A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Jó reggelt!

Sense gratulálok a 4 kg hoz, nagyon szép! Ügyes vagy!
Nálam az az érdekes, hogy ahogy lecsökkent a szopi , vele együtt az étvágy is :roll: Nekem most nagy hirtelen 75 volna a cél :roll: aztán meg a végleges 70. 2 éve ilyenkor 65 voltam, de magamhoz képest már túl sovány, azért nem szeretnék gardróbot se cserélni :roll: Marha vicces volt, a tesóm ( 54 kg ) nadrágjait hordtam :oops: 8)

A gyerekeid gyönyörűek:-)

Emese szupi lehetett a kkis kiruccanás

8)

Móni Vera jó talit mára:-)

Heni
KépKép
heni81

Jó reggelt :)

Móni, hogy vagy? Bírod még? Annyit gondolok Rád!

Na azt hiszem ennyi volt :arrow:
Vendég

Móni :?: :?: :?: :?: :?:

most vagy Veráékra készülsz, vagy a szülésre :roll: :roll:

Heni
KépKép
heni81

Tegnap ugye mondta, hogy nem kell Áronnak a cici, erre hajnalban nem birt visszaaludni, kereste a cicit :roll: igy kapott. Na tessék. Még nem felejtette el :roll:

Heni
KépKép
heni81

Heni :) Nem baj ez, ha Neked nem baj :)

Sense, szépek a gyerekek :)

Én is hoztam fotót :)

Kép

Kép

Kép

Kép
Vendég

Helló!!!
Hát Vindo de nagyon komoly dolgok de majd ezen is túl leszek!!
Hát próbálok képet tenni de nem vagyok egy gép zseni.
:oops:
Minden tiszteletem azoké akinek kettő vagy több gyereke van.Nekem néha Noémi olyan mintha 10 lenne.

Mesi.Tudod mi érdekelne engem?? Minta régebben írtad volna,hogy ágyneműket is varrtok. Na az érdekelne.

Jaj a fogyás.Én 64 kiló vagyok.Nem hangzik soknak csak az elosztás a sok.Fent semmi :lol: ,lent meg annál inkább.Futok minden nap de nem nagyon használ.
talabér nikolett

Niki, tényleg, Noémiről mikor látunk képet? :)

Én 63 vagyok, de én is soknak érzem...
Vendég

Panndi két ilyen leányzó után 63 kiló az dicsőség!!!
Akkor láthattok képet amikor rájövök hogyan kell feltölteni :oops:
talabér nikolett

Panndi te nádszál vagy! Vagy Zoli azt szereti ha zörög a haraszt?
Nagyon, de nagyon szépek a lányok!!!!!!!

Arányosság, hát most sirült nagyon arányosan hiznom :oops: van mindenütt mit fogni :roll: :oops:

Niki egyszerü felölteni, itt alul kékkel melléklet feltöltése, majd tallózás és megy is :wink:

Heni
KépKép
heni81

Zoli azt szeretné, ha még híznék :roll:
A műtét kicsit megviselt lelkileg, 59 kiló voltam utána, na attól sokkot kapott Zoli :shock:
Vendég

Panndi azt elhiszem, nem lehetett könnyű, de biztosan hamarosan megindulnak felfelé a kilók és gömbölyödsz majd szépen:-)

Végre kisütött a napocska, jó volna kimenni :roll:

Heni
KépKép
heni81

Okmányiroda Derecskén. Felszabadul a fényképező füle.
Jöhet a kislány!
Másra most nincs időm, de jövök még ma.

Panndi, aranyosak a lányok.

Kép
vindolanda

vindo :lol:
Hát, Fruzsit is sokszor nézték kisfiúnak...
Vendég

Sőt, tavaly nyáron azt mondta valaki, hogy jaj de szép két kisfiú :roll:
Vendég

Kép

Remélem jó lesz.
talabér nikolett

Kép
talabér nikolett

Niki, Noémi is de nagy, szép és nagyon vagány :)
Vendég

Niki de helyes kiscsaj Noémi 8) 8) 8)

Vindi kislány 8)

Panndi ja emlékszem, hogy fiúknak nézték őket :roll: az én fiaim is mindig lányok voltak, lehet a narancssárga babakocsi volt a megtévesztő :roll:

Heni
KépKép
heni81

Vagány az biztos.Félelemérzet egy szálse. Én meg erőteljesen őszülök.
Kép
talabér nikolett

Én nem értem miért nézik őket mindig másnak mind amik.
Heni nálatok is a fiúk tökre fiúsak és nem rózsaszínbe hordod őket.
talabér nikolett

Hát én sem értem. Az én lányaim ráadásul talpig rózsaszínben voltak, de hát ez is kevés...

