A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

G. hazajött, lőttek a terveimnek :?
Mondjuk a sörözést semmi nem tiltja.

Viranka, képeket is csináltatok?

Kép
vindolanda

Z nem lesz otthon? :shock:

Kép
Kép
Kép
gremese

Ebből ma még baba lesz! 8)

Kép
Kép
Kép
gremese

Viranka, képek engem is izgatnának!

Vindo, akkor jó sörözést! :D

Kép
Kép
irina

Robi most akart barackpálinkát itatni velem :shock: :shock: mintha nem tudná
1, utálom
2,ha kell megyek Móniékhoz :)

aha kemény 1 db képet ahogy ülnek az ugráló lovon :) folyamatosan egymást piszkálták,bár néha voltak jó pillanatok is :)

Vindo!
ti is jól tudjátok időzíteni az útleveklet :) s MOOn-ról jut eszembe :) R. megnézte neki nagyon tetszett,én bealudtam rajta :oops:

JUBA????????????????????????????

KépKép
viranka

Lovas képet akarunk!
Lovas képet akarunk!
Lovas képet akarunk!

Kép
vindolanda

Z? :shock:

Kép
Kép
Kép
gremese

Z még nem volt otthon,úgy volt bemegyünk Apuhoz kh-ba felköszöntsük,ez kimaradt telefonon beszéltünk már nagyon fáradt volt :(

KépKép
viranka

Már úgy értem, hogy 7végén sem lesz otthon?

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok!

Megvolt az első veszprémi Nst-m.
Minden oké volt,persze azt leszámítva,hogy 10-re volt időpontom és több mint egy órát kellett várnom de a poén,hogy sehol egy szék ahová esetleg leülhettem volna :? Pedig engem mindig húz a seggem lefelé :roll:
Apa most pörgeti az agyam,asszem kinyírom... :twisted:
Na ott tartottam,hogy megnéztem a kiírást,hogy mikor melyik doki lesz ügyeletben mert van kettő akit nagyon szeretnék elkerülni!
Na az egyik holnap a másik holnapután ügyel :shock:
Szóval a hétvégi szülésről most letettem!!

Panndi Nagyon édesek a csajok!Zsófinak micsoda frizurakölteménye van :D

Irina Ezek az adó dolgok az agyamra mennek :?
De cuki lehet Ádi ahogy barátkozik :lol:
Berta mindig ilyen volt,ma is a buszmegállóba odament egy csajhoz és megkérdezte tőle,hogy mit eszel? :shock: :oops:
Égtem mint a rongy mert egyébként alig eszik a gyerek de ilyenkor képes kuncsorogni :roll:

Vinó Akkor söröcske lesz natúrban? :D

Tünde Jobbulást nektek!!

Vera Itt csak mire visszaolvastam és lepötyögtem amit akarok lement a nap.

juba0

Viranka, tényleg, a Moon, Vindo is írta! Mi azt a filmet szilveszterkor néztük meg a mostani lakáshoz közeli kis moziban és nekem nagyon bejött. A Sunshine is, de nem értettem, miért kellett az obligát horrorba tolni (hasonlóan a Halálhajóhoz és még ezer, izgalmasnak induló sci-fiben, nem a horror volt a baj, hanem a menet közbeni műfajváltás).

Kép
Kép
irina

Viranka, azért igyál egy kis pálinkát, :-) vagy vezetned kell?

Juba, cuki lehet Bertus is, amikor barátkozik ;-)
Eszem megáll, sehol egy szék az nst-re váró kismamáknak?!
Ez kb. olyan, mint anno a terhestanfolyamon volt, h rá kellett szólni a kispapákra, hogy adják már át a helyet a többi kismamának...

Kép
Kép
irina

Gondolják edződünk,nemsokára úgyis szülünk,nem kell kényeskedni,ott úgyis bírni kell a gyűrődést :lol:
Persze ez ott nem tűnt túl viccesnek mikor már a derekam is fájt...

Apával szétszedettem a telefonomat,Berta meglátta kérdezi,miért törted össze anya telefonját? :shock: :lol:
Mondja apa,nem törtem el,csak szétszereltem.
Berta:akkor megcsinálod neki?
Apa:meg.
Berta:Na akkor mi lesz? :lol:

Van egy hatalmas felfújható delfin,mindig útban van,kétszer megbotlott már benne,erre én lábbal odébb tessékeltem.
Berta meglátta,jajj szegény,szegény,ne bántsd!
Odament és megpuszilta :lol:

juba0

Jó estét!

