A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Ikrek + Veszélyeztetett terhesség

Kép Dorci sapi

Kép L

Kép D

Kép Lili sapi

Kép séta

jucicuki

jajjj juci de tündériek a csajszikák :D

lanyané

Kép Kép Kép
Sziasztok!
Dobtam pár képet! :D Lassan a boszik már az autóból is kitúrnak minket :D :D
Juci!
Édik a kalapok!!Örülök hogy már jobban van Dorka!
Tonti!
Mindhárom gyerkőcöd nagyon aranyos!Pár hónap és nagy lesz a szaladgálás :D :D :D :D

bognartundi0727

Sziasztok!

Ezt mar szeretem, milyen szep gyerkocok!!! :D

Jucicuki: NAGYON sajnalom a tudogyuszit!!! :cry: :cry: :cry: Leanykak nagyon edesek!! Latom Ti is a nyarra keszultok ezzel az aranyos sapival, jaj de varom mar en is a meleget!!!! Meg tudom mar kulonboztetni a Csajszikat, Lili a szoke, kek szemu es Dorka a barna szemu es barna haju, ugye?! :wink: (remelem nem forditva van! :lol: )

Tundi: nagyon cukik, mar vezetni akarnak? :lol: A Te lanyaidat nem tudom megkulonboztetni. :oops: :roll:

Kata: jo nagyon mar a gyerkocok, ugyesen masznak!

Binyek: latom megjott a vonalzod :D nagyon szep, nagyon tetszik!!!

Lanyok, Ti is ilyen vegtelenul faradtak vagytok? En teljesen ki vagyok pedig mar ugy ahogy hagynak aludni de valahogy megis ez a 7 honap "eroltetett menet" kikeszitett. :roll: Karikasak a szemeim, pirosak, szedulok allandoan, sokszor azt sem tudom mit csinalok, mint egy reszeg komolyan mondom. :? :lol:

KépKép
KépKép
tontica

Tonti!

Eltaláltad!

Boldog hófordulót nektek :lol:

Judit

jucicuki

Sziasztok Lányok!

Most nagyizunk, ezért nem igazán tudok jelentkezni.
Köszönöm a gyerekek dícséretét mindenkinek. Igen jól esett. :)

Tontica!
Köszi szépen,hogy felraktad a gyerkőcöket!
Örülök, hogy Alex visszakapta a cumiját. Szerintem szépen megtalálja majd éjjel, ha kell neki, Te pedig szépen alszol ezalatt. :wink: És ami a leglényegesebb, nem vagy csődtömeg. aki azt mondja, hogy 3 gyerekkel jobban boldogul, mint Te, az hazudik.

Juci!
Sajnálom a tüdőgyuszit. Jobbulást!
Édesek a képeken. Nagyon csajosak abban a kis kalapban. :)

Szanet!
Örülök, hogy rendeződni látszik a dolog. Kemény időszak ez, de úgy látom szépen boldogulsz. Csak így tovább! :)

Mellszívó
Nekem avent gépi volt. Szuperül bevált. Azt a kevéske tejcsit, ami bennem volt, nagyon jól leszívta. Mindenkinek ajánlom! Kézivel is próbáltam, de nekem nem jött be.

Cumisüveg.
Avent. kezdetben 2 db volt, de miután tápos babák lettünk 6-ra bővítettem a készletet.

Kismamik!
Vigyázzatok magatokra ebben a zivataros időben!

Ma spenótot ettünk. Ízlett. (Bár én ki nem állhatom... :wink: )
Most ennyi, megyek aludni!
Jóéjt!
Gica

Kép
gica1

Sziasztok!

Tonti!
Totál meg tudlak érteni! Tényleg kemény ez az ikres lét!

Szerintetek mit csináljak? Most már Hanga 4-5x kel éjszaka. Lehet, hogy már annyira kevés a tejem, hogy nem elég neki...De az ő tápszere (Sinlac) olyan sűrű, hogy nem tudom cumisüvegből etetni, viszont éjjel nekikezdeni kiskanállal... :?
Andris is kel 1x éjjel, őt szopőtatom+tápi, de 3/4 5 körül megint felkel, és utána nem alszik vissza...(most is nyökörészik a kiságyban)
Nagyon hulla vagyok, és elegem vcan az egészből. Már át kéne ennyi idősen aludniuk az éjszakát!!! Vagy 1-1 kajával is kibékülnék :(
Ráadásul a napközbeni alvásom sem megoldható a 3 gyerek miatt...
Agylövés az egész!

