A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Jó reggelt 8)

Heni, biztos finom lett a süti :wink:

Juba, és Berta mikor kezdett el nem enni? Kisbabaként is keveset evett, vagy volt valami fordulópont nála? :roll:
Pocak :o :wink:

Rólunk: Rugó sikeresen elérte tegnap estére élete legkoszosabb állapotát. Ugye tegnap előtt fürdés nélkül kidőlt, de már akkor is nagyon koszoska volt, egész délután az udvaron játszott. Én mentem reggel Böszörménybe, és meghagytam Gábornak, hogy fürdesse meg reggel, mert fekete már itt-ott.
Hát, biztos megfürdette. Kinn voltak egész nap az udvaron, csak enni jöttek be. KÉrdezem, hogy ugye a kezét megmostad, mikor ettetek?
Igen, de csak utána, akkor jutott eszünkbe... :roll:
Az arcát meg abszolút nem érintette víz :shock:
MIre be tudtuk rángatni az udvarról este hatkor, a gyerek egy tömény kis koszgombóc volt :roll:

De aztán jól megfürdettem :lol:

Férfiak :roll:

Holnap megyek Tiszafüredre interjúzni, szerintem hajnalban, mert kilenckor már kezdenem kell ott. Vagy busszal megyek, vagy vonattal, amelyik jobban kijön időben.

Csak estefelé fogok majd beesni.

Ma vásárolnunk is kell, kifogytunk pár dologból.

Maggie, Silka, hol vagytok?

MIndenkinek szép napot, V.

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Oké, elismerem. Jó idő van.
De akkor is.
Hol van mindenki???????????????????,

Tegnap készült ideiglenes hely a csúszdának és elkezdtük legyalulni az anyagot a lépcsőjéhez. Grétikénk extra boldog volt. Este 8-kor sikerült becsalni, addig csúszdázott és rohangált :lol:
Az éjszaka viszont szörnyű volt :( Többször felkelt, sírt. Kapaszkodott belém. Kiabált. Éreztem, hogy kicsit melegebb. Hőemelkedése van 37,7 (ő nagyon nehezen lázasodik be) Most is bujovszki, de azért el-el megy játszani.
Hamarosan indulunk szavazni meg veszek neki gyümölcsteát mert az itthon lévő fahajas-szilvásra azt mondta nem kell :roll:
Amúgy az apja is beteg :? én még jól vagyok :roll:

Juba nyugi már drága!!!!
Nincs baj!!!
De menj el máshová uh-ra!
Több szem többet lát :D

Heni na milyen éjszakátok volt?

Irina :? :? az ilyen minek megy orvosnak???
Most hogy van Ádó?

KépKép
Kép Kép
l.móni

Vindo Cicust is le kellett súrolni az este :lol: :lol:
eszméletlen koszos volt 8)

Juba többedik várandóságnál nagyobb a pocak.
nekem is most akkora a hasam mint mikor szültem.
Pedig addig még van 2 hónapom :roll: :shock:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Szia MÓni :D

Koszos gyerekeket nevelünk :wink: :roll: 8)

Fáj a torka is Grétának? Vagy köhög? REmélem, nem lesz beteg, most hogy itt a jó idő :roll:

Itt nincsen második forduló, így Rugó most nem kap pogácsát a választási bizottságtól :wink:

Megyek, odateszek egy adag mosnivalót :arrow:

Kép
vindolanda

Köhécsel egy kicsit :roll:
Meg rekedten beszél.
Már kapja a homeos bogyókat.
Remélem időben elcsíptük :roll:

Na ja, koszosak a gyerekeink :lol: :lol:
De inkább, mint "penészvirágok" legyenek :wink: :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Lehet, valami vírus :roll:
Hátha csak ennyi lesz.

