A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 januári kismamák

Nicsak:

Nagyon sajnálom ami történt :cry: :cry: :cry: Tudom ilyenkor bármit mond az ember nem vigasztal, hisz már én is átestem sajnos ezen egyszer és tudom mit érezhetsz most. De adjon erőt az hogy lehet még babátok, hiszen látod nekem is sikerült.

Icu
Kép
Kép
icu03

Nicsak,

Annyira sajnalom, ami tortent, hogy igazabol nem is jutok szohoz.
A csoda, ami par honapja nalatok megtortent, nagyon remelem ujra megismetlodik majd. Valoszinuleg egy jel volt arra, hogy igenis nem szabad feladni, hogy gyerek nelkul legyetek. Szivbol kivanom, hogy mihamarabb egy ujabb picur dobogjon benned.

Szoritok ertetek es erot kivanok!
Vendég

Hékás: nagyon szép a pocakod és így kép alapján nagyon csini vagy. Nekem is kb. ekkora pocim van.
Clara: rémálmaim nekem is vannak, de magán a pánik-elhesegetésen csak te tudsz dolgozni. Biztos vagyok benne, hogy nem lesz semmi baj, de ne vonzd a bajt a negatív gondolkodással, az nem jó neked se, de főleg a picinek odabent. Gondolj erre! Szép a pocid, örülj, élvezd! :) Gyerekszoba, minden egyéb még bőven ráér, és ha valami miatt mégsem tudnál addig dolgozni amíg szeretnél, akkor is arra kell gondolni, hogy a gyerek egészsége a legfontosabb, s hogy mindez érte történik. És köszi a névnapi köszöntést, nagyon jól esett. :wink:
Nilszi: nekem is tetszik a Bogi, csak elég gyakori, tavalyelőtt még az első helyen állt ha jól tudom.
Twist: gratula a kiscsajhoz.
Francesca: te se aggódj, minden rendben lesz. Majd mi kidrukkoljuk nektek! :) Hogy lesz aztán? Mész vizsgálatra?
SZCSM: voltál ma dokinál? mi volt végül? fura, hogy behívott ma! Én holnap megyek hozzá uh-ra.
Gyöngyi: nekem nincs szeméremcsont fájásom, szóval ebben nem tudok segíteni.

Terhességi csík: sztem ez alkati kérdés, aki hajlamos rá, azon lehet, hogy a csodakrémek se segítenek, sokaknak meg elő sem jön egy sem. Nekem a terhességem alatt egyáltalán nem volt, aztán szülés után 2 héttel fedeztem fel néhányat az alhasamon, na akkor sírógörcsöt kaptam kb. :)

Szilvánusz

Kép

Kép
szilvánusz

Nicsak: rettenetesen sajnálom!!! Sok erőt kívánok Neked az elkövetkezendő időre, hogy fel tudd dolgozni, ami történt veletek!

Kép
szerencsemák

Trudi, Nilszi, Twist, Nori, Szilvanusz: Koszonom, amit irtatok.

Sikerult ma verge beszelnem a klinikaval (sajna Gasztonyi doki szabin van, igy Hajdu doktornovel beszeltem). Szoval azt mondta, ha az osszetett kockazati tenyezok jok, es a genetikai UH sem mutatott semmit, akkor nem kell a szabad beta-hcg-vel foglalkozni. Annyit mondott, hogy vannak dolgok, melyek ennek erteket modositjak, de az oszetett eredmeny szamit. (Ti is ezt irtatok! – Koszonom!!)
Megnyugodtam, csak a kisordog meg motoszkal a fejemben, de majd elmulik… Vizsgalatra igy nem megyek, majd csak egy 3/4D-s UHra 4 het mulva.

Brigi, Klari: A pocakfotok nagyon szepek! 8)
Vendég

Clara: szerintem nagyon fontos, hogy ne paráztasd magad, próbálj meg pozitívan gondolkodni! Nekem pont most mesélte a kolleganőm, hogy a tesójáéknál az utolsó 2 hónapban nyitva volt a méhszáj, de csak kontrollra kellett járniuk, és minden rendben volt. GOndolom, ez is dokifüggő, hogy ki hogy reagál. És ha bármi rossz érzésed van, menj el a dokihoz és beszélj vele! A pocakod gyönyörű! :wink:

Hékás, a Te pocid is nagyon szép, majd ha megszületett a baba, csinálhatsz "pörgentyűt" az egymás után fűzött képekből, így, hogy mindig ugyanabban a felsőben készülnek a képek 8)

Fikuszka: és a hölgy aki szóba elegyedett veled maga elé engedett a postán?

