A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008-ban szülünk

A MI ÉLETÜNK!!!!!! :D :D :D Kép Kép

Képhttp://raczmartin.freeblog.hu/
szemokzsu

Sziasztok,
Szintén gyors bekukk, én lánykám is alszik éppen.

Meri,
Gyönyörű mosoly, nem semmi : )

Zsu,
Nagyon szép Martin baba

Remélem azért ilyen nyugis a topic, mert megjöttek az új babák is : )

Mindenkinek szép vasárnapot !

Kép : )

Kép
danidaniel

Sziasztok!

Még mindíg semmi. Ja tegnap elmondta a szülésznőm,hogy hogyan van az indítás. Felhejeznek egy lufit tele vízel az ugye tágít és ha az agyat sikerül jól becsapni akkor elindulnak a görcsök de ha nem akkor kapok oxitocint.
Éjjel meg most is nagyon fáj a keresztcsontom. Olyan , mint amikor megvan. Kisugárzik a lábamba is meg a pocimba.

Verához nemsokára indulunk. Tegnap eltávozott a nyákdugója. A dokija mondta, hogy szépen kezd felpuhulni a méhszája. És ha minden jó lesz akkor lehet, hogy jövőhéten burkot repeszt. Szegényke borzasztóan érzi magát bennt. Nem telik az idő.

zsu,

sajnos ezek vannak velem. Nagyon édes ez a kis krapek!
Rájöttem, hogy el kell engednem Mátét. Mert hiába mondogatom, hogy szülessen meg amikor nem azt gondoltam. most kezdem a magamra hatást. Remélem sikerül.
Ti, hogy vagytok? Tejecskéd van elég? A másik topikban mindent megvitatnak a kismamik, hogy kinek mi van a babájával meg milyen problémák vannak.

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79

Még annyit akartam , ami most fgalmazódott meg bennem és egy másik topicban le is írtam.
Rá kellett jönnöm, hogy hiába terveztem én el jól. hogy elindul a baba és itthon leszek az 5-10 percesekig, meg kádazok labdázok itthon. Ha nem így lesz azt is el kell fogadnom, mert ezzel fogom elrontani a szülésemet. A szülésznőm is mondta, hogy ezekből vannak a rossz emlékek a szülésekről, mert mindenki eltervezi és ha nem úgy sül el akkor egy kudarcnak fogja majd fel.
És ezt szerintem teljesen igaz. Emberek vagyunk próbálunk valamit elképzelni az elképzelhetetlenről de ezek miatt csalódunk.

Zsu,

írhatok majd neked ha meg lesz a baba? Mert ugye Verával kapcsolatban is szerintem te fogod beírni a nagyhírt meg velem is. Okés? :-)

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79

Vikci,
Az jó hogy erre rájöttél, tényleg nem szabad ragaszkodni görcsösen az elképzelésekhez, mert abból lehetnek a nagy csalódások. Az én szülésznőm is ezt mondta. Indítással is lehet nagyon szép szülésed csak más lesz a kezdete. Nagyon drukkolok, hogy így is szép emlék maradjon az életedben, és minden rendben menjen :wink:
Vendég

Vikci:Hát persze hogy írhatsz nekem.Majd még írok, és válaszolok, csak mennem kell.

szemokzsu

MEGSZÜLETETT BCHKRISZ KISLÁNYA. NEHÉZ SZÜLÉS VOLT, DE MAJD BESZÁMOL RÓLA .
VERÁTÓL TUDOM.
GRATULÁLOK ÉN IS MINT BEJELENTŐ NEKIK!

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79

Sziasztok!

Nálam sincs még semmi változás. Úgy látom, nem vagyok egyedül! :-)

Örülök, hogy Veránál is megindultak a dolgok, biztos minden oké lesz nála, talán mégiscsak elkerülheti a császárt! Drukkolok nekik!

