A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Ikrek + Veszélyeztetett terhesség

Gica babai, Zsuzska es Gergo:

Kép
Kép
Kép
TENYLEG GYONYORUEK!!! :D

KépKép
KépKép
tontica

helyzet:

lekopogom, de mintha normalizálódna a dolog magától. tegnap előtt este is aludtak, tegnap este meg etek 10kor hajnal 4 kor, 6 kor, reggel 9 kor. aztán volt egy kis ordítás 10.30kor, de 11 ig kihúztam :lol:

most alvás van, úgy néz ki...kopp-kopp :D

amúgy akartam nekik megint cumit adni, mikor ordítottak 10.30-11ig, de folyton kiköpték :( pedig adnék én már azt is, csak ne mindig rajtam csüngjenek.

Cumisüveg:

én ne vettem csak 1 et kaptam. aztán kórházban kellett egy és anya vett egyet. amikor a párom vette a steri9lizálót, ahhoz is adtak 2-t. sztem mind nagyon rossz, kivéve az Aventet.

Mivel én szoptatok nekem elég 2 cumisüveg, de szerintem 4 lenne az ideális. úgyhogy most akarok venni még .
De csakis Aventet veszek. annak a cumijából nem folyik ki a lötty, csak ha szívják, illetve jó nagy a cumirész fölötti iszélesedés(ha értitek mire gondolok) és kicsit így hasonló a cicihez. szerintem. jobban be is tudják kapni, mint a többit, ami itthon van. sőt... amik itthon vannak azokat Janka nem is tudja, Anna meg az egyiket, úgy -ahogy.

úgyhogy én elsőre néhány Aventet vennék.

amit kaptam az AVENT márkájú.

szanet

Nagyon szépek a babók! :D

Szanet, lesz ez még jobb is! :D 2 nap múlva én is megtudom.... :oops:

Köszi szépen mindenkinek a drukkolást! :D (Igazi anyuka vagyok már lassan 12 éve, de most már igazi nagycsládos anyuka leszek! :D )

Kép
babyteve2

Babyteve!
Tényleg most nézem,hogy egyidősek a gyerekeink,csak az enyém lány és szeptemberi.
És annyi bajom van vele,hogy elmondani se tudom.Fél éve menstruál,azóta meg van kergülve:nem tanul rendesen,csak az öltözködés meg a fiúk!A gyönyörű,okos és kedves gyerekemből egy visszapofázós,undok és lusta tini lett!! :cry: :cry: :cry:
Remélem átvészeljük ezt az időszakot anélkül,hogy megbolondulnék...
Nagyon áll a régi bölcsesség:kis gyerek kis gond,nagy gyerek nagy gond! :wink:

binyek

Babyteve!Megy a drukk hétfőre!!!!!!Jajj de jo , nem sokára te is a kkarjaidban tarthatod a picurkákat!!!!!
s.csilla

Gica, nagyon édesek!
Gergő nagyon pasis, Zsuzska meg ahogy nézem, nagy huncut lehet.

Puszi!

Judit

jucicuki

Sziasztok!
Bocs akinél nem működött a link! :oops:
Lanyané!
Nem olyan bonyolult ám hogy mitől találja ki a szimbólumot,csak egy kis matek!
Vivien!
Nem csodálom hogy kicsit szórakozott vagy!Lehet elég dolgod a minimális alvás mellett!!
Banika!
Nekünk 4 cumis üveg volt (avent),én is tudtam szoptatni,de nem volt elég és általában kaptak még mellé tápszert.
Gica!
Nagyon husi a vegyespáros :D
Binyek!
Azért szerintem sem ártana ha látna egy doki!Ne ijesztegess a kamaszkorral,képzeld amikor "visszapofázós,undok és lusta tini"-ből egyszerre kettő lesz :roll:
Juci!
Remélem jobban vagytok!!!

bognartundi0727

Tonti!
Örülök,hogy összejött az "intenzív cumi leszoktató program" :D :D Nálunk is cumisak a csajok még mindig :roll: Mondjuk kizárólag alváshoz.
Labasv!
Nem tudom meddig változhat a szem szín.Mintha azt hallottam volna hogy 1 éves korig :?: Nekünk elég későn barnult be a lányok szeme.

bognartundi0727

Gica

Édesek a kis gombszemű gyerkőceitek!