Na, jól kipanaszkodtam magam :roll:

Kép
Kép
maminti81

Mi a Beba HA start-ot esszük. 2000ft 1 doboz, és az 3 nap alatt elfogy! Hihetetlen, hogy mindenféle tyúkszemírtóra van támogatásuk a 100 éveseknek, de a 4 hónapos gyerek gyógytápszerére nulla! Semmi!

Figyúzzatok!
Nálam nyáron 40 fok van a alakásban legalább. Idén a gyerekek miatt muszáj lesz valamit tenni. A ventillátor túrót nem ér sajna. Valamilyen klímára gondoltam(az olcsóbb fajtára, nem a 200ezresre)
Van valami javaslat vagy tapasztalat? A mobil klímára gondoltam. Amúgy az pontosan milyen? Egyszerűen bedugom a konnektorba, vagy ott is van valami ide-oda szerelni/fúrnivaló? :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
labasv

ez a nyökörészés ismerős :? Nálunk is 5 felé kezdődik :?
Esznek általában 8 körül fürdés után, utána 12-1 körül, majd 4, és onnantól max 1 óra normális alvás :?

Szerencsére addig már eljutotunk kb.1 hónapja, hogyha éjjel eszünk, akkor utána egyből büfi után le lehet tenni őket. Eleinte ez másfél óra volt gyerekenként :?

Kép
Kép
labasv

Maminti!

Kitartás! Elhiszem, hogy kivagy :shock: Sokszor a kettő is kicsinál, mi lenne velem, ha még egy nagyobbat is kellene szórakoztatnom. :oops:

Lányok!

Ati lehet, hogy elmegy három napra Berlinbe, kicsit fosok, hogy mi lesz velünk :? nélküle addig...

Judit

jucicuki

Húúú,csajok!
Nem túl kedvcsináló,amiket írtok! :(
Lehet,hogy szülés után meghirdetem a kisebbfülűt a Szuperinfóban! :lol: :lol: :lol:

Pedig így a fényképeken olyan édesek,hogy ketten vannak!!! :wink:

Ti mind együtt altatjátok a két bébit?Felkeltik egymást éjszaka,amikor evés van?

binyek

labasv én nem halllottam jókat a mobilklímáról és ahhoz képest elég drága is,mi is szeretnénk de inkább az olcsóbb beszerelőset.
juci ügyes vagy meg fogod oldani a helyzetet,vagy gyorsan fénymásold le atidat :D
csajok ezek a babócák szórakáznak velem egész nap csöndbe vannak és este nyolckor kezdenek el bent bunyozni akkorákat rúgnak hogy úgy eldeformálodik a pocak mint az állat :oops:
ja tényleg azt nem is mondtam,hogy a doki azt mondta menjek 2-3hetente illetve megkérdeztem a méhszájat és azt mondta ő látja az uh.-n hogy nyílik e szivárog e a magzatviz meg ilyenek.

lanyané

Maminti: hat elhiszem hogy hulla faradt vagy ha en ejszakai alvas mellett kivagyok Te aki alig alszol ejjel ... huuuuuuuu!
Szerintem Andrist siman le lehetne szoktatni az ejjeli szopirol, hidd el csak szoktatas kerdese, ejjel jol bezabaltatod lefekves elott olyan 8-9 korul aztan nem adsz Neki enni legalabb reggel 5-ig meg akkor sem ha egesz ejjel sir, mondom hogy csak egy-ket ejszaka lenne ilyen atsiros aztan megszokna a rendet!!! Hanna az nehezeb dio, mennyit eszik egy alkalommal? Gondolom keveseket gyakran, szerintem Nala az lenne a megoldas ha minnel jobban probalnad kihuzni az idot ket etetEs kozott. Mi is tejpeppel etetunk reggel es este es nem csinaljuk olyan surure hogy ne lehessen meginni. Meg mindig sokat bukik Hanna azert kell ennyire surure megcsinalni?
Mi a reggeli etetes utan is visszatesszuk Oket meg aludni es olyan 8-9 korul kelnek vegleg, ez is csak szoktatas kerdese!
Maminti, ha nem csinalsz valamit szerintem ez igy fog menni meg nagyon sokaig mert ehhez szoktak hozza!

