A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010. decemberi babavárók

Jesszus az nagyon durva! :shock: :shock:
Remélem rendeződik! Bár már a finishben van.... lehet ő lezs a következő babásunk! :wink:

KépKép
KépKép

Bogi, Csanád és Szabina
boglarkabiro

CEDIS:+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ szorítok, hogy minden okés legyen veletek!!!!!!!!!!

cicóka

Cedis éjfél körül üzent, elfolyt a magzatvize, bevitték a szülőszobára!

Kép
eper74

Sziasztok!

Nálam hajnali 4 óta erős hányinger, hasmenés, fájások sűrűn, de nem rendszeresen. Elvileg 7kor megyek NST-re, ha tudok, jövök utána.
Cedis:++++++++++++++++++++++++++++++++++

Puszi

Kép
orsolymors

Reggel 5 óra 27-kor megszületett Kamilla Zsófia, baba mama jól vannak!

Szívből gratulálok!

Kép
eper74

Orsolymors: Gondolok rád!

Kép
eper74

Cedis: szívből gratulálunk, nagyon jó egészséget, sok-sok tejcsit, boldogságot kívánunk nektek! :lol:

(Egész éjjel rád gondoltam, miután késő este olvastam, hogy mi történt veled! Remélem miden simán ment, majd gyere, ha tudsz és mesélj!)

Orsi: ezúton nekedd is mennek a drukkok és energia bombák++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++!

Valami azt súgja ma még lesz még egy babánk :lol:

cicóka

Jó reggelt midenkinek!!!

Cicóka: jók a megérzéseid,ahogy Nekem is,mert Cicus-boszi is két babát érzett mára :) !!! Tehááááááááááát:

Cedis: SZÍVBŐL GRATULÁLOK NEKED DRÁGA KAMILLA KISLÁNYOTOK ÉRKEZÉSÉHEZ,NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT ÉS EGÉSZSÉGET KÍVÁNOK NEKTEK AZ ÉLETBEN ÉS SOK-SOK TEJECSKÉT A BABÁNAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: Remélem,jól vagytok és rendeződött a fránya magas vérnyomás-probléma is!!! Mitől volt vajon??? Na mind1,nem is ez a lényeg,nagyon örülök a babádnak!!! Szuper hír így korán reggel!!! :P És gondolom nem is volt vészesen hosszú a szülés,majd gyere mesélj,várunk nagyon!!! Jajj,tök boldog vagyok! :lol: :lol: :lol:

Orsiiiiiiiiiiiiii: :D Hát mit látok? Akkor Te leszel a mai 2. babásunk? :wink: Nagyon drukkolok!!!!!!!!!!!!!!! ++++++++++++++++++++++++ Mindent bele csajszi!!!

Majd visszaolvasok még csajok a tegnapi napot,de 4 gyerkőccel voltam,férjem dolgozott és ma is. Ma viszont már több időm lesz,mert csak Zsófival vagyok,többiek "melóznak" suliban,oviban. :lol:

Ja,de még annyi,megnéztem ééééééééééés:

Cicóka: nagyon tuti az aventi naptárad,egyedi és nagyon szép,ügyes vagy!!! :P És a pocak!!! Nagyon cép!!! :) Te is jól megnövesztetted a végére! :D

Na most megyek,de visszaolvasok és jövök még,illetve folyamatosan figyelem a híreket,nagyon izgi!!! :wink: :P

Cicus

Kép
cicus78

Cedis!!!!Gratulálok a pici lányhoz!Jó egészséget nektek!Remélem h pik pak ment minden!!!

Orsi!
Neked megadrukk!!!!Lehet már benn is fogtak?

Na gyorsan szüljön az aki előttem van a sorban,az én jól nevelt lányom nem fog előzni :lol: :lol: :lol:

Nálam csak a szokásos délutáni fájások,ennyi :wink:

annus11

Na még 5en vannak előttem!

Ma remélem megszül Orsi.
Pancsi,Bei,Moncsi és Kriszta!
Húzzatok bele!Szeretnék utána én jönni :wink: :lol:

Cicóka!
Szupi az adventi naptárad!!!!Nekem is elő kéne szedni a fiókból...na majd ma!

annus11

Cedis nagyon sok boldogságot egészséget neketek a kis kammillához. Jaj de jó volt benézni rögtön két babuci is a láthatáron.

Orsi mega hiper drukkok nektek, gyors szülést, és utána én jövök!!!

