A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Manó!

Én kérdeztem, de majd akkor onnantól megy a drukk, neked is Sillia! Nem lesz semmi gond ne aggódjatok! :wink:

Norka!

Szörnyű lehetett ezt átélni, megértem, bár szerencsére nekem még nem volt ilyenben részem. De akkor anyagi kár hál' Istennek nem jelentős...legalább ez...
Barátnőmékhez is betörtek a napokban, ott is csak egy aranyláncot vittek el, és a rendőrök azt mondták, hogy több házba is betörtek az utcában, valószínűleg azokba amiken látszott, hogy nemrég újították fel. Ráadásul álkulccsal, így a zsaruk elvitték a zárat, úgyhogy venniük kellett még egyet.

Kép
Kép
tabati

lányok!

nektek szokott keményedni a hasatok?nekem sokat!
és olyan ijesztő!!!minden hajnalban erre riadok fel.

Kép

Norka!

Egyik Barátnőm rokonához is betörtek Szegeden karácsony előtt....jó kis kari-aji volt! ott is azt mondták, hogy tuti figyelték Őt, ráadásul Barátnőmék 2 házzal laknak mellette, mégis megtörtént! Tragédia hova jut a világ!!!!!?????

Dodi!

Az Armand tényleg szép szemben az Antonnal (mikor meghallottam inkább nem írtam semmit, de megmondom, hogy egy nagy lógó szakállú vodkás ruszki jutott róla eszembe, bocs de ez az igazság, ezért mondom, hogy ízlések és pofonok)

Achilles...ez aranyos...szakmai ártalom, de ezerszebb jobb az is, mint az Anton!!!

Kautzky Armand....nagyon szeretem!

Látom akkor inkább mély magánhangzós nevek felé hajlasz:)! Ez mindenkinél annyira más, van aki a csupa mélyhez csak csupa magasat adna és fordítva, van aki nem is néz ilyet, van ahol V alakot zár be a vezetéknévvel....érdekes ez!

Tarts ki a véleményed mellett, mivel eddig úgy tűnik Férjed sem igazán állt elő semmivel, csak a Te 5leteidre mondta, hogy nem. Ok, de ha nem, akkor mondjon valamit, ami igen!!! Mellesleg annyi de annyi szép név van és Nektek kell, hogy bejöjjön, nem nekünk kell eldönteni, hogy mi az ami Nektek megfelel, mint ahogy csomót ki is lőttél. A Te ízlésed a Te Gyermeked...hát nekem senki ne mondja meg a nevét, pláne azt, hogy mi kellene, hogy legyen. Az kellene, ami nekünk tetszik. Mellesleg nekünk még nagyon tetszett a Csanád is, csak mivel az én vezetéknevem cs-vel végződik...nem lenne szerencsés sajna....de 2. névként szóba került az is!

Na az már más ha van 5-6 potenciális befutó név és véleményt kérsz, hogy melyik a jobb??? De hogy más döntsön???? SOHA!!!! Főleg nem vadigenek, akik nagy valószínűséggel egyszer sem fogják kimondani a nevét!!!!!

De szerintem ez tényleg szép név!!!!! És még lehet, hogy álmodni is fogsz egy névvel ki tudja????? Na jó, mondjuk ha Béla, Józsi stb...akkor azért mondanám a Bébinek, hogy ez aranyos vicc volt, de Ő sem gondolhatja ezt komolyan!!!!!! :wink: :lol:

Tickerplayground.com
breki76

Tabati!

Mézes sem ? Na ezt nem gondolotam volna. Akkor mit lehet,pezsgőt? :twisted:
Szilveszterkor ittam fél pohár pezsgőt.Életemben nem esett olyan jól,hiszen sosem szerettem,sőt más alkoholt sem..Akkor meg tudtam volna inni egy egész üveggel :)

Tegnap voltam védőnőnél,azt mondta,h ilyen jó véreredményt még nem is látott.
Vendég

Lola!

nekem is szokott keményedni, de nem vészes, főleg alul és olyan érzés, mintha izomláz lenne a hasamban.

Kép
Kép
tabati

Dodi!

Amúgy meg én nagyon részrehajló vagyok a Ti nevetekkel szemben.
Egy régi ex kedves: Sarkady Attila (már írtam)...nagyon szép arcú srác!!!

