A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Köszönöm Lányok, Geginek lejjebb ment a láza. :)

Ez menthetetlenül egy boszitopik! :)

Eladtuk a házat. :D :cry:

Már csak a papírmunka van hátra.

Kép
Kép
Kép
gremese

Jó reggelt!

Emese gratulálok! majd számolj be a következő lépésekről, miként alakul az életetek. A börzén valóban sugároztál:-) látszik mennyire élvezed azt amit csinálsz:-) Szép szakmát választottál:-)

Hogy van GEgi?????

Panndi jaj sajnálom:-( nálam mind2 alkalommal szerencsére kimaradt. Még pár nap és szerintem túl vagy rajta!

Vindo Gratulálok Rugónak!!!!!! Nagyon ügyes:-) csak ráérez ő is :-)
Rengeteg dicséret az ami most nagyon kell:-)

Tündi csak aztán nehogy kiszorulj a hitvesi ágyból :wink: én visszavinném, mert ha beszokik nagyon nehéz lesz. Félés nálunk is van.

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok!

Heni, igen, meg lett dicsérve alaposan :wink:
Csak azon gondolkozom, hogyan tovább. Ahhoz még nincs elég meleg, hogy pucin rohangáljon a lakásban. Talán fürdés előtt iktatok be egy puci-időszakot :roll: Utána meg nyomás fürdeni, és akkor gyakorolhatja a képességét. Vagy néha nem adok rá pelenkát :roll: Nem tudom :roll:

Panndi, de jókat kérdez Zsófi :D
Szerintem kislány lesz.

Emese, mi újság Gegivel?

Rugó sajnos köhécselve ébredt :roll:
Megyek, be is gyújtok, hogy jó meleg legyen :arrow: :?

Kép
vindolanda

Vindo esetleg próbáld, hogy nem adsz rá pelust, csak nadrágot és vagy ezerszer kérdezed, hogy mentek e pisilni? Meg óránként ráülteted a bilire, hátha produkál. Mi legalábbis igy csináltuk.

Heni
KépKép
heni81

Amúgy Rugó sem volt még kinn rövid ujjú felsőben, a nap az arcát meg a nyakát kapta le. Mindig felöltöztetem rendesen, mégis benyakal valamit szegény.

Nekem meg elkezdődött az allergia-szezonom :?
HOgy utálom :?

Kép
vindolanda

Köszi, meglátom, mi válik majd be :roll:
Eddig is kísérleteztünk a nem adunk rá pelenkát-dologgal, de mindig nyakig pisis lett :lol:
De hátha majd mostanában :wink:

Kép
vindolanda

Esetleg kérd meg , hogy pisiljen valakinek :roll: nálunk mindig a cicának pisilt P. , meg a haját is csak a cica miatt engedte levágni, mert fázott a cica és kellett neki kabátra a haj :oops:

Heni
KépKép
heni81

Na, nem is adok rá pelenkát, elmondom neki, hogy menjen a bilihez, ha pisilnie kell. Meglátjuk, mi fog történni :roll: Bár van egy tippem :roll:

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Vindo milyen ügyes Rugó :lol:
ne adj rá pelust csak kisgatyát és nadrágot.
Bili legyen elől.
Fárasztó időszak jön.
Én szerintem már álmomban is azt kérdeztem, hogy kell-e pisilni kislányom? 8)

Mesi :lol: :lol: :lol: :lol:
szuper.
Mikor kell kiköltözni?
Merre néztek házat?
Anyud veletek költözik vagy külön?
Örülök, hogy Gegi láza is lement.
Ma hogy van?

Panndi sajnálom a rosszulléteket
hátha elmúlik pár hét múlva :roll:

Tündi majd csak túl lesztek ezen a hisztis korszakon :roll:

Kaqk
gratulálok a másik álláshoz
nagyon fontos megvenni azokat a bútorokat?
ráér az már akkor is ha ott laktok egy ideje, vagy nem?
Mi az összeköltözés után sokáig nem kanapén ültünk és csak matracon aludtunk :roll:
úgy is jó volt :)

KépKép
Kép Kép
l.móni

Bizony Vindo 1-2 hét húzós, aztán meg már menni fog. Nálunk apa még mindig aggódik, hogy nem pisiltette Péterkét, mindig mondom neki, hogy nem kell pisiltetni, szól ő ha kell.

