A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Nálunk sem kakil Domi a wcbe.. :( Az odáig fajult,hogy a pelusba sem akart. Már próbáltuk bekellet vetni a kupcit az segített párszor,mert már a 3dik nap volt,hogy nem volt nagy dolog. Nem eszik ő sem nagyon gyümit,max. gyümi levesben,meg most vettem neki vitakidet? azt hiszem az a neve 100%os gyümölcs ital a sió gyártja,van benne körtés na az meg lagzálta.Próbált ki Juba hátha.. Igaz egy adag 100ft felett van,de megéri..
varga tünde

Móni vigyázz magadra!!!!!!
varga tünde

halihó, lányok!

MESI: tényleg teljesen ugyanaz az arckifejezés Zsófikának, mint Ádinak a fényképen. Biztos univerzális fejlődési szakasz :lol:
Szegény Gegi, de a képen már egész jó a helyzet.

MÓNI: drága, nekem a jövő hét tuti nem jó (azért sem, mert Ádi ismét lázas :cry: ), de a hétköznapok is lutrik (pl. hétfő-csüt eleve kizárva, akkor tanítok, szerdánként Ádival vagyok itthon,de kimozdulni nem tudunk ugye, amíg nincs jogsim, péntekeken is általában van valami munka, a kedd az egyetlen, ami általában üres, de az sem mindig); szerintem találjatok ki valamit a csajokkal, aztán vagy jó lesz nekem, vagy nem. Ez csajbuli-minitali lenne amúgy?
A mozgással csak óvatosan!

VINDO: Rugó és a körfűrész, ezen S. is meglepődött ;-)

Szóval Ádi ismét lázas beteg (köhögés és nátha, 38,6 C), nem is számolom, hányadszorra jan. vége óta... őszintén szólva nagyon-nagyon elegem van... így nem biztos, hogy jövő csütörtökön bárhova el tudnék utazni konferenciázni. Igaz, felkészülni rá sincs mód, mert Ádi még álmában is azt akarja, h mellette legyek (egyszerűen megérzi, ha nem vagyok ott).
Megyek kávézni.

Kép
Kép
irina

Szia Tünde!
Már épp hiányoltalak, de akkor megvan az oka, hogy miért nem jártál erre :wink:
Hú, teljesítmény-túra... Ez igen :)
Rám is rám férne egy, de magamban :lol:
Mi is kertészkedünk ezerrel. Most esett is elég eső, szóval most van szezonja 8)

Irina, szegény Ádi :( :(
Jól kijutott Nektek akkor :?
Hátha gyorsan lemegy a láza. Amúgy egy náthától lesz egy gyereknek 38,6-os láza?

Jó kávézást.

Én most három hete nem iszok egy kortyot sem, megfogadtam megint:)

Mi pénteken megyünk Szegedre, ha minden jól megy. Hétfőn meg Kunhegyesre megyek, kedd-csütörtök munkanap. Hülye hét lesz ez is :roll:
A ppt-t most éjjel akarom megcsinálni, Rugó elég fáradt, szerintem menni fog egy éjszaka alatt :P

G. hozott nekem egy szalámis pizzát, Rugó meg bepakolta a sütőbe. Jelzés-értékű volt, kész is :arrow:

Kép
vindolanda

Szia, Vindo! :D
Nekem a kávé az egyetlen, amiről nem mondok le, ha törik, ha szakad, iszom.
Szeged izgalmas, de hátha ősszel a genderen találkozunk ott, és jól bebarangoljuk :-)

Hát most 37,9 és 38-nál van Ádi láza, remélem, így is marad (vagy lejjebb megy). Mivel a szájába nyúlkál, lehet, hogy a négy utolsó rágója is jön és az is bekavar. Neki sajnos hamar felugrik a láza, de pl. a múlt hét előtti kruppos történetet megúsztuk nélküle. De ez volt az egyetlen ilyen.

Na engem igazából a szakdolgozók havaznak el teljesen, mert kitolták a leadási határidőt két héttel, így pont nem maradt időm semmire, hiszen a legvégén hajrázik mindenki. Pedig jó lenne Kolozsvár, ha már annyit olvastam rá.
Mi ma kölcsönösen kiöntöttük a lelkünket S-val, kicsit oldódott a stressz (nem egymással kapcsolatban, mhely, folyton beteg gyerek, ilyenek).