Szilvánusz: köszi a kérdésed, voltam ma dokinál, minden ok. AFP: 2.39, méhszáj zárva, a méhem nagysága megfelel egy 18-19 hetes terhességnek. Jövő kedden megyek genetikai UH-ra. Engem nem küldött máshoz, ő fogja megcsinálni. Mivel megint mondta, hogy az 5-en kőkorszaki gép van, lehet hogy rákérdezek a magánrendelésre. Azért ez elég fontos vizsgálat ahhoz, hogy ne egy 25 éves géppel csinálják....Neked is ő csinálta? Hol?

Csatolok egy múlt pénteki pocakfotót:

Kép

Kép
szerencsemák

Nicsak: Részvétem :cry:

Klári

Kép
claracroft

Lányok, köszi a biztató szavakat, remélem segítenek.

Nekem sajnos szinte létfontosságú, hogy legalább november elejéig tudjak dolgozni, vagy legalábbis ne kelljen táppénzre mennem. Ha otthon kell feküdnöm, ez még megoldható, megbeszélés tárgya, de kórházi ellátásnál sajna nem :( Lehet, hogy ez a tudat, ami sokszor pánikra ad nekem okot, ezért félek kicsit jobban az ilyen helyzetektől, mint kellene. :(

Klári

Kép
claracroft

Nicsak, rettentően sajnálom. Nagyon nehéz ez most Nektek, de rengeteg erőt kívánok Neked is és a párodnak is, hogy minél előbb túljussatok rajta, és minél előbb valóraválhasson a csoda, amit annyira megérdemeltek!

Fikuszka, nekem a Westendben volt elég sok üzletben, hogy amikor látták a pocakot, vagy előreengedtek, vagy az eladó szólt, hogy a kismama jöjjön előre. Meg a piacon is előrehívnak a kofák...

Twist, szerintem is alkat kérdése a csíkok megjelenése. Unokatesóm felesége végig kenegette magát, nem is kicsit, csodakrémekkel, és szülés előtt 2 nappal mégis kirepedezett. Én gyakran elfelejtettem Marcival, és csak babaolajjal kentem magam, mégsem repedeztem ki. Majd most tuti ki fogok :?

Icu, sikerült pihenni? Kényeztetett a család? :wink:

Mérnökasszony, Te a Rókusban fogsz szülni? :shock: Csak mert én is oda jártam anno, de aztán váltottam dokit. És én is ott születtem :lol:

Magzatvíz-szivárgás nekem is parám. Marcival anno meg is nézettem, hogy nem szivárog-e, annyira féltem tőle. Aztán közben csak rettentő meleg volt, és izzadtam mindenhol :oops:

Szilvánusz, persze, hogy csini vagyok a képen, mert nincs rajta a fejem :lol: :lol: :lol: :lol:

Francesca, örülök, hogy egy picit sikerült megnyugtatni Téged. A teljes megnyugvás meg már a Te feladatot. :wink:

Szcsm, pont ezért csinálom mindig ugyanabban a felsőben. Úgyis régi vacak már, nem bánom, ha szétnyújtom :lol: Nagyon látványosan gömbölyödsz már Te is!

És a héten megint nem tudok menni veletek tornázni :cry: Sanyi holnap csak 3/4 7 körül ér haza :twisted:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Tényleg, Icu, még régen mondtad, hogy el akartok költözni. Elköltöztetek már?

