A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Tünde!
Nem tudom,teljesen változó,hogy kinél mikor hat.
Nem a legjobb megoldás,én míra vízzel szoktam kombinálni neki.
Abból 0.5-1 decit kaphat de elég ramaty íze van,teába vagy gyümilébe szoktam tenni.
Múltkor mikor mi sem kakiltunk napok óta hívtam gyerek dokit és mondta,hogy egy kanál levolac,egy óra múlva megint,egy óra múlva egy kanál olaj,étolaj vagy oliva,lenmag,amilyen épp van.Az olaj segít,hogy könnyebben csússzon ki a kaki.
Szenved is tőle?Mert Bertinek mikor napokig nem volt semmi úgy begörcsölt a hasa,hogy vinni kellett beöntésre.
És azért a hat nap már tényleg nagyon sok,olyankor javasolják a beöntést,én mindig a bélcsavarodástól félek mert Berta tartja vissza ezerrel...
Szerintem próbáld ki amit írtam és ha nem hat feltétlen beszélj orvossal,esetleg ügyeleten is kérdezhetsz,ott is nagyon segítőkészek!

Szegény Rugó sosem értettem,hogy nyáron,hogy képesek ennyire belázasodni?! :roll:

Ágica Hiszti itt is van,én eddig egyszer csaptam a seggére,jól meg is sértődött :lol:
És ha megvan a megoldás közöld velem is hátha nekem is bejön :wink:

juba0

Halihó!

Gyorsan lejelentkezem. Bár a héten már írtam egy gyorsat, de azért újra...
Szóval, Bercó betegeskedett a héten, én meg tanulnék, ha tudnék a záróvizsgámra. A héten Bercó miatt alig aludtam valamit, a melegtől én is szenvedek rendesen, pedig nem is vagyok kismama, csak a hájamat cipelem. No, az sem kellemes. :wink: :lol:

Hehe, gyorsan átfutottam az utcsó két oldalt, látom van néhány potenciális kismama. Bár Viranka, nagyon csodálkoznék, én bízom a Mirenában. :lol:
Erről jut eszembe, lehet, hogy mégsem jó nekem. Ugyanis a hormontartalmú dolgok miatt migrénem szokott lenni, no mostanság volt néhány rossz napom emiatt is.

Remélem Rugó jobban van már!
dmaggie

Köszi Juba!

A kúpot is bevetettem,úgy sikerült neki. Domi is vissza tartja,leül ha érzi,hogy kakilnia kell ha nincs rajta pelus.Pisivel nincs gond az jöhet,csak kakinál kell neki,biztonságot ad.. Annyira rossz látni,hogy szenved.. Meg én is vele,de tudod miről beszélek. Amit írtál elteszem..

29 fok van fent az emeleten,már felmostam hideg vízzel is.. :evil:
varga tünde

Sziasztok,

tegnap Gödöllőn voltunk az unokatesó játszóházas szülinapi partyján, ott is aludtunk, majd hazafelé elugrottunk anyuhoz, elmentem választani.

Képek:
Kép Kép Kép Kép Kép

Heni
KépKép
heni81

Maggie
Sajnálom a kevés alvást,lelkiekben már én is készülök erre az időszakra...
Remélem Bercó már jobban van!!

Tünde
Örülök,hogy végül sikerült!Én sem hittem volna,hogy ennyire lehet egy kis kakinak örülni :lol:
Én tudom miről beszélsz,vele együtt szoktam sírni,annyira sajnálom ahogy szenved,szörnyű látni!!

Heni
Édesek a gyerkőcök,látom nagyon élvezték a labda rengeteget :D

juba0

Tündi cicus is visszatartotta a kakit. A pisivel nem volt gond de pelus nélkül szenvedett a kakival. Egy alkalommal 3 napig hagytam szenvedni aztán kapott azt a lavo izét. Na meg járt az agyam hogy segítsek rajta. Aztán eszembe jutott. Csináltunk egy sátrat. Vasalódeszka és pléd segítségével. Szépen elmagyaráztam neki, hogy oda bármikor el tud bújni. És láss csodát. Azóta nincs gond. Kéri vagy előhozza Ő maga a bilit és elbújik a sátorba. Nekik is szükségük van ám az intimitásra. Nővérem középső gyermekénél bevált és Grétinél is. Hátha másnak is segít. Egy próbát megér :roll:

Vindo hogy van a kis beteg?
Van láza? Hasmenés?

