Csak óvatosan az utazgatással!!! Nem tudom, Ti hogy vagytok vele, de nekem ha utazok, elég sokat keményedik a pocakom. Mazsola, Neked? Timi, Te pedig vigyázz Magadra, ha mentek a tesóddal!
Alvási pozíció: csak a bal oldalamon fekve megy (Máté előtt is így aludtam, mázli!
Pakolásmánia: mint a múltkor írtam, én is ebben szenvedek. Pénteken megyünk haza Anyóséktól Budakeszire, hát már előre látom, mi lesz! Elvileg már csak pelust kéne mosni, és némi vasalás van még, de most azon filózok, újra kimosom a kisruhákat, mert én bizony nem cicóztam velük: külön mostam őket, de a már jól bevált mosószerrel és öblítővel. Úgy gondoltam, a Mi Anyáink se csináltak belőle túl nagy faxnit, mégse lett semmi bajunk. Most rámjött a para...
És ami eszembe jutott még: lehet, hogy le kéne cserélnem a cumisüvegeket! Nukot vettem, mert azt hallottam, az nagyon jó. Viszont valószínű, mellbimbókiemelőt kell használnom, az pedig Avent, amit vettem, és ha már azt szokja meg, akkor lehet, hogy a Nuk formájú cumit nem fogja elfogadni később, és abból is Avent kéne. Túlspirázom a dolgokat, mi?
Emese: köszi a biztatást. Igazából tök mindegy nekem, Máté mekkora lesz, csak egészséges legyen! Megnőni kint is meg fog. A legjobb barátnőm pl. 2.5 kilóval született, most meg ugyan alacsony, de kb. 80 kilós kisgömböc. Máté pedig pontosan tudja, mit akar. A mellékelt ábra szerint ugyanolyan jól elvan odabent, mint a Te Zsófid! Jön, amikor szeretne. Mindenesetre mi már nagyon várjuk!
Jaaj, annyira kíváncsi vagyok, kié lesz a következő baba!!!!