A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 októberi babák

bungy, nem mintha az en 2 tonna gyumolcsom, eperrel es oszibarackkal kozel lett volna a 0 kaloriahoz :) nekem az jott be, hogy reggel csinaltam egy orias gyum salit, vagy 6 fajta gyum.bol es azt zabaltam estig. ugye szupi a weleda ? nekem az a testolaj nagyon bejott, nem csak terhesen fogom hasznalni(elmondom, hogy a Clarains nek vannak ilyenjei, imadom oket, de azok 12 e nel kezdodnek, es meg az illata is majdnem ugyanaz!!)

klari, koszii a tuzijatekot, bar en nem megyek ma a tomegbe

vicsok, koszi, igazad van mar irtad, bocsi! remelem az en keruletem is adakozo, bar akkor tudnek rola talan.( VI.) de nem a gatmasszazstol kell tartani, hanem amit te is mondassz, hogy szuleskor ne feszesitsunk be,,nem ?

mit gondoltok a MEDITACIOROL ?? allitolag nagyon jol fel lehet keszulni agyban a szulesre....en ki fogom probalni, csak igy hazilag...majd utolag meglatjuk, hogy ert-e vmit
bogyogyorgyi

Vicsok, felcsaptál légierő-irányítónak? :)

Úgy ő a tesztbaba, hogy vele illusztráltam a babzsák-pólya "működési elvét", http://terhessegem.blog.hu/2007/07/16/a_28_het
És őt tologatom a babakocsiban itt a lakásban. No és nem mellékes, hogy 7 évvel ezelőtt kaptam Apucitól és ő az "elsőszülöttünk" :) Nagyon nagy becsben van tartva.

Gátmasszázs. Én mindenképp kipróbálom. A szülőpozíciós jógán elmagyarázták, nem nagy kunszt, minden este 2 héten keresztül fürdés után, még a kádban (hogy aztán le is moshassuk magunkat) 5 percig. Ártani nem árthat.

Én is hallottam, hogy a XI. milyen jó kis támogatást ad. Legközelebb lecsekkolom a védőnőt, hogy mit tud a IV.-ről.

büngyike

MOST NEM TUDOK NAGYON ÍRNI , MEGY AFELÚJÍTÁS EZERREL . APA ÖSSZETÖRTE VÉLETLENÜL A ZSÍR ÚJ WC KAGYLÓT , ÍGY HOLNAP VEHETÜNK EGY MÁSIKAT,SZÓVAL ILYEN DOLGOK VANNAK NÁLUNK

MASIKA :GRAT A 34.HÉTHEZ!!!! Kép
geosel.klara

Juj, Klári, sajnálom a WC-kagylót...

Bogyógyörgyi! Igen, csípem a weledát, és a védőnő szerint a pocakra is alkalmazható. Én csepegtetek mindig a hasamra, amikor krémezem ;)

Gyümölcsök: velem az a baj, hogy nem bírok sokat enni belőlük.... ezért nem árt egy-egy kalóriadúsabb példány :)

A tűzijáték nálam sem szerepel ma a program-listán :)

büngyike

Sziasztok!

Büngyi
Jó ez a teknősbékás gyakorlás. Igazi is van Nektek? Nálunk van egy, a párom nagy kedvence- én csak elvagyok vele :)

Bogyó
Szerintem is érdemes gyakorolni a diszkrét nyilvános szoptatást, mivel én sem vagyok egy bevállalós...

Evu
Örülök, hogy lassan nálatok is meglesz minden szép holmi, én is imádom átnézegetni, hogy már mi minden van :)

Hétvége
Megjártuk Visegrádot, tegnap bementünk a szentendrei skanzenbe is- dög meleg volt, nem a 30. hétre kellett volna kitalálnom ezt a programot, de ezek után még megmásztam a Fellegvár lépcsőit is... ma eléggé izomlázam volt a lábaimban, de a hasam is húzódott rendesen, így pihenőre fogtam!
Viszont tegnap gyönyörű tüzijáték volt a Dunakanyarban- még az eső előtt, így a mait már letudtuk- bár én sem mennék ki még jó időben sem a tömegbe itt!
Én nem mondhatnám, hogy diétásra fogtam ezt a hétvégét.... :) De ma anyósom feltankolt mindenféle gyümölccsel és 100%-os biogyümölgyleveket főz ki nekem- amit vízzel hígítva nagyon szeretünk! Így legalább többet iszom, mert én a folyadékbevitelnek korábban sem voltam a bajnoka, de most figyelek erre!

Klári
Nálunk szombaton volt konyha-fürőszoba festés, a konyha lámpabúra látta kárát, de örülök, hogy lesz egy szebb és több fényt adó lámpánk :) A WC-kagylóért viszont kár....