Ágica örülök, hogy "nem" jártok oviba :D

Maggie majd csak vége lesz a vizsgáidnak.
Nyaralni mentek valamerre?

Heni de jó képek :D
Tesód nagyon hasonlít rád :D

KépKép
Kép Kép
l.móni

Az lemaradt, hogy azóta sátor nélkül is megy ám neki :wink: Csak annak segítségével sikerült "elengednie" magától

KépKép
Kép Kép
l.móni

Csak gyorsan jövök :wink:

Fél hétig aludt Rugó, nagyon leizzadva ébredt. Még a takarót is ki kellett vinni száradni az udvarra. Megevett egy negyed pizzát, teát ivott, csokit evett (norbi update :lol: ), este végig játszott. Most kezd melegedni, de már lassan hét órája nem kapott kúpot.
Ásít, így kap egyet, aztán altatjuk. Éjjel próbálok még dolgozgatni, de lehet, csak House lesz belőle. G. vett nekem ausztrál sört :shock: 8)

Heni, milyen jó képek!
Áronka tiszta Te vagy, Péterke meg az apja :wink:

Rugó mostanában sok gyümölcsöt eszik, az szerencsére meghajtja.

MIndent bele, Maggie
:!:

Kép
vindolanda

Viranka, a sangriát kipihented már? :lol:

Kép
vindolanda

Na, megyek lefeküdni, mert gondolom, éjjel kelek a láz miatt. vagy kihúzza hajnal hatig, és akkor végérvényesen felébred :roll: :arrow:

Kép
vindolanda

Tündi! Hangyák ellen SÜTŐPOR!!!

Gegi lázas. 39,1. :(

Kép
Kép
Kép
gremese

Mesi :( jobbulást a drágának++++++++++++++++++++

Vindo Rugóval mi újság?
Ébredt hajnalban? Lázas még?

Gréti "nem" aludta végig az éjszakát és "nem" a szobájában.
"Nem" reggel 7-kor kelt :)

KépKép
Kép Kép
l.móni

Köszi lányok!

Már megjártam a boltot és KÖSZI Emese most beugrott mit felejtetem el :x mérges vagyok magamra... Na persze rájöttem volna,mert sütit szerettem volna csinálni,szép...

Gyógyuljatok betegecskék!

Szépek vagytok Heni!!!! :)
varga tünde

B is lázas :shock: :evil: neten terjedő betegséget kaptak el?

csúszda már majdnem kész a korlátok és tető hiányzik :)

Vindo,fejem fáj,de megyünk utánpótlásért :)

KépKép
viranka

Jó reggelt :D

Geginek és Bálintnak gyors gyógyulást kívánunk!!!

Köszi, lányok, a ránk gondolást, úgy tűnik hatott :D
Rugó 11től aludt reggel fél nyolcig, és fel sem kelt. Ma még nem volt láza. Kicsit ragacsos meg csatakos a lelkem, szerintem megfürdetem :roll:

Én nem ittam meg a sört végül, most dolgoztam, nem volt House :?

Na, G. ígérte, napközben elviszi-lefoglalja Rugót, és tudok dolgozni egy órát. Akkor talán az estém lazább lenne :roll:

Ha nem lesz láza Rugónak, talán elmehetnének este hatkor fagyizni.

27,5 fok van a lakásban :x

:arrow:

Kép
vindolanda

Irina, akartam írni, vagy egy hónapja megnéztük a Sunshine-t, nagyon bejött. De a Moon-t még nem sikerült megszereznem :roll:

Kép
vindolanda

Zsozsi f11-kor mondta, hogy menjünk csicsikálni. :shock: Azóta alszik, ő még csak 37,4-nél tart.... Gegit kúpozom két félével, de olyan meleg. Ő már 2x aludt, és most is ásítozik. Hasmenése is van. :(

Kép
Kép
Kép
gremese

Gyógyuljanak a betegecske gyerekek++++++++++++++++

Akkor egy 39. heti pocakfotó és még a hajam is látjátok :wink:
Z lefotózta ahogy épp cseresznyére vadászok :oops:

Kép

KépKép
Kép Kép
l.móni

Szép pocakod van Móni.. :)

