A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.15 12:17-kor.

KépKép

KépKép
boo

200907?
Mennek a gomócok, de tejfölt nem teszek rá (én nem is szeretem úgy), úgy gusztább lesz, mire odaér.

Sillia!
Csanád és Mira

Ancsurti!
Én úgy jönnék később is, de a hálónkban van a gép, ahol az egész család össznépi alvást tart kb. 9-től :?

Kép
Kép
Kép
szonibaba

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.15 12:18-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.15 12:18-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo!
MagneB6 (de biztos nem mondok újat) és pihizz!

Pár napja nekem is be szokott keményedni a hasam alja, de szerencsére hamar elmúlik, viszont naponta többször is van.

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Sziasztok!

Ahogy így olvasgatlak titeket (megint felületesen persze, mert követni ezt nem lehet :lol: jutott eszembe:

Boo!

Ha ennyi időd van fórumozni, akkor nem is vagy annyira elfoglalt. :lol: :-P :lol: :lol: :lol: ( aztán nehogy megkövezzetek a nagy Boo imádatban!! :lol: Kérek én is szobrot amit imádni tudok esténként!! :lol: :lol: )

Dodi!

Tudom ajánlani a Bába válaszol című könyvet, nekem nagyon bejött. Kicsit hajlammos néha lelkiekhez visszavezetni a problémákat, meg természetes szülés ill. otthonszülés párti, de ami neked nem jön be, azt nem kell elolvasni, és nem is erőlteti a szerző ezeket a dolgokat, csak sok ilyen van benne. Viszont sok olyan dolgot is felfedeztem, amit sehol máshol még nem olvastam. Szülésről is részletesen lehet benne olvasni, meg a gyermekágyi dolgokról. Még az újszülött gondozásáról is. Amúgy ha valakit érdekel a homeopátia, meg az aromaterápia, annak is ajánlom, mert minden problémához társít egy ilyen részt. No meg a gyógynövényeket is, hogy mikor mit lehet, vagy ajánlott. Nekem valaki itt ajánlotta a fórumon és tényleg jó.

Manó!

Ne izgulj!!! Minden rendben lesz szerdán!! :) Pontosan hány órakor mész?

Poci!

Nekem is kb. a 16. héten kezdett el nőni, és akkor éreztem először a mozgást is.
Viszont ahogy nézem az adatok szerint én vagyok az első aki szülni fog? Persze tényleg csak a kiírás szerint...

Kád!

Képzeljétek, a mi babunk abban a kiskádban fog pancsizni amiben még anno én is fürödtem. :D Anyuék megtartották és most megkapjuk. Viszont nekünk pici a fürdőszobánk, így nem lenne hely fürdés után a babának, szóval bevisszük a szobába a kádat, ott lesz egy alacsony szekrény ahova elfér és még mellé a baba is amikor leápolom fürdés után. Úgyhogy apa dolga lesz a vízzel teli kádat hurcolászni. :lol: Nem a legkényelmesebb, de most ez van.

Kép
Kép
tabati

Ittvagyok ittvagyooook! :lol:
Csak pihiztem, mert mostanában sokat fáj a pocakom :? :( :( :? ! Ja, látom Boonak is :evil: ! Legalább tuti, hogy normális :evil: :lol: :lol: :evil: !
De most a pihitől elmúlt, szóval lehet én sem pihenek eleget, csak a szám jár? :shock: :wink:

Boo!

A Bálint nekem tetszik, de van a környezetünkben, és hiába próbálgatom, nem is ez a neve :? ! Meg mondtam a Ricsinek, és elgondolkodott, de arra jutott, hogy nyálas :? !
Miron: dejó, dejó! Nem fogod elhinni, de ezt az amúgy bazira ritka nevet kapta fél éve a keresztanyum kisfia!!! És én akkor hallottam először! Így számomra nem ismeretlen :wink: ! Persze a család kicsit "kiakadt", de már megszokták! Nagyim egyből azon kezdett aggódni, hogy milyen béna a "Miron bácsi" :lol: :lol: !

