A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Ikrek + Veszélyeztetett terhesség

Tontica!
Megírod priviben az email címedet, ahova el tudom küldeni a képeket?
Mi almát, barackot, banánt, körtét ettünk már. Most akarok meggyet adni nekik. Husit még csak a csirkét kóstolták. Májjal hogy álltok? Azt felétek ehetnek egyáltalán?
Tényleg a védőnéni azt mondta a héten, hogy elkezdhetjük a babajoghurtot. De az nem okoz tejallergiát? Nem nagyon tudtam vele beszélni, mert pont ebédkor jött és az elég zajos szokott lenni.

Szanet!
Hú, hát nem semmi, amin keresztülmentek. Nekem sajna nem indult be a tejcsi, vagy legalábbis túl hamar kezdtem a tápit adni, nehogy éhenhaljanak a lurkók. Kitartás, biztosan kialakul majd a dolog. Mi tápisok voltunk és 4 óránként ettünk. És cumiztunk is, hiszen a cicit valamive pótolni kellett...

Csajok!
Én még most is szoktam sterilizálni, pedig a mi lurkóink már nagy lovak. Valahogy megnyugtat a dolog, hogy a tápis cumisüvegeket kifőzöm. Én ugyanis ezt a hagyományos módszert követtem, és bevált.

Juci!
Köszi a linket.

Andi!
Édesek a lurkók.

Na lépek
Puszi
Gica

Kép
gica1

Sziasztok!

Atjavitott tabla:
Kép

Binyek Zoe :lol: : Ezer bocsika, en tenyleg azt hittem hogy Teged igy hivnak! :roll:

Szanet: kitartas es tedd azt amit jonak latsz, Te tudod a legjonnan mit akarnak a babaid! (Azert en min. 2 orat kibiratnak Veluk kajcsi nelkul. :roll: :oops: :lol: )
Az enyemek 4 orankent esznek bi-bi-bi! :mrgreen:
En csinaltam a suttogos napirendet es nagyon jo volt, kajcsi, jatek es alvas, egesz kicsi kortol sot ujszulott kortol ajanlja es kb. 5-6 honapos korig azt hiszem vagy lehet nem jol emlekszem.
En Annam se nagyon akar mar cumit aminek en nagyon orulok, most alvasnal is en beleraktam a szajaba O meg kikopte, ellenben Alex este tobbszot folkel hogy cumit akar. :(

Lanyane: szuper hogy minden ok es jo sulyban vannak a bebik! En nem tudom hol van ilyen tablazat talan a babaszoban. De fejbol kb. tudom hogy 28 het 1000 g. korul, 30 het 1200- 1400 kilo korul. Szoval a Te babaid jo nagyok!
:D

Banika: "Ami nem pusztul el 65 meg 75 fokon,az megérdemli,hogy életben maradjon." :lol: :lol: :lol:
A mikros sterilizalo nagyon jo, kenyelmes!!!
Kar hogy feketeben vagy, nem latszik olyan jol a poci.

Tundi: nem teszel uj fotokat?

Gica: haaaa nezd man, milyen hulye vagyok! Elfelejtettem megadni az e-mail cimemet: tontica@citromail.hu
Bocsi!
Szerintem a direkt bebiknek valo joghurtbol kivonjak az allergizalo dolgokat, ra is van irva csak nem nagyon ertem. :?
Majat meg nem ettunk, arrol nem ir semmit a papir, majd megkerdezem a doktornot. Meggy itt nincs csak a nagyim konzervje, de gondolom az nem jo.

KépKép
KépKép
tontica

Lányok :P
Mi az a suttogó? Egy könyv? Ki írta? Érdemes beszerezni?

Lanyané :P
Az alvás nekem is rosszul megy, mert nehéz a hasam... Előedzünk :wink:
A súly nem mérvadó. Ha a gyerek feje kicsit nagyobb, máris jóval nagyobb súlyt fognak mondani. Ami fontos, azok a méretek. Rajta kell legyen a papírodon és úgy tudod megnénzi ebben a táblázatban, hogy hétre is megfelelőek-e az adatok:
http://www.mamanet.hu/modules.php?name=Text&tid=8

Ezen az oldalon pedig ha beírod az utolsó mensi 1. napját, kiírja, hogy a babád mekkora lehet épp ma. Súllyal, méretekkel.
http://www.timmermann.hu/index.php?m=szules_kalkulator

Banika :P
A feketében tényleg nem is nagy a pockód.