Brigi

Kép

Kép
hékás

Hékás: nem a Rókusba szülök, már nincs ott szülészet. Csak idejárok gondozádra, mert itt dolgozok a közelben. Majd a Flór Ferencben szülök Uxival :)
Uxi: ma hívta fel a Flór Ferencet a szülésfelkészítés miatt, azt mondták, h nem kell bejelentkezni z alkalmakra és hogy az ilyen alkalmakkor meg lehet nézni a szülőszobákat. A hívásomat a szülőszobába kapcsolták be, és akárki volt is akivel beszéltem nagyon kedves és segítőkész volt, szóval ezt nagyon-nagyon pozitív előjelnek vettem, főleg, hogy én választott orvos és szülésznő nélkül akarok belevágni a dologba :)

Piri

Kép
Kép
Kép
mérnökasszony

Clara: Ne idegeskedj, mert sokszor azokat a dolgokat vonzzuk, amiktol felunk. Ha eldontotted, hogy novemberig dolgozol es minden ok lesz, akkor ugy is lesz. :wink: (En is ezt csinalom most es a hetvege is remekul eltelt, csak ma reggel jutott eszembe megint, mikor telefonalnom kellett. Probald ki, menni fog.)

Szcsm: szep a pocid! Lanyok, mar teljesen kismamasan neztek ki. :wink:

Brigi: igazad van, a teljes megnyugvas mindig rajtunk mulik :wink:
Vendég

Nicsak!Nagyon sajnálom!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
gyöngyi-30

Nicsak Szeretnék neked elmondani egy történetet, hátha ez erőt ad!
Az év elején történt, hogy a nagynéném elment egy jósnőhöz, ahol megjósolták neki, hogy a családban valakinek gyermeke születik, mert érzi, hogy a lélek már itt várakozik arra, hogy megszülethessen. A családban csak én vagyok, akinél ez szóba jöhetett és amúgy is aktuális volt, mert március közepén készültünk a harmadik lombikos beültetésre. A lombikos beültetés napján a meddőségi centrumban odajött hozzám egy ápolónő és azt mondta, hogy ő látja, hogy ez a beültetés sikerülni fog, mert érzi a babát. Egyébként ezzel az ápolónővel addig nem is nagyon volt kapcsolatom. Sajnos a beültetés nem sikerült, de április végére spontán teherbe estem. Ez a lélek nagyon meg akar születni!
És én hiszem, hogy a ti családotokban is van egy lélek, aki csak arra vár, hogy életre hívjátok, hisz már most is majdnem sikerült. Úgy hogy nehogy feladjátok! A lélek várakozik!!! Sok sikert az életre hívásához!

Nóra

Kép
fikuszka

Brigi:

A kényeztetés megvolt :D :D Még kicsit sok is, de hát mindenki félt.

A költözés hó végén lesz aktuális, a 18. kerületbe megyünk, családi házas övezet :P Ennek nagyon örülök.

Icu
Kép
Kép
icu03

Szcsm Ezt hogy csinálod, egy "idősek" vagyunk, nekem mégis fele ekkora a hasam? Nagyon szépen gömbölyödik!
Brigi Nem kellett előre engednie, mert már előtte áltam, épp én következtem a sorban, amikor kiszúrta a pocakom. (Nem lett volna rossz, ha egy kicsit előbb észreveszi, akkor talán az előttem állók is észbe kaphattak volna.
Örülök, hogy azért még van ahol előre engedik a kismamikat.

Nóra

Kép
fikuszka

Fikuszka: rajtam még nem vette észre idegen, vagy legalábbis nem tette szóvá. És az egyik öcsém is csak annyit mondott, hogy De meg híztál!! Kedves, mi? Hát ilyenek a pasik!

Piri

Kép
Kép
Kép
mérnökasszony

Nicsak, nagyon sajnálom, ami történt:((((((((((((( De biztos vagyok, benne, hogy jön másik baba, aki nálatok szeretne megszületni.

Francesca de jó, hogy leírtad, amit Hajdú dr.nő mondott neked! Valszeg nálam is ez lesz a válasza, remélem. Lehet, hogy nem is kéne annyi tesztre elmennem, meg tanácsaadásra.... hát ez elgondolkodtató...
Vendég

Fikuszka: szűk pólókban ilyen...egyébként meg a múlt héten a fitness teremben megkérdezték: ja Te is terhestornára jössz? :lol: ezek szerint fel tudok úgy is öltözni, hogy ne látszódjon...Egyébként meg örülj, ezek szerint még tudod hordani a rendes ruháidat! :wink:

Kép
szerencsemák

Szcsm Még igen, de szerintem ezek az utolsó hetek, bár már ebéd után nem tudok mindent begombolni.