Annus ti milyen jól neveltek vagytok hihihi. Bár így menne hogy tényleg sorban mint ahogy ki vagyunk írva.

Velem egész este nem aludtam megint nagyon erős fájásaim voltak, de ezek is szerintem josók, mert 5 30 megszüntek vagyis el tudtam aludni. Tegnap este telefonált a szülésznőm és mondta hogy bolondok háza van a szülészeten ,és kérdezte velem mi van. Bizti ez a tré idő teszi hogy indulnak a szülések. Palmirám nem egy frontérzékeny úgy látom. Jól érzi magát. Csakhát mekkora lesz a végén? :oops: :oops:

Mindenki vigyázzon magára, babások meg a picikre is. Még benézek hátha hozzátok a jó hírt.

Kép
Kép
pancsi76

Már itt is vagyok! :lol:

Menion: szupi,h. már otthon vagytok!!! :) Szoptatáshoz kitartás!!! Azt pedig úgyis hallod,ahogy eszik,olyan kis édesen tudnak nyelni! :lol: Zsófi is tök édi hangokat ad ki,meg ő "nyikorog"is! :lol:

Titokbaba: nahát,látod micsoda atyáskodó bátyó lett a "nagyfiadból"! :lol: Akkor ezek szerint a féltékenykedés megszűnt nála,igaz? És Te már jobban vagy lelkileg? Remélem! :wink:

Bogi: köszi a vonalzó dicsit! :wink: És hát igen,ma vagyunk 20 naposak,azaz holnap már kerek 3 hetesek!!!!!!!! :D Hiába,rohan az idő!

Béenn: na,megvolt a baba-látogatás és az adventezés?

Cicus

Kép
cicus78

Cedis nagyon sok boldogságot egészséget neketek a kis kammillához. Jaj de jó volt benézni rögtön két babuci is a láthatáron.

Orsi mega hiper drukkok nektek, gyors szülést, és utána én jövök!!!

Annus ti milyen jól neveltek vagytok hihihi. Bár így menne hogy tényleg sorban mint ahogy ki vagyunk írva.

Velem egész este nem aludtam megint nagyon erős fájásaim voltak, de ezek is szerintem josók, mert 5 30 megszüntek vagyis el tudtam aludni. Tegnap este telefonált a szülésznőm és mondta hogy bolondok háza van a szülészeten ,és kérdezte velem mi van. Bizti ez a tré idő teszi hogy indulnak a szülések. Palmirám nem egy frontérzékeny úgy látom. Jól érzi magát. Csakhát mekkora lesz a végén? :oops: :oops:

Mindenki vigyázzon magára, babások meg a picikre is. Még benézek hátha hozzátok a jó hírt.

Kép
Kép
pancsi76

Sziasztok!

Cedis: szívből gratulálok a kislányotok érkezéséhez!
NST-n 60as fájás, méhszáj zárt, azt mondta ezzel még napokig ellhetek. Hát nem örülnék, elég szarul vagyok.
Voltam laborban, remélem ott minden ok (délre lesz eredmény).Hát nem örülnék, elég szarul vagyok.
Puszi

Annusnak írok, ha van vmi.

Kép
orsolymors

Cedis Kamilla gratulálok nektek, remélem tetszik neki majd a kinti világ! :)

Orsi sajnálom, ilyemnkor már minden nap kemény.... De lassan előjön a te Bogid is, csak biztos túl jól tartod aztán esze ágában sincs megnézni hoyg máshol milyen! :D
Szorítok!

Pancsi neked mikor van a következő vizsgálatod? HA nem frontérzékeny akkor legalább nem 100 másik babával együtt kell születnie! :)

Nekem még van dolgom szóval én kivárnék még 2 hetet szívesen! :D
Bár a lakás nagyjából oké! De azért még 1-2 dolog van! Remélem a héten mindent elintézünk aztán juppijééé!!!!

cicus háááát nem is tudom mit mondjak, néha nagy pocakkal meg Csanival is sok egyedül, nemhogy 4 gyerekkel! :shock:

KépKép
KépKép

Bogi, Csanád és Szabina
boglarkabiro

Na visszaolvastam a hétvégi termést én is.

Menion: ne aggódj, tudod megbeszéltük, ha megy megy, ha nem akkor úgy is jó. Ügyes vagy és kitartasz, sikerülni fog, én szorítok nagyon!!!!

