A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 novemberi kismamik

Csuri: ne izgulj reméljük nem lesz semmi baj.

melcsi: jó nagy már aa kicsi Szonja :lol:

000kata

Kösz Kata!
Már rendezem a "soraimat" :) A legrosszabb, hogy Anna látja, hogy valami nem stimmel, és olyan érzékenyen reagál minden ilyen dologra. Nagyon kell erre is figyelni, és néha már olyan nehéz :cry:

Üdv:

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

Katica!
Éljen!!! :lol: Gyönyörű ez a gyerek!!!!!! De jó, hogy már otthon vagytok! :lol:

Csuri!
Én is épp ma gondoltam rád, hogy nagyon eltűntél, jó hogy jelentkeztél! Sajnálom a cisztás dolgot, majd a 4d uh után mindenképp jelentkezz, hogy ott mit mondtak!

Dalma!
Szurkolok, hogy ne pont akkor szülessen a picúr, amikor a dokid épp nem lesz benn.

Jaj, olyan izgi már, hogy lassan már a gyerkőcökről beszélgetünk, és nem a terhességről. Mit szólnátok hozzá, ha a blogra majd feltennénk a szüléstörténeteket, és képeket a babákról? Könnyebb lenne majd visszakeresni, meg nézegetni őket, mint itt.

beszteri

Csuri: jaj szegénykém :cry: most pénteken mész 4Dre?

000kata

Eszter: szerintem jó ötlet :lol:

000kata

Katica! Nagyon gyönyörű Léna! Annyira édes, ahogy "elveszik" abban a pici bölcsőben! Legszívesebben megpuszilgatnám! Dejó, hogy már ottthon lehettek!
Csuri, ne aggódj, a barátnőmék babájánál is láttak a petefészekben cisztát, de a hat hetes hasi UH-n már nem volt ott semmi.
A méretmeghatározásról meg annyit, hogy a kolléganőm babáját 3800-ra mérték szülés előtt UH-n, erre megszületett egy 4600 gr-os kisfiú! :) szóval elég KB az érték. :D

Kép
Kép
dalminha

Dalma köszönöm, ezt jó hallani!
Eszter! Mindenképpen jelentkezek! Elküldöm én is a számom... Az ötlet pedig jó, csak legyen időnk megírni a történetünket!!
Kata! Pénteken megyünk, és este már nyugodtabbak leszünk (remélem)!

Üdv:

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

Judit, Hangolka,
Jó izgi lehetett akkor az éjszaka! Bár (magamból kiindulva) azért jó lenne már szülni, nem? Már nem lennének korababák a babáitok!
Hangolka, én holnap megyek délre NST-re, utána UH-ra, nem leszel ott te is véletlenül? Ha ismerném Kornéliuszt, talán őt is felismerném valamelyik kismamában! :)
Alexa, én is győri vagyok. Ki az orvosod?

Kép
Kép
dalminha

Katica: Léna gyönyörű, nagyon örülök hogy végre otthon vagytok.

rohanok dokihoz, este írok bővebben.
Vendég

Sziasztok!

Reggel az volt az első dolgom, h benézzek, és végig is olvastam mindent, csak már nem volt időm írni, így is elkéstem a dokitól. :P Vérnyomás, pisi rendben, amikor tapogatta a hasam, meglepődve mondta, h jól lent van már a baby...erre beírt 4/5-öt mint múltkor...na akkor most mi van?? Készek ezek! :D Amúgy 38cm a hasam, mármint így hosszában...ez nemtom mit jelent...de 1,5hete 35cm volt...szal a lényeg, h növünk. És most ez az új parám, hogy a végén addig húzom, h nem fogom tudni megszülni a kiscsajt, olyan nagy lesz...mert én meg tök kicsi vagyok. :? Jajjjj! :(

Judit!
Óóó, pedig azt hittem reggelre jönnek a Blanka hírek! :) De már tutira nincs sok hátra, továbbra is nagyon drukkolok, és sokat gondolok rád!

Hangolka!
Látom te is már nagyon a közelében vagy, drukkolok neked is!!!!

Pipal!
Úgy érzem sokan be fognak itt előzni engem...de hát ez van. :) Na de tényleg egyre kevesebb van már csak hátra, és ez jó! :D Már csak azért is lennék túl rajta, mert lassan mozgásképtelen leszek, és így elég unalmas az élet. Ma csak dokihoz mentem, aztán meg fel a buszra és a shopping centerben vettem ilyen ágyra való vízhatlan izét, h nehogy eláztassam egyszercsak, meg a kiscsajnak 2csomag hosszú ujjú bodyt, mert olyanunk nem sok van. A buszmegállók mind a helyszínek szájában vannak, úh elvileg tökjó. De én mégis úgy elfáradtam, pingvinből öreg pingvinné minősítem magam, vagy nem is, asztmás viziló...ez mégjobb! :D És továbbra is úgy érzem széthullok alul.... :? Szal mostmár aztán....grrrr.
Gratula a gyönyörű méhszájadhoz! :)

Nati!
Sztem ha nem akarsz még szülni, akkor hagyd rá azokat az ablakokat....jók lesznek azok pár hét múlva szülésbeindítónak. :) Nehogy aztán ne várjátok meg apát! Addig még van 3 nap, nem?