Én soha senki nevére nem mondok amúgy semmit, maximum ha nagyon-nagyon tetszik, de ha nem akkor nem, mert mi jogom nekem beleszólni??? Maximum annyi, hogy én a saját Gyerkőcömnek nem adnám...de nyilván mert más a vezetékneve is...szóval Mindenkinek az lesz a jó név, amit ad a Picúrnak!!

Amúgy múltkor hallottam: nem Csongor hanem BONGOR!!!! Na erre kössetek csomót!!! :D

Tickerplayground.com
breki76

Conversano!

Gartulálok!!!!!

Tickerplayground.com
breki76

Sziasztok!

Tegnap megérkezett a hordozó és az autósülés,amit egy pár napja említettem itt,csak nem akartam ajánlani addig,amíg ki nem derül,hogy jók-e.Szerintem nagyon,meg vagyok velük elégedve,úgyhogy bátran merem ajánlani nektek is(az áruk nem utolsó szempont :) )

Domi ilyet kapott:
http://bolthely.hu/nikicabababolt/id/00 ... s_-_9-36kg

A tesó pedig iylet:
http://bolthely.hu/nikicabababolt/id/00 ... _autosules

Nekem nagyon tetszenek,igaz kínai,ami egy pici csalódás volt :roll: de sem anyagában,sem masszívságra semmi gond nincs velük.Amúgy a hordozó akkora,hogy Domi is simán elfér benne :lol:

007! Elolvasnád az egyik bejegyzésem? http://blogol.hu/comment.php?log=2175757 Ti már gondolkodtatok ilyenen?Mire jutottatok?

Kép

Kép
lidike

Én egyébként a teszveszről rendeltem őket,de ott az ülésből az volt az utolsó és közben ezen az oldalon is rájuk bukkantam :)

Norka!

Felháborító,ami veletek történt.El sem tudom képzelni,hogy meg lehetsz most ijedve :cry: .Nálunk egyszer fordult elő egy olyan,hogy éjjel nem volt zárva az ajtónk,csak beakasztva és a szomszéd kölykök berúgva benyitottak.Épp Domival voltam terhes,olyan nagyon megijedtem,hogy nincs is rá szó.Azóta kettőre zárjuk és még be is akasztjuk pluszban.Próbálj megnyugodni,bár gondolom nem lesz olyan egyszerű :cry:

Lola szedj magne b6-ot,nekem azóta nem keményedik.Reggel kettő,délben és este egy szemet szoktam.

Kép

Kép
lidike

mano

Nekem azt mondták egy hónap a hivatalos eredmény, de ha rendellenesség igazolódik azt két hét múlva már látják és azonnal értesítenek. Nem tudom, ezt most akkor azt jelenti-e, hogy ha két hét múlva nem csöng a telefon akkor minden O.K.? Ezt majd megkérdezem. Biztosan olvastad, a papírra rá van írva, hogy telefonon ne érdeklődj... várd meg amíg szólnak. Persze ezt mondani olyan könnyű..
Vendég

Sziasztok

Norka hát nem semmi hogy mik történnek. Egyből fel is hívtam a páromat hogy elmeséljem neki, és azt mondta hogy viszont ha a pótkulcsot ellopták, akkor nagyon kell vigyázni mert ha elviszik az autót akkor nem fizet a biztosító. Érdemes olyankor a szakszervizzel beszélni és a zárat a kocsin, meg a központi zár részt vagy hogy magyarázta lecseréltetni vagy átprogramozni. Mert több mint valószínű hogy akkor ezek kifigyeltek benneteket.

Breki köszi az infókat. Végül is nem csináltam meg reggel a cukor mérést, még este meg reggel csináltam egy vizeletest, és mindkettő negatív volt, így úgy voltam vele hogy nem stresszelem magam.
De azért majd a dokimnak mindenképpen megemlítem, és majd ő eldönti hogy mi legyen.

Amúgy nekem a cukorterhelés a kórházban az előzőeknél a 75 g cukorral volt. Én tettem bele citromlevet is, és így végül is egész tűrhető volt.
Nekem mindig vettek éhgyomrit is, utána kellett meginni a löttyöt, és utána 2 órára rá vettek újra vért

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Sillia!