Köszi a cumisüveges tippeket,arra gondoltam begyűjtünk mi is 4-et(később úgyis jól jön majd),aztán ha kell,akkor bővítjük a készletet.

Binyek
Mi újság a derekaddal,doki?
Vendég

gica babái nagyon édesek :D
szanet örülök,hogy azért kezd rendeződni a helyzet csak igy tovább :wink:
binyek vigyázz magatokra,inkább mondják,hogy semmi baj minthogy miért nem jött előbb :!: :!: :!: :!:
tünci akkor én nagyon buti vagyok :oops: :oops: de honnan találja el mindíg mire gondoltam :oops: :oops: :oops:
banika szerintem is először elég a négy ha meg kell majd apiuka elszald :D nekem is négy van csak azt nem tudom bizti jók lesznek e,az egyik az aventes mellszívóhoz volt,a másik is aventes valamilyen formájú,kettő meg nevenincs :D
hát én ma egész nap feküdtem olyan hulla voltam de mitől :oops: na mindegy pócolom a lábam és mintha jobb lenne :D

lanyané

Én is most néztem
Aventes cüvegből az 1es jelzésű az újszülött, 2 es pedig kb 1 hós kortól, 3mas 3 hóstól jó. a cumin van a szám.

amúgy nekem 2 es van, azt adtam nekik kezdettől.

mellszívó:kinek mi a tapasztalata?
mert én próbáltam egy kézi mellszívór(nem tom mi a márkája)még a kórházban , de nekem nem volt jó. kézzel többet lefejtem. és most is kézzel szokltam.
elektromos jó?mert gondoltam veszek, d enem tom az jó lenne-e

szanet

Lanyané
Tuti vmi hülye front van,mert délután én is dögrováson voltam.Még kicsit aludtam is.Cuclisüvegben néztem az aventest,meg a brendonban van vmi tommi tippee nevű,amiból van duopack.Csak hogy legyen ha esetleg kell sos-ben.

Szanet
Nem véletlenül kérdeztem én sem már korábban ezt a cicitrombita kérdést,mert nekem elég nagy a cickóm(alapban is).Sajnos még mindig tanácstalan vagyok,mert ahány ember annyi féle vélemény.
Vendég

Kata (Babyteve) hírek:

"Nem várták meg a hétfőt, ma 20:15 kor és 16-kor megszületett Mira Zoé 2700/53 és Gergő Bence 2750/50. Csodaszépek, jó torkuk van..."

Sok boldogságot nekik!

Judit

jucicuki

Babyteve

Gratula! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Babyteve!
Hát ezt hogy tudtad elintézni??? :lol: :lol: :lol:
Vagyis hogy ki nem várta meg?A babák?Vagy a dokik? :wink:
Nagy-nagy grat!!! :P :P :P Legyetek boldogok és egészségesek!

Banika!
Rendben vagyok,köszi!Kutyabajom...Tegnap 10 fős vendégseregnek főztem vacsit és nem volt semmi probléma.Lehet,hogy már jóslófájások voltak?!Edz a testem! :wink:

Szanet!
Kell mellszívó ikreknél is?Én gondoltam,hogy nem fog kelleni....Egyébként nekem már többen is az Avent kézi mellszívóját ajánlották,sőt akartak adni is egyet,de mondtam,hogy lesz nekem 2 "mellszívóm" is,nem hiszem,hogy fejnem kellene...Ezek szerint mégis??? :roll:
Hogy állsz a nappali szopival?Javultak a dolgok?

binyek

Nagy gratula!!! :lol: :lol: :lol:

Kérdés: Ti mit csináltok, ha egész nap valamelyik gyerek folyamatosan fönt van, tehát 1 másodperced sincs semmire, de szó szerint. A gyereknek viszont nem jó semmi. Se kézben, se ágyban, se a játszószőnyegen vagy hordozóban, nem éhes, nem szomjas, nem fáj semmi, mégis nyafog, sír...stb. Ha befejezi, kezdi a másik, vagy egyszerre. :cry: :( :? :roll: :evil:

Kép
Kép
labasv

babyteve gratulálok!!! :D sok egézséget tejcsikét pihenést nektek!

lanyané

Egy kis tegnapi sztárfotó :lol:

Kép

Kép
Kép
labasv

Labasv

Fogalmam sincs mit lehetne velük tenni,de tündériek :lol:

Binyek

Látom te is ilyen"normálatlan" vagy mint én.Nem semmi ez a vacsifőzés.Örülök,hogy jobban vagy.