Gyógyuljatok Emese!!!
varga tünde

B. aludt kb. fél órát,most ropit eszik hátha akkor inni fog :) :) mert azt alig :( mondjuk nálunk vszínű torokgyuszi :( a sok fagyi

Móni,de szép pocak :) :)

:arrow: elküldöm-már 1 órája elkezdtem írni :)-,közben elkészült a csúszda állványa :)

KépKép
viranka

Micsoda pocak :D :P

LÁnyok, Rugónak semmi baja :shock:
Volt most itt a bátyám, és mesélte, hogy az egyik munkatársának a gyereke is egy napig volt lázas, akkor 39 körülre ment fel neki, és elmúlt.
Hátha a többi beteg babának is ez a baja, és hamar túl lesztek rajta.

Kár, hogy este van a Forma 1 :(

Kép
vindolanda

Mármint a láza múlt el egy nap alatt :roll: :wink:

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Móni, szép pocak :)

Mesi, Vera, én lányaim nem betegek, remélem nem itt kaptatok el valamit :roll:
Vendég

ANDI!
mÍRÁNAK KUTYA BAJA :) :) bÁLINTNAK TUTI FAGYI TETT BE 8) HÜLE ANYJA CSÜTÖRTÖKÖN DU IS FAGYIZTATTA :(

KépKép
viranka

Halihó!

Köszönöm a kérdéseket, Bercó szerencsére meg is gyógyult, bár egy kicsit még köhög. De nagyon durván begyulladt a torkocskája, két napig volt lázas, ilyen talán még nem is volt. Aztán csak tüneti kezelést alkalmaztunk, Oscillo, lázcsillapító, C-vit.
Holnap mehet is bölcsibe. Hétfőn egyébként összetalálkoztunk az egyik kis csoporttársával, neki is hasonló baja volt. Az anyuka mesélte is, hogy az egyik gyerek még nem gyógyult meg teljesen, mégis vitték a bölcsibe, ezért lettek betegek a mieink. Mondjuk én könnyen ugrálok, mert csak riasztottam anyukámat, aztán meg is volt oldva a probléma. Az első napokban alig aludt valamit, az egyik nap összvissz fél órát egész nap. Azt is nagy vergődések között, aztán éjszaka is uezt csinálta.

21-én lesz a vizsgám, van még idő, csak a tanulásra fordítható időm kevés. Most kicsit szünetet tartok, mert már zsong a fejem.

Örülök, hogy Rugó jobban van, viszont gyors gyógyulást, gyógypusszancsokat küldök Bálinknak, Geginek és Zsozsinak!

Viranka, :lol: :lol: . Teszteltél?
dmaggie

Ó, én balga!!! :oops: :oops:

Móni, Te nagyon csini vagy ám!!!!!
dmaggie

Sziasztok!

Mennyi beteg :( mindenkinek gyors gyógyulást!!
Nekünk,illetve Bertusnak meleg kiütése van :?
Szegényem tiszta pötty,a jobb szeme bedagadva,persze azt mondja nem fáj neki,a nyakát viszont jól kikaparta,gondolom viszket.
Ettől függetlenül szerencsére nem nyűgösebb az átlagnál.
Én megfulladok olyan nagyon melegem van,a lakásban áll a levegő,hiába nyitottam ki az ablakot,hogy szellőztetek.

Móni De helyes pocid van!!Én is beértem volna egy ilyen kis aranyossal...
És a hajad is nagyon jó lett!!!
Na és maradt azért azon a fán valamicske cseresznye,nálunk nagyon kevés,legalább attól nem nő már a babám.

Megyek lehűtöm magam mert felforr az agyam!

Ja!És tegnap volt egy "jó" sztorim majd később ha lesz energiám elmesélem de ha rá gondolok is felmegy a pumpám :evil:

juba0

Szegény Bertus :?
Ja, itt most 29 fok van, lassan pucéran rohangálunk :shock:

Maggie, egy kalappal huszonegyedikére :wink:
Bercó nem szokott lázas lenni, ugye jól emlékszem?