Titokbaba: hát a nagy fiad igazi nagyfiú már, kérem szépen ez aztán a testvéri összetartás :wink: És te jobban vagy már lelkileg és testileg is? Ja jót röhögtem a derékfájásos hasonlaton, én is mondtam már a múltkor egy idős néninek, hogy csak tessék elém menni, mert én úgy is lassabb vagyok.

Orsi: na pedig már totál fogadtam a mai második babára nálad :oops:, de szerintem lesz ebből még valami. Drukkolunk!!!!

Cicus: hihetetlen, hogy rohan az idő, már 3 hét! Ti karácsonyra már egész nagyok lesztek!

Edit: nagyon édes Doroti baba!!!!

LÁnyok csodaszép babák vannak a topicunkban, ők a legszebbek!!!

Pancsi: na Barni se egy nagy front érzékeny, inkább alszik olyankor, alig mozog és ezzel hozza rám a frászt.
Bár tegnap este azt hittem én leszek a következő. A legnagyobb hóesésben jöttünk haza Vácról, addig semmi bajom nem volt, de a kocsiban úgy fájt a hátam, a derekam és iszonyatosan WC-re kellett mennem. És már reggel is voltam 2szer. Aztán hazaértünk, szükségletek elintézve majd egy fürdő és jobb lett, illetve el is múlt.

Na mindegy a main kívül már a novemberből is csak 1 nap van!

Köszönöm mindenkinek az adventi naptár dicsiket, nagyon igyekeztem, de még meg kell tölteni az uramnak ezzel-azzal, csak azt nem tudom, hogy Barni születése melyik zsákba kerül majd :wink:

cicóka

Orsi!
Hu,én totál azt hittem h ott fognak!De akkor várom az smst,remélem minnél előbb!Na meg h közben nem előzlek meg :lol: :lol:

Cicóka!
Hát nekem is ugyan ilyen gondjaim vannak kb 1 hete,de még soha nem mondtam h na menni kéne.Pedig tegnap az uram már kérdezte h na megyünk?! :lol: :lol: Mondtam h ő lesz az első akinek szólok,ne aggódjon :wink:

annus11

Annus: jó fej az urad! naná, hogy ő tudja meg elsőnek :lol:
Nálam most semmi, éppen csak mocorog a drágám.

Ja ma reggel feloldottam a szextilalmat, :oops: nem is értem hogy bírtam eddig :oops:
végül is már nem számítunk koraszülöttnek és az 1 héttel ezelőtti 3 kg-os mérés után elég nagyok is lehetünk... hátha segít 1 hét múlva Mikulás és főnököm akkora jósolta Barnit!!!! kíváncsi vagyok

cicóka

Sziasztok!

Ohhh, micsoda babaesőre érkeztem, :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Minden babának és Mamának szívből gratulálok!!!!!!!

Ohh, de jó nekik, ők már babáznak, és micsoda szépséges babák!!!!!

Annus: szerdán kell mennem ctg-re utána a doki magánrendelésére megbeszélni a dolgokat, elvileg a héten kellett volna császár, de nem tudom beférünk-.e még az időbe :wink:

Én kisfiam is udvarias, maga elé engedi a lányokat, ő csak Télapóra akar megérkezni, addig minden kislánynak meg kell érkeznie!!!!!!

Uhh, most sok időm nincsen visszaolvasni...

Orsi: drukk, hogy a héten anyuka legyél.

J_ remélem rendeződik a vérnyomásod.

Azt hiszem már nem sokan vagyunk 2in1, mindjárt meg is nézem a képeket és a táblázatot.

Titokbaba: szerintem ombudsman lesz a nagyobbik fiad :lol: :lol: :lol:
Vendég

Cedis!
Remélem minden jól ment és már jobban vagy.
Szívből gratulálok Kamilla babához! Sok boldogságot!!!! :D

Orsi!
Micsoda hírek ott is! Drukkolok neked nagyon! Te pont mára vagy kiírva, ugye?

Cicus!
Köszi a kérdést, meg volt minden. Nagyon kis gyönyörűséges a barátnőm kisfia is! Annyira piciiiiiiiiiiiii! :)
Az adventi vásár kis aranyos itt Szolnokon, nem olyan mint ami pesten szokott lenni, de legalább nincs tömeg. :) Csak nagyon hideg volt, úgyhogy gyorsan körbe jártuk és majd kimegyünk ma, hátha nem lesz olyan hűvös.
Nálatok akkor most nyugisabb a lakás, mi? "Csak" egy gyerekkel kell foglalkozni. :)

Dororti baba nagyon édes! Még 1x gratula Editnek hozzá!

