A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Rendes tőle, tudom, az egri főiskolás. És egyébként megy neki a suli?

KépKép
benó

Mingyán BÉKA!!!

Lépek,megnézem és huss szunya....:)

Kép

Kép[/
tancsu

Egyél csak. Én ma olyan "vacak" voltam, ahogy a Márti mondaná, hogy alig volt étvágyam, de azért ettem, persze. :D

KépKép
benó

Jah nem mondtam...otthagyta a sulit,hazaköltözött,majd tanfolyamot akar és dolizni mellé...:(

Kép

Kép[/
tancsu

Jól van, menj csak, én addig kiírom, mit kell vinni a kórházba, hátha nekem is kell....

KépKép
benó

Mjd ird le nekünk is,hátha lesz tippünk mi kell még...:D

Kép

Kép[/
tancsu

Na akkor jóéjt,cupp...:)

Hétfőn talizunk...:)

Szió

Kép

Kép[/
tancsu

Milyen tanfolyamot? Miért hagyta ott?

KépKép
benó

Ó, egy vészhelyzet listát írok innen a babanetről, mert nincs meg az, amit a múltkor összegyűjtöttem, a pendrive-on van, de nem merem bedugni a gépbe, hátha vírusos. Na, mindegy, majd kinyomtatom azért egyszer a rendeset.

Na, jó éjt, menj csak. :D :D :D :D :D :D

KépKép
benó

Vagyok, csak telefonom volt.

Kép
flóra 11

Ó, jó ég, olvasom, hogy Paradizs kórházban van? :shock: Mi történt? Nem olvastam még vissza.

Kép
flóra 11

oké :D

KépKép
benó

Fájt a pocakja :cry: :cry: :cry: , de a gyerekek jól vannak, hála Istennek. :D :D :D :D :D :D :D Nem volt megijedve, legalábbis nem úgy tűnt, de nem sok konkrétumot írt. Kb. 2 oldallal ezelőtt írta.

KépKép
benó

Tancsu,jó,hogy azért kapsz is felsőket, nemcsak adsz. :wink:
Kár, hogy a tesód otthagyta a sulit. :( Milyen tanfolyamot akar?

Kép
flóra 11

Mi az a neccbugyi? :shock:

KépKép
benó

Még jó,hogy a gyerkőcök jól vannak. Szegény, reméljük csak attól fáj a pocakja, hogy gyorsabban nyúlik a sok baba miatt.

Kép
flóra 11

Biztos csak attól.

KépKép
benó

Hát, gondolom olyan hálós bugyi,olyan gagyi valami. :?

Kép
flóra 11

Ma hallottam a rádióban, hogy nem is tudom hol,egy 33 éves nő nyolcas ikreket szült és mind egészséges. :shock: Nyolcas. :shock: Őrület. :!:

Kép
flóra 11

Ez volt a múltkor, vagy nem? Ez már másik? Ügyes nő. :wink:

KépKép
benó

Nem tudom, a rádióban ma mondták.

Kép
flóra 11

Lombikon voltak, 8 embriót visszaültettek neki és mind megtapadt és kifejlődött. :) Szerintem ez nagyon sok. Minek ültetnek ilyen sokat vissza? Inkább csak kettőt tennének be egyszerre.

Kép
flóra 11

Ez biztos új. :D

KépKép
benó

Szerintem azt lehet kérni, hogy mennyit (nem?).

KépKép
benó

Még nem írtam, hogy egyre több riporter jelentkezik, tévéből,rádióból,hogy jönnek a versenyre forgatni. :D

Kép
flóra 11

Nem tudom, Benó, nem voltam még lombikon. :D

Kép
flóra 11

Tök szuper, annyira büszkék vagyunk rád, szerintem mindannyiunk nevében mondhatom. :D :D :D :D :D

KépKép
benó

Megyek filmezni.

KépKép
benó

Rengeteget kell visszaolvasnom,elkezdtem.
Benó,látom reggel Te is rosszul voltál. De ugye már jól vagy?

Kép
flóra 11

Köszike! :lol:

És a többieknek is köszi,látom napközben is gondoltatok rám. :wink:

Kép
flóra 11

Na, még 10 percig se tartott a film a szünetig, jó, nem? :roll:

KépKép
benó

Igen, most már jól vagyok, már csak a hátam fáj. :D Köszi.