Andor- becézés miatt kilőve! Tudom hisztis vagyok, de kell egy jól becézhető név, és Andi nem valami férfias :lol: !
Kende- Imádom, imádom, de apa lehurrogta már korábban :? ! Azt mondta: Persze, legyen Kende Róbert, és akkor lehet Sarkadi Kende R. :evil: :lol: :lol:
Gergő- a szomszéd, és hülye :x :lol: :lol:
Marián- apának meg sem merem említeni :roll: :lol: :lol:
Zétény- nagyon szép, de nem lehet kimondani "külföldiül"! "Zzz...ááá neki se állnak" :lol: :lol: Meg a Zéti lányos :roll: ! És a Dombi Zétény meg a Kinter Oszkárra emlékeztet, akit nem csííípok :roll: ! Más bajom nincs :mrgreen: !
Vince- sztem is szép, de a férjem exe most szült, és így hívják a pindurt. Náluk sztem nem volt vmi jó választás, mert szegény gyerek a Tóth-Makkó Vince névvel olyan, mint egy leendő kisgazda politikus :oops: :lol: ! Jaj, remélem nem olvassa szegény Niki, mert amúgy nincs velük semmi bajom, és tök édi a gyerek :oops: !
Regő-valamiért bloáá :oops: :lol:
Zente-Ferenc:lol:
Zsigmond-Vilmos :lol:

A legközelebb az Andor áll a szívemhez :wink: ! Képzeld, mostanában állandóan az Armand név ötlik a fejembe :shock: ! Lehet ez vmi sugallat? Pedig előtte sose tetszett, most meg itt zargat :lol: :lol: ! Nagyon köszi a keresgélést azért, díjazom :roll: :wink: :D ! Ari vagy, keresgélhetsz még :mrgreen: !

Moncsy! Nekem a Milán nagy favorit, de Ricsinek van vmi rossz emléke, köti valakihez, és ezért kilőtte :evil: ! Jaaaj....

Tabati!
Olyan kismamakönyvem van, amilyenre te gondolsz. Csak nekem van két "kismamanapló menőszinglistílusban", és mind a kettő egy hulladék. Az egyikben egy nagyvárosi "Kerribrácsó"-típusú csaj próbálja feldolgozni a terhességét napról napra, ami amúgy baromi vicces volt, mikor 18 éves voltam, de most nem találom viccesnek "anyaként", a másik meg egy magyar lány és olyan harmatgyenge, mint...(hasonlatra nincs kapacitásom, szóval sz@r...). ő azt ecseteli minden áldott nap, hogy hogyan varrogat madárlábakat, meg mit főzött ebédre, amire itt vevő lennék, de lefekvés előtti "regénynek" igen kiábrándító :evil: !
Szóval hajrá Boo! :wink:

De szerintetek is szép a Sarkadi Armand? Apának beadagolom, hogy azt lehet becézni Arminak, tehát majdnem army, ami meg ugye hadsereg, ami pedig tökre férfias! :lol: :lol: :lol:
Tehát Armand=férfias :lol: :lol: :lol: !

Na jó, azért még nem ragadok le!
Szólok, ha van ötlet!

KépKép

KépKép
kicsidodi

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára 200907? 2009.02.02 20:38-kor.

Kép
Kép
200907?

kicsidodi! :)

És a Levente az smafu!??????????? :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
Kép
200907?

Sziasztok

csajok segítsetek, a vizeletemben cukor van. csináltam ilyen vizelet tesztet, mert dagadt reggel meg tegnap este is a bokám, és megnéztem nincs e fehérje. az nincs és egésznap a cukrommal sem volt semmi, de a mostaniban van. délután megittam két pohár teát, létezik hogy attól?

csináltam is róla képet
Kép

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

gabi1! :)

Ha ittál teát és nemsokára rá csináltad a tesztet, akkor szerintem lehet.
De biztos, ami tutkó almaalmaalmaalmaalma...... :wink:

Kép
Kép
200907?

200907 a teát délután ittam a tesztet meg most csináltam, viszont a kettő között nem voltam wc-n

Kép

gabi1

Akkor szerintem simán lehet.

Kép
Kép
200907?

007!

Jaaj, nem csak, írás közben elillantam felette :roll: :wink: ! Rajta volt a listámon nekem is, de az uram (már megint) kiejtette! :? !

