A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Jovika
Nagyon jók a fotók, igen édes a kisfiad!!! :lol:

Kép
Kép
times

Zsuzsi
Az álmok néha titkos vágyak!! :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
szivvi

Sziasztok,

Emma: gratulálok a jó AFP-hez ,ez nagyszerű .
Rucikat hol vetted?

Anyukák sörös fiúk mellől hiányzik a távirányító!? :wink:

Uxi: köszi a matrac infót, én is ezt néztem ki, megnyugodtam, hogy van jó tapasztalat.

Lányok én ezen az oldalon találtam meg:

http://www.matrac.hu/matrac-197-termek.html

Andrea
Kép
kindernay

Zsuzsii!!
Hm..a védőnő.. :P

Kinderke!
Máris hozzáadtam a kedvencekhez a linket.
Köszi az infot..

Nagyon érzékeny most a cicim... :( alig lehet hozzáárni
torolve_20131003125716

Szivvi: köszi!

Zsuzsi: érdekes álom :lol:

Gurgula: nekem is :? Ezért is örülök, hogy Máté kezd felhagyni a szopival. Már este sem kérte. Igaz hajnalban igen de ha csak 24órából 1*kéri az még kibírható

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

Azért Brigi nem semmi, hogy két évesen még szoptatod!

kispiskóta

Jovika! nagyon jók a képek!

Zsuzsi! ....

Nekem tegnap este óta pici nyomásra már folyik vmi a cicimbööl... :shock: Olvastam valahol, hogy a 20. hét körül már megtörténhet...

Andi! Kösz az infót.
molkata

Nincs mit csajszik!

Molkata: én is olvastam, de azért mondd a dokinak...

Gurgula: nálam így kezdődött a növekedés, meg a sebes bimbi, már nagyon sok helyről hallottam, hogy a legjobb cicikrém a Mamma Donna (chicco)....

Lányok, már kicsi a 90D is. :oops:

Andrea
Kép
kindernay

ezt nézzétek, mit találtam: http://onlineakademia.hu/course.php?id=12

kispiskóta

Zsuzsii!!
Hm..a védőnő.. :P

Kinderke!
Máris hozzáadtam a kedvencekhez a linket.
Köszi az infot..

Nagyon érzékeny most a cicim... :( alig lehet hozzáérni
torolve_20131003125716

Kispiskóta!!

Nézem az oldalt!!!
torolve_20131003125716

Jajjj, én nem vágyom erre a nőre blöööö.... tényleg nagyon rút szegény. Én sajnálom. :?

Kép
zsuzsi**

Én is nézném, de valamiért nem akarja lejátszani nekem a kisfilmeket. :?:

Andrea
Kép
kindernay

A babásak a legjobbak. :lol:

kispiskóta

Na ezt találtam: Ebben az időszakban a melléből már szivároghat előtej – sárgás, krémszerű anyag, amelyből a baba először fog szopni. Kis csomócskák a mellbimbó körül szintén termelhetnek egy sűrű, folyékony anyagot, amely a mellbimbók védelmét szolgálja szoptatáskor. Egyre lágyabbnak fogja érezni a mellét az elkövetkező időkben, és annak mérete nőni fog.

Tanács: Vásároljon megfelelően kiválasztott, kifejezetten terheseknek gyártott melltartót. Egyszerre ne vegyen többet, mint egyet-kettőt, mert a mérete nőni fog, ahogy a terhessége előrehalad.

a 22. hétre írták
molkata

Na Kispiskóta!

Szétbőgtem magamat a videókon.
A baba első percein... :cry:
Annyira édesek..nekem annyi
torolve_20131003125716

Kispiskóta, hogy Te milyen ügyes vagy! Ez szupi ez a link!!!

Ja, times, Titeket is beraktalak a táblába.

kétfiús anyuka
babdorka

Jaj én nem tudtam megnézni...
Molkata: nekem már a 2. hónaptól ilyen melltartóm van, abban is alszom. Pedig előtte nem hordtam melltartót.

Andrea
Kép
kindernay

Nagyon hasznos ez a link, amit Kispiskóta feltett!!!!
torolve_20131003125716

Sajnos nem tudom leölteni, de talán majd otthon.

Most viszont nagyon ninc skedvem dolgozni. Már végignézegettem az esküvői képeinket, de ettől sem jött meg. :oops:

Kép
nenoke

annyira cukik... ahogy ott fürdetik őket....jaaaj megeszem őket! :D

Kép
zsuzsi**

MEgértelek Nenoke, én meg képtelen vagyok tanulni, egy tantárgyból halasztom a vizsgát. :cry:

Andrea
Kép
kindernay

Nem csodálom, Andi! :?