Vikci!
Tényleg igaz, hogy el kell engedni a gyermekünket, én már tudom, hogy nekem az elsővel az volt a probléma, hogy imádtam a terhességemet, nagyon jól éreztem magam pocakosan, és nem igazán tudtam elengedni őt. Így hát rá kellett segíteni. És kb. a vajúdás felénél éreztem azt, hogy igen, most már el tudom engedni, és onnantól kezdve nagyon gördülékenyen mentek a dolgok.
Most viszont azt hiszem ott tartok, hogy túlságosan is elengedném Lilikét, neki meg lehet, hogy ez egy kis bizonytalanságot okoz, így hát vacilál még egy kicsit.
Pedig rengeteget beszélgetek vele, hogy most már nyugodtan kibújhat, itt is biztonságban lesz, rábízom, hogy mikor és hogyan, de most már tényleg közeleg az idő, ki kéne jönni, mert különben rá kell segíteni. Nem tudom, mennyire fog rám hallgatni.
Ahogy Pandi mondta, ha már nem annyira akarjuk, hogy megszülessen, mert "beleuntunk" a várakozásba, akkor úgyis kibújik a csöppségünk :-)

Egyébként még mindig ettől a rohadt - bocs - ASK-tól kínlódok, péntek estig egyfolytában véreztem, tegnap semmi, ma meg ismét többször volt barnás-nyákos folyásom tőle. :? Nagyon örültem neki. Már azt hittem elmúlt, erre bumm.
Azért megkérdezem kedden, hogy muszáj-e ezt ilyen sűrűn, nem hiányzik nekem ez a vérezgetés minden alkalom után. Pláne, ha minden másnap menni kell... szuper napjaim lesznek tőle :? :)

Olyan jó látni ezeket a kis csöppségeket! Tündériek!!!! :D :D

Ma egész délután fáj a fejem, tök nyomi vagyok.
Napok óta csak mosok, rakodok, takarítok, hátha menni kell, de aztán mindig a nagy semmi jön... :-)
De ma semmihez sincs kedvem. Viki is benáthásodott, kicsit köhög is, úgyhogy ma egész nap csak itthon ülünk, mint tök.
Közben játszunk ezt-azt, de már ahhoz sincs sose kedvem. Igazából semmihez sincs. Olyan ennék is meg nem is, olvasnék is meg nem is, tévéznék is meg nem is, stb. stb. hangulatom van.
Hasam már szinte lecsúszott a helyéről, de Lilike rendületlenül rugdos, forog, itt nyom-ott nyom. Szóval ez van. :-)

EGyébként tényleg nem szabad nagyon tervezni a szülést, úgyis olyan lesz, amilyen "meg van írva". Mindenkinek mást kell megélni, azt ami éppen az élete ezen szakaszának további alakulásához, formálódásához kell.
Én az elsővel folyamatosan attól rettegtem, hogy mi lesz, ha éjjel kell menni, vagy nem tudom majd, hogy fájásom van, vagy elfolyik a víz Úristen, stb.stb., aztán tessék, elment a nyákdugó, már rohantam is a kórházba, bent fogtak, másnap hüvelyzselé :shock:
Szóval a félelmeim miatt nem tudtam megadni magamnak az esélyt egy önmagától elinduló szülésre.
Most szerencsére ilyen érzéseim nem voltak, meg most sincsenek. Úgy vagyok vele, hogy ha menni kell, azt úgyis pontosan megérzem, és tudni fogom, hogy igen, most jött el az a pillanat, hogy akkor elengedjük egymást és végre találkozunk. :-)

Az agyunk rendkívül sokat tud lendíteni, vagy gátolni minden történésen. De elég nehéz úrrá lenni a rossz érzéseken, a bizonytalanságon, bármin.
Nekem a jóga pl. nagyon sokat tud segíteni ilyen dolgokban. Hagyni kell, hogy megtörténjen az, amire szükségünk van. Olyan úgysem történik, amire a későbbiekben nincs szükségünk az életünk alakulásához.