Sonny!
Drukk az nst-hez! :)

Katinka!
Szurkolok, hogy a balettot még láthatsd! :) Nekem jó a hétvége is....vasárnap anyukám szülinapja, ahhoz mit szólsz? :D

Anikó!
Asszem te sem vagy túl messze a céltól! Drukkolok neked is!!! Nekem már lassan mindegy, annyira telnek a napok, és még mindig semmi, csak a nov.1. ki van zárva! Nem akarok halottak napján szülni! :?

Dreika!
Drukkolok a közös szülinaphoz! :) Bár ez nekik annyira nem lesz vicces később... :)

Eszter!
Én is álmodtam már párszor mostanában, hogy szültem...és csodák csodájára rendes, szép babyket...tökjó volt! Csak azért mondom, mert régen, amikor még bőven nem voltam terhes, meg semmi, nagyon sokszor álmodtam, h gyerekem született, de mindig ilyen tök miniatűrök voltak, mint pl pumukli vagy mégkisebb...na meg szültem már kiskutyát is, meg gyíkot, meg csomó mindent. És mindig minden tök pici volt, sosem rendes méretű, vagy összement gyorsan....lehet nem vagyok normális. :?
Kössz a táblát, én megkaptam!
Szerintem is jó ötlet a blog...gondolom sokan látták már az októberiekét, olyasmit kellene itt is. :)

Dalma!
Szurkolok, hogy akkor jöjjön Panna baba, amikor van dokid! Ezt egyébként nem értem miért nem lehet hamarabb. Mármint te csaszis leszel ugye? Mert ebben az esetben én mindig azt hallottam, h hamarabb kivették a babyt, mert az állítólag úgy jó, nem szeretik kivárni...na de gondolom vannak kivételek.

Katica!
Jajjjdejóó! Már otthon vagytok Lénával! El tudom képzelni mennyire jó érzés lehet! És nagyon szép kiscsaj!!!! :)

Csuri!
Jaja, még egyben sajnos... :? Ööö, hát még nem raktuk össze végül, de most hétvégén már tuti, mert már 39hetes leszek, ha csak addig nem....akkor majd daddy ügyködik gyorsan egyedül. :)
Nagyon szurkolok, h ne legyen baj! De szerintem is tutira elnézte, nem lehet 4cm ott semmi, az túl nagy!!! Nem tudom, h bejelentkeztetek-e már, vagy van-e megszokott helyetek, de ajánlom a 4D genesist, ott a Lengyel Györgyné nagyon jó, mindent észrevesz...vagy az istenhegyi is gondolom jó lehet, az is komolyabb hely.

Melcsi!
Örülök, hogy minden rendben! Húha, szép kis fejecske, szurkolok, h könnyen ki is jöjjön! :)

Kornéliusz!
Izgulsz már? Szurkolok nagyon! :)

Hát velem semmi, az elején leírtam, hogy ma mi volt a programom...és csak várok, és várok, és várok.... :P

Sensi és Lillus

KépKép

Kép
sensimilla

Sziasztok Lányok! Hűhh, úgy felpörgettétek kicsi szivem Judit, Hangolka..., mintha valami akció némafilm kockáit olvasgattam volna, egyszer turbózott a pulzusom, máskor a libabőrtől rázkódtam. Nem tudom pontosan, mit is kívántok, hogy mielőbb meglegyen-e a babátok, továbbra is szurkolok, hogy jól alakuljon!
Az előző oldal vége felé pedig már a meghatódottság lett úrrá rajtam. Katica, Léna csodaszép kicsilány, ismeretlenül is boldoggá tesz a tudat, hogy már otthon van Veletek!

Anikó, megy neked is a drukk!

Pipal, jót mosolyogtam az írásodon: "Dokinál amúgy minden okés volt, azt mondta, hogy szép, sőt egyenesen gyönyörű a méhszájam (egyeseknek furcsa dolgok tetszenek" --- :D nevezés talán egy szépségversenyre...? ;)

Dalma, hasonlóan Hozzád én is folyamatosan tudnék csücsülni a WC-n, nagyon sokszor van ingerem, adódik, hogy csak pár csöpp távozik, de olyan görcsöt tud okozni, ha azt nem engedem útjára, hogy csuda... ebből már elegem van, nagyon kellemetlen tud lenni.
Remélem, hogy kihúzzátok és meg tudjátok várni az orvosodat, nagyon-nagygygyon szorítok!

Sonny, NST? Hogy sikerült?

Csuri, egy online vigasz simi Nektek! Remélhetőleg semmi rendellenes, várom én is a 4D-t, hogy mit mondanak!

Nálunk az elmúlt egy hétben elég sok változás történt. A legfontosabb, hogy orvost és kórházat váltottunk. Kiderült, hogy kicsi Bendegúzunk még mindig csücsül a hasikámban, és aki orvos látott eddig (4), mind azt mondta, hogy a kevéske magzatvíz miatt nem fog tudni megfordulni a baba. A táplálékot biztosítja a víz, de a forgolódást nem engedi. Azért mi bizakodtunk, reménykedtünk mindvégig.

Hétfőn kellett volna NST-re mennem, azonban a kartonozóban rossz helyre adtak időpontot, nőgyógyászhoz írtak be s nem a védőnőkhöz, akik végzik ezt a vizsgálatot. Jobb híján így a rendelő orvos készített egy ultrahangot (áramlásvizsgálattal), amin ismét meggyőződhettünk arról, hogy Kisfiúnk még mindig nem fordult meg, s ez a doktor is azt mondta, az esély kb. 0 rá. Elmeséltük Neki is, hogy kezdetektől apásszülésre készültünk, s ahol elvileg szülnék, az Uzsokiban, nem lehet bent az édesapa a műtőben. Javasolta, hogy érdeklődjünk utána a Péterfyben, ahol a szabályok betartása mellett, ott lehet az apuka a műtőben és együtt élhetik át az édesanyával a születésélményt. Ezt előzőleg már jónéhány ismerős megerősítette.