Jucicuki: nem lehetne arra a 3 napra anyukadat magadhoz hivni vagy a baratnodet hogy segitsen? De biztos vagyok benne hogy egyedul is menne!
En meg a 2 napos utazastol felek juliusban haza a 3 gyerekkel autoval! :roll: Szornyu lesz! Nem is akarok ragondolni!

Gica: koszike! jol esett! :D Spenotot itt elvileg nem szabad, elkepzelesem nincs miert! :roll:
En IMADOM! :D

KépKép
KépKép
tontica

Labasv: mobilklimarol en sem tudok semmit, szerintem erdemesebb a rendes klimat es a legjobb minoseget mert az olcsoval tapasztalatbol mondom mindig gond van!

KépKép
KépKép
tontica

Hát, ja...csak mennyiért szerelik be?

Kép
Kép
labasv

Labasv: fogalmam sincs de hosszutavon jobban megeri!

KépKép
KépKép
tontica

No meg egyedülállóként 2 gyerekkel nem igazán telik a drágára, sőt...

Kép
Kép
labasv

Hát igen, tudom én hogy genetika a csíkosság, csak azt hittem majd megúszom. De végülis ez legyen a legnagyobb bajunk! :wink:

Tonti,
Aranyosak a gyerkőcök! Jó a videó nagyon!

Juci,
A te kis tündéreid is nagyon édesek! Jobbulást!

Tünci,
Hát a te gyerekeid is nagyon szépek! Jó a kis kendő a fejükön!

Labasv,
Én személy szerint nem javasolom! Mi vettünk egyet tavaly, egy nap múlva vissza is vittük. Borzaszóan hangos, én nem tudtam tőle aludni! Úgy járt az agyam tőle, hogy csak na. :oops: Örültem, hogy megszabadultunk tőle.

Kép
rebe
Dunaharaszti

ok, lebeszéltetek :) Még 1 buta kérdés: a falra szerelhetőnél csak 1 szoába lehet szerelni a klímát ugye? ha a másik szobába sem szeretnék megfőni oda külön kell venni mégegyet, vagy van olyan ami dupla. Na, nem tom ez érthető e :oops: :oops:

Kép
Kép
labasv

Labasv!

Nekünk is kell vmi megoldáson gondolkodnil, mert tetőtérben nálunk is nagy meleg van.
Mobil volt nyáron pocakosság alatt tényleg hangos és a gyerekekhez nem tenném a huzata miatt, ha meg messze teszed, semmit nem ér :roll:
Mondjuk mindkét esetben gondolni kell ám még a villanyszámlára is :shock:

Maminti, nekünk van olyan Bébé confort cumisüvegünk, amiből kijön a sinlac, de szerintem bármelyik főzelékesből kijön.

Judit

jucicuki

Labasv :P
Van olyan, aminek 1 külső doboza van és 2 belső, tehát igen. Azt hiszem "split"-nek hívják. Nálunk is napirenden van a klíma kérdés...

Judit :P Tündi :P
Édesek a babák!

Tonti :P
Te mindig meglepsz minket egy új vonalzóval. Nagyon ötletes!

Rebe :P
Egyelőre én is abban az álomban ringatom magam, hogy megúszhatom a csíkosságot... bár 27 hetesen 105 cm-s pocival... no majd meglátjuk...

Ikres Anyukák :!:
Tessék nekünk, kismamiknak jót is írni az ikrekről, én is eléggé megszeppentem... 35 évesen friss anyuci leszek... már most is fáradt vagyok, mert nehéz a hasam, nehezen fordulok... mi lesz később? :shock:

Lanyané :P
Nálunk is este indul a belső ramazuri. Napközben ugyanis ahogy Te aktív vagy, azzal elringatod őket, éjszaka meg uncsiznak :lol:

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Labasv: nalunk a nappaliban van a legkondi es siman lehuti a 3 szobas lakast, nyaron egesz ejjel megy a legkissebb fokozaton es ahogy Jucicuki mondja kozvetlen ahol a gyerekek vannak nem szabad rakni a huzata miatt, megfazhatnak!
A mienk nagyon halk.