Én voltam délelőtt védőnőnél. Fél kg plusz a 3 héttel előtti súlyomhoz képest...tök jó!!!! Persze ettől függetlenül ugyanúgy lecsesztek..., diéta, stb.
Délután doki, UH, vizsgálat. Szerdán kardiológia. Elvagyok. :)

Kép

Kép
béenn
Szolnok

Sziasztok!

Én is ma voltam NST-n, minden oké velünk, csak lennt feszülget a hasam.
Húú, látom itt nagy a forgalom, minden nap szülünk???? :lol: :lol: :lol:

Cedis...Nagyon gratulálok, sok boldogságot és jó egészséget Kamilla babához! :D :D :D

menion...ne keseredj el.A szoptatás nem mindenkinek megy olyan könnyedén.Főleg te korábban is szültél, még nem tért észhez a szervezeted. Én is megküzdöttem vele Norbinál, a családban sokanak kevés teje volt, valamennyire ez genetika is, meg én a császár miatt is később termeltem a tejet.Tudom milyen rossz érzés ez, de meglátod képes vagy rá!!!
Minnél gyakrabban rakd cicire, és igyál sok folydékot!!!
Nem vettél tejserkentőt?
Én a More Milk kapszulát fogom kipróbálni, nagyon sok jót hallottam róla, már korábban írtam ide is.
De belinkelem újra neked:
http://hu.motherlove.eu/?q=node/14
Itt a neten meg is tudod rendelni! Kitartás!!!!!! :D

Nagyon édes Doroti baba!!!!! :D köszi a képet!

Kép
Kép
lovaszkata

sziasztok lányok,

Edit, Cedis: szívből gratulálok, sok boldogságot a babához!!!!

Orsi: ++++++++++++++, én is arra tippelek, hogy ebből még lesz ma valami!!!!!!! Drukkolok!!!

Én nagyon sz@rul vagyok, fáj a torkom, szakad rólam a víz....:-(. Na most így nem szeretnék szülni, pedig az ujjaim és a lábam szombat óta vizesedik (nem kicsit) és szombat du óta elég erős fájásaim vannak. Persze ez még eltarthat egy darabig. Ugye még hárman vannak előttem! !!

Annus: hihetetlen, de jövő hét a bűvös dátum!!!!

:shock: :D :shock: :D :roll:

Kép
Kép
Kép
mkriszta75

béen...tényleg tök ügyi vagy a hízással.most engem is le fognak cseszni, mert 2 hét alatt 2 kg-ot híztam! :oops: :(
Holnap megyek a védőnőhöz!
A dokim már a 11kg-ra is azt mondta hogy elég lesz, ne hízzak, most ez már a 13kg :roll: :cry: :cry: :cry:

Kriszta...húúú-ha, az nem számít hányan vannak elötted, mert a 38.héten már bármi lehet! :) Lehet mész szülni???Drukkolok!
De a torokfájás nem jó! Lázad nincs??Így nem lenne jó szülni. :(
Nekem is fáj a torkom! :( Norbi is kicsit náthás...ez a hülye idő tele van bacikkal!

Kép
Kép
lovaszkata

Lovaszkata: Már a 39. hét!!!! :lol:
Lázam szerencsére nincs, de semmi erőm, csak aludnék egész nap, iszom a sok teát, c-vitamin, calcium ... és főztem husi levest!!! Az a baj, hogy a cukrom miatt még a gyümölcsöket sem ehetem!!!!!
Egyébként én is úgy érzem, hogy harmadik gyereknél már belefér, hogy 10-11 nappal hamarabb jön....de majd meglátjuk!! Egyébként nálam is Lukács beteg, szerintem tőle kaptam el... pedig örültem,hogy Bálintnál megúsztam a tüdőgyuszit!!!