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

szép jó reggelt!

Suttogó egy könyve igen,Tracy Hagg írta, én vasárnap vettem meg, most olvasom, bár lassan heledok vele. Melyik rézében van benn az ikres napirend? én még azzal nem taliztam.

Binyek, az enyéim kezdettől fogva tápszeresek voltak, azt tudom hogy tápszerrel könnyebb átvészelni az éjszakát, de nem egy tápszeres baba/iker van aki nem alussza át az éjszakát. sztem szoktatás kérdése az egész.

én akkor el sem mondom mennyi időnként sperilizálom a cumis üvegeket! Tontica, akkor én nálad is lustább vagyok! de tényleg mindenki úgy csinálja ahogy akarja! nem lehet őket mindig burokban tartani.

Fanni teljesen együttértek veled! A súly nem mérvadó. a terhességi hét számít.

szép napot!

Zs.

zsuzska80
Szombathely

Szanet!
Ne akard egyik szopitól a másikig egyből kihúzni a 3 órát.Etesd meg őket és utána bírj ki egy órát!Nagyon hosszú lesz!Biztos végigordítják,de nem lesz semmi bajuk tőle.Lehet,hogy elfáradnak és bealszanak...Ha nem,akkor is többet fognak enni,mint 10,mert kisírják magukat.Akkor megint tudod húzni egy órát és így tovább....Másnap már 1.5 óra legyen a két szopi között.Biztos,hogy nagyon nehéz lesz,de keményítsd meg a szived,mert nem csak neked,hanem nekik is jobb lesz,hidd el!Szerintem hullafáradtak lehetnek!Ilyen piciknek még egész nap aludni kéne....
Gondolj arra,hogyha bent maradtak volna a kórházban(hála isten,hogy nem),akkor ott tutira csak 3-4 óránként kaptak volna enni és hiába sírnak,nincs ki dajkálja meg etesse őket elöbb,mégis ellettek volna.Nem buták ám ők,rájönnek arra gyorsan,hogy mivel mit lehet elérni és mikor nem érdemes cirkuszolni.Csak légy erős,mert "ki fognak csinálni"! :wink:

binyek

Jo reggelt!

Borzalmas ejszakank volt, Alexem az utobbi napokban mar szinte orankent kelt a cumiert igy elvettuk Tole, folkelt 3 korul es haromnegyed 4-ig sirt aztan elaludtunk es 5-tol font vagyunk megint vagyis most raktam le az agyaba, meg nem sir, hulla faradt lehet. Muszaly volt mert mar hetek ota alig elunk. Annam viszont nem keri a cumit es egesz ejjel nelkule aludt, most reggel kajcsi utan is ugy raktam vissza es siman visszaaludt. Vele szerencsenk van!
Remelem a mai este mar jobb lesz! (a szomszedok nagy oromere :roll: )
Amugy egy szot se szolhatnak mert az alattunk levo kislany is allandoan ordit ejszaka. :evil:

Fanni: igen, konyv, nekem tetszik! Mind a 3 resze megvan.

Zsuzska: nalam lustabb? :shock: Ah, nem!!! :lol: Ikres napirend nincs a suttogoban sot ikrekrol alig ir.

Binyek: ezt nagyon jol leirtad! En is sokszor belegondoltam hogy mennyit sirhatott Anna mig bent volt a korhazban, ott senki nem babusgatta. :roll:

KépKép
KépKép
tontica

Tünci,
Na végre, hogy jobban vagytok! :D

Csilla,
Örülök, hogy minden rendben! :D Tényleg a genetikai uh számít, nem az AFP értéke.

Lanyané,
Remélem gyorsan elmúlik az árpa! Kíváncsi vagyok a gyerkőcök szobájára!
Szép a súlyuk a babáknak, még csak a 24. hétben vagy és már 850 és 880 gr-osak! Ez igen! :wink: Nekem a betöltött 26. hét után voltak 900 és 950 gr-osak, és azt mondták ez teljesen jó. Sajnálom a diétát, próbáld meg tényleg az édességet kiküszöbölni!