Én nem kaptam semmi papírt de akkor jól tudom én is igy tudtam, ahogy leirtad. Akkor most az a legjobb ha nem kapunk két hétig semmi ismeretlen számról telefont :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
minimano74

Sziasztok!
Norka!
nagyon-nagyon sajnálom,hogy betörtek hozzátok!biztos borzalmas lehetett!!!
Dodi!
a Sarkadi Armand is hangzatos nagyon!
Manó,Sillia!
Holnap ezerrel szurkolunk nektek és biztos nem lesz semi gond...

Kép
Kép
csibe83

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.15 12:13-kor.

KépKép

KépKép
boo

Hát akkor lehet, hogy jó, alacsony vérnyomásban nem vagyok otthon sajnos...olyanom még sosem volt...

Kép
Kép
tabati

mano

te nem kaptál olyan papírt amit alá kell írni a szülőpárnak és két tanúnak hogy belegyeztek a vizsgálatba? Annak az alján vannak infok
Vendég

Sziasztok!

Hamarosan újra Angliába utazok, így megint tudok baba - kismama- női - férfi ruhákat hozni! Smile

A hazainál kedvezőbb ár és klasszisokkal jobb minőség jellemzi ezeket a ruhákat! Smile
Itt tudtok nézelődni, ezekbe a boltokba megyek biztosan!
Ha valami megtetszett keress meg nyugodtan!

www.next.co.uk
www.asda.com
www.adams.co.uk
www.mothercare.com
www.debenhams.com
www.mands.com
www.disney.co.uk
www.minimode.co.uk
www.bhs.co.uk
www.clarks.co.uk

Bogi

KépKépKép
bogyra

Sziasztok! :)

norka81!

Nagyon ismerős a szitu és a körülmények. :( :( :(
Egy valamit nem értek: miért nem vitték el a kocsit vagy miért nem a garázst törték fel akkor, ha már a kocsira hajtottak? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Előbb-utóbb visszaáll majd a biztonságérzet is (hamarabb, mint most hinnéd :wink: ).
Akármi is történt a legfontosabb, hogy senkinek nem esett baja!!! Ha kifigyeltek titeket, akkor viszonylag biztosra mehettek, de az gáz lett volna, ha véletlenül megzavarja valaki őket.

Ti most a babára figyeljetek. Meg nem történtté tenni már nem tudjátok, a félelem is elmúlik nem sokára. A baba a legfontosabb! :wink:

Kép
Kép
200907?

Sziasztok!

Sajnos most nem volt időm még visszaolvasni, mert csütörtökön vizsgázom és totál elvagyok havazva és az agyam sem a régi :evil: :evil: :evil:

Meg tudnátok mondani, hogy a 18 hetes genetikai uh-ra üres, vagy teli hólyaggal kell menni? és szabad előtte enni? Vagy,ha nem, akkor mennyivel előtte nem szabad már enni?
Holnap megyek és nagyon kíváncsi vagyok, hogy fiú vagy lány. Na meg izgulok is, hogy végre mindent rendben találjanak. De annyira biztos vagyok benne, hogy Babukával is minden rendben lesz és a lepényem is a helyére került. :wink: :D :D

Most megint megyek és igába hajtom a fejem :(

Kép
gabi83

200907 Párom is azt kérdezte hogy miért nem vitték el a kocsit rögtön. Én arra gondolok hogy vagy valaki megzavarta őket, és inkább elszaladtak, és gondolták hogy ha a kulcs megvan akkor bár mikor eltudják vinni a kocsit. Vagy esetleg azt hitték hogy a kocsi nincs otthon. Nem tudom, ezek csak találgatások. Mindenesetre ha a kocsit kulccsal viszik el, nem fizet a biztosító. Ezért mondta a párom, hogy mindenképpen zárat kell cseréltetni a kocsin, vagy át kell programoztatni vagy m, én annyira nem értek ezekhez a dolgokhoz.
Mindenesetre Nórka az a legfontosabb hogy megnyugodj, és csak a babára koncentrálj, tényleg az a legfontosabb hogy nem voltál otthon. Mert ezektől minden kitelik sajnos.

Kép

gabi1

gabi enni lehet nyugodtan, viszont azt nekem nem mondták hogy üres vagy teli hólyaggal kell menni, hát szerintem igyál, itthon valamennyit, ilyenkor a kevéstől is megtelik a hólyag, aztán ha üres kell akkor elküldenek legfeljebb wc-re. Sok sikert a vizsgához, meg a holnapi uh-hoz. Én majd csütörtökön megyek a genetikaira, délelőtt

Kép

gabi1

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.02 13:57-kor.
Vendég

Norka!