Összeszedem a száradt ruhát :arrow:

Kép
vindolanda

Jó reggelt :) :)

Mesi biztos vasalt tegnap :) ma meg börzézik :)

Móni!
elhiszem h. Grétus örül a csúszdának :) :) gyógyuljatok :) :)

Vindo!
de legalább megmosta :wink: s mi lesz nyáron :) nekem akkor szoktak igazán gyermekeim piszkosak lenni :)

Juba!
ne olvass,már semmit.Bvel akkora hasam volt h. csak na :) Móninak is nagy és még van majd 2 hónapja :) :) második terhességnél már nem tartanak az izmok annyira,kinyúlnak :)

mi tegnap elmentünk dédi 80. szülinapját megünnepelni :) gyerekek élvezték,kaja jó volt,el is fáradtunk :) pénteken meg felavatták az új homokozónkat,alig bírtam őket becsalogatni :) :)

Timi26 boldog szülinapot :)

:arrow: tejbegrízt csinálni csemetéknek :)

KépKép
viranka

Timi, boldog születésnapot!
Tessék jelentkezni :wink:

Viranka, milyen homokozótok van? Olyan játszóteres vagy saját?

Nekünk egy saját van, én játszótérre nem járok, pedig kb. fél éve építettek egyet :roll:
Mikor építkeztünk, a maradék homokból meg fákból rakta össze G.
Rugó szereti, homok-sütiket gyártunk, meg van egy autó, az rendszeresen homokot szállít :roll:

Kép
vindolanda

Halihó!

Köszi a hiányolást, megvagyunk, csak elhavazódtam kicsit. Tegnap suliban voltam, olyan fáradtan értem haza, hogy nem is volt erőm bekapcsolni a gépet.
Pénteken is jól lefárasztottam magam.

Ünneplőknek sok boldogságot kívánok!!!!

Betegecskéknek gyors gyógyulást!

Ma meg délben megyünk Vicuskáékhoz party-zni. :lol: Már elkészült a krémes, amit viszünk. :wink: :lol:
Du-n, estefelé jövök majd, most :arrow: , mert vasalnom kell. :oops:
dmaggie

Jó partizást, Maggie :!:

MI az aldiba készülünk meg egy másik akvarisztikába, ahol az aranyhalak darabja 350 ft :roll:

Megyek, felöltöztetem Rugót :arrow:

Kép
vindolanda

Mi is az aldiban vásároltunk :D
cicus kiment játszani, le se lehet vakarni az apja nyakából (Z csinálja a lépcsőt)

Maggie itt is vasalhatsz, cserébe éjjel hagyunk aludni és még ebédet és vacsit is kapsz :wink:

Itt is van homokozó, ámbár homok egyre kevesebb van benne.
Lassan el kell mennünk a buckába homokért :lol:

Viranka :lol: :lol: nem szoktak csuklani a gyermekeid :lol: :lol:
és te?
cicus mai napig emlegeti a keddi napot
minden nap kérdezi mikor jönnek a kis barátai
na és akkor fel is sorol mindenkit.
Téged se hagy ám ki :wink: :lol:
Mesi meg a "néniből" átváltozott a lányom szemében Zsozsinénivé :lol: :lol:

na mennem kell sütni. Bejelentkeztek Z keresztszülei. Mondják nagy lelkesen, hogy ne készüljek. De aztán megjegyezte, hogy nálam múltkor milyen finom muffint evett. Azóta se evett olyat. Ugye van?
Most erre mit mondjak :roll: Lesz :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sziasztok!

Hajmosáson túl, a kiscsaj apájával motorozni mentek+ elvitték a szelektív szemetet..

Tegnap de-t voltunk a vojtinában egy barátunk kisfia lépett fel, vmi ovis forum volt. az ovik versenyeztek egy egy előadással. Annyira cukik voltak. Emmát teljesen elvarázsolták.:-)

Du-án józsán voltunk egy barátunknál. Volt nagy játék, a gyerkőcök motoroztak, autóztak, huncutkodtak ( egy napon születtek, de olyan mások!!! :-)
Itthon este még kint bandázás az utca többi gyerekével..( imádom a nyarat este f8 is kint vannak)

Én a déli alvás alatt voltam az állásinterjún. Klassz. tetszett. készségfejlesztő játékokat kell árulni.:-) oviknak, bölcsiknek, iskoláknak...stb
tetszene nagyon, de mosta fixet nem szeretném feladni..ez teljesen jutalékos és az elején benzinre kell költeni..:-( De lehet másodállásban elkezdem, aztán váltok teljesen ha bejön és jó pénz is van benne, és nem kell 6 ra mennem...