Én is bevállaltam a barátnőm 2 lányát mára.Visszük őket magunkkal az anyukámhoz,mondván hogy a fiúk születése után már nem férnek be a kocsiba hozzánk.
Vendég

Babyteve HATALMAS GRATULA!!!!jO EGÉSZSÉGET ÉS SOK-SOK TEJCSIT!!!!

Lányok!ma hajnalra olyan lábszárgörcsöm volt,hogy a férjem úgy megijedt ,azt sem tudta mi van velem csak odatoltam a lában elé hogy maszirozza :? Ti rögtön beszeditek a magnéziumot mikor görcsöl?Mert nekem naponta 3 kell ennem.Ja meg a hátam annyira fáj,hogy nem jo sehogyansem (fekve,ülve sem)Ha nem szakemberrel massziroztatom,akkor nem okoz méhösszehuzódást??(ez lehet naon hüle kérdés :oops: :oops: )

Mi is szülinapot tartottunk a tegnap ,ugyhogy én is olyan fáradt voltam,de ma pihenek :D

Szép napot mindenkinek!!!!!!!!!! :lol: :lol:
s.csilla

Babyteve :P
Szívből gratuláok a porontyokhoz! Sok boldogságot, egészséget, tejcit kívánok!
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Gica,
Gyönyörűek a gyerekeid! :wink:

Szanet,
Örülök, hogy kezd a helyzet normalizálódni, csak így tovább! Köszi a cumisüveges tanácsot, ezen már én is rengeteget gondolkoztam!

Banika,
Nekem a Brendonban nagyon ajánlották a Tomy Tipee-seket (az Avent mellett). Azt mondta a nőci, hogy állítólag nagyon szeretik a babák, visszajelzésekből tudják, mert nagyon hasonlít érzetre a cumi részük az anyamellhez. Ja, és nagy mellhez ajánlották a hozzá tartozó kézi mellszívót is, állítólag nagy mellhez van kifejlesztve! :wink:

Babyteve,
Hatalmas gratula nektek! Sok boldogságot, tejcit és jó egészséget kívánok!

Binyek,
Vigyázz magadra!

Labasv,
Aranyosak! :wink:

Kép
rebe
Dunaharaszti

Csilla :P
Pont a napokban írta ugyanezt a görcsölést Lanyané!
Neki is írtam, a magnézium mellé Calcium! Patikában lehet kapni, pezsgőtabletta formájában a "leggyorsabb". Én minden este megiszom egyet, s görcsöm még nem volt és a zsibbadás a lábamból is elmúlt azóta!

Lányok :P
Az én cumisüvegeim (csak 2-2 van) bébé confort/evidence. Nem tudom persze még, hogy szuperál, viszont jól láthatóak rajta a rovátkák és 3 féleképpen lehet beletenni a cumit az üvegbe, mindegyiknél más az átfolyási sebesség. Az első fokozat az, ahogyan akkor kell ennie, amikor még nem igazán van tejci és erőlködni kell, a másodiknál már kevésbé, a 3. a már normál szoptatós állapot. Ez is széles nyakú és úgy tud belőle szopni a baba, ahogy a ciciből. Remélem, érthetően írtam :oops:
Nekem ez így megtetszett...

Gica :P Labasv :P
Édesek a babák!

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Kamilla, merre jársz :?:

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Babyteve Gratulálok!!!! :):)

Kamilla kórházban van 24-én szül:)

Én is dobok egy képet.

Kép

csak a kép kedvéért ültek.

szép napot!

zsuzska80
Szombathely

Zsuzska :P
Köszi az infot.
Tündériek a kicsik!
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Sziasztok!
Babyteve!
Hatalmas gratula!!!!Igazán rendes gyerekek,hogy nem hagyták izgulni anyukájukat még 1 napig!! :D
Zsuzska!
Nagyon aranyosak :D Nálatok is menő viselet a harisnya? :D Én imádtam,Sokszor voltak abban a lányok :D :D
Labasv!
ÉÉÉÉÉÉdik!!!!!!Nálunk is volt ilyen időszak,hogy felváltva aludtak az ébren lévő boszit meg folyamatosan szórakoztatni kellett!Nem könnyű!!!Kitartás!!
Binyek!
Nekem csak azért kellett mellszívó,mert amíg ők kórházban voltak addig fejtem,és vittem be nekik a tejcit!!Meg sokat segített,hogy a tejem beinduljon.Utána már nem használtam,mert 3 óránként garantáltan kiürítettek :D :D
Lanyané!
Onnan találja ki a szimbólumot,hogy ha 10-19ig gondolsz valamelyik számra akkor 9 az eredmény,ha 20-29ig akkor 18,ha 30-39 akkor 27 stb..Ezeknél a számoknál pedig ha megnézed akkor mindig ugyanaz a szimbólum :D :D

