Zsemlyécske! Nektek is minden szépet és jót!!!!
Hát ez egyre izgalmasabb!!!

Ugyan nekem még van bőven időm, de most hirtelen rámtört, hogy jövő héten most már össze kéne pakolni a cuccaimat...
Front: lehet benne valami, mert Julcsika is nagyon aktív. Délután olvastam, amíg Beni aludt, és rátettem a pocakomra a könyvet, majdnem lerúgta...
Beninél sajnos továbbra is megvan a hőemelkedés, remélem, azért semmi komoly.
Szaszi!
Köszi, jó a fényképész.
Nati!
Nekem Benivel még a szülés előtti nap délelőttjén se volt látható méhtevékenység a CTG-n. Aztán este mégis beindult a folyamat. Kíváncsi vagyok, hogy most hogy lesz...
Mesi!
Részvétem apukád testvére miatt! Nem csodálom, hogy nem volt kedved írni. Ez mindig szörnyű, hát még milyen lehet, amikor az ember amúgy is ilyen érzékeny/mindenre fogékony állapotban van.
Sonny!
Akkor úgy látom, te is beértél a finisbe!

Mindenképp értesíts minket, ha történik valami!!!!
Dalma!
A 2900g sztem is tökéletes!

Én majd jövő pénteken megyek a dokihoz, kíváncsi vagyok, hogy Julcsika mekkora lesz akkorra...
Eszter!
Tök jó, hogy szimpi volt a szülésznő, ez nagyon fontos sztem. És örülök, hogy minden rendben van.
Katica!
Sajnálom! Nálunk Beni anno az egész éjszakát végigordította. Aztán szerencsére nem lett rossz alvó baba, 1 hónaposan már végigaludta az éjszakákat. Persze azért rögtön végeszakadt a jó életünknek, amikor elkezdett jönni a foga, de aztán szerencsére január óta újra végigalussza az éjszakákat. Szal drukkolok, hogy Lénával is minden "rendben" legyen, és ti is tudjatok pihenni. Várunk jmég képeket!!!!!
Gabika!
Örülök, hogy nálatok is minden rendben!!!!
Vera!
Örülünk, hogy újra itt vagy köztünk! Nagyon ügyes a kiscsaj, hogy befordult!
Reni!
hogy vagy? TArtanak még a jósolgatások???
Honey!
Milyen volt a napod? Folytatódtak a fájások? És hogy sikerült az ebéd?
Judit!
Kíváncsi vagyok, hogy meddig húzzátok még 2in1. Majd jelentkezz!!!!
Kati!
Örülök, hogy jelentkeztél! Megkaptam a privit, válaszoltam is neked emilen. Megkaptad? Nagyon ügyesek vagytok, hogy egyben vagytok. Biztos nehéz lehetett a fekvés, de a lényeg, hogy minden rendben!!!!
Katinka!
Te is jelentkezz ám, ha bármi történik! Drukkolunk!
Csuri!
Ti hogy vagytok?????