KépKép
benó

Na,még 5 oldal maradt a visszaolvasásból. :D

Kép
flóra 11

Szegény,párnázd ki a hátad.

Annyi reklámot adnak a filmek közben, hogy elveszik bennük a film. :x Én is útálom. :x

Kép
flóra 11

Na, összegyűjtöttem a kellékeket a kórházba és a babáknak a naptáram hátoldalaira, majd holnap legépelem, aztán kiegészítitek. A Gy.-nak a kórházba mi kell, majd azt is hozzáírom. Most megyek pisilni, oszt CSI folyt. köv.

KépKép
benó

Látom Edina, már mész dolgozni. Reméljük nem túl korán.

Kép
flóra 11

Heni,nagyon jól néz ki a pocód. :wink:

Kép
flóra 11

Edina,tök szuper, hogy ilyen az angol tanárod, hogy elmegy hozzád angolozni veled. Nagyon rendes.

Kép
flóra 11

Zsuzsi, Te már jól ismersz, tudtad előre, hogy estére hulla leszek. :lol: Az nem is lenne baj,kipihenem magam, de a náthám nagyon kijött. Megint nem tudok lélegezni. :( És ez zavar. Meg ideges vagyok a Péter miatt, szegény még mindig furikázik az apja már feladta. :x De mindjárt elzavarom őt, mert szegény gyerek ennyit vezet, reggel megint sokat fog, hulla lesz ő is és milyen eredménye lesz a versenyen akkor? Nem lesz kipihebve. :?

Kép
flóra 11

Hát, ez tényleg nem a legjobb, hogy a leendő NYERTESnek kell futkorásznia. Reméljük, hamarosan hazaér.

KépKép
benó

Te is pihenj azért hamarosan már, hogy holnap is bírjad a melót. :wink:
Bálint hogy van? :wink:
Megyek vissza.

KépKép
benó

Márti,látod,milyen rendes a Döme? Hiába a Péterek ilyenek. :lol:

Kép
flóra 11

Bálint most dvd-zik. De már fáradt.Ma délután nem pihent,mert itt volt a komáék fia is és dumálgattak. De ágyban van most,onnan nézi a tévét.

Kép
flóra 11

Vége a filmnek.
Majd hamarosan elbúcsúzom, olvasok még, aztán próbálok aludni. :D

KépKép
benó

Sikerült visszaolvasnom.

Szilzi,remélem jól sikerül a hétvégétek. :wink:

Kép
flóra 11

Nekem már csukódnak a szemeim. Rácsörgök a Péterre, hogy mi van vele. Ha nem kellek neki, akkor zuhany és szundi, de csak félálom,mert megvárom a Petit.

Kép
flóra 11

Na, puszi, Ildó, menj te is, nem akarlak elzavarni, de pihenned kell. Puszillak, jó éjt, holnapra sok sikert! :D :D :D :D A Peti pedig nyerjen!!! :lol: :lol: :lol:

KépKép
benó

Pussz :D :D :D

KépKép
benó

Megyek még elszállásolni,még érkeztek versenyzők, aPeti már szegény hulla.

Kép
flóra 11

halihó, itt a bagoly! :D :D :D

Ildó, táppénzen voltál, pihengettél,úgy-ahogy. Egy kicsit most sok lesz neked, ne is csodálkozz,hogy visszajött a náthád! :(
Kitartás!!!!!!! Este beszélgettünk párommal, hogy bárcsak közelebb lennénk,akkor tudtam volna segíteni. :wink:

Tancsu, a tej és a babapiskóta Gergőbe való, nem beléd!!! :D :D :D
Kérünk is képet, mert igen várjuk már!!!!!!!!!

Nekem sincs meg Paradizs száma, de reméljük jelentkezik és mesél ! :shock:

Benó, már másodszor írtad, hogy négyen mentek kórházba, most azt,hogy Gy.nak is a kórházi cuccot!
Gy. is van valami baja amiért kórházba kell mennie??? :shock:

Kép
muzsuzska

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?