A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Paradizsról nem tudtok valamit?

KépKép

KépKép
nadina01

oké, kapd be :lol:

KépKép
benó

Ha Dettinek szőke a haja akkor nyert ügye van a törököknél!
:D :D :D :D

Kép
muzsuzska

Laptetű, Edina! :D :D :D

Sajnos nem tudunk. :cry:

KépKép
benó

Nem teljesen szőke, de szerintem a cél érdekében addigra tuti befesti :lol: :lol: :lol:
Mindíg reggel veszed be a fogigátlót? Jobban vagy már tőle?

KépKép

KépKép
nadina01

Szőke a haja? :roll: Valami olyasmi. :D

KépKép
benó

Igen, laptetű :roll: . De én még ott tartok, hogy csak nehogy terhes legyek :lol: Tök fura, mert most ugyebár védekeznünk kell, hogy nehogy összejöjjön :lol: (bár nem mintha olyan egyszerűen teherbe lehetne nekem esni, de hát persze amilyen szerencsés vagyok, most tuti sikerülne, amikor nem kéne... :lol: ) Nem is emlékszem mikor csináltuk így utoljára :lol:

KépKép

KépKép
nadina01

Igen a loborvérvétel miatt kezdtem reggel, hát nem tudom hogy vagyok tőle! Igazából sehogy! A vérzés normálisnak egyáltalán nem mondható. De a cél érdekében kibírom pár hónapig!De szerintem ennyi szar után amin én keresztül mentem érzékenyebb vagyok a testem minden rezdülésére.

Kép
muzsuzska

Edina, ha már bekapcsolt a rádió, akkor gyógyultnak vagy nyilvánítva!!!!!!! :D :D :D :D :D

Kép
muzsuzska

Anyám telefonált, főz céklát, megyek érte, kicsit szopizok a mamánál! :wink:

Kép
muzsuzska

Hát, furcsa lehet így csinálni, Edina. :wink:

Nem csoda, ha érzékenyebb vagy, Zsuzsi. :wink:

KépKép
benó

Majd dél körül benézek! :D :D :D

Kép
muzsuzska

A másik meg: ahogy gyógyulnak a sebek a hasamon egyre gusztustalanabb :( A köldököm olyan fura lett így átszabva :lol: Nem kerek, hanem hosszukás, és össze vissza van vagdalva....De legalább a hasam lement. Képzeljétek úgy csinálták a műtétet, hogy felfújták a hasamat levegővel, hogy a belső szervek elkülönüljenek, és utána még sokáig fel voltam fújódva...de mostanra elmúlt. Ilyenről én még nem is hallottam eddig :shock:

KépKép

KépKép
nadina01

Zsuzsi, csak pár hónap ez a tabi, aztán utána sose többet nem kell :D :D :D

KépKép

KépKép
nadina01

halihó :D

Kép
martik77

Szegény, nagyon szar lehetett. :cry: :cry:
Hamarosan túl leszel rajta. :wink: :wink:

KépKép
benó

Hát helló. :D :D :D :D :D

KépKép
benó

Szia Márti!
Boldog hétfordulót!!!

KépKép

KépKép
nadina01

Nekem nem szinezi be

KépKép

KépKép
nadina01

Az egészet jelöld ki és úgy kattints a betűszínre. :D

KépKép
benó

Márti, a köszöntésed szép piros, és nagy betűk és aláhúzott és vastagított :lol: :lol: :lol: Csak én ehhez ma béna vagyok, vagy a gép nem engedelmeskedik :lol:

KépKép

KépKép
nadina01

Most

KépKép

KépKép
nadina01

Aha. kösszi :lol:

KépKép

KépKép
nadina01

Na, MOST szép. :D :D

KépKép
benó

Köszi!!Köszi!!!Köszi!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
martik77

:D
Hívott anyukám, megyek át hozzá segíteni neki számlákat rendezni. kissé elúszott a munkával, mert a januári hónap nagy részét nálam töltötte, így most én segítek neki.
Megyek is gyorsan készülni, minél hamarabb kiérjek Érdre.

Benó, Te már akkor nem is dolgozol már, ugye?

KépKép

KépKép
nadina01

Szerintem benáthásodtam.Húz a fejem,tüsszögök,meg ratyi(ez új szó neked Benó :lol: )vagyok.

Ildó!!!!!!Nagyon gratula az egész versenyért!!!!

Na Zsuzsi te mindig kifogsz valami balféket!!Múltkor a kolléganőd most ez..... :x

Kép
martik77

Puszi nektek, még délután jövök szerintem. Addig jók legyetek! :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
nadina01

Jaj Benó láttam a tesód rakott fel iwiw képet!!tök jó!!! :wink:

Tancsu olyan ez a Gergő a medencében mint egy kis delfin!!! :D

Kép
martik77

Nem, a ratyit ismerem. :lol: De nem jó, hogy ratyi vagy. :?