Olyan edes Alex ezzel az uj tudomanyaval, irto gyorsan kozlekedik, egyfolytaban azon kapom hogy mar az asztal alatt van es nyalogatja a szeklabat. :oops: :lol:
Anna meg -porog-forog.
Kép
Nagy a harc a csorgoert:
Kép

KépKép
KépKép
tontica

Maminti!

Lehet, hogy páran ezért megköveznek, de este adj nekik tápot, min. 210 ml-t, ezzel hajnalig ki fogják húzni.
Nappal pedig próbáld meg úgy alakítani a napirendjüket, hogy te is tudjál aludni min. 1/2-1 órát.

Én most szoktattam le az ikreket a napi 2 alvásról (mivel már teljesen egyedül vagyok velük) és már ők is csak 1* alszanak délben Ágival együtt.
így 12-14- ig nálunk nyugi van. :lol:

Judit, Tonti!

Édesek a picúrok.

Dóri
Vendég

Maminti, a sinlacot lehet hígabbra is, nem? miért azt eszi? allergiára hajlamos?

Kép
an°°di

Dori: repulnek a kovek!!! :lol: De irigy a 12-tol 14-ig valo nyugiert!!! Mi is 210 es 240 ml. kozotti tejpepet eszunk vacsira.

KépKép
KépKép
tontica

Mienk is kész lett :lol: :lol: :lol:

jucicuki

Judit :P
A tiétek is cuki!
Igaz, egy-egy hozzászólásotok után majd új oldal következik :lol: de ez lényegtelen :wink:
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Jucicuki: nagggggggyon aranyos a vonalzotok!!! :D

Nem ma csaszarozzak Kamillat? Nekem ugy remlik hogy igen!

Mindjart rakok tablat!

KépKép
KépKép
tontica

Kép
Kép

KépKép
KépKép
tontica

Tontica!

Akkor le sem merem írni, hogy este 6-kor fürdés és 7-7-ig szundi :lol:
Ági pedig 8-kor megy aludni :wink:

D.
Vendég

Dóri, és ez mióta megy így? nem féléves koruk óta (remélem) ;) ? :P

Kép
an°°di

Klimát csak falra szerelhetőt szabad venni!És olyat,amiből egy is elég,hogy lehűtse a lakás légköbméterét,mert igy nem fázik meg senki.Ha csak 1 szobát hűtesz,akkor amikor kijössz és utána visszamész,akkor nagyobb az esély a megfázásra.A lakás középső részére kell tenni hozzá.De ezt a szerelő megmondja,meg azt is,hogy mekkora kapacitású kell.És olyan céget kell keresni,akik ingyen beszerelik,ha náluk veszed,mert különben 50-100.000Ft csak a felszerelése!

binyek

Akkor most Kamilla nem szult ma? :roll: Senki nem tud semmit?

Dori: mi is eljutunk majd idaig! :D

KépKép
KépKép
tontica

Juci!
Sztem is hívj valakit magatokhoz! Én bizti azt csinálnám. Mikor derül ki biztosan, hogy utazik-e Ati vagy sem?
Jó ötlet a főzelékes cumi, kipróbálom!

Binyek!
Nehogy lelombozzon egy-két kiborulás! Lehet, hogy neked mintababáid lesznek :wink:
Nálunk együtt alszanak, és nem keltik egymást éjjel. Pedig néha nem bánnám, mert akkor nem az lenne, hogy egyik eszik, másik meg kel 1 óra múlva...

Tontica!
Néha megpróbálom elhatározni ezt a leszoktatást, csak sosincs elég energiám és lelkierőm hozzá...
Hanga sztem keveset eszik alkalmanként, mert nem szopizik sok ideig. Lehet, hogy neki csak egy kis nyugtatás kell. De mindig olyan ordítva ébred, mintha 1 hete nem kapott volna enni...
A Sinlac tápszer sűrűbb, mint a többi, nem tudom, miért.
2 nap autózás :shock: :shock: :shock: Nem irigyellek! Nem lenne egyszerűbb repcsivel menni?
Gyerkőcök édesek! Villám Alex :) Nagyon ügyi! Nálunk Hanga kezd ilyeneket csinálni

Fanni!
Ne szeppenj meg! Nézd a fényképeket meg a videókat, és olvadozz! :) Az a kis fáradság többszörösen megtérül a manókkal...

Dóri!
Én amúgy is tápszerezem őket este. Azaz előbb szoptatok, aztán tápi, amennyit megesznek. Lehet, hogy nem kéne szoptatni? :?
A nappali alvás azért nem jön össze, mert mivel Kinga 1x alszik, délben, ők meg 2x, délelőtt és délután, nem egyszerre teszik...Próbáltam őket alvásügyileg összehozni, de nem nagyon sikerül...
De jó nektek alvásügyileg!

Andi!
Azért Sinlacot eszik, mert nagy a gyanuja a gasztro-néninek, hogy tejallergia miatt állt meg a súlya 1 hónapon keresztül. Tény, hogy amióta én nem eszem tejterméket, ő meg ezt a tápszert kapja, jobban hízik. De azért nem valószínű, hogy ez volt a baja, a többi tünet ugyanis nincs meg, csak biztos, ami biztos alapon eszik Sinlacot.

Gyönyörűségesek a vonalzók!

Kép
Kép
maminti81

jó reggelt!

Ma szül Kamilla!! majd hozom a híreket!!

Nálunk is az van mint Dóriéknál :):) 2 hónapos koruk óta...este 7kor fürcsi, fél 8kor alvás, reggel 7kor én ébresztek:):) és most Gergő nem ébred éjjel a cumija miatt....

majd hozom a híreket!

szép napot!

zsuzska80
Szombathely

Csajok!
A Suttogó első vagy második részét érdemes megvenni ikrekhez?

binyek

Fanni!

Majd ritkán írunk :wink:

Megy Ati, tegnap kidreült. Anyuék itt laknak ám a szomszédban :lol:

Hajrá, Kamilla!

Puszi!

Judit

jucicuki

Labasv,
Van olyan amit Fanni ír, két belső egységgel. De egyébként ha jót vesztek, akkor 2 szobát le fog hűteni egy is!

Fanni,
Te 35 éves vagy? Én nem tudom miért gondoltam, hogy fiatalabb vagy. Nem azt mondom, hogy most öreg vagy, na szóval érted! :lol:

Kamillának megy a drukk! Ja, és jók a vonalzók csajok! :wink:

Én nem tudom mi volt tegnap a picurjaimmal, de egész nap ment a ramazuri bent. Annyit mozgolódtak, hogy csak na. :lol:

Kép
rebe
Dunaharaszti

Judit :P
Naaaa :? Nem azért írtam. Szerintem itt korlátlan oldallehetőség van, úgyhogy hajrá :wink:

Maminti :P
Köszönöm :D

Rebe :P
Igen, vénség vagyok :lol: Nem tudom, miért gondoltál fiatalabbnak, de alapvetően fiatalnak is nézek ki 8)
Mi azért tervezünk 2 készülékes klímát, mert emeletes a házunk, így lényegégen nyitott is az egész tér és azért lehűteni 2 szobát nem ugyanaz, mint egy egész házat... Mármint engergiában, áramban értem. Ráadásul alul mindenhol van redőny, így ott még majdhogynem elviselhető hőmérsékletet is könnyű elérni... Fent viszont a tetőtérben kibírhatatlan volt tavaly...
Szerintem ha az ember okosan használja, nem fázik meg... legalábbis remélem...

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

KAMILLA :arrow: :arrow: :arrow: megy a drukk ezerrel :wink:
:D :D :D mindenki rákattant a klímára :D mi is nézegetjük :D
kész lett a babszoba függöny alakulunk :D
rebe megy a buli :D :D :D nekem most hál isten jó gyerekek nappal ficánkolnak éjszaka alszanak,csak maradjon is igy :D

lanyané

Sziasztok Kismamák, Anyukák!

Tegnap este írtam egy csomót és elszállt :twisted: , aztán inkább lefeküdtem aludni....

Gyönyörűek az új vonalzók! :)

Juci!
De jó, akkor mégsem leszel annyira egyedül, ha Ati elutazik. azért elég nehéz lenne egyedül a csemetékkel több napon kerezstül...

Erről jut eszembe. Bogyóékkal mi van?

Kamilla!
Hajrá, hajrá! :)

Tontica!
Aranyosak a gyerekek az új mutatványaikkal. :)

Dóri!
Ez igen. Időmilliomos vagy! :)
De én sem panaszkodom. Délelőttönkén még szokott lenni áltaában egy nagy alvásuk, és este 8-tól reggel fél 7, 7-ig szintén alvás. Gergő mint a bunda, Zsu hajnaltájt néha felsír a cumiért, de aztán szunya.. :)

Fanni!
Nem ám kétségbeesni! :) És nyugi én is 35 évesen lettem hirtelen két gyermek anyukája és kibírható kisebb nagyobb hullámvölgyekkel. :wink: De azt hiszem ugyanez van egy gyereknél is. Bár erről inkább Tontica és Maminti tudna nyilatkozni, hogy milyen volt az első gyermekkel.

Rebe!
Az a jó, ha mozgolódnak odabenn! :)

Lanyané!
Gratula a babaszobához! Akkor most már csak a pocaknövesztés a feladat! :)

Kismamák!
Én azt olvastam valahol régebben, hogy ha a kismama esténként hamar ágyba bújik, a gyerekek is jó alvók lesznek. Én ezt a módszert követtem, (nem volt nehéz. :wink: ) és a mi csemetéink éjszakánként szépen alszanak. Persze Juci erre rácáfolhat, mert ő viszont elég pörgős életet élt kismamaként, Ugye Juci? - és mégis rendesek a lányok.

Suttogó:
az első kötetben van az ikrek napirendjéről, a második kötet már a kisgyermekkorról szól A harmadik kötetben az első két kötetből kimaradt problémákra keres választ, Az nincs meg nekekm.

Mi nem gondolkodunk klímában. A mi kis lakásunk is elég meleg, de kibírható. Inkább az autónk a gáz, ami egy ezer éves járgány és abban nincs klíma, viszont többe kerül a klíma beszerelése, mint amennyit az autó ér. Úgyhogy csak esténként fogunk autózni a nyáron... :?

Most megyek, felébredtek...
Puszi
Gica

Kép
gica1

Sziasztok!

Bocsi a zavarásért!

Ha valakit érdekelne egy új babakerítés, akkor jelezze, kérem privibe!
Mi sajna egyszer sem használtuk, mert anélkül vettem meg, hogy gondolkoztam volna! Pici lakás, nagy kerítés

új, extra nagy járóka, babakerítés. A járóka 7 elemből + 1 ajtóból áll. Egy elem 1 méter széles, és 70 cm magas. A Járókát az igényeknek megfelelően lehet felállítani. Mivel nincs alja, a helyiség adottságaitól függően lehet különböző nagyságú, ill. szögű ( 4,5,6,7,8 szögű) járókát kialakítani. Az összes elem felhasználásával átmérője 2,7 méter! Több gyereknek is ideális, elegendő tér van a játékra, a baba nem érzi magát úgy bezárva, mint a hagyományos négyszögletűben. Kertben, teraszon is felállítható. Helyiség egy részét le lehet vele keríteni, vagy gyerekekre veszélyes tárgyakat elkeríteni, pl. kandalló köré felállítani.

Kép Kép Kép Kép

Kép
kis pupu

jöttem panaszkodni....

10 óra óta egyfolytában ordítottak a gyerekek :? hol egyik, hol másik, hol egyszerre. na amikor duplán óbégattak az volt a legjobb...... annyira rossz volt!
soha nem szokott fájni a fejem, de mikor végre elaludtak, és csönd lett belehasított vagy kétszer a fejembe a fájás... :shock: :cry:

pedig tiszta volt a pelus, kaptak enni , aztán még cumisüvegből is 50ml-t!

vajon mi lehet velük ilyenkor? :shock:

na kipanaszkodtam magamat.mostmár jobb :lol:

szanet

MA 9 óra 4 és 6 perckor megszülettek Kamilláék babái: MÁRK (2700gr, és 53 centi) és NÓRA (3000 gr, és 54 centi) babák és mama jól vannak.