Fruzsi olyan ügyesen megy, hogy csak lesek. Zsófi sokkal korábban kezdett járni, Fruzsi még csak egy hete, de már kanyarodik, megáll, megfordul, feláll úgy is, ha tele van a keze, nagyon belejött :lol:
Vendég

Kép
Hát a sárgába az én lennék.Nincs jobb képem.De majd keresek.
talabér nikolett

Azt mondják ,hogy a második gyerekek mindent ügyesebben és gyorsabban sajátítanak el mert van kitől tanulni. :lol:
talabér nikolett

De belejött valaki a fórumozásba :wink: :D
Noémi tényleg nagyon csinos :D És jó a haja is. Ha én nyírnám, bilifrizurája lenne :lol:
Legalább már el tudunk képzelni Téged is 8) Nem is látszik az őszülés.

Panndi, rózsaszínben :shock:
Na, Rugó talpig sötétkékben volt ma fekete sárkányos 8) zoknival.

G. az én kulcsommal nyitotta ki az ajtót, aztán elvitte magával. nem tudunk motorozni, kocsmázni, biciklizni, kimenni az utcára :x

A fene essen bele.

Jön Rugó.

Kép
vindolanda

vindo, Fruzsinak is levágtam a haját, Zoli szerint bilifejű lett :roll: De nem látszik, mert ugye ott van neki az antennája, csak kiengedett hajjal bilifejű :lol:
Vendég

Kólát iszok, mert kóma vagyok :roll:

Fruzsi ügyes akkor. Nem is kezdte későn, a 13 hónap teljesen rendben van.

R. leült végre mesét nézni, hátha lesz egy fél óra nyugi :roll:

Netezni próbálok, ma még nem nagyon sikerült.

Kép
vindolanda

Rugóé bilibb szerintem :wink:

Úgy látszik, erre áll rá a kezünk :roll: Ebben vagyunk jók 8)

Forgója van a feje tetején, vagy csak elektromos?

Kép
vindolanda

Megyek gondolkodni :roll: :arrow:

Kép
vindolanda

Kép
Na akkor ennyi kép egyenlőre elég lesz.
Megyek mert vár a vasaló meg a többi melló.Noémi meg ordít.
talabér nikolett

Hello

Végre péntek! :-)

Niki nagyon belejöttél és cuki a kiscsajsid!!:-)

Panndi: a csajok..annyira édesek...:-)

Sense: a te két csemetéd is nagyon édik és milyen egyformák!!!!

Le vagyok maradva...:-(

MEsi jó kis kirándulás lehetett! :-)

Móni: ?? Veráék még ott vannak? hogy vagy 2:1???

mit is akartam?...hm nem is tudom

KépKép
kaqk
Debrecen

Szia Kaqk!

Tényleg, az ággyal hogy álltok? Akartatok venni egy újat (vagy kanapét, már nem emlékszem). Megvettétek?

Nekünk majd a galériát kell berendezni fenn. Venni kell egy asztalt oda, egy komódot R. kinőtt ruháinak meg egy cipősszekrényt (az még nincs nekünk abszolút).
Majd szép lassan.

Nikolett ma nagy lépést tett a babanetes írás-függőség felé :wink:
Azt akartam megkérdezni, hogy dolgozol amúgy? Vagy fogsz visszamenni valahová? Vagy második gyereket terveztek?
Szóval hogy tervezed az életedet?

Autókat tologatunk, amikre gyurmaállatokat pakolunk.

A kígyó azt mondja, sz-sz, a tehén meg úúúú. Ez is valami, kis lépésekben haladunk :roll:

Kép
vindolanda

Használt a kóla, elég fitti lettem.

Tényleg Tünde, hogy van a beteg gyermek???

