Ittvagyok ittvagyooook!
Csak pihiztem, mert mostanában sokat fáj a pocakom

! Ja, látom Boonak is

! Legalább tuti, hogy normális

!
De most a pihitől elmúlt, szóval lehet én sem pihenek eleget, csak a szám jár?
Boo!
A Bálint nekem tetszik, de van a környezetünkben, és hiába próbálgatom, nem is ez a neve

! Meg mondtam a Ricsinek, és elgondolkodott, de arra jutott, hogy nyálas

!
Miron: dejó, dejó! Nem fogod elhinni, de ezt az amúgy bazira ritka nevet kapta fél éve a keresztanyum kisfia!!! És én akkor hallottam először! Így számomra nem ismeretlen

! Persze a család kicsit "kiakadt", de már megszokták! Nagyim egyből azon kezdett aggódni, hogy milyen béna a "Miron bácsi"

!
Andor- becézés miatt kilőve! Tudom hisztis vagyok, de kell egy jól becézhető név, és Andi nem valami férfias

!
Kende- Imádom, imádom, de apa lehurrogta már korábban

! Azt mondta: Persze, legyen Kende Róbert, és akkor lehet Sarkadi Kende R.
Gergő- a szomszéd, és hülye
Marián- apának meg sem merem említeni
Zétény- nagyon szép, de nem lehet kimondani "külföldiül"! "Zzz...ááá neki se állnak"

Meg a Zéti lányos

! És a Dombi Zétény meg a Kinter Oszkárra emlékeztet, akit nem csííípok

! Más bajom nincs

!
Vince- sztem is szép, de a férjem exe most szült, és így hívják a pindurt. Náluk sztem nem volt vmi jó választás, mert szegény gyerek a Tóth-Makkó Vince névvel olyan, mint egy leendő kisgazda politikus

! Jaj, remélem nem olvassa szegény Niki, mert amúgy nincs velük semmi bajom, és tök édi a gyerek

!
Regő-valamiért bloáá
Zente-Ferenc:lol:
Zsigmond-Vilmos
A legközelebb az Andor áll a szívemhez

! Képzeld, mostanában állandóan az Armand név ötlik a fejembe

! Lehet ez vmi sugallat? Pedig előtte sose tetszett, most meg itt zargat

! Nagyon köszi a keresgélést azért, díjazom

! Ari vagy, keresgélhetsz még

!
Moncsy! Nekem a Milán nagy favorit, de Ricsinek van vmi rossz emléke, köti valakihez, és ezért kilőtte

! Jaaaj....
Tabati!
Olyan kismamakönyvem van, amilyenre te gondolsz. Csak nekem van két "kismamanapló menőszinglistílusban", és mind a kettő egy hulladék. Az egyikben egy nagyvárosi "Kerribrácsó"-típusú csaj próbálja feldolgozni a terhességét napról napra, ami amúgy baromi vicces volt, mikor 18 éves voltam, de most nem találom viccesnek "anyaként", a másik meg egy magyar lány és olyan harmatgyenge, mint...(hasonlatra nincs kapacitásom, szóval sz@r...). ő azt ecseteli minden áldott nap, hogy hogyan varrogat madárlábakat, meg mit főzött ebédre, amire itt vevő lennék, de lefekvés előtti "regénynek" igen kiábrándító

!
Szóval hajrá Boo!
De szerintetek is szép a Sarkadi Armand? Apának beadagolom, hogy azt lehet becézni Arminak, tehát majdnem army, ami meg ugye hadsereg, ami pedig tökre férfias!
Tehát Armand=férfias

!
Na jó, azért még nem ragadok le!
Szólok, ha van ötlet!