GRATULÁLUNK!!!!! SZÉP NAGY BABÁK!
JÓ EGÉSZSÉGET NEKIK!!!!!

Zs.

zsuzska80
Szombathely

Kamilla

Hatalmas gratula a hatalmas babákhoz! :lol:

szanet

Sziasztok!
Nagyon jó egészséget az ujdonsült anyukának és a babáknak :D :D

Szanet!
Hát vannak ilyen napok.... :cry: :(
Banika!
Örömmel látom,hogy Te lettél a következő a sorban.... :P Voltál tegnap UHn?Mekkorák a "kiskukacok"?
Tonti!
Ügyesek az "ikrecskéid" :D :D :D
Fanni!
Írok jót is Neked :P Mostanában mind a ketten ölelgetnek és azt mondogatják,hogy "Anya,IMÁÁD" :P :P Mindent megbocsátok nekik :D :D :D

bognartundi0727

Sziasztok!

Annyi minden történik,nem is tudok reagálni.lakás nálunk is meleg,mert déli,de én nem bírom a klímát(kocsiban is nehezen viselem,de másképp megdöglünk a sötétkékben),ezért a kukacoknak is bírni kell a meleget.

Tünci
Boszik édesek :lol: Tegnap volt uh.2000 és 2200 grammosak.ma találtak a pisimben egy kis fehérjét,de nem vagyok vizes,nem magas a vérnyomim,úgyhogy azt mondta a doki ne aggódjak,biztos csak egy kis folyás került bele.Jövő héten megyek a saját dokimhoz.Egyébként én nem örülök,hogy az élre kerültem.

Lanyané
Mikor látunk képeket?Nálunk még most varrja a varrónő a függönyt,de amíg nincs kész a szigetelés addig nem vagyok hajlandó feltenni,mert dől be a mocsok.Kölkeim nekem is tekernek ezerrel.

Totál ki vagyok akadva,hogy egy babával terhesek folyamatosan nyihognak körülöttem,hogy a 36. héten szülni akarnak,mert ők mennyire szenvednek.Meg se merem mondani,hogy bennem kettő van és hála az égnek semmi bajunk.Én azon imádkozom,hogy minnél tovább bent maradjanak.
Vendég

Kamilla

Óriási gratula!Várjuk a képeket.

Alfa
Verseny,hogy ki bírja tovább?
Vendég

Kamilla: SZIVBOL GRATULALOK!!!

Szanet: en az ilyen napokon szoktam "megorulni" :roll: de hala Istennek egyre ritkabb, ilyenkor bevagom Oket a babakocsiba es irany az utca!

Banika: ma neztem a Szuletesek cimu sorozatot a ZoneReality-n es volt egy asszonyka aki epiduralissal szult, nekem annyira furi volt mert aludt, aztan amikor folkelt mondtak Neki hogy mar kitagult teljesen nyomhat, semmi kuszkodes, semmi kiabalas, az arcan nem is latszott hogy nyom csak olyan tok siman-liban kinyomta a bebit, en meg majd besz@rtam annyira fajt amire kinyiltam rendesen es a kitolasnal is nagyokat nyogtem es tiszta kaba voltam a fajdalomtol. Aztan meg panaszkodik hogy hu, ez a szules egy remalom! :roll: Na, remelem senkit nem bantok meg aki epiduralissal szult vagy szulni fog csak nekem ez olyan kicsit mintha nem akarna megszenvedni a babaert pedig az olyan "edes" fajdalom! Kesobb az ember visszaemlekezik es buszkeseg tolti el hogy naggggyon fajt de kibirtam, hos vagyok! :D

KépKép
KépKép
tontica

Tonti

Maximálisan egyetértek veled.Én nem hiszem hogy tudnék felszólításra nyomni ha nem érezném a fájásokat.Bár még nem szültem és biztos vagyok benne hogy nem adják ingyen fájdalom nélkül a bébiket,mégis szeretném átélni a szülést.ha nem szükséges én szeretném megúszni a császárt.Persze ez nem azt jelenti,hogy lenézem azt aki császárral szül,mert ha a sors úgy hozza,hogy a babáknak az a jobb,akkor legyen.
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?