Áron nagyon rajong a biliért, meg hogy mi van benne, mindig ott várja ő is a végterméket :shock: aztán megszemléli.
LEhet még rákap ő is az izére a nyáron:-) :wink:

Móni végül sikerült venned valami nagyméretű gumilepedőt, agy mit tettél Gréti ágyára?

Viccec volt tegnap, mi nem hallotuk, hogy pisilnie kell Péterkének, erre ő úgy gondolta, hogy akkor egyedül fog a wcbe, kissé mellé sikerült, olyan szomorú lett, sirt is, hogy lepisilte a szőnyeget
:?

Heni
KépKép
heni81

Hoztam neki Tiszafüredről egy kis munkagépet (villás emelő). Most azzal játszik :roll: Néha tüsszent egyet.
Holnap, ha elérem az első anyák napi műsoromat a csanában, majd felveszem telefonnal, és felteszem a youtube-ra.

Ha elérem :roll:

Kép
vindolanda

Ó, közben megjelentetek :D

Hát, meglátjuk, mi lesz :lol:

Majd igyekszem :roll:
Lehet, be kellene szerezni neki kis alsókat. Nincsenek, eddig meg ugye badikat hordott :roll:

Ha lesz energiám, elmegyünk du. valamelyik kínaiba :wink:

Még mindig a kis munkagéppel játszik. Kihasználom és megfésülködöm :arrow:

Ja, én is aludtam matracon egyszer. A konyhánkban meg semmi sem volt, mikor beköltöztünk, még mosogatótálca sem :roll: Meg függöny is csak a hálóban :lol:
De már van mindenhol 8)

:arrow:

Kép
vindolanda

Szépen apránként minden, igaz Vindo ? :D
Kínaiba nekem is kéne mennem :roll:
De most leginkább festeni kéne a hűtőmágneseket anyák napjára :roll: , hisz ma délután még azt is fel kell adni.

Heni HP-nap volt (még az Ő anyósa miatt vette de sose használták) és elküldte.
Rendes nagy ágyra való.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Gábornak anyák napjára esik a szülinapja most :roll: 31 éves lesz :roll: Süldő :lol:
Hát igen, elég csehül álltunk, mikor beköltöztünk :wink:

Penész-fronton mi újság?

Kép
vindolanda

Semmi jó.
Jövőhét kedd és szerdán ablak és ajtócsere aztán meg a gombátlanító festés és takarítás :roll:
Talán május végére elkészülünk.
Aztán meg van 3 hetem előkészülni Pöti érkezésére. Mosás, vasalás, szoba átvariálása :D
Na azt már várom 8)

KépKép
Kép Kép
l.móni

Mindig csak a munka :roll: :?
Hülye penész :x

Kép
vindolanda

Vindo! Szuper, ügyes Rugó! Én is csak azt tudom javasolni amit Heni, Mi a nappaliba vagy ahol játszani szokott, oda tettük a bilit és fél óránként ráültettem..ztán 45 perc, aztán óránként, aztán 1,5...attól is függ mennyit iszik, meg kérdezgetni ..aztán csak ráérez milyne érzés is az....:-) Menni fog!

Bútor! Hát elvileg anyósom veszi az ágyat, mi meg majd a kanapét...hát keresgetjük hol a legolcsobb....meglájuk..matracunk sincs..ha azt veszünk annak feléért már van ágy+ rács.:-(

kanapé...na az horror áron van....majd ha találunk és lesz is rávaló....

munka: még nem hívtak h mikor kell betanulni ( 1 nap nem tudom hol mikor ) aztán elvileg jövőhéttől lehet is dolgozni...?????? meglátjuk

Aztán nagyon bízom benne hogy bneindul és jól fog menni, anyagilag is legalább ennyit vagy többet kapnék...akkor ezt a kajásat felmondanám..és akkor talán Emma is megnyugszik....
Egyszerüen hiába beszélgetünk róla....valahogy nem nyugodt este, fél hogy mikor megyek el.....:-(
Úgyhogy lassan 2 hónapja nem alszunk, csak max 5 órát azt is 2-3 részletben..:-(

Mesi: hurrá ház eladás!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hova, merre, anyuddal? ??????

Panndi: jaj te szegény ezzel a hányással! :-( Zsófi milyen kis okosakat kérdez!

