Nicsak, rettentően sajnálom. Nagyon nehéz ez most Nektek, de rengeteg erőt kívánok Neked is és a párodnak is, hogy minél előbb túljussatok rajta, és minél előbb valóraválhasson a csoda, amit annyira megérdemeltek!
Fikuszka, nekem a Westendben volt elég sok üzletben, hogy amikor látták a pocakot, vagy előreengedtek, vagy az eladó szólt, hogy a kismama jöjjön előre. Meg a piacon is előrehívnak a kofák...
Twist, szerintem is alkat kérdése a csíkok megjelenése. Unokatesóm felesége végig kenegette magát, nem is kicsit, csodakrémekkel, és szülés előtt 2 nappal mégis kirepedezett. Én gyakran elfelejtettem Marcival, és csak babaolajjal kentem magam, mégsem repedeztem ki. Majd most tuti ki fogok
Icu, sikerült pihenni? Kényeztetett a család?
Mérnökasszony, Te a Rókusban fogsz szülni?

Csak mert én is oda jártam anno, de aztán váltottam dokit. És én is ott születtem
Magzatvíz-szivárgás nekem is parám. Marcival anno meg is nézettem, hogy nem szivárog-e, annyira féltem tőle. Aztán közben csak rettentő meleg volt, és izzadtam mindenhol
Szilvánusz, persze, hogy csini vagyok a képen, mert nincs rajta a fejem
Francesca, örülök, hogy egy picit sikerült megnyugtatni Téged. A teljes megnyugvás meg már a Te feladatot.
Szcsm, pont ezért csinálom mindig ugyanabban a felsőben. Úgyis régi vacak már, nem bánom, ha szétnyújtom

Nagyon látványosan gömbölyödsz már Te is!
És a héten megint nem tudok menni veletek tornázni

Sanyi holnap csak 3/4 7 körül ér haza