A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Most vagy,vagy nem vagy??? :lol:
Mert akkor nem ülök megyek ágyikóba.

Kép
martik77

Tesóm telerakja az iwiw-üzenetét "malac"-cal, mert akkor lerajzolja a rendszer a malacot. (Én is telerakom. :oops: :lol:) Ezzel játszunk. :lol:

KépKép
benó

Na de rég volt már Laptetűm!!! :D :D :D

Kép
martik77

Olcsó játék.... :lol: :lol: :lol:

Kép
martik77

Na, vagyok 45-ig, ok?

KépKép
benó

Gratula a laptetűhöz! :D
A Tancsunak mondtam a cupp, cupp-ot, vagyis őt utánoztam, vagy mi. :D Vissza bírtad olvasni a sok baromságot, amit leírtam? :lol:

Ildó, holnapra és a hétvégére nagy-nagy drukk megy!!!!!
És tudsz majd valamikor jelenteni, hogy mi a helyzet?

KépKép
benó

Na, veled meg mi lett?

KépKép
benó

Elkalandoztam. :?

Kép
martik77

Na jó megyek én is!!!Elgémberedtem

Puszi és JÓ Éjt Mindenkinek!!!!

Kép
martik77

Kép

Kép
martik77

Na, én is itt vagyok, kalandorkám. :lol: :lol: :lol:
De akkor menjünk, remélem, holnap többet talizok mindannyiótokkal. :D :D :D :D

KépKép
benó

Puszi nektek :D

KépKép
benó

Istenem, volt néhány telefonom és azalatt ennyit írtatok? :shock: :lol:

Kép
flóra 11

Elolvastalak benneteket. Remélem Paradizs jól van.

Benó,nagy a hasa annak a csajnak,de nekem már most majdnem akkora. :lol:

Kép
flóra 11

Nem tudom,mennyit leszek az elkövetkező 3 napban,de esténként majd biztos jövök.

Holnap reggel megyünk a suliba, átvesszük a kulcsokat. Elrakodunk a padokkal, székekkel asztalokkal. Aztán bevásárlás, veszünk kifliket vagy zsemlyéket, vajat, szalámit, salátát,üdítőket, műanyag poharakat, papírt nyomtatásra, egy rakás tollat, toalettpapírt stb.

Kép
flóra 11

Délután pedig készítem a szombati tízórait. Kifli félvág,megken,megrak szalámival, salival, bele a papírzacsiba. Mindezt 60 személyre. Bele dobozba és megy az erkélyre. Aztán estére az elszállásolás. Szal holnap sűrű lesz a nap.

Kép
flóra 11

Sziasztok! :D :D
Sok sikert a hétvégéhez, Ildó! :D :D :D

Nekem reggel úgy fájt a hasam alja, hogy bőgtem, úgy beparáztam. :shock: :? De már nem fáj, semmi baj. Olvastam, hogy mostanában kezdődnek valami összehúzódások, vagy mik, az lehetett? :?

KépKép
benó

Jóreggelt...

Menek etetni,csak gyors bekukk...

Benó:küldtem neked emilt,küld léccike szét a többieknek..:)

Inas sir,éhes,menek...cupp..:)

Kép

Kép[/
tancsu

Rendben, továbbküldöm. Cupp. :D :D

KépKép
benó

Lefekszem olvasni egy fél órát.

KépKép
benó

Pont letelt a fél óra!!!Itt vagy??? :lol: :lol: :lol:

Ildó!!Gondolunk rád!!!! :wink: :wink: :wink:

Kép
martik77

Mitől fájt a hasad??Vannak ilyen összehúzódások de amiatt keményedik be,szóval az nem fájhat annyira,hogy sírni keljen.
Nem tom. :roll: :roll: :roll:
Ezt érdemes lenne dokit megkérdezni.
Mozgást érzed rendesen???