Fanni,
Nekem a Brendonos változat van a hastartóból! Szinte ugyanaz mint a tiéd, csak elöl a hasnál is van egy vékony mikroszálas anyag, és kb. ugyanaz elöl a gumi szélessége mint a tiédnél.
De jó ez a Timmermannos oldal, ezt nem ismertem! :wink:

Juci,
Hogy mennyire drágák a kiscsajszik, és hogy dumcsiznak! Meg kell őket zabálni! :D

Gica,
Várjuk a képeket!

Sterilizálással kapcsolatban én biztos fogok, nem tudom engem megnyugtat! :oops: De persze mindenki úgy csinálja, ahogy jónak gondolja, nem biztos hogy fontos. Ez szinte ugyanolyan mint a légzésfigyelő. Először haboztam mi legyen, de mára már eldöntöttem, hogy mindenképpen fogunk venni. :oops: Most hallottam ismerősi körből, hogy volt értelme, mert életet mentett, ez engem teljesen meggyőzött, mert ugyan tényleg nagyon pici esélye van annak, hogy gond lenne, de azt hiszem, mégis nyugodtabban fogok aludni! :oops:

Szanet,
Hű ez nagyon durván hangzik! :shock:

Banika,
A feketében nem is látszik akkorának a pocód, előnyösem slankosít! :lol: Jól bírod a munkát! Mondjuk én is nekehezen ülök meg a fenekemen, mindig megyek valahova. Pakolászok a háznál, vagy vásárolok, na persze sokáig nem bírom, de a fekvés nem megy olyan könnyen. :roll: Pedig kéne. A dokim is mondta.

Tonti,
Remélem rendeződnek az éjszakák!

Kép
rebe
Dunaharaszti

Kepzeljetek, megyek be a kisszobaba hogy megnezzem a gyerkocoket mivel nagyon csendben voltak, Alex fole hajolok es mit latok, dragam bekesen szunyokal a cumival a szajaban. :evil: :oops: :lol: Ott volt az agyaban, fogta es egyedul berakta a szajab. :lol: Na, en kivettem ovatosan es azota is alszik.

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok!

Sajnos nálunk lecsapott a RÉM! Úgy engedtek ki minket a kórházból, hogy mivel a gyereknek "roncs" a tüdeje, hajlamosabb lesz a felsőlégúti, hurutos betegségekre. Lehetnek asztmaszerű fulladásos rohamai stb.
Annyira bíztam benne, hogy ezt már tényleg megússzuk, hát nem.
Dorka tegnap kétszer hányt a köhögéstől, egész éjjel kínlódott, egyszer azt hittem megfullad a karomban, mire felköhögött valami váladékot...
Most jöttünk a dokitól, hörghurut, kaptunk inhalálókészüléket a gyógyszerhez, naponta ötször-hatszor kell sóoldattal, kétszer (ha nagyon fullad háromszor) a gyógyszerrel inhalálni. Ez elporlasztja a gyógyszert és közvetlenül a beteg területre jut, nem terheli a szívét, ami ugye a rossz tüdő miatt egyébként is keményebben dolgozik. Hétfőn kell visszamenni, állapottól függően szakorvosi konzíliumot fog kérni a doktornő. Olyan jó lenne a tüdőgyuszit megúszni!
:cry: :cry: :cry:

Judit

jucicuki

A suttogó 1. részében van ikres napirend.

eldöntöttem, hogy tényleg megkeményítema szívem és vhogy visszaállítom őket a 3 óránkénti evésre. sajnos nagyon rossz lesz nekem, de csak kibírom, h sírnak.
arra gondolok, h ez így nem mehet tovább.

ma este viszont kis tündérek voltak. ettek fél 8 kor, 12 kor hajnal fél4 kor Anna, fél 5 kor pedig Janka.

szanet

Juci: :cry: ez nagyon durva! Sajnalom! Remelem minden rendben lesz!!! Tudom milyen ez, Annaval meg korhazban is voltunk emiatt, meg fogtok gyogyulni, kitartas!!!