Emma annyira örült ma reggel is mikor ott voltam mikor ébredt! annyira kis boldog volt, simogatot ölelgetett puszilgatott. Hajnalban is mikor felébredt pisilni kakilni akkor is kérdezte hogy anya már elment?? a kis drágám leli világa még mindig nem az igazi!!! Meglátjuk!
Holnap hívnak a miunka miatt...jó lenne valahogy összeegyeztetni 1-2 hónapig a ketőt, aztán marad az egyik, amelyik jobban fizet. Mondjuk ez a játékos nagyon tetszene!!!:-)

szóval dióhéjban :-) ennyi!

KépKép
kaqk
Debrecen

Móni: muffin.:-) de aranyosak! :-) zsozsinéni..:-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok:-)

Móni hol vettétek a csúszdát???? gondolom csúszda lap, ha lépcső kell hozzá. Én néztem a teszveszen van 9e ért, de lengyelből igy + 6e futárdij. :evil:

Apa csinált házikót Péterkének, de még nincsen rajta a tető, igy kitaláltam, hogy lehet nem is kellene, lehet jó volna nekik egy csúszda :roll:

Muffin:-)

Köszi elég jó volt:-) 6ig saját ágyában...nem volt...

Kaqk lehet ez a másodállás dolog nem is volna rossz:-) hajrá!

Vera na kész lett a homokozó? apa belehúzott:-)
Nálunk is nagyon menő, néha a 1.5 X1.5 m kevés :shock: pláne most már ketten vannak:-)

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok!

Vindo!
házi gyártású :) maradék építkezési anyag :) egyik ismerősünk hozta :) Apa legyalulta/csiszolta/olajozta 2* összeszögelte :) :) homokot meg találtam 3zsáknyit :)

Móni!
néha csuklok,szóval ezért :) :) amúgy mondtam rnak h. közelben nálatok sok homok van és ha megyünk kimennek Zval szedni :) :) :) készítsd párod :lol:

Heni!
Móni teszveszről rendelte,úgy volt h. együtt,de R.máskor akarja :evil:
pedig 2nél a szállítás olcsóbb lett volna :( s homokozó nálunk is akkora lett volna,de R.kiakadt minek olyan nagy :shock: :x kb. 160*120as lett végül

Kaqk!
jól hangzik játékos meló :) :) mozgalmas hvtek volt/van nektek is :)

Maggie!
jó partyzást :) :)

Dóri!
Danónak boldog szülinapot :) :)

:arrow: hintaágyat még1* átkenni :)

KépKép
viranka

Sziasztok!

Írtam, de elszállt, Viktorka meg nyűgös...

Köszönöm, hogy gondoltatok rám, isten éltesse a mostanában ünneplőket!!!
Sajnos még arra sincs időm, hogy megnyissam az oldalt, tehát semmit nem tudok rólatok... :cry: De igyekszem pótolni legalább az olvasást.

Rólunk: Viktorka bárányhimlős, elég durván pöttyös, szenved, nyűglődik, vele együtt én is, mert sajnálom őt nagyon. Rebeka 3 hete esett át rajta, neki 2 napig volt durva, de sokkal kevesebb pötty is volt rajta.

Remélem később tudom folytatni, mert Viktorka itt őrjöng mellettem.

Puszi!

Kép
Kép
timi26

Jó reggelt!!!!!