Na nem fecsegek már ennyit, remélem Vikci nálad minden oké lesz, várjuk majd az értesítésedet!!! Minden jót kívánok nektek!

Kata

Kata
Kép
Kép
Kép
katuci81

Hát csajszik voltam ma Veránál. szegényke eléggé ki van nem tudja magát elfoglalni. De az már tök jó, hogy nyiladozik. Így ő is jövőhéten tuti, hogy anyuci lesz.

Most nem tudom, hogy az - e de mintha kezdene elmenni a nyákdugóm. Kicsit ugye barnás a tegnapi vizsgálat hatására de bízom benne, hogy az az és elindul valami. Na de nem élem bele magam. :-)

Andi,

cuki ez a kislány.

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79

KRISZTI!
NAGYON-NAGY GRATULA NEKTEK! ÖRÜLÜNK A HÍRNEK, NAGYON!!!
REMÉLEM JÓL VAGYTOK, VÁRJUK MAJD A BESZÁMOLÓDAT!
SOK-SOK TEJECSKÉT KÍVÁNOK NEKTEK!

Kata

Kata
Kép
Kép
Kép
katuci81

Vikci,
Nekem reggel elment a nyákdugóm egy része, és éjszaka már szültem is :wink:
Vendég

Isten hozott kicsi lány!

Vikci
Gondolok rád!
Most már biztos nincs sok hátra! ;)

Kép
Kép
Kép
mamacka

Vikci,
?????
Vendég

Vikci,
Hajrá Máté baba !

Bchris,

Gratulálok a kislányhoz, jó egészséget és sok tejcit kívánok nektek

Mamik,
Ti hogyan álltok éjszakázás terén, a kicsik mennyit alukáznak nektek? És mi a helyzet tejci téren, mennyit szopiznak a kicsik egy nap? Nálunk kb. 250- 300 ml az adag, szerintem ez még mindig elég kevés, nem is nagyon gyarapszik tőle, bár az is igaz, hogy nagy kakigyáros... : ))
Nappal nagyon tudna aludni, de mivel nincs 3 kg felkeltem 2,5 -3 óránként, este pedig szerintem már annyira fáradt, hogy nincs ereje eleget szopizni, ettől nyűgös... huhh

Andi

Kép
danidaniel

Sziasztok!

Köszönöm a drukkot. Sajnos még itt. Két órára megyünk a dokihoz. Azt mondta, hogy ma megvizsgál és holnap indít el.
Mert ugye éjjel nincs indítás.

[size=18]Verácska ma anyuka lesz!!! Ma repesztenek neki burkot már két ujjnyira nyitva van. Szurkoljunk nekik!!! Majd írok , ha hív, hogy mi van velük. [/size]

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79

Katuci,

hol vagy?

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79

Vikci,
Holnap te is anyuka leszel :wink:

Vera,
Mennek nektek a drukkok, ügyesek legyetek!!!

Andi,
Nem mérem, hogy mennyit szopizik egy alkalommal, de szerdán hoztuk haza 3620g volt pénteken meg 3730g szóval tuti hízik :D nem is csodálom cicifüggő a drága :wink: Éjszaka ha megébred cicizik 1et, és alszik is tovább. Változó, hogy hány óránként. Na meg persze pelusozni is kell, mert akkor szeret kakálni :D
Vendég

Danidaniel
Ha van elég kakis (2-5)-pisis(6-7) pelus ne aggódj eleget eszik!
Én nem kelteném fel!
De este amúgy is nyűgösebbek a babák.

Szopi terén ajánlom a Liga oldalát böngészésre, sok hasznos infót lehet találni.
http://www.lll.hu

Kép
Kép
Kép
mamacka

Vera,

DRUKKOLOK EZERREL MÁRA.

Vikci,

Neked is drukkolok, hogy most már tényleg előbújjon Mátéka. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Sziasztok!