Na, az jó lesz, Edina, legalább nem leszel egyedül. :D Igen, én ma már nem mentem dolgozni. :wink: A táppénzes papírt kell intéznem ma + könyveket pakolok + megyek tornázni 5-re. :D

KépKép
benó

Oké!!!Mi azok vagyunk!!Puszi!!! :D

Kép
martik77

A képet átküldted emil nekem Benó??? :roll: :roll: :roll:

Kép
martik77

Igen, én raktam föl neki, tiszteletteljes kérésére. :roll: :wink: :lol:
Nem, nem küldtem el, töltsd le (rendes vagyok, mi?), mert anyuéknál hagytam az összes pendrive-ot, azon van rajta. Baromi sokáig szüttyögtünk megint a honlappal, úgyhogy úgy menekültem el a tesóm elől, a pd meg ott maradt. :lol: :lol:

KépKép
benó

Jó majd akkor megoldom. :wink:

Megyek lefekszek.Mindenem sajog. :?

Kép
martik77

Ó, szegény fejed, ennyi ratyi vagy? :cry: :shock:
Azt hittem, csak kicsit vagy ratyi. :wink:
Elküldöm majd holnap a képet, jó? Ma nem biztos, hogy lemegyek hozzájuk.

KépKép
benó

Nem vészes.Csak nem jó itt ülni.Lefekszek,hátha később jobban leszek.Majd jövök. :wink:

Kép
martik77

Rendben, majd gyere, én is majd kicsit olvasok.

KépKép
benó

sziasztok lányok
remélem mindenki jól van nem tudtam visszaolvasni minden oldalt de köszönöm az aggodást és érdeklődést.

benó: bocsika hogy nem sikerült talizni ha minden ok akkor csütörtökön megyek és remélem akkor már talizunk is a telszámomat leírom talán te is megadom és akkor tudlak értesíteni
-707019332-
én 7végére hazajöhettem ma megint kaptam egy vérnyomásmérő készüléket holnap kiderül hogy kell-e gyógszer vagy sem, a tartós bentfekvésre fel kell készülnöm de még kaptam egy kis haladékot természetesen sok fekvés, pihenés..
az egész baj az volt hogy nem vettem komolyan hogy nőnek a babák és természetesen ők hárman vannak amit az én szervezetem és gondolom másnak a szervezete sem tud azonnal átállni, a szalagokra és a méhemre is nagy teher nehezedik...
sokat kell pihennem és a sétával vissza kell vennem és sajnos már úszni sem mehetek, a babák jól vannak ami még egy kis gondot okoz hogy a baloldalt van nagyobb súly de sebaj márcsak 19hetet kell bent lenniük

puszika

Kép
paradizs

Zsu, örülök, hogy nincs komolyabb baj!!!!!!!!!!!! Sajnos fel kell készülnöd a végigfekvésre! De a babákért mindent!

Csak benéztem és már szaladok is!

Márti, jobbulást!
Tegnapi sofőrömre visszatérve: vonzom a hülyéket! :evil: :evil:

Kép
muzsuzska

06-70-215-8442
Paradizs, nagyon örülök, hogy minden rendben veletek. Szerintem ne gyere erre a hülye szülésfelkészítőre, semmi hasznosat nem mondanak, csak az a fontos, hogy jól legyetek. Szerezz be egy csomó dvd-t, könyvet, aztán ennyi. Én is nagyon visszavettem, de komolyan, és nagyon aggódtunk érted, és annyira örülök, hogy minden rendben!!!!! :D :D :D :D :D :D

Mogyorósi nénit ismered az 5.-ről? Sok virága van. Lehet, hogy nem abban a lépcsőházban laksz, de ha igen, akkor tutira ismered. :D

KépKép
benó

És gratulálunk a 17. héthez!

KépKép
benó

Jó pihit mindenkinek! :D :D :D

Kép
muzsuzska

Szerdán, ha jól leszel és ha én is, akkor felmegyek hozzád, ha gondolod, mert a nagymamával úgyis talizunk (a Mogyorósi nénivel). :D Elviszem neked az ikres dvd-t. :D

KépKép
benó

Oké, jó pihit! :D :D
Én kicsit kreatívkodtam, meg aludtam, és most el kéne mosogatni, hogy legalább az meglegyen, mire a Gy. hazajön ebédre. Na, puszi, majd 2 körül jövök.

KépKép
benó

Mariska, még mindig gázul vagy? :cry:

KépKép
benó

Nem vagyok valami fényesen,de már jobb. :wink:

Kép
martik77

Paradizs!!Örülök,hogy jobban vagy!!!!

Ezt mondom én,hogy nem kell ahhoz fizikai megerőltetés,hogy a szervezet így reagáljon!!!Az első 5-6 hónap a legkritikusabb.

Na de lassítás(Benó te is)és nem lesz semmi gond!!! :D :D :D

Kép
martik77

Aludtam kb 2 órát de nagyon felületesen és mindig arra eszméltem,hogy fáj a fejem.Felkeltem vettem be Algopyrint,amitől most úgy izzadok mint egy kacsa és ettem forró levest!! :)

Kép
martik77

Á, helló, nem bíztam benne, hogy meghallasz. :D

KépKép
benó

És elmúlt a fejfájásod? :?

KépKép
benó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?