Kép
Kép
Kép
mkriszta75

Huu lányok mire jövök :D :D :D

Cedis GRATULÁLOK KAMILLA BABÁHOZ :lol: NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT EGÉSZSÉGET TEJCSIKÉT KIVÁNOK :lol: :lol:
Remélem már jól vagy :?: rendeződött a vérnyomásod :wink: Majd jelentkezz várunk :!:

Orsi mennek a drukkok+++++++++++++++++++++++++++

Mi is kivárjuk a sorunkat még szeretnék 2 hetet egybe lenni :P

Cicóka nagyon ügyes vagy :lol: az adventi naptár szuper :lol: :lol:
És a pocid is szép nagy,

Én voltam ma NST-én rendbe van csak keveset mozog :!: :roll:
Az áramlás rendben a méretek is és 2900gr.
Nagyon rossz idő van errefele fujj a szél és a fejem szétrobban :evil:

t katinka

Sziasztok Lányok! :)

Cedis! Edit! Nagyon sok boldogságot és jó egészséget nektek!!!!!

Orsi! Szerintem nem kell napokig várni. Figyeld meg te leszel a következő. Én nem hiszem megelőznélek, mert a mai NST-m is jó volt. Bár azt vettem észre , hogy minden héten egyre gyorsabb Réka szívverése. Most már 180 fölé is ment, de méh összehúzódás semmi nincs. max 10-es érték. Szóval én tuti decemberi leszek. :)

Kép
bei

Cedis - Gratulálok Kamilla babához!!!!!

Annus - nekem Dec 4 a programozott császár, ha addig nem jön.....akkor az a nap tuti :D

Kép

Kép
leo50

Ma megyek dokihoz én is. Kiváncsi vagyok mit mond. Tegnap annyira kívántam a kólát, hogy meg is ittam vagy 3 pohárral egész nap. Pedig én soha a lányom még nem is ismeri ezt az italt. Tán most kostolta meg először. Azt mondta neki túl édes. Szóval nálam most minden jöhet ami nem túl egészséges. Nem tudom ez miért van. Szóval ettöl olyan aktiv volt éjszaka Palmikám. Hogy azt hittem a hasfalamon fog kijönni. Lehet néha segítene ha NST elött mindenki egy kis kólával vagy csokival doppingolna.

Orsi hát én szorítok neked hogy ne kelljen kétnaponta bejárni, és még mostanába beinduljon Bogi. Azért ez elég idegtépő hogy itt vagy a 40. hétben és semmi. Pedig a frontok jönnek mennek. Nagyon szép nagy pocakod van!!!!

Lovászkata szerintem ez a végén már csak víz és nem hízás. Szerintem egy hét alatt nem lehet 2kg-ot hízni. Majd megszülsz és lemegy a víz is. Persze sokat pihizzél. Könnyű mondani.

Béenn ügyi vagy. Én nem értem miért kell állandóan a kismamikat csesztetni a kilók miatt. Komolyan engem ez úgy fusztrál, ha nem tudnak dicsérni legalább ne szóljanak be. Úgyis az ember olyan érzékeny erre a témára meg fölleg.És én nem láttam még olyan kismamit aki ne tartaná szem elött hogy vigyázzni kell.

Katinka szépek a méretek. Lehet egy sport szelet neked is segített volna. Nekem azt tanácsolta a szülésznő elötte egyek meg egy kis csokit. Mert azt szeretik a babók, meg a mamik :lol:

Mkriszti neked baciüzőket küldök de sokat :arrow: :arrow: :arrow: Gyógyulj meg

Sannah úgy érted neked lenne a héten császárod? Akkor a sok sikert neked. Ügyesek legyetek

Cicóka nekem sem volt keksz tilalom, de rajtunk nem segített. Persze ez már más formája a szeretkezésnek inkább csak olyan szeretgetés tényleg. Már akkora a pocakom hogy nem ezzel vagyok igazán elfoglalva, de azért.... :oops: :lol:
Szóval Barni télapó hozza baba lesz. Én azért nem szeretnék addig várni.

Bogibiró hát igen annak is meg van az előnye. Laurát este szültem és olyan jó hangulatban. Nem voltak sokan, sötét volt és a lámpa sem volt olyan erős. Szóval olyan meghitt volt a hangulat. El sem tudnám képzelni hogy most nappal szüljek. De hát ahogy jön. Csak mondom az olyan bensőséges volt. Ma megyek este 5-re. Rémélem ott is fognak.