Tegnap jól kifárasztottuk a gyerkőcöket, igy már 8kor ágyban voltak, cserébe jó korán keltek :? Péterke megint ráállt a 6órás kelésre, de 7ig még ágyban marad, mig Áron hangját meg nem hallja, és akkor rohan át hozzá és kiabálja, hogy jóóóóóóó reggeltttttt:-) olyan édesek , megszeretgetik mindig egymást:-)

Vera ti mikor rendeltek? mert akkor mi is rendelhetnénk együtt, Gödre könnyen elugrik érte Lali
:roll:

Timi tessék többet irni!!!! nagyon eltüntél:-(

Heni
KépKép
heni81

Emese, hogy sikerült a börze????????????????

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok!

Grétikém beíratva az oviba. Kb 1 hónap múlva derül ki, hogy felvették-e :roll:
A csúszda lépcsője kész :D
Tegnap Z. besokalt a szellemi munkától és lement a garázsba megcsinálni. Nagyon szuper lett :D Már csak egy kapaszkodót kell a tetejére csavarozni és teljesen kész lesz. Na de így is használható ám. Cicus legnagyobb örömére :lol:

Heni úgy van ahogy Viranka írta, Lengyelből olcsóbb volt hozatni, mint Mo-on bárhol megvenni és elmenni érte vagy futárral hozatni. Kicsit durva :roll:
De a csúszda nagyon jó minőségű és kockázat nincs benne.
Csak akkor fizeted ki ha átnézted és minden rendben vele :D

Timi el sem hiszem, hogy jelentkeztél :D
jobbulást Viktornak+++++++++++++++++

Viranka mondtam Z.-nek :D
Azt mondta, hogy akkor indulnak a homokért ahogy megjöttök, mert Ő sörözni akar majd.
Nem holmi zsákokat töltögetni :lol: :lol:

Dóri Daninak boldog születésnapot :lol:

Gréti tegnap nem aludt :shock: este kidőlt 7 előtt egy kicsivel és bírta reggel 6-ig :roll:
Lassan be kéne csalni a teraszról és elaltatni :roll:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Heni!
igaza van Móninak,mert egyik bababoltos tulajdonos sráctól kértem árajánlatot,és -mivel ők nem tudják kiszállítani-benzinköltséggel többe kerül :shock: majd ha lesz rá érkezésem írok pü-t és egyeztetünk :wink: de lehet mindjárt :)

Móni :) :) akkor hajnalok hajnalán menjünk :wink: B. pont ma emlegette vmiért Grétust :) :)

Mesi bizti pihen :) bocsi de Ágnes assszony jut eszembe aki a lepedőt csak mossa mossa,Mesi a Mei-tai pántjait csak vasalja vasalja 8) sokan voltak? csak mert az őszi téli szerintem kritikán aluli volt(emlékeim szerint,amikor céggel is voltam kint rengeteg mama/baba/papa jelent meg)

KépKép
viranka

Mesi bejelentkezve :lol: :lol: :lol:

KépKép
viranka

A börze nagyon jól sikerült, eladások is voltak, és rengeteg érdeklődő. Volt, hogy Apa is kötözött, a Mama magyarázott, és hát elöl természetesen meg én segítettem. Szuperül a kezem alá dolgoztak, egész végig beszéltem, Apa adta az innivalót, hozott enni, kávét, én mentem körbe a szórólapokkal, és hát folyamatosan segítettem az érdeklődőknek. :)
Nagyon elfáradtam, és nagyon örülök, hogy kint voltunk!
Bizony, csak vasalom a pántokat, csak vasalom..... :lol:

Pihenni még nem nagyon tudtam, mert GEgikém beteg, 39 fokos a láza, egyszerre jön a 4 szemfoga, és a fütyije is be van gyulladva picit. Ja, és az MMR oltás 7. napján vagyunk, megfűszerezve egy vírusos torokgyulladással.

Nem alszunk éjjel, én csak szakaszosan a nappaliban, mert Gegi a TV-re hagyja abba a sírást, vergődést. Alig eszik, nyákosat kakil....

Lángol a feje olyan vörös. A közérzete nem olyan rossz, csak bazira nincs jól. :(

Készült fotó a börzéről, majd töltök fel. :)

Kép
Kép
Kép
gremese

Viranka! :wink: Mindjárt jövök képpel.