A váltásra azonban az előre haladott állapotomra való tekintettel és a meglévő orvosunkhoz fűződő bizalmunk miatt nem igazán gondoltunk, mégis elültette a bogarat a fülünkben.

Csütörtökön, azt követően, hogy a választott uzsokis orvosom tájékoztatott arról, szabadságra megy a következő két hétben, párommal átbeszélve annak lehetőségét, hogy hiába van fogadott orvosunk esetleg másnál kell az Uzsokiban szülnöm, arra jutottunk, hogy ha már ott az esélye annak, hogy másnál kell szülnöm, akkor most még talán van idő arra, hogy én válasszam meg azt a másik orvost, és ha már lehet, akkor ott, ahol az édesapa is bent lehet a szülésnél. Így felkerestünk egy "péterfys szülész-nőgyógyászt".
A történetünkre való tekintettel elvállalt, azonban persze elmondta azt is, hogy azért nem szeretik a váltást, mert igazából akkor tud felelőséget vállalni valakiért, ha kezdettől ő gondozza, ismeri. - Teljesen érthető. Ezért is megtisztelő, hogy segédkezet nyújtott.

A sors furcsa fintora, hogy míg kismamák ezrei inkább a császárt választanák a természetes úton történő szülés helyett, nálunk fordított a helyzet. Nehéz volt fejben, lélekben ezt "lejátszani", elfogadni. Azt hiszem, hogy ez a váltás, és a tudat, hogy a Szerelmem Velünk lehet a születés pillanatában segít feldolgozni ezt, és kompenzálja a bánatot.

Az új orvos nagyon szimpatikus, segítőkész. Voltam nála már kétszer, kenetvétel történt, vérvizsgálat - és emiatt némi rohangálás mert képzeljétek, amikor levették az AFP-t hónapokkal ezelőtt nem készítették el a Hepatitis vizsgálatot és annak érdekében, hogy ne kelljen a Picurkát feleslegesen oltogatni, S.O.S-ben el kellett saját magamnak vinni a véremet a Gyáli úti epidemiológiai központba... :?
A Babát 3,3-3,4kg-ra becslik, és mindent rendben találtak nála. Tekintettel arra, hogy kezdetektől volt egy számolásbeli huza-vona, a terminust végül november 5-ről 13-ára tették át. Azonban a császárból kifolyólag, ami programozott lesz, marad az ötödike, hacsak addig nem történik "valami". Szóval, ha jól bírjuk addig, akkor ötödikén lesz meg a kisfiúnk.
A mai vizsgálaton az orvos megmutatta, hogy hogy is van a feje a kicsinek, megfogta a kezemet és erőből megkopogtatta kicsi Guszi fejét, de úgy, hogy majd elsírtam magamat, hogy szegény, hát nem fáj neki??? Akkora a fejecskéje és olyan kemény itt a szegycsontom alatt, hogy csak na! A doki mosolyogva csak annyit mondott, hogy nem cukorka az! Furcsa élmény volt mindenesetre így érezni Őt...

A jósolgatások, a nyákcsap kilökődése ellenére a méhszájam zárt, minden okés. Nagyon bízom benne, hogy tényleg kihúzzuk november 5-ig.

Megy a további szorítás Mindenkinek!

Zsemlye - Anita
zsemlyécske2

Zsé!
Örülök, hogy ilyen hirtelen fordulatot vettetek, és így valóra válik az álmotok...ha nem is teljesen. De nagyon örülök, h mostmár tutira bent lehet apa!!!! Drukkolok, hogy november 5ig kihúzzátok! :)
Fura lehetett így érezni a fejét...én a popóját, meg a talpait (oldalazva) szoktam mindig érezni, mert nekem azokat dugdossa ki felül egyfolytában...meg mintha én is éreztem volna korábban lent a fejét, de ebben nem vagyok biztos...most meg már nagyon lent is van. :)

Sensi és Lillus

KépKép

Kép
sensimilla

Sensi, Neked külön akartam írni ismét, hát komolyan... megint megmosolyogtattál rendesen:
"Hmm...szerintem akkor te most szülni készülsz. Remélem segítettem, ha még mindig nem tudtál dönteni."
:D
Ne tarts attól, hogy nem tudod megszülni a babát! Tudod: bízz magadban/magatokban! Párom katonatársáéknál két és fél hónapja született egy gyönyörű kislány, a csajszi egy kis filigrán, pilinszka alkat, akkora strandlaszti pocakja volt, hogy mindig elámultam, hogy is "képződhet" ilyesmi...? Persze nem fél óra alatt, de sikerült rendben, aránylag rövid időn belül megszülnie, a saját testalkatához képest, egész nagy babát.
Csodákra vagyunk képesek, csak tényleg, higgy magadban!
Aztán tudod a természet, a sors, kinek Isten, kinek más, megadja mindenkinek a saját útját... én sem éppen ezt terveztem - mármint a császárt -, de hiszem, hogy semmi sem véletlen, valamiért így kell lennie, s remélem, hogy óvó jelleggel történik mindez, a mi érdekünkben s nem ellenünk.
Ejj, roppant bölcs gondolatok ;)

Zsemlye - Anita
zsemlyécske2

:) az előző hsz után olvaslak Sensi. Igen, úgy gondolom, hogy valóban egy álom válhat így valóra, de legalábbis tényleg az esélyt ezzel a lépéssel megadtuk rá. Nehéz döntés volt azért.