bognartundi0727

Sziasztok!

Labasv!
Én szigorúan egyszerre altatom mindkettőjüket. Ha az egyik fáradt, elaltatom a másikat is, pont emiatt, hogy legyen egy kis szusszanásnyi időm ill. egy kis időm Kingusra. Nincs más megoldás!

Babyteve!
Hatalmas gratula! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
maminti81

egész jól elvannak a manókák. egyszer -egyszer ordítanak ciciért gyakrabban(pl. ma délelőtt 8-11ig) de aztán nyugi van. remélem ez így is marad :lol:

szerintetek lehet szedni kalciumot szoptatás alatt?

szanet

Csilla

Nekem is januárban annyira fájt a hátam,hogy szinte sírni tudtam volna.Nekem már az is megváltás volt ha apa kicsit simogatta.Olyasmi idős terhes voltam,mint most te.Nálam kb 2 hétig tartott,azóta semmi gond nincs vele(bezzeg a derekam).Én a cicimre fogtam,mert akkor nőtt vmi brutálisat.Vígasztalásképp ez csak múló állapot.
Lábgörcs:én annyi kalciumot meg magnéziumot zabálok,hogy majd úgy kell őket kirobbantani,mégis görcsöl a vádlim.Apuka nálunk is riad és csukott szemmel is masszíroz meg nyújt. :lol:

Rebe

Azért szimpi nekem is a cumisüveg,mert tényleg olyan ciciformája van.A mellszívóval még szemezek a hónap végéig,mert kaptam most kölcsön egy chiccos-t,de a pumpást.Az a tölcsér ami rajta van az elég vicces az én ciciméretemhez.Meglátjuk.

Zsuzska

Jófejek a kis harisnyások.
Vendég

10. Csökkenti a csontritkulás kockázatát
Meglepően hangzik, hiszen a köztudatban épp az ellenkezője terjedt el, hogy tudniillik a baba „kiszívja” a kalciumot a mama csontjaiból és fogaiból. A valóságban azonban a terhesség és a szoptatás alatti ásványianyag-veszteség csupán ideiglenes. A hosszan tartó szoptatás során (a tizennyolcadik hónap körül) a kalcium visszaépül a csontokba, és végül magasabb értékeket ér el, mint a várandósság előtti időszakban. A vér kalcium- és foszforszintje szoptató nőkben magasabb, ráadásul ebben az időszakban a kalcium hasznosulási foka is lényegesen javul a nem szoptató nőkéhez képest. Vagyis ugyanakkora bevitel mellett jobb lesz a kalciumellátottság.

Szanet
ez nekem új volt,a kismama.hu-n olvastam.Amúgy én még nem hallottam,hogy szoptatás alatt ne lehetne szedni.
Vendég

Babyteve

Hatalmas gratula a babákhoz!!!!

szanet

Sziasztok!

Babyteve: SZIVBOL GRATULALOK!!! Kis turelmetlenke! :lol: Nagy babak lettek! :D

Tudja valaki min mullik hogy ki mekkora babat szul? Gondolom genetika, nem? Az en elsoszulottem 39 hetre szuletett 2800 g-al. Szoval nalunk minden baba ilyen "kicsi".

Szanet: nagyon orulok hogy megondolodik a dolog magatol, altalaban igy szokott lenni! Ugyi vagy! :D

Zsuzska: naaaagyon edesek a babak es mennyire masok!!! :D

Labasv: tunderiek ahogy nevetnek! :D
Sajnos vannak ilyen semmi sem jo napok, en se tudok olyankor mit tenni maximum kimegyek Veluk setalni, a babakocsiban mindig csondben vannak.