Nóra

Kép
fikuszka

Lányok kezdek aggódni Heydie miatt, hat hete írt utoljára a blogjába is, remélem nem történt vele semmi baj!!! :oops:

Nóra

Kép
fikuszka

Fikuszka, én is minden nap benézek, hátha van új hír, de semmi...

Brigi

Kép

Kép
hékás

Épp ezt akartam mondani, hogy én olyan későn csatlakoztam hozzátok, de most visszaolvastam az elejére, annyian voltunk még, most már sokan nem írnak! Remélem csak nem találták meg a számításukat ii a fórumon, vagy csak nincs idejük írni... :)

KépKépKép
bogyra

Nicsak

Remélem jössz még közénk, mert hidd el, hogy megértőbb társaságra most sehol nem találsz! Itt ha nem is vallja be, mindenki eljátszott már a negatív gondolattal, legalább egyszer, és most tökéletesen átéljük a fájdalmadat! Mintha egy rémálom vált volna valóra, amivel mostanában többen is küzdünk, ha olvastad a fórumot.

Nagyon szívmelengetőek voltak az első bejegyzéseid, amelyekből annyi boldogság áradt. Egyszerűen nem lehet, hogy ennek a mesének így legyen vége!!!

Most a legfontosabb, hogy derítsétek ki, mi lehetett a probléma! Ha csak a méhszáj kinyílása, akkor azt könnyen tudják legközelebb ellenőrizni, és ha kell már az elején összevarrják.

Most megvárjátok, amíg megjön az első mensid a szokásos mennyiségben (ez lehet, hogy csak 3 hónap), és azonnal próbálkozhattok újra. Addig essetek túl a fontos vizsgálatokon (apa is!).

És ne érezd, úgy hogy most ezt a babát cserben hagyod, vagy hasonló. Fogd úgy fel, hogy ő egy kis angyalka volt, aki azért, jött, hogy megmutassa nektek, hogy igen is egészségesek vagytok, csak a szervezetednek fel kell készülnie erre az új helyzetre és a nagy teherre. Gondolj bele, hogy évekig azt mondtad magadnak, a szervezetednek, hogy te erre nem vagy képes, hát persze, hogy váratlanul és felkészületlenül érte. DE most ott bent mindent kipucoltak, és sokkal alkalmasabbá tették a terhességre, mint volt. A hormonházártásodat is már ismerősként fogja érinteni az új helyzet!

Én is kérlek, ha lesz erőd gyere és meséld el hogy vagy, és ha tudod, mond el mi történt, hátha mi is tanulhatunk belőle.

Trudi
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára turorudi6 2009.08.17 17:48-kor.
turorudi6

Nicsak!

Nagyon nagyon sajnálom, ami történt! Kívánom, hogy bízz a jövőben és ne add fel, szorítok Nektek!! Próbálj meg kikapcsolódni és kipihenni magad! Meglátod, hamarosan minden jóra fordul.
cat__

Klári:
Képzeld, pénteken és szombaton nekem is ok nélkül ilyen volt a hangulatom, mindentől kiborultam, pityeregtem, pedig nem is fájt semmim, csak gondolom fáradt voltam, meg a munka is gáz volt. És tudod mitől jöttem vissza? Voltam szombaton kismamajógán és 90 percen keresztül Babára hangolódtunk, lazítottunk, nyújtottunk, ez elég volt ahhoz, hogy újra jó kedvem legyen. Ha tornaügyileg nem is éri meg (legalábbis én gyengének éreztem), de lazításként, ráhangolódásképpen és infógyűjtésképpen nekem, mint kezdőnek nagyon hasznos volt!
És szép a pocid, biztos, hogy Baba is jól érzi magát odabent!

Brigi:
Neked is szép a pocid :).

Icu:
Üdv újra itt! Ne aggódj a hasfájás miatt, biztosan nincs semmi gond, csak hirtelen növekszik. Nekem is egyszer fájt egy ideig, és hirtelen minden ruhámat kinőttem.

Francesca:
Örülök, hogy megerősítették, hogy minden rendben! :)

Szerencsemák:
Köszi a képet neked is! :) és gratula az eredményekhez!

Mérnökasszony:
Kedves ember az Öcséd..:D
cat__

Sziasztok!

Visszatértem a nyaralásból, nagyon jó volt!
De nem ilyen borzasztó hírekre szerettem volna visszajönni :cry:

Nicsak részvétem és sok erőt kívánok!