Kép
Kép
Kép
gremese

Kép

Kép
Kép
Kép
gremese

Úgysem adjuk el....

Kép
Kép
Kép
gremese

Mesi biztos nem......................

KépKép
Kép Kép
l.móni

Viranka na ja :lol: :lol: jöttök hajnalban+ még itt is alszotok.
Aztán majd valamikor elmennek a homokért :lol: :lol:

Mesi ragyogsz a képen :lol:
Geginek jobbulást+++++++++++++++++

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sziasztok,

sír. El kell altatnom. Pedig írni akartam. Ma Tiszafüreden voltam. Rugó annyit van kinn, hogy lebarnult, engem is megkapott a nap :roll:
Tiszafüreden taxiztam, azt hittem, otthagyom a gatyámat is (kb. 35 perc gyalogutat tettünk meg), erre fizettem 400 ft-ot :roll: Vagyis ehhez azért adtam borravalót is :roll:

Fáradtka vagyok. Holnap munkanap, szerdán viszont itt leszek :wink:

Mesi, tuti csaj vagy a képen :P 8)

Mindenki vigyázzon magára, tényleg mennem kell :arrow:

Kép
vindolanda

Sziasztok csajszik!!
Esélyem sincs követni az eseményeket, csak nagy vonalakban :(
De
minden szüli és névnaposnak sok boldogságot!!

Mi voltunk a másik mamánál is. jó volt. Azért volt egy pár érdekes dolog, de jól éreztük magunkat.
Most hogy itt a jó idő, rengeteget vagyunk kint, Lilla hihetetlen értelmes. Én sokszor marha türelmetlen. Amikor rátör a hiszti dili ahelyett hogy hagynám és nem foglalkozom vele, kiabálok vele....mondjuk akkor már fél órája nyomja a nyavalygást minimum és már ezt megelőzi egy egy óra nyűglődés általában. Mind1 nem mentegetem magam. Igyekszem lenyelni, mert ő is hamarabb abbahagyja olyankor. Ha kiabálok teljesen felzaklatja magát....:( :( amúgy utána másnap vagy akár 2 hónap múlva elmeséli, hogy mi hogy történt és ez is elgondolkodtatott. Meg nem biztos, h jó példamutatás a ha nem tudod megoldani kiabálj vagy csapj rá a másik fenekére.

Dani édes kis bogyó :) azt hiszem fogzik szegény. Néha nagyon jó napjai vannak, aztán napokig kis nyűgöske. Sajna szegény igényei sokat szorulnak háttérbe és a szívem szakad mikor üvölt és én nem tudok legalább három felé szakadni, hogy mindenkivel ott lehessek....:(
Lillát imádja ha meglátja csupa vigyor lesz és szinte szárnyal :) még ma is próbált nevetni, pedig már nagyon fáradt volt és annyira sírt..de ahogy meglátta Lillát még próbálta mosolyra húzni a száját a kis drága :) olyan megható ez.
Lilla is szereti. Olyankor van baj amikor mindkettő fáradt, mert akkor mind a kettőnek én kellek.

Na helyzetjelentés megvolt :D Én meg sajnálom, h mi nem voltunk kedden. Eredeti terv szerint mi is mentünk volna.

KépKép
KépKép
fleur

biztos hogy nem.... :wink:

KépKép
viranka

Sziasztok!

Gyors leszek, mindjárt keltenem kell Rugót.

Fleur, szegény, ezzel a hisztivel megszenvedtek :roll:
A fogzáson már nagyon örülök, hogy mi túl vagyunk, R. vért izzadt vele, és persze mi is :wink: Vagy hússzor keltünk éjszakánként :roll:
Szóval nyugi :P

Szóval a csanában megjegyezték tegnap, hogy mi történt Rugóval, mert olyan kis pirosas :roll:
Lekapta a nap. Vasárnap kb. hét órát volt kinn :roll: Nem tudjuk behúzni. Mikor már rettenetesen éhes, akkor meg bejön magától és leül az asztalához 8)

Persze ezt felváltva szoktuk abszolválni, egymagamban hét órát nem tudnék elszöszmötölni vele az udvaron, szóval a hétvégék ilyenek.