Nagyon együtt érek Veletek. Én voltam az, akinek pénteken féeltörték a kocsijukat. Azóta sincs semmi fejlemény. Sikerült összeadnunk, kb. 250.000,-Ft lesz, ha mindent pótólni akarunk. :cry: De az üvegszilánkokat a kocsiból kiporszívozni sem volt egyszerű. Remélem jól elvágta a cigány kezét az üveg!!! :twisted: :twisted: :twisted: Szerintem lassan új fórumot kellene nyitnunk, akiket már megloptak címmel.

Gabi 83!

Kiváncsi vagyok az eredményedre nagyon. Majd írj.

Kép
Kép
orsi777

Norka!

Nagyon együtt érek Veletek. Én voltam az, akinek pénteken féeltörték a kocsijukat. Azóta sincs semmi fejlemény. Sikerült összeadnunk, kb. 250.000,-Ft lesz, ha mindent pótólni akarunk. :cry: De az üvegszilánkokat a kocsiból kiporszívozni sem volt egyszerű. Remélem jól elvágta a cigány kezét az üveg!!! :twisted: :twisted: :twisted: Szerintem lassan új fórumot kellene nyitnunk, akiket már megloptak címmel.

Gabi 83!

Kép
Kép
orsi777

Norka!

Gabi 83!

Kép
Kép
orsi777

Sziasztok Kismamaik!

Elnézést a zavargásért, de lenne egy eladó teljesen új Maxi Cosi ülésünk és egy több funkciós babakocsink (Top Rider). Mindkettő új, nem használt. Kaptunk másikat és azokat használjuk:). Ha valakit érdekelne az új ár együtt 79e Ft, de 35-40e Ft körül eladnám, mert nagy helyet foglanak... Számom: 06-70-378-6050
bababa75

Na, mára is egy kis bőgnivaló, szintén Halász Jutkától:

zene: Bródy János vers: Bródy János

Mit tehetnék érted

Én nem születtem varázslónak,
csodát tenni nem tudok,
És azt hiszem, már észrevetted,
a jótündér sem én vagyok,
de ha eltűnne az arcodról
ez a sötét szomorúság,
úgy érzem vannak még csodák.

Mit tehetnék érted, hogy
elűzzem a bánatod
Hogy lelked mélyén megtörjem
a gonosz varázslatot
Mit tehetnék érted,
hogy a szívedben
öröm legyen?
Mit tehetnék áruld el nekem.

Nincsen varázspálcám,
mellyel bármit eltűntethetek
És annyi minden van jelen,
mit megszüntetni nem lehet,
De ha eltűnne az arcodról
ez a sötét szomorúság
úgy érezném vannak még csodák

Mit tehetnék érted...

Nincsen hétmérföédes csizmám,
nincsen varázsköpenyem,
S hogy holnap is még veled leszek,
sajnos nem ígérhetem,
De ha eltűnne az arcodról
ez a sötét szomorúság
úgy érezném vannak még csodák

Mit tehetnék érted...

Kép
Kép
200907?

Sziasztok!

Norka!
Rettenetesen sajnálom ami történt,de az elöttem szólóknak igaza van,az a fő hogy Nektek nem lett bajotok!

Decemberben karácsony elött kicsivel a Hugomékhoz törtek be,mindent felforgattak,sőt egy csomó mindent megrongáltak!
De ami a legdurvább a 6 éves kislány szobáját is teljesen szétszedték!
Szegény kislány egy hétig nem ment be a szobájába,de aztán szép lassan elfeledtkezett róla!
Érdekes hogy náluk is a végén már a garázsban is kutattak,és a kocsikulcsot keresték,a férje autója meg még otthon is volt!
Mindez este 6-és 7 között volt!
Szörnyű!
Múlt héten az anyósmékhoz mentek be és elvitték a táskáját benne a kártyáival amit szépen le is húztak neki 200al!
A legdurvább az hogy anyósék otthon voltak!
Ez is szörnyű!
Sajnos ilyen világban élünk!

