Na, Manó sleep.
minimano74 és sillia!
Megy a drukk holnapra!
conversano!
A mézről (is) megoszlanak a vélemények, hogy szabad-e enni terhesség alatt.
Részemről igen, mert jót tesz most a köhögésemnek. (Amikor kitört rajtam a nyavalya, akkor felhívtam a dokim asszisztensét és direkt rákérdeztem a mézre, hogy töményen is lehet-e. Azt mondta, hogy minden további nélkül)
Ha gondolod olvasgass utána a Neten pro és kontra, majd döntsd el te.
A dokid mit mondott, sikerült felhívni végül?
lidike!
Már mi is gondolkodtunk rajta, hogy hogyan fogunk közlekedni.
Egy dolgot tuti nem csinálunk: nem veszünk testvérkocsit (különösen nem olyat, ahol egymás mellett vannak a srácok, mert nekünk nincs autónk, a tömegközlekedésben pedig használhatatlan lenne). Ha egymás mögötti lenne, akkor pedig egy bazi hosszú szerelvénnyel kéne rodeóznom, ami megint nem életképes megoldás.
Ami szintén valószínű, hogy nem játszik az a testvérfellépő. Őszintén szólva nem is néztem utána, hogy a miénkre lehet-e vagy hogy van, de az az igazság, hogy semmi kedvem sincs 2 gyereket tolni, ha az egyik már tud járni is.

A babakocsi élből 7 kg körül van -asszem-, benne még a kicsi (aki minimum 3 kiló csak lesz

) és még ezt fejeljem meg 9-10 kilóval. Csinálja az, akinek hét anyja van! (Már elnézést...

)
Az alapelgondolás szerint Manónak tavasszal mindenképpen vennénk egy esernyőkocsit. Neki az már elég, akár sétálni megyünk, akár dolgunk van valahol. A mostani kocsi meg a kicsié lesz. Ha együtt megyünk valahova, akkor Manó majd szépen lassan jön gyalog, mellettem. Igaz, hogy így háromszor annyi időbe kerül majd az út, de majd hamarabb indulunk el. Ha sétáról van szó, akkor amúgy is ráérünk.

Ha pedig valamilyen fontos vagy hivatalos dologról van szó, akkor úgyis csak akkor megyek mindkettejükkel, ha tényleg szükség van rá. Ha nincs, akkor megyek a kicsivel, Manóra meg vigyáznak a nagyszülei. (Ha pedig tényleg szükség van mindkettejükre, akkor esetleg besegítenek egy fuvar erejéig. De legrosszabb esetben is marad a korábban indulunk el című verzió)
Sok idő van még júliusig. Manót addig szépen meg lehet tanítani közlekedni. Minnél többet gyalogol, annál könnyebben veszi az akadályokat. Leginkább nekem kell majd figyelnem, hogy olyan útvonalon menjünk, ahol ő is biztonságban van és a kocsit is tolni tudjam. Ez különösen zebrán lesz szép feladat, de azért vannak a problémák, hogy megoldjuk. Nem...?
Aztán majd az idő és gyakorlati tapasztalat eldönti, hogy jó volt-e az elképzelésünk...
(Még egy variáció létezik: befogom a kocsi elé vagy pedig utána kötöm.

)
boo!
A só nem csak a vérnyomást viszi fel, de a vizet is megköti a szervezetben. Ezért kell mellőzni annak, akik elkezd vizesedni.
A főnököddel beszéltél? Mára ígérted!
gabi83!
Enni mindenképpen lehet. Üres hólyagra csak hüvelyi ultrahangnál van szükség. De ez már hasi lesz, úgyhogy ehetsz-ihatsz, mulatozhatsz.
(Amúgy én még soha nem találkoztam azzal, hogy megkérdezték volna, hogy pisiltem-e vagy sem vagy, hogy elküldtek volna előtte WC-re. Szerintem nem foglalkoznak ilyenekkel...

)
anitja!
Mi mindenkire emlékszünk.
Manó csak pár nappal idősebb Nolkánál.
Csak azért tudok ennyit jönni, mert egyrészt Manó lehetővé teszi (Isten tartsa meg jó szokását!

), másrészt pedig egész nap be van kapcsolva a gép és folyamatosan frissítek egyet-egyet, ha elmegyek mellette. Aztán pl. kaja közben írok (

) úgy, hogy fél szemem a klaviatúrán, a másik a tányéron, a harmadik meg a gyereken.
A szopival pedig pont a napokban kezdünk leállni. Reggel már eszébe sem jut kérni. Este még elfogadja, de alig valamit eszik belőle, hamar eldobja.
A 10 hónap is teljesen jó, büszke lehetsz magatokra!
moncsy.78!
Az én véleményem a kocsikról a következő: bordó, piros, lila, zöld. (Remélem, mindenki egyetért velem!

)
Neked is csak azt tudom mondani, hogy nektek kell jó alaposan átgondolni, hogy mikor, mire és mennyit fogjátok használni. Amilyen könnyen be lehet dőlni a kinézetnek/árnak, olyan könnyen meg is lehet bánni az egészet.
norka81!
Továbbra sem értem.
Ha kocsit akarok lopni, akkor nem állok neki pótkulcsot keresgélni, hanem egyből megyek a garázsba és viszem. (Nem hinném, hogy ilyen finomlelkű kocsitolvajok lennének manapság, hogy csak semmi fizikai beavatkozás...) És hogy figyeltek ki titeket, hogy nem tűnt föl, hogy elmentetek a kocsival.
Biztos, hogy nem hiányzik az órákon kívűl más?
Mindegy, ne is válaszolj, így is gondolom csak ez jár a fejetekben. Nem kell, hogy még én is eszetekbe jutassam.
A lényeg, hogy rendben van az ultrahang és jól viselkedik a kiscsaj!
Hendegabi, veled mi a helyzet a vizesedéssel kapcsolatban? Helyre jöttél?
Csajok! Titeket nem idegesítenek ezek a hirdetések, amiket nyócvanhat topikba benyomnak, hogy ezem van, azom van? Amikor ruha meg ilyesmi van az még istenes, de amikor programajánló meg ilyenek vannak, akkor a hajam égnek áll.
(A legszebb, amikor olyan topikokba is benyomják a tökmindegymirőlszóló hirdetést, ahol évek óta nincsenek bejegyzések....)
Több mindent szoktam olvasgatni és utálom, hogy mindenhol ugyanazt találom.
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára 200907? 2009.02.03 16:32-kor.