Adri
Én is okt 5-én születtem, tökéletes választás a 10. 05. a kislányod születéséhez, nekem a 10 és az 5 a szerencseszámom!
Viszont a családban nálunk sok a 7-hez és 27-hez kötődő esemény, így a 10. 27-nek örülnék a nov. 1. helyett, nov. 7-e pedig azért inkább ne legyen :) Persze ha 10. 26-án jön, akkor apuci szülinapi ajándékaként sem rossz meglepi!

Még 9 napot dolgozom, aztán itthon intézem az ügyeket! Már annyi minden összejött, hogy nem győzöm beosztani, mit melyik nap fogok csinálni!Például ki kell hívni a szerelőt biztosítéktábla szerelés ügyben, mert hétvégén a régi paneles verzió majdnem teljesen felmondta a szolgálatot- számítógép, TV, porszívó együtt sok volt szerencsétlennek! Jó program, nem?

Szép hetet Mindenkinek!

Üdv

Évi

> Kép
evarga

Büngyi
A találkozón említetted a haskötőt- nem 2 ezer körüliért mondtad? Voltam a Brendonban, de amit ajánlottak az majdnem 8 ezer, Anita márkájú, igaz jónak tűnt, mivel nagyon vékony és rugalmas anyaga van és ruha alatt is eléggé viselhető. Ha mást nem találok és húzodik még a hasam, lehet, hogy beruházok egy ilyenbe, főleg ha lesz még egyszer ilyen nagy hasam :)

> Kép
evarga

Hali csajok!

Na mindent kipakoltunk a babaszobából, barátaink jöttek segíteni átkötni a netet és kisnyuszi szobájában is be lett kötve a TV, hogy ne kelljen később ezzel szórakozni. Persze tv készülék az nincs, majd ha nagyobb lesz.

Mi sem megyünk tüzijátékra, nem vágyunk a tömegbe, főleg ezután a kiadós vihar után.

Holnaptól én is próbálom a gátmasszázst, remélem sikerrel járok.

Terhestorna Kedden és csütürtökön van asszem 11-től a Fitt Formában itt a római parton, de sajna holnap sem tudok menni, mert ugyebár hozzák a bútort és Apa meg dolgozik. Így kizárásos alapon én maradok itthon.
Remélem a szülésfelkészítőre azért eljutok, csak végeznek az összeszereléssel néhány óra alatt.

Mindenkinek jó éjszakát, holnap ha minden a helyére kerül teszek fel képeket.

Kép
URL=http://www.glitteryourway.com]Kép[/URL]
masika

Sziasztok !

Írtam egy csomót és elszállt az éterbe :(

Gyüminap sikeres volt , ( uborka, paradicsom, alma, nektarin, sárgadinnye menű ) ma 68,5 kg -ot mutatott a mérleg , ami 1,5 kg mínusz . Persze lehet ,hogy csak érzéki csalódás volt ? !

Masi: Klassz, hogy kész lesz a bútorotok és a 34. héthez gratulálok ! :lol:

Önkormányzatnál én is érdeklődöm, bár rossz érzéseim vannak a támogatással kapcsolatban.
Holnap szülés - vajúdás , szóval pont a lényeg :wink:
, le ne maradj !

Fogfájós , fejfájós lányok jobbulást kívánok Nektek !!!!!!

Nyilvános szoptatás : Én a szemérmesebbik fajtából vagyok, amúgy kultúrált formában nem ellenzem, de a Meki azért durva. Anyuka biztos azt gondolta ,ha a nagyok ehetnek a baba miért maradjon ki ???
De szerintem erre való a lefejt tej+ cumisüveg , és etetés idején ne gyorsétteremben parádézzunk .

Egyik rokonunkkal egyszer a Városligetben találkoztunk , vele volt a szoptatós korú fia , és egy padon ücsörögve nagyon diszkréten meg tudta etetni. Párom is velünk volt, és tényleg semmi kivetnivalót nem találtunk a módszerében , de igazából szerintem nem az a lényeg, hogy ki mennyire szégyenlős, hanem tudja -e tolerálni ,hogy emberek között van és bizonyos fokig alkalmazkodnia kell.

Lányok , aki még nem tett fel babaszobás képeket ott mi a helyzet ?
Alakulnak a dolgok ?

Délelőtt megvarrtam a függönyt a gyerekszobába, + egy zsebes tartókát a pelenkázó fölé .
Nem gondoltam volna, de nagyon jól sikerült, úgyhogy nem veszek boltit , mert Apának is csudára tetszett!
Ez volt életem első alkotása a varrógéppel , úgyhogy teljesen bezsongtam és alig várom , hogy tavaszra új kollekciót varrhassak mielőtt ezt megunnánk :lol:

Lassan elteszem magamat holnapra. A vihar elvitte a TV adást , úgyhogy idén kihagyom az István a királyt :D

Szép álmokat !!!!!!!

Kép
sheepy

Ó , Büngyi , a lényeget kihagytam !