Norka!
Még annyit akartam írni hogy tudom könnyű mondani,de próbálj csak a babádra figyelni! Írtad ma mész uhra! Mindenképp írd meg hogy mi volt!
20140328174041

Sziasztok Mamikák!
Rég voltam már :oops: lehet nem is emlékeztek rám :roll:

OlvasGATni szoktalak azért Titeket, de képtelen vagyok reagálni is...

Ma voltunk a 18hetes genetikai UH-on :lol: Ezért is jöttem, hogy beszámoljak Nektek! :lol:
90%, HOGY KISLÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁNY!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
tudtamtudtamtudtam jippijééééé

Az adatai:
BPD (fejszélesség):43mm
AC (haskörfogat):141mm
FL (combcsont):35mm
HC (fejkörfogat): 166mm
OFD (fej hosszanti méret): 60mm
Ülőmagasságot nem mértek, de súlybecslés: 283g

Nagyon édes volt :lol: képzeljétek a méhlepényen aludt pont úgy ahogy Nolka szokott :lol: felhúzva a ki lábacskáit, az egyik kis keze meg a fejecskéje alatt volt, a lepény meg mint egy nagypárna simult el a kis teste alatt :lol:

Afp egyébként 1,08mom lett.
Szóval minden oké Kislujzival :lol:

200907?! Olvastam, hogy Neked is márciusban lesz a Nagybabád másfél éves, akkor egyidősek Nolkával a fiammal :lol:
Le a kalappal előtted, hogy ilyen aktív fórumos vagy, én még olvasni is alig tudok, bár igazából Nolka nem enged, jön, becsukja a laptopot és mondja:"pápá tyutyer" (tyutyer=kompjúter) :shock:
Ügyes vagy, hogy szoptatsz még, mi sajnos abbahagytuk 10hós korban, mert volt egy térdsérülésem, és erős gyógyszert kellett szednem :(

Boo! Nekem is az utóbbi 2-3 hétben nőtt meg a hasam, és sokat számít az is, hogy a méhed merre kezd el nőni, mert ha széles a csípőd, akkor több hely van oldalirányba is nőni.

Norka81! Nagyon sajnálom ami történt Veletek :(
Vigyázz a Kisbabádra! Próbálj meg nem idegeskedni!

Keménydés, húzódás, feszülés stb. Nolkával Nekem is sok volt, most alig néha, úgy látszik Nolka már jól beedzette a méhem.

Kelengye látom már ez is téma, nekem is voltak listáim, de igazán egy jó nedvszívó betét ami nagyon fontos szülés után, és a Lidlben lehet kapni egy un. inkontinencia betét azt hiszem 600Ft körül van 20 db, felesleges a gyogyótári méregdrága!
Illetve a mellszívó ami nekem még elhagyhatatlan volt (Nolka nem tudott egyből szopizni, elsimult a mellbimbóm), és sztem a kézi kütyük sz@rok! Lehet kölcsönözni Medelától elektromosat http://www.medela.hu/mellszivok/lactina/frames.htm az a legjobb, 1-2 hónap alatt beáll minden, nem kell tovább.

Ancsurti! Hiányzol! :cry: olyan sokat gondolok Rád, de nem jutok el az írásig :(

puszi Lányok, jó pocisodást!

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

007!

Ez a kedvenc dalom!
Olyan szép és olyan pityergős!
DE gyönyörű!

Csajok!
Véleményeket kérek ezekről babakocsikról!

Kép

Kép

Kép

Kép

Az első az már régóta tetszik,de a sportrészbe találtam kivetnivalót,nem igazán tudok megbarátkozni azzal hogy egyben dönthető!

A másik 3at tegnap találtam a csajokkal,abból ezek a színek tetszettek nekünk!
Az sem utolsó szempont hogy csak 36ezer,míg az elöbbi 56ezer!
20140328174041

Jaj de jó,hogy újra írtál anitja!már azt hittem valami baj van...
és a legjobb hírekkel jöttél,hogy te is erősíted a lányok táborát :lol: :lol: :lol:
nagyon szép nagy már a babukád.én pont 1hét múlva megyek a 18hetes uhura.
vannak már neveitek??

Kép
Kép
csibe83

moncsy:
szépek a kocsik,de az elsö a legklasszabb,szerintem.
krissy3

Mára Manó azt találta ki hogy csakolyandolgokkaljátszomamivelnemszabad, így jól elvagyunk... :evil: :lol: :lol:

Most megkajáztatom és ha sikerül letenni, akkor jövök. Ha nem, akkor csak este. :roll:

Kép
Kép
200907?

Sillia!

Én semmilyen papírt nem kaptam :oops: :cry: remélem azért megcsinálják :shock:

Kép
Kép
minimano74

Köszi lányok a sok nyugtató szót! Nagyon nehéz a mai nap is, mert most jön ki rajtam a tegnapi idegeskedés.Válaszolok 1-2 kérdésre:

A kocsit azért nem tudták egyből elvinni, mert velem volt Pakson. Miután hazaértem, beparkoltam a mélygarázsba és ahogy láttam mi van a lakásban hívtam Gábort. Kb.: 15 percre hagytuk őrizetlenül a kocsit. Szerencsére az alatt nem vitték el. Na, még az kellett volna!!! :evil: :evil:

Mára már az ismerős rendőr azt mondta, hogy egyértelmű, hogy az autót akarják. Gábor egész nap intézkedik. Egy biztos: a kár 250.000.-körül. Sajnos a lakásbiztosítás nem fizet a pótkulcsok ellopásáért, mert minden ilyet egyből kizárnak. Ez f@sz@! Akkor mire fizetnek????
A kulcsokat most le kell tiltatni, de mivel még így is fel lehet törni, így zárcserére is szükség lesz. 160.000.- Ebből már egy hiper szuper babakocsit is tudnánk venni!

Orsi777: Lassan tényleg nyithatunk egy fórumot! Bár nem kívánom senkinek ezt az érzést. Gondolom benneteket se bíztattak a rendőrök. Biztosító fizet?

UH: Minden tökéletes és nagyon úgy néz ki, hogy kislányunk lesz, aki rettenetesen meg van ilyedve anya pocakjában, mert ma alig mocorog. :cry: Próbálok megnyugodni és elfelejteni ezt a hülyeséget, remélem sikerülni fog!
Vendég

Ő itt Jázmin!

Kép
Vendég

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.02 14:03-kor.
Vendég

Norka!

Biztosító nem fizet, mert nem fizetünk Casco-t. Az ablak nem került sokba, 10.000,-Ft-ból kijött, és anyósom bevállalta a kifizetését.

Gratulálok a lányokhoz!!!
Hogy áll a statisztika? Hány lány és hány fiú érkezik júliusban?

Kép
Kép
orsi777

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.15 12:09-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.15 12:10-kor.

KépKép

KépKép
boo

...

KépKép

KépKép
boo

mano

biztosan megcsinálják, nehogy most ezen is aggódj!
próbálok nem gondolni a holnapi napra de már oda az étvágyam csomóban a beleim... tudom, nyugodtnak kellene lennem, de nem megy :(
Vendég

Na, Manó sleep. :wink:

minimano74 és sillia! :)

Megy a drukk holnapra! :wink:

conversano! :)

A mézről (is) megoszlanak a vélemények, hogy szabad-e enni terhesség alatt.
Részemről igen, mert jót tesz most a köhögésemnek. (Amikor kitört rajtam a nyavalya, akkor felhívtam a dokim asszisztensét és direkt rákérdeztem a mézre, hogy töményen is lehet-e. Azt mondta, hogy minden további nélkül)
Ha gondolod olvasgass utána a Neten pro és kontra, majd döntsd el te. :wink:

A dokid mit mondott, sikerült felhívni végül?

lidike! :)