Vera:Nagyon drukkolunk!!!

Vikci:Neked is drukkolok, remélem minden oké lesz, majd írj!!!

Andi:Én sem mérem mennyit szopizik, általában 1 órát is a cicin van!!! :D

szemokzsu

Sziasztok!

Még mindig 2in1... :-)
Holnap kell mennem ASK-ra, próbálom ezt a lányzót szugerálni, hogy anya nagyon nem szereti ezt a hülye piszkálgatást, jobb lenne, ha reggelig meggondolná a dolgot és esetleg elindulna a kijárat felé! :-) :-)

Vikci!
Szorítok neked, hogy esetleg már lásson valami fejleményt ma a dokibácsid! Jelezz, ha bármi van! Ha indítani kell ne izgulj, szerintem még mindig jobb, mintha csak úgy mondjuk megcsászároznának. Egy indított szülés is lehet gyönyörű. Az én szülésem mégha indították is, életem egyik legcsodálatosabb élménye volt/lesz.

Vera!
NAGYON DRUKKOLUNK!!!!! VÁRJUK A HÍREKET!
Szuper, hogy már 2 ujjnyi, tutira jól fognak alakulni a dolgok a burokrepesztés után! :-)

Szerintem felesleges állandóan méregetni a babákat, ha eleget kakil/pisil és úgy általában jókedélyű, akkor úgyis jóllakik.
Ha éhes, akkor úgyis jelez mindegyik! :-)
Ha meg alszik, szerintem felesleges felkelteni. Nálunk Viki 3kg-val született, soha nem keltegettem, pedig 3-4 órákat aludt, de olyan jó nagy adagokat evett, hogy untig elég volt neki.
Ha egy baba jól alszik két evés között, akkor szerintem tutira nem éhes. A súlygyarapodás meg szerintem egyéni dolog.
Az is lehet, hogy egy nagyobb súllyal született baba kisebb étvágyú, nem hízik olyan tempóban, mint egy kisebb súllyal született, vagy éppen fordítva.
Az is előfordul, hogy egy baba óránként, 2 óránként akar cicizni, szerintem az elején nyugodtan lehet neki adni, bár sok védőnő szinte megszidja az anyukát ha 3 óránál előbb megeteti a csemetéjét, aztán keserves sírás, meg egy csomó idegeskedés lesz a vége.
Minden babának kell egy pár hét, amíg megtalálja a napi ritmust.
Meg ugye a szopizási "stílus" is más és más minden babánál. Valaki 5 perc alatt 120 gr-ot eszik, másnak ehhez 20 perc kell. Meg kell találni a saját gyermekünknek megfelelő megoldást, és akkor minden oké lesz.
(szakkönyvből amúgy sem lehet gyereket gondozni, vagy nevelni, az csak egy általános iránymutatás)

További szép napot!

Mégegyszer ezer drukk Vikcinek és Verának!!!!

Kata

Kata
Kép
Kép
Kép
katuci81

hajrá Vera! :)

Kép
Kép
Kép
mamacka

Vera, Vikci nagyon drukkolok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/b]

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

Danidaniel: Szent Imrés tapasztalatok? :wink:

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

MEGSZÜLETETT VERA KISFIA! CSÁSZÁR VOLT, DE MAJD BESZÁMOL MINDENRŐL. :-) 53CENTIMÉTER, ÉS 3360GRAMM. ERRE EMLÉKSZIK DE MAJD PONTOSÍT, MERT SZEGÉNYKE ÉBREDEZETT AMIKOR EZT MONDTÁK NEKI. a LÉNYEG, HOGY MIND A KETTEN JÓL VANNAK.:-)

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79

Ma azt mondta a dokim, hogy holnap után indít. Szerda reggel találkozunk a kórházban. Megvizsgál és majd eldönti mi lesz. De szerintem megindítja. Így még van egy nap hátha. Bár énmár úgy vagyok vele, hogy lesz ami lesz. :-)

Köszönöm a drukkokat!