MOstanában az étellel is koccintani szokott :roll: MOndja hozzá, hogy egéss...

CSütörtökön lesz anyák napi parti a csanába, de nem biztos, hogy odaérek, mert háromtól órám van, és kb. négykor kezdődik
:roll:
Ja, és szülői megbeszélés is.

Felsírt, megyek is :arrow:

Kép
vindolanda

Szóval nem tudom, mit akarnak megbeszélni. Remélem, nem egy áremelést :roll:

Éjjel jót aludtam, tíz órát. Már nem is emlékszem ilyenre 8)

Öltözünk :arrow:

Kép
vindolanda

Elindulunk :arrow:

Kép
vindolanda

Vindo 10 óra alvás egyben :shock: én is, én is :)

Fleur majd a következőre jössz.
Még szülés előtt lesz a cseresznye party :wink: :lol:
nem elfelejteni ám csajok :D

Én totál kész vagyok. Z+ cicus már rendben én meg dögrováson. Grétivel ma még csak veszekedtem :oops: :oops: állandóan valami rosszaságon töri a fejét, hisztizik, durcáskodik :? Ma pedig egyszerűen nem tudok türelmes lenni. Sírhatnékom van :(
:arrow: nem is rontom tovább a levegőt

KépKép
Kép Kép
l.móni

Jó reggelt!

Nem túl jó éjszakánk volt, Áron nyugtalanul aludt :? kb . 2.30 -4ig nem birt visszaaludni :? nem sir, csak pakolja magát jobbról balra, iszik, próbál aludni. Biztos a fogacskái gyötrik, mert most is csak rág :roll:
10 foga van már, nem is láttam, hogy újabbak készülnének, de lehetséges.

Péterke tegnap jól kifáradt kint, Vindo mi is rengeteget vagyunk kint, nálunk fiúk kalapban, meg még hosszú ujjúban voltak, igy nem lettek napbarnitottak. 4-7ig dolgozott tegnap, de szó szerint.

CSinálják a házikót az apjával és ő segit, pakolja a fát, a téglát, adogatja a szögeket.

Móni jobb kedvet neked++++++++

Hiszti: nálunk nagyon nincsen, Péterke nyugis gyerek, Áron meg csak nyüglődni szokott.

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok, köszönjük a köszöntéseket. :)
1 éves nagyfiam nagyon édes. :) Már feláll kapaszkodás nélkül, és lép is. :)

Velünk kb ennyi, mert sok-sok ügyintéznivaló és tanulni- és csinálnivaló van, de a napok mennek... Kb ennyi. :)

Pussz mindnekinek!

Kép
Kép
Kép
zdori

Fleur: sajnálom a hisztiket! :-(

Vindo: 10 óra...oh mikor lesz megint olyan..de ha 6 ot egyhuzamban aludhatnék már annak is örülnék!

Tegnap hideg front jött! Azért sem aludtak jól a gyerkőcök akik erre érzékenyek! Emma érzékeny..hideg front csalogatta elő születéskor! :-(

Cseresznye party...de kár hogy olyan messze vagytok!!! :-(

Maggie: mikor talizunk a téren??????

Munka: elvileg megkaptam, de fogalmam sincs hogy fogom összeegyeztetni a kettőt?????eléggé tartok tőle!!! :?

