A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

Sziasztok!

K.O. vagyok :D Pénteken derült ki, hogy hétfőn jönnek hozzánk festeni. Egész hétvégén a terepet készítettük elő. Nem volt időm olvasni benneteket, de majd holnap jövök és bepótolom. :oops: :D

Egyébként ma a Tescoban vettünk jó pár bodyt. Egy csomagban 3 db van, 800 ft-ba került a fehér színű és 1200-ba a színesek vagy mintásak. De van sok egyéb jó dolog is. :D

Pusszantalak benneteket!

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Szilvaqueen:te legalább benéztél :D

Móni jelentkezz!
Vendég

Bárány!
:P
Itt vagyok!
olvaslak titeket!
Szép a pocakod,és nagyon le vagy fogyva. :shock:
Vendég

Azt hiszem lassan megyek fürcsizni.
Holnap jövök.

Pusszancs

Kép
melike

A kis huncut Móni meglapult a háttérben :D :D :D
De én észreveszek mindent :shock:
Na jó mindent nem :oops:

Na megyek sétálni,hátha akkor jobban alszok és nem vizsgálgatom magam északa
Vendég

Bárány!
:lol:
Jo éjszakát!
Látom sehol senki. :( :( :(
Vendég

Sziasztok!

Ma elég fárasztó napom volt, úgyhogy csak bekukkantontam... és fél óra olvasás után a végére is értem! :lol:

Gigi - szerinted lehet attól enyhébb a folyás hogy kevesebb folyadékot iszom? Tudom, hülyén hangzik, de most 2 napja nem iszom olyan sokat (3 liter helyett 1,5-2 litert) és mintha csökkent volna az is. Lehet vmi köze hozzá, vagy ez már megint csak agyrém? Szerinted a 3 liter már lehet túl sok?

Bárány - (ne kezdj el folyadék-diétát tartani!! :lol: :lol: :wink: )
A mozgás miatt én nem aggódnék a helyedben! A lényeg hogy érzed! Az meg hogy nem olyan erősen, simán lehet a lepény miatt, vagy azért mert esetleg hátrafelé mocorog! Fogsz még Te jajgatni, hogy ne rúgja szét a vesédet! :wink: :lol:

Melike - a cukor-terhelésnek pont az a lényege, hogy azt nézzék meg hogy normális életvitel és táplálkozás mellett hogy reagál rá a szervezeted! Ha előtte diétázol, saját magadat csapod be! Nem jó ötlet!! :?

Jóéjt!
Vendég

Jó reggelt lányok!
Wera pedig ha ílyen modon meg lehetne szabadulni a folyástól(ami a sírba visz) akkor én bizony visszavennék a folyadékból :D
De van egy gyanúm,hogy nincs köze hozzá :(
Majd megkérdezzük a háziorvosunkat...Gigi?
Vendég

Szia Lányok!

Gyarapodás: 5kg

+Pocakfotó...

Kép

Kép
zmimi

Jó reggelt! Úgy látom mindenkinek nehezen indul ez a nap. Én már megjártam a labort hajnalban, remek volt, mondanom se kell... :x

Bari - el nem múlt, csak valamivel sűrűbb és nem olyan rengeteg, de még így sem kevés. Csak az állaga azért megnyugtatóbb, hogy nem olyan "vizes".
"akkor én bizony visszavennék a folyadékból" => hát ezt rögtön gondoltam, eléggé egy rugóra jár az agyunk!! :lol: :wink: :lol: :wink:

Mimi - nagyon szép gömbi pocid van!!! Meg is van az 5 kg! (Nekem is az összes a hasamon van, szerintem!) :lol:

Ja! Tegnap anyós-após nagy egyetértésben megállapította, hogy hízott a karom meg a vállam. Hát szerintem nem, ezért eléggé elkeserített hogy ezt mondták. 7 évig úsztam, sose volt vézna a karom! Apa megvígasztalt, azt mondta hogy nem igaz, de nemtom, hogy tényleg vagy csak kedves akart lenni. Lehet hogy csak én nem látom? :( Majd megnézzük a fotókon. Keresek régit + csinálok újat és fölteszem nektek, aztán jól megmondhatjátok! :lol:
Vendég

.......
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2010.01.08 22:30-kor.
pironya

Jó reggelt Vonalzó! Elindulnál végre?! 2 nappal le vagy maradva vazze'! 8)
Vendég

Wera:nekem meg mindenki azt mondja:te csak a fejedre híztál!!!
Szerinted ez mennyire esik jó egy kismamának?
Elképzelni ,hogy ilyen nagy hombár fejem let :D :D :D
Mert azt itthoniak ugye minden nap látnak,ők ilyesmit nem vettek észre...