A haskötő és az alakformáló bugyi nagyjából ugyanazt tudja ??????

Kép
sheepy

Szép estét!

Évi! 7 ezer körül mondtam :) Igen, drága nagyon, ezért nem vettem meg.
És igen, van teknősbékánk, kettő :)
Nagyon jó hétvégi programotok volt! Mi füvet nyírtunk ma....

Masi! Ügyesek vagytok. A gátmasszázst te is weledával csinálod?

Sheepy! Kérünk fotót a kreációkról :)
A haskötő, az egy gumiizé, ami tartja a pocakot, ugyan arról nincs fotó, de ezt találtam:
http://brendon.hu/ProductSearch/viewer. ... =1&whid=25
Ez egy olcsóbb, de a másik azért jobb, mert a derekat is tartja és erősebb, egy keskeny gumipánt tépőzárral.
az alakformáló pedig egy fűző bugyival, lábközt patentos, mint egy body, tehát bugyi is kell alá:
http://brendon.hu/ProductSearch/viewer. ... =1&whid=25

Szép éjszakát Nektek!

büngyike

MISSI: Kép
BOLDOG NÉVNAPOT SAMUKÁNAK!!!!
geosel.klara

Jó reggelt!

Még alszotok??? Nálunk Apuci korán ment dolgozni, így mi is felkeltünk, hogy még láthassuk....

Boldog névnapot Samukának!

büngyike

EGYÉBKÉNT JÓ REGGELT MINDENKINEK!!!!
MA MEGYEK VÉDŐNŐHÖZ MÁZSÁLÁSRA,SZORÍTSATOK!!!!!!MAJD ÍROK HOL TARTOK , MEG VÁSÁROLNI MEGYÜNK EGY ÚJABB WC KAGYLÓT,ÉS EGYÉB DOLGOKAT MÉH AZ ÚJ KLOTYÓNKBA :lol:
ALÍZ ANNYIRA MEGÉRZI AZ ESŐT ,HOGY EGÉSZ NAP MAJD KIUGRIK BELŐLEM
Kép
geosel.klara

a haskoto nem jon fel feljebb ? magyaran tobbet tart a hasbol ?
mondjuk a bugyi szebb, de mar haskotobol is lattam egesz ok-t

szoritunk Klari

masi, meselj majd a gatmasszazsrol

GYUMOLCS-napozosok Shep, Bungy - gratula !!

eva, ja - menni fog

Agicarol ki tud vmit ? nyaral ?
bogyogyorgyi

Sziasztok!

a hétvége ahhoz képest, hogy laza-pihenősnek indult, a végén elég sűrűre sikeredett.
szombaton családi grillezés. vasárnap találkoztam a barátnőmmel és férjével, és megnéztük az Oceans 13-at, aztán fagyiztunk és dumcsiztunk. hétfőn délután pedig kimentünk hozzájuk, mert bográcsozást rendeztek a kertben. bár a végénelmosta az eső, azért jól sikerült.
kaptam tőle sok-sok babaruhát, légzésfigyelőt, baldachint, cumisüvegmelegítőt. mindegyiknek nagyon örültem, mert amúgy nem biztos, hogy vettem volna, de így „kihasználtam” a helyzetet.

Babaszoba:
nálunk még semmi nincs meg, és a lakás felosztásán is filózunk még. sezrintem szeptemberben fog csak eldőlni a dolog. meg ahogy már említettem, remélhetőleg csak ideiglenes megoldás lesz és nyáron családi házba költözhetünk.

Sheepy,
mi pont hazaértünk az István a király-ra (igaz nem a kezdésre…) megint megnéztem, már számolni se tudom hányadszor, de nem lehet megunni :)

Délután én is megyek felkészítő előadásra a kórházba, csak én a szt. imrébe.
téma: szülés, együttszülés, alternatív szülés.
remélem meg lesz tartva, és a doki se késik…

Na megyek dolgozni. :?

Üdv,
Ági

Kép
agi29

Keverem a szezont a fazonnal :lol: :lol:

Szóval szülés utáni hasformázáshoz a fűző való csak haskötőnek kereszteltem :oops: , de lehet kapni egy csomó helyen alakformáló bugyit is , megerősített hasrésszel ami talán ugyan azt tudja ???

A Quelle honlapján találtam egész jókat ,pl:
http://www.quelle-international.com/hu/ ... e.kezdolap
http://www.quelle-international.com/hu/ ... e.kezdolap

Kép
sheepy

Jó reggelt mindenkinek 8)

Büngyi, teknős :) , nálunk egy hasonló stílusban készült macskapárna a "megbecsült" tag, ami mellesleg lila, de kit érdekel ...

Klári, kitartást a felújitáshoz, meg a vásárláshoz. Azt hiszem minden baba érezte ezt a hülye vihart...

