A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

A 6 éjszaka után kialudtam, pedig én nem is aludtam sokat. 9kor lefeküdtünk, én eddig bírtam. :evil:

Kép
muzsuzska

Most olvasgatok............ Talán elálmosodom...... :roll:

Kép
muzsuzska

Jóreggelt...:)

Látom Zsuzska sikerült elálmososdnod...:)

Ildó:Egy kalappal Péternek,tuti jól fog sikerülni a verseny!!!!!!

Most egy kávé erejéig ideültem,tök jó éjszakánk volt...:D
Félk8-kor szunya,felsirt 9-kor,aztán negyed1-kor,de csak 2 perc és már aludt,aztán 3/4 2-kor evett,3/4 5-kor áttettem hasra,aludt 6-ig...:)
Most evett és asszem, alszik is továb...:D
Még 9 után megkinálom egy kis tejcsivel aztán irány a medence és lubickolunk...:)
Kb 1 éve nem voltam úszni.... :wink: :wink: :wink:

Kép

Kép[/
tancsu

Jajj a hugom....

Szerintem Ő maga sem tudja hogy mit akar....
Azt mondta csalódott a suliban,meg nem birja fizetni a tandijjat,bár akkor nem értem hogy miért önköltségesre jelentkezett,meg összeveszett az albérlőtársával,aki elég régi barátnője,együtt jártak már középsuliba is,együtt mentek fősulira és amúgy Márti bnőjének (aki itt lakik mellettünk és akihez M. jár le),na szóval neki a lánya...:D

Azt sem tudja milyen tanfolyamot akar,azt sem tudja hol akar majd dolizni (egy sima érettségije van csak),jelentkezni akar ide a miskolci egyetemre,de sztem ez baromi nehéz,neki meg túl kevés volt a pontszáma...:(

A lényeg hogy felvett 250ezer diákhitelt,meg 150ezer volt a félév tandijja,plusz fél év tök felesleges albérlet....
Hát kb 500ezret húzott le a vécén.... :twisted: :twisted: :twisted:

Jah és azt mondja mindezt nem bánta meg..... :evil: :evil: :evil:

Kép

Kép[/
tancsu

Na kipanaszkodtam magam,bár azt hiszem erről Márti is tudna mesélni...:)

Menek,mos a mosógépem,beszedem az előző adag ruhát,csinálok reggelit (vettem ki a fagyóból császárszalonnát,azt sütöm meg,meg tojást rá),összapakolom az úszáshoz a cuccot,etetek és mehetünk is... :wink: :wink: :wink:

Na azt hiszem igy ma már ide nem jövök,szép hétvégét mindenkinek!!!!!

cuppp...:)

Kép

Kép[/
tancsu

Halihó!!!!

Ma nem leszek mert tök egyedül vagyok így a kisbabás b.nőm párja bejön értem kocsival és kivisz magukhoz.Majd L.munka után oda jön értem. :wink: (Arnót kb 10 km innen)

Kép
martik77

Jó reggelt, csajok! :D

KépKép
benó

Szóval nem lesztek. Én se nagyon.
Áthívjuk inkább a Tündiéket (Hunornak adunk 1 éves szülinapjára ajándékot), nincs kedvem átmenni. Aztán lemegyünk anyuékhoz, itt vannak a kislányok. Ez a tervem, aztán majd lesz belőle valami. :wink:

KépKép
benó

De még vagyok!!!! :D :D :D :D

Kép
martik77

Pussz, Márti! :D :D Visszaolvastam.

KépKép
benó

:D

Szegény Zsuzsi tényleg éjjeli bagoly lett. :?