Próbálok visszaolvasni, remélem más szörnyűséget nem találok...

Mariann

Kép
arian78

Lányok!

Nekem még mindig nem múlt el a hasfájásom, és olyan furcsa érzés van a hüvelyembe(már bocsi), mintha nyomna valami. Mint mikor felfázok és az érzés hogy egyfolytában pisilni kell. Na ezt érzem. Ez mitől lehet?

Icu
Kép
Kép
icu03

Icu03: nekem Marcival volt egyszer hasonló érzésem. Úgy indult, hogy kicsit fájt a hasam, majd elkezdett fájni odalent. Nekem is gyanús volt, hogy mintha felfáztam volna. Aztán néhány órával később marhára begörcsöltem, de valahogy éreztem, hogy mintha nem a hasamból jönne, hanem valahol a vesém körül, mert olyan felfázós jellege volt. Nekem akkor az volt, hogy Marci ahogy nőtt elnyomta az egyik húgyvezetékemet, amitől begyulladt a vesém. Nem mesélem tovább, mert nem akarlak elriasztani, de ha nem múlik el reggelre akkor sztem hívd fel a dokidat és mondd el ezt neki. Próbáld ki, hogy négykézlábra állsz és hogy úgy is érzed-e a nyomást odalent. Ha nem, vagy egy idő után nem annyira, akkor ez a babód lesz. :wink: és a veséd.

Szilvánusz

Kép

Kép
szilvánusz

Na, megnéztem, hogy ki járt nagyon régen. Hát Heydie ugyebár nagyon eltűnt. Afráék itthon vannak, igazoltan vannak távol :wink: Vickával leveleztünk a múltkor, most otthon vannak a gyerkőcök, semmi ideje, meg nyaralni is mennek még, de ősszel visszatér. Melikét megtaláltam másik topicban, kislányuk lesz. De a többiekről semmi hír...

Icu, remélem semmi komoly, és csak rossz helyen fekszik a lányod :wink: Délelőtt meg jelentkezz, hogy mi újság, oké? Akár, hogy elmúlt, akár, hogy mit mondott a doki... Remélem azzal jössz majd, hogy minden oké. :wink:

Arian, ugye sokat pihentél? Majd mesélj egy kicsit, milyen volt, kíváncsi vagyok!

Cat, nem csinálsz vonalzót? :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Sziasztok!

Mérnökasszony, köszi! Megpróbálok majd legalább egyszer elmenni valamelyikre. Még nem tudom, mikor mer,t az elsejei héten kezdődik Eminek az ovi, beszoktatás, meg indul az önkéntes munkám is, de ha az elseje nem is jön össze,csak sikerül valamelyik.

Jól értem, minden alkalom végén lehet szülőszobát látogatni? Mert ha igen, a férjem is biztos jönne, valahogy majd ledolgozza a hiányzást. Már alig van szabija, hisz egy hetet váratlanul ki kellett vennie, mikor véreztem és feküdni kellett.

Szerencsemák, szép nagy a pocid! :wink:

KépKépKépKépKép
uxi

Icu Még az is lehet hogy felfáztál, szólj a dokidnak a biztonság kedvéért, mert fő a biztonság!

Nóra

Kép
fikuszka

Francesca, nem tudod véletlenül, hogy Írországban hogy van a biztosítási jogviszony?
Az öcsémék most szeretnének kiköltözni Dublinba, a tesóm munkát vállal, a barátnője meg itthon a közszférában dolgozik, most táppénzen van, mert februárban jön a baba.
Kint szeretnének majd szülni, van EUs kártyájuk ,de az állítólag csk sürgősségire jó, a szülés vajon annak számít?
Ha nem házasok, a lány biztosított lehet a tesóm munkavállalása kapcsán?

KépKépKépKépKép
uxi

Jó reggelt!