Mellszivo: nekem volt kezi is (gyotrelem!) es gepi is, az jo! En el tudnam adni valakinek olcson (Avent) mert ugye nekem mar nem kell. De csak nyaron tudnam hazavinni juliusban.

Cumi: csodtomeg vagyok, nem birtam tovabb es tegnap visszaadtam, Alex hanyt annyira sirt, nekem meg hasmenesem meg hanyingerem volt az idegeskedestol :oops: szoval mi meg nem ertunk meg ra. Azota minden ok ujra. :)

Tegnap voltunk kirandulni a repter mellett, neztuk ahogy fel es leszallnak a repulogepek, szupi volt. De. meg voltunk a jatszoteren es meghintaztattam, csuzdaztattam a gyerkocoket eletukben eloszor. :D Nagyon elveztek. :lol:

Babak olyan edesek, Alex hatrafele kozlekedik eleg gyorsan, Anna meg porog, O meg gyorsabban a pled vegen van. Es mondogatjak hogy babababababa. :D

Azt almodtam hogy Annanak minen foga kint volt mar, :shock: ez mit jelenthet?

KépKép
KépKép
tontica

Tontica!
Nem akarlak ijesztgetni,meg én speciel nem is hiszek benne,de foggal álmodni rosszat jelent!Felejtsd el gyorsan! :wink:
Szerintem jól tetted,hogy visszaadtad a cumit!Vannak olyan gyerekek,akiknek hatalmas igényük van a cumizás "műveletére",bennük nagy törést tud okozni,ha elveszik tőlük,mielött ők lelkileg el tudnák engedni.Én nagyon cumi-ellenes vagyok,de szerintem,ha már egyszer rászokott,akkor lelketlenség elvenni tőle.... :( Szegényke!

binyek

Sziasztok!
Tonti!
Az álmod azt jelentheti,hogy mostanában sokat foglalkoztál a fogzással vagy túl sok volt a vacsora... :D :D :D :D :D .Ne mondj ilyet hogy csődtömeg vagy,mert ez nem igaz!!!Nem ilyen dolgokon múlik,valamikor engedni kell mert hosszú távon az lesz a megoldás.
Juci!
Voltatok dokinál??Mi újság Dorkával??
Maminti!
Meggyógyultatok??

bognartundi0727

Zsuzska,
De cukik! :wink:

Tonti,
A fogak jelentése: életerő, vitalitás és az agresszió jelképe. Szóval szerintem nem is olyan rossz. Ha kihulló fogakról álmodtál volna, az nem olyan jó. Legalábbis én így tudom! :D

Csajok,
Nekem egyre csúnyább a hasam. Úgy el vagyok keseredve! :cry: Olyan szinten csíkos, hogy csak na. És egyre több kijön, hiába kenem! :shock:

Kép
rebe
Dunaharaszti

A gyerkőcök nagyon szépek!!!!!!!!

Luca mizu?????

Tdanie?????
s.csilla

Binyek, Tundi, Rebe koszonom az almom megfejteset!!! :D (bar nem nagyon hiszek benne :wink: )

Rebe: nekem is csikos a hasam de most nem nagyon latszik, vagyis alig es nem is csunya (az uramnak bejon :lol: ). Nyugi!!!!!!!!!!!!!!

Nezzetek Alex hogy kutyazik:
http://s202.photobucket.com/albums/aa19 ... tyazik.flv

KépKép
KépKép
tontica

Ezt meg csak ugy:
http://www.youtube.com/watch?v=KWA59qwfGL0

Mi is ezt hallgatjuk a babakkal es nagyokat vigyorognak. :lol:

KépKép
KépKép
tontica

Tontica!
Nagyon édesek!De azért Anna jobban néz ki még így,mintha 32 fog lenne a szájában! :lol: :lol: :lol: :lol:

Rebe!
valószínűleg genetikailag ilyen a bőröd.Nem tudsz mit csinálni vele,de szerintem ne stresszeld magad miatta! :wink: Ez van!Majd egyberészes furdőruhákat veszel fel,amikor viszed a törpjeidet fürdeni!!! :lol: :lol: :lol:

binyek

Tonti
Tényleg nagyon cukik.Majd lesz foguk is ne aggódj.