Zsemlye - Anita
zsemlyécske2

Sziasztok!

Iszonyatosan pörögnek az események itt, és így nincs is igazán időm válaszolni mindenkinek!
Nemsokára jön hozzánk a fél rokonság köszönteni, ugyhogy tényleg csak pár percem van :)

Katica, Léna gyönyörű kislány! Örülök, hogy már otthon vagytok! :)

Judit, Hangolka ne csigázzatok minket! Hajrá nektek, szerintem már csak egy két nap és ti babázni fogtok! Drukkolok! :)

Kornéliusz, megy a drukk holnapra, aztán minnél hamarabb kérjük a kicsik képeit :)

Méret! Hát egyet értek avval aki azt mondja ezek közelítő jellegűek és nem kell benne bízni azért 100%osan! Nálunk az ismerőseinknél most volt 2 hónapja egy olyan eset, hogy végig azt mondták, hogy kisfiú, és jó nagy, a legvégén az uh-on 4500 saccolták! Erre megszületett egy 2600g-os kislány.... :shock: :roll: :lol: szóval no comment! :lol: Mindenki bízzon abba, hogy azt kapja amire számít :lol: :wink:

Na most mennem kell! Legyetek jók! Jövök még ha tudok, bocsi, hogy csak ilyen kevés embernek tudtam reagállni :oops:

KépKép
KépKép
akíra

Zsé!
Köszi szépen a bíztatást, nagyon jól esett. Én azért bízom a Márta véleményében, mert nagyon jó szakembernek tartom. Ő azt mondta, h ha végig kihúzzuk, kb 3kg lesz a kiscsaj, valószínűleg nagyobb nem. Csak hát azért így a végén már minden féle para utolér, mert érezhetően hízik odabent a leányzó, és hát ki tudja hol tart épp... :)

Akíra!
Huhh, ez a story azért nagggyyon durva! Megkérdőjelezném annak az orvosnak a szaktudását, mert ez azért mégiscsak gáz...a 21. században élünk már, na!!!
Nem tudom mit ünnepeltek, de jó bulizást! :)

Sensi és Lillus

KépKép

Kép
sensimilla

Sziasztok!

Judit,Hangolka:Megy a drukk nektek!!!!

Kornéliussz:Neked is megy a drukk!!!Nemsokára babázol!! :D Irigykedem ám nagyon :oops: :D

Nati:Hát igen most kezdenek felgyorsulni a dolgok :D Pláne,hogy jönnek-mennek a frontok :cry: Hát ami engem illet nekem mindenki azt mondja aki tapasztaltabb mint én,hogy nov.elején már szűlni fogok,mert hirtelen lejjebb ment a pocim.Én kb.nov.5-re saccolok,de örűlnék neki,ha nov.9 lenne,mert akkor leszünk 1 évesek a párommal :D Szép ajándék lenne :D

Eszter:Örülök,hogy jól vagytok és minden ok.Biztos,hogy a front miatt hisztis.A gyerekek is nagyon érzékenyek rá.

Dalma:Szurkolok,hogy megvárja a dokit a babó!!!Ismerős én is állandóan a wc-n űlnék.

Katica:Léna nagyon aranyos :D Örülök,hogy végre haza vihettétek :D

Irusc:Drukkolok,hogy minden rendben legyen!!!

Sensi:Örülök,hogy minden oké.

akira:Nem semmi ez a story :shock: :D

Rólunk:Ma voltunk ctg-n minden rendben.Bár kb.3x volt 30-as fájás bár bizti nem lényeges,mert a doki nem mondott rá semmit.Holnap meg megyek védőnőhöz reggel 9-re :cry: Kíváncsi vagyok a vizeletre,mert mostanában elég gáz a vérnyomásom és a lábam is bedagadt :cry:

További szép estét kívánok mindenkinek!

Kép
Kép
reni_24

Ezt most találtam, már sokunknál úgyis aktuális, kicsit talán segít:

Lassan elérkezik az ideje, hogy megkülönböztesd az álösszehúzódásokat a valódi kontrakcióktól. Az alapvető különbség - noha a méh gyakorló mozgásai is fájdalmasak és intenzívek -, hogy ezek nem jelentkeznek rendszeresen, és ha sétálsz egyet, megszűnnek. A szülés megindulásának egyértelmű jele, hogy az összehúzódások a méh felső részéből indulnak, végighaladnak az alhasi tájékon és a lágyékban érnek véget, valamint fontos, hogy a helyzet- és helyváltoztatás nem csillapítja őket. A gyakori, lazább székletürítés, a nyákdugó leválása, az étvágy növekedése, a testsúly kismértékű csökkenése mind a közelgő szülésmegindulást jelzik. Ne ijedj meg, ha hirtelen heves takarítási vagy főzési láz törne ki rajtad: ez a "fészekrakó ösztön" gyakori megnyilvánulásai közé tartozik, ami szintén arról tájékoztat, hogy a baba hamarosan útjára indul a külvilág felé. Ha változás állna be a hüvelyi váladék mennyiségében vagy minőségében, mindenképp értesítsd az orvosodat, mert lehet, hogy a magzatvíz kezd szivárogni.