Azért kipróbálom ma a folyadék dolgot...ugyan is, én is sokat szlopálok,egy csomószor csak eröltetem,mert úgy tudtam az a jó...
Vendég

Pironya ,szerdáig már csak 2 nap van!!!!
Annyi idő alatt nem lehet lefogyni :(
A beleid viszont kiürülhetnek és az kb 1,5 kiló minusz.
Reggeli egy zsömle felvágott pari paprika,ebéd liht-os husi valamivel(gyerek adag),tízórai uzsi johurt vagy kefír sok gyümi,vacsi saláta..én így fogytam le..
De mióta tudom,hogy nem vagyok cukros...kicsit elengedtem magam :oops: :oops:
Vendég

Wera!
Most látom,hogy csak 28 nap esküvőig...
Remélem egy oldalt tele raksz majd képekkel :D :D
Vendég

......
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2010.01.08 22:31-kor.
pironya

Valójában már csak 26, mert nőnapon lesz csak nem műkszik a vonalszóm! :lol: Persze, hozok képeket! Ha nem lesz rajtuk gömb fejem és dagadt karom... :lol: :lol:
"egy csomószor csak eröltetem,mert úgy tudtam az a jó..." => én dettó, de azért ne ess túlzásba az elvonással mert bűntudatom lesz... :? :D
Vendég

Sziasztok!
Nem voltam a hétvégén, mert újratelepítették a gépünket. Apa szerint a sok babanetezéstől lassult le. :D :D
Próbáltam visszaolvasni, nagyon szépek a pocik, a héten én is frissítem.
A mozgás nálunk nagyon intenzív, de a múlt hét közepén szinte alig volt. De most a hétvégén nagyon bepótolta! :D Szerencsére éjszaka hagyja aludni az anyukáját! :lol:
Én csak két hét múlva megyek a cukorterheléses laborra, érdekes, hogy mindenki máskor megy.
Hétvégén voltunk az egyik nagymaminál, aki közölte, hogy a babakocsit tőle kapjuk ajándékba, csak nézzük ki, amilyet szeretnénk! :shock: :lol: :lol: Úgyhogy most nagyon örülök!!!
Ti mikor tervezitek a vásárlását? Mi áprilisra "lőttük be". :lol:

almaani
Kép
almaani

Sziasztok!

Én tegnap gőzgombócot csináltam,mert az idén nem mentünk síelni,és már hetek óta nagyon kívántam ezt az osztrák-német finomságot.
Szilvalekvárral töltött gombóc (mélytányérnyi) leöntve vaníliaszósszal és megszórva cukros mákkal! Isteeeeeni volt!!!!! :D :D
Megettem belőle másfelet! Teljesen kész voltam! Ráadásul anyósom fánkot sütött,abból hármat megettem... :oops: :oops:
Utána már valahogy nem akartam vacsorázni,de még azért megettem egy almát... :oops:
Szerintetek? Nem nagyon akartam ma reggel a mérlegre állni,nem is kellett volna,majdnem földhöz vágtam! :evil: :twisted:

És én pénteken megyek cukorterhelésre,előtte szerdán védőnőhöz.Teljesen ki fog akadni....

Szilvaqueen!
Hozzánk mához egy hétre,18-án jönnek a festők (hiszem,ha már itt lesznek),de nekünk is azzal telt a hétvége,hogy pakoltunk,mert a dolgozószobát átalakítjuk,meg a fiúk szobájában is festetünk.Úgyhogy elég sok meló előtt vagyunk,mielőtt beállíthatnánk a kiságyat...

Kép
orsitigris

Almaani!

Én folyamatosan vásárolok,igyekszem felmérni,mi hol olcsóbb,és mi az akciós.
Már majdnem mindenünk megvan....az apróságokat kivéve...

Kép
orsitigris

Orsi:ahogy a képeidet elnéztem neked igazán nem kell visszafognod magad :D :D Mármint a nasival...