Móni: huh itt a finishben menni munka vár még rád!!!:-( azért csak óvatosan!

Mit is olvastam még?? hm

na mehetek is vissza dolgozni, most hívtak..:-( áááá..
na remélem hamar végzünk és aludhatok fél-1 órát míg Emmáért nem megyek..
+++++

KépKép
kaqk
Debrecen

Itt vagyok :D

Köszönjük a dicséreteket, de annyira azért nem ügyeske Rugó, mert bár sokat ólálkodott a bili környékén, és többször is ráültettem, csak lepisilte a ruháját :lol:

De nem keseredünk el :wink:

Kaqk, sajnálom, Emmát is meg Téged is :(
Hátha jól alakulnak a dolgok :!:
Egyem a kis nyugtalan babalelkét :roll:

Kép
vindolanda

Teát főzök Rugónak, ő meg csavarhúzóval szerelgeti a kis székét :roll:
Reggel tévézett egy kicsit, azóta csak játszik, nagyon ügyeske mégis :D

Tegnap belecsöppentem a csanában az anyák napi műsor próbájába. Két-három gyerek szanaszéjjel rohangált, egyet cipeltek, kettő meg sírt, a gondozók énekeltek.
Kíváncsi leszek rá :lol: :lol: :lol:

Kép
vindolanda

Most csak gyorsban, mert mennem kell anyagbeszerzésre, meg a mt-okért.
Gegi hol jól van, hol nem. Éjjel, meg reggel 39 fokos láza volt, kúpozom, most csak 38. NEm akarnak aludni, mindegyik a saját ágyában ugrál. :roll:

Egy szösszenet:

Zsozsi fordítva vette fel a cipőjét. Kérdezi:
- Ez kacsaláb?
- Igen. (Megfordítja, felveszi helyesen).
- Ez Zsozsi láb?

:lol:

Mennem kell, este majd írok. (Remélhetően).

Kép
Kép
Kép
gremese

Zsozsiláb?? :-)

Vindo: anyáknapi műsor
:shock: hátha odaérsz és látod is.:-)

most gyorsan alszok kicsit.

KépKép
kaqk
Debrecen

Maggiieeeeee???

KépKép
kaqk
Debrecen

:oops: :oops: :oops: Halihó! :oops: :oops: :oops:

Sajnos most is csak egy rövid életjelre lesz időm, már megint jól elhavazódtam + kitört rajtam is az allergia. Mindjárt írom, hogy hogyan fogom kezelni.

Kaqk, Drága, nem felejtettem el, csak jól összejöttek a dolgok. Ráadásul a héten is. Ma muszáj takarítanom egy kicsit, holnap fodrászhoz megyek, majd Momó barátnőméket elraboljuk szalonnasütésre. Ma volt a szülinapja, sütöttem neki tegnap tortát, reggel bevittem. Imádja a szalonnasütéseket, gondoltam meglepjük. Annyit tud, csak, hogy öt körül érte fog menni a Nagyfőnök. :lol: Pénteken meg ballagásra megyünk, ahonnan át Szoboszlóra, szombaton anyukámhoz Nánásra, vasárnap Dávid utazik egy döntőre, megköszöntjük a dédit. Közben le kell még adnom egy dolgozatot, írnom kellene a májusi tervemet, el kellene kezdeni a szakdolgozatomat, amit 15-ig le kell adnom...
Na nem panaszkodni akarok, de szerintem a jövő hét előtt nem látok rá esélyt. De akkor mindenképpen.

Mesi, jobbulást Geginek, egyébként meg hurrá!

Vindo, én ma kaptam egy Marokkóból hozott valamit, amit itt is lehet kapni, nevezetesen fekete köményt. Apró fekete magvacskák, amit gézbe tekerve kell illatolgatni. Szépen kitisztítja a légutakat. Nemcsak allergiára, hanem mindenféle légúti nyavalyára is hatásos. Megkérdeztem a barátnőmet, ismeri, a Péterfia utcán lévő arab, keleti üzletükben kapható is. Esetleg, ha arra jársz, próbáld ki és kérdezősködj még, mert Márti is allergiás, de ő is fűvel, fával kezeli magát. :lol:

Bocsánat, de tényleg mennem kell, takarítani akarok, amíg nincs itthon Bercó, meg mindjárt mehetek is érte.
dmaggie

Sziasztok!

de jó Mesi :) :) végre végre végre :) :) Geginek jobbulást :)

Vindo!
B. általában fürdés után találja ki h. neki sürgősen pisilnie kell és "visszatartom" felkiáltással fogja kukiját :) :) mikor biluire ül gyorsan bekenem a hátát :) :) első anyáknapja :lol: akkora élmény :) :)

Kaqk!
igen a matracok a rohadt drágák,bár az ágyak sem kutyák emlékeim szerint :) :) nekem szerencsém volt :) matracos cégnél dolgoztam így megkaptuk nászajándékba a matracot,kiságybavaló is ajándék volt,a többit meg olcsón megkaptam 8)
ügyes leszel és mindent megoldasz :) :)

Móni!
ej de pörögsz :) :) megyek segíteni :) max. ott alszok :) :) és borozunk :) :)

ma megjártuk HP gasztróját :) dokinéni még mindig egy tündér(ismét köszi Sense) B. folyamatosan mondogatta vizsgálat közben:Nekem kukim van,apának is kukija van,Dedének,Anyának nunija van :oops: 8) :lol: s be nem állt a szája,nyomta a sódert :) s dokinéni mondta lesz vérvétel-amit sikerült jövő hétre áttettetnem(M.ért nem értünk volna vissza)-ami komplett lesz légútit is vizsgálni fognak,de: egyszerre veszik le a vért és az egyik részét fagyasztják,az csak 1hónap múlva fogják elküldeni,mert egyszerre nem fizet ennyit a TB :shock: :evil: :evil: :evil: :evil: röhej :evil: :evil: nem baj talán akkor a szept. vérvételt megússzuk,s remélem más allergiát okozó dolog nem derül ki :?
:arrow: vmit enni :)

jah és Bálint vmelyik nap mikor hasamat napoztattam: Anya nagy a hasad :) kérdem enyém? Igen óriási hasad van 8) :x :roll: :lol: tud udvarolni :)

KépKép
viranka

Két sikertelen próbálkozás és öltözés után siker koronázta a bili-projektet. Most viszont ki kell mosnom egy adag fehér ruhát, elfogytak a badik :roll: :lol:

Kép
vindolanda

Maggie, kösz a tippet :wink:

Ügyes legyél a szakdolgozattal :wink:

Viranka, Bálint nem semmi :lol: Ezek olyan információk, amit a kezelő orvosnak feltétlenül tudnia kell :wink:

Kép
vindolanda

Vindo :) :) :) vasárnap vagy 4* öltöztettem át :) :) már gatyát alig találtam :) :) uezen ügyből kifolyólag :) :)
igen ezek fontos információk :) főleg úgy h. csak zokniban állt kicsi fiam s biztos nem derült ki h. milyen nemű :)

Maggie!
ügyes legyél :) ) majd írj erről a csodaszerről,talán kipróbálom én is hátha Bnek jót tesz :) Te sem unatkozol még véletlenül sem :wink: le a kalapom :)

amúgy most jöttünk dokitól eltünök szerintem pár napra,vagy csak read only üzemmódban leszek,Mírának is itthon kell maradnia, piros a torka,Bálintnak meg begyulladt a füle :shock: de nem olyan betegek,már most szívatják egymást :roll: :?

KépKép
viranka

Rugó a wc-be is belepisilt :shock:

Hát, az orvosoknak mindent pontosan tudnia kell :wink: :lol:

Gyógyulást a gyerekeknek!

Azért néha nézz ám be :)

Kép
vindolanda

Ráteszem a wc-re óránként-másfél óránként, és belepisil :roll:
Ügyes gyerek :roll:

Most egy gumicsővel játszik, amivel G. a bort szokta szívni. Belelógatja egy üveg vízbe, bugyborékol vele 8)

Evett két virslit vacsorára, lassan nekem is ennem kellene :P

Kép
vindolanda

Magamban örvendezek :roll:

:arrow:

Kép
vindolanda

Bár most nem kaptam el az elejét, csak a végét :roll: :lol:
Megyek, megfürdetem :arrow:

Kép
vindolanda

De a végét wc-ben kaptam el :wink:

Na, elzárom magamat mára. Holnap munkanap, szerintem pénteken leszek megint.