Kép
Kép
katinka31

Katinka:Köszönjük az infót így legalább tudom,hogy mire kell figyelni.Bár kicsit most meglepődtem,mert nekem vannak ilyen tüneteim :shock: :D Persze nyákdugó még nem jött.Voltak ilyen fájásaim és mikor felkeltem erősödött,de aztán 2,5óra múlva mintha elvágták volna és megszűnt úgy mint Juditnak meg Hangolkának.

Kép
Kép
reni_24

Hú csajok!

Kezdenek izgalmassá válni a dolgok!! :shock:

Judit, Hangolka!
Itt izgultam értetek reggeltől......de látom, még semmi....
Hát nálam is semmi......néha keményedés, de ennyi....illetve most éjjel kg. 5-6 x voltam pisilni! Annyira unom már!

Katica!
De jó, végre otthon lehet veletek Léna! Ha lesz időd, írj hogy telnek az első napok otthon!

Zsé!
Szerintem jó döntést hoztatok! Biztos nehéz már ilyenkor a váltás, de legalább ott lehet a párod!! Kisbabád hátha talán még befordul....

Sensi!
Ez a dugdosás ismerős..... :lol: én is mindig fent érzem, hogy húzogatja a talpát, térdét, és néha kifejezetten felnyomja a popóját! Ezt szeretem, amikor csak úgy simogatva mozog, nem vadul! Na, úgy is szokott ám....hogy felszisszenek!

Eszter!
Restellem, de én még nem is láttam a blogot... :oops: Idetennéd a linkjét, hol nézhetném meg??

Ditta

Kép

Kép
ditta76

Sziasztok.

Most nem olvasok vissza majd ha leírtam ezt utána

A ctg azaz nst meglett végre de úúgy mozgott Iza hogy szinte mindig nyomkodnom kellett azt a gombot sőőt a múlt héten faros volt és ott a ctg-n meg megfordult mert mikor mentem le a dokihoz utána már fejjel lefelé volt pedig a szívecskéje még a ctg-n totál fennt volt a bordáimnál.

a feje 88mm
a doki 2 hetet jósol.
Jövőhéttől kedden a Nyírőbe Csütörtökön meg az Uzsokiba kell menjek ctg-re. Jó kis menet lesz BKV-val de ez van. Úgy is annyira elhagytam mostanság magamat.

Jaaah egy dolog ami ma derült ki.
a steptom NEGATÍÍÍV

DEEE!!!!!!!!

pozitív lett az anti d test tesztem azaz van ellenanyag a vérembe. Megcsapoltak hogy a Honvéd kh vérellátójába küldjenek a véremből kemény 2 nagy fiolával mert a szülésnél kell majd asszem vér vagy mi a fenét mondtak passz.
Hiába vagyok én is A- és a párom is A- azt mondták hogy ettől még lehet más vércsoportú. Vannak a sok e-E-g-G stb mellékek. Ezek nekem tök újak de tényleg hallottam mostanság mástól is ezt. Szóval azt hittem a fiaim a defektesek erre a Lányommal jönnek csak igazán a dolgok Ez van. Szüléskor nem az lesz az első hogy jajj de széép kislány hanem adja a kacsóját had csapoljuk meg önt is kedves anyuka meg a gyereket is.

Ha esetleg valaki tud erről az ellenanyag dologról akkor szívesen veszem a tájékoztatást.

Jaaah és röhej de az életem során vagy 5 anti D -t kaptam már és az utsót most január 29-én a vetélésemkor.Szóval passzolom honnan az ellenanyag dolog a véremben.

harivera
Budapest XXI. kerület

http://2008novemberikismamik.freeblog.hu/

Mozillában kicsit szét van esve az oldal, nem sikerült rájönnöm, hogy miért. De Internet Explorerrel jól jön be. :oops:

Majd este jelentkezem, és reagálok mindenkinek. :lol:
beszteri

köszi lányok aranyosak vagytok! Izgi az esténk apa most szaladt patikába infa.. izé cseppekért ,mert fájt a hasa szegénykémnek.
Harivera
én A.rh + , apa 0 rh + , Léna = 0 rh - !!! én sem értem...

Kép
katica_75

Katica!
Kitartás az estéhez-éjszakához! Kívánom, hogy minden rendben legyen. :)
Nálunk az első éjszaka nem sikerült túl jól, de aztán hamar belerázódtunk. Szóval semmi csüggedés, végre otthon vagytok!!!!! És olyan ügyesek, hogy megoldjátok! :lol: :lol: :lol:
Majd várjuk a beszámolót!

beszteri

Sziasztok!

Voltam dokinál, méhszáj zárt. BDP:90 súlya kb 2,9kg,de ezt csak vmi táblázatból nézte, én abban nem bízom annyira, főleg h miket írtatok a téves becslésekről. Ja és még mindig kislány :D
Jövőhéten teljes labor+az első ctg. azt hiszem hétfőn, de holnap beszélem le pontosan a szülésznővel.

Vera,sajna ebben az ellenanyag kérdésben nem tudok neked segíteni.

Zsemlyécske: Szerintem én is váltottam volna, ha a fogadott orvosom nem tudna ott lenni,és így apuka is bent lehet,és erőt ad majd neked,illetve rögtön látja a babát is.

Lányok, kicsit aggódok, mert nekem ma nem vették le a kenetet, így nem tudom lesz e strepto szűrésem... Én szeretném hogy legyen, csak nem értem, ezt nem minden orvos csinálja??? És ha nem csinálják,akkor a babát a megszületése után vizsgálják meg, hogy van e ilyen fertőzése vagy sem???Szerintem jövőhéten a kórházban szólok, hogy szeretném a vizsgálatot.
Vendég

beagle: még nekem se vették le a kenetet,nem is értem miért.én csak 30.án megyek legközelebb majd rákérdezek.Szép nagy már a babód :lol:

000kata

Kornéliusz!

nagyon szorítok mára!de jó neked,kicsit írigykedek,Te már ma láthatod a babócákat!

