Hajni, akkor ezek szerint nálatok már januárban várhatjuk a manócskát?

azért érdekes, hogy előre találd ki, hogy aznap fogsz-e szülni vagy sem

bár hallottam több olyan sztorit is, hogy anyuka megérezte, hogy ma van a nap, de szerintem azért ez nem 100%.
Mi is voltunk tegnap ultrahangon, 1600 gramm körül becsülik picikém súlyát, úgyhogy ő se kisnövésű

kezd már egészen összegabalyodni odabent, de nagyon édi
Zsu, szép nagy már a pocakod!
Andi, lépcső, emelkedő: dehogynem, alig kapok levegőt utána. Nem is csoda, jópár plusz kilót kell már cipelnünk, és az egyensúlyi pontunk is szépen elcsúszott
Elif, ne szomorkodj!!! Ez a sötét se tesz valami jót az ember lelkiállapotának, tudom, de ne hagyd magad elkeseríteni! Még van több mint két hónap kitalálni, hogyan legyen az átrendezés, addig még biztosan megálmodod a legmegfelelőbbet. Mikor az új lakást terveztük, hogy milyen legyen, egy nagy kartonra felrajzoltam az alaprajzot, másik színből kivágtam az összes bútorunkat, és blu-tack-el pakoltam őket be az alaprajzba, így változtatható lett a helyük. Jó kis játék volt, és így jól kiderült, hogy mi hol fér el jól

hátha van kedved ilyesmivel szórakozni

közben olvasom, hogy érkeztek jó hírek is, ennek örülök nagyon!

ha otthon lesz veled férjed, egy csomó mindent el tudtok majd intézni együtt, és addig már nem is kell sokat várni

A zsebes tároló nagyon szép lett, szerencsés kisfiú Efehan, hogy ilyen ügyes anyukája van
Végre voltunk mi is mindenféle "hozzávalókat" beszerezni, úgyhogy ha minden jól megy, jövő héten végre nekiülhetek dekorációkkal meg ajándékokkal ügyeskedni. Ha nem leszek nagyon béna, akkor csinálok fotókat is
Andus, rám már most se jön fel a sídzsekim se

de bevallom, sajnálom a pénzt erre a két hónapra kabátot venni, úgyhogy ha nagyon cidri lesz, férjem sportkabátját kérem majd el. Addig meg termopulcsi, sok réteggel alatta.
Andabella, szerencse, hogyha a családban van valaki, aki ilyen ügyes, hogy ilyesmiket tud készíteni

fotó jöhet
Amy, férjednek nem semmi humora lehet
Julcsi/Isti, EZ NAGYON JÓ HÍR!!! Ezek szerint mi is jól drukkoltunk, és Julcsi, meg a kicsi fiú is nagyon ügyesek voltak!

csak így tovább, vigyázzatok nagyon egymásra!!!
ZétiVera, nálam rengeteg a pozitív energia (felvillanyoz, hogy már csak háromszor kell majd bejönnöm melóba), úgyhogy küldök neked is, reméljük, hogy ha már eddig jól viselkedett a kis ÁronLívia, akkor nem így a célegyenes felé fordulva kezd el rosszalkodni! Azért amennyit csak tudsz, feküdj...
Gjéti, remélem, jobban leszel hamar!
Zsuzsi, bizonyám, ma reggel úgy indultam neki, hogy ez az utolsó alkalom, hogy melóból megyek majd jógára

gondolom, neked se volt nehéz megszokni, hogy nem kell minden reggel rohanva készülődni, hogy időre ott legyél a munkában

Cukor: ezek az eredmények teljesen jók. A különbség nem adódhat abból, hogy az otthoni mérő talán nem annyira pontos, mint a kórházi? Jó, hogy tettél fel képeket, szépen gömbölyödik a pocakod
Amy, az orrvérzés miatt ne aggódj, állítólag tök normális ilyenkor.
Tegnap mi is kimentünk este a hóban sétálni, és sok kutyus volt kint, jó volt nézni, ahogy szórták maguk körül a havat

az egyiknek hógolyókat dobált a gazdája

szerencsére a kertben meg is maradt a hópaplan, de az utcában elkotorták kora reggel.
Nyeh, egy napig nem jövök, aztán írok egy regényt