Évi, nem semmi vagy ezzel a fellegvárral!! Én 2 hete mikor Sümegen voltunk, nem vállaltam be a vármászást, iszonyat meredek :oops: , de vártaxival felmentünk, a várban felmásztam mindenhová, és lefelé gyalog jöttünk...így is elég volt...
Hú, ez az anyós-féle biolé, ez érdekel..

Sheepy, -1,5 kg? Nekem +2..és 102 cm a hasam...Apa itt vihogott rajtam tegnap este, mikor megmértem...1 hete még 97,5 volt..ez nagyon durva, ha így haladok..
Mondjuk a hétvége sem volt diétás, anyukám főzött töltött káposztát, meg 3 féle sütit is sütött... 8)

Nagyon ügyes vagy, h tudsz varrni, nekem sajna semmi kézügyességem.. :oops: Szegény gyermekemmel sem tudom hogy fogok majd lovat rajzolni, én max pálcikában tudom...

Agi29 - tök jó, hogy kaptál cuccokat :)

Ágica szerintem a héten jön vissza Szegedről, úgy mondta, h még 2 napot dolgozik, és utána már nem, de viszont otthon nekik nincs net. Nem tudom, mire jutott a párjával laptop és net ügyben.. :shock:

na irjatok valami szépet

Anikó
Kép
Kép
vicsok

Ma megyek be a dokihoz a kórházba, ő az ügyeletes. Délután kell hivnom, hogy mikor menjek....

[url]<object width="120" height="180"><param name="movie" value="http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Aniko&year=2007&month=10&day=20&babycount=1"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Aniko&year=2007&month=10&day=20&babycount=1" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="120" height="180"></embed></object>[/url]

Anikó
Kép
Kép
vicsok

Hűű, ez a beillesztés nem jött össze...de mit rontottam el??

Anikó
Kép
Kép
vicsok

Klári! Szorítunk :)

Bogyo! Most melyikről írsz? A fűzőről (Anita)? Mert az nem megy feljebb. A Quellés tetszik, amit Sheepy belinkelt, de valahogy ilyeneket nem merek megrendelni... Nekem látnom kell, és a méret amúgy is nehezen kiválasztható, hát még látatlanban :shock:

Köszi a dicséretet, Te is elismerésre méltó vagy gyümölcsnapban :) Kíváncsi vagyok Missi mit alkotott, no és mi lesz vele a dokinál.

Ági! Jó hétvégétek volt :) Kicsit merész, hogy még semmi nincs megoldva babaszoba-ügyben. A párom már a kórházi csomagért stresszel, mert ő kijelentette, hogy ha bármi történik, nem akar itt kapkodni meg keresgélni :D

Ágica valóban nethiány miatt tűnt el, nekem hiányzik :( Reméljük leboxolt a párjával egy netet ez alatt a pár nap alatt.

Nálam esik....

büngyike

[quote="vicsok"]H írta:vicsokűű, ez a beillesztés nem jött össze...de mit rontottam el??

A profilban az aláíráshoz illeszd be! Ott jó lesz.

büngyike

Jaj, Vicsok! Ezt ismerem, én is ezt akartam, de a babanet nem engedi, mert csak HTML kódja van, amit nem enged :(
Próbálkozz másfajta vonalzóval.....

büngyike

Köszi Büngyi, akkor nem szenvedek vele... :wink:

Ági, tényleg jó a végére hagyjátok a babaszoba kérdést...bár anyukám a hétvégén megint kezdte, hogy minek vettünk dolgokat, mert hogy így meg úgy...
Én csodálom azokat, akik így a végére tudják hagyni, de én akkor vagyok nyugodt, ha az utolsó hónapban már csak a lábamat kell felpolcolni, és kész.
A párom is azt kérdezte, hogy ugye minden megvan már a kórházi csomaghoz, pedig nekünk még 60 napunk van hátra... :)

Anikó
Kép
Kép
vicsok

Azért készíts valami vonalzót, kérlek :) Olyan jó lenne veled is egy pillantásra naprakésznek lenni :)

Az öregek már csak ilyenek, folyton paráznak, hogy túl korán vettük meg ezt meg túl korán van az, jaj, még bármi történhet.... Szerintem ez negatív energiákat hordoz magában és nem egészséges.

Én már alig várom, hogy moshassam a babaruhákat :)

büngyike

Sziasztok!

Mi sem néztünk tűzijátékot, bár nem is tudtunk volna, még mindig Anyósoméknál vagyunk Siófokon, de délután megyünk haza, szóval a felkészítőn ott leszek.

Sheepy, Masika, Evu Ti jöttök?

Én is kezdem összeállítani a kórházi csomagot, bár csak szépen apránként, mert csak október 5-e után akarok szülni, mondjuk okt. 7. az jó lenne, a legjobb barátnőm, aki egyben a keresztanya is lesz, ezen a napon született. Októbert meg meg kell várni, mert a dokim csak akkor lesz és Anyu is akkor ér haza.