És az Armanddal meg beletrafáltam :lol: :lol: !
Armand: a Herman francia megfelelője, jelentése: hadi férfi, harcos :lol: :lol: :lol:
Lehet, hogy csak azért érzem kicsit arisztokratikusnak (ami esetünkben nem feltétlenül pozitívum :roll: ), mert Kautzky Armand olyan arisztokrata küllemű? :roll: :lol:

Szóval Kautzky Armand
Kép

És egy igazi Armand
Kép

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Persze Isten ments, hogy ilyen gizda katona legyen a fiam, de sztem vicces :oops: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Te csak ne illangass fölöttem! :evil: :evil: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Úgy megijedtem

Kép

gabi1

Gabi 1!

Nekem általában vérből nézik, nem tudom, hogy hogy van a vizelettel. De szerintem kérdezd meg a dokidat! Az a gáz ha mondjuk az éhomi vérvétel magas!!!!!! Meg a terheléses...de a vizelet???

Dodi???

Tickerplayground.com
breki76

Dodi!

nekem tetszik az Armand. Elég férfia, még túl férfias is egy kisbabuhoz, de hát lesz belőle felnőtt is egyszer, addig meg Armi!! :wink:

Ja, értem milyen könyvre gondolsz, dejtem is milyen izgi (boááá) lehet. :lol:

Gabi1!

Húha, én ehhez nem értek... :oops:

Kép
Kép
tabati

breki én ilyen vizelet tesztet csináltam, de nem a cukor miatt hanem este is meg reggel is dagadt a bokám, és mértem vérnyomást, meg fehérjét a vizeletben, de ez ilyen kombi teszt, és cukor meg minden más is van rajta, a védőnő is ilyennel nézi amikor megyek hozzá. Egész nap nem volt semmi, és most volt a cukor.

még megnézem hogy este meg reggel van e benne, és ha lesz akkor hívom a dokimat.

Kép

gabi1

Gabi!

Sajnos én nem tudok ehhez hozzászólni,de végülis lehet a teától is!
De szerintem ha megnyugtat holnap beszélj a védönöddel,és akár talán tudsz is neki vinni vizeletet és megnézi!

007!
A fánkot küldtem ! :D :D :D
20140328174041

Ettől biztosan megnyugszol:

" Szaktanácsadó: Dr. Csákány M. György szülész-nőgyógyász
Kismama magazin
2008. 01. 27.

Terhességem félidejében járok, a babámmal szerencsére minden rendben. Az AFP-vizsgálat, a vérképem mind tökéletes, viszont terhességi cukorbetegséggel küzdök. Pontosabban nem egészen értem, mi bajom lehet, mert a vércukrom megfelelő, 4-6-os érték között van általában, viszont a vizeletemben állandóan jelen van a cukor. (P. Boglárka)
A vizeletben a terhességek körülbelül tíz százalékában található cukor. Ennek az égvilágon semmi jelentősége nincs, ha a vércukorértékek normálisak. Azaz ne a vizeletét nézze, hanem a vércukrát. Normális vércukorértékek esetén nincs mitől tartania, ne idegesítse magát a vizelet vizsgálatával. "

Kép
Kép
200907?

moncsy.78! :)

Köszönöm! :D :D :D (De hol van akkor??? :roll: :roll: :( :( :lol: :lol: :lol: :lol: )

Kép
Kép
200907?

Gabi1!

Biztos, hogy a teától van, mert nem is hinnétek milyen vehemens vércukor-emelő hatása van egy cukros teának :shock: !
A dolog pedig nagyon sokakkal előfordul terhesség során, aminek az az oka, hogy a szervezet inzulinellenes anyagot termel, mert a baba feljődéséhez több cukorra van szükség (emiatt most senki ne kezdjen kristálycukrot falni, ezt megoldja a szervezet!), viszont van, hogy a szervezet túllő a célon, ráadásul a tea csak segített neki, így "cukortöbblet" keletkezett, amit kipisiltél! Ezzel a dolognak vége is! Viszont úgy tűnik hajlamod van rá, szóval ne ígyál, csak cukipótlós teát, és kerüld a kristálycukrot direkten, de ennyi!