Gica, Tőled (is) már akartam kérni, tegyél fel a kicsikről képet amoda, olyan rég láttam! De csak ha Te is akarsz. ;-)

Kép
Kép
irina

Ja, ez lemaradt:
JÓ ÉTVÁGYAT! :-)

Kép
Kép
irina

Kösz, már el is fogyasztottuk kalóriadús vacsoránkat 8)

Szegeden eddig egyszer jártam csak, de én mindig csak beesek a konfikra ugye :wink:
Most is reggel megyünk, este pedig jövünk csoportosan - így olcsóbb a benzinköltség :wink:

Ha eszik Ádi egy nagyot és alszik is, akkor lehet, holnapra jobban lesz :roll:
Gábornak is hamar felugrik a láza, de aztán hirtelen le is megy.

Ja, egy kis beszélgetés ráfér az emberre :roll:
Mi szinte alig látjuk egymást Gáborral, valamelyikünk a gyerekkel van, a másik meg rohangál :roll:
De még élünk :wink:

Kép
vindolanda

Feljebb ment a láza, de legalább a kedve jó volt Ádinak egész nap.
Á, Vindo, nem sima nátha ez, a legtöbbször torokgyulladás, aztán vagy lejjebb megy, vagy nem. Jövő héten vinném Ádit a gyerekpulmonológiára, hátha kiderül vmi... amúgy lehet, hogy valami immungyengesége van (a légúti részeket illetően). Meg ami érdekes, hogy általában péntek estére lázasodik be (ez már a sokadik ilyen alkalom), és hétvégén kulminál a betegsége.
Ja, enni ilyenkor nemigen szokott...
No, megyek dolgozni, mindenkinek jó éjt!

Kép
Kép
irina

Ádinak jobbulást!!

Rugó... Te jó ég... Mi lesz ebből a kölökből? :) :) :)

Kép
Kép
Kép
zdori

Irina!
Jobbulást Ádinak!
Botondnak sem múlik a hurutos köhögése legalább másfél hónapja. Beszedte a második adag antibiotikumot is, de semmi. Nem nagyon szoktam ilyen "izéken" parázni, de ez már aggaszt. És megint szívom az orrát is. :( Sztem holnap reggel megint elviszem a doktornőhöz, hogy nézze meg.
Egyébként semmi baja, nem lázas, jókedvű. Csak ez a fránya köhögés ne lenne.

Tegnap egyik barátnőmmel kinn voltunk a gyerekekkel a Margit szigeten. Lotti most játszóterezett először. Eddig csak nézte, hogy Botond mit csinál. Most pedig egyből csúszdázni akart. Fel kellett ültetni a csúszdára, elengedni és egyedül ellökte magát. Közben hatalmasakat sikított. :lol:

Most elsétálunk választani. :arrow:
Szép Napot!

Ildikó
KépKépKép
sense4

Jó reggelt :)

3/4 kilenckor keltünk 8) Igaz, holnap négykor fogok pontban :roll: :shock:

Irina, nem voltatok még pulmonológián akkor? Jó ötletnek tűnik :roll: Hátha kaptok pár jó tanácsot.
HOgy telt az éjjel?

Szia Dóri :) Erre a rövid bejelentkezésre nem tudok reagálni :lol:

Sense, akkor már változik a játszóterezés forgatókönyve :lol: Lotti a kis csúszda-tündér :wink:

Én hezitálok a hajmosás és a nem hajmosás között - már katasztrofálisan nézek ki, és ki kellene menni a lakásból :roll:

A férfiak Garfieldot néznek, esetleg összeszedem magamat :roll:

:arrow:

Kép
vindolanda

Napsugarast :)

Irina!
Ádinak jobbulást :) Míra uezt játszotta el bölcsis korában :( állandóan légcsőhurutja volt,szerencsére kinőtte,most már szinte semmi baja :)

Vindo!
komoly probléma :) mossak vagy sem :) :) de megnyugtató nem csak nálam okoz dilemmát :) :) :)

Dóri!
s mikor lesz az érettségi?