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79

Sziasztok

Bocsi,hogy ratok torok,es bocsi,hogy ekezetek nelkul irok de rossz lett a gepem pont ma :(

ugy latom nem tudjatok meg ezert nektek is megirom a hireket Verarol.A masik topicban en vagyok a hirhozoja.Tudom,hogy itt Viki.

Vera babaja ma megszuletett :lol: 3360g 53 g.Vegul csaszar lett sajna.

Sziasztok

Ui szepek a babaitok
Vendég

Na latom kozben Viki megelozott :lol: :wink:
Vendég

Isten hozott kis ember a nagyvilágban! :)

Kép
Kép
Kép
mamacka

Vera,

GRATULÁLOK A KISFIADHOZ, SOK BOLDOGSÁGOT KÍVÁNOK.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

VERA!
SZÍVBŐL GRATULÁLOK A KISFIADHOZ!!! REMÉLEM JÓL VAGYTOK, VÁRUNK VISSZA MIELŐBB!!!

Vikci!
Ha tudsz valamit Veráról, írjál!
Sok sikert a szerdához, de azért én bízom benne, hogy addig még Mátéka meggondolja magát, és szépen, ügyesen, magától kibújik!
Most én is a lesz, ami lesz hozzáállást javaslom!! :wink: Akkor szoktak ezek a csibészek útrakelni!!! :D :D

Nálam sincs még semmi változás, holnap kedvenc tevékenységem, ASK lesz, remélem még mindig tiszta a magzatvíz. Lilikém nagyon aktív, ma szabályosan fájdalmas volt, amiket művelt bennem :-)
Rúgott, ütött, nyomott itt-ott, szóval volt műsor rendesen! :-)

Most megyek, Vikike a mamánál alszik, így tudok egy kicsit pihenni, mert éjjelente mindig megjelenik, és megy a takaróharc :lol:
(de azért mindig felébredek hajnalban, és keresem ilyenkor, hogy hol van a kismanóm, aztán rájövök, hogy a mamánál van :-) )

Kata

Kata
Kép
Kép
Kép
katuci81

Vera! Hatalmas gratula nektek!!!!!!!!

Vikci,Katuci! Mostmár ti jöttök!
Megy a drukk ezerrel!

Van még valaki??????????????

Kép

Kép
ibm

Hajrá Vikci! és Máté

Kép
Kép
Kép
mamacka

Vera,
Óriási gratula nektek sok boldogságot a babához jó egészséget sok tejcit :lol:

Katuci,
Mi volt az Ask-n?

Vikci,
Drukkolok hogy esetleg ma mégis beinduljon :wink: Máté kapott egy utolsó esélyt, remélem hogy él vele :D
Vendég

Sziasztok,

Vera,
GRATULÁLOK a kisfiúhoz, jó egészséget és sok tejcit kívánok !!!

Vikci, Katuci
DRUKK!!!

Mpatr,
6-án írtam tapasztalataimról, ha valamire bővebben kíváncsi vagy, csak szólj és mesélek.

Andi

Kép
danidaniel

Köszönöm szépen az etetéssel kapcsolatos hozzászólásokat, tanácsokat

Kép
danidaniel

Sziasztok

Vera,NAGYON GRATULÁLOK, ÉS SOK TEJCSIT KÍVÁNOK NEKTEK!!!!!!!!Várjuk a képeket és a beszámolót ha lesz egy kis időd!!!!

Vikci, Remélem ma elindul Mátéka, nagyon drukkolok nektek.Ha nem kívánom hogy olyan szülésed legyen amiet elképzeltél!!!!!!

Katuci, Drukkolok nektek is!!!!

szemokzsu

Vera!
Gratulálok!

Vikci, Katuci!
Drukk!

Andris elég sokat eszik, kb. 90-100g-okat. (Bár ritkán mérem.) Most 4070g a srác. Alvás: kb. 9-10-től 2-ig, akkor eszik, alszik 5-ig, utána viszont már nem biztos, hogy elalszik. Délelőtt nyűgös, állandóan kézben lenne, dél körül megnyugszik, délután alszik egy nagyot (3-4 órát). Este kis nyüglődés, aztán indul újra az egész. :D

Az a tapasztalatom, hogy kb. 2 hetes korukig jól alszanak, aztán kicsit elromlanak. Az éjszaka átalvása kb. 5,5-6 kg-os súly elérésekor esélyes. (Halkan jegyzem meg, én anno Barnát leszoktattam az éjszakai szopikról, és Márkot is, mert nem bírom hosszú távon a kialvatlanságot. És ugye napközben teljesen esélytelen az alvás, a két nagyobbik már nem alszik délután. :( )

Minden jót!

Boeske
KépKépKépKép

Kép
boeske

Sziasztok!

Mindenkinem köszönöm a szorítást. Ma úgy néz ki, hogy tényleg elment a nyákdugóm részletekben. A vasárnapi csak vak lárma volt sajnos. De megállapítottam, hogy ez az igazi. :-)

Pandi, Zsu

remélem én is a nyomdokaitokba lépek és Máté ennek hatására megindul. Mindjárt visszaolvasok, hogy kinek , hogy volt. Mármint a nyákdugóra gondoltam ezzel.
De ha em akkor is holnap iylenkor már szenvedni fogok szerintem. :-) És megláthatom Mátékámat.

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79

Verával beszéltem. Nagyon gyenge szegényke. Be is vanm rekedve az altatótól. Még nem került le a gyermekágyra, mert nincs hely. Így nincs vele a kicsike. nagyon hiányzik neki. Szegénykét meg is értem. De remélem hamarosan már együtt lesznek.

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79

A nyákdugóval kapcsolatban lenne kérdésem, hogy mire emlékeztek mennyi volt? Mert most nem vagyok benne biztos, hogy az egész elment. Most bocs gusztusmentes leszek, de négy közepes darab távozott el eddig.

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79

Sziasztok!

Először is nagyon gratulálok a friss kismamiknak: ESZTER, ZSU, PANDI, VIKI27, BCHRIS, VERA! Nagy-nagy gratuláció!

Köszönöm én is a gratulációkat. Nekem igen nehéz szülésem volt, de nagyon megérte. Majd leírom, csak még mindig alig tudok ülni. (Közben a varratom is szétnyílt…)

Andi! Ha jól emlékszem, te írtad, hogy kevesebb a tejed…Próbáld meg homeopátiával: urtica urens 5 ch, mellette még szoptatós teát is ihatsz (nekem a dm-es vált be).

Aki még nem szült, annak nagyon drukkolok!!!!

És pár kép…
Kép Kép

Szilvi

Kép
szili74
Bugyi

Vikci:Nekem is kb.4-5 részletben jött ki a nyákdugó.Fájások még nincsenek?

Szili:Édes ez a kiskrapek!Gratulálok!

szemokzsu

Pandus!

Köszi jól vagyunk. Még mindig nem akar befordulni kicsi lányunk. Medence v. fekvésű. Keresztben fekszik éppen. Legalábbis a januári UH alapján. Holnap megyünk ismét doki bácsihoz. Remélem azt látjuk, hogy befordult. :wink: Már vásárolgatunk, de még a babakocsin, baby hordozón kívül nincs sznte semmink. Kiságy és a pelenkázó csak jövő hétre készül el. És rohan az idő... Holnap remélem tudunk venni pár rugit, zoknit, ágyneműt stb. Még csak 3 bodynk van. :? Félek, hogy kifutunk az időből.

Ti hogy vagytok? Csodaszép Dorka baba. Jó baba?

Itt babaeső volt, míg nem jártam felétek.