Már mi is gondolkodtunk rajta, hogy hogyan fogunk közlekedni.
Egy dolgot tuti nem csinálunk: nem veszünk testvérkocsit (különösen nem olyat, ahol egymás mellett vannak a srácok, mert nekünk nincs autónk, a tömegközlekedésben pedig használhatatlan lenne). Ha egymás mögötti lenne, akkor pedig egy bazi hosszú szerelvénnyel kéne rodeóznom, ami megint nem életképes megoldás.
Ami szintén valószínű, hogy nem játszik az a testvérfellépő. Őszintén szólva nem is néztem utána, hogy a miénkre lehet-e vagy hogy van, de az az igazság, hogy semmi kedvem sincs 2 gyereket tolni, ha az egyik már tud járni is. :? A babakocsi élből 7 kg körül van -asszem-, benne még a kicsi (aki minimum 3 kiló csak lesz :roll: ) és még ezt fejeljem meg 9-10 kilóval. Csinálja az, akinek hét anyja van! (Már elnézést... :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: )
Az alapelgondolás szerint Manónak tavasszal mindenképpen vennénk egy esernyőkocsit. Neki az már elég, akár sétálni megyünk, akár dolgunk van valahol. A mostani kocsi meg a kicsié lesz. Ha együtt megyünk valahova, akkor Manó majd szépen lassan jön gyalog, mellettem. Igaz, hogy így háromszor annyi időbe kerül majd az út, de majd hamarabb indulunk el. Ha sétáról van szó, akkor amúgy is ráérünk. :wink: Ha pedig valamilyen fontos vagy hivatalos dologról van szó, akkor úgyis csak akkor megyek mindkettejükkel, ha tényleg szükség van rá. Ha nincs, akkor megyek a kicsivel, Manóra meg vigyáznak a nagyszülei. (Ha pedig tényleg szükség van mindkettejükre, akkor esetleg besegítenek egy fuvar erejéig. De legrosszabb esetben is marad a korábban indulunk el című verzió)
Sok idő van még júliusig. Manót addig szépen meg lehet tanítani közlekedni. Minnél többet gyalogol, annál könnyebben veszi az akadályokat. Leginkább nekem kell majd figyelnem, hogy olyan útvonalon menjünk, ahol ő is biztonságban van és a kocsit is tolni tudjam. Ez különösen zebrán lesz szép feladat, de azért vannak a problémák, hogy megoldjuk. Nem...? :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:
Aztán majd az idő és gyakorlati tapasztalat eldönti, hogy jó volt-e az elképzelésünk... :wink:
(Még egy variáció létezik: befogom a kocsi elé vagy pedig utána kötöm. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: )

boo! :)

A só nem csak a vérnyomást viszi fel, de a vizet is megköti a szervezetben. Ezért kell mellőzni annak, akik elkezd vizesedni.

A főnököddel beszéltél? Mára ígérted! :?:

gabi83! :)

Enni mindenképpen lehet. Üres hólyagra csak hüvelyi ultrahangnál van szükség. De ez már hasi lesz, úgyhogy ehetsz-ihatsz, mulatozhatsz. :lol: :lol: :lol: :lol:
(Amúgy én még soha nem találkoztam azzal, hogy megkérdezték volna, hogy pisiltem-e vagy sem vagy, hogy elküldtek volna előtte WC-re. Szerintem nem foglalkoznak ilyenekkel... :roll: )

anitja! :)

Mi mindenkire emlékszünk. :wink:

Manó csak pár nappal idősebb Nolkánál. :wink:

Csak azért tudok ennyit jönni, mert egyrészt Manó lehetővé teszi (Isten tartsa meg jó szokását! :lol: :lol: :lol: :lol: ), másrészt pedig egész nap be van kapcsolva a gép és folyamatosan frissítek egyet-egyet, ha elmegyek mellette. Aztán pl. kaja közben írok ( :oops: :oops: :oops: ) úgy, hogy fél szemem a klaviatúrán, a másik a tányéron, a harmadik meg a gyereken. :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

A szopival pedig pont a napokban kezdünk leállni. Reggel már eszébe sem jut kérni. Este még elfogadja, de alig valamit eszik belőle, hamar eldobja.
A 10 hónap is teljesen jó, büszke lehetsz magatokra! :wink:

moncsy.78! :)

Az én véleményem a kocsikról a következő: bordó, piros, lila, zöld. (Remélem, mindenki egyetért velem! 8) ) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Neked is csak azt tudom mondani, hogy nektek kell jó alaposan átgondolni, hogy mikor, mire és mennyit fogjátok használni. Amilyen könnyen be lehet dőlni a kinézetnek/árnak, olyan könnyen meg is lehet bánni az egészet.

norka81! :)

Továbbra sem értem. :oops: :oops: :oops:
Ha kocsit akarok lopni, akkor nem állok neki pótkulcsot keresgélni, hanem egyből megyek a garázsba és viszem. (Nem hinném, hogy ilyen finomlelkű kocsitolvajok lennének manapság, hogy csak semmi fizikai beavatkozás...) És hogy figyeltek ki titeket, hogy nem tűnt föl, hogy elmentetek a kocsival.
Biztos, hogy nem hiányzik az órákon kívűl más? :shock: :shock: :shock:
Mindegy, ne is válaszolj, így is gondolom csak ez jár a fejetekben. Nem kell, hogy még én is eszetekbe jutassam.

A lényeg, hogy rendben van az ultrahang és jól viselkedik a kiscsaj! :wink: :D :D :D :D :D :D

Hendegabi, veled mi a helyzet a vizesedéssel kapcsolatban? Helyre jöttél?

Csajok! Titeket nem idegesítenek ezek a hirdetések, amiket nyócvanhat topikba benyomnak, hogy ezem van, azom van? Amikor ruha meg ilyesmi van az még istenes, de amikor programajánló meg ilyenek vannak, akkor a hajam égnek áll. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: (A legszebb, amikor olyan topikokba is benyomják a tökmindegymirőlszóló hirdetést, ahol évek óta nincsenek bejegyzések....)
Több mindent szoktam olvasgatni és utálom, hogy mindenhol ugyanazt találom. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :roll: :roll: :roll: :roll:
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára 200907? 2009.02.03 16:32-kor.

Kép
Kép
200907?

...

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.15 12:11-kor.

KépKép

KépKép
boo

Héhéhéhéhééééééééééééééééé!!! Nem erről volt szó! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Ma ezért nem beszéltél, szerdán a bolygók állása nem lesz jó, csütörtökön is lesz valami, pénteken meg nem akarod elrontani a hétvégéjét!? :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Érezd magad jól leszúrva részemről! :evil:

Kép
Kép
200907?

[quote="moncsy.78"]0 írta:moncsy.7807!

Ez a kedvenc dalom!
Olyan szép és olyan pityergős!
DE gyönyörű!

Csajok!
Véleményeket kérek ezekről babakocsikról!

Kép

Kép

Kép

Kép

Az első az már régóta tetszik,de a sportrészbe találtam kivetnivalót,nem igazán tudok megbarátkozni azzal hogy egyben dönthető!

A másik 3at tegnap találtam a csajokkal,abból ezek a színek tetszettek nekünk!
Az sem utolsó szempont hogy csak 36ezer,míg az elöbbi 56ezer!

Sziasztok!
Kicsit be lestem az augusztusiaktól.Ugye nem baj? :lol:
Moncsi!
Nekem van kisgyerekem nagy gyerekem,és van babakocsi tapasztalatom.
Bár nem tudom mi értelme a kiskerék nagykerék összeállításnak?De az első(drágább)babakocsi praktikusabb.Annak bolygós a kereke és sokkal könnyebb vele kanyarodni.
Míg a másik nehéz babakocsi nehéz kanyarodni vele.Mellesleg ezek a bergon féle(mert ez is valami hasonló) kocsik eléggé silány minőségűek.
Nekem olyan kocsim van aminek a sportrésze ugy dönthető mint az első képen lévőnek.Szerintem jó és praktikus.
De nagyon sokat számít az,hogy milyen utak vannak felétek??Ha jók az utak,akkor bőven elég egy jobb minőségú kisebb kerekű kocsi,ha nem jók az utak,akkor valami strapabíró kocsi célszerübb.

Ja szia Krissy itt is! :lol:

mimi12

007!

Tegnap beszéltem vele és rákérdeztem erre a Nos-pa dolgora. Azt mondta,ha nem görcsölök,akkor ne egyem. Én is így gondoltam. :)

Nagyon szurkolok Nektek,Sillia és Minimanó!
Vendég

200907 Nekem a dokim megkérdezi uh előtt hogy mikor voltam wc-n, és van amikor el is küld pisilni. És a kórházban is eddig megkérdezték. Úgy látszik ez is kórház és orvos válogatja dolog.

Babakocsis témához már leírtam, hogy azt nézzétek meg mire használjátok, és hol. Moncsy neked is csak ezt tudom mondani, hogy ha rossz úton, akkor a kicsi kerék mindenhol megfog akadni. De amúgy nekem az első tetszik jobban.

minimanó, sillia megy a drukk nektek.

Kép

gabi1

Sziasztok!

Én is júli 18-ra várom a kislányomat, Lottit. Már van egy 3 éves nővére, Lili.
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?