Wera:két hülye egy pár :D :D :D :D :D :D
(ezt te meg én lennénk) persze csak viccesen,meg ne sértősj!!!
Vendég

Sértősj=sértődj
Vendég

Vásárlás:én májusra gondoltam... vagy április.
De legyen jó idő...nincs kabátom :twisted: Szétpattan a hasamon mind!
Én meg nem fogok tél végén venni egy xxxl-es kabátot!!
Vendég

Bari - igaz! :lol: (Ne aggódj, nem vagyok sértődős! Akinek nagy a pofája az viselje is a kritikát, nem igaz?! :lol: )
Ha mégis szeretnél kabátot, én láttam a New Yorkerben egész jót (beige, barna és kheki színben), ami 3000-re le van árazva. Sógornőm is pont olyat hordott az utsó 2 hónapban, amikor már nem volt jó rá semmi más meleg cucc. Csak azért nem vettem mert nekem még van egy ócska hosszú fekete kabátom amivel még kihúzom a telet.
Vendég

Vásárlás - mi március 2. felében kezdjük, addig csak nézelődünk, felmérjük a terepet. A lagzit meg kell várnunk mindenképp hogy lássuk hogy mennyi marad babás cuccokra. Nem értem nekem miért nem akar senki babakocsit venni?? :lol:
Vendég

......
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2010.01.08 22:31-kor.
pironya

Orsi: ez a gombóc-leírás nem volt fair!!! :lol: :shock: Jól hangzik!

Pironya: szerintem tényleg abszolút egyénfüggő, hogy ki mennyit fog hízni. (Bármit is mond a védőnő :? ) Nekem a legjobb példám az a barátnőm (ezt már biztos írtam), aki 58 kg-ról indult, 93 kg lett a vége (ami szinte teljesen víz volt a végére) és a szülés után csak 5 kg maradt rajta. ez volt december elején és már azt is leadta.
Én most tartok +5 kg-nál, (60-ról indultam), és szeretnék 75 kg alatt maardni a végére (ami +15 kg), de ha nem így lesz, akkor sem érdekel, majd leadjuk utána. :wink: Mindenesetre úgy érzem, nem eszek sokat, sőt az édességet, sütiket egyáltalán nem kívánom (kivétel Orsi gombóca) :lol: :lol:

almaani
Kép
almaani

Sziasztok!

Képzeljétek most lapozgatom a naptárat és beparáztam, mert ma délután fogtömés (kettő), injekcióval, ami még sosem volt nekem. Nem tudom, hogy tudtam így elnézni az időpontot. Még jó hogy észrevettem.

Hasmérettel kapcsolatban lehetséges, hogy napra napra egyre nagyobbat nő a poci? Én teljesen le vagyok döbbenve! Mi lesz itt május végén.

Vásárlás - mi márciusban fogunk hozzá, addig felmérjük az árakat. Nekünk még semmink nincs.

Most megyek a patikába!

Manka

Kép

Kép
mankabi

Én úgy tudom hogy az átlag 8-16 kilóig van, de ennek mértéke változhat a kiindulási súlytól, fizikai állapottól, illetve hajlam kérdése is! Nem kéne emiatt ennyit aggódni! A bébi legyen rendben, az a lényeg, aztán szoptatás után majd belehúzunk a tornába és kész! :wink:
Vendég

Mankabi: szorítok a fogorvoshoz! Én is utálom!! :roll:

almaani
Kép
almaani

Manka - ne izgulj, a szuri kicsit rossz, meg a fúró hangja kellemetlen, de amúgy egyáltalán nem gáz!! Közben gondolj valami szépre és hamar túlleszel rajta! Jótanács: Zsepi a kézbe, mert folyni fog a nyálad a zsibbasztástól! :) Még szerencse hogy elnézted a dátumot, különben már napok óta szétizgulnád az agyad!! :wink:
A pocakom nekem is eléggé beindult, nem tudom hol lesz a megállás! :lol:
Vendég

Azt hittem,hogy ezzel a kabát témával csak én vagyok így! :oops:
Egyszerűen nem bírom felhúzni a cipzárt,inkább veszek alá vastagabb pulcsit,mert fázós vagyok.
Ma reggel szólt is a kisfiam: - Anya húzd fel fel a cipzárt,mert még megfázol! (akárcsak magamat hallanám...)
És a drágám próbálta rajtam felhúzni a cipzárt.Hát nem ment... :roll:
Pedig nem akartam új kabátot venni az idén,gondoltam majdcsak itt a tavasz,addig meg kihúzom valahogy... :roll: :roll:

Képzeljétek!
Tegnap este nagyon szomorú dolog történt.Lujza cicánkat elütötte egy autó... :cry: :cry: Pont a házunk előtt... :cry: :cry:
Soha nem szokott kimenni a kapun,most megtette...nem kellett volna... :cry: :cry:
A gyerekek úgy bőgtek,alig tudtuk őket megvigasztalni,én is sírtam...hiszen tudjátok...kisjószág...úgy a szívünkhöz nőtt.... :cry: :cry:
Reggelente 6.30-kor (pontban!) mindig felugrott az ablakunkhoz ébreszteni,szinte kopogott a körmével (persze csak kajás volt...)
Na jó,igaz,hogy a szúnyoghálót is letépte,de akkor is nagyon szerettük..Ma reggel nem jött... :cry: :cry: :cry: :cry:
A kutyánk se találta a helyét,ki se akart jönni a házából,nagyon szomorú volt...
Ma délután szépen,csendben eltemetjük..... :cry: :cry: :cry:

Kép
orsitigris

orsi:szegény cica :cry:
Én ezért vagyok inkább kutya párti mert azok nem tudnak kimenni,és tudom hogy az én gyerekeim is kibőgnék a lelküket ha lenne cicánk és így járna...
ráadásul mi főuton lakunk...
Vendég

Hello!

Orsi: sajnálom a cicát, én nagy macskabarát vagyok.

Én is meglepődtem tegnap, már 5kg-ot szedtem fel. Kiváncsi vagyok, mi lesz a vége.

Nekem tegnap teljesen be volt indulva a babám, egész nap meg nem állt egy pillanatra sem. Este már egyenesen hullámzott a hasam, nagyon vicces volt. :)

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

Sziasztok!

Megkaptam a beutalót a cukorterhelésesre a doki bácsitól.Holnap korán megyek,hogy minnél hamarabb végezzek.

Wera:teljesen jogos,amit írtál,de akkor vajon miért mondta a védőnő is?
Különben meg reggelire kenyert ettem,de ebédre főzeléket csináltam.

Orsi:milyen nagyon-nagyon finom kajcsit csináltál!Nyami-nyami.
Amúgy meg sajnálom a cicát vagyis a gyerekeket!

Én is ma este megyek fogdokihoz,remélem már meggyógyult.

Kép
melike

......
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2010.01.08 22:32-kor.
pironya

......
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2010.01.08 22:32-kor.
pironya

Pironya:de aztán nem ám vacsira meg bekajálni! :lol: :lol: :lol:

Kép
melike

......
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2010.01.08 22:33-kor.
pironya

Orsi:
Mintha magamat olvastam volna, valamelyik nap szilvásgombócot ebédeltem, bár próbáltam magam visszafogni. Majd jött a fánk, csak egy bibi volt vele, nem volt kedvem nekiállni sütni, így az ugrott. De folyamatosan ennék valamit és sajnos nálam a süti is nagyon bejön, valahogy most a salátákat egyáltalán nem kívánom. Pedig alapból inkább salátás vagyok.
Sajnálom a cicátokat!

Ahogy olvasom mindenki a védőnénitől tart a súlyát illetően, na nálam ezzel nincs gond Ő totál nem kérdezte mennyit híztam eddig. Na de majd holnap a dokim tuti leharapja a fejem, hogy mennyit híztam!

A kabátot már csak patentolom a cipzárral nem is próbálkozom :)

pironya: a tökfőzelék finom, csak attól tartok max. 2 óráig bírnám vele :)

mankabi:
múlt héten én is átéltem ezt a fogorvosdit, injekció majd fúrás és újra tömés. Nem volt túl kellemes, de túléltem. Ma is vissza kellett volna mennem fogkő levételre meg még egy pici tömésre, de a kicsi fiam összeszedett egy hányás-hasmenéses vírust és várom a dokinőt.

Kép

Kép
éca

Orsi: nagyon sajnálom, ami a cicával történt!
Hozzám a kutyák állnak közelebb, de tudom, hogy hogy fájhat, ha meghal valamelyik. :cry:

Nálam az ebéd egy nagy adag saláta lesz!
Most teljesen rá vagyok kattanva a zöldségekre! Nyam-nyam!!

almaani
Kép
almaani

Én a dokitól tartok mert a védőnéni retteg tőlem :twisted: :twisted: :D :D

Wera:cserepes a szám és összeaszott a bőröm....
(csak vicceltem) :D
Vendég

Sziasztok!