Katica!
Volt egy megérzésem,hogy meg akarsz lepni minket,azzal,hogy hazamentetek :lol: .Bejött!!
Léna baba gyönyörű!majd mesélj milyen volt az első éjszaka!
várunk nagyon!

Écike!
Veletek mi van?Jól vagytok?már elég régen jelentkeztél!

Beagle!
Nem minden doki csináltatja meg a strepto szűrést,nem is értem miért?kérdezz rá,hogy ha Te szeretnéd megcsináltatni,akkor mi az módja!

Vera!
Miért két helyre járnod ctg-re?

Zsé
Szerintem is jól döntöttetek dokiváltás ügyileg.nekem nem lehet bent apa műtét közben :( .csak egy üvegfalon keresztül nézheti az eseményeket.hozhat be kamerát,fényképezőt,bármit!remélem nem a plafont fogja venni :lol:

Lányok!
Ma jön egy hidegfront!!!!vajon kinél indítja be a dolgokat?!jól felpörögtek az események,nem is tudok mindenkinek írni :(
Mi pénteken megyünk a dokihoz,remélem haza sem enged,de ha mégis ,akkor már csak hétfőig kell kibírnom!amúgy jól vagyunk,csak felállni,mozogni esik nehezemre.és ez a k...va orrdugulásom,orrfolyásom nem akar múlni,és már nem is fog.jól lesz egy 10 centis sebbel orrot fúlyni,meg tüsszögni! :cry:
Apa ma dolgozik utoljára :lol: :lol: :lol:
5 napig itthon lesz!ma még,vagy holnap ki kell takarítani a kocsit is.még itthon én is próbálok port törölni,meg ilyesmit.meg hajat is szeretnék festetni,kozmetikázni.úgyhogy van program az utolsó napokra.
Na jók legyetek,nincs már sok hátra!

Honey

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32

Sziasztok!

Katica, nagy nagy gratuláció a hazameneteletekhez!!! Nagyon cuki Léna baba!!!

Écike?

Zsemlyécske: szépségverseny? hmmm nem is rossz gondolat, mit nekem Angela Jolie és tsai :D :D

Vera, ellenanyag témában nem vagyok képben, így segiteni se tudok sajna. Viszont nekem csak az első vérvételen néztek ellenanyagot, most nem is fognak. Ha akkor nem volt, remélem azóta nem termelődött... Többiek?

Csuri, megy a drukk a 4D-hez, hogy minden okes legyen!

Sensi, csak ismételni tudom magam: drukk drukk drukk!!! :wink:

Sonny, milyen volt az nst? Kedvesek voltak? Ránézett neked a doki? Mert nekem nem fog, csak ha a szülésnők azt mondják, hogy nem jó az eredmény...

Bocs, akinek nem írtam személyesen, eddig tartott a mostani kapacitásom.

Most megyek és próbálom valami rendkivul hasznos dologgal előmozdítani az átköltözésünket. (pl. eldugom apa összes ruháját, szerszámait, hogy ne tudjon dolgozni menni már a héten :D :D vagy nem is tudom...akkor a házban sem nagyon tudna ügyködni... de majd kitalálom :D)
Délután meg mehetek a házidokihoz hogy írjon ki TGYÁShoz, és jövő héttől szülési szabin vagyok, dől majd a sok pénz a bejelentett fizum után (hat hiába, aki otthagyta a jó kis multis állását, hogy kerttervezőként dolgozzon egy kis cégnél megérdemli :D :D) Na lelőttem magam!

Pipal

Kép
pipal

na már a sztárok nevét se tudom jól: Angelina na! :shock:

Kép
pipal

Köszi a megerősítéseket és a bíztatásokat a dokiváltással kapcsolatosan!
Beagle, nálam is csak most vették le a kenetet tegnap, igaz jól ki lettem kérdezve miközben az asszisztensnő nézegette a kiskönyvemet, hogy milyen vizsgálatokat végeztek el. Ő azt mondta, hogy strepto vizsgálat nélkül nem szabad szülni, az orvosnak figyelnie kell rá, hogy elkészítse. Inkább szólj, kérdezz rá, ha mész legközelebb!
Nekem most lesz először ellenanyag szűrés, ugyanakkor megint csinálnak terheléses cukorvizsgálatot. Baromi gyorsan felkaptam rá a fejemet és jeleztem: az elsőnél igen rosszul lettem. A hölgy annyit mondott, hogy ez esetben két zsemle, 3dl tej. :) így nem írtózok előre tőle legalább. :wink:

Zsemlye - Anita
zsemlyécske2

Sziasztok!

Beagle, ne izgulj, nagyon sok helyen le se veszik egyáltalán a streptot (2-vel nálam se vették le), ha meg ne adj Isten fertőzött lennél, tudtommal a babának utólag is tudnak adni -ha szükséges- gyógyszert. Szerintem azért ez is fel van fújva kicsit...
De azért drukk, h meg tudd csináltatni szülésig, csak hogy megnyugodjál!!!!!
Kornéliusz, nagyon sokat gondolok Rád ma!!!!!