Kép
Kép
pancsi76

bogi
nekem is ez a sejtésem hogy a mérleg csak bajnak van de csak ezzel tudom kontrollálni ha tudom....ma reggel nem ment a dolog még a cumit is nagyon nehezen tukmáltam bele mert egész éjszaka virrasztottunk nem tudom mi volt a baja csak nyüglődött nyöszörgött én meg kinyúltam reggelre
soron kívül is etettem és azt is benyomta majd 1 óra múlva a teljes adagját is ráadásul...gondoltam hogy reggelre ő is kifárad ahogy én is és így is lett szóval szopi próba halasztva
julcsi
jaj te nő meddig húzzátok még? 2111-es nem semmi
eper
hát elszánt vagyok igen mert azt hiszem ez a legjobb amit tehetek érte...ha már ebbe a családba született ahol ennyi a rákbetegségben meghalt tag akkor kötelességem az esélyeit javítani :D csütörtökön mehetünk anyatejért a gyüjtőbe az orvos azonnal ezt ajánlotta fel úgy néz ki ő nagyon híve és saját gyerekeinél is igénybe vette...hát azért igyekszem a saját termelésem növelni de nem baj ha elintézték nekem mert lagalább tudom hogy nem tragédia ha elapad esetleg...
leo
ez homeós bogyó?esóm szedett valami ilyesmit de neki semmit nem segített...azért minden infónak örülnék!
cedis
NAGYON SOK EGÉSZSÉGET ÉS BOLDOGSÁGOT KÍVÁNOK
orsi
nagyon drukkolok neked!
jaj mennyi izgalom és ilyen sűrűn :lol:
cicus
igen nagyokat nyel a cumiból és hozzá egy kis hangot is ad de a cicinél ez nincs csak a nagy szemek és a remegő ajkak.és a ritmusos állkapocs mozgatás :roll:
bogi
hehe én is ezt mondtam hogy nekem még dolgom van :lol:
cicóka
igen igyekszem nem halálosan komolyra venni nehogy az legyen az egész végzete
lovászkata
köszönöm de vettem 2 féle teát is de letiltottak a madarászba róla hogy a babáknak hasfájást csinál...azóta nem iszom de lehet hogy inkább kéne hiszen nem hasfájós az én kicsim...majd kipróbálom ma iszok és ha minden ok akkor minden nap inni fogom ezt a kapszulát meg megnézem minden segítség jól jön :D köszi

Kép
menion
Budapest

ja és azt is mondták hogy napi fél lityi tejnél többet nem szabad inni mert az is hascsikarást csinál a babóknak...
na ez nagyon rossz nekem hisz literszám ittam a kakaót :(
nem is bírok annyi folyadékot bevinni naponta amennyit régen...eröltetem de valahogy nem megy...pedig nagy ivó voltam!

Kép
menion
Budapest

"Ma délután 14:45 kor megszületett Pozsonyi Boglárka.3650g és 56cm.Mindenki jól van és nagyon boldog :lol: "

Gratulálok Orsinak!!!Ez gyors volt! :wink:

annus11

SZiasztok

Huuu Annus mint a villam :D Gondoltam gyorsan megirom ...

Szoval Orsi is anyuka lett :) Millio puszi nektek!!! Gratula a kis Bogihoz...

Ja mellesleg pont 29.-e :)

Majdjovok en is csak pont latogtas van a korhazban,itt Noel apukàja ès a nagymamija :)

Puszi nektek

Daisypath Christmas tickers
Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Pregnancy tickers
nenu

Húúúú, ez gyors volt!!! És milyen pontos a kisasszony! :)

Orsi!
Gratulálok Bogihoz, sok-sok boldogságot nektek!

Kép

Kép
béenn
Szolnok

Orsi: nagy-nagy gratuláció a kicsi lányodhoz! Isten hozta Boglárkát! :lol: minden jót nektek!!!

ugye-ugye, már reggel megmondtam, hogy ma te leszel a második babás mami :lol: :lol: :lol:

cicóka

HÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ ORSI NAGY-NAGY GRATULA NEKED ÉS BOGLÁRKÁNAK :lol: :lol: :lol:

Ez hihetetlen milyen gyors szülés volt Cicus boszinak igaza volt :lol: :lol: :P :P
Én is ilyen szülést szeretnék
:roll:

t katinka

Nekem már mindegy milyen a szülés,csak had szülhessek :lol: :lol: :lol:

Pont azt beszéltük egész nap,hogy mi lesz ha betöltöm a 40.hetet...az vicces lenne.....meg hogy hagynak e túlhordani.

Holnap CTG meg doki,meg is kérdem ezt tőle!