Orsi! Sajnálom a cicát nagyon. :cry: Nekem kettő van és képzeld, az egyiket Lujzának hívják! Az én cicáimmal nem autó fog végezni, mert a lakótelepen ki sem tudom őket engedni sehová :roll: , inkább a túltápláltság, mert lusta mindkettő, de a gyomruk feneketlen. :twisted:

Kabát: nekem van még egy dzsekim, amit össze tudok gombolni magamon, de már nagyon gázos. :roll: Alig várom a tavaszt, mert a tavaszi kabátom A-vonalú és még teljesen hordható nagy pocakon is.

Hízás: lassan, de biztosan elérem a héten a 7. kilót. :roll: Viszont biztos, hogy van rajtam víz is. Mindkét lábam úgy néz ki, mint egy-egy rúd párizsi. :twisted:

Fogdoki: megúsztam egy darab töméscserével. :lol: :lol:

Vásárlás: egyelőre csak módjával, ha valaminek nagyon nem tudok ellenállni. :oops: Áprilisban szeretném elintézni, amikor már nem dolgozom. Addig nézelődés. Vasárnap voltunk a Kikában és csomó gyerekruha volt :shock: ráadásul tök olcsón. Vettünk is Marcinak nyárra való vékony hálózsákot. De volt body, rugdalózó, sapka, kiskabát is.

Akár azt hiszed, hogy meg tudod tenni, akár azt, hogy nem, igazad lesz!
Kép Kép
montana

Ha van kedvetek,nézzétek meg ezt a videót,az élet csodája:

http://www.youtube.com/watch?v=GOL7W1U5 ... re=related

Én elbőgtem magam rajta... :wink: :roll: :D

De ez se semmi:

http://www.youtube.com/watch?v=vXNiSCKI ... re=related

Kép
orsitigris

Orsi:ezen az elsőn én is sírok :cry: :oops:
nem is néztem végig...
Vendég

Kakukk! :D

orsi: Sajnálom ami Lujza cicával történt :(
Nagyon jóóó videók :D Kitisztult a könnycsatornám :oops: :D

vásárlás:
Mi már lassan elkezdjük, vagyis ami még hiányzik azt beszerezzük (1 db kiságy, fürdetéshez kád+állvány, komódot megrendeltük, meg a sok kis apróság). :D

folyás:
Nektek nagyon sok van? Nekem szinte kevesebb mint a terhesség előtt? Ez baj? :shock:

fránya kilók:
Én + 9 kg-nál tartok :? Sajnos, nagyon imádjuk az édességet :? :D

Annyira jó színű lesz a babaszoba, szép almazöld :D Már alig várom, hogy berendezhessem :D De szerintem ezzel nem vagyok itt egyedül :lol:

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Sziasztok!

Mimi, szép pocak!!! :lol:
Orsi, ezek a videók!!!! Kész vagyok tőlük!!! :shock: :lol:
Ma nem dolgoztam, mert laborba kellett mennem. Mindig fekve veszik tőlem a vért, mert elég sokszor elájultam már. Ma viszont a nő nem engedte, hogy lefeküdjek. Kérdezte, hogy hogy fogok így szülni? Mondtam, hogy fekve. :wink: Egyébként nem félek a vérvételtől, meg nem fáj, csak valamiért rosszul szoktam lenni. De csak 1,5 csővel vett le és végülis kibírtam ülve. Persze azért nem voltam utána topon, de legalább nem ájultam el! :D Mindenesetre érdekes volt a hozzáállása.

Kép
sziszka82

Szilvi:
Folyás nekem bőven van és meg is őrülök tőle szép csendben.... :twisted: Alaphelyzetből ha nem vagyok tzerhes akkor semmi nincs..
Sziszka
Vérvétel :szerintem a klinikán ahova járok,és itt az sztk-ban sem lehet lefeküdni...esetleg utánna....
Ezek már csak ilyenek :twisted:
Vendég

Amúgy meg elég hülye a nő,hogy a szüléshez hasonlítja...a szüléstől nem szoktak elájulni a vérvételtől sokan...
Vendég

Sziasztok!

Cukorterhelést túléltem... eredményem tökéletes... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nem kell visszafognom magam... meg is ettem utána gyorsan egy tábla csokit...
(vérvétel... nekem fekve, itthon...)

Viszont doktornál majdnem dobtam egy hátast... Tomi kb. 2 héttel az átlagnál nagyobb... :roll:
Lesz vagy 4 kiló, ha végig kihordom... :roll:
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?