Vera sajnálom, hogy olyan sokára értetek haza :(
Remélem édesapád nem haragudott meg rád, hogy nem mentetek be ma hozzá :roll:
Jó volt, hogy itt voltatok nagyon :lol:
Csibu majdnem elaludt miután elmentetek. Nem engedtem. Túlpörgött.
Most nem akar felmenni aludni én meg eldőlök mindjárt.

Mesi Z itthon és hétvégén se mozdul mellőlem.
Vera akkor jön vissza ha csörgök, hogy elindul a szülés :roll:
Mert ma délelőtt voltak jócskán jóslóim, meg a szülésznő is azt mondta az nst alapján, hogy szerinte nagyon készülődik Pöti.
Na meg hétvégén lesz forma1 is. Tehát minden adott az ideális szüléshez :lol:

Vindo kép nálam én meg most elég lusta vagyok.
Ha lesz erőm kicsinyítem és felrakom 8)

Juba sajnálom, hogy nem tudtál leülni.
Te mikor tezsel képet a hajadról meg a nagy pocakról?

Irina ismerkedős Ádó :lol:
Ő is szeret ott lakni :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Akkor hajrá Pöti :D :D

Dobhatok képet a hajamról,a pocimról most nem csináltam mert már nem fér rá a képre :lol:

Na ilyen volt nemrég a frizum:
Mikor kiderült,hogy terhes vagyok,azóta nem festettem.

Kép

És ilyen lett:
Ez az eredeti hajszínem.

Kép

juba0

Na ha már így belejöttem:
Imádja:
Kép

Víz nélkül is megy a pancsolás
Kép

Na és a fintorgás: :lol:
Kép

juba0

Sziasztok!

Móni!
Hajrá csak Pöti most már csak elindul. :D

Juba!
Nagyon csinik vagytok. :D
De egy pocak fotót is rakhattál volna.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Juba, nagyon szépek vagytok (nekem mindkét frizurád bejön!), Bertus óriási arc!!! :-)

Megyek altatni. :arrow:

Kép
Kép
irina

Berta is nagyon szép kislány :)

Móni, Pötit már nagyon sokan várjuk :)
Vendég

Móni! Értem! :)

Juba! De szépek vagytok! És mennyire hasonlít rád Bertus! :lol: A hajad meg szuper lett! :)

Pöti baba gyere ki, csokit kérek ideki. 8)

Kép
Kép
Kép
gremese

Mesi! Juteszembe! Hol van a Gegi csokim? :lol: :lol: :lol:

Őt én találtam anno :wink:
Vendég

Jaj, igen!!!!! :oops: Azzal még adós vagyok! A legközelebbi talinál viszem!!! Milyet kérsz? :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Csak vicceltem ám :)

Amúgy minden csokit szeretek :oops: Főleg most, hogy megjött... most zabálom :roll:
Vendég

Sziasztok!

MóniMóni, PötiPöti, már alig bírom cérnával... :)

Niki, látom, dolgozol a függőség ellen. :) Azért jöhetsz még. :)

Nem tudok mostmár épeszűen írni, megyek, csak nem akartam kimaradni az újságokból... :oops:

Juba, örülök, hogy rendben volt az nst, csak így tovább. remélem, hamarosan már nektek drukkolhatunk. :) De azért, Móni, még tiétek a pálya! :)

Kép
Kép
Kép
zdori

Jó reggelt!

Na, a tegnapi terveimből nem lett semmi. Gábornak kellett besegíteni a határidős munkájába, azzal nyomultam éjjel. Erre Rugó felkel reggel fél hétkor :? :? :?
Remélem, napközben alszik, és én is vele, mert ko. vagyok :?

Juba, jó frizura 8)

Móni, hajrá :!:

Napközben G. bemegy a munkahelyére, ott dolgozik. Viszi a notebookot, így aztán vagy leszek, vagy nem - attól függően, hogy a böhöm gépet bekapcsolom-e napközben.

Viranka, akkor majd vigyázok a Moon-nal :lol:

Csajok, én begyújtok, fázok :roll: :arrow:

Kép
vindolanda

Pálinkásat!

Tök jól indult a napom, megtudtam, hogy a mai programra nem kötelező menni. :oops: :lol: Így maradok, már eddig is jól elhanyagoltam a családomat. :oops:

Vindo, ne nagyon rendelkezz be a fűtésre, most néztem a köpönyeget, holnaptól nyár lesz!!!! :roll:

Tegnap este is én megint megzuhantam. Egyszerűen nem tudom magam kipihenni.

