Imb, inkább este szokott keményedni, gondolom akkor jön ki rajta az egésznapos ülés és a stressz. De ma már sokkal jobb volt, csak olyan 15 percre keményedett be (rossz hirt kaptam), tegnap másfél órán át olyan volt, mint a kő. A MagneB6 adagomat már nincs hova emelni, a plafonon van: 3x2. A Pipolphenből esténként kell bevennem egyet.
Bárány, nem tudom, hogy 12 óra alatt van-e 10 mozgásom.... van, hogy 2-3 órán át semmi, és utána fél órán át megállás nélkül nyomja. Ez most 1 mozgásnak számít vagy soknak?

Jó kis matekozás, mi? Különben én is nagyon irigylem a problémamentes, boldog kismamákat. Én általában az vagyok, de azért sokat aggódom, és tényleg csigalassúsággal vánszorognak a hetek.
Toxoplazmózis: rajtam már a bölcsőben is az 5 macskánk valamelyike feküdt, ráadásul egész gyerekkoromban hurcolgattam haza sokat a környék beteg macskáit, és mégsem estem még át a toxoplazmózison. Most is van két macskám, mióta babát várok, nem simogatom őket. De a szőrükkel persze azért találkozom itt-ott. Viszont a védőnő azt mondta, hogy ha eddig megúsztam, nem valószínű, hogy most kapom el, nem vagyok rá hajlamos. De holnap megismétlik ezt a vizsgálatot is (plusz megyek terheléses vércukor tesztre)
Pironya, én nem félek a szüléstől. Egyrészt még távoli, másrész rengeteg félnivaló van még addig

A szemem miatt amúgy is csak EDA-val szülhetek, ha egyáltalán hagynak majd természetesen...
Biztonsági öv: az én párom el sem indul, amig be nem kapcsolom, és én maximálisan egyetértek. Övterelőt nem veszünk, max. majd ráülök az alsó részére.
Mankagabi, ha csak néha és rövid időre keményedik az nem baj, "edz" a méh. Szerintem eleinte próbáld meg a 3x1 MagneB6-ot, de inkább a dokidat kérdezd erről a legközelebbi találkozón.
Védőnő: nekem egy tündéri jutott. Én járok hozzá havonta, de áprilisban már ő jön (de csak azért mert kímélni akar, ilyen rendes). Kicsit azért én is félek az első látogatástól, az tuti, hogy egész nap takarítok majd előtte
Gigi, én olvastam, még amikor megjelent, angolul

Nekem nagyon tetszett, kivéve az epilógust; kiolvastad már?
Tyű, pocakfelrakós lányok, Ti aztán nem panaszkodhattok! Nekem hozzátok képest tök kicsi pocakom van

Pedig én gigászinak éreztem, remélem nem jelent rosszat. Mondjuk a baba korának megfelelő méretű, szóval talán nem. Amúgy eddig 8 kilót híztam, szóval azért lehetne már nekem is jókora, de úgy látszik, nekem a fenekemre ment...