Bennem ma reggel tudatosodott, hogy valószínűleg a magzatvíz buborékol belőlem...mert csak minimális jön, pár csepp, köhögéskor, tüsszentéskor, illetve úgy egyáltalán...hétfő óta érzem a dolgot, de azt hittem csak sűrűbb nyák...mindenesetre a férjem nemsoká hoz a patikából ilyen tesztcsíkot, azt kipróbálom. A szülésznővel már beszéltem, azt mondta, ha jobban kezdene folyni, azonnal induljak...szerintem nem fog jobban jönni mert Blanka feje be van illeszkedve, dugóként üzemel a Drága...
Szóval izgalmasak a napjaim mostanában! :)
Senki nem szült ma????
Ja Eszti, én megkaptam a táblát, köszönöm!

Péter Tamás 11 éves
Adél Nóra 5 éves
Balázs László 3 éves

Kép
judit_78

Zsé, én is nagyon szorítok, hogy az új Dokival sokkal jobban járjál!!!Nagyon bátor voltál, hogy ezt meglépted, s mint tudjuk, bátraké a szerencse!! :)

Péter Tamás 11 éves
Adél Nóra 5 éves
Balázs László 3 éves

Kép
judit_78

Megint bexart a vonalzóm...
ma vagyok 38+1

Péter Tamás 11 éves
Adél Nóra 5 éves
Balázs László 3 éves

Kép
judit_78

Kornéliusz, nagyon drukkolok én is Nektek! Remélem mihamarabb jössz, és képeket is láthatunk!!!

Judit, Neked is drukk, hogy minden okés legyen. Most már nagyon gyanúsan viselkedsz... :wink: :wink:

és Zs: biztos, hogy jól döntöttél, főleg hogy az Uzsokiban sem lenne saját dokid, így legalább új kórház és saját doki + apa is benn lehet, szerintem egyértelmű. Jól tetted, hogy ezt a döntést hoztad!

Megkérhetnék valakit, hogy feldobjon vm homeos listát - lehetőleg valamelyik egyszerűbbet- szülés előttre, szülés közbenre és utánra esetleg? Annyi lista volt régen, le is mentettem, de azóta két gép, többszöri géphalál.... Köszönöm előre is!

Pipal

Kép
pipal

Sziasztok!

Most jövök a vizsgálatokról, NST rendben, bár folyamatosan keményedtem közben, kíváncsi vagyok, ha nézték volna, milyen fájásokat mutatott volna a gép. Dokim ma műtőben volt, így egy másiknál voltam, aki meg is vizsgált :shock: , mondjuk szerencsére nem volt gáz. Méhszáj C2100, meg valami kenetet vettek, lehet, h. mégis strepto? Pedig a múltkor a védőnő azt mondta, itt nem nézik. Viszont sajna a múltkori vizeletem tele volt bacival, így hétfőn újat kell leadnom, meg most kaptam rá hüvelytablettát. Szerintetek ez nem gáz már ilyenkor (mármint a kezelés)???
Egyébként ma éjjel olyan fájásra ébredtem, hogy azt hittem, menni kell, de aztán ez az 1 volt, nem lett folytatás. :roll: Meg egész éjjel baromira fájt a szeméremcsontom.

Judit, hát én azért nem csodálkoznék, ha a front meghozná ma Blankát. :wink: Kíváncsi vagyok, a tesztcsík mit mutat majd.

Zsemlyécske, szerintem is jól tettétek jelen helyzetben, hogy váltottatok dokit. Személyes tapasztalatból mondom, hogy tényleg nagyon megnyugtató Apa jelenléte a műtét alatt, nem is tudom, nélküle hogy bírtam volna. És így ugyanúgy egyszerre válhattunk Családdá. :)

Honey, azért drukkolok, hátha elmúlik az a fránya nátha. Kíváncsi vagyok, hogy péntek vagy hétfő lesz belőle, izgi nagyon.

Vera, hát furcsa tényleg ez az ellenanyag-dolog, sajna segíteni én sem tudok. Egyébként nekem kétszer nézték, utoljára a 30. hét környékén. Szépen megfordult akkor a Kislányod, kis ügyes. :D

Sensi, a vasárnap tökéletes lenne nekem is, rákészülünk? :wink: Bár még délelőtt jó lenne eljutni az itteni bababörzére, de ha kimarad, az sem gond. Inkább szülnék, ha lehet. :lol:

Hű, vajon Kornéliusz már boldog Anyuka? :D
Azért még drukkolok Nekik.

Katinka

Kép
Kép
katinka31

Ma reggel 9 óra 1 perckor megszületett Kornéliusz 2 szépsége! Simon 3200 gramm 50 cm, Róza 3300 gramm 50 cm! :)

Jól vannak! Hagyom pihenni őket, majd du.felhívom! :)

KépKép
KépKép
hangolka

Kit értesít Kornéliusz?
Jaaaj!már úgy izgulok!

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32

Na pont most írtam!

Gratulálok Kornéliusznak és az egész családnak!sok boldogságot és sok-sok tejcsit!

És milyen nagy gyerekek!

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32

HATALMAS GRATULÁCIÓ KORNÉLIUSZNAK ÉS A PICI SIMONNAK ÉS RÓZÁNAK!!!
Mielőbbi felépülést, sok-sok tejcit és hosszú, boldog életet az egész családnak!!!

Kép
pipal

Gratulálok az ikreknek és anyukájuknak!!!
Hú, milyen szép súlyuk van! Egy babának is tökéletes súly lenne!!! :)

Ditta

Kép

Kép
ditta76

Gratulálok az ikrekhez,szép nagy babók!!!!

