A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

Bogi - csini pocakfotó!

Bárány - ne aggódj a kiságy miatt, biztosan találsz még valami szépet, bőven van idő!

Ti látjátok értelmét ennek a kismama biztonsági öv elterelő valaminek, a hétvégén lehet hogy ellátogatunk a szüleimhez, ami innen kb. 3 órás autóút és gondolkozom rajta, hogy vegyek-e, van-e értelme, mert elég drága? Gondolom védi a pocakot és nekem is kényelmesebb lenne, de használt már valaki ilyet? Egyébként is utálom a biztonsági övet, mindig meglazítom ha utazunk.

Manka

Kép

Kép
mankabi

......
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2010.01.08 22:24-kor.
pironya

Manka
Én simán elrendezem a biztonsági övet a pocak alatt, felett....
Vendég

Na,hol vagytok?

Itt volt az egyik kolleganőm látogatóban.De már elment,most már ráérek.

Apa sajnos csak fél 7 körül jön haza. :cry:

Kép
melike

Vagyok... csak gyereket nevelek közben...
Vendég

Igen, és a többiek?
Már mindenki a családdal foglalkozik?

Kép
melike

Gigi:akkor majd kérünk képet a szép új konyhádról :wink:

Manka bizti lesz még ilyen ágy hiszen egy scomó időm van csak ez olyan nosztalgia volt...a lányom olyan jó baba volt és ilyen ágya volt a fiam meg egy rém neki kombi kiságya volt.
Na nem mintha ez jelentene valamit...de olyan jó emlék volt az az ágy :(

Én sose kötöm be a biztonsági övet :oops: :oops: :oops: :oops:
De mostmár befogom :oops:
Vendég

Sziasztok!

Én is vagyok, csak itt-ott nézelődöm, meg vissza is kell olvasnom az eltelt 2 napot
bszilvi25

.......
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2010.01.08 22:25-kor.
pironya

Szerintem is nagyon drága, úgyhogy nem veszek! Azt hittem 1500-200 Ft körül van.

Csajok, tud valaki olyan helyet (Budapest, Debrecen) ahol gyerekszobába való függönyöket lehet venni és nem méregdrága áron? Bár egyenlőre még látni sem láttam sehol, nem hogy olcsót keressek. Az is érdekel, ha méteráru üzlet, mert a megvarrás nem gond.

Manka

Kép

Kép
mankabi

Mankabi: ezt találtam, itt vannak jók is
http://www.komplett-otthon.hu/index.php ... id=90&pg=1
bszilvi25

Szerintem én írok rendesen... :D :D
Tessék itt az első jó tulajdonság... :D :D :D
Vendég

Köszi Szilvi! Tényleg jók!

Manka

Kép

Kép
mankabi

Én is írnék rendesen...

Kép
melike

Bárány
Hééééééééé.... felelőtlenség a biztonsági öv be nem kötése...
Gyereknek meg biztonsági gyerekülésbe kell kötni...

én írok, mikor tudok... csak a csemetém, nem mindig hagy... meg intézkedések is vannak...
Vendég

......
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2010.01.08 22:25-kor.
pironya

ugy kerestem neked, hogy gyerekszoba függöny

keress rá Te is így jó sokat felhoz. Van egy kolleganőm, akinek nagyon cuki Disney-s van, megkérdezem Őt is , jó?
Én is vagyok ám,,,, gyarapszik a csapat.
bszilvi25

Gigi A kölkök jórészt bekötik magukat az ülésbe,vagyis a lányomnak már nem kell ülés...lassan a fiamnak sem.
Csak magamat nem szoktam bekötni :oops: :oops: :oops:
De mostmár rá kéne szoknom hisz benem is van egy gyerek :D
Vendég

Ez igaz Bárány! A pici miatt muszály, nem is kérdés!!!! :x
bszilvi25

Én is Disney-sben gondolkodom egyébként, de ha nem lesz, keresek mást. Köszi előre is.

Bárány, tényleg kösd be magad! Egyébként a biztonságon túl a büntetéstől sem félsz?

Én azt hiszem hideget eszem + a maradék palacsintát. Sajna még egyedül vagyok, a párom csak később jön!