Képzeljétek, amíg néztük a Forma 1-et, Rugó bement a szobájába, ráült a bilire, nem szólt, de telepakolta rendesen :shock: :shock: ÉLetében először.
MOst már be sem pisilt vagy 5-6 napja.
Igaz, olyan három óránként ráültetem a bilire, mert a nagy játékban elfelejti, és nem mindig jut el odáig, hogy elkezd vetkőzni :lol:

Dolgozni :arrow:

Ja, fáj a torkom, szerintem Rugó rám ragasztotta a kórságot :x

Kép
vindolanda

Móni! De szép poci! :D És a hajad is nagyon jó lett! :)

Mi eléggé ramatyul vagyunk, nem tudom hol szedték össze a gyerekek... Gegi egész nap ölbebaba volt tegnap, tartós 39,2-vel, amit nem tudtam levinni, csak pár tized fokkal. Eszik valamit, meg iszik, azzal nincs gond, hasmenése van és űgy néz ki vírusos torokgyuszija.

Zsozsi délutántól 39 fokkal, ő közérzetileg jobban, de a napot hárman töltöttük a kanapén. Gegi balról, Zsozsi jobbról. Volt pár perc, mikor mindhárman elaludtunk...

A hab a tortán, hogy Zsozsinak is hasmenése van, tüszős mandulagyulladása, és hány. :(

AB sem marad meg benne, nemhogy a folyadék. Úgyhogy most elektrolit oldat kanalanként, folyadék kanalanként, és körbeudvarlom kajával. Tegnapról maradt krumplis tészta, azt szeretik, a pocit is fogja, hátha eszik/esznek belőle.

(Nekem kezdődő vírusos torokgyuszi - de ezt már nem is említem.)

Kép
Kép
Kép
gremese

Akik fával is fűtenek! Van az új házban vas kandallónk és azt is ki akarjuk használni. Említettétek, hogy nyáron occóbb a fa. Na de mennyit kell rendelnem ahhoz, hogy egész télen kitartson? Láttam egy oldalt, ahol 3 m3 fa akciós, de én azt sem tudom az mennyi, és mire elég. :roll: Meg persze ha van tippetek lelőhelyre, megköszönném. :)

Kép
Kép
Kép
gremese

Jó reggelt!

Köszönöm szépen mindenkinek a pocakdicséreteket :lol: :lol:

Hidegfront sehol :? Pedig vártam egy kis frissítő esőt :roll:
Na mindegy. 20.-án (amikor is szülni fogok) 24 fok lesz, szuper idő :D

Mesi Ó nem :( jól elkaptátok ezt a torokgyulladást
Jobbulást a családnak++++++++++++++++++++++++++

Vera cica is fagyin élne ha hagynám.
Így maradnak a tejtermékek + a fagyi
Főtt ételt nem eszik. Max este.

Vindo ügyes Rugó :D

Mesi az expressen keress hírdetéseket, ott jó áron szoktak lenni a fák.
Aprított, konyhakész akácot keress. Vagy valamilyen keményfát. Azoknak a legjobb a fűtőértékük. Egy akkora házra 10-15 m3-re számolhatsz azt biztos. De van rá pontos képlet.
Itt egy hirdető: http://www.expressz.hu/vegyes/hirdetes-20751743/
Ha rendelsz fát és nem tüzépről rendeled akkor kérdezz rá, hogy hol tudtok mérlegelni. Előtte/utána. Szeretnek elcsalni 1-2-sok mázsát.

Juba mi a gond?
Az enyém pocak se kicsi ám, csak jól lett fotózva :D

KépKép
Kép Kép
l.móni

Jó reggel!

Hú látom Mesi szenvedtek rendesen,nagyon sajnálom,gyors gyógyulást!

Hát mi is benyaltunk valamit,lázasodik Berta 37.7-nél járunk,de nekünk nincs hozzá hasmenésünk pedig esküszöm most örülnék neki mert megint szorulással küzd,nyom,sírdogál :cry:
Kicsit taknyos,ezt az unokatesótól kaptuk el szerintem de annyira szereti,nem lehetne elrángatni mellőle.

Egész éjjel alig aludtam,iszonyat meleg van bent,áll a levegő,csak dobáltam magam.
Esett némi eső de már süt is a nap,nem frissült fel egy szikrát sem :?

Móni Írom oda :arrow:

juba0

Sziasztok!

Jobbulást minden betegeskedőnek!

Én is akácot mondanék,mint Móni.. :)

Hasonlóan vagyunk,mint ti Juba.. Nem mozog a levegő, esett de az csak arra volt jó,hogy nem porzik annyira az út...

Megnézem odaát...
varga tünde

Mesi ezt még a fához:
http://www.tuzifaakcio.hu/?p=12
sok mindent leír

leesett most 10 csepp eső.
Csak arra volt jó, hogy összeszedjem a ruhákat a szárítóról.

