A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Jaj ezek a videók! Olyan édes babók! A srácok tátott szájjal nézték, és közölték, hogy nekik is kell :lol:

Az én babámat tuti nem cserélik el, ugyanis nem adom ki a kezemből egy percre sem. Na jó addig mig megmossák és felöltöztetik, de akkor is lesz vele valaki, utánna meg én :lol:

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

Kispiskóta.,nem adnak ált. matracot, azt külön kell megvenni.
Nem akartunk fenyő kiságyat, mert rágják a babák az ágyat, és az puhafa, inkább bükköt vettünk. (KIKA)
A matracot a Csalogány utcában vettem a Moszkva térnél, pontosan már nem tudom, valami kis üzlet, de marha olcsó.

De talán a gyártótól is elhet rendelni.

Igen, Emié az anyukáméknál lévő martac is. :wink:

Még valami: akinek van helye, inkább vegyen 70*140-es ágyat, ne a kisebbet (60*120).Nekünk akkor még nem fért, most már bánom, hogynem az lett, a mostani már néha kicsi.
Meg is kapja a kistesó, Eminek meg veszünk nagyobbat.

A hálózsák olyan, csak a téli vastag, bélelt, a nyári meg csak egy szál anyag.

Times, Brigi, nekünk nem sörözik, hanem metaxázik :wink:
Kép :

KépKépKépKépKép
uxi

Szerintem ez az ágy dolog is gyerekfüggő lehet! Marcinak 60x120-as ágya van és vígan elfér benne még mindig. Majd most azért már fog kapni új ágyat, hogy az övét megkaphassa a kistesó, de még simán elférne benne egy ideig! :roll:

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

1,1 lett az afp!
vércsoportom ugyanaz mint eddig,ellenanyag negativ!
jövök majd csak éhes vagyok!

Bridzsi

Kép
esztora

Én ebben az ágydologban tök bizonytalan vagyok.. :shock:

Kép
zsuzsi**

Esztora! De jó!!! 8) :D Mi a vércsoportod?

Kép
zsuzsi**

Esztora!
Szupi az AFP-d!
torolve_20131003125716

Gyerekek, Kispiskóta által küldött linket csak lányokat mosdatnak, öltöztetnek, pelenkáznak, stb. Így sosem fogom tudni, hogy kell a kisfiúkkal ezeket csinálni!

Lehet, hogy most azért van annyi kukis, mert ott akkor mindenki puncisat szült? Kép

kétfiús anyuka
babdorka

:D :!: :shock:

Kép
zsuzsi**

Uxi! Nagyon édi Èmi! :D

Esztora! Gratula az afp-hez!

Jók a videók. Èn is azt figyeltem, hogy csak kislányokat fürdettek... :roll:
molkata

Sziasztok!

Nekem elkezdodott suli, plusz melo, ugyhogy azt sem tudom, hogy hol all a fejem, es folyton alomkorral kuzdok!!!!!!

Mindenkinek gratula a kisfiukhoz!!!!!!!!!

En 28-an megyek ultrahangra, es mar rettentoen varom, mar nagyon kivancsi vagyok!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hetvegen vegre lesz egy kis idom utanaolvasok.

Segitsetek, be kellenne szereznem par kismama cuccot, inkabb nadragokat, tudtok valami jo helyet, ahol nem kell az egesz fizumat otthagyni erre?

Blur: Az en dokim Raboczki Marietta, uh egy termben mar tuti nem leszunk. (azt hiszem multkor erre nem valaszoltam neked.) Teged nem erdekelnek a Szent Imres programok terheseknek? Lesz egy par jo eloadas.....

Kép
barbuli

Esztora: ez szuper!

brigi73

Barbuli, van egy lány, aki méretre varr, és szerintem nagyon jó gatyói vannak. Mindenki dicséri.
http://www.gportal.hu/portal/elenorkismamaruha/
itt tudod megnézni
Személyesen is el lehet hozzá menni, nem csak neten lehet rendelni.

Kép
zsuzsi**

ja, és XI. ker

Kép
zsuzsi**

Lányok lassan indulok barátnőzni...
Nna, nem mintha egész nap nem azt csináltam volna itt, veletek :D

Puszi
Remélem, hétvégén még be tudok nézni.

:D

Kép
zsuzsi**

Zsuzsi: jó szórakozást! :lol:

brigi73

Köszi Brigi...már nagyon vártam, jó rég nem taliztam a csajokkal.

még pár percig vagyok..:)

Kép
zsuzsi**

Megyek, sziasztok!

Pupiiii :D Kép

Kép
zsuzsi**

Esztora
Ügyik vagytok!

KépKép

KépKép
szivvi

Hahó,
fel is ébredtem, túl 3 rudin is. :P

Babruli: én is 28-án megyek dokihoz, de előtte 16-án lesz a 4D Uh, ott már valószínűleg, tutira kiderül, hogy kisfú-e vagy sem.

Én kiságyat a Brendonban néztem 120x70 a nagyobb kivitelt, mert nekem is azt mondták, ha tudok választani inkább a nagyobbat.

Esztora: nagyon jó az eredményed, gratulálok!

Andrea
Kép
kindernay

Barbuli!
Én a Baross u. 38-ban vettem egy gatyát és egy felsőt 11e-t. Kicsit (jó, nemkicsit) konzervatív a bolt, de pl gatyában nagyon jók. Még a hosszában is tudtam válogatni, pedig az igen ritka... Van klasszikus, van mikrokord, és van a mostani divat szerinti, mondjuk jersey (???). Van kiengedhető gumis, és pocak helyén pólóanyagos.
Egy próbát megér, és a Barossban van még 2 bolt ezen kívül (tehát a körút és a kálvin között összesen 3).
Vendég

Hali!

Üdv az újaknak, grat a poci-fotókhoz és a jó eredményekhez.

Tegnap vettem egy Anita-sportmelltartót, majdnem 4000 ft volt. Néztem babkocsikat is, hááát, azt sem tom, hogyan kéne elkezdeni a vásárlást.

A kórház témán még nem agyalok annyira, m tuti, h nem tok a magándokimnál szülni ( ő másik városban szüleszt), így a 30. hét körül fogok itt a Klinikán szétnézni.

Ma végre tudtam nézni az Eurosporton az alpesi sí vb-t. Olyan jó havat látni és szép hegyeket! :cry: Hát, az idén nem megyünk sielni (ismert okok miatt) :P

Vmelyik nap azt álmodtam, h szoptatok, jön is a tej, de a pici nem tudja bekapni a cicit. Majd megtanuljuk!

Ma megint úgy érzem, elkaptam vmi nyavalyát, kicsit taknyos vok, és a hangszálaim nem nagyon bírták a mai órákat. Úgyhogy hétvégén ki sem fogok moccanni.

Nekem már van egy mappám a gépemben, ahol gyűjtöm a baba-témás linkeket, szívesen elküldöm bárkinek, mindenféle link van benne.

Olyan aranyosak voltak az osztályomban (16-17 évesek). Szerdán afp-n voltam, egy órát elcseréltem, így nem kellett kivennem egy napot. Másnap megkérdezi az egyik fiú (!), h hogy van a pici. Kedves volt (vagy nem akartak németezni :lol: .

itt vagyok ettem és már főztem is.aztán megint ettem
köszönöm mindenkinek a gratulációt megkönnyebbültem hogy ez a vizsgálat is rendben van.

Zsuzsi a vércsoportom A Rh +

fotók nagyon jók és a linkek is amiket irtatok.a ruhakészitő csajt már én is nézegettem, szerintem rendelek tőle felsőket.nadrágot a C&A-ban vettem.

a mellem nekem is teljesen oda van.vettem már olajat rá viszont a m.bimbóm annyira fáj néha hogy komolyan orditani tudnék.ezért ma vettem erre is krémet.

Bridzsi

Kép
esztora

Úgy felvagyok dobva!!

1. Nagyon örülök a jó eredményeknek!! 2 hét és énis tudni fogok már mindent!!!

2. Tegnap találkoztam egy régi kedves ismerősömmel, el is mentünk fagyizni ( este 11ko) Nagyon jó volt!!! Ma pedig írt, hogy megy tortát venni az anyukájának, én meg pofátlanul megkértem h ha a Széővölgyi cukrászdába megy, hozzon már nekem málnahabos omletett! És hozott!! Kettőt is!! Annyira finom volt és jól esett!! :lol:

3. Voltam könyvtárban és 30Ft-ért árulják a régi 2005ös kismama magazinokat! Vettem is hármat! Hiszen sok minden nem változhat 2 év alatt! Meg újszülöttnek minden vicc új...

Szóval szép az élet!!
Vendég

Ági a sielés nekem is nagyon hiányzik de szerintem ez a tél nekünk van kitalálva.alig van hó nem kell több kg ruha.
remélem jővőre hó hegyek lesznek legalább is a sípályákon :lol:
mondtam Ricsinek jön ő is vigyázz Lurkóra én meg 2 etetés között csússzanok párat.

Orsi nem láttam még málnahabos omletett de tuti nagyon jó lehet.imádom a málnát meg az epret dinnyét szőlőt stb..

Bridzsi

Kép
esztora

Nekem hiányzik a bicózás, a kádban való forró vízben fetrengés, szoli, szauna, egyben a wellnesskedés..

KépKép

KépKép
szivvi

Lányok ma voltam a 18 hetes uh.n. Hál istennek minden rendben van a kicsivel.Olyan szégyenlős volt nem mutatta meg mi van a lába között.biztos hagyja az anyukáját reménykedni hátha mégis lány. Kérdeztem a dokit mikorra időzíti a szabadságát azt mondta,hogy mikor szülései vannak soha nem megy szabira.Hát remélem is!
pillangó7

hú Szivvi a fürdés nekem is, forró vizben!uálok zuhanyozni de most nincs más.

Bridzsi

Kép
esztora

szóval utálok

Bridzsi

Kép
esztora

Bocsi a tudatlanságomért, de.... Miért kell zuhanyozni ha kádban szeretsz fürcsizni??
Én mindig kádban fülve fürcsizek, na jó, nem tök forró vizben de olyan kellemesen melegben. Pocilakó nagyon szereti, mindig arra a részre bújik ahol meleg van. :) Nekem a dokim csak akkor nem javasolta a kádban fürdést mikor kinyilt a méhszáj és amikor vérezgettem.
Vendég

Lányok! Akinek ovis porontya van, de farsangi ötlete semmi annak itt egy remek oldal:
www.jatek-city.hu/index.php?cPath=433_741
Vendég

Ná, most látom, te debreceni vagy?
Ott laktam 5 évig. :D

KépKépKépKépKép
uxi

Annee nekem hátsófali méhszájra logó (volt 3 hete)méhlepényem van igy nem rizikózhatok.remélem már feljebb ment.
meg a 4-5 héten volt egy bevérzésem is.
amúgy meg én forró vizben szeretek fürdeni azt meg nem lehetne igy marad a zuhany.

Bridzsi

Kép
esztora

Jók a videókÉs a fényképek is.Kellemes hétvégét kívánok nektek.Nálunk tiszta tavasz van. :D :D :D :D :D Kép

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
hemej

Barbuli nagyon boldog születésnapot!

Bridzsi

Kép
esztora

Szép napot mindenkinek!

Lányok én ma bementem a Duna Plaza Mango üzletébe és vettem két felsőt 3500,-Ft-ért, tök egyszerű fehér és szürke leér a pocakra pamut és 3/4 ujju, szerintem csinos és eléggé ki lehet használni. Érdemes megnézni.

A fürdőzés nálam is nagyon hiányzik, én mindig ott olvastam és próbáltam relaxálni... Hab, olaj, gyertya, egy jó könyv, egy pohár bor... Hmmmm Nem baj, majd ősszel. :lol:

Andrea
Kép
kindernay

Sziasztok Kismamikák!!

Esztora!
Örülök, hogy minden rendbe a babussal. Legközelebb biztos megmutatja, hogy mit rejt a lába között. Egyem meg.. :lol:

Én ma későn keltem, hajnalban 2 órán keresztül nem aludtam..nemtom miért.. :roll:

Takarítottam és főztem..
Korhely levest és túrógombóckát..nyami..addig a kicsi férjem autót takarított..

Most meg elnézek egy-két boltba, kéne valami új felső és egy kismama farmer..

További szép hétvégét!!
Puszi
Gurgularita
torolve_20131003125716

Mindenki vásárolni van?Mi most megyünk a C&A-ba nekem vásárolni.Hmmmmmmmmmmmm túrógombóc imádom !Csak én két bal kezes nem tudok csinálni :cry: :oops:

hemej

Hali!

Uxi, mit csináltál Debrecenben?

Végre süt a nap!

A sí vb aktuális versenye pedig elmaradt, nehogy tudjam nézni kicsit :twisted:

Azt hallottam, h van Nyíregyházán C&A, érdemes átruccannom oda? Jó baba-mama dolgok vannak? (csak 40 km)

Úgy ennék vmit, de magam sem tom, mit :lol: Édeset nem kívánok, m iszom halomra a mézes teát. A déli milánói makaróni pedig nem sikerült olyan jól. Na, éhen azért nem halok! :wink:

Remélem mindenkinek jól alakult a mai shopping. :wink:

Szép estét nektek!

Andrea
Kép
kindernay

Esztora: köszönöm szépen, tök jól esett!!!!!

Kép
barbuli

Jó estét!Mai termés:egy farmer,két felsö,egy cici fix,ja meg manócskának rugi 70€.Ná mi ma 60km kocsikáztunk a C&A-ba.Itt ahol én lakom semmi választék sincs.

hemej

Ná, oda jártam a Kossuthra.
Ott laktam a nagyerdőn, jó kis hely, reggelente rigófütty, este madárcsicsergés... Na jó, néha kocsizúgás is, mert utcára nézett az ablak, de jó hely volt.
Azóta nagyon megszépült a város, mikor eljöttem, akkora készült el a Nagytemplom előtti sétálóutca.

KépKépKépKépKép
uxi

Voltam ma az új dokinál.

"Csak" két és fél órát kellett várnom, mert épp bement a műtőbe, mire odaértem...Összességében 4 órás kiruccanás volt...Még jó, hogy készültem, vittem könyvet.

Tök ciki volt, a Kismamában lévő fotón teljesen máshogy néz ki, arra számítottam (barna, rövid haj), erre jött egy szőke, hosszú, copfos hajú nő zöld ruhában, én meg azt hittem, hogy nővér :oops: .Csak később esett le, hogy ő lehet az orvos. :oops: :roll:

KépKépKépKépKép
uxi

Uxi, mit tanultál a Kossuthon és mikor?

Néztem néhány babakocsis oldalt. Hááát, ez is nehéz ügy lesz.

Gyakorló anyukák: mit jelent az, h a babakocsi 2 v 3 funkciós?

Gurgularita nem voltam uh-n majd 21.-én megyek.legyen igazad és mutasson meg mindent Lurkónk :wink:

Barbuli nagyon szivessen!

moziban voltam b.nőimmel a bünös viszonyokat néztük meg nagyon jó volt!a bemutatók alapján csomó jó film lesz mostanában.

Bridzsi

Kép
esztora

sziasztok!

esztora gratula a jó afp-hez!

látom mindenki c&a párti, asszem ezek után én is kinézek...

csajok, elképesztő péntekem volt! este 6ig munka, és 1 órát vártam a buszra és csak úgy spontán elpityeregtem a buszon, a megállóban, az anyámnál...stb. hazaértem, akkor a párom vállán
nemtom mi van/volt velem, de remélem nem sok ilyen lesz, mert nagyon hülyén éreztem magam, még jó, hogy senkivel nem futottam össze, mert tuti akkor is rákezdtem volna :roll:

jajj, barbuli boldog szülinapot!

na megyek, főzőcskézni

Lilypie Maternity tickers
lynia-

Itt egy link, ahol már a 2007. évi támogatás összege is rajta van:

http://www.magyarorszag.hu/allampolgar/ ... 60627.html

Bocs, ha már vkinek ismerős:

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?