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi!

Armand! :lol: :lol: :lol:
20140328174041

200907 köszi, így már világosabb. Van itthon vércukor mérőm is. De azzal mindig gondban vagyok hogy étkezés után mennyivel nézzem meg? 1 órával?

Kép

gabi1

Bármikor megnézheted. CSAK NE HASZNÁÁÁÁLD!!! :lol: :lol: :lol: (Ne parázz, nem kell mindent lecsekkolni. Minden rendben van. Próbálj meg kicsit "egészségügyetlenkedni". Jó? :wink: )

Kép
Kép
200907?

Ja, és ez sem azért megszívlelendő, nehogy cukros legyél, mert tényleg nincs összefüggés, hanem, mert a cukor meg ugye eleve a terhesség is nagyszerű táptalaja a húgyuti baciknak, nekik viszont NO ENTRY....

KépKép

KépKép
kicsidodi

Ha nézel egy éhgyomrit, meg egyet reggel után kb. 1 órával az elég is, de ez se kell, de legalább megnyugszol :wink: !

KépKép

KépKép
kicsidodi

Nem, nem használni akarom, csak megnézném most hogy mi újság.
Ha jó akkor úgy is megnyugszom, ha meg nem jó, akkor viszont jó hogy idejében rájön az ember.

Kép

gabi1

dodi igen erre gondoltam én is, hogy egy reggelit nézek, meg egyet evés után, aztán ha jó, akkor elrakom, és nem nézegetem úgy se.
a vérnyomásomat se szoktam csak max 2 hetente, de azt muszáj, mert az előző terhességemnél, szülés után 180 volt. És most mondta a dokim hogy ellenőrizni kell időnként.

Kép

gabi1

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.15 12:12-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.15 12:13-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo!

:lol: :lol: :lol: :lol:
Mondtam neki, hogy ez a gyerek nagyon akarja magának ezt a nevet, mert nem én sulykolom, hanem ő sugallja fixen (Breki! Ilyen van, ugye?). Meg meséltem neki a jelentést, meg ilyenek, szóval puhítom. Aztán kérdezte, hogy :és neked tetszik? Hát mondom eleinte nem ájultam el, de ha a gyereknek ez kell.... :roll: ! Úgy tűnik ez hatott (érzelmi zsarolás, háháhhááá), mert barátkozik vele :wink: !
Anyu mondta legyen Sarkadi Achilles (, mint az ín :lol: :lol: :lol: )

Jaj, szegény Boota :( ! Tudom mit érzel, nekem ez megy napok óta, tényleg csak a pihi segít! Ismerem az érzést, mikor leülök, és olyan mintha kompletten a méhemre ültem volna a 60 kilómmal :shock: ! És folymatosan feszül, mint állat, és közben néha be is keményedik :? ! Nagyon rooooossz! És én is mindent sóval eszem, pedig eddig alig ettem sót (lehet, hogy ez volt a baj) :roll: !
Szóval tényleg csak a pihi!!!!!

KépKép

KépKép
kicsidodi

Betörtek hozzánk!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
2 órája várjuk a rendőröket! :evil: :evil: :evil:
Ki vagyok bukva, és a hasam is görcsöl!
Meg kéne nyugodnom, na de hogyan?????
Vendég

Húha Norka!

És sokmindent elvittek? :( :?

Boo!

Az a labda tényleg nagyon jó, mi is azt használjuk a kismamatornán. :) És vigyázz a sóval, mert felmegy a vérnyomásod, komolyan, óvatosan. Dodi, ez neked is szól, enyje benyje, aki a cukorral ilyen fegyelmezett! :!: :x

Kép
Kép
tabati

Norka!

Igyál ciromfűteát ha van otthon, vagy bármilyen teát ha nincs. Tudom nem vigasz, de már úgysem tehetsz semmit... :roll:

Kép
Kép
tabati

Hú Norka!

Kitartás és nyugalom!

Gabi1! No azért az sem mindegy, hogy az az evés az mit jelent??? Most gondolok itt arra, hogy amikor a laborban nézik azt a zsemlés cuccot, akkor csak annyi 1 zsemle??? Nem tudom, mert nekem annyira magas volt, hogy nem csináltak ilyen próbálkozást!