A babaruhákat majd csak a végén mosom ki és vasalom át, de azért már vásárolgatunk.

Vicsok, majd írd meg a véleményed a Szabolcs u. kórházról!!

Nyilvános szoptatás: a sógornő olyan diszkréten csinálta mindig, volt hogy Ausztriában egy parkolóban gyorsan megetette a picit, nem volt gond. Neki fontosabb volt, hogy a pici pocak jóllakott legyen. Szerintem én is így fogok gondolkozni, na de azért a McDonalds-ban én sem tenném...

Sziasztok, Csilla
csim

Hali csajok!

Nem tudok sokat érni, most hozzák fel a bútor lapjait, és végre kezdik összeszerelni.

Nagyon álmos vagyok és fáradt, biztos az idő miatt van.

Sheppy: mindenképpen szeretnék menni a szülésfelkészítőre 16.45 szülészet előtt? OK?

Nem ígérem ma a képeket, majd ha már minden le lesz pakolva a helyére.

Na lépek.

Kép
masika

Hali csajok!

Nem tudok sokat írni, most hozzák fel a bútor lapjait, és végre kezdik összeszerelni.

Nagyon álmos vagyok és fáradt, biztos az idő miatt van.

Sheppy: mindenképpen szeretnék menni a szülésfelkészítőre 16.45 szülészet előtt? OK?

Nem ígérem ma a képeket, majd ha már minden le lesz pakolva a helyére.

Na lépek.

Kép
masika

sziasztok!
remélem mindenkinek jól telt a hétvége..
nekünk tartalmasan, de pénteken belém tette az ideget a védőnő
kiugróan magas volt a cukor a vizeletben :( :(
ezért ma reggel vérvételen kezdtem, délután lesz eredmény.
a múltkori cukrosvérvételem eredménye: 4,3. vagyis tökéletes..erre most ez a pisis dolog...majd kiderül 3 óra után.
egyébként tök klassz volt, szombaton horgásztunk, vasárnap Kika, hétfő délelőtt horgászat, majd barátainknál bográcsolás :)
este 8kor már aludtam, mint a bunda :wink:
hajnalban 4-szer kelek pisilni, és fulladok a melegben :? legalább megszokom, hogy a kicsihez fel kell kelnem :)
cuki: húzás a fogdokihoz!! szülésnél gerjedhetnek a fájdalmak!!
nekem már 2 fogamat csinálták eddig..szerencsére jó a doki, nem fájt :)
annyira sokat írtatok, hogy alig birom követni!
nyilvános szoptatás: nem nekem találták ki :oops:
tudtok valami olajat, ami a hasamra jó lenne, mert reped , és akármivel kenem semmit nem ér..(szerencsére MÉG nem vészes..)
jó hosszúra sikerült :lol:

Kép
tidi

VICSOK:KITARTÁS A DOKIHOZ,SZORÍTUNK!!! Kép

NA MA MEGINT DIÉTÁS KAJA LESZ NÁLUNK:FEJTETTBABLEVES , RIZSKOCH-BARACKBEFŐTTEL Kép

NÁLUNK IS PARÁZNAK AZ ÖREGEK,DE SZERINTEM VAN BENNE VMI.KÉPZELJÉTEK A LÁNNYAL 7 HÓNAPOS TERHESSEN MENTEM EL TÁPPÉNZRE ,PEDIG KÓRHÁZBAN DOLGOZTAM ,ÉS HÁL ISTEN SEMMI NEM LETT.DE TAVALY SZEPTEMBERBEN TERHES LETTEM , ÉS 6 HETESEN TÁPPÉNZRE MENTEM , DE SAJNA CSAK 3 NAPIG ÉLVEZTEM A TERHESSÉGI TÁPPÉNZT , MERT SAJNA A BABA ELHALT :cry:
MOST PEDIG ELŐSZÖR CSAK 10 HETESEN MERTEM DOKIHOZ MENNI ,ÉS HÁROM HÓNAPIG DOLGOZTAM ,SZINTÉN KÓRHÁZBAN , REMÉLEM MOST MINDEN OK LESZ ,DE MIÉRT NE LENNE,ÉS OKT-BAN BABÁZHATOK ISMÉT
Kép
geosel.klara

masi akkor most nagyon örülsz :) tök jó!!
korábban szó volt róla, hogy ki jöjjön látogatóba, eleinte én sem szeretnék tömeget! és ha valaki megsértődik, hát így járt :roll:
szerintem is jobb, ha pár hétig pihi, meg összeszokás, aztán meg annyiszor láthatják a minit, amíg meg nem unják! :D
metróban vettem köntöst, meg papucsot, a kettő került durván 4000 Ft-ba :) :)
vicsok: én tök örülök, hogy időben elkezdtük a babacuccokat, meg a szobát, legalább nem kell idegeskednem, hogy minden megvan-e. így szép apránként megvettünk szinte már mindent :)
ÉHES VAGYOK!!!eddig gyümi volt, meg a reggeli kötelező 1 zsemle 2 dl tej (vérvétel miatt)

Kép
tidi

MASI:KÉPEKET AKKOR VÁRJUK!!!!!
TIDI :SZERINTEM HA MÁR ELKEZDETT REPEDNI , AKKOR MÁR MINDEGY ,KENHETED AKÁRMIVEL,EGYÉNFÜGGŐ
geosel.klara

klára naná, hogy fogsz babázni októberben!!! :D
wc csésze ?