Szanet: nagyon nehez lesz!!! En mar a siras hataran allok mert Alex egyszeruen nem tud elaludni cumi nelkul es ordit az agyaban. Muszaly megtanulniuk mert kesobb hasznukra vallik. Gyerkoceidnek nem faj majd a pocikajuk es nem lesz orok faradt anyukajuk aki turelmetlen Veluk (mert aki faradt az turelmetlen) es gyerekeimnek meg muszaly megtanulni cumi nelkul elaludni/visszaaludni mert ez az orankenti keles nagyon kegyetlen ejjel amikor allandoan vissza kell dugdosni a cumit a szajukba. :evil: De utalom ezt! Na, megyek megnezem mi van Veluk. :cry:

KépKép
KépKép
tontica

szanet légy erős ha átszoknak a napirendre nekik is jobb lesz,ügyi anyucijuk vagy :wink:
juci nagyon rossz olvasni,hogy szegénykék ilyen rosszul vannak,de bízzunk abban hogy igenis meg fognak erősödni mert ők kis hősök tudod,ha meg picit nagyobbak már tudtok sóbarlanba vagy sószobába is menni ami nagyon jó,tudom nem lehet összehasonlítani de gyerekkoromban asztmás voltam,aztán szépen montmár a légzésfungción olyanokat fújok,hogy röhög a dokinéni,hogy menjek már haza :lol:
tontika :D de kis édes alex,elfáradt és ő okos és elaltatta magát :D zabálnivaló :D
banika csini feketepárduc :wink:
rebe akkor megnyugtattál,hogy jó sújban vannak :wink:
fannni köci a táblát,képzeld a kalkulátor szerint 550gr nak kéne lenniük :D az azért vicces lenne vagy oriásbébikéim vannak :D
képzeljétek az éjjel annyira megilyedtem,olyan görcs állt a vádlimba,szépen alszok egyszercsak belehasít valami a vádlimba azt hidtem valaki levágta a lábam :oops: olyat ordítottam uram majdnem elájult jól beparázott hogya pocakomal van valami vagy görcsölök,aztán elmazíroztuk bedobtam egy magnéziumot kicsit jobb volt de most próbálom polcolni nagyon a lábam mert curvára fájnak.szemem gyógyul :wink:

lanyané

Lanyané :P
Egy calciumot is dobj be! S ha görcsöl a lábad, akkor mindig magnézium+calcium. Van pezsitablettában és nekem szinte azonnal hat!
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Judit :?
Ki fogja nőni, de nagyon rossz lehet most. Betegségből betegségbe :(

Binyek :P
Én is azt hittem, hogy Binyek Zoé vagy :D Ugyanis mikor Tontinak megadtad az adataid teljesen úgy tűnt, mintha az a te nevedhez tartozna :lol:

Tontica :P
Miért nem aludhat Alex cumival? :shock: Ennyire cumi ellenes vagy?

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Hétfőn reggel 8-ra megyünk, 10-kor műtét....Na, most keztedm el izgulni.... :shock: :oops: :D

Kép
babyteve2

Na ezért próbálom én majd azt,hogy egyáltalán ne legyen cumi,mert utána csak a gond van vele! :roll: De hát majd elválik,hogy sikerül-e...

Szanet!
Gondolok rád!És szorítok! :wink: Ha máshogy nem megy,akkor próbáld betenni őket a babakocsiba és tologatni vagy elvinni őket autóval egy körre,csak teljen az idő....hogy meg tudjanak éhezni újra!

Judit!
Szörnyű élmény lehet,amikor az ember gyereke a kezében "fuldoklik"! :cry: Jobbulást nektek!

binyek

Babyteve :P
Akkor hétfőn már igazi anyuci leszel! Szuper, nagyon drukkolok és várom az sms-ed. A hétvégén fel tudsz készülni lelkileg, nem lesz semmi baj, ne izgulj!

Rebe :P
Nekem olyan is van, "Anita" nevű, kölcsön kaptam. Kényelmes nagyon, de a derekat nem tartja annyira, mint a gyógyászati... ja és azért a pocit sem... Eddig azt hordtam, és akinek egészséges a gerince és nem fáj a dereka, szerintem annak elég az is!