Manka

Kép

Kép
mankabi

Nálunk peti szobájában Micimackós függöny van... drága volt, de megvettük... olyan jól mutat a kék fal mellett :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

És hol vettétek, mert mi is Micimackós dekorációt szeretnénk? Függöny, bordűr stb.

Manka

Kép

Kép
mankabi

itt nézd meg gyorsan!

http://www.nlcafe.hu/forumkifejt.php?id ... mid=182822

sziasztok, én léptem, jó éjt
bszilvi25

Hello csajok!
Én ahogy beszállok a kocsiba rögtön a biztonsági öv ami a kezembe kerül. :D
Férjem rászoktatott.
Inkább bekötöm magam mint hogy férjem hisztizzen,"hogy az én gyerekem is" :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Trzsike, akkor te jól spóroltál, nekem az elmúlt 1 hónap viszontagságai miatt mr csak 4 hely van. A védőnő azt mondta, sebaj, majd rak bele új betétlapokat. Pedig már megjelent lelki szemeim előtt, hogy a kiskönyvem is kétkötetes lesz, mint anno az egyetemi indexem :D

Wera, Emma gyönyörű! Muszáj lesz összehoznunk egy kislányt is a srác mellé; bár egyelőre legyen meg ez a baba egészégesen :) Nagyon csinos kis pocak, tényleg nem lesz gondod a bikinivel ;)

Velünk az van, hogy folyás normális mennyiségű (hurrá!!!), viszont sokat keményedik a pocakom, a doki szerint a stressztől lehet. Hát ebben lehet valami, nem egy szanatórium a munkahelyem. Ezért márciustól otthon maradok, a baba fontosabb. Addig is kaptam pipolphent, ez valami izomlazító-nyugtató cucc, a babának nem árt, ellenben nem tudom segít-e rajtam. Meglátjuk.

A kiscsávó ma 5-kor keltett :shock: és nem hagyott visszaaludni :) Ment a dizsi ezerrel. Annyira jó :)

Kép
elan

Elan!

A Pipolphen jó lesz! :wink:
Megnyugszol tőle,és sokat alszol majd,készülj fel! :wink:

Kép
orsitigris

sziasztok... na az ember nem néz be 1-2 napig és annyit írtok.... amióta elkezdődött a bariközt, csak visszaolvasok. és még valamelyikőtök panaszkodott, hogy pangás van. :D

csak gyorsan néhány újdonság, amit ma szereztünk be, holnap pedig már aktívabb leszek (hogy ne legyen pangás...:D )

Kép

Kép

mia_snow

Mia!
Édes kis cuccok. :D
Asszem megyek aludni.Holnap megyek terheléses vércukor vizsgálatra meg teljes vérképet is néznek duuuuurva lesz az biztos.
De hát ebbe még nem haltak bele. :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

sziasztok! újra itt..
voltam a védőnőnél, pénteken megyek a cukorvizsgálatra. Nekem is azt mondta, hogy előtte nap ne egyek 6 után. Ennek annyira nem látom értelmét, minek kell koplaltatni a kismamákat. :? :roll: na mindegy...
Dokihoz jövő kedden megyek és végre bejelentkeztem a 4D UH-ra most szombat délelőttre.. alig várom. Majd hozok képet!! Remélem nem fog aludni a kis Babszemkém.

Pironya: tegnap este én is körözöttet csináltam lilahagymával. :D :D fini volt nagyon.

Mia: nagyon cukik a kis holmik amiket vettetek, én sem bírtam otthagyni egy kis zoknit ma az egyik boltban.

Nekem úgy szúr a rekeszizmom csajok, Nektek nem? állandóan olyan mintha be lenne szorulva a levegő.

Kép

Kép

köv.UH:március 23.
buci79

Elan
Ha szeded a Pipolphent, szerintem nem tudsz dolgozni...
Én a kórházban kaptam éjszakára... olyan jól tudtam tőle aludni... az ébredés nehéz volt...
Vendég

Sziasztok!
jó reggelt :D
köd van ború van fúúúj :twisted:
Vendég

jó reggelt!

Utálatos idő van és 9re vinnem kell a kocsit a szervizbe, mert apa nem ér rá, pedig olyan álmos vagyooook... :( vissza akarok bújni még az ágyikóba.

Kép

Kép

köv.UH:március 23.
buci79

jó reggelt.
itt hétágra süt a nap. igaz van vagy -5 fok szerintem, de legalább a nap süt. az is valami. :D
és jelentem, már túl vagyok a reggeli tornán, a reggelin, és a mosógépet is működésbe hoztam. ;)

mia_snow

Sziasztok!

Buci, szép pocak!!! Csak a fekete miatt látszik kisebbnek! :wink:
Mankabi, én használok övterelőt, mert én mindennap 130 km-t vezetek. De én szerencsére megkaptam a barátnőmét, így nem kellett vennem. Eszméletlen ára van. Viszont ennek is vannak határai. Kb 2 hét és ugyanúgy ott lesz a hasamnál az öv. Akkor majd az egyik utasom veszi át a volánt én meg hátul pihizem. :wink: De egy-egy alkalom miatt felesleges ilyen drága holmit venni.
Tegnap voltam kismama tornán. Tök jó volt. Minden porcikánkat megmozgattuk. :D

Kép
sziszka82

Jó reggelt!

Tegnap egész nap lóti-futi volt, 3 helyre is vittünk meghívót. Ennek már sose lesz vége?? :?
Ma csak körmöshöz megyek, aztán Tescoba, mást nem tervezek. Remélem melegszik az idő, mert buszoznom kell... :roll:

Buci - este 6-tól reggelig én átlag 3x eszem, szóval valószínű éhen is halnék :lol: ... tuti nem fogom betartani, szerintem ez túlzás. 8-9 körül még vacsizok, aztán talán kibírom. Meglátom.

Egyébként engem még senki se akart ilyen cukorbaj-tesztre küldeni. JÖvő kedden megyek a nődokihoz, gonolom majd akkor. Bár még aznap megyünk vidékre 5 napra, szóval nem tudom mikor jutok el a laborig...

Szerintem nekem még sose keményedett be úgy rendesen a hasam, legalábbis én nem vettem észre. Ez jó vagy nem? Ugye ráér még? Gigi?
Vendég

Szia Lányok!

Bárány! A bizti öv kötelező!!! :evil:

Manka, én 2 terhességat végig vezettem az utsó napig ilyen övlehúzó micsoda nélkül, nem volt kényelmetlen. Most sem veszek.

Mia, ugyanolyan bárányos cumit vettem én is! :lol: (én bárány buzerátor vagyok... mániákusan vonzódom a baris cuccokhoz, évek óta gyűjtök mindent ami baris... :oops: )

Tegnapi ebéd: fokhagyma-krémleves + tepsis burg+husi

mai menü: paradicsom leves, túróstészta (gyerekek egyik kedvenc összeállítása)

Kép
zmimi

......
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2010.01.08 22:26-kor.
pironya

Jó reggelt!

Szépen süt a nap!Viszont jön vissza a hideg!

Mia:nagyon aranyosak az új szerzemények!

Nem tudom ma mit főzzek?Apának a fogdoki óta fáj a nyelve,valamitől lett rajta 2 hólyag és alig bír nyelni is.
Nem csinálhatok nagyon "darabosat".
Gyakorlok a gyerekre,tudjátok... :lol: :lol:

Kép
melike

Sziasztok,

Hát, a Pipolphen ellenére sikerült gond nélkül ébredtem, igaz, hogy tegnap este vettem be az elsőt; lehet, hogy később rosszabb lesz. Max leállok vele, ha nagyon rossz lesz, de tegnap este már sírtam a feszkótól, meg attól, hogy kőkemény volt a hasam másfél órán át.

Wera, addig örülj, amig nem keményedik, nagyon rossz érzés, és nem is tesz jót a méhszájnak.

Nagyon örülök neki, hogy már csak bő két hetet kell dolgoznom...

Kép
elan

Pironya:én időpontra szoktam menni és max. 5 percet várok.