Kép
martik77

Helló! Itt vagyok. :D
Hozok mindjárt valami kaját.
Igen, nagyon mocorognak, nem tudom, mi lehetett a baj. Lehet, hogy az a gyomrom volt, nem a hasam, mert na, de egyszerűen nem tudom megkülönböztetni a kettőt, és nagyon beparáztam. :wink:

KépKép
benó

Nem bekeményedés volt, hanem görcsölésszerű, de szerintem a para miatt bőgtem. Hülye béna.
Na, hozok kaját.

KépKép
benó

Az jó ha mocorognak!! :wink:

Kép
martik77

Visszajöttem.
Mozzarellát szabad enni, ugye?

KépKép
benó

Azt egyél ami jól esik!!

Kép
martik77

ok :D

KépKép
benó

Te hogy vagy?

Aggódom a Paradizs miatt is.

KépKép
benó

Nálunk még mindenki alszik.Tök halkan kell pötyögnöm. :? :D

Kép
martik77

Nem vagy bőbeszédű, mit csinálsz közben? :D

KépKép
benó

Én jól.

Én is aggódom.Legalább egy mondatot írhatna. :roll: :roll: :roll:

Kép
martik77

Csak gyorsan megnéztem az emilem meg az iwiw-em.
De már vagyok!!! :wink:

Kép
martik77

Á, szóval ezért. :lol:
Jól teszik, hadd aludjanak.
Döme is? Hogyhogy? Nincs suli?
Lehet, hogy elaludtam valamimet, azért fájt reggel a hasam.
Meg éjszaka majdnem leestem az ágyról, írtam már? Úgyhogy bent kell aludnom, a falnál. Onnan nehezebb kimászni pisilini, de ez van. Nem sokszor kell, max. 3x egy éjszaka.

KépKép
benó

3x??Én legfeljebb egyszer megyek ki.(mondjuk mert lusta is vagyok felkelni)De azért1x muszáj.

Kép
martik77

Én is lusta vagyok. :lol: 3 a max, annyiszor akkor megyek, ha iszom éjszaka is. :D

KépKép
benó

Annak a csajszinak az a nagy has!!!Ha eszembe jut még mindig kiver a víz!!!
Nem biztos,hogy neked lesz akkora.Minden terhes has más!!!Kevés a magzatvíz,vékony a hasad meg ilyenek.Ezek mind befolyásolják.Ja meg te sok zöldséget,gyümit eszel.Szóval nincs olyan sok dolog amiből zsír rakódjon le.

Kép
martik77

Tudod, hogy most már együtt táppénzeskedünk itthon? :D Szóval én is csatlakoztam. :D Heni és Paradizs is otthon van, csak ők nem jönnek olyan gyakran, mint mi. :D

KépKép
benó

Én már este kilenc után nem iszom és mielőtt elalszom még csúrgatok egyszer!! :lol: :lol: :lol:
Mert azért is aludtam rosszul ha teleittam magam.

Ja ma nincs suli.Tanári értekezlet(félévi miatt)vagy mi.

Kép
martik77

Zsírnak láttad azt te is? :oops: :?

KépKép
benó

Az jó, ha nincs suli, akkor hadd aludjon. :D :D

KépKép
benó

Nem láttam rendesen ha a csajszi hasára gondolsz.De egyértelmű ha több olyan kajcsit eszel jobban hízol.
Szerintem.

De azért mondom,hogy minden terhesség más mert pl Tancsunak is mekkora hasa volt!!! :shock:
Az én nővérem is a másodikat 5 kilóval szülte és fele akkora hasa volt mint Tancsunak!!
Szóval nem vagyunk egyformák. :D

Kép
martik77

Nagyon sokat mocorognak a gyerekek, van, hogy a köldököm fölött és jobb oldalon teljesen keményedik, és jön a para, hogy mi ez, és akkor egyszerre mind a ketten kinyomják magukat, látszik is, hogy kidudorodnak. Hogy mijük, azt nem lehet tudni, de kinyomódik nagy részük, mert hosszan érződik mindenhol.
A bökdösődés meg hullámzással váltakozik, és tényleg nagyon sokat mozognak, nem csak reggel és este, és tegnap este a Gy. fényképezőjével megpróbáltam több alkalommal is felvenni őket, néha talán lehet látni, majd visszanézzük.