És igen,Bogi az elsőaki pontosan érkezett!Igazi jól nevelt baba :wink:

Nenu!
Te pihizz csak! :wink: Mikor mentek haza?

annus11

Orsi!

Nagyon gratulálok, és sok boldogságot kívánok!

Ez aztán gyors volt! Méghogy napokig ellehetsz vele! Persze itt a boszik megmondták, hogy két baba lesz ma :D

Kép
eper74

Hello hello! :D

Na ugye ugye... :lol: Cicóka,fogjunk kezet! :wink:

Orsi: GRATULÁLOK KICSI TÜNDÉRKÉD MEGSZÜLETÉSÉHEZ,MINDEN SZÉPET ÉS JÓT KÍVÁNOK NEKTEK AZ ÉLETBEN!!! Azt a mindenit,micsoda pontos,jólnevelt leányzó és jó gyorsan ki is bújt! :P Nagyon örülök Nektek!!! :)

Ja,vigyázni csajok! Holnapra újabb babát érzek! :wink: :lol:

Cicus

Kép
cicus78

Cicus!
na ne csigázz!Ki a következő?????? :lol:

annus11

Igen Cicus boszi ki a következő :?: :?: :?: :?: :?: :?:

t katinka

Ja és ma szőrtelenítettem...az egyik lábamat összekaszaboltam,a másikon maradt egy kis rész amit kihagytam,mázli h nincs több lábam :lol: Ahova meg nem látok már oda,lehet h jobb is 8)

ja és feltettem én is az adventi naptáramat a blogba.Majd a gmailre is felteszem ha arra járok! :wink:

annus11

Cicus: akkor a virtuális kézfogás megvolt :lol: :lol: :lol:
Amikor olvastam, hogy hazaküldték, totál elszontyolodtam :( nem is volt kedvem semmihez, aztán későn ebédeltem akkor még semmi hír, 45 perc csicsika, és mire jövök! Ha hiszetek, ha nem azt álmodtam, hogy BOgi megszületett, ezért azonnal a géphez ültem.

Szóval Cicus te kit tippelsz következőnek? Én Bei-t érzem - bocs, Pancsi és Kriszta, de valami miatt úgy érzem Bei jön. Kíváncsi vagyok :lol:

Annus: a te naptárad is szuper jó :!: megnéztem a blogban. Én is megvettem ma a zsákocskákba az édességet, és holnap meg kinyomtatom hozzá az üziket - ugye apa kapta az idén a naptárat és a csiki mellé megkapja az első 24 emailt, amit egymással váltottunk 2 éve. Sajnálom szegény Izát a sebe miatt :( a lényeg, hogy annyira nem vészes. Ja, és olvastam a borostyán láncot, azzal kapcsolatban én is elég szkeptikus vagyok, de most jól észbe vésem. :lol:

cicóka

Orsi nagyon ügyi voltál. Hát du még a méhszáj zárva, és ilyen gyorsan. Gratulálok Bogihoz sok boldogságot hozzá.
Most már én jövök!! :lol: Vagy mégsem?

Méhszáj 1000C teljesen zárt pedig szedtem a homeos cuccokat meg málnalevél, és hát megmondom őszintén csalódtam benne. Csütörtökön be kell feküdnöm tesznek föl méhszáj érlelőt ha addig nincs semmi. Na lépek mert hulla vagyok.

Kép
Kép
pancsi76

ÓÓÓÓ laptető! :roll: :lol:
Bár az előző oldalon Béeen-nek sem jött be :(
akkor marad Bei

cicóka

Nem jövök egy napig, és micsoda hírek!!!

Cedis, Orsi:
Nagyon gratulálok a babákhoz!!!! Igazi lányeső :)! Csodaszép életet kívánok Nektek!

Cicus:
Tuti ülsz otthon az üveggömböd mögött, és bűvölöd :lol: :lol: . Most már én is kíváncsi vagyok, hogy ki a következő.