tegnap Bálint meg túlesett első fodrászos hajvágásán :) mondtam Rnak mikor mentek,ha géppel le meri vágatni mmre a haját válunk 8) olyan édes lett fiam feje :) s mivel az állomás mellet voltak,könnyű dolga volt a néninek :) kifordította B. örült mikor a lámpa pirosra váltot,jött sok esztergomi vonat :) Míra meg pénteken első fogorvos látogatásán volt túl :) afta(ahogy lánykám mondta akna) van a szájában :( s ekészült nagyi által horgolt kissapija ha hazajö lefotozom :) én is csináltam ,az nemsikerült annyira de prototípusnak jó:)

Vindo!
ovival kapcsolatban :) szerintem hülyeség lenne úgy járnia h. kihagytok napokat :) nekik ez egy tök jó program,te is tudsz pihenni :) :) ha akarod ebéd után elhozod,vagy ott alszik :) :)

Anitja,Pocc,Ágica,Meryke,U.Era?????????????????

:arrow:

KépKép
viranka

Ott alszik :lol: :lol: :lol:
Akkor lehet, elhozom majd délben, ha szünnapos vagyok :roll:

Jó fodrászat lehetett :D
Nekem a körmét kellene levágnom, három napja elfelejtem, mikor este elalszik - most meg már akkora körmei vannak, hogy elmehetne horror-filmbe :shock:

Megmostam a hajam. Most rászoktam a naturlandos babasamponra, valahogy jobb tőle :roll:

Kép
vindolanda

Halihó :lol:

Viranka kérünk képet a megnyírt Bálóról és a horgolt sapis Míráról :lol:
Vonatos hajvágás, jót mosolyogtam :lol: :lol: :lol:

Vindo nekem is kéne hajat mosni :roll:
Talán este ráveszem magam :oops:
Nálunk skypolás közben volt pénteken körömvágás 8)
szinte észre se vette :D

Dóri jó tanulást
Mikor lesz az érettségid?

Sense csúszdázó Lotti :lol: :lol:
édes kis sikongatós nagylány :lol:
jobbulást Botinak++++++++++++++

Irina milyen éjszakátok volt?
Belázasodott Ádó?
Jobbulást neki+++++++++++++++++++++++

Minitali, 20.-án kedden. Jó lesz mindenkinek?
Irina, ez baba-mama tali :D
a csajosbuli talán Sensenél lesz, szerintem valamelyik péntek vagy szombat délután/este, úgy a pasik is könnyedén be tudják vállalni a manókat :D
Nem tudják, a "holnap dolgozom és nem érek rá így ma este vigyázni a gyerekre" dumát bevetni 8)

Tündi végre előkerültél te is :lol:
munkával mi újság?

KépKép
Kép Kép
l.móni

Mi már voltunk szavazni, vásárolni.
Mindjárt megyek főzni.
Sárgaborsó krémleves lesz meg lángos. Fehér lisztből meg rozslisztből.
Elég egyszerű menü lesz most szerencsére
8)
Lejárt a gép, mennem kéne teregetni.
De nincs sok kedvem a mai naphoz :?

Vindo körfűrészes Rugó nagyon tuti :lol: :lol:
( megint javítanom kellett a neved.Ma folyton rosszul írom :roll: )

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sziasztok!

Életjel... :oops:

Megvagyunk, minden rendben van, csak sokat megyünk vagy megyek... ;)
Tegnap fellépett Dunaújvárosban a Bad Boyz + Horváth Tamás, barátnőmmel elmentünk megnézni őket, nagyon jó volt az egész műsor hangulata, utána barátnőmhöz dumaparty, 3-kor értem haza... :)
Szelike Anyunál aludt, délután megyek érte, most még mosok vasalok, befejezem a tegnap elkezdett takarítást.
Szelike nem szívesen megy bölcsibe, mióta megvan a kutya... :? Állandóan itthon lenne vele, de játszani még nem tudnak, csak kerítésen keresztül szoktak ismerkedni, mert nagyon felugrál még a blöki... :roll: De már neveljük! ;)

Remélem, mindenki jól van, próbálok visszaolvasgatni.