Minden anyukának gratulálok a babájához. Nagyon szépek egytől egyig. Jó egészséget és sok boldogságot kívánok!

Lányok!
Ti milyen mosóport, öblítőt használtok a baba ruhák mosásához? Van valami spesiális? Vagy mindenki azt használja amit megszokott?

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Szép napot!

Először is Szili74-nek gratula mégegyszer a kis picurhoz! Nagyon édes!!! :-)

Vikci!
Nem mindenkinek egyben jön ki a nyákdugó, biztos hogy az volt amúgy! Talán Mátéka megijedt a holnapi naptól!! :wink: :D

Ma voltam ASK-n, magzatvíz tök tiszta, mennyisége is elég, bébi jól érzi magát, lepény kicsit meszes, de nem vészes.
A mai napom egy kész katasztrófa volt. Reggel mentünk fél 9-re ASK-ra, kiderült, hogy a dokimnak el kellett menni műtétre. Mondták, hogy fél 11-re jöjjek vissza. :shock:
Addig vásároltunk, meg tekeregtünk Sopronban. Igggen jó volt, főleg hogy a páromnak így szuperul mennek az órái a munkaidejéből, na mindegy; aztán visszamentünk, majd közölték, hogy lett közben egy császár, ahol a dokim asszisztál :roll:
Úgyhogy az lett a vége, hogy megkértem egy dokit, aki nagyon rendes, készséges volt, hogy nézze már meg a magzatvizet, mert tuti nem fogok még ott szobrozni 1 órát.
Megnézte, tök normális volt - hozzáteszem a másik doki, akivel először összefutottam közölte, hogy ő nem nézi meg, mert annak kell megnézni, akinél szülök! :shock: :shock: - végül is minden oké.
Méhszájat kifejezetten nem nézett, de utána beszéltem a dokimmal, mondtam neki, hogy nem éreztem semmit a vizsgálatból, úgyhogy könnyen bement az 1-ujjnyishoz való műszer, szerinte akkor már lazult a méhszájam! :-) remélem így van.
Holnap mehetek NST-re, holnapután ASK, és így tovább...
Nagyon jó lesz mindennap 2x40 km-t autókázni, még jó, hogy van aki elvigyen. Nem tudom azzal mi van, akinek a párját mondjuk nem engedik el a munkahelyéről, vagy nincs autója, stb.
Bár gondolom az inkább választja a befekvést. Hát én attól irtózom, úgyhogy marad ez a mászkálás.
Máshol is így van, hogy 40. hét után naponta kell menni?

Vikci!
Verának minden jót kívánok! Altatták császárkor? Volt egyébként valami komplikáció, hogy mégis császárja lett?
Mondd meg neki, hogy várjuk majd ide mielőbb, persze először jól pihenje ki magát! :-)

Kata

Kata
Kép
Kép
Kép
katuci81

Sziasztok!

Itthon vagyunk, bár nem nyugodtam meg, 281-es Sebi-vel engedtek el! Kérem a drukkokat, hogy ne legyen baj, mert akkor mehetünk a gyerekkórházba :cry: :cry: :cry:

Peti amúgy teljesen el van ájulva Esztitől :) Szeretgeti, simogatja. Szóval eddig rendben van.

Eszti meg szépen szopizik, az előbb szopott 20 perc alatt 50-et, szóval ez a része egyelőre rendben van :P :P :P

Nekem a gátsebem k...a fáj, de asszem ez volt Petinél is, ez ezzel jár :wink:

A szülésről majd később írok bővebben, de teljesen simán, és szépen ment minden és gyorsan is. (na jó, nem Petihez képest gyorsan, de az átlaghoz képest gyorsak voltunk)

Amúgy a kiscsajom 2700 g-al jött haza. és az 50-es ruhákból is kiesik :lol:

Visszaolvasni valszeg mostanában nem fogok tudni, ezt nézzétek el nekem okés :oops:

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Szia Viki27!