Nekem elmúlt tegnap este a 3 napi nyilaló fájdalom a petefészek körül. Épp ideje volt, mert már csak görnyedve tudtam járni, mintha kést szúrtak volna belém... Képzeljétek, tegnap este észrevettem fektemben egy kb tenyérnyi dudort és kemény részt ott, ahol fáj. Mondtam Atinak, hogy tapintsa ki, tetszett neki a dolog, azt mondta, biztos ott a feje. Mondtam, hogy szerintem az egész gyerek ott van, nem csak a feje. Elkezdtük együtt kopogtatni, simogatni a másik oldalt, és elmúlt a dudor, a fájdalommal együtt :D Mondtam a kisfiamnak, hogy jegyezze meg, a másik oldalon van a helye, mert ezen a felén nekem fáj (mindig érzékeny terület volt, gyakran fájt azelőtt is azon a felén, főleg, mikor már több napja nem voltam wc-n, innen tudom, hogy nem a petefészkem fáj, csak amellett. Házidokinak már mutattam anno, mikor teherbe estem, akkortájt készültem sebészetre UH-ra, mert a házidoki azt mondta, van ott valami mozgó alkatrészem, aminek szerinte nem mozgónak kellene lenni, valószínű egy bélszakasz, és azért fáj, mert ott hosszabb ideig megakad a termelés :oops: ).

Tegnap végre többet aludtam, kicsit lenyugodtam, mondjuk volt kb. 1-2 óra forgolódós-töprengős időszak is, de pihentebb vagyok, mint voltam. :) Már csak egy kis lehülés kellene, és tök jó lenne a komfortérzetem.

Klári

Kép
claracroft

Klári! Nem tudom te merre laksz budapesten, de itt nálunk már megkezdődött a lehűlés, nah nem szignifikánsan, de a lakáson átjáró szellő már kifejezetten hűs! :)

Így hallgattassék meg minden kívánságod! :)

Viszont ez a vándorló bélszakasz nem hallatszik túl jónak! Menj el szerintem egy sebészhez, nyilván nem fog megoperálni, de hátha tud valami jó tanácsot adni, a hashajtással kapcsolatban. Azt hiszem egy ilyen esetben nagyon fontos a hashajtás, mert ha egy termékkel teli bélszakasz beszorul a baba mögé, főleg ha már nagyobb lesz, akkor abból talán még bélel záródás is lehet. Vagy esetleg kísérletezz valami pózzal, amiben el távolodik arról a részről a baba, de ez csak ideig-óráig megoldás, mert utána már mindenhol gyerek lesz! :)

Tegnap meséltem a férjemnek, hogy micsoda tragédia történt egy társunkkal. Teljesen kétségbe esett és azóta nagyon óv és félt. Október 6-án megyek baba előtt utoljára londonba, de már erről is le akart beszélni... Hát reméljük nem lesz baj! :? :?

Tegnap nekem is fájdogált a hasam, este még elmentünk és egy nagyon nagyot sétáltunk elég jó tempóban, lehet az már nem hiányzott nekem, mert utána egészen késő estig kifejezetten rosszul éreztem magam.

Átalakítjuk a weboldalunkat illetve elvileg csak technikailag fejlesztjük, de ez nekem mindig jó alkalom arra, hogy kiéljem a kreatívságomat és általában tervezek egy teljesen új dizájnt is! :) :) Úgyhogy nagy munkában vagyunk ismét, de muszáj ezeket most csinálni, mert baba mellett ilyesmire nem lesz idő! :) :P :D

KépKépKép
bogyra

Clara: remélem ma mindenki csak hasonló jó hírekkel fog jönni (kivéve az ismeretlen mozgó alkatrészt...) És kitartás, állítólag jön az eső. Mondjuk a hosszúhétvégén örülnék a jóidőnek. Kb 25 fokban kiegyeznék...

Icu: jobbulást, és ld fent, remélem nem lesz semmi komoly!

Szilvánusz: mikor mész ma dokihoz?

Én ma kicsit hasfájósan jöttem be dolgozni, de aztán 20perc budin ücsörgés megoldotta a dolgot...

Cat: tegnap nekem is segített a jóga. Nagyon fáradt és nyomi voltam, alig bírtam néhány gyakorlatot végigcsinálni, aztán a relaxáció megoldotta a dolgokat, és olyan frissen jöttem ki a házból, mintha kicseréltek volna!

Kép
szerencsemák

Bogi,ti használt cuccokat (ruha) is árultok?

Nem is írtam ,tegnap elmentem túrni, hát... úgy jártam, mint mindig. Lányruhával Dunát lehet rekeszteni, de fiúknak csak műszálas iskolásokra való focimezek voltak. Mintha mindenki azt keresné :evil: .