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Judit! Mi is hasonlón mentünk keresztül. Nekünk salvus vízzel kellett inhalálni. Puff-olni kell?

Kép
Kép
labasv

Mi az a puff-olás? Akkor gondolom nekünk nem kell :oops:

Judit

jucicuki

jucicuki

köszi fanni akkor calciummal :wink:
juci nagyon jók a videók jöhet még :D
babyteve hétfőn szurkolunk nagyon :wink: ügyik vagytok :D

lanyané

Babyteve, hajrá, hajrá! Ne izgulj, minden ok lesz, majd mi izgulunk helyetted is :wink:

Puszi!

Judit

jucicuki

A puff: Vigantol nevű gyógyszer. Olyan, mint az asztmásoknak, így be kell lélegezni, tudod, ők a szájukba fújják, babáknál egy szerkezetet tesznek a pofi elé, és abba fújják bele, ők meg belélegzik. Ez a puff. Ténylg ez a neve :lol:

Kép
Kép
labasv

Juci,
Itt is, jobbulást nektek! A picurok meg tündériek a videón!

Szanet,
Biztos baromi nehéz lesz hallgatni ahogy sírnak, de tényleg nem tehetsz mást! Kitartás!

Babyteve,
Juj de izgis! Nagyon szorítunk hétfőre! :wink:

Kép
rebe
Dunaharaszti

Sziasztok!

Babyteve: hu de hosszu lesz Nektek ez a hetvege! :D Nagy drukk hetfore!

Jucicuki: nem semmi a nevetos video, nagyon edesek! :D Mi is puffozunk, mi ventolinnal mert az enyemek kronikus bronhitiszesek, most is napi 3-szor.

Fanni: nem vagyok cumiellenes csak Alexem cumifuggo lett vagyis cumi nelkul nem megy az alvas es ejjel is ahonyszor fokel annyiszor cumi utan sir, ez igy nem megy!

Alex ma rekordot sirt en meg rekorfaradt vagyok de tudom csak par nap ilyen nehez, ma du. 5 percet sirtak csak es beajultak, ez a reggeli 1 oran keresztuli uvoltes utan maga a megvaltas szoval haladunk. Remelem a ma este jobb lesz!

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok!
Babyteve!
Hajrá!! :D :D Szorítunk hétfőn!!!
Tonti!
Majd teszek még képeket csak mostanában nem volt időm foglalkozni vele!Sajnálom a leszoktatást,de tényleg ez lesz hosszú távon a jobb!!
Juci!
Nagyon sajnálom hogy ilyen beteg Dorka :cry: Ez a fuldokló köhögés nagyon szörnyű,főleg ha hányással is párosul :cry: :cry: Jobbulást!!Tovább küldeném a gyógyító "vudut" amit Rebétől kaptunk: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :D Valahogy így nézett ki!REmélem Dorkának is használ!!!
Nagyon jók a Galyatetős képek+a videók is!!
Szerintem Vivienák is ventolinnal "puff"oznak,mert a vigantol az a D vitamin.

bognartundi0727

Mi ezt a sóoldattal és egy Berodual nevű szerrel csináljuk, csak nem tudtam, hogy így hívják. :lol:

Köszi a vudut :wink:

Judit

jucicuki

http://torrent.hu/e107_files/downloads/csoda1.swf

Csajok!
Próbáljátok ki!!Nem tudom hogy működik,de tök jó :D :D

bognartundi0727

Sziasztok!

Én is meglepődtem kicsit a vigantolon,mert eddig úgy tudtam d vitamin.

Juci
Jobbulást!Édesek a videók!

Lanyané
Nyomasd a kalciumot a magne b6 mellé.én kicsit sumákoltam a kalciummal(elfelejtettem),erre tegnapelőtt olyan lábgörcsöm volt nekem is,hogy még mindig fáj.A dm-ben találtam olyan vitamint amiben van magnézium,kálcium,d3 vitamin.A rossmannban pedig olyan terheseknek való lábkrémet,ami tök jól hűsíti a dagi lábakat.Büdös mint állat,de jó.