000kata

Sziasztok!

Melcsi! Szépen megnőtt a leányzó! És még van 3-4 hete tovább növögetni :-)

sensi! Érdekes, amit írtál: neked mérik a pocakod méretét?! :-) Ne izgulj, biztos ki fog jönni. Ügyesek lesztek!

Zsemlyécske! Nekem is csücsül, és be is csusszant. Azért én is reménykedek a bukfencben, de napról napra kevesebb a lehetősége :-( Mi is apásra készültünk, és ezért elég elszomorít, ha császár lesz, mert ugye az Uzsokiban, ahogy írtad nem lehet bent :-( (Azt tudod, hogy altatnak vagy gerinchez szúrkálnak ebben az esetben? Katétert tesznek be?)
Nekem nincs kijelölt időpont, a pici egyszercsak elindul. Azt mondta a doki, hogy ha magzatvíz folyik el, akkor tuti császár, ha vannak megfelelő erősségű fájások, akkor sima szülés. De azt is mondta, hogy jó lenne minél hamarabb. (Szerintem még nincs 3 kiló a csöppség, és a feje sem éri el elvileg a 10 cm-t, így ki tud férni.... hűűűű. Na mindegy, én nagyon félek, pláne a bizonytalanságot nem szeretem.)

Vera! Irigyellek a bukfenc miatt!
almi

Közben lemaradtam! Biztos gyönyörű babák érkeztek ma Kornéliuszékhoz! Gratula!
almi

Nagyon nagy gartula Kornélisznak a babákhoz,nem semmi teljesítmény több mint 6kg csak a 2 baba.
Sok sok tejcsit és gyors hazamenetelt kívánok.
Vendég

pirossal szerettem volna, nem értem miért lett ilyen színe....
Vendég

Mesi! Ma nem fekete-fehér csíkos felsőben voltál NST-n?
almi

Judit. Nem izgulok olyan nagyon a strepto szűrés miatt,csak picit zavar hogy miért nincs egységes álláspont hogy valóban kell e vagy sem... hétfőn megyek ctg-re és megkérdezem a szülésznőt,biztos ő is tudja.

Én ma elég ramatyul vagyok. Úgy ébredtem, hogy ahogy felkeltem az ágyból úgy éreztem szét akarok szakadni lenn. Voltam házidokinál a táppénzes papírokért, közértbe, zöldségesbe,de alig tudtam magam haza húzni. A múltkori frontnál is végig feküdtem,remélem csak erről lesz szó. A 4 naposban ablakot szerettem volna pucolni meg függönyt mosni,de a szülésznőm ma mondta h vasárnapig elutazik, ne most szüljek.... nem mintha éreznék bármit is ami miatt aggódok, de lehet az ablakpucolást vasárnap csinálom, ha beindít valamit, vasárnap már lehet.

Eszter megkaptam a táblát, köszi.
Vendég

Sziasztok!

Megvolt az első ctg vizsgálat. Fannika nagyon aktív volt, minden ok, méhtevékenység nincs. Akkor ez azt jelenti, hogy még nem szülök meg rövid időn belül???
Dokim sajna pont szabin van, így nem tudtam vele találkozni, de végülis semmi panaszom nincsen. Jövő héten csütörtökön megyek megint.
Olyan gyorsan megjártam a klinikát, hogy a 10-es busszal már jöttem is haza. Párom is hívott reggel, hogy holnap délután, úgy 3 után indulnak haza!!! Ami annyit jelent, hogy éjfél körül vagy utána valamivel itthon van! gyorsan sütöm is neki a somlóit és még rendet is rakok a szobában. Olyan jó lesz végre hogy itthon lesz! Na ezt jól megfogalmaztam, de azért érthető vagyok gondolom, vagy inkább remélem.
Festőt jó leba... apu, az meg erre megemberelte magát és tudott azonnal egy embert hívni, aki segít neki. Így végre az a része is halad a melónak. Parkettás meg elkezdte a melót, de még nem sikerült neki felvennie a ritmust, de azt mondja csak elindulni nehéz vele, utána halad a dolog. Csak gondolom ki kell találnia honnan kezdje és milyen elcsúszással, stb.
Fürdőt is kitakarítottam tegnap, reggel furi is volt, hogy milyen tisztaság van odabenn és hogy mind az 5 izzó világít! Micsoda fényár!!!
na azt hiszem tagadhatatlan, hogy a fellegekben járok és nagyon jól érzem magam!
Megyek sütök unokaöcsimnek palacsintát, utána alszom egyet és takarítok. Jajj de izgulok!

Majd este visszaolvasok és írok, de most csak ennyi. :roll:

Kép
Kép
nati80

Kornéliusz, nem tudom mikor olvashatod a sorainkat, én is csatlakozok a többiekhez! Nagyon jó egészséget és sok-sok boldogságot Nektek!!!

Pipal, az túlzás, hogy a homeopátia teljes elkötelezettje lennék, de többször nyert már tanubizonyságot a hasznossága, így én komplett csomagot rendeltem weben keresztül pont azért, mert túl sokfélét olvastam, túl sok fiolával... Nem mondhatni olcsónak, de remélem annál hasznosabb lesz. Lelőhely:
Sima szüléshez:
http://www.simonmed.hu/termekb.php?azon=6891
Császároshoz:
http://www.simonmed.hu/termekb.php?azon=6888
Remélem valamelyest tudtam segíteni.

Zsemlye - Anita
zsemlyécske2

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?