Kép
martik77

Zsuzsi, azért írtam a Gy.-t is, mert ha ő jön velünk szülni, akkor kell neki papucs?, kaja, innivaló stb. Persze, nem csinálom meg neki most a szendvicset... :lol: :lol: :lol:

Tancsu, ez azért tök gáz a tesóddal, és miből fogja visszafizetni? Jó kérdés, mi? :wink: Viszont az klassz, hogy mentek úszni és jó volt a hétvégétek. :D :D Várjuk a képeket is. :D :D

Ildó, azt mondja a Gy., hogy a végén már akkora rendezvénnyé növi ki magát a verseny, hogy többé nem jössz hozzánk, mert az összes tv és rádió és újság sztárként fog benneteket kezelni.... Ugye, azért jössz? :lol: :lol: :lol: :lol: Viszont betojás, hogy negyed 12-kor kellett menned elszállásolni. :shock: :? Sok sikert mára! :D

Márti, hogy aludtál?

KépKép
benó

Igen, láttam, hogy hajnalban írt. :lol: Én is írhattam volna, mert a Gy. is kb. akkor jött haza, képzeljétek, beleragadt a sárba kocsival, és egy órát szüttyögött, mire kimászott. :wink:

KépKép
benó

Neked mindjárt csak 9 heted van!!!! :shock: :shock: :shock: :shock:

KépKép
benó

Itt vagy, vagy már nem?

KépKép
benó

vagyok,csak telcsizek

Kép
martik77

jól aludtam,csak hányingerre keltem,de már elmúlt

Kép
martik77

oké :D

KépKép
benó

Akkor jó, ha elmúlt. :D
Nekem meg megint fájt lent a hasam alja, de inkább a csontom, vagy fogalmam sincs, aztán macskásan púpoztam a hátam, és akkor jó lett. :roll:

KépKép
benó

Megyünk pakolni.

KépKép
benó

én még telcsizek :)

Kép
martik77

Na közben már elkészültem,de még nem jöttek értem. :? :roll:

Kép
martik77

Szerintem ahogy nő a méhed azt érzed.És a csontjaid is rendeződnek.Vagyis a medencéd.
Azért csak két bab-ról beszélünk!!!!!! :lol: :wink:

Kép
martik77

Itt vagyok, picit mosogattam, a Gy. kiborította a tegnapi sütit a földre, úgyhogy ment a kukába. :cry: :wink: Mindegy.

KépKép
benó

Oké, oké :D , ha csak rövid ideig fáj, akkor nem aggódom, ha sokáig és nagyon, akkor majd felhívom a dokit.
Összegyűjtöttem, hogy mit kell vinni a kórházba. Te mikor készülsz ezeket összeszedni?

KépKép
benó

Gy.-t elküldtem boltba, megyek én is készülődni stb.

KépKép
benó

Majd márciusban már összepakolok.Akkor leszek 36 hetes.De lehet hamarabb.Amikor rám jön. :wink:

Most azt a nacit vettem fel amit te küldtél,a krémszínűt és elég nagyképűen de azt kell mondjam tök jól áll rajtam. :oops: :D

Kép
martik77

Nagyon örülök neki, hogy jól áll rajtad. :D :D :D :D :D :D

KépKép
benó

Én azt is bírtam benne, hogy mindenféle felsővel jó, csiricsáréval is. :D :D :D

KépKép
benó

Apu az előbb telefonált, és mondta, hogy este buliba mennek (kéne őket vinni), úgyhogy a gyerekeket hazaviszik = ma már nem talizok velük. :cry: :cry: :cry: Nagyon szomorú ez nekem, mert tegnap is csak kb. 10 percet voltak itt, a Kittike nem nagyon bír mit csinálni itt, és még vigyázni kell, mert mindenhol van valami nem gyerekbarát cucc. :wink: Úgyhogy adtam nekik sütit és mentek is. :wink:

KépKép
benó

Ja.A zöld csíkosat vettem fel hozzá és tök jó.

Még mindig nem jöttek értem. :?
Bevettem a bogyókat és megint forog a gyomrom. :(

Kép
martik77

A csíkossal biztos klassz. :D Az nem jó, hogy forog a gyomrod, és még mindig nem jöttek érted. :? Ez a barátnőd tényleg egy kicsit izé. :roll: :wink: :D

KépKép
benó

Nagyon izé!!!Mert úgy van,hogy most 10 körül van az etetés,na de csak apuka jön értem meg amúgy is minek ő oda? :roll: :roll: :roll:

Kép
martik77

Ja és ők olyanok ha azt mondják pl fél 11-re ott vagyok akkor tuti fél 11-kor indul el otthonról. :x :?