Kép
tidi

klára: ha mást nem majd szülés után befekszek a Zinger alá, és eltüntetem a csíkokat pár szűkítővel! :):):)

Kép
tidi

szia Mindenki!
gyors bejelnetkezés: jól vagyok, minden rendben! jó volt otthon a szüleimnél

visszaolvalsni gondolom nem tudok, úgyhogy megint csak annyit kérnék, hogy valaki írja meg, hogy minden rendben van-e?

Ágica
Kép
ágica_26

TIDI:KELLETEM APÁT MERT ÉJSZAKÁZOTT , AZTÁN INDULUNK Kép

AZTÁN ESTE MÁR AZ ÚJ Kép TRÓNOLHATUNK!!!!!

NA LÉPEK KELLTEM APÁT!!!! Kép
geosel.klara

helló ágica! szerintem itt minden rendben. és veletek? :)

Kép
tidi

Szia Ágica!

Épp ma emlegettünk!!! :D
minden oké, fej- és fogfájásokat, illetve eső érző babákat, felújitást végző, és levegő után kapkodó mamákat kivéve..

Klári, nagyon sajnálom, ami veled történt, de innen mostmár nem lehet semmi baj! Gyönyörű Aliz baba októberben jön! :D
Végül is nem tudom, hogy ma megvizsgál-e a doki, 2 hete voltam nála, ma meg elvileg "kórházjárásra" megyek, de hát majd kiderül :shock:
Különösebb panaszom nincs, azon kívül, hogy most már tényleg "terhes" vagyok :lol:

Tidi, én a dm-ben vettem babylove mama olajat, elég jó, nincs is egy csikom sem, bár ez genetika...
Majd ird, mi volt a cukroddal!
Nekem a védőnő még egyszer sem nézett vizeletet :shock:
Én csak 1x kelek fel hajnalban..Remélem, kisvicsokkal is hamarosan így lesz :)

Én is örülök a babaholmiknak, minden nap bekukucskálok a szobába. Még "ömlesztve" vannak a dolgok a kiságyba, majd szept-ben mosok én is...alig várom :D

Masika, jó pakolást :)

Esik az eső, de végre kapok levegőt

Anikó
Kép
Kép
vicsok

Na hi!!

Megjöttem Pécsről..,sőt a dokitól is :? !
A vérnyomásom jó,120/80!Minimális a fehérje a pisimben,a kilom 3-mal több mint 3 hete! :shock: :shock: Igaz most farmer,edzőcipő volt rajtam..de ez dokinak persze nem számit :? ....
Elküldött laborba,ahol ugye alaposabban megnézik a vizeletet...,bekell telefonálnom majd később az eredményért,mert azt mondta attól függ h lesz e kórház!! :cry: :cry: :shock: De azt hiszem visszamegyek inkább személyesen....Szóval képzelhetitek most milyen "jol"érzem magam... :cry: Félek meg minden!!De azért reménykedem!!!A lábam nem dagadt,amugy minden ok!!Megvizsgált,a méhszájam 3000es,szóval jóó :) ,Samuka abszolut rendben van,majdnem 8cm a fejátmérő(ha jól emléxem)bdp..,magzatvíz,lepény is ok!!Viszont harántfekvést diktált az aszisztensnek és a papirra is azt írta!De amugy nem kommentálta ezt!!Szeríntetek??Ohh de hát addig millioszor megfordul ugyis,és hallgatunk metált!! :D
Na durván ennyi a dokinál....!!Szorítsatok kérlek!!Elvileg ebéd után kiderül a sorsom!!!Diéta diéta diéta!!De hisz lassan mindent megvonok magamtól!!Éhezni meg nem fogok!!

Köszönjük a Samu napi köszöntést!!Na de most megyek is,ha ma nem jönnék akkor elkeseredtem végleg!!!És kész az apasági!Legalább ez megvan!!Puszi mindenkinek!!!!!

Missfried
Kép
missfried

Szia Missfried!
Ne légy elkeseredve!! :wink: Méhszáj, Samu, lepény, magzatvíz, lábad ok, ez a lényeg!!! Meg jön a metál, max kicsit tornázgatsz, és megfordul!
Samukának boldog névnapot innen is!

Jól telt a hétvége egyébként?