A fitti szóról jutottatok eszembe.

Kép
vindolanda

Igen függő leszek!!
Vagy már vagyok??
Vasalás elmaradt.Noémit akartam altatni de nem hajlandó.
Inkább mosogattunk.Most pedig zenét akar hallgatni.
Munkáról majd írok.
Második gyerek??? Problémából adódóan nem tudom,hogy valaha lesz e.
talabér nikolett

Ja, tényleg, Neked volt elég necces a szülésed, ha jól emlékszem :?

Telepakolta a nadrágját a nagy autó-tologatás közben :shock: :arrow:
Ide látom a dudort hat méterre :roll:

Kép
vindolanda

Igen nekem volt necces szülésem de nem ez az ok.
Ok a férj.
:cry:
Noémi elaludt.Nekem vagy a vesém fáj vagy nem udom mim de nagyon oda vagyok.
Ne tudjátok meg Noémi milyen csúnyán is tud beszélni.Olyanokat mond,hogy nyelni alig birok utána.
talabér nikolett

Akkor inkább meg sem kérdezem, mi történt :roll: :(

Rugó ugye nem beszél, de erre, lehet, ráfázunk, mert nem vagyunk rákényszerítve a cenzúrázásra.

Néha tudjuk cifrázni 8)

R. felmászott a galériába, rohanok, mert lefelé nem tud jönni.
Eléri a csillárt, hintáztatja :x :arrow:

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Vindo még lázas eléggé felmegy neki 39.7-39.8.. Van,hogy 6 óránként kap lázcsillapítót van ha cataflame cseppet adok 12ig.
Ha jól emlékszem Mesiéknél volt így mikor mandulagyull.uk volt ugye?Nem tudom hány napig tartott náluk,de remélem mi most nem leszünk olyan sok napot azok,örülnék,ha már holnap nem lenne....

Móni???
varga tünde

Sziasztok, lányok!

Mónin és Jubán a két szemem! :-)

Tündi, mielőbbi jobbulást a kicsidnek!!! Neked pedig kitartás!

Panndi, én egyszerűen fel nem foghatom, hogyan nézhetik a lányaidat fiúnak. Csodaszépek!

Niki, emlékszem rád, nagyon szépségesek vagytok a lányoddal! Köszi a képeket is!

Sense, Lotti és Boti tényleg, mint két tojás, tüneményesek!

Fogyi: ne is mondjátok, most még se időm eljárni mozogni, se kedvem... majd talán júliusban.

Vindo, bocs a hülye kérdésért, de Te hogy adózol a szellemi szf-úd után? Azt tudom, hogy jó sokat vonnak le. Én hülye vagyok az adózáshoz (a bevallást sem én szoktam megcsinálni), csak ezért vagyok kíváncsi a módszeredre.

Lányok, amióta ide átköltöztünk, Ádi extrabarátkozós üzemmódba lépett, minden hajléktalant, buszmegállóba a közelünkbe állót, ajtónállót, bárkit leszólít és elújságolja, h pl. "csizmám van, ebben szoktam tócsába ugrálni".

:lol:

Kép
Kép
irina

Tünde! Gegivel valószínűleg három napos lázon voltunk túl, mert utána jöttek a kiütések. Nurofen/Mexalen kombót kapott, plusz megpróbálkoztunk hűtőfürdővel, de csak kicsit tudtuk levinni.

Szia Niki! :)

Móni még nem szül, lecsekkoltam Virankánál. Ők már jönnek haza.

Kép
Kép
Kép
gremese

Heni, nagyon tündériek a srácok! :-)

Juba, apeh-es dolgaink nekünk is vannak (lakásilleték -- itt csak részletfizetést kérünk, de ezerkörös levelezésben vagyunk, nem tudom, miért olyan nagy kunszt engedélyezni; meg van S-nak adóhátraléka, mert rosszul bérszámfejtették, l. tavalyi történet, nekem is egy kevés, azt részletekben fizetem, mert 100 ezerig lehet automatikusan részletben, afelett meg nem -- logikus, mi? :-)), pedig eddig soha hitelünk és tartozásunk és elmaradásunk nem volt. De egy lakásvétel és egy rossz bérszámfejtés ezt simán lefejelte.
Bertusnak békés pocakot!