Örülök, hogy ismét itt! Lehet, hogy hülye kérdés, de mit jelent az, hogy 281-es sebi?
2700 gr nem is olyan kicsi, szerintem. Az én Vikim 3000 gr-mal született, nekem az is untig elég volt :-) Főleg, hogy pici fejecskével járt, amit ugye viszonylag könnyű volt kinyomni... :D
Talán most is pindur fejecske lesz, meg kb 3200-3300 gr.
Ráérnek itt kint is meghízni ezek a picurok, ne muszáj ott bent!

Amint látod, már nem sokan maradtunk a sorban, Vikci meg én vagyunk a következők.

Vikci, merre vagy??? Van esetleg valami változás????? Jelezz!!!

Christell!
A befordulás miatt szerintem ne aggódj, nekem anno a lányom a 36. héten lett fejvégű, addig vidáman elvolt farosan :-)
Most meg pl. Lilike már a 26. óta fejen van. Persze közben egyfolytában paráztam, hogy visszafordult, de csak megnőtt a popsija, és azt nyomogatja neki a bordáimnak! :lol: :lol:
Nem vagytok elkésve a bevásárlással.
Mi már karácsonyra teljesen készen voltunk szinte, január elején vettünk még pár ruhát, aztán tessék, a kisasszony nem akarja élvezni a keleti kényelmet, inkább bent hűsöl (vagy melegszik) :-)

Már csak abban a "markáns" hidegfrontban bízom, amit szerda-csütörtökre ígértek.
Nem szeretnék jövő keddig naponta járni a kórházba, még hétvégén is, utána meg esetleg befeküdni.. :?
Nehezen viselem a kórházi légkört, azt a pár napot is elég lesz kibírni, amit szülés után ott kell töltenem... csak annak legalább már van értelme, hiszen akkor már babázós napok lesznek :-)

Kata

Kata
Kép
Kép
Kép
katuci81

Kata!

Én is ebben bízom, hogy van még helye és ideje kislányunknak befordulni. Az ismerősök azzal riogatnak, hogy ez öröklött hajlam, mert én is faros voltam, és császárral születtem. Lilike nagyon gyorsan befordult. Ügyes volt. De már gondolom várod, hogy kibújjon. Biztos nem lehet könnyű azzal a nagy pocakkal. Már időnként nekem is nehéz, pedig még van egy kis időnk.
Szeretném, ha mindent meg tudnánk venni március elejéig. Utána már nem hiszem, hogy sok kedvem lesz boltokat járni.
Nagyon drukkolok neked, hogy pici lányod mielőbb kibújjon. :wink:

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Sziasztok!

először is gratulálok a babákhoz!
és ne haragudjatok,hogy ilyen hirtelen a közepébe vágok,de az történt,hogy múlt héten voltam uh-n és mondták,h van egy 7milisem! pár nappal ezután halvány barana folyásom kezdődött és egyik reggel egy halvány pirosas pötty jött ki belőlem zuhizás közben!felhívtam a dokit és azt mondta,h valószínű,h nincs baj,de azért menjek el újra uh-ra!el is mentem és ott mondták,h igen látják,de a szívdobogását nem lehetett hallani!erre is azt mondta,h lehet,h még nem fejlődött ki olyan szintre,h lehessen!aztán a papírra ennyit írtak,h "életjelet nem mutat"! ez olyan ilyesztően hangzik!az első babám lenne és annyira megrémültem!
nem tudom van e vkinek ezzel kapcsolatban tapasztalata?
előre is köszönöm!
Vendég

Viki, Szili,

üdv itthon. nagyon édik a babák.

Én még semmit nemérzek. Már bepakoltam mindent. Holnap reggel hétkor indulunk. Ez az élszaka nem lesz valami altató. De remélem holnap minden rendben lesz.
Még reggel lehet, hogy beírok de csak azért, hogy erőt gyűjtsek belőletek. :-)

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?