Ja, a tali után Szeli végig aludt a vonaton! ;) Másfél órát! :shcock: :lol:

Kép

Kép
regcsiken14

Hajvágás Szelinél is volt, muszáj neki frufrut vágni, mert a hajcsat nem tartja meg a haját, ha eltűzöm... :? Meg hátul is lett vágva a végéből. Cuki lett! :)

Én tegnap főztem 2 napra: bugaci húsgombóclevest és grízes tésztát (Apának), de a tésztát mind megette... :shock:

Kép

Kép
regcsiken14

Halihó!

Életben vagyunk mi is, lassan éledni látszok én is.
Csak nagyon sűrűsödik az életem. Annyi dolgom van, hogy ki sem látszom belőle.
Alvás minimumon és most nem Bercó miatt. Ezen a héten végigaludta az éjszakát mászkálás nélkül. Csak annyit változtattam, hogy nem a mi ágyunkban altatom el, hanem a sajátjában. Így nem kell áthurcolnom az éjszaka közepén.

Tegnap suliban voltam, esetmegbeszélő szeminárium volt, én is bemutattam. Legalább ezen is túl. Egy pipa megvan. :lol:
De ma is nagyon korán keltem, Dávid indult Bp-re, elődöntőre. Kivittem a találkozójuk helyére, meg vásároltunk is még előtte néhány dolgot, amit nem tudtam csütörtökön megvenni neki. Még jó, hogy a Tesco parkolójából indultak. :wink:
Most ennyit, kicsit foglalkozom az ebéddel.
Szerintem Bercóval alszom majd kicsikét, legfeljebb az óravázlataimat du-n, este, éjszaka írom majd meg. Csak én is bírjam kávéval!
dmaggie

Tali: Jó a 20-a! :) Hánytól? Vigyek tiramisut? 8)

Kép
Kép
Kép
gremese

Mesi tiltakoznom kéne, hogy ne mert hozzánk jöttök vendégségbe de nem tudok 8) :lol:
Igen, igen, igen :lol: :lol: :lol: :lol:

Maggie azért próbálj meg egy kis pihenést beiktatni :roll:

Regi milyen a bugaci húsgombócleves?

KépKép
Kép Kép
l.móni

Helló!

Móni válaszolva semmi jó.. :( Itthoni megy a másikról :(

Én sem tudom,hogy milyen lehet :roll:

Szavazáson túl vagyunk,most pihi van.. :) (fiúk részéről)

Jobbulást Ádinak!!!
varga tünde

Ja ezt nem írtam,hogy kerek legyen a kép: egy távoli ˝nyuszika˝ hozott két nyuszit,nem tudom mi lesz velük,de én etetem őket meg minden meg sz..tam :?
varga tünde

Sziasztok!

Jobbulást minden kis betegnek!

Minitali nekünk ismét kimarad...

Sense, Lotti édes lehetett :) Fruzsi játszóterezik egy ideje, mindent szeretne csinálni, amit Zsófi, szóval hintázik, csúszdázik, mint a nagyok :) De régen is volt, hogy csak aludt a babakocsiban a játszótéren :) Legjobban homokozni szeret :lol:

Én is megvagyok, hányok, de amúgy jól vagyok, és iszonyatos ütemben nő a hasam :shock: Az előző két terhességemhez képest ez nagyon meglepő :)
Vendég

Sziasztok, csak gyorsan :wink:

Panndi, szegény, ezzel a hányással :?
A pocakodat majd fotózd ám le :wink:

Tünde, újabb házikedvencet fogsz gondozni? :wink:

Szia Maggie :D

Rugónak új szava van, az hogy: egészségére (koccintáskor). Így hangzik: egészssssissi :lol:
Még vízzel is koccint :lol:

Rengeteget voltunk kinn, sokat kertészkedtünk, tricikliztünk, voltunk a városban. Jól kifáradt szerintem, most szalámit majszol meg kenyeret.

Hamar lefektetem, sasolom egy kicsit a választási eredményeket, pakolok, aztán szerintem tíz körül fekszek, mert négykor kelek :wink:

Szép napot mindenkinek :arrow:

Bocs, ha valaki kimaradt, emlékezetből írtam.