Niki, nagyon édesek a képek. Juba, gyönyörűek vagytok!!!!
Én már nagyon kíváncsi vagyok, hogy ki jön ki hamarabb!
dmaggie

Na, szóval ne :oops: :lol: rendezkedj be. :oops: Tiszta lüke vagyok.
dmaggie

A két gyerököm nem aludt reggel 8-ig. 8)
Én úgy látom, a nyár egy szép szerda délutánra esett.... :shock:
A medencét kimostam, kifertőtlenítettem, feltettem két székre száradni tegnap. Parkolópályán van. Folyamatosan előkerülnek a hosszúujjúk, csukott ablaknál alszunk, és a ruhák lassan száradnak. Király! :evil:

Juba! Érted is izgulunk ám, te is bármikor szülhetsz! Csak Pöti jó izgalmassá teszi a dolgokat. :lol:

Gegike támad :arrow:

Kép
Kép
Kép
gremese

Hát nem tudom.... http://www.idokep.hu/

Ha valaki hitelt akar felvenni..... Rengeteg idő, macera, papírmunka....
Tegnap aláírtuk az adóstársammal a szerződést. Erre mondja a közjegyző, hogy most a 63eFt-os közjegyzői díjat nem kell kifizetni. Akció.
Na i elkezdtünk mosolyogni (kínunkban), hogy milyen k..va jó is nekünk ez, miután olyan szinten kirántanak a hajunk alól ilyen díjjal, olyan díjjal, csak úgy díjjal, hogy 20 év alatt az összeg dupláját fogjuk visszafizetni.
No de jövő hét elején pénz lesz, kezdhetjük utána a munkálatokat.
Érik az augusztusi tali. :)
Talán lehetne nálunk tartani a gyerekek 3 éves szülinapi buliját. 8) Valamikor augusztus végén. :D

Kép
Kép
Kép
gremese

És kötelezővé teszem, hogy Kaqk-ék, Zdoriék is megjelenjenek, akikkel személyesen még nem is találkoztunk (vagy legalább is nagy többségünk még nem találkozott). Meg akiket kihagytam. :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Hú, ez tényleg durva, de ez szebb: http://koponyeg.hu/ :wink: :lol:
Ezeken a költségeken én is nagyon kiakadtam anno. Még jó, hogy meg tudnak élni szegények.

Ó, de jó dolgod volt akkor. Én már régen talpon vagyok. :?
dmaggie

na akkor az én kicsi fiam sokáig húzta a lóbőrt :) megint f9kor kelt :) hála a tegnapi nem alvásnak és ismét "későn" feküdtek :)

Szép napot :)

Niki!
nagyon aranyos a lánykád :) aztán most már rendesen gyere :)

Vindo,majd küldök sms-t ha bármi van :) nehogy lemaradj :)

Panndi!
akkor nemsokára lehet újra próbálkozni :) jobb a kedved már?

Mesi!
de durva :( nálunk meg ki kellene a medencéből engedni a vizet,de szerintem kocsimosásra fogom elhasználni :)

:arrow: reggeliztetni :)

KépKép
viranka

Sziasztok!

Még mindig lázasan :(

Azon akadtam ki,amúgy,hogy akinél voltunk doki azt mondta,hogy csak akkor l.csill.tózunk ha rosszul érzi magát,amúgy nem kell még 39 felett sem.Mert,hogy jó hogy így reagál,öli a bacikat vírusokat.Hát elég nehéz elnézni a gyereket ilyen magas lázzal.Kúpot nem tudok adni neki,nem engedi,a rubophentől hány fáj a hasa,panadol kihányódik,nurofen még úgy ahogy megmarad benne,cataflam csepp nem jön ki egyből.Szal ebből kell válogatni.Ja meg fél algopirint ajánlott a mi gy.dokink ez meg nem,mert öli a fehérvérsejteket..Akkor? Torokmandulái baromi nagyok pirosak.Csütörtök óta szedi az augmentint,remélem most már segít neki és vissza húzza őket.