Bertusnak is jobbulást+++++++++++++++

KépKép
Kép Kép
l.móni

No még csak annyit,a nap sem indult túl jól. Anyumnak kötelező vérvételre kellett volna mennie,de a kocsi nem indult meg se nyikkant :evil:

Juba ne aggódj a méretek miatt. Minden rendben van és lesz is.. :) Kaki szurkolok,hányadik nap nincs?

Ma megpróbálom a Móni módszerét.. :)

Ki mit főz???
varga tünde

Nektek ismerős ez: brands.hu ? Most kaptam meghívót,vásároltatok már ott?
varga tünde

Tünde
Volt tegnap is csak már akkor is kínlódott,most kinyomott egy nyúlbogyónyit és kő kemény neki...
Csak az a baj,hogy utálja bevenni ezeket a csodaszereket,persze ezt is megértem.

Én nem főzök,tegnapról maradt kajánk.
Nekem nem ismerős az oldal.
Mennem kell,mesét akar nézni.

juba0

Nálunk sült hús lesz meg krumplisaláta.
Hideg gyümölcsleves van még tegnapról.
Meg süti is.

Nem hallottam róla :roll:

KépKép
Kép Kép
l.móni

http://www.youtube.com/watch?v=W1LO1D3J ... xt_from=ML

Olyan jó hallgatni Halász Jutkát, vagy ahogy cicus mondja: Juditkanénit anyu.
Ezt a számot mindig megkönnyezem :oops:

KépKép
Kép Kép
l.móni

hmmm jól hangzik... nem tudom mit találjak ki.... Beni nem találja fel magát,olyan bosszantó dolgokat csinál,és még csak reggel van... Le fényképzetem,hogy hogyan is állunk a terasszal,majd felrakom odaát.. :)

Móni te már előszedted a Pötti ruciait? Összecsomiztál már gondolom,együtt fognak lenni Cicussal,ha megjöttök,vagy hogy tervezitek.? Tudom volt már róla szó,csak nem emlékszem miben maradtatok :oops: Annyira izgis a vége. Párod bent tud lenne a szülésen? ELintézte,hogy ott tudjon lenni?

Juba és ti hogy álltok?
varga tünde

Juditkanénit mi is szeretjük... :) :)

Kint nyomott meleg párás borús idő van... :?
varga tünde

Sziasztok,

Mint mindig, eltűntünk, de megvagyunk:)

Betegeskedőknek jobbulást.

Móni, szép pocak, csinif frizu:) Névre én sem tippelhetek:)

Mesi, mi is betegek, Robesz kezdte, 1 napos láz Vindo :roll: , majd köhögés, orrfolyás, de durván, aztán én, most éppen nincs hangom, láz, köhögés, és tegnap Kristóf, doktornéni ismét kijön.
A héten kapta volna a 4 hós oltás, elmarad.

Amúgy jól vagyunk, Kristóf hasról hátra simán fordul, hátról pedig szépen oldalra, már majdnem hasra. Szépen fog, csörgözik és rág ezerrel, kb. 6,5 kg, de majd mázsáláson kiderül, 68 ruhákat hord, és irtó széééép.

Robesz két hét itthon, 1 hét csana, ezt játszuk 6 hete.
Amúgy jól van, csak néha hisztis, főleg ha mindenki itthon van, Apa, Anya, Mama, ha csak egy szülő van, édesbogár.

A többit :arrow:
Puszi

Kép
Kép
nektarin

Tündi Pöti cuccai előszedve, kimosva. Már csak párat kell vasalni és az kész.
A babkocsit is mostam meg a hordozót is.
Úgy néz ki Z bejön a szülésre. Legalábbis azt mondja, de sosincs itthon. Szombaton is 9-kor ért haza. ma is és holnap is este fog :?
A csomagom még nincs összerakva :oops: :roll:
De ma összerakom, már mindenki azzal csesztet :roll:

Nektarin Robesz majd kinövi ezt a hisztis korszakot
Jobbulást mindannyiótoknak+++++++++++++++++

Itt szakad a jég :?
Még jó, hogy Z vitte a kocsit. Legalább azt nem teszi tönkre.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Nektarin! De jó, hogy jelentkeztél! Néha eszembe jut Sensééknél a csajbuli, és olyan jókat mosolygok magamban, hogy Te milyen lökött vagy! :D
Képet a fiúkról!!!