Ja, mi vidéken kötöttünk házasságot, apukámat beküldtem a papirért a múlt héten, úgyhogy nekünk is megvan :)

Na, én meg kitalálom, mit együnk ma..

Anikó
Kép
Kép
vicsok

Sziasztok !

Üdv Ágica , itt minden OK !!! Reméljük veletek is :wink:

Klári : Ha marad egy kis ebédetek , majd küldj erre fénypostán , mert én ma még azt sem tudom mit főzzek !

Missi : Sámuel napja van , sok boldogságot a kis kukisnak !!! Mi újság felétek ? Már " rég " nem írtál !

Cuki , Adri : Mi a foghelyzet ? Jobban vagytok már ?

Masi , Csilla : Délután találkozunk, 3/4 5 - kor ott leszek a szülészet előtt , ha nem mosta még el az eső az épületet .

Masi : Beszéltem az önkormányzatnál a szociális osztállyal. Hát mi elég rossz helyen lakunk , mert nem adnak egy árva kanyit sem , csak segélyeket,ha szociálisan rá van szorulva az ember, de ez más kategória , és nem hiszem ,hogy nekünk találták ki . :(

Friss házasok : Ti mindenképpen másolatot visztek a házassági ak.. kiv-ból , vagy eredetit ?
Lehet,hogy nem ártana egy biztonsági másolat mert az eredetit nem szeretném kiadni a kezemből, de még elvileg bőven érvényes.

Tidi: Fel a fejjel, én is csíkos lettem , hiába volt minden kenegetés , maszírozás .... , remélem nem marad csúnya nyom, de ha igen , hát így jártam. Lényeg a baba, max. egyszer ,ha nagyon menő leszek megyek plasztikáztatni.
Az én körfogatom 107 cm !!! Áprilisban 73 cm volt, de legalább tudom ,hogy nő odabent a kismuki.

Babaszoba: Nálunk kész őskáosz van , a saját cuccok még midig a gyerekszekrényben laknak, remélem hétvégén találunk nekik helyet az ágyneműtartóban . Legszívesebben egyfolytában pakolnék, de még Apa azt sem döntötte el,hogy kell -e pácolni/ olajozni a fenyő bútorokat, mert így nehéz tisztítani .
Addig mosás kizárva, és túl korán nagytakarítást sem szeretnék , mert akkor kezdhetem az egészet előről mielőtt szülök.

Helyzetképek:

Kép Kép Kép

Ja és a fali bigyó : Kép Kép
Persze nem egy nagy szám , de én tökre örültem neki. A függöny is ilyen anyagból van ,csíkosban. A legjobban a színek tetszenek, mert ilyen a fal és a lámpák is + jó vidám .

Kép
sheepy

Na már megint egyszerre írtunk :-)

Kép
sheepy

hali kismamak, en is elek es virulok, csak pisilni sincs idöm a melotol

szept.10-töl kiiratom magamat, kesz

mindjart jön Laci, megyünk 4Dre

együtt megyünk a felkeszitöre is, lehet kesünk, de ott leszünk

rohanok, csok mindenkinek
Vendég

Sheepy! Nagyon jó a falibigyó :) Én most gondolkodom, hogy tegyünk-e valamit a fürdőszobába ... (ott pelenkázok majd).
Majd még meglátom, hogy fel lehet-e szerelni, mert furkálni nem akarom a csempét.
A szoba is nagyon szép, vidám színek, tetszik :)

Masi! Tőleg is várunk fotókat, ha lesz időd!

Missi! Szorítok nagyon! Ha diéta, akkor törődj bele, most már nincs sok hátra, ki lehet bírni!
A babád meg szépen megfordul, az enyém fejfekvéses volt a 31. héten, erre azt mondta a doki, hogy ez még úgysem végleges!!!

Tidi! Természetes növényi alapú olaj!!! Mandula pl. Eddig mivel kented?

Klára, ez igen! Már 100 éve akarok enni :cry: Lehet hétvégén megcsinálom, mert nem bírom ki ;)
Jó vásárlást.

Cuki, hol vagy?????

büngyike

Sziasztook!

Nahát mennyi minden történt Veletek! A hétvégék látom szuperek voltak az esőket leszámítva! Ennek örülök! :D
Nálunk is minden ok, bár én is kezdem magam "nagyon terhesnek" érezni. Bár mindíg azzal nyugtatom magam, hogy lesz ez ennél rosszabb is. De ma belegondoltam, hogy alig 50nap van hátra, lassan kezdhetem sajnálni magam egy kicsit :lol:
Mi voltunk kajálni délután a Petneházy lovasklubban. Pacikat is simogattam, szép időnk volt. Délután kimentünk megnézni a repcsiket a rakpartra, de addigra pont vége volt :? Majd megsétáltattam magamat a várban és anyakunkba szakadt az ég... :shock: Úgyhogy hazamentünk megnéztünk egy jó filmet és szunya! Nem volt rossz! :D Ma meg meló :cry:

Sziiiijjja Ágiccca!!! Mi lesz net ügyben?? Hogy vagytok??