Móni akkor készülődtök? :)

Mesi köszi.Gondolom Zsozsi is eléggé megszenvedi a manduláit............miért kell ennyire gáznak lennie a mandulának?? ez egy költői kérdés volt..:) Ti általában hány napot szenvedtek Zsozsival,ha bedurran neki a lázzal.. Bank ne is mond. Még örülj neki,hogy nem kérik,hát ide vagy oda ilyenkor már nem számít nem? Mi visszafizettük amit felvettünk,és több mint 1,5hónapot ültek a papíron,de a pénzt az nap levették!Már mondtuk,hogy ha nem íratják alá az ügyvédjükkel a papírt és nem küldik a föld.hiv.hoz akkor eljövünk tőlük,na így egy hét alatt elintézték,amit ennyi idő alatt nem tudtak,érdekes nem? Szal majd ha ráérek sajnálom őket..

Medence kimosva a kerítésen várja,hogy víz kerüljön bele...

LEGYEN JÓ IDŐ!!!!!
varga tünde

Maggie, nem fűtünk ám egész nyáron, de most olyan jól esik egy kis meleg :roll: :oops:

Itt esik az eső megállás nélkül.

Rugó egészen idáig játszott, de most már olyan fáradt a hajnali keléstől, hogy bambul a tévé előtt. Adtam rá pelenkát, ha elaludna.

Hitel :?

Tünde, nekünk meg csak a kúp jön be, Rugónak kifolyik a szájából minden gyógyszer, öklendezi vissza :roll:
Ha egyedül vagyok, akkor lebirkózom, úgy adom be neki, ha G. is itt van, akkor kisegít.
Igaz, nagyon igyekszik néha visszanyomni a kis fenekével.

Hát, én is hallottam mind a két verziót. HOgy a tartósan magas láz hosszú ideig nem jó, terheli a szívet stb. Meg a másik verziót is.
De szerintem 39 fok felett már nincs, aki jól érezze magát :roll:

Én azért valahogyan lehúzom neki mindig.

G. vett egy routert a média marktban, de használt. Le van védve jelszóval :shock: :shock: :shock:
MOst viszi vissza éppen.

Ránézek a bamba fiúra :arrow:

Kép
vindolanda

Viranka, köszi, itt vagyok, bekapcsoltam a böhöm gépet :wink:
De lehet, hogy holnap hazautazunk két napra, ha nem lennék, akkor azért küldj már egyet :wink:

G. elvonult dolgozni a notebookkal, de most beugrott a média marktba a routerrel.

Kép
vindolanda

Móni?????

Hát igen én is úgy vagyok,hogy azért az már nagyon leterheli a kis szervezetüket..

Este azért kaptam kimenőre engedélyt.. Uncsihugi szülcsi napi buliára,nem tudom meddig tudok ott maradni,már most lecsukódik a szemem.. De kimozdulni tök jó lesz,nem is emlékszem mikor voltam így távol fiúktól..

routert :?

Juba tök jó a hajad.. :)
varga tünde

Tünde! Zsozsi csak az elején 2-3 napig lázas, majd összesen egy hétig AB kúra. :?
Benneteket is várunk majd a házavató-szülinapi partyra! 8)

Móni! Pötit beírattad oviba? Hétfőn már mehetne is. :lol:

Kép
Kép
Kép
gremese

Halihó :D

vagyok és még mindig nem szülök :twisted:

Mesi :lol: :lol: ez jó volt :lol: :lol:
igazi 10 pontos :lol: :lol:

Vindo :shock: nem semmi, remélem gond nélkül kicserélik :roll:

Tündi 38,5 felett azért csillapítsd szerintem.
Az alatt nem kell, de azért a láz elég megterhelő a szervezetnek.
Jó bulizást estére 8)

Juba nagyon jó lett a hajad :D
szerintem sokkal jobb így :lol:

Niki üdv újra itt :D
csini a kislányod :D na meg te is :D

Cica ma 7-ig aludt. De após ébresztett minket hamarabb mert azt álmodta, hogy megszültem az éjszaka :? Mindezt 6-kor :evil:

Vindo küldj egy privit a számoddal és akkor első kézből kapod az üzit.
Már ha Pötikém úgy dönt, hogy megszületik még az érettségi letétele előtt közvetlen :roll:

Juba akkor a hétvége kilőve de hétfőtől hajrá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
És ha kórházban leszek is azért majd küldj ám nekem is üzit :wink:

Csajok extra vudut kérünk a kicsinknak! valami nem stimmel vele és jó volna ha nem akkor állna le amikor a kórházba rohanunk szülni :roll:

Csibike alszik, nem mesét akart nézni hanem főzős műsort. És elaludt rajta.
Én meg el meggyes muffint sütni :arrow:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Móni! Nem lesz baj a kocsival! +++

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok!