Kép
melike

Zmimi akkor a fiam neked bejön...neki az a vezetékneve :wink:
Nálam ugye minhárom gyereknek más a vezetékneve(vagyis más lesz mert ugye a kicsinek még nincs neve :D )
Már gondolkodtam rajta hogy egy pár hivatalos papír kitöltésekor biztos fogják rám mereszteni a szemüket :shock: :shock:

Képzeljétek nem adták ki telefonon a toxoplazma eredményemet :twisted:
Vendég

bárány: nekem sem adtak ki soha semmilyen eredményt telefonon, max annyit mondott a doki (ha épp vele beszéltem és nem az asszisztenssel), hogy tökéletes.

mai menü:
- a férjem újítást akar, mert én úgy szoktam főzni, hogy rakok bele sárgarépát is, meg egy marék rizst, és a végén behabarom. most meg azt akarja, hogy répa és rizs nélkül csináljam, habarás végén pedig turmixoljam össze, hogy krémleves legyen. :shock: valami főzős műsorban látta, és megtetszett neki. szoktátok így csinálni? nekem kétségeim vannak. :roll:
- pacalpöri (ezt az uram megcsinálta magának még tegnap, én rosszul vagyok tőle), ehhez kell még főtt krumplit csinálnom
- bolognai spagetti (ezt mára magamnak, marad belőle holnapra kettőnknek. :)
- csokis muffin, de reszelek bele narancshéjat is, hogy izgalmasabb legyen.

hú ez hosszú lista, nem ártana lassan nekilátnom. :D

mia_snow

Na mégis kiadták a leletet...nem estem még át a toxoplazmózison :( :( Basszus pedig annyit kutyáztam macskáztam...

Viszont néztek valamit de nem értettem kristálytisztán...citomegalózis vagy mi...na azon átestem...Gigi miaz???
Vendég

Most hívott a védőnő...azt mondta ha 12 óra alatt nincs meg a 10 mozgás orvoshoz kell fordulni...
Mondtam neki,hogy nekem van hogy 2-3 át semmi...azt mondta az nem jó!!!Na akkor most mit csináljak??
Vendég

bárány, nekem még nem mondta a védőnő, hogy számoljam. sőt, a 19. héten azt mondta a dokim, hogy ha a 23-24. hétig naponta csak egyszer-egyszer érzem, az sem baj. mozog ő, ez látszik az ultrahangon, minden leletem rendben van, max nem érzem még olyan nagyon.

mia_snow

bárány:én sem számolgatom és nekem is van olyan,hogy 1-2 óráig semmi.

Kép
melike

......
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2010.01.08 22:26-kor.
pironya

Sziasztok!

Nem sok időm van mostanában,de azért mindig olvasok,csak nem mindig marad idő válaszolni is!

Bárány! A biztonsági öv használata KÖTELEZŐŐŐŐŐŐŐŐŐ!!!!!!!
Régen sose használtam,aztán egyik évben a barátnőmnek balesete volt,nem volt bekötve,kirepült és belehalt a sérüléseibe!!!!!! :cry:
Bocsi,de ezt le kellett írnom!
Azóta nem indulok el anélkül és aki mögöttem ül az is szigorúan beköti!!!!!!!!!!
Nem véletlenül ez a neve!
Én sem veszek semmiféle elterelőt.ezzel is megoldható.

A toxoplasman én sem estem át,ezért is mondta a doki,hogy lehetőleg ne most!
Viszont a múlt héten megjött az eredmény:negatív és azt mondta,hogy ha pozitív akkor is a 20. hétig a lényeg!
Úgyhogy nyugi!

Elan! Hát én is jó kis alvásra tippeltem a Pipolphentől,remélem továbbra is így marad neked a hatása!
Mindennap este 1-et szedsz?
Magne B6?
Sűrűn keményedik és sok időre?
Nekem valamikor egyáltalán nem,de van,hogy sűrűbben,tényleg elég rossz érzés!

Mia! Arik a baris cuccok!

Buci! Nekem többször olyan mintha nem kapnék már rendesen levegőt,nemtudom mi lesz később!
:cry:
Néha fáj a hasam is!
Nem olyan egyszerű ez a terhesség!
Nekem most megint olyan lassan megy az idő!
Így ha távolba nézek mindjárt itt a június,de mégis,a hetek nem akarnak haladni!

Nálunk süt a nap,remélem nem lesz nagyon hideg!

Kép

Kép
ibm

Bárány!

Eddig nem ezt érezted?
Úgy értem,hogy eddig több és erősebb volt és most csökkent ezért aggódsz?
Vagy csak amúgy aggódsz amiért szoktál.........? :shock:
Szerintem ha eddig is ennyit éreztél biztos minden rendben vele,de ha úgy érzed tényleg beszélj a dokiddal,csak a nyugalmad érdekében!

Kép

Kép
ibm

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?