KépKépKépKépKép
uxi

Uxi!

Igen, használtakat is árulunk. Hálisten arra is van kereslet, tudod a környezettudatosság miatt szívem csücske ez. De annak idején a főprofilunk volt a használt ruha, mára már inkább az új ruha meghatározó. Sokan inkább azt keresik. De itthon nagyon drága, ezért szívesen válogatnak nálunk :)

KépKépKép
bogyra

Sziasztok, szép napot mindenkinek!

Megjöttem én is. :) Végre elkészültünk a festéssel és pakolással. Múlthét hétfőn kezdtük, de nem csak a mi szobánkat festettük, így tovább tartott. Elég húzós hetünk volt, a végére már nagyon fáradt voltam. Pakolás, festés, takarítás, pakolás.. Úgy érzem hogy még azóta sem tudtam kipihenni magam. De legalább végeztünk, miénk lett a nagyobb szoba a baba miatt és már a kiságy is itt van a szobában. :)

Én eddig még nem vettem semmi babaruhát, csak egy aranyos zoknit. :) Megvárjuk a 4D-s uh-t, amikor 100%-ra megmondják a nemét a babának, majd utána vásárolgatunk csak.

Képzeljétek egyre jobban érzem a baba mozgását. Általában főleg este aktívkodik, mikor én már lefeküdnék pihenni. Nagyon jó érzés. :) Olyan erősen szokott mocorogni, vagy rúgni, hogy ha elfekszem és odateszem a kezem a hasamra, lehet kívülről is érezni. Párom is érezte már így kézzel, éppen tegnap este is. :) Nem tudom ilyenkor mit csinál, olyan, mintha kinyomná valamelyik részét, mert ilyen hullámzást és dudort lehet érezni. Az is lehet, hogy éppen bukfencezik. :D

uxi: Gratulálok a kisfiúhoz.

twist: Gratulálok a kislányhoz! Nagyon jó a 4D-s uh-s képed! :)

Klári, Brigi, szcsm: Nagyon jók a pocakfotók! :)

nicsak: Nagyon sajnálom, amit történt, részvétem!!! :cry: :cry: Nem gondltam volna, hogy ilyen rossz hírre fogok jönni. Azt hittem, hogy már mivel túl vagyunk mindannyian a kritikus időszakon, nem történhet semmi rossz.

Kép[/url]

Kép
adrienne29

bogyra: meg lehet majd nézni a honlapotokat? :)

Változott a kis képem, de aranyos!! :D

Kép[/url]

Kép
adrienne29

Nevem alatti www-re kattintva oda juttok a boltba! Rengeteg ruha van most 0-6 hós méretben. Szerintem nagyon cukik, mindent én válogattam össze, tehát nem zsákban vesszük vagy ilyesmi! :) És most Féláron van minden, még a héten! :) Van sok unisex is szerintem! :)

Mozgás: Én már egy hete érezgetem kb, de ez nálam speciális, mert az első gyereket is nagyon korán éreztem és leventét is, hiper érzékeny vagyok. :) De ezt még nem mondanám olyan igazi magzatmozgásnak, ahhoz még erősödnie kell kicsit! Viszont tegnap a "hülye" férjem, beüvöltött a hasamba, nah nem üvöltött, de hangos volt s mély és dörmögő, a gyerek akkorát ugrott bennem, hogy teljesen eltorzult a hasam.... úgyhogy órákig vigasztaltuk utána Leventével. Pakolt a hasamra kisautókat és hozta a zenélő oroszlánt is neki! :) És persze mondogattam, hogy ne növesszen kukit! :) :)

Bűntudatom van egy kicsit a történtek miatt de elmesélem: Tegnap telefonoztam a két kislányos barátnőmmel, hogy érzem, hogy ez már az utolsó terhességem, és annyira jó volna, ha kislány lenne és akkor nem maradna bennem űr, mert ha ő is fiú lenne és valóban az utolsó gyermekünk, akkor azt hiszem csak ott maradna a kisördög, aki időről időre eszembe juttatná, hogy nekem nincs lányom... És úgy nehéz elégedettnek lenni. Erre eszembe juttatta, hogy neki az első gyermeke meghalt, és most költözött a szomszédba egy kislány, aki pont azon a napon született mint neki az első kislánya... és hogy mindennap látja, hogy mekkora is lenne a Nóri. Nah ebben a pillanatban mindketten elkezdtünk zokogni... hogy annyira hülyék vagyunk és tegyük össze a két kezünket, hogy egyáltalán lehet és van gyermekünk...

