Sziasztok Lányok!
Csuda szépek a babák!!!
Nenu:
Noel annyira kis édes, és
Tyche:
Dávid egyszerűen zabálnivaló!
Edit:
Nagyon gratulálok én is neked!!! Csak Te jöttél a sorban
. A megérzések működtek. Nagyon boldog életet kívánok egymáshoz!
Cicus:
Hihetetlen számomra is, hogy lassan 3 hetes lesz ez a nagylány!

Igaz, már az én fiam is 1 hetes lesz holnap... A 4 gyerek menedzseléséért nem irigyellek

, bár kezdem megérteni, hogy miért mondják a sokgyerekesek, hogy minél több, annál könnyebb. Két gyerekkel tényleg egyszerűbb eddig, mint eggyel. Hihetetlen, de a rutin tényleg sokat számít. Egyébként az én gyerekorvosom és védőnőm is azt mondta, hogy délben egy fél órára vigyem ki a gyereket, ha nincs szél. Én már tegnap is kivittem őt. Igaz az orra hegye se látszott ki, annyira be volt bugyolálva

, de ma is viszem kettős kereszt állításra Advent miatt.
Annus:
Mit nem adnék egy finom forralt borért... Hhmmm

Na akkor mennek a drukkok a 2-ára!
Cedis:
Remélem a vérnyomásod rendeződött. Ezek az össze vissza frontok tényleg nem tesznek jót. Én is csak azt tudom mondani, mint Béen, jó sok fokhagymás pirítós.
Cicóka:
És szülés után majd milyen nehéz lesz beindulni

Pont mondtam az anyukámnak, hogy a 80 éves nagyanyám tompor csont törés után fürgébb volt, mint én. De egész javul a helyzet, ne izgulj! A szilveszteri bálban már ropni fogod

. Tök jól át lehet alakítani a hálóingeket nagy estélyire
Katinkababa:
Remélem már Ti is otthon vagytok

! Megszenvedtétek ezeket a heteket, és nem csodálom, ha elsírod magad, amikor hármasban kigurultok a Szentpéterkapui kórház behajtóján! Jaj, én is sírni fogok. Mostanában egyébként is dolgoznak a hormonjaim.
TKatinka:
Jobbulást nektek!
Julcsi:
Jó volt hallani rólad! Szorítok, hogy jövő héten babával kezedben feküdj bent!
Mi hazatértünk pénteken. Bátony nagyon édes baba. Eszik-alszik kategória. Amikor fent van, akkor is csak gügyög. Néha sír csak, akkor viszont szerzett magának egy ombudsmant - a bátyja személyében - és 1 másodpercig nem sírhat és lehet egyedül

. A nagyfiam egyből jön, hogy "Anya! Nem hallod, hogy sír Bátony?? Gyere már!" Vagy amikor a kiságyban van az öccse "Anya. Vedd ki onnan, mert ott unatkozni fog. Hozd be a szobádba. Ő is nézi a mesét." Úgyhogy van itt érdekvédelem rendesen

.
Mi van Eperrel? Zsanimanóval?
Puszi