Jóreggelt!
Molkata, nagyon szép kismama vagy azzal az édes pocival!!! Sajnos a mostani képen szinte csak a baba feje látszik, de majd megpróbálom felrakni ide vmikor...
Times!!! Üdv. közöttünk, s nagyon gratula az ikrekhez!!! Wow, gondolom "második" gyerek címmel kicsit megdöbbentett a hír, node minden szupi lesz! Gondolom ez alkalommal extra méretű pocakod lesz majd!!!
Annee, kicsit megijedtem, mikor írtad, hogy kórházban voltál, de nagyon örülök, hogy minden rendben mind Veled, mind pedig a picivel!!! Vigyázz Magadra továbbra is!!!
Baba! Nagyon gratula a kis kukishoz!!!

Olyan jó lehet valóban tudni a nemét!!!
Tőlem is kérdezte a férjem, hogy mikor tudjuk akkor meg, mondtam lehet egy hónap múlva, mikor megint mennem kell. Kérdeztem miért? Merthogy akkor lehetne gondolkodni a nevén. Mondtam neki, hogy már csak fiú név kell, s azon meg már ő is agyaljon, mert eddig minden ötletem a kukában kötött ki. Remélem majd beleveti magát a témába egy picit
Uxi, szuper, hogy találtál orvost!! Végre!!!
Nyami nyami minden finomság, amit írtok:) Lehet kimarad a hétvégi krumplistésztánk, mert hétvégén valószínűleg elutazunk "nagyszülőkhöz". Persze még nem tuti a dolog, nálunk semmi sem szokott az lenni. Úgyhogy nemtom mikor jelentkezem legközelebb, lehet csak kedden...
pussz, aztán próbálkozom a képpel...