Menion:
A szoptatás gyerek függő is. A mérleget felejtsd el, még akkor is, ha kíváncsi vagy vajon szopott-e vagy sem. Stresszel, és bosszantó. Nekem számtalanszor mért mínuszat. Teljesen magam alá kerültem, hogy, a fiam belefogyott a szopásba... A másik, amit ajánlani tudok az az, hogy 10 ml-kért ne préseld a melled órákig. A szoptatás szépségét veszted el, és megint csak idegtépő. Arról nem is beszélve, hogy rengeteg idő megy el vele, majd jön a sírógörcs, hogy csak ennyi??!! Ráteszed Annát a melledre, próbáltok szopizni. Érezni fogod, hogy szív-e eléggé. Nekem egy őskori védőnő mondta, hogy a tejnek 5 alapelve van: 1. inni, inni és inni, 2. enni megfelelő mennyiséget, 3. nyugalom és pihi, 4. a GYEREK! és 5. az anya genetikája. Az első fiamnál amilyen hamar volt tejem, olyan hamar apadt el. Nem szeretett szopizni, mert éhesebb volt, mint türelmesebb kiszívni. Most viszont a második álomként szopizik. Ugyanannyi tejem van most is, mint első alkalommal, viszont most türelmesebb a második, kiszívja rendesen, és elég is annyi neki, amennyit adni tudok. Nem a táplálék milyenségén múlik az anya-gyerek kapcsolat, hanem a TÁPLÁLÁS milyenségén. Élvezd, hogy ott vagytok egymásnak - már amennyire lehet az alvásmentesség miatt :lol: - és ne azzal törődj, hogy tudsz-e szoptatni vagy sem. Nem ezen múlik az élet! Azért pedig külön tisztellek, hogy más anyának a tejét képes vagy odaadni a lányodnak. Én biztos nem tudnám lelkileg hová tenni, hogy egy idegen ember tejét issza a gyerekem. Pedig én a tehén tejét iszom :D, mit szólhat hozzá egy boci? :lol: , és a tápszer ... Szóval az sem túl jó. Ennek ellenére nem tudnám etetni más anya tejével. Minden tiszteletem a Tiéd!

Annus:
Annyira nem hiszel Te ennek a kiscsajnak, hogy túl is fogod hordani a végén ;) Már lassan itt a kiírt időpontod neked is :)

Áhhh, eddig írhattam... Mennem kell fürdetni stb. stb. stb.

Puszi

Holnap jövök

titokbaba

Orsi, nagyon gratulálok!!!Te aztán nem tökörésztél sokat, hipp-hopp megszültél, ez igen! :D :wink: szép nagy baba!!!
Jó egészséget és sok tejcsit nektek!

Pancsi...Óóó, szegény remélem csütörtökig magától beindul a szülés!Drukkolok!
Vagy, szexeljetek egyet, annál nincs jobb méhszájpuhító! :oops: :lol: :lol:

Kép
Kép
lovaszkata

Sziasztok!

Én is csak nagyon gyors leszek,de nem azért,mert az üveggömbömhöz megyek vissza... :lol: :lol: :lol:

Én is tuti voltam benne,h. Orsi nem marad ma egyben. És igen,úgy érzem lesz holnap baba,de hogy ki? :shock: Azt most nem tudom,bár Titokbaba és Orsi után én is Beit mondtam múltkor! :) Na,ha súg vmit a kismami megérzésem,jövök és megírom Nektek. De most mennem kell,mert az én 20 naposom ma egész nap nagyon nyugtalan volt és alig aludt vmit,illetve amikor aludt,akkor is izgett-mozgott. Nem értem mi van vele,talán a front? :(

Vigyázzatok magatokra és valaki készüljön a holnapi (talán ma estéről reggeli) szülésre! :lol:

Cicus

Kép
cicus78

Lányok!
Bocsi, hogy csak magunkról most, de voltunk UH-on és annyira jó képek lettek Zsófiról, muszáj megosztanom itt veletek. :)
Becsült súlyunk 3160g. :)
Kép Kép [/img]

Jó pihenést mindenkinek!
(Cicus, boszi vagy!) :)

Kép

Kép
béenn
Szolnok

ORSI, BOGI GRATULÁLOK NEKTEK! :)
Biztos könyvelő lesz a kicsi, mivel nagyon pontosan tartja a határidőt! :D

KépKép
KépKép

Bogi, Csanád és Szabina
boglarkabiro

Nna,végre alszik ez a gyerkőc... :? És Apa meseolvasása után remélem a másik 3 is! :wink: Aztán Én jövök! :lol: De most csak ezért jöttem:

Béenn: Uh-hoz gratula,nagyon szép a Zsófi-méret :D és nagyon szép képek!!! Igazi édes,kislányos pofija van a babódnak,cééééééééééépséges!!! :) Kis tündérke!!!

Cicus

Kép
cicus78

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?