Kép
martik77

Mindenesetre érdekes. :roll:

KépKép
benó

A jobb oldali bab nagyon rugdos. :shock: :lol: :lol: :lol:

KépKép
benó

:lol: Biztos táncol!! :lol: :lol: :lol:

Kép
martik77

Ja, szegény, tényleg, még nem is reggeliztünk. :shock: Na, visszajön a Gy., aztán eszünk. :wink:

KépKép
benó

Esőtánc helyett étel táncot jár!!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
martik77

Megyek vissza mosogatni egy negyedórát, majd jövök, hátha még itt leszel. :wink:

KépKép
benó

Pussz, szép napot neked, ülj kényelmesen a vendégségben. :D
Húzok.

KépKép
benó

Visszamondtam.Nem megyek sehová,csak majd L.munkahelyére.Mivel felhívtam és azt mondta,hogy délre legkésőbb beér értem.Na jó akkor inkább hagyjuk.Tegnap fél 11 volt megbeszélve.Ennyit erről.És most ne is várja,hogy hívom egy ideig. :x

De nem idegeskedek!!Nyugi!!Csak leírtam. :D

Kép
martik77

Na én meg megyek L-hez majd jövök.

Puszi és szép napot mindenkinek!!!!!

Ildó!Azért néha tarts egy kis szusszanásnyi szünetet!!! :wink:

Kép
martik77

Hát, ez szép. :?
Na, sebaj, legalább L.-lel tudsz lenni kicsit. :D

KépKép
benó

Sziasztok!

Ildikó, reméljük minden tök jó lesz a versenyen!!! Mondjuk profi szervezés volt! Szorítunk és várjuk a beszámolót! :idea: :idea: :idea:

Olyan dühös vagyok, képzeljétek mivel nem adtam le a munkahelyemen eddig semmilyen táppénzes papírt, így januárra 24ezret utaltak csak :evil: Mit gondolnak? Hogy ennyiből meg lehet élni? Teljesen bolondok! :evil: Dehát hogy adtam volna le, ha egyszer beteg voltam végig....Jövő héten, ha megyek és egyből leadom akkor nagyon remélem, hogy hóközi átutalással átutalják azonnal, mert ha nem akkor februárban éhezhetünk :twisted:

KépKép

KépKép
nadina01

Edina, ez tényleg szemétség! :x :x :x De biztos visszamenőleg odaadják, ne aggódj! Ha éheznétek, azért szólj. :cry: :? Finomakat tudok főzni. :wink:

KépKép
benó

Megint pakoltunk, aztán jöttek a Tündiék, utána elvittük anyuékat a buliba, és most itt vagyunk. Majd folytatjuk a pakolást, csak rendeltünk egy pizzát, mert baromi éhesek vagyunk. :wink:

KépKép
benó

Nagyon büdös a gép, olyan égett műanyag szaga van, kikapcsolom inkább. Majd jövök.

Ja, valami sms-féleség jött a Flórától, de nem értettem, angolul írt a rendszer valamit, majd remélem, ide is írja, és remélem, nem volt sürgős. :roll: :wink:

KépKép
benó

Zavarni meg nem akarom, majd ír később.
Pusz, kikapcsolom a gépet

KépKép
benó

Sajna nem aludtam vissza hajnali egy után, csak 4 kor. :D Kutyául vagyok, igazából nem fáj semmim, de a hányinger és az éhen halok ha nem eszem váltja egymást! :evil: :evil: :evil: Egész nap döglök és szundízom, remélem holnapra jobb lesz, mert mennem kell dolgozni. :roll:
Pihenjetek sokat!
Pusszancs mindenkinek! :wink:

Edina, hozzám is jöhetsz enni! :wink: Talán a Benó jobban főz vega kajákat, nálam lenni fincsi húsi is! :wink:

Kép
muzsuzska

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?