Most épp ágyat( keret+rács+matrac), sarokkanapét keresünk az albérletbe..:-( milyen árak vannak! :-(

na kicsit dolgozok még

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok!
Épp dolgozom 8)

Kaqk, ügyes csaj vagy, össze fogod egyeztetni a kettőt :wink:
Nézzétek meg a kínálatot a Praktiker webáruházában is :!: Mi ott találtunk jó ágyat. Meg van az a Góliát bútor a Diószegi környékén :roll:

Heni, sajna Rugó nem tűr meg magán satyit. Tavaly a legnagyobb kánikulában is fedetlen fővel rohangált, a szomszédok meg szörnyülködtek :roll:

Dóri, utólag is boldog szülinapot a gyermeknek :D

Móni, nem depizünk itt ilyen szép időben :D :D :D :D :wink:

Rohanok is. Déltől van 17 szóbelizőm, addig még adminisztrációs ügyeim vannak, meg ennem is kell, fél 12-kor meg randizom a barátnőmmel a gyermeknevelési tanszékről 8) :arrow:

Kép
vindolanda

Helló!

Életjel....

Mi is kint töltjük a nap nagy részét. Domin is meglátszik,hogy kint van,de nem annyira,mert mi is hosszú felsőben voltunk még eddig kint.

Nála is elkezdődött a dackorszak.. Ha nem úgy van ahogy ő szeretné,akkor képes ordítva könnypotyogtatva félórákat sírni.. :shock: Most pl. apamunkás autója hátuljában volt,és mondtam neki jöjjön ki,mert megyünk ebédezni.Ő nem. Addig addig hiába magyaráztam neki,kivettem,nem könyörgök ott órák hosszat,elkezdte az ordítós sírós nem megyek dolgot szinte fel kellett emelnem,hogy behozzam,mert elhagyta magát.Akkor közben rájött,hogy ő még sem itt eszik,hanem át akar menni a dédihez,végig ordította az udvart,hogy a dédihez akarok menni.Hát nehéz volt,de azért sem húztam fel magam,hanem nyugodtan mondtam neki,hogy mindjárt jobb lesz,megmossuk hideg vízzel az arcocskád,és el is múlik a hiszti.Sikerült mire a konyhába értünk addigra lehiggadt.Tegnap hasonlót játszott el de az apjával,ő meg nem egy nyugodt típus,így az ebéd nagy részét végig hisztizte meg azért se eszek,meg nem kérek,kérek akkor mégsem..De most hamar lenyugodott hála.....

Alvások kacifántosak,mert éjjel elkezdett átjárkálni úgy f2körül vagy később,de mindig átjön.Ma pl. átvonszolta a plédet is amivel az ágyat takarjuk le.Én át az ő ágyába,nem férünk el 3an kényelmesen inkább én átmentem,és ott aludtak ölelkezve apával.Elkezdte a félős korszakot..

Kint rendezgetjük a terciát,állandóan változik a terv,de majd csak alakul.. :)

Kicsit taknyosak vagyunk Domival,de ennyi.. :)

Elküldöm..
varga tünde

Domit beírattam oviba,ezen is túl vagyunk..

A lomtalanításon is,most szedem össze az újságokat,mert holnaptól újsággyűjtés lesz az oviban.

Minden kiborogattam,átszanáltam kiválogattam,tökre fáradt vagyok,de mindenképpen meg kellett csinálni.
Holnap bankozunk,meg beszerzünk ezt-azt,így kaját sem főzők rendelünk.Most megpróbálom megnézni egy filmet,de lehet nem lesz semmi belőle.

Móni ne legyél depis! Pórbáld meg lerázni magadról a nyomasztó dolgokat. :)
varga tünde

Sziasztok!

Danónak itt is boldog születésnapot :)

Mesi, nagyon jó a börzés kép, tényleg ragyogsz :)

Geginek jobbulást!

Nálunk múlt héten Zsófi volt lázas, most Fruzsi, de amúgy megvagyunk. Fruzsi pár lépést tud menni egyedül, de a végén még beborul az ölembe :lol:
Vendég

Geginek az MMR oltás reakciójaként 40 fokos a láza, a Nurofen kúp nem elég. Mit ajánlotok???

Kép
Kép
Kép
gremese

Hűtőfürdő mindenképpen. Sírni fog de szépen lehúzza. A nurofent pedig váltogathatod más hatású lázcsillapítóval és így 2 óránként kaphat. Igyon sok folyadékot. Ha nem kéri akkor is 5-10 percenként adj neki pár kanállal. Anyud mit mond?