KépKépKép
bogyra

Bogyra: engem is érdekelne a honlapototk. Meg tudnád adni a címét?

Piri

Kép
Kép
Kép
mérnökasszony

megvan, bocs kicsit vaksi vagyok:)

Piri

Kép
Kép
Kép
mérnökasszony

Sziasztok Lányok!

Nagyon sajnálom, hogy ilyen rossz hírre kellett vissza jönnöm, Nicsak borzasztóan sajnálom ami történt, kívánom, hogy minél hamarabb újra boldog legyél!!!!!

Voltam múlt héten védőnénél, persze az lett amire számítottam, megint leszúrt a súlyom miatt :( Hát igen nyaralás alatt majdnem 3 kg-t híztam, így már 7 kg-nál tartok :? Mostmár heti 2-3 gyümi napot javasolt, de hát én a heti 1-et sem bírom ki :cry: Megpróbálok kevesebb kenyeret enni, és a vacsit csökkenteni :)

Tegnap voltam dokinál is, minden rendben van. Méhszájat nézett, és Uh-al a babát, azért a biztonság kedvéért mégegyszer rákérdeztem a kukira :oops: Még mindig ott van! Már kezdek megbarátkozni vele!
Kaptam beutalót a cukor terheléses vérvételre, jövő héten megyek, nagyon félek tőle!!!

Itt volt múlt héten hugim, kifestettük a babaszobát!! :lol: Végül babakék lett, körbe raktam fel macis tapéta csíkot, hugom meg festett ari figurákat. Nagyon szép lett. Laci nem szólt bele, csak annyit kért legyen egy Star Trek űrhajó :shock:
Megpróbálok képet felrakni. :D

Kép
Kép
bogaracska

Szasztok!
Mérnökasszony, te Kistarcsán szülsz, úgy döntöttél? Aztán lehet, hogy velem is az lesz, ha nem érünk be időben a kórházba. :) Akkor ott talizunk!:))
Terhesgondozásra hova jársz?

Bogyra, nekem is azt mondta a védőnő, hogy nagyon érzékeny vagyok, mivel már a 13. héten éreztem a babám mozgását, pedig nálam ez csak első terhesség. De éreztem, ő volt, tudom, megismerem, azóta is úgy mozog (mint egy kis erős pillangó):)
Vendég

De jó, laptetőre kerültem!!:) Mindjárt terhes leszek!:))))))))))))))))))) :wink:
Vendég

Kép

Ők vannak az egyik falon :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
bogaracska

Bogaracska!

Nagyon szép a szoba, lehet kiutaztatjuk a tesódat svédországba gyerekszobát dekorálni! :)

2-3 gyümölcsnap???? Meg van az veszve???? Ilyen nincs, nehogy csinálj ilyet!!!!! Olyat esetleg, hogy 2-3 napon lecseréled a vacsorát egy nagy adag friss gyümölcsre, de inkább salátára, este nem jó gyümit enni. Vagy az ebédet lecseréled gyümire, de attól a másik két főétkezést rendesen ejtsd meg! :)

Akkor jó Twist én nem mertem írni eddig, mert gondoltam ki leszek nézve...., de akkor nem én vagyok egyedül így! :) Pedig én duci is vagyok, szóval biztos, hogy semmi köze a hasfal vastagságához. :)

KépKépKép
bogyra

bogaracska: nagyon jó a szoba, szuper a festés!

Én ma megyek védőnőhöz 1 órára. Kíváncsi vagyok, hogy hány kilót fog mérni. :) Tuti hogy rám is felkúszott az utolsó mérlegelés óta legalább 2 kg.

Kép[/url]

Kép
adrienne29

Bogyra, mélyen egyetértek, én is duci vagyok és ezért is csodálkoztam, mert azt írják, hogy a vékony kismamik érzik előbb. Nekem világosan érezhető volt és most is érezhető. Átdobol a hájon:)
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?