Kép
vindolanda

Vindo nagyon ügyes Rugó :lol: :lol: :lol:
csak így tovább :lol: :lol:

Viranka gyógypuszik a kicsiknek
édes vagy, hogy jönnél segíteni :D
de olyan égő volna, hogy te pörögsz én meg 10 perc munka után megállok 5 percet pihenni :oops:

Maggie jó szalonna sütést :D
javaslom írd be a naptáradba, mondjuk vasárnaphoz, hogy PIHENÉS

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sziasztok

Minden ünneplőnek sok osk boldogságot!!!

Betegecskéknek gyors gyógyulást!!

Életjelet jöttem adni de igy is leszakad a képemről a bőr hogy Mesiék talija óta nem jelentkezetem.Ami szuper volt és nagyon jól éreztük magunkat köszi Mesi :oops:

Nagyon sokat dolgozom ismét és alig jut időm azértolvasgatni igy esténként bekukkantok és utána már fekszem is annyira elfáradok :oops:

Petrus most"nincs jól és nem jár bölcsibe" :lol: hétfőn volt egy szülői értkezelet az új törvény miatt ami arról szól hogy aki dec.31-ig betölti a hármat annak menni kell ovi mini csoportba ahova én nagyon nem akarom h menjen :oops: :? És mindenkinek be kell íratni a gyerekét az oviba de viszont ha az ovi elutasít akkor maradhat még egy évet (ahogy eredetileg is felvették) a bölcsibe.Kész röhej az egész! De ma felhívtam a körzetis ovit és igen furcsa kérdést tettem fel a vezetőnőnek és rögtön azt mondta hogy az én jogom eldönteni hogy akarom mondtam is neki h ennek én örülnék a legjobban de most nem igy van a jelenlegi állás szerint :roll: És megkérdeztem mikor menjek beíratni hogy tutira ne vegyék fel?Jót kacagott és mondta h lehetőleg ne az első nap menjek a jövőhéten mire mondtam hogy az utolsón fogok az utcsó pillanatban h esetleg hely se maradjon :D Majd szépen megy jövőre!

Petra a bölcsit sem szokta még meg szpetember óta nincs olyan hét h ne sírna hogy ott hagyom :roll:

Ráadásul ez úgy mükődik vagyis ezt mondták az értekezleten hogy szept.28-án még a bölcsibe de 29-én már az oviba viszem! Nincs semmi átmenet! :shock:

Bocsánat h csak magunkról... :oops:

Panndi gratulálok!!! :oops:

Vera megkaptad az üzim?

Kép

Kép
agica1126

uccsó 2 oldalt átfutottam

Mesi gratulálok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Most, h szépen megcsináltátok.... :wink:
Geginek meg sok puszi.

Panndi
Azért nem semmi a lányod :lol:

Vera és Bálint :D szóval a gyermeki őszinteség az már csak ilyen. Nekem Lilla szokta néha mondani, h anya szőrös a lábad :lol:

Ágica
Akkor remélem mi nem maradunk le a listáról mert 2. nap mentem be :( de amúgy Dani miatt szerintem úgyis. :( hogy van ez a törvény??? Csak mert ha nem veszik fel lehet tudnék fellebbezni.

Vindo
Rugó ügyes menni fog ez a bili ügy...

Tegnap beadtuk a jelentkezést az oviba...kb 2xes túljelentkezés :evil: nem is értem, h 2007ben nem vették észre, h sok gyerek született és nem lesz elég a hely. Tőlünk a fél életünket bekérték. 2 munkáltatói, jövedelem kimutatás, van e tesó, mennyi idős...stb....sok esélyünk nincs bejutni, de egy óvónő ismerősöm azt mondta ne bánjam annyira, mert 30 gyerek volt idén is egy csoportban és ebből 10 nagyon gáz. Lilla meg a legkisebbek közé tartozna, mivel szeptemberben tölti a 3.-at. Na majd meglátjuk.
:(