Ezt találtam:
"Két olyan szűrőmódszer is van, amely feleslegessé teszi azt, hogy mindenkivel cukrot kelljen itatni. Egyik a főleg Amerikában és Japánban használt 50g-os „loading test”, melynek során bármikor a nap folyamán (nincs a reggelhez kötve), akár étkezés után is (ezért kevésbé kellemetlen) 50g cukrot itatnak a terhessel, és ha egy óra múlva a vércukor 7.8 mmol/l felett van, akkor jön a második lépcső, a cukorterhelés.

A másik szűrőmódszer, amit a Szabolcs utcai munkacsoport szülészei propagálnak és nálunk elterjedt, a „zsemlés” (szűrő) módszer előnye, hogy a legkellemesebb módszer, mert a terheseknek nem kell éhgyomorra várakozni, valamint olcsó is. Az álnegatív esetek aránya itt 15%, de mivel ezt a módszer bármikor, akár minden terhességi vérvételkor, alkalmazhatjuk, ez az arány 3%-ra csökkenthető. A módszer kivitelezése: reggel 7h kor meg kell enni egy un. vizes, zsemlét (ami a szabvány szerint 30 g szénhidrátot tartalmaz) és meg kell inni 2 dl tejet (ami kb. 10g szénhidrátot tartalmaz). Ezután egy órával, azaz 8h-kor meg kell mérni a vércukrot. A vércukor meghatározása minden esetben a szérumból történjék bárhonnan veszik is le (azaz a gyorsteszt nem alkalmas). Gyanús az eset terhességi cukorbetegségre, ha ez az érték 7.0 mmol/l felett van. Ebben az esetben kb. 80%-ban kell számítani terhességi cukorbetegségre, tehát az így „kiszűrtek” egy része nem beteg (álpozitív esetek). A dolog tisztázása céljából (második lépcső) cukorterhelést kell végezni.

A cukorterhelés kivitelezése: reggel 7h-kor éjszakai éhezés után > éhgyomorra meg kell inni egy 75g cukrot (glukóz) tartalmazó kb. 2- 3dl vizes oldatot. Ha az itatás után 2 órával a vércukor (fenti módon mért) értéke 7.8 mmol/l felett van, akkor terhességi cukorbetegség áll fenn. Ez a terhességi cukorbetegség kritériuma. Ha az érték ez alatt van, páciensünk nem beteg, nincs teendő, esetleg a szűrést kell ismételni 4-6 hét múlva (de a 32. hét után már nem). Nem helyes az, hogy pl. 7.6 érték mellett kijelentjük, hogy terhesünk beteg mert közel van a határértékhez!

A postprandiális vércukor vizsgálat azt jelenti, hogy a reggel 7h-kor elfogyasztott 25 g szénhidrát tartalmú reggeli (minden reggel ugyanekkor, ugyanennyi) után egy órával megmérjük a vércukrot. Ha ez 7.0 alatt van, akkor hetente ismételjük és egyéb teendő nincs. "

Szóval én a zsemlés módszert próbálnám ki az nem annyira gáz, mint a cukros víz!!!!! Mert ugye nem mindegy, hogy mennyi CH megevése után mérsz egy órával! Ez a standard!!!

Nem lesz gond, de ha megnyugtat próbáld ki, ha van otthon géped!!!

Tickerplayground.com
breki76

Norka! Ne igyál bármilyen teát,mert sok teát nem lehet inni terhesség alatt!
Inkább a mézes tejre szavazok,bár nekem nem tudnának annyit fizetni,h megigyam..

Sajnálom,ami történt,remélem nem vittek el nagy értékeket. Bár már az is tré,h idegenek járkáltak a kecótokban.Fúú ha én elkapnék egy ilyen tetvet :evil:
Vendég

Ja és Gabi a zsemléből csinálhatsz szendvicset, mert a margarinnal megkent zsemlének felvágottal 1 szelet sajttal semmi többlet CH tartalma nincs, mintha sima zsemlét ennél!
Szóval reggel felkelsz és éhgyomorra mérsz egyet a reggeli előtt mondjuk 6:55-kor!
Utána eszel egy szendvicset zsemléből, meg iszol hozzá 2 dl tejet reggel 7-kor, aztán 8-kor mérsz! Ha 8-kor 7 alatti értéket mérsz nincs gáz tutira!!!