Rebe
Nekem hála az égnek azt mondta a doki,hogy tisztában van vele,hogy ilyenkor a fekvés már nem megy,ezért nem is mondja.Semmi különös okát nem látja.Amíg én jól érzem magam így,addig a kölköknek is jó.Nekem a gyaloglás nem nagyon megy,mert a derekam nem bírja,de ez érthető hisz kétszer akkora súlyt cipelek,mint aki eggyel megy szülni.

Babyteve
Élvezzétek az utolsó "nyugis" hétvégéteket,drukkolok hétfőn.

Tonti
Ez a cumikérdés sosem egyszerű(én biztos ami biztos alapon készülök kettővel)

Szanet
Kitartás!
Vendég

Tünci
Mi ez?Az én gépemen nem történik semmi
Vendég

Cumi: Mi nagy cumisok vagyunk. :oops: :roll: Sokszor nappal is szükség van rá. Csak majd győzzük leszoktatni őket róla. Elalváshoz szügséges, de aztán amikor kihullik a szájukból mindig az ágyuk sarkába teszem. Gergő általában megtalálja, ha szüksége van rá és kiszolgálja magát. Zsuzska néha kéri, de már egyre ritkábban.

Tontica!
Kicsit irigyellek a kitartásodért cumiügyileg. Én nem bírom, ha nagyon ordítanak. :oops: Aztán lehet, hogy a végén amikor már nagyobbak lesznek nagy sírás-rívással lesz aleszokás...
Igyekszem a képeket még ma küldeni.

Nálunk is Ventolint szokott Apa is puffogtatni, ha rátör az asztmája - szerencsére mostanában elég ritkán...

Babyteve!
Hú, de izgi tényleg. Hétfőn Anyuka leszel!!!! :D Megy a drukk!!!

Ha nem jönnék már ma, akor jóéjt!

Puszi
Gica

Kép
gica1

Tundi: nekem se mukodik ez a link. :cry: Gyogyito vudu. :lol: :lol: :lol:

Gica: en se szoktatnam le Oket ilyen hamar ha nem lenne Alex ilyen cumimumus, se a nagyfiammal se Annaval nem volt/nincs gond cumi teren. Szoval ha Nalatok nem zavar be ejszaka akkor miert szoktatnad le Oket?! Majd 2-3 eves korukra megernek ra!

Ma este nagyon hamar elaludtak :D kivancsi vagyok az ejszakara de tuti jobb lesz mint a tegnapi. Amugy ebben tenyleg nagyon kitarto es kovetkezetes vagyok, aludni kell! Ha faradt vagyok, turelmetlen, ideges vagyok, kiabalok es semmi sem jo. :roll:

Jo ejszakat Mindenkinek!

KépKép
KépKép
tontica

Gica: nem kuldtel meg kepeket. :?

KépKép
KépKép
tontica

Tünci,
Nálam működik a link! Nagyon jó! :D

Kép
rebe
Dunaharaszti

Tonti

Explorerrel nem működik,csak a mozillával.
Vendég

Tünci: Igazad vad... Tiszta szórakozott vagyok mostanában :oops: Tegnap közöltem egy eladóval, hogy olyan nejlonharisníát kérek ami téredzokni... :oops: :oops:

Kép
Kép
labasv

Csajok!
Tegnap este olyan szinten fájt a derekem,hogy se ülve,se állva,se fekve nem tudtam meglenni.Mindjárt dejavu érzésem lett,mert beugrott,hogy amikor a lányommal vajúdtam,akkor fájt ilyen ritmusos görcsökkel.Nagyon bepánikoltam,mert nem tudom,hogy ettől nyílik-e a méhszáj is???Mivel nálam a külső már igy is nyitva van.Szerintetek? :?: :?: :?:
Mondjatok valamit!Csak azt nem,hogy hívjam fel a dokimat!Én nem vagyok ilyen hívogatós,csak ha nagy baj van.
Most már jól vagyok,csak jó lenne,ha valaki megnyugtatna,hogy nem nyílt tovább...Mert igazán máshol semmim sem görcsölt,nem keményedett a hasam se. :( :(

binyek

banika az nem a tovita amibe ez a 3 cucc van,mert azt is szedek
tünci ez hogy a pikuliba találja el,hogy melyik motívum az :shock: nagyon komoly :shock:

lanyané

Binyek, szerintem hívd fel a dokidat, azért van!!!
Biztosan nincs semmi baj, de legalább megnyugtat.