KépKép
Kép Kép
l.móni

A dokinénit elértem, közben Apa a gyógyszertárból hozott még egy olyan kúpot, amit nem ismertem. Felváltva lehet a Nurofent a Germiciddel, vagy azzal, amit most hoztunk, és csak utána hűtőfürdő - ha kell. Szegénykém... Csillog a szeme, csak azt mondja sírva, hogy ne-ne-ne... :cry:
Most alszik - remélem lejjebb viszi a Nurofen, mert a határon mozog ezzel a hőmérséklettel.
Próbálom itatni, szerencsére iszik is, keveset eszik is.
Hasmenése is van, a torka is fájhat, a szemfogairól nem is beszélve, tiszta vörös az ínye. :(
A mesét a lábam között fekve nézte, szinte mozdulatlanul vagy fél órán át. Ez nem jellemző rá.
Ez a rohadt MMR.... :evil:

Kép
Kép
Kép
gremese

Mesi!
Panadol/Nurofen/Germicid akár 3 óránként felváltva mert ha jól emléxem nem uaz a hatóanyaguk.na és a nem túl kellemes hűtőfürdő :( de ezzel kezd ha tudod.Próbáld meg még a Moszkva térnél lévő patikában(mammuttal szemben Otp mellett) az MMr homeos kivezető bogyóját megvenni,és azt adagolni Neki(bnek jó volt,bár oltás előtt is kellett volna adni :? ) jobbulást

Panndi!
hogy bírod? téged sem írígyellek most :(

Móni!
lesz még rossszabb,fel a fejjel :wink: s gyere írd ki magadból a dolgokat :) akár oda is :)

KépKép
viranka

Mesi, mi a Nurofen kúpot 40 körül a Mexalen kúppal kombináltuk, az paracetamol-alapú.

Szegény Gegi.

Rugónak a pneumo után volt négy napig ekkora láza. Nagyon megszenvedte szegény. Azóta nem is kapott oltást, ami nem kötelező.

Kép
vindolanda

Irina is profi lázcsillapításban, azt hiszem, hátha erre jár.

Kép
vindolanda

Gegi egyszerre kapta az MMR-t a pneumo-val. A dokinéni azt mondta lehet egyszerre, erre megkérdezi tőlem, mit szólok hozzá?
Én azt feleltem, ha a doktornő azt mondja mehet együtt, akkor mehet.

Vindo! Mexalen kúpot kaptunk. A Nurifen lehúzta 39,1-ig, n7-kor kapott egy Mexalent. Ha ez sem elég, hűtőfürdő.

Jaj, nagyon ideges vagyok, most van fent egy megbeszélés a vevő és a tulajdonosok között. Úgysem adjuk el....

Kép
Kép
Kép
gremese

Rugó belepisilt a bilibe, és azután kivitte a wc-be a tartalmát és lehúzta a wc-t :shock: :shock: :shock:

Wc-s játékot játszottunk, szóval így vezettük rá :roll:

Mesi, hátha használ :!:

Megyek fürdetni :arrow:

Kép
vindolanda

Mesi, én is a hűtőfürdőre esküszöm, mi mindig azzal kezdjük, mert nagyon hamar lehúzza, és legalább nem tömöm gyógyszerrel. Fruzsi is sírt tegnap a hűtőfürdő alatt, de hamar levitte a lázát!

Zsófi élete első hűtőfürdőjénél észre sem vette, mi történik. Ül a hideg vízben a végén, és játszott. Sírt, amikor kivettük :lol:

Viranka, ma már jól voltak a csajszik, így könnyebb már :)

Csak én még mindig hányok... Zsófi persze jön velem, és roppant érdekes kérdéseket tesz fel közben. A mai kedvenc kérdéseim: "Miért nem a mosdóba hánysz?" "Miért koszos a hányás?" "Mikor fejezed be a hányást?" (Na ezt én is szeretném tudni...)

Na megyek pihenni :arrow:
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?