Tickerplayground.com
breki76

norka81! :)

:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Nem tudom, hogy mi történt, de egyszer hozzám is betörtek. Nem az volt a legrosszabb, hogy elvittek cuccokat, hanem, hogy megingott a biztonságérzetem. :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(

Remélem, nincs nagy gáz és hamar túl lesztek rajta!

Kép
Kép
200907?

Terheléses vércukorhoz.

Jobb helyeken adnak(!), de ha nincs, akkor nyugodtan lehet vinni citromlevet, hogy könnyebb legyen meginni a szirupot. :wink:

Kép
Kép
200907?

Ajajj, mézes tejet se igyál, mert a mézet sem ajánlják várandósság alatt!!! :shock: :shock: :evil: :evil: :?: :?: :lol: :lol: No látod, mindent túl lehet komplikálni! :lol: :lol:
Igyál sima meleg vizet attól tuti semmi bajod nem lesz (ja, hogy hasmenés :?: , no akkor már az sem jó... :roll: :lol: :lol: ) Tudod mit? Inkább egyél valamit!! :lol: :lol:

Breki!

E miatt a cukor bigyó miatt még mindig nagyon felnézek rátok! :lol: :lol: Ezt megtanulni, meg megérteni, hogy mivel mit , mi mennyi... :roll:
Amúgy megdöbbentem, hogy milyen drága a cukormérőbe az a kis valami amire a vért csöpögteted. :shock: Apósom is néha méri és most kellett új csomagot venni.

Kép
Kép
tabati

007!

Írtam privit! (csak, mert a múltkor is elkerülte a figyelmed... :lol: :lol: )

Kép
Kép
tabati

kicsidodi! :)

"Anyu mondta legyen Sarkadi Achilles ": :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

tabati! :)

Tudom, olvastam. 8) (Csak még lusta voltam válaszolni :oops: :oops: :oops: :oops: )

Kép
Kép
200907?

Köszi lányok a jó tanácsokat, de sajna se egy falat, se egy korty nem megy le a torkomon.

Biztonságérzet megszünt létezni, ebben igazad van 200907 !

Nem kívánom senkinek se ezt az érzést. Most mentek el a helyszínelők, azt mondták nem fog visszajönni a tettes. Hát nem nyugodtam meg. :cry:

Képzeljétek el, hogy mentek haza este 20óra után sötétben a melóból, és látod, hogy nincs otthon a párod. Benyitsz a lakásba és a földön hevernek a kulcsok, az előszobában a fiókok kihúzva. Gondolod magadban, hogy: Ejnye, a párod milyen rendetlenül hagyta itt a lakást. Úgy hagysz mindent(nevelő célzattal), mert azt gondolod, rakja Ő helyre, amit szétburogatott. Aztán mész beljebb és látod, hogy a nappaliban is ki van borogatva minden, na akkor már erős megérzésed van, hogy itt valami kurv@ra nem stimmel. Ekkor befordulsz a konyhába és látod, hogy tárva nyitva az ablak. Na ennyire csak nem siethetett sehova a párod! Végül benézel a hálóba és szembesülsz a tudattal, hogy itt járt valaki. Nem a szomszéd, nem a barátod, rokonod, ismerősöd, hanem egy idegen!!!! :evil: :evil: :evil: :shock: :shock:
Rádtör a remegés és a félelem, de tudod, hogy tenned kell valamit. Felhívod a férjed, aki egyből elindul haza, de te ott állsz EGYEDÜL a lakásban, ahol egy IDEGEN járt. Hozzáért az összes saját dolgodhoz, bugyidhoz, melltartódhoz, persze nem az kellett neki. Felhívod a rendőrséget és az ismerősödet, aki rendőr, hátha mond valami okosat. Közlik veled, hogy légy türelmes mert éppen máshol helyszínelnek, nemsokára jönnek.Ja!!! NE NYÚLJ SEMMIHEZ! Oké! Azért körbenézel, hogy mi tünhetett el, de nem veszel észre semmit. Videokamera az asztalon, fényképező a nappaliban, iPod a polcon...stb ezek mind-mind szem előtt, és nem vitte el az idegen. Akkor mit keresett? Pénzt? Lehet. Megérkezik a párod, és neki egyből eszébe jut, hogy mi hiányozhat! Beszalad a hálóba, majd kijön és rádkiabál, hogy a BMW kulcsot add gyorsan!!! Miért? Mert ellopták a pótkulcsokat!
Azzal a lendülettel elrohan a garázsba, amit már egypárszor feltörtek. Elviszi a kocsit egy örzött, zárt parkolóaba. Hazaér, és jön a várakozás. A lakás kihült már, nagykabátban ücsörgünk és várjuk a helyszínelőket. No, nem a Miami, vagy a New york-i helyszínelőket a viasaton, hanem a szekszárdi helyszínelőket a lakásodba. 2és fél óra után megérkznek. Végig maszatolnak mindent, kikérdeznek mindenről, lefotóznak mindent, és végül azt mondják: Vigyázzatok az autóra!!! Tuti kifigyeltek benneteket, és az autó kell nekik. :shock: Ezt nem hiszed el!!!!!!

