A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Aztán ő is kicsit lejjebb vett a hangnemből, biztosan kiérezte, hogy nagyon dühös vagyok. De mondta ő is a magáét,meg én is,nem engedtem a magam igazából. Csessze meg!

Kép
flóra 11

És mit mondott az igazgatónő? :?

KépKép
benó

Márt küldenél egy kis francia salit? imádom......... :roll:

Kép
muzsuzska

És mit tudott rád mondani?

KépKép
benó

Na ez jó, megint ilyen kerüllaptetűre. :lol: Mostanában érzékem van a hülye laptetűkhöz. :lol:

Kép
flóra 11

Pont ma mondtam Tancsunak én is Ildó,hogy milyen köcsögök tudnak lenni a főnökök. :evil: :evil: :evil:

Kép
martik77

Valakinek átküldhetném a hajam mosásra???????? :roll:

Kép
muzsuzska

A Gy. meg az ajtó szélével vágta el. :wink:
Akkor jobbulást a fiúknak! :idea: :D

KépKép
benó

Aztán mondta, hogy nincs semmi baj, ő a munkámmal nagyon meg van elégedve, nem talál semmi kivetnivalót benne, csak ez a két törzslap nem volt adj uramisten, de rögtön az asztalán. :? De a kolléganők amikor keresték, akkor max egy 20 perc telhetett el attól, hogy engem felhívott a diri, hogy kell neki. Én azonnalintézkedtem.De ha ez sem volt elég gyors én már nem tudom,mit tehettem volna még.

Kép
flóra 11

Ne törődj vele a hülye laptető is laptető!! :D

Gondolom láttátok a híradóban, hogy a galamb kikeltette a kiscsibét, egész éjjel ezt hallottam a hírekben!! Reggel már csipogtam is! :shock:
Miskolcon a rendőr a mozgássérült parkolót használta! :D

Kép
muzsuzska

Küldök sokat!!Zsuzsi!!!!

Tudom,hogy a cickóm miatt látszik kisebbnek a hasam. :wink:

Kép
martik77

Szerintem tényleg ne foglalkozz vele. Ez nagyon nagy hülyeség, ezen veszkődnie ennek a nőnek. :wink:

KépKép
benó

Miskolc már csak ilyen!!! :lol: :?

Kép
martik77

Viszont, ha meglesz a baba, akkor a cickók miatt nagyon karcsú leszel! :D Nekünk van , ez van......... :(

Kép
muzsuzska

Én nem hallgatok híreket. Most kivételesen igen, mert a Gy. leült, mint az iszap és épp az megy a tv-ben, de ez igen ritka, évente 1-2 alkalom. :D

KépKép
benó

Kép

Kép
martik77

7-ig maradok, akkor lekopok mosogatni, utána fekvés.

KépKép
benó

Egész nap esik az eső, vagy 4x keltem pisilni, mikor hallottam hogy csurog az eső. :evil:

Kép
muzsuzska

Én is láttam a csibe-galamb híreket. :lol:

Márti,én is megállapítottam, hogy a vékonyka testedhez képest a cicijeid nagyok, ezért kisebbnek néz ki a pocid. :D De a L. biztos örül a cickóknak. :wink:

Kép
flóra 11

Jó a madarad, Márti! :D
Mit szóltál egyébként az időbeosztásomhoz, amit leírtam?

KépKép
benó

Mosogatni???????ILyenkor???????? Hagyd már meg holnapra!!!!!!!

Kép
muzsuzska

Na igen én ezért tűntem mindig vékonyabbnak.Majd egyszer küldök emil képet magamról ahol norm alakom volt. :wink:

Kép
martik77

De így is nehéznek érzed a hasad azért, nem? Hogy nem vagy lufihas?

KépKép
benó

Zsuzsi,örülök, hogy legalább kialudtad magad.
Nálunk tegnap fúrt egy állat ezerrel meg persze vasárnap délelőtt. :? Mindig jó időpontot választanak itt is.

Kép
flóra 11

L.tudja,hogy én nem örülök neki így nincs nagy örvendezés!!Rossz amikor mindenki(férfiak)a melleidhez beszélnek nem pedig a szemedbe nézve. :? :(

Kép
martik77

Muszáj. :cry:
Gy. mondta, hogy ő ma biztos nem mosogat, ki van fáradva.

KépKép
benó

Normális az alakod most is???

Benó, jó az időbeosztásod!!!!!!! 1. Jó munkához idő kell!!!!!!!
2: ember tervez, isten végez!!!!!

Kép
muzsuzska

Így van. Azért van mindenre 3 hét, mert nem minden nap fog a Gy. se lakásátalakítani (én meg pakolni :shock:, takarítani :shock:), úgyhogy ja.

KépKép
benó

Nem tom mennyire lesz energiád Benó az időbeosztásra.Vagyis az jó,de lesz elég energia és idő a kivitelezésre.

Kép
martik77

Márti, ti mikor veszitek meg a babcuccokat stb.?

KépKép
benó

Ja, azt nem lehet tudni. Ezért van mindenre több idő. :wink: :roll:

KépKép
benó

Márti, ezt én is tudom!! Cickónak, köszönnek , nem nekem! Én be szoktam szólni ha valaki nagyon bámulja, megkérdezem, hogy megvan mind a kettő????

Kép
muzsuzska

Márti, nekem még a nők is a melleimhez szoktak beszélni. :lol: Tudom, milyen érzés. Pl.mikor még az ex udvarolt nekem,még anyám is szóvá tette, hogy nem tudja levenni a szemét a melleimről. Később meg egy nő megjegyeztem az exemnek, hogy jól választott, az Ildikónak szépmellei vannak. :lol: :?

Kép
flóra 11

Közben kijavítgatok egy levelet, amit az Andi írt, az osztályom szakmai gyakorlatáról, de itt vagyok.

KépKép
benó

Én nem érzem,csak néha nehéznek a hasam. :)

Kép
martik77

Pl.mikor még az ex udvarolt nekem,még anyám is szóvá tette, hogy nem tudja levenni a szemét a melleimről. - ez mit jelent? Ki nézte a melled?

KépKép
benó

Aha. És az nem gáz, hogy én meg érzem?

KépKép
benó

Tancsu, most néztem meg,miket vettél. Nagyon jó cuccok ezekés nagyon olcsón vetted őket ésszépen nyered vissza az alakodat is. :wink:

Kép
flóra 11

Igen, és fogta és elvitte!! :D :D :D :D :D :D Benó, ezt most komolyan kérdezted????

Kép
muzsuzska

Ha senki nem karja megmosni a hajamat, akkor én se! :evil:

Kép
muzsuzska

Igen, ki nézte? Nincs meg az alany.

KépKép
benó

Nyolcas ikrek!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
martik77

Nyolcas ikrek születtek!!! :D :D :D :D :D Belépő a diliházba!

Kép
muzsuzska

Nem, bocs, nekem sincs kedvem a sajátomat. :roll: :lol:

KépKép
benó

Szerintem,most felfaljuk a maradék gyümölcskockát. :wink:

Kép
muzsuzska

Ildó, ki nézte a melled????

KépKép
benó

Aki akarta(akarja)Benó!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: