Juci!
Sztem is hívj valakit magatokhoz! Én bizti azt csinálnám. Mikor derül ki biztosan, hogy utazik-e Ati vagy sem?
Jó ötlet a főzelékes cumi, kipróbálom!
Binyek!
Nehogy lelombozzon egy-két kiborulás! Lehet, hogy neked mintababáid lesznek
Nálunk együtt alszanak, és nem keltik egymást éjjel. Pedig néha nem bánnám, mert akkor nem az lenne, hogy egyik eszik, másik meg kel 1 óra múlva...
Tontica!
Néha megpróbálom elhatározni ezt a leszoktatást, csak sosincs elég energiám és lelkierőm hozzá...
Hanga sztem keveset eszik alkalmanként, mert nem szopizik sok ideig. Lehet, hogy neki csak egy kis nyugtatás kell. De mindig olyan ordítva ébred, mintha 1 hete nem kapott volna enni...
A Sinlac tápszer sűrűbb, mint a többi, nem tudom, miért.
2 nap autózás

Nem irigyellek! Nem lenne egyszerűbb repcsivel menni?
Gyerkőcök édesek! Villám Alex

Nagyon ügyi! Nálunk Hanga kezd ilyeneket csinálni
Fanni!
Ne szeppenj meg! Nézd a fényképeket meg a videókat, és olvadozz!

Az a kis fáradság többszörösen megtérül a manókkal...
Dóri!
Én amúgy is tápszerezem őket este. Azaz előbb szoptatok, aztán tápi, amennyit megesznek. Lehet, hogy nem kéne szoptatni?
A nappali alvás azért nem jön össze, mert mivel Kinga 1x alszik, délben, ők meg 2x, délelőtt és délután, nem egyszerre teszik...Próbáltam őket alvásügyileg összehozni, de nem nagyon sikerül...
De jó nektek alvásügyileg!
Andi!
Azért Sinlacot eszik, mert nagy a gyanuja a gasztro-néninek, hogy tejallergia miatt állt meg a súlya 1 hónapon keresztül. Tény, hogy amióta én nem eszem tejterméket, ő meg ezt a tápszert kapja, jobban hízik. De azért nem valószínű, hogy ez volt a baja, a többi tünet ugyanis nincs meg, csak biztos, ami biztos alapon eszik Sinlacot.
Gyönyörűségesek a vonalzók!