Kép
zsuzsi**

Ugye Zsuzsii!
Annyira édesek..

Aki tudja nézze meg..

Nenoke mindjárt vége a hétnek! :lol:
torolve_20131003125716

Annyira szeretném tudni, hogy milyen az én picikém.... :lol:

Kép
zsuzsi**

A kisbaba első percei filmben elég rendesen "hajtogatja" a nővérke azt a gyeriket :? Én mondtam a zuramnak, hogy amint kijön belőlem Maszatka ne tévessze majd szem elől és toroljon meg bármilyen sérelmet! :lol: És sasoljon, hogy a mi bébinket kapjuk vissza! :lol: :lol:

KépKép

KépKép
szivvi

Most elmegyünk babakocsi nézőbe! Majd jövök! Aki még dolgozik, gyorsan lépjen le, végre péntek van!!!

KépKép

KépKép
szivvi

Szerintetek előfordulhat,. hogy összecserélik egy másik bébbel? :shock: :?

Kép
zsuzsi**

Egész nap csak aludnék, meg pihennék, képtelen vagyok koncentrálni.
Látványosan megint nőtt a pocakom, azt mondja egy barátnőm, hogy óriás lesz a végére, már most olyan mintha 5 hónapos lennék. Mondom neki: Te, nemsokára be is töltöm. :idea:

Utálom ezt az álmosító, szüttyögős, nyümős időt!

Andrea
Kép
kindernay

Hát ez meg a másik fele, hogy mindjárt vége van a hétnek. És minden hétfő reggel a marketinges értkezeltetet úgy kezdem, hogy ezt sem cisnáltam, meg, azt sem, semmivel sem haladok, olyan sok minden van. Gurgula, hány hete ígérgetem a grafikuspályáztatást, és még cak bele sem tudtam kezdeni az előkészítésbe...

Diagnózis: kétoldali munkaitisz undoiritisz a koncentrálóképesség teljes elvesztésével :oops: Semmire sincs időm és koncentráló képességem, csak arar, hogy 2 percenként frissítsem a Babanetet. Haaajjjjaaaajjjj. Andi, Téged is nagyon megértelek!

Kép
nenoke

Szerintem nem cserélik össze. Kizárt. Vagy mégsem? :roll:
Van egy könyv ajánlom mindenkinek a címe: Suttogó... Barátnőm megvette, de jól elkapkodták. Azt mondja a babák fejét születéskor körömkefével sikálják , hogy lejöjjön a cucc róla. Én nem engedem majd!

Andrea
Kép
kindernay

Andi
Kitartás itt már ezerrel süt a napocska!

KépKép

KépKép
szivvi

Elalszom. https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 355.83.gif[/img]

Asszem lefekszem egy kicsikét... Úgy látom Apukám hortyok, öreg vén kutyám álmában futkorászik, a két cicám meg ki van nyúlva.
Én is kinyúlok. Majd még jövök. Pusszantás[/quote][/url]

Andrea
Kép
kindernay

Sztem sem cserélik ki a babákat. Kapnak karperecet, amelyiken van azonosító. De azért jól megfogjuk nézni.... :lol:

Most megnézem a videokat!
molkata

Lányok, ez szörnyű. Nekem is annyi melóm lenne, egy csomó adminisztráció....wááááá

Kép
zsuzsi**

Olyan aranyosak vagytok lányok!!!

Csak mosolygok magamban..

Zsuzsinak, hogy ne tévessze majd szemelöl..

Kinder!!
Na ne, nem sikálják körömkefével..az fájna nekik, meg olyan kis lágy még akkor a buksijuk..
jó, hogy nem smirglivel...

Nem hiszem, hogy összecserélik, akkor nem..de olyan előfordult tavaly, hogy amikor vitték haza kislány helyett fütyköst vittek pólyában és csak otthon derült ki..aztán minden megoldódott..a
csecsemősök összekeverték.. :roll:

Jajj van még egy sztorim..a barátnőm mesélte..most, hogy szült..szoptatásnál egy anyuka más babáját szoptatta

Az én kis férjem azt mondta, hogy nem adja oda senkinek, követi akárhová viszik :lol:
A mi kórházunkban úgy van, hogy az apuka kíséri a szülésznőt vagy aki elviszi megmosdatni, lemérni, stb..utána pedig az apuka hozza vissza és togedör 2 órán át..jajj de jó lesz.. :lol:

Nem baj Nenoke, majd ha ecce lesz időd.. :lol:
torolve_20131003125716

Körömkefe??? :shock: jaj, neeee, én sem hagyom! Nem normálisak! Ráadásul valahol olvastam, hogy a magzatmáz jóttesz a bőrének.

