Tünci,
Na végre, hogy jobban vagytok!
Csilla,
Örülök, hogy minden rendben!

Tényleg a genetikai uh számít, nem az AFP értéke.
Lanyané,
Remélem gyorsan elmúlik az árpa! Kíváncsi vagyok a gyerkőcök szobájára!
Szép a súlyuk a babáknak, még csak a 24. hétben vagy és már 850 és 880 gr-osak! Ez igen!

Nekem a betöltött 26. hét után voltak 900 és 950 gr-osak, és azt mondták ez teljesen jó. Sajnálom a diétát, próbáld meg tényleg az édességet kiküszöbölni!
Fanni,
Nekem a Brendonos változat van a hastartóból! Szinte ugyanaz mint a tiéd, csak elöl a hasnál is van egy vékony mikroszálas anyag, és kb. ugyanaz elöl a gumi szélessége mint a tiédnél.
De jó ez a Timmermannos oldal, ezt nem ismertem!
Juci,
Hogy mennyire drágák a kiscsajszik, és hogy dumcsiznak! Meg kell őket zabálni!
Gica,
Várjuk a képeket!
Sterilizálással kapcsolatban én biztos fogok, nem tudom engem megnyugtat!

De persze mindenki úgy csinálja, ahogy jónak gondolja, nem biztos hogy fontos. Ez szinte ugyanolyan mint a légzésfigyelő. Először haboztam mi legyen, de mára már eldöntöttem, hogy mindenképpen fogunk venni.

Most hallottam ismerősi körből, hogy volt értelme, mert életet mentett, ez engem teljesen meggyőzött, mert ugyan tényleg nagyon pici esélye van annak, hogy gond lenne, de azt hiszem, mégis nyugodtabban fogok aludni!
Szanet,
Hű ez nagyon durván hangzik!
Banika,
A feketében nem is látszik akkorának a pocód, előnyösem slankosít!

Jól bírod a munkát! Mondjuk én is nekehezen ülök meg a fenekemen, mindig megyek valahova. Pakolászok a háznál, vagy vásárolok, na persze sokáig nem bírom, de a fekvés nem megy olyan könnyen.

Pedig kéne. A dokim is mondta.
Tonti,
Remélem rendeződnek az éjszakák!