Kép
Kép
irina

Irina! Zsozsi detto. :lol:

Kép
Kép
Kép
gremese

Mesi, cuki lehet :-) ez nagyon muris, de kissé kezd fárasztó lenni... de tényleg nagyon aranyos, ahogy csinálja.

Kép
Kép
irina

Tünde, mi is azt a kombót használtuk, amit Mesi mondott, mikor Rugónak 3-4 napig volt 40 fok körüli láza :idea:
Jobbulást.

Irina, a kibocsátott számla mellé csatolni kell egy nyilatkozatot, amiben vállalod a járulékok befizetését magad után. Így Te majd a bruttó összeget kapod meg, és jövő tavasszal kell utána befizetni az adóbevalláskor. De addig gyűjtögetheted a számlákat azokról a dolgokról, ami a munkához szükséges.
A könyvelőd tudni fogja :wink:
Én sem értek hozzá, G. okosított ki. Meg persze könyvelőnk is van :wink:

Ádi nem lehet semmi.

Rugó csak mosolyog és integet. De minden postás és boltos néniből kihozza az anyai ösztönöket, az biztos 8)

Rugó tegnap nem látta Gábort, mert tíz körül jött haza. Ma egy óráig találkoztak. Lehet, most is csak éjjel jön. Valami hülye határidős munkahelyi izéje van.

Kép
vindolanda

Vindo, nagyon köszi (ezt nem tudtam, fontos)! Nekem anyu szokott adóbevallani, ő nagyon jó munkaügyis, de nem könyvelő. De szerintem ketten vhogy vele meg fogjuk ezt oldani.

Kép
Kép
irina

Ja, Rugó belőlem is kihozza az anyai ösztönöket 8)
Hát szerintem az egyórás találkozás az apával elég gyakori jelenség. Ismerjük mi is.

Kép
Kép
irina

Hát igen, nem egyedi eset. Meg nem csak Rugót sajnálom, hanem magamat is, mert délután, mikor kifárad, de nem alszik, akkor ki tud készíteni rendesen :roll:

De azt rossz nézni, mikor fogja Gábor pizsamáját, és mondogatja, hogy "ede" :roll:

Az útlevél öt munkanap plusz postai szállítás alatt ér ide gyorsítva. Kedden indulunk, remélem, addigra itt lesz :lol:

Ja, és köszi, Irina :wink:

Kép
vindolanda

Vindo: de édes lehet Rugó... :-)
Nálunk rejtett apaimádat zajlik, és mondjuk munkába elengedi, de folyton emlegeti. Engem viszont nem akar munkába elengedni, és ezek sokadszorra is kiborító jelenetek...

Vmi elcsapta a hasam, úgyhogy csak a fiúk mennek most parkozni (nem kapkodják el), addig én végre lustulok egy kicsit. Pedig dolgozni lenne mit, idegbajos is vagyok tőle. De a július már sokkal lazább lesz.

Kép
Kép
irina

Nagyon elmés elfoglaltságot találtam, nézem az Egy boltkóros naplóját. Mondjuk a főszereplő csaj aranyos. :D

Kép
Kép
irina

Én arra készülök, hogy ha Rugó elalszik nyolc után, és Gábor nem jön haza, két lehetőség előtt állok:

1. én is lefekszem nyolc után 8) :lol:
2. van egy üveg behűtött ausztrál söröm, és megnézem végre a Folyó szeli ketté-t, amit fél éve vettem 499 ft-ért 8)

DE tuti, hogy G. hazajön, R. meg nem alszik el. mondjuk reggel fél nyolc előtt kelt, kidőlhetne :roll:

Nálunk azzal sikerül leszerelni Rugót, hogy dobjon puszit, integessen, szóval búcsúzkodjon, mert azt nagyon szeret. Így aztán el is engedi az embereket :roll:

Vacsorázok

:arrow:

Kép
vindolanda

CSUPÁN 2 ÓRA ALATT :shock: hazaértünk :evil: most :(

Móni nem szült még meg :) bár kósza fájások voltak :) :) majd holnap :) ha indulok Grétáért bejelentkezek :)

:arrow:

KépKép
viranka

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?