Én is egyébként parázok attól, hogy elcserélik. Hogy most joggal, vagy nem, ki tudja, de amilyen ügyetlenek...

Tapaszalt kismamik! A karszalagot mikor rakják rá?

Nekem sincs kedvem dolgozni. Kép

kétfiús anyuka
babdorka

Jaj, ne beszéljünk ilyenekrőőől:(

Kép
zsuzsi**

Gurgula, komolyan így van? Hurrá!!!!

kispiskóta

Babdorka
Köszönöm szépen, ja és Győrben szeretnék szülni!!!

A karszalagot szerintem egyből a fürdetés után, mikor a két órás együttlétre visszahozták, akkor már a kezén volt, nálunk sajna apuka nem volt bent, és most sem fog bejönni, még egy UH-ra sem tudom rábeszélni.
Szülés után is az orvos mondta neki, hogy apuka rend van egy csepp vért sem fog látni, tessék bejönni! És én olyan, de olyan boldog voltam mikor megláttam. Neki is könnyes lett a szeme, jaj most is mindjárt sírok...

Kép
Kép
times

Milyen jó lenne egyszerre szülni, egy szobában lenni! Én azért félek a szobatársaktól. Ti nem?

kispiskóta

De!!!
Nem mindegy, hogy kivel tölti az ember azt az 5 napot!!!

Gergőmnél szerencsém volt 2 napig teljesen egyedül voltam, aztán kaptam szobatársat, de végül is szimpi volt, csak szegénynek a párja volt nagyon büdi... (Izzadság szag, cigi szag stb...)

Szóval tényleg nem mindegy...

Kép
Kép
times

Izzadtságszag: nem bírom elviselni....undiiiiii
Cigiszag: asse

Kép
zsuzsi**

Hát igen, nagyon nem mindegy, hoyg miylen a szobatárs, esetleg segítőkész-e, amikor bénázunk. :oops:

Az én gyerekem olyan egyedülállóan szép lesz, és a homlokán ott fog ragyogni a zseni szikrája, úgyhogy nem fog kelleni karszalag, hogy megkülönböztessem másoktól. :wink: :lol:

Kép
nenoke

hát gurgulával meg van az esély

kispiskóta

de jó Nektek! Az én egyik legjobb barátnőm 5 nap különbséggel van kiírva, és ugyanott szülünk. Az tök jó lenne, ha együtt lennénk.

Kép
nenoke

Kispiskóta!!

Igen-igen, így van!! Ez biztos, mert Cser Kati szülésznő szépen elmesélte múltkor a szülőszobán, hogy hogyan lesz..
Amint megszületik rádteszik és azonnal ha lehet szopjon, a pár csepp előtejet, amiben nagyon sok értékes anyag van, pl. a szülési sokk ellen is jó, mármint a babának..meg beindítja az emésztését..
Kb. 5-10 percet van nálad..aztán apukával együtt kimennek a pár méterrel arrébb lévő helységbe..és ott szépen lemosdatják, mérik, öltöztetik...és azonnal ráteszik a karszalagot, láttam a karszalagokat!! :lol: és angol pólyába teszik...másnap már lehet a saját ruhácskájában..
Szóval apuka végig ott lesz, nem fogják elcserélni!!!
Addig amíg a picivel foglalkoznak mi szépen megszüljük a placentát és ha kell gátvarrás van..DE NEM? AZ NEM LESZZZZZZ!!!!
Ja, és választhatsz szülőszobát, amelyik neked szimpi...van 2 légkondis..persze ha nem foglaltak..
torolve_20131003125716

Én sem attól félek, hogy nem tudom majd megkülönböztetni másoktól, hanem, hogy hiába keresem majd, nem lesz sehol, mert odaadták valakinek. :( :oops: :cry:

Kép
zsuzsi**

Én pedig Dorkával lennék együtt, ha kb 3 héttel előbb szülnék :D

Kép
zsuzsi**

Hálló
:roll:

Kép
zsuzsi**

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X