És mi sem hisszük el, hogy van valaki aki napokat, órákat töltött azzal, hogy figyel minket. Miért kell neki a más tulajdona? Miért rongálja meg azt ami a másé? Más dolgozott meg érte? Nem értem!!!!!!
Ezután érezzem magam biztonságban? Hát valahogy nem megy. :roll:

Ja, azt nem írtam, hogy még elvitte Gábor két drágább karóráját. Az egyik nem működik, a másikkal viszont jól jár. :twisted:

Hát csajok kb. ez történt ma velünk. :cry:

Holnap jön az ügyintézés, meg a rendrakás, fertőtlenítés.
Ja! és megyek uh-ra. Kíváncsi leszek Bogyókáról mit mond a doki. Biztos aludni fog, mert még most is forgolódik a pocakomban. Ő is megilyedt szegény! Nem érti anya miért ilyen feszült.

Na, próbálok nyugovóra térni! Mindenkinek NYUGODT éjszakát!
Vendég

Norka :evil: :evil: :twisted: :evil: :evil: :evil: szegénykém nem lehetett könnyű a tegnap estétek :oops:

Kép
Kép
minimano74

Moncsy, azt hiszem te kérdezted mikorra megyek 11.40-re de ki tudja mennyit kell várni :shock:

Kép
Kép
minimano74

Jó reggelt!

mano

ha találkozunk, akkor sokat kell várni, én 9.20 ra megyek..
nagyon szeretnék már túlleni rajta és az eredményt is tudni. Gondolom te is így vagy ezzel.

boo

ősmagyar névhez apa ragaszkodik, legalábbis fiú esetében. Nekem semmi bajom azzal hogy ősmagyar vagy nem egy név, egyszerűen nem nagyon tettszenek az ötletei. Ha kislány lesz bizonyára könnyebben megegyezünk majd, fiú esetén még komoly csaták várhatók.
A Míra nekem is nagyon bejön, csak apa kislánya Emília és általában Micikének Micusnak hívjuk és szerinte ezért nem jó a Míra.
Meg persze egy csomó ötletem lett lehurrogva azzal hogy: nem magyar, túl gyakori, így hívták egy hülye ismerősömet, már van a családban, így hívják a kollegám kisfiát stb. stb.

De ahogy olvastam, másoknál is hasonló a helyzet

:)

Dodi
Armand nekem tettszik

Norka

sajnálom ami történt, szörnyű érzés lehet hogy belemásztak a személyes területetekbe hozzáértek a dolgaidhoz. Én már azt is utálom ha az aurámba áll egy idegen. Emberrel tömött helyen fizikailag is rosszul vagyok sokszor
:(
Vendég

Sillia!
Hát igen én is már túl lennék rajta, neked mennyit időt mondtak az eredményre (nekem sajnos semmit, remélem holnap többet tudunk majd erről) :wink:

Kép
Kép
minimano74

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?