Rebe
Amikor a törpöket viszed majd füfdeni,kisebb gondod is nagyobb lesz a csíkjaidnál.Az én cickóim már most förtelmes állapotúak.És ez már csak rosszabb lesz.De nem érdekel,mert a törpik a legfontosabbak.Ahogy jelenleg kinézek,szerintem a vénuszt rólam mintázták.Egyre rövidebb a lábam és egyre jobban hasonlítok egy labdához.Bírom amikor sajnálkoznak az emberek,hogy milyen rossz lehet már így a vége felé,meg biztos várom már hogy túl legyek a szülésen minél előbb.Dehogy várom.Köszönöm én tök jól vagyok és még ezer a dolgom,úgyhogy ők csak maradjanak a megbeszélt ideig bent.
Vendég

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok!

Tüdőgyuszi :cry: de nem olyan vészes :? pénteken pulmonológia, de nem kell a kórházba menni, mert ide jön a szakorvos a rendelőbe. Azért nyugodtabb leszek, hogy megnézi :roll:
Két éjszaka most aludtunk, elég sokat köhög, de azért jobban van, kedve jó.

Puszi!

Judit

jucicuki

csíkok

hasamon van kb 4 csík. nem gázos. viszont nekem a combomon jöt ki a sok csík :shock: :cry: mondjuk pont eltakarja majd egy rövidnaci, de a strandon már nem tudom majd eltakarni....remélem halványodik majd idővel, m engem rettentően idegesít

amúgy valóban genetika... de azért így utólag javul az álapota, ha kenem és jól bemasszírozom a krémet

Tonti

pedig milyen jó lett volna nekem az a mellszívó, csak sajna július már késő nekem :(
posta meg biztos horibilis összeg....

Jucicuki

Jobbulást!

szanet

Sziasztok!
Jó rég jártam erre, Tontica meg Jucicuki a két ismerős mindösszesen.
De azért látom, hogy szép számban vagytok ikresek és ikreket várók, ami nagyon jó.
Gyerekvárók! Tudom, milyen brutál mindenből kettőt venni egyből, ezért javaslom, hogy főleg az első időkre való cuccokból vegyetek használtat, hiszen azt más is max. 1-2 hónapig használta.
Nekem is van ez meg az, nézzetek rá a http://www.egoikrek.hu -ra, oda raktam fel képeket. Meg a kismalackáim is fenn vannak természetesen. Stramm kölykök, már kergetőzünk :D
Mindenkinek a legjobbakat. Drágák a csemeték. Puszi mindenkinek.

Kata

Kép
egok

jé, már 10 hónaposak! :shock: és a mosogatógépes videó mikor készült?
szia Kata amúgy ;)

Kép
an°°di

Tündi!
Köszi, gyógyulófélben vagyunk :)

Juci!
:( Kitartást és jobbulást!

Egok!
Szia! Rég jártál errefelé! Jó hallani rólatok!

Kép
Kép
maminti81

Kata!

Jó látni, édesek a srácok, és nagyon ügyesek!

Puszi!

Judit

UI.: gyere gyakrabban

jucicuki

sziasztok :D
szanet tojd le azokat a fránya csíkokat,de majd odakötsz egy strandkendőt :wink:
juci nagyonsok gyógyító energyt küldök :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
szia egok :!:
tontika a kutyás film annyira cuki anna meg alex :D :D :D
rebe ,banika sajna igen az a csíkos dolog genetika,de azért kenegessétek,de azt ugye tudjátok akkor is ti lesztek a legszebbek a párotoknak :wink:
én nivea babaolajat kenek bele vizes bőrre,meg sima hidr :wink: atáló testápolót aztán bízok a genetikában :oops: :lol:
tegnap képzeljétek el anyukámhoz kimentem budakalászra,hogy a gyönyörű időben ne a panelba rohadjak,vittem kiskutyámat is szóval a hegyen laknak,vártunk vagy 45percet de nem jött az iránytaxi aztán bepipultam elindultunk gyalog(még jó hogy van autóm :lol: jót pihen a garázsba :D )szóval a lényeg vagy 5 ismerős dudál integet és megy el mellettünk :twisted: most tényleg ilyen hülyék az emberek gondolták milyen jó lehet nekem sétálni hegymenetben :twisted: van is izomlázam :lol:

lanyané

Tontica!
Mennyi idő múlva jött meg a vonalzód,mert én is rendeltem pár napja,de sehol semmi....
Én csak a szöveget meg a képet adtam meg,kellett volna még mást is?

binyek

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?