A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Bocsi, közben gyerekeztem, de itt vagyok. Puszi és örülök, hogy jöttetek. :D

KépKép
benó

Jaj, dehogy vagy szar anya! Ne mondj ilyet! Még attól, hogy figyelmeztetésképp a pelusára csapsz, az még nem verés.

Kép
flóra 11

A suliban vagyok. :D

KépKép
benó

Ja, így már értem Benó. :lol:

Kép
flóra 11

Tényleg ne mondj ilyet, Tancsu. Szerintem is tök jó anya vagy. Az eleje viszont rohadt nehéz mindenkinek, sajnos, neked is. Szerintem egy 5 gyerekes anyát is mindig újdonságként érné a sok csecsemőkori hülyeség. :D

KépKép
benó

Egyébként 3/4 8-kor kezdődik a tanítás.

KépKép
benó

Az jó, ha holnap ellenőrzés lesz. De ha most is váladékozik,akkor az mit jelent? Megint tisztítani kell?

Kép
flóra 11

Edina szerintetek még a kórházban van?

KépKép
benó

Nálunk mostanában minden nap este 9-10 között elmegy a net és csak reggel jön vissza. :x

Kép
flóra 11

Nem tudtok valami tuti széket, fotelt, "BAB"(hab)zsákot vagy valamit, amiben jó ülni? Mert nekem a fekvés nem nagyon jön be, ha csak úgy lefekszem du., max. 15 percig bírom oldalfekvésben, hanyatt meg szinte semeddig.

KépKép
benó

Még biztosan. :(

Kép
flóra 11

Inkább az ülés jön be.

KépKép
benó

Remélem, ha hazajön, jön majd közénk, mert pl. én egyedül tuti nagyon megborulnék. :cry:

KépKép
benó

Nem tudom, mi lenne jó neked. :roll:

Kép
flóra 11

Te nem próbáltad meg kihúzni a modemet, aztán kis idő múlva vissza?

KépKép
benó

Nem tudom mit jelent...
Remélem jókat mond majd a doki és nem kell újra átfújni neki... :cry:

Kép

Kép[/
tancsu

Nem érdekes egyébként, majd ülök valahogy. :D

KépKép
benó

Nagyon reméljük. Biztos kell egy bizonyos gyógyulási idő, nem lesz azonnal tökéletes a szeme, nem?

KépKép
benó

Biztos jön majd, szegény. :(

A F. ma nem ment munkába, hivatalos dolgokat intéz. Tehát nem leszek ma sokat, mert nem ülhetek itt egész nap. Nem tudom, mikor toppan be.

Meg aztán van még dolgom is ezzel a rohadt csótányirtással. :x

Kép
flóra 11

Benó

Anagy labda,ami nekem is meg Zsuzskának is van,az kifejezetten jó,tudsz rajta kényelmesen ficánkolni,segit a csontok átrendeződésében is...nekem nagy pocakkal nagyon bejött

Kép

Kép[/
tancsu

Jaj, tegnap nagyon sokat pakoltál? :roll: :?
És tényleg, jobban vagy valamivel?

KépKép
benó

És a hátad nem fájt? Mert ha nincs megtámasztás, nekem az fáj... :wink:

KépKép
benó

A kismamatornán is azt használtuk,meg én pl a szülőszobán is azon vajúdtam,sokkal jobb nimt ágyon fekve....

Kép

Kép[/
tancsu

Ezzel csinálhatsz akármit. A szolgáltató persze csak este 10-ig elérhető, aztán már csak reggel hatkor vagy mikor. Rohadtak. Biztos szándékosan csinálják. :x Gondolják, hogy éjjel úgysem hívhatók,hát ki lehet kapcsolni.

Kép
flóra 11

Menjenek a fenébe. :x

Köszi, Tancsu, majd meggondolom, lehet, kipróbálom előtte itt a suliban (van ilyen), mert most nagyon spórolok. :roll:

KépKép
benó

Azon a labdán totál egyenesen fogod magad tartani és akkor nem fáj a hátad sem majd...
Amikor meg már nagyon nagy pocakom volt,akkor letérdeltem a földre és rátehénkedtem a labdára...igy helyettesitettem a hasonfekvést és nagyon jó volt...:D

Pl Zsuzska kifejezetten a hátfájása miatt használja és arra is nagyon jó.... :wink:

Kép

Kép[/
tancsu

Oké. :D

KépKép
benó

30 perce sül a húson és tök jó illata van...
Mentem felkelt inasom...

Cupp...
Szép napot...:D

Kép

Kép[/
tancsu

Ügyes vagy. Milyen húsból csináltad?
Menj csak, és kitartás, kedves mama. :!: :idea:

KépKép
benó

Nagyon sokáig pakoltunk a F.-nal együtt. Hulla voltam. A lakás katasztrófa súlytotta terület. :shock: És még maradt munka mára is.

Kép
flóra 11

Hát, ez tök nem jó, amikor direkt betegállományban vagy otthon. :roll:

KépKép
benó

Megyek Benó.
Pá.

Kép
flóra 11

Pussz, én is. :D

KépKép
benó

Nem tudom mit akartam írni. :oops: :lol:

Összepakoltunk.Most ittam egy nescafét de semmi haszna.Úgy szédülök.

Ja igen,eszembe jutott már volt a védőnő 2x vagy 3x meg most jön majd csak nem tom mikor.De már most alig várom,hogy elmenjen.Mindegy addig fekszek.
Puszi.

Kép
martik77

Neked is gáz még a gyomrod? :cry:

KépKép
benó

Csak bekukkantottam. Majd küldök képeket a katasztrófa-helyzetről. :(
Megyek fürdőt takarítani,meg felmosni,mert utána pár napig nem lehet majd. És el kell rakni a fogkeféket, törülközőket, toalettpapírt, stb.

Pedig olyan fáradt vagyok! Szédülök és aludnék egész nap....

Kép
flóra 11

Jaj, szegénykém. Amint kész vagy, feküdj le. :wink:

KépKép
benó

Mostanáig takarítottam.Minden zugot kipucoltam,még a tűzhelyet is félrehúztam. Hulla vagyok.Még nem voltak irtani. Csak tudnám,mit fognak irtani,ha itt egy fia csótány nincs. :x Mi a francnak ez a felhajtás. :x

Kép
flóra 11

Itt a képek. Minden így ki van rakva a konyhakredencből. Azóta annyi változott, hogy mindent letakargattam.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
flóra 11

Ildó,te ma se pihensz!! :(

Benó a gyomrom már jobb,mert ma annyit hánytam mint eddig még sose.Az összes gyógyszer és kaja kijött belőlem.Nagyon szédelgek és elég sápadt vagyok még attól is sápadtabb amilyen voltam.

Úgy hogy egész nap fekszek.Most is megyek pihenni.
Puszi mindenkinek.

Kép
martik77

Na, megvolt az irtás.

Kép
flóra 11

Jaj, Márti, szerintem ez valami vírus. Ez nem lehet sem a terhességtől sem a refluxodtól. Menj dokihoz, vagy hívjátok ki inkább.

Kép
flóra 11

Hát sajnos nem pihentem ma semmit és nem is lesz rá lehetőségem. Most, ha megszárad ez a marhaság, akkor a konyhaszekrénybe be kell rakni papírt és aztán mindennel visszarakodni. Őrült egy munka lesz. Már előre kikészültem tőle. :(

Kép
flóra 11

Most írt a volt kolléganőm sms-t,hogy hatkor jön hozzám. Le sem tudom őt ültetni.

Kép
flóra 11

Vagyis tök gáz a helyzet mindenhol.
Pihenjetek, javuljatok. :wink:

KépKép
benó

Vagyok.És már egy fokkal jobban is.Nagyon ki voltam ma.Nem aludtam este valószínű azért a gyomrom meg a szokásos.Csak ma ultra sokat hánytam,még a gyógyszert is.Nagyon sápadt voltam,most már egy fokkal jobb.

Látom ma is pangás van. :(

Ildó azért jó lenne pihenned is ha már otthon vagy. :wink:

Merre vagytok???Remélem mindenki jól van...... :)

Kép
martik77

Én itt vagyok, nézegetek egy oldalt: www.kreativcafe.hu, nagyon jó szerintem.
Meg várom a Gy.-t, hogy elinduljunk anyuékhoz meg boltba.
Örülök, hogy jobban vagy. :D
Nekem még fáj a gyomrom, lehet, hogy nyomják, vagy nem tudom, mi baja. :wink:

KépKép
benó

Biztosan az lehet a gond.Vagy nem ettél valami nehéz kajcsit tegnap??

nekem ezt a linket nem engedi megnyitni. :?

Kép
martik77

Sziasztok.
Elkezdtem a pakolást befele a szekrénybe. Nagyon egy vacak munka.... Nincs hozzá kedvem.

Márti, örülök, hogy kicsit jobban vagy.

Kép
flóra 11

Lányok, nem vírus gyötör benneteket? Nagyon el van terjedve.

Kép
flóra 11

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?