Nem jövök egy napig, és micsoda hírek!!!
Cedis, Orsi:
Nagyon gratulálok a babákhoz!!!! Igazi lányeső
! Csodaszép életet kívánok Nektek!
Cicus:
Tuti ülsz otthon az üveggömböd mögött, és bűvölöd

. Most már én is kíváncsi vagyok, hogy ki a következő.
Menion:
A szoptatás gyerek függő is. A mérleget felejtsd el, még akkor is, ha kíváncsi vagy vajon szopott-e vagy sem. Stresszel, és bosszantó. Nekem számtalanszor mért mínuszat. Teljesen magam alá kerültem, hogy, a fiam belefogyott a szopásba... A másik, amit ajánlani tudok az az, hogy 10 ml-kért ne préseld a melled órákig. A szoptatás szépségét veszted el, és megint csak idegtépő. Arról nem is beszélve, hogy rengeteg idő megy el vele, majd jön a sírógörcs, hogy csak ennyi??!! Ráteszed Annát a melledre, próbáltok szopizni. Érezni fogod, hogy szív-e eléggé. Nekem egy őskori védőnő mondta, hogy a tejnek 5 alapelve van: 1. inni, inni és inni, 2. enni megfelelő mennyiséget, 3. nyugalom és pihi, 4. a GYEREK! és 5. az anya genetikája. Az első fiamnál amilyen hamar volt tejem, olyan hamar apadt el. Nem szeretett szopizni, mert éhesebb volt, mint türelmesebb kiszívni. Most viszont a második álomként szopizik. Ugyanannyi tejem van most is, mint első alkalommal, viszont most türelmesebb a második, kiszívja rendesen, és elég is annyi neki, amennyit adni tudok. Nem a táplálék milyenségén múlik az anya-gyerek kapcsolat, hanem a TÁPLÁLÁS milyenségén. Élvezd, hogy ott vagytok egymásnak - már amennyire lehet az alvásmentesség miatt

- és ne azzal törődj, hogy tudsz-e szoptatni vagy sem. Nem ezen múlik az élet! Azért pedig külön tisztellek, hogy más anyának a tejét képes vagy odaadni a lányodnak. Én biztos nem tudnám lelkileg hová tenni, hogy egy idegen ember tejét issza a gyerekem. Pedig én a tehén tejét iszom

, mit szólhat hozzá egy boci?

, és a tápszer ... Szóval az sem túl jó. Ennek ellenére nem tudnám etetni más anya tejével. Minden tiszteletem a Tiéd!
Annus:
Annyira nem hiszel Te ennek a kiscsajnak, hogy túl is fogod hordani a végén

Már lassan itt a kiírt időpontod neked is
Áhhh, eddig írhattam... Mennem kell fürdetni stb. stb. stb.
Puszi
Holnap jövök