Missi Ne aggódj, minden rendben lesz! Drukkolunk!!!

Klára Sajnálom ami történt, de most tényleg nem történhet semmi!! Ne is gondolkodj rajta. Tessék gondolkodni mi hova kerül, mert kiszaladtok az időből!!

Felkészítősök!! Figyeljetek nagyon és osszátok majd meg amit hallottatok, jóóó???
Na lelövöm magam és melózom kicsit, majd jövök!

Szoptatás Én ezt egyszerűen annyira intim dolognak tartom! Nem szeretnék kicsit nyilvánosan sem!!

Sheepy Micsoda készülődések babaszobailag! Nagyon jó a fal színe! Nekem tetszik!!! Milyen jó lesz, ha már csomagolhatod kifelé a pici holmikat!! :D Nekünk egy babakocsi meg egy pár babaruha árválkodik a lakás különböző pontjain... Sehogysem állunk még.
Fogügyben minden rendben, köszönöm szépen, vasárnap éjjel 1-re vagyok visszarendelve végleges tömésre... :roll:
Vendég

Képek a teknőseimről:
Kép Kép

büngyike

Adri, 50 nap :)

büngyike

Büngyi : köszi :wink: !

Milyen édik a teknősök. És épp ilyen intim helyzetben lepted meg őket ! :oops: Vagy csak tornáztak ????
A fürdőszobával én is gondban vagyok, mert a 2,5 nm -en alig férek el , a csempét én sem akarom bántani, viszont fürdés előtt/ után ott lesz peluscsere+ ruházkodás .
Lehet,hogy a mosdó alá veszek valami tároló dobozt ,amiben elférnek a cuccok csak utállom a zsúfoltságot.

Adri : Jó ,hogy a fogad jobban.
Még meddig dolgozol ???? Lassan csak elkészül nálatok is a bébi birodalom , legyen az 50 nap jó motiváció !! :wink:

Ma szülés és vajúdás lesz a felkészítőn. Már nagyon kíváncsi vagyok rá ,ez lesz a legizgibb téma , persze Apa nem lesz ott,mert nem tud eljönni a munkahelyről 1/2 7 előtt :cry: :cry:

Jók legyetek , majd este még bekukkantok ...

Kép
sheepy

Hali!

Na beugrottam gyorsan végigolvastam mindent. Az asztalos halad már majdnem össze van rakva minden, de kiderült, hogy a szekrényajtó 1cm hosszabb lett így most elment vágatni belőle.
Remélem 4ig befejezi, mert mindenképpen megyek felkészítőre, engem is ez a téma érdekel nagyon.
Ma már tuti nem lesz rend! Majd holnap :D

Sheepy: Apukáknak csak a jövőhéten kell jönni :D
Sajna én is ezt a választ kaptam az Önkormányzattól, felhívtam őket, úgy látszik rossz helyre költöztünk :(

Ja én úgy tudom, hogy csak az eredeti házzassági anyakönyvit fogadják el a kórházban, de azt visszakapod!

Na gyorsan eszem még egyedül vagyok. Szegény Apát felhívtam, hogy kibírja-e ebéd nélkül, mert mégsem tudok neki bevinni ma a munkaheléyre. De az én uram egy hős!!!

Kép
masika

Na hi!

Voltam vissza a dokinál!!Megjött gépre a labor eredményem!!Rámnézett a doki és mondta h :"DIÉTA!!!" :D :shock: Mert hálisten negativ lett minden!!Szóval (egyelőre)nooo kórház,csak kajára odafigyelés!!Megnyugodtam!2 hét mulva megyek,ja és akkor vércukor terhelés is lesz ujra! :? Betöltöttük mi is a 30.hetet tegnap!! :wink: Tényleg az a lényeg h Samcika jól van!! :) Na majd még jövök,csak párom netezik picit!Csak gyors jöttem elujságolni a híreket!!Pusssz mindenkinek!!

Missfried
Kép
missfried

szóval…
mivel szept. 21-ig dolgozom, így nem sok időm marad a vásárolgatásra.
viszont a kiírt szülési napig még 2 hónapom van, tehát az utolsó hónapban én is már csak pihenni szeretnék.
párom, nem az a pánikolós fajta. ha rohanni kell, ő majd mindent elintéz, ill. legfeljebb utánam hoz.

Missfried,
a harántfekvés miatt szerintem még ne izgulj. még nekem se fordult be, és azzal nyugtatom magam, hogy még bőven van helye és ideje.
gratula a jó eredményhez. ezt a két hónapot meg már féllábbal is… :)

Büngyi,
aranyosak a teknősök.

Üdv,
Ági

Kép
agi29

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?