Puszi!

Judit

jucicuki

Binyek
Szerintem is hívd fel.Látatlanban senki nem tudja megmondani,hogy esetleg tovább nyílt-e.Én sem vagyok ilyen hívogatós,de ha nem tudnám megnyugtatni magam akkor tuti csörögnék.Mindenesetre pihenj.

Lanyané
Ez sima dm-es vitamin 400mg ca,200mg magnézium van benne.Én ma reggel is lábgörcsre riadtam.Szegény pasimra a frászt hozom én is ilyenkor.
Vendég

Jo reggelt!

Binyek: en is elmennek dokihoz, hiaba nem akarod zavarni ha esetleg baj van kesobb nagyon megbannad hogy nem hivtad. :? Tudod en mar elvesztettem egy babat, nincs annal kegyetlenebb erzes!!!

Mi az a mozilla? :roll:

Cumiugyben nagy siker volt a tegnap este, 8-tol reggel 7-ig aludtak aztan ettek es visszaaludtak, nem sirtak csak dumaltak. Nagyon boldog vagyok! :D

KépKép
KépKép
tontica

Tonti

a mozzilla egy internetes böngésző program
Vendég

Binyek,
Az biztos, hogy ezt így nem lehet megmondani! Nekem mindig azt mondja a dokim, hogy a méhszáj kinyílásnak egyébként sincsenek jelei.
Nőgyógyászati ügyeletre nem tudsz esetleg bemenni, hogy megnézze egy doki a méhszájat? Én ha nagyon aggódnék, biztos ezt csinálnám. :oops:

Kép
rebe
Dunaharaszti

Kérdeznék egy butát, a már babásoktól. :oops: Meg annyira nem is ényeges, de a neten mindenhol mást írnak...

Mikor kezd a szemszín megváltozni? Nekünk még mindig majdnem ugyan olyan, mint mikor megszülettünk. Egy egész picit változott, de a sötétsége megmaradt. Meg sem tudnám határozni milyen. Mindig olyan, amilyen fény süt rá.

Kép
Kép
labasv

Én is kérdeznék a babásoktól egy butát :lol:

Mennyi is milyen cumisüveget érdemes vennünk így előre?
Vendég

Banika: Mi tápisok vagyunk. Tehát 12 üvegünk van :!: :!: :shock:
Ugyanis egy napi adagot megcsinálok, be a hűtőbe, és csak ki kell venni etetésnél, be a mikróba, fél perc és mehet a hami.

Műanyagot használok, mert rendszeresen leverem őket meg kicsúsznak a kezemből ha fáradt vagyok vagy kapkodok. Amúgy már vagy 6 tönkrement, tehát folyamatosan frissítek. A tefal, amit a tefal sterilizálóhoz adtak, pl.megolvadt fertőtlenítés közben :shock: , van amelyiknek a menete megy tönkre, de olyan is volt, ami egyszerűen kilukad :shock:

Ha javasolhatok valamit, akkor olyat igyekezz esetleg venni, amin jól látható a mennyiség jelzése., és normálisan be van vonalkázva. Marha idegesítő meresztgetni a szememet, hogy most mennyit is kell beletölteni, mert nem látszik rendesen a strigula... :?

De reméljük neked lesz tejcid, és elég 2-t venned az esetleges hozzátápihoz, vagy a későbbi(jóval későbbi) gyümiléhez, teához.

Kép
Kép
labasv

Labasv

Köszi az infót.Remélem lesz tejcink.Ez a 12 db cumisüveg nem semmi.A pasim majnem elájult.Mondtam neki,ha mi is tápisok leszünk,akkor felejtős lesz a kolbász a hűtőben. :lol:
Vendég

Apuka pakolja nálunk a gyerekruhát

Kombidressz=lábatlan
Rugdalózó=lábas

Ő csak így hívja a rucikat.
Vendég

Nekem is megtöltenek 1 polcot :D

De azért egyszerű, mert ha el kell mennem ügyezni, akkor is meg tudják etetni őket.

Kép
Kép
labasv

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?