KépKép
benó

Nem vagyunk egyformák, persze. Tancsunak olyan kerek, kemény hasa volt (innen úgy láttam :lol: ).
Mártikám, lehet, hogy még egy fél órára ledőlök olvasni, aztán úgyis kell takarnyanyáskodni :twisted: :twisted: :twisted:, szóval akkor térültemben-fordultamban majd jövök, jó? :wink:

KépKép
benó

Én is próbáltam videóra venni,de nem látszik.

Nekem meg már 2 napja van olyan,hogy így ütemesen érzek valami rúgást(de gyengén).Lehet nem az ilyen kattogás szerű.Nem tom hogy megfogalmazni.

Szóval kérdés?Lehet,hogy akkor csuklik és azt érzem???
De este csak este! :roll: :roll: :roll:

Kép
martik77

Pihenjél!!!Már végre nincs meló!!Majd én is jövök!!!

Kép
martik77

Szerintem lehet, hogy csuklás. :D
Akkor majd később folyt. köv.

KépKép
benó

Sziasztok!

Benó, tök jó, hogy ennyi mindent kaptál a tanítványaidtól, biztosan nagyon szeretnek :D Én is sírtam volna, sőt... :lol:

Én tegnap voltam délután a körzetinél. Műtét után először :( Szegény doki, eléggé szomorúan olvasta a zárójelentésem, mert ő is tudja, hogy már régóta próbálkoztunk, mert mindíg, ha bajom volt mondtam neki, hogy csak olyan gyógyszert írjon, ami esetleges terhesség esetén nem árt. De azért nyugtatott, hogy ne keressem a miértekre a választ, mert az nincsen...csak próbáljam meg elfogadni és túllépni ezen. És nemsokára úgyis megint próbálkozhatunk....igen megpróbálok így tenni. Néha megy, néha még azért nehezen.
Ma mondjuk megint nincs túl jó kedvem :? Az a baj, hogy egyedül leszek 2-ig, akkor jön Miki. Dehát nem őrizhet valaki minden nap :lol:

KépKép

KépKép
nadina01

Előbb hívott az angol tanárom :D Ide jön magánórát tartani nem messze tőlem, és beugrik meglátogatni, meg elhozza a zárótesztet, hogy ne maradjak le annyira. Tök jó fej. Úgyhogy kissé rendet kéne raknom. Nem gondoltam, hogy egy angol órának egyszer még örülni fogok :lol: :lol: :lol:

Remélem Paradizzsal nincs semmi! Biztosan csak fáradt volt, és emiatt maradt otthon. De azért jelentkezhetne már!

Márti, ez tök jó. Azt is lehet érezni, ha csuklik a baba? Vagy hogy kattog? :lol: Hallani, vagy csak Te érzed?

Benó, Gy-nek most már tuti sikerül a nyelvvizsgája! (Én azt hiszem hatszor voltam németből, mire sikerült :oops: Ja és úgy, hogy már akkor évek óta kinn dolgoztam Ausztriába, ott meg nem akarták elhinni, hogy itthon mindig meghúznak....szóval az itthoni elvárásokkal is bajok vannak szerintem) Ez csak kitartás meg pénz kérdése sajnos.

KépKép

KépKép
nadina01

Azt még megírom, hogy a körzeti dokitól kérdeztem mikor mehetek dolgozni. Azt mondta teljesen rám bízza, amikor már lelkileg fel vagyok készülve, meg azért a hasam se fájjon már olyan gyakran. Mondtam neki, hogy hétfő. Erre mondta, hogy inkább legyen hét közepe, és akkor nem olyan megeröltető egyből 5 nap munka. Úgyhogy jövő hét csütörtökön megyek először. :? :?
Már mentem volna előbb, de végül is tényleg igaza van, hogy a pesti tömegközlekedéshez meg kell erősödni, mert az egy harc :lol:

Megyek fürdeni, meg rendet rakok picit.

KépKép

KépKép
nadina01

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?