.
A gát-borogatáson továbbá egy öntapadó csík is található, mely a betétet a kívánt helyen tartja a fehérneműben. Minél hosszabb a betét annál biztonságosabb és nagyobb felületű nedvszívást biztosít.
A hideg gát-borogatás a gyermekszülés után pár órával már használható. Használata sokkal kényelmesebb, mint egy hideg fürdőé vagy jéggel töltött zacskóé.
A hűtőborogatás 4,4C° -ra hűti le magát, melyet kb. 40 percig képes tartani.
Egy darab hűtőborogatás csak egyszeri alkalommal használható. Használat után el kell dobni, nem szabad lefagyasztani.
Mérete: 10.79 cm x 35.56 cm

Ára: 600.-Ft/darab + postaköltség (Az eredeti ár 800,-Ft)

Amennyiben kérdés van, kérlek írj, mindenre válaszolok!

További boldog babavárást kívánok Nektek! :)
Kata

Kép

KépKép
ercsikati

Cedis most üzent! Bent fogták a kórházban 200/102 volt a vérnyomása, azóta már csökkent!
Majd jelentkezik a fejleményekkel!

Kép
eper74

Huuu,drukk neki!!!Remélem h azóta jobban van!

annus11

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?