Köszönöm a fa-tippeket. 3 m3-t láttam 50 e Ft körül. Ha nekünk olyan sok kell, inkább gázzal fütök. :roll:

Kép
Kép
Kép
gremese

Tesók :)
Zsozsi 22 hónapos, Gegi 17 hónapos.

Kép Kép

Kép
Kép
Kép
gremese

Mesi nekünk fafűtéssel kb 160 e. ft-ra jött ki a téli fűtés.
A gáz csak a nagy hidegben és akkor is csak éjszakára volt bekapcsolva. Mégis megpörgette az órát elég rendesen.
Nem drága a fafűtés csak egyszerre adod ki a pénzt nem pedig havi leosztásban.
Vehetitek kuglizva is, akkor olcsóbb. illetve ha nagy mennyiséget vesztek lehet alkudni.

KépKép
Kép Kép
l.móni

És Zsozsmozs idén nyáron.
Kép

Kép
Kép
Kép
gremese

De szép Zsozsi:-)

hát a fa olcsóbb sajnos :roll: azért sajnos, mert azért fával fűteni nem egy nagy kényelem :roll:
nekünk 160 m2 re 20 e volt az általány 21 fok mellett, és sokszor fáztam. KAndalló/kányha csak kiegészitésképp jó MEsi, az nem fűti ki az egész házat és éjszaka meg ugye nem fűt.

Át kell gondolni a fűtési megoldásokat , de a 2 együtt szerintem jól tud működni.

Móni szép poci:-)

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok!

Itt vagyunk mi is :wink:

MInden beteg babának-mamának jobbulást :!: Fura, hogy mindenki most dőlt ki éppen :roll:
Rugó már jó van, és most strepsils-en élek, rám kente a kórságot :roll:

Emese, a legjobb fűtőértéke a tölgynek van, de az drágább is. Otthon leginkább azzal fűtenek (a mi környékünkön, de mi erdő mellett lakunk), itt akáccal - azzal sincs gond. A legrosszabbak az ún. puhafák, pl. a nyárfa, annak a hamuja is sok, meg a fenyő. A tölgynek pl. kevés a hamuja.
[url]
http://5mp.eu/web.php?a=tuzifa&o=unUuqtfsE9[/url]

Sajnos bazi drága a fűtés.

Gáborék háza kb. 7-8 helyiséges otthon, plusz maga a környék is nagyon hideg, csak fával fűtenek (van egy kazánházuk), egy évben elmegy min. 250 000 forintjuk rá. De vagy forróság van, vagy megfagyunk (előbbit este, utóbbit hajnalban produkáljuk).
Gázzal kombinálva jól működik (a mi házunkban ez van), mert egy alaphőmérsékletre beállítva nem fagytok meg éjjel.

A mi házunk olyan 110 m2, elég melegen tartjuk (23 fok), a leghidegebb hónapban a két fűtési mód 50 ezer összeadva. És ez még nem is sok, más házak hidegebbek.

Fát venni leginkább apróhirdetések alapján szoktunk, vagy leszólítjuk a lovaskocsis bácsikat az utcán (itt ez normál közlekedési eszköz), és hoznak. Tény, hogy nem mindig pontosak, de néha lehet olyan jó vételt kifogni, hogy így is megéri.

Épp most ettünk.

Itt hülye fülledt idő van. Délelőtt voltunk kinn, ültünk a kocsmában is egy órácskát.
MOst Rugó evett, elpilledt, épp mesét néz.

Szép napot, V.

Zsozsi és Gegi nagyon csinosak :D

Kép
vindolanda

Vindo ez a kocsmázás 8) 8) 8)

Fűtés nálunk dettó egyébként, mi már elkezdtük venni a fát, apránként nem annyira vesszük észre :roll: mi 20 m3 veszünk, a múlt télen annyi elment, kemény tél volt :evil: :evil: :evil: Lali vágja is össze ahogy hozza apránként, igy olcsóbb, a keszrevágott rengeteg volna :evil:

Még ami itt nagyon sok az a viz :roll: meg a villany is :evil: legutolsó számlám villanyra 30e, viz meg 16 e 2 hóra. Szóval nagyon sok a rezsi :evil:

Heni
KépKép
heni81

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?