Kép
vindolanda

Móni! Nagyon finom! ;)

Húsos szalonnát megpirítasz, rá a hagyma, majd sárgarépa, fehérrépa, megpárolod, felengeded vízzel. Só, borssal és pirospaprikával szoktam ízesíteni, meg valahol babérlevelet is olvastam, hogy tesznek bele. Aztán amikor félig megfőtt a zöldség, a kis gombócokat (darált hús, fokhagyma, só, bors, p.paprika, tojás, zsemlemorzsa) beledobálom, és megfőzöm. A végén tejfölös habarással behabarom. 8)

Kép

Kép
regcsiken14

CSak gyorsan bekukk...

Panndi!
Csak nem ketten vannak odabenn? :wink:

Kép
gica1

Olvastam, csak reagálni nem tudok. :oops:

Most éppen Zsozsikámnak tüszős mandulagyuszija van, a füle is "megmozdult", így már hoztam is neki antibigyót az ügyeletes gyógyszertárból. Egyébként a betegségtől függetlenül rettenetesen horkol/kerreg - nem is tudom kifejezni hogy veszi a levegőt -, ezért 3 éves kora után kivetetjük a manduláit. Ez mondjuk a fülproblémára is megoldás, az alvásra is és az egymás utáni mandulagyulladásra is.

Remélem 20-án tudunk menni, és akkor viszünk somlóit is! :)

Belevágtam a turbó fogyókúrába, kedden kezdtem, érdemben szombatig csináltam, mert ma vendégségben voltunk és keményen megszegtem mindent 8) . Ezalatt a négy nap alatt lement 1,5 kiló. Holnaptól folyt. köv. péntekig (hétvégén röplabda kupám van Jászberényben). Kemény nagyon, míg az ember gyomra nem áll át a kicsi és kalóriaszegény adagokra.

Még valami: Nem adjuk el, nem fog belemenni!

Nem egyszerűek az éjszakáink, Zsozsi ha felriad, általában azért van, mert rosszat álmodik, sír, meg kell vigasztalni.
Gegi is sokszor felsír, a foga miatt (jönnek a szemfogai) vagy szomjas/éhes.

Na megyek is.

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok! :)

Panndi, én nem is hiszem a pocaknövést! :)

Vizsgám május 17-én lesz, a gyakorlati... :S Kissssssé el vagyunk maradva...

Megyek is ismét. De olvastam, csak nem tudok többet írni... :oops:

Jó éjt!

Kép
Kép
Kép
zdori

Sziasztok Lányok!

Már itt is vagyok. Éjjel aludtam másfél órát, 3/4 12-től 3/4 egyig. Akkor Rugó ébredt, bedugult az orra. Aztán bepisilt, később bekakált :roll: Fél négykor G. lefeküdt aludni, és szerencsére R. is kidőlt négykor, én meg kelhettem is fel :wink:

Két karika van a szemem alatt :mrgreen:

Ja, és Rugónak hőemelkedése van. Nem mozdult feljebb, így nem kapott semmit sem. Hátha a fáradtság is szerepet kap benne. Csanába viszont ma nem megy, G. beviszi a munkahelyére meg egy egyesületbe, ahol ma tevékenykedik. Persze ha nem lesz lázas.

Irány Kunhegyes :arrow:

Jobbulást Geginek!

Kép
vindolanda

Vindo! Látszik, hogy keveset aludtál. :) Zsozsi beteg.
Én minden év decemberében röpikupán vagyok Kunhegyesen. :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Reggelt!

Túl végre egy kegyetlen rossz délutánon :(
Nagyon rosszul voltam, felállni sem nagyon tudtam.
Z is kellően megijedt.
Elegem van a hidegfrontokból.
Ma már kicsit jobb. Alig feszül a hasam a tegnapihoz képest :roll:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Mesi jobbulást Zsozsinak.
20.-áig még biztos rendbe jön :D

Panndi el sem hiszem, hogy látszik a pocid :D
képet :D

Vindo hátha tudsz az úton aludni :roll:
te se vitted túlzásba az éjszaka a pihenést :roll:

Regi ez jól hangzik.
Lehet valamelyik nap kipróbálom :D
az nem baj ha a fehérrépát egészben rakom bele és kiveszem vagy esetleg kihagyom? :roll:

Tündi biztos összejön nyárra valami jó kis munka+++++++++++++

Kaqk merre vagy?
Emma visszarázódott már a régi kerékvágásba teljesen?

