Sziasztok!
Babyteve: SZIVBOL GRATULALOK!!! Kis turelmetlenke!

Nagy babak lettek!
Tudja valaki min mullik hogy ki mekkora babat szul? Gondolom genetika, nem? Az en elsoszulottem 39 hetre szuletett 2800 g-al. Szoval nalunk minden baba ilyen "kicsi".
Szanet: nagyon orulok hogy megondolodik a dolog magatol, altalaban igy szokott lenni! Ugyi vagy!
Zsuzska: naaaagyon edesek a babak es mennyire masok!!!
Labasv: tunderiek ahogy nevetnek!
Sajnos vannak ilyen semmi sem jo napok, en se tudok olyankor mit tenni maximum kimegyek Veluk setalni, a babakocsiban mindig csondben vannak.
Mellszivo: nekem volt kezi is (gyotrelem!) es gepi is, az jo! En el tudnam adni valakinek olcson (Avent) mert ugye nekem mar nem kell. De csak nyaron tudnam hazavinni juliusban.
Cumi: csodtomeg vagyok, nem birtam tovabb es tegnap visszaadtam, Alex hanyt annyira sirt, nekem meg hasmenesem meg hanyingerem volt az idegeskedestol

szoval mi meg nem ertunk meg ra. Azota minden ok ujra.
Tegnap voltunk kirandulni a repter mellett, neztuk ahogy fel es leszallnak a repulogepek, szupi volt. De. meg voltunk a jatszoteren es meghintaztattam, csuzdaztattam a gyerkocoket eletukben eloszor.

Nagyon elveztek.
Babak olyan edesek, Alex hatrafele kozlekedik eleg gyorsan, Anna meg porog, O meg gyorsabban a pled vegen van. Es mondogatjak hogy babababababa.
Azt almodtam hogy Annanak minen foga kint volt mar,

ez mit jelenthet?