Ja és a hiszti. Amúgy szerintem már közel nem olyan gáz...tök jó fej szokott lenni szinte egész nap. Ébredés után délután jön rá mostanában a dili és nem értem az egészet. Ha van rajtam sapka az a baj, ha nincs akkor az. Ma is addig bőgött, h a végén bepisilt, pedig semmit nem csináltam vele. 3/4 óráig mindent megtettem, h a kedvében járjak (még túró rudit is kapott). Utána megmondtam neki, h így nem tudok mit kezdeni vele, h nyafog és nem mondja el mi a nyűge és otthagytam.
A pisi után feltakarítottam, rendbe szedtem és elmagyaráztam neki, h szomorú vagyok és mérges és nem értem ez mire jó. És erre abbahagyta és közölte, h szeret :shock: de nem tudom mi volt az ok :roll:

Mi is lakásnézőbe vagyunk amúgy. Ma megnéztem egy lakást 3 szobás, de a rezsije valami horror. Szerintem annyiból egy házat is fenn lehetne tartani. Szóval azt hiszem ez a lakópark nem lesz nyerő. Pedig szeretünk oda járni játszani és klassz zárt udvara van.

KépKép
KépKép
fleur

Sziasztok!

Hol van mindenki????????????????????????????????????

Ágica na végre, már kerestelek
kíváncsi vagyok mi lesz a vége az ovimizériának :roll:

Fleur mi se több eséllyel indulunk az ovinak :roll:
majd kiderül.
ezt a törvényt az ovónő is magyarázta Z-nek.
Lesznek gyerekek akiket már nyáron beszoktathatanak a szülők, mert akkora már betöltik a 3 évet :roll:
hajrá lakásnézés :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Fleur nem tudod lesz miklóson valami május 1-én?

KépKép
Kép Kép
l.móni

Helló!

Emese grat a házeladáshoz!!!

Móni,hogyvagytok?? Pötti?

Vindo ügyes Rugó! :)

Heni vigyázok! :D

Gyorsan mert szana szét van a manzárt :oops:
Röviden tömören sok jó dolog történt velünk a napokban,rendeződtek az anyagi kötelezettségeink,és 90% hogy még is lesz.........nem akarom elkiabálni,de sz.tem sejtitek mit írnák oda.. :) :wink:

Domira rájön párszor a hiszti,pl. ma reggel kérek kakaós csigát nem kérek,mégis kérek nem mégsem,közben meg megy a nyüszi.De nem veszem magamra mintha nem történne semmi,és így kizökken és abba hagyja :lol:

Megyek pakolászok kicsit :roll:
varga tünde

Sziasztok

Ágica jó hogy megkerültél! NA akkor ++++++++++++hogyúgy alakuljon az ovi hogy Ti szeretnétek!

Fleur, Móni: neketek is +++++++++az ovihoz !

Mi kopp kopp "nem " jobban. Orrfolyás megvan, de rengeteget beszélünk Emmával arról hogy egész éjjel itthon vagyok..stb...este én mentem be hozzá3-4 x de aludt közben csak beszélt álmában, és csak 1-2 perc volt, megsimiztem és meg is nyugodott. Szóval "nem " haladunk!

Mondjuk tegnap du-án a főnökömmel kellett dolgozzak és mondtam neki hogy Emma mennyire nem viseli jól h nem vagyok otthon mikor ő ébred, erre ő: majd én megoldom????????????????????
vagy kirug vagy nem tudom mi megoldás lehet!

De ami jó, h hétfőn már kezdek is az új helyen a főnökkel! remélem jól fog menni az eladás és lesz ennyi vagy még több pénzem belőle...ja és nem kell mennem az 1 napos okításra majd hétfőn fejtágít! :-)

Bútor: áá írtó drága minden, az IKEA-ban láttam ( neten) olyat ami beleérne a keretbe..majd I felmegy és megnézi élőben.....mert ugye gyakran nem is olyan élőben! :-(

kanapé az valószínű egy jó darabig nem lesz..:-(

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok!

Mi is vagyunk, csak jaj, de nagyon sok dolgot kell csinálni...

sok puszit küldünk mindenkinek!

Házeladáshoz gratulálunk, Rugó-Vindo, ügyesek vagytok, ovihoz drukkolok, és még mennyi minden... Sajnálom, hogy nem tudok nektek írogatni. De remélem, hamarosan túl leszünk ezen az időszakon...

Szép napot!

Kép
Kép
Kép
zdori

nagyon jó képek, szerintem

http://www.presidiacreative.com/40-craz ... pulations/

most csak ennyi
majd jövök

KépKép
Kép Kép
l.móni

Tündi! Csak neeeem????? 8)

Ovi: Mi nem véletlenül vártunk... Ugyanis képlékeny volt, Zsozsikám hova megy oviba. Ő aug. 21-én lesz 3 éves, tehát mehetne most szeptemberben, de még így sem tudjuk, hová fog menni.
3 hónapunk van. És bármi szóba jöhet.... Július 31-én legkésőbb ki kell költözni.
Az egyik szemem sír, a másik meg nevet.
31 évig ebben a házban éltem, ez az otthonom, és most költözök. Véglegesen máshová.
Nagyon fura ez nekem, de tudom, hogy sokkal jobb lesz. Szép ház, saját szép ház, maximálisan az igényeinket kielégítő saját szép ház... És sorolhatnám.
Majd jöttök házavató buliba!!! Hogy hová, azt még én sem tudom. :lol:

Kép
Kép
Kép
gremese

Kép Kép

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok,

tikkasztó a meleg kint

:shock: el is fáradtunk jól....

KAqk esetleg körülnézhetsz teszveszen, nagyon sokszor lehet venni alig használt kanapékat nagyon olcsón. Pláne ti nem véglegesben gondolkodtok, meg a gyerekek is még tönkreteszik...csak egy ötlet.

Emese juj de jó képek:-) Hát igen az otthon az otthon, de majd lesz nektek saját, szép kertes ház:-) Anyukád veletek megy?
Pestben gondolkodtok?

Fleur jó, hogy hallani rólatok is:-)

Móni hogy birod a meleget?

Heni
KépKép
heni81

Helló, lányok!
Köszi mindenkinek, aki gondolt ránk -- én is sokat gondoltam Rátok! :-) Bocsánat, ha nem tudok sokakra reagálni.
Minden kis betegeskedőnek mielőbbi jobbulást!

MESI: Gyönyörűek a kőcök a képeken! :-)
Ugye Gegi már jól van??? Aggódtam...
Szerintem is ragyogsz a képen, jó lehetett a vásár! :-)
Hú, hát a házeladásnak meg külön irtóra örülök, végre teljesen a magatok urai lehettek! :-)

VINDO: Rugó szuperügyes a bilizéssel, pikk-pakk szobatiszta lesz!

MÓNI: Hogy vagy, kismami? ;-)
Sorin lesz majális a Molnár-szigeten, azt is tudom ajánlani, mindig van zene + bazár a volt úttörőtábori részen ;-)

FLEUR: Szerintem az csak a TV-ben és a magukat megjátszó anyukák történeteiben szerepel, hogy valaki MINDIG türelmes és pedagógiailag iszonyúan pöpec a saját hisztiző és rosszalkodó gyerekével. Főleg úgy, hogy több is van neki, maga viszi a háztartást is. Úgyhogy szerintem pont jól csinálod Lilivel a dolgokat.
Nem is tudtam, hogy Ti is új lakást néztek... nagyobbat szeretnétek, ugye? És maradtok Miklóson?

Ágica: ügyes vagy az ovival ;-)

Amiért nem jöttem eddig: a hányós történettel jelentkeztem utoljára. Na az napok alatt rendbejött Ádinak, de utána Sanyi kapta el. Aztán Ádinál jött a hasmenés. Tegnap voltunk az ajánlott fülésznél (nagyon tündéri doktornő), kiderült, hogy igazából Ádi nem időnként beteg, hanem folyamatosan a fülével, most is savós fülgyulladása van (de legalább nem gennyes).
Ha látnátok, olyan sovány már szegénykém a sok antibiotikum, a szaglás tompulása és a sok szobába zártság miatt... :cry:
Most azzal próbálkoznánk a doktornő tanácsára, hogy első körben immunerősítés, ha az nem jön be, szteroidos cuccok, ha az sem, akkor végső esetben orrmandulaműtét (l. Mesiék). Az immunerősítés homeós cuccokkal történik jelenleg, hát adunk neki még egy esélyt. Egyelőre láz nincs.
Lakás már nagyon szépen néz ki, de a konyha leparkettázása (lamintált padló lesz) még jövő héten esedékes és apróságok vannak hátra. De máj. 21. előtt úgysem tudunk költözni, mert szemeszterzárás van nálam és egy sor dolgozatjavítás közben nem tudok összepakolni és elmenni (pedig mennék már, elhihetitek).
Az APEH még mindig nem nyilatkozott, hogy fizethetjük-e részletekben az illetéket (nem tudja valaki, ez meddig húzódhat el), addig meg semmit nem merünk venni, mert ha mégis egyben kell kifizetni, nem tudnánk. S-nak tartoznak kb. fél éve egy állami helytől, emiatt akadt el az egész. Úgyhogy, KAQK, kanapé még nálunk sem lesz ;-) De az optimizmus jegyébe mindjárt felrakok egy képet a kedvenc (vágyott) IKEA-s fotelemről:

Kép

Kép
Kép
irina

Ui: Ádinak levágtuk a haját (főleg a koszmó miatt), most így fest a drága:
Kép Kép

Kép
Kép
irina

Ui2: Dóri, írd majd meg mikor szorítsunk Neked a felvételihez/érettségihez!!!

Kép
Kép
irina

Irina szegény Ádó :(
immun erősítésre fel :D
APEH-ra várhattok egy keveset.
Mi 2009 január 16.-ával adtunk fel egy levelet amiben kérvényeztük, hogy lehessen részletben fizetni.
A nemleges válaszuk, amiben a fellebezés jogát 5000 ft-ért megengedték, 2009 december 12.-én érkezett!!!!!
Mi addigra már kifizettük részletekben. Minden hónapban utaltunk nekik pénzt.
A levelük megvan. Ha addig nem fizettek amíg Ők nem válaszolnak elviekben nem lehet gond. Elvben nálunk sem lesz. Hisz mire elutasították a kérelmet már ki volt fizetve az illeték :roll:
Majd most adóbevallás után kiderül.

Adóbevallás :? megyek összekészítem mindjárt az összes papírt a könyvelőnek :roll:

Mesi olyan nagyon örülök nektek :lol: :lol:
a házavatón ott leszünk az tuti :wink: :lol:

Heni itt is gyönyörű idő van, cicussal kint voltunk délelőtt.
Rajzoltunk, füvet nyírtunk.
Bejöttünk és mire megmelegítettem az ebédjét elaludt :shock:
Azóta is alszik :D
Mire felébred megsütöm a sütit amit kért :D

Tündi :lol: :lol: :lol: jaj de jóóóóóóóóóóóóóóóóóóó :lol: :lol: :lol: :lol:

Lányok köszönöm szépen kérdéseteket, jól vagyok. Élvezem a meleget
Kicsit furcsa, hogy csigatempóban tudok mindent csinálni.
Ma elég mókás látvány lehettem ahogy 8 hónapos pocakkal ugróiskolát játszottam a lánnyal 8)
Cica élvezte, én meg kidőltem :lol:
Kán-kánra már nem tudott rávenni (mostanában érdeklődik a különböző táncok iránt, lehet beíratjuk majd valamilyen tánciskolába az ősszel)

irina szuper a fotel :lol:

Kaqk teszveszen tényleg szuper dolgok vannak.
na meg ajánlom az express.hu-t is.
Ott még alkudni is könnyebb mint a TV-en
Mi most használtan veszünk fenyőbútort a gyerekszobába.
Egyszerűen nem fér bele majd 100 ezerért az új :oops: :?

KépKép
Kép Kép
l.móni

Irina Ádó gyönyörű kispasi :D
tényleg sokat fogyott :(
ti kint lesztek valamikor a soroksári majálison?
mert ha igen lehet átmegyünk :roll:
Z úgyis dolgozik, úgy legalább nem zavarjuk.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Mónikám, köszi a választ. Az a dilemmánk, h kb. annyi pénzünk van, amennyi az illeték összesen lenne. Elköltenénk bútorra egy részét, de attól félünk, ha menet közben megírja az APEH, hogy mégsem engedi részletekben fizetni, nem tudjuk egyben befizetni. Ha viszont erre egy évet várni kell, ajjaj. Na mindegy, azért életben fogunk maradni, de mondjuk nem ártana addig is valahová rakni a dolgokat (fürdőszobába polcok, konyhába mosogatórész - ezek nélkül elég nehéz élni, kanapé-fotel nélkül még oké ;-))

Hát, bevallom, elképzeltelek kánkánozás közben. 8)

Kép
Kép
irina

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?