Jó gumilepedőt elfogadható áron, nagy ágyra hol tudok venni?
Kéne cicusomnak.
Éjszaka mindig száraz marad a pelus. Jó volna megpróbálni, hátha............. :D

KépKép
Kép Kép
l.móni

Jó reggelt,

eltűnésem oka az egy évesem első partyja 8) szombaton bevásároltam, majd megcsináltam a husikat, Péterkével megcsináltuk a joghurttortát ( szó szerint rendesen segitkezett ám)
Vasárnapra maradt a hidegtál és a 2 féle sali , meg terités.....jaj azért fárasztó volt, de jól sikerült 8)

dobok pár fotót, bocsika lehet sok is lesz:
Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Heni
KépKép
heni81

Boldog szülinapot Áronnak :lol:

Szuperek a képek :lol: jó kis buli lehetett :D

KépKép
Kép Kép
l.móni

Áronnak boldog szülinapot :) :)

KépKép
viranka

Jó reggelt!

Nagyon boldog 1. születésnapot kívánok Áronnak! :)
Jó nagy fiú lett már :)

Zsozsinak jobbulást! Turbó fogyókúra kemény, én is csináltam, de hatásos, az biztos :)

Hasamban csak egy baba van, elég nekem egyszerre :wink:
Vendég

Halihó, lányok!

Mesi, jobbulást a kicsiknek, de gyorsan! Megértelek, én is mandulás voltam, ki is vették nekem is. Jobb lett a helyzet sokkal. Húgomnál vártak, de később sem javult a dolog.

Vindo: izgalmas éjszakád volt ;-) remélem, Rugó nem lesz beteg

Mónikám, ne ijeszgess!!! Vigyázz magadra!!!

Heni: csodásak vagytok, megzabálom Áronkát a képeken! Isten éltesse sokáig!

Sajnos 20-án délután nekem programom van, de a csajbulira mindenképpen el akarok majd menni.
Köszi mindenkinek, aki gondolt ránk! Ádi még mindig beteg (szerencsére a láza moderált, de sajnos tartós), így szerintem lefújom a konferenciázást, semmi időm nem volt és lesz felkészülni (hát egy fél napom lenne rá, az kevés), plusz a szakdolgozók leveleinek özöne (leadási határidő hétfőn). Csak a vonatjegyet tudjam visszaváltani, egy vagyon volt.

Kép
Kép
irina

Ádinak is jobbulást!
Vendég

Köszi csajok:-)

Ádikának jobbulást!

Panndi pocifotó?????

Móni front :evil: tarts ki!Nagy méretű gümilepedőt nem tudom hol kapni , a kiságyas semmit nem ér, de az ismerősöm azt ajánlotta, hogy viaszvászon asztal teritőt szoktak sokan tenni a a lepedő alá, biztos van neked is otthon.

Heni
KépKép
heni81

Hahó!

Áront és családját Isten éltesse!!!

Kép
Kép
Kép
zdori

tegnap mondom Bnak megyünk szavazni.Nagyon boldog lett rohangált fel alá,egyszer csak megáll arca elkomorul s megkérdi:Anya ott ki fog énekelni? :lol:
Míra bement Apjával a fülkébe,mondja:Apa a virágosra szavazz :) :)

Móni!
bakker vigyázz már magatokra!!!Z meg figyeljen már kicsit Rád!!!!!!!!!!!

Panndi!
pocakfotót :)

KépKép
viranka

Vigyázok magamra csajok. Tegnap egyértelműen a hidegfront tett be.
Vera, Z ma nem ment dolgozni. Nem mert a tegnap délután után.
Húzta a száját a főnöke de ez van :roll:

Tegnap Gréti a szavazáson azt értékelte, hogy az ovinál volt.
Sürgetett minket, hogy haladjunk mert menne ki játszani :D
Míra édes :D

Irina elviekben kötelesek visszaváltani a jegyet.
De jobban jársz ha a felhívod őket és megbeszéled velük.
De még a hét elején, hogy aztán ne fogják rá arra, hogy már használtad csak nem kezelték le.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sziasztok!

Megjöttem én is.

Jajj Móni,vigyázz nagyon magara!!!

Ádinak is jobbulást!!Szörnyű,hogy szegény már megint lázas és,hogy nincs rá normális megoldás!!

Áronnak boldogságost!!!

Mi megvagyunk,kaki témáról nem beszélek...
Nekem mennem kellett volna 26 hetes uh-ra ami kimaradt! :shock:
Egyszer mondta a védőnő,hogy majd menni kell de a papíron nincs feltüntetve(ahol minden vizsgálatot külön leírnak,hogy mikor hova!)
Én meg teljesen elfelejtettem!!
Holnap a nőgyógyászhoz kell visszamennem,kenet eredményéért (előre félek!!) És mondom neki,hogy vizsgáljon is meg!
Aztán szerdán akkor bemegyek uh-ra,na attól meg már most gombóc van a gyomromban,nekem ezen a két dimenzióson mindig látnak valamit,vagy pont ellenkezőleg,nem látják amit kéne :cry:
Ennek tudatában....

juba0

Sziasztok!

Móni
! A fehérrépát én se szeretem, de az íze kedvéért bele szoktam főzni (Apa meg is eszi).
Front: :evil:

Árom már 1 éves??????????????? :shock: Hogy megy az idő?!
Boldog születésnapot neki! :)
Heni! Szép a torta, meg a hidegtálak is nagyon guszták! :)

Én is fogyózok, csak mindig elszúrom valamivel... :( A múlktor a húsvét tett be. És ilyenkor mindig ugyanonnan indulok... De most már remélem, nagyobb kitartásom és akaraterőm lesz, mert alig jönnek rám a ruháim, minden feszül... :evil:

Kép

Kép
regcsiken14

Képzeljétek, hétvégén 14 kutya volt a kiképzésen, úgyhogy Zsoltinak két csoportra kell szednie a csapatot!!! Annyira örülök!!! :D Ráadásul most építőipari munkákat is kapott, úgyhogy szegény egész héten dolgozik, de legalább összeszedjük magunkat egy kicsit! :) Van mit behozni... :roll: (Remélem, ez így is marad!!!!)

Ja! Viaszos vásznat én is hallottam gumilepedő helyett!!!!! 8)

Kép

Kép
regcsiken14

Zsozsinak jobbulást!!!
Ádinak is mielőbbit!!!

Csajbuli mikor lesz és hol???

Kép

Kép
regcsiken14

képek :)
Bálint rövid hajjal egyen "mosollyal" :wink:
Kép
ezt én horgoltam :)
Kép
a többit nagyi :)
Kép Kép
Báló is felpróbálta :) Kép

kisfiam ma akkorát esett motorral,h. csak na :( felső ajka feldagadt tiszta Angelina Jolie :) fogai szerencsére megmaradtak

KépKép
viranka

Vera jaj de szépek a gyerekek, te meg nagyi ügyesek vagytok:-)

Szülinapi ajándék:
Kép Kép Kép

és meglepett minket pár lépéssel is:
http://www.youtube.com/watch?v=7LZNGZQeVtU

Regi
:D :D :D :D +++++++ apának

Heni
KépKép
heni81

Rugó sajnos beteg, holnap vészforgatókönyv, jönnek anyósomék, már csak nekik tudtunk szólni, minden ötletünkből kifogytunk :roll:

Megyek, langyi vízben megmosdatom.
Ment a hasa is, mikor hazajöttem 39,3 volt a hóna alatt.

G. egész nap meg sem mérte a lázát, meg nem is adott neki semmit :roll: Naturálisan kezelte :shock:

Nem tudom, mikor tudok jönni. Holnap vizsgáztatok, órát tartok.

Ahhoz képest elég dinamikus vagyok, hogy mennyit aludtam.

Rengeteget caplattam, Kunhegyesen végig esett az eső.

DE beültem egy cukrászdába is egy könyvvel.

Megyek.

Kép
vindolanda

Mert volt egy óra holt időm.
Megyek zuhanyozni előbb, most leült Bud Spencert nézni.

Szuper képek 8)

Ja, Mesi, elég fáradt voltam.

Én most voltam először Kunhegyesen. Jövő héten megyek még vissza.

Móni, sajnos nem nagyon tudok aludni a buszon-vonaton. Nappal sem vagyok egy nagy alvó.

Bocs, most csak ennyire futotta.

Kép
vindolanda

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?