Én is itt, állatkertben voltunk ma, jóóól elfáradtunk :)

Móni, én Zsófit 41+1.nél szültem :wink: Jól megnyugtattalak, mi? :lol: De ha Zsófin múlik, ő maradt volna még :roll:

Én zdorit ismerem ám személyesen is, bibibiiii

Viranka: bizony ám, amint elmúlik, élesben mehet a menet :) Ez azért jobb kedvre derít, most a cél, hogy Fruzsi ha már másfél évesen nem lehet nagytestvér, legyen az két évesen :)
Vendég

Móni hát megnézetem a vonalzódat, nem kellene még szülnöd:-) :wink: Vuduzok, hogy ügyesen előbújjon a kicsi Pöti, me, lesz ő Peti?
PÖTI=PETI:-)

PAnndi képek nem készültek?

Emese én benne volnék a taliban::-)

Egyébként ha volna érdeklődő én is szivesen megszerveznék egy jó kis bográcsolós partyt. Félúton kelet és nyugat között

8)

Mesi hát sajna ezek a hitelek ilyenek, és remélem forint alapont vettétek fel.

Tündi jobbulást!

Heni
KépKép
heni81

Csak úgy:-) Kép

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok.
Vagyok ám ma is.
Csak oda vagyok mert egész éjjel nem aludtam most vagy a vesém fáj vagy vakbél lesz a vége.
:evil:
Noémi hisztis mert ki akar menni de hát esik.

Móni hajrá.

Ja és köszi a dicséreteket.

Hát Vindo ,hogy kocsmába jártok ez nekem nagyon tetszik.Nálunk nincs ezért a bolt előtt isznak az emberek.De mi is járunk oda.De ott meg nem szólal a lányom.
Panndi de jó programotok volt.

Hitelek hát inkább nem mondok semmit.

Jaj a láztól én is rettegek.Noémi retteg a kúptól.De csak az segít olyankor.
talabér nikolett

Hahó!

Én is itt és egybe,nagyon tudnak ezek a gyerekek ragaszkodni :? :lol:

Kicsit késve raktam fel a kaját,most az udvaron nyomulunk,Berti hintázik,én gépezek kint,apa meg nyírja a füvet.
Bertának főzök kukoricát,tegnap vettem neki négy csövet,tavaly tök szerette,kíváncsi vagyok az idén mit szól hozzá mert a málnát is habzsolta az idén meg be sem veszi a szájába :cry:

Móni Mindenképpen írok akárhol is leszel,bármilyen felállásban :wink:
A kocsitoknak megy a vudu ezerrel!!
Én is akarok muffint!!

Köszönjük a dicséreteket,apa azt mondta a sérómra,hogy ez olyan anyukás :lol:
Hiába is akarnék tini lányosat,az én fodrászom se varázsló :lol:

Péterke nagyon édes,mint mindig!

Basszus olyan az agyam mint a szita(nem csak a nevem)elfelejtettem,hogy mit akartam még írni...

juba0

Sziasztok!

Tündi!
Remélem hamar túljuttok a betegségen!

Juba!
Szerintem mindkét séró jó, de az első nekem is jobban tetszik!

Móni!
COOOOOL! SEMMIVEL nem lesz baj!

Niki!
Jó, hogy nem csak olvasol már. :) Nagyon szépek vagytok.

Heni, Mesi!
Én benne vagyok a taliban, bárhol. DE szervezzünk már valamit és ne csak beszéljünk róla!
Az esti party is csak szóba kerül. Jelöljek ki egy időpontot????
Többiek is válaszolhatnának!

Tegnap Törökszentmiklóson voltunk. Meghalt a nagymamám, őt temettük. :cry: Nagyon ritkán találkoztunk, de nagyon megrázott. :cry:

Odafele sztem lefényképeztek egy 60-as táblánál 120 -szal. 4sávos osztott út, és állítólag kinn volt egy hatvanas tábla. Kellőképpen kiakadtam. Majd ahogy fordultunk be a temetőhöz az autóval fellöktem egy motorost. Szerencsére semmi baja nem lett, mert gyakorlatilag 1-gyel mentem. Kész vagyok! Velem soha semmi nem történt még, amit én okoztam volna, pedig lassan 15 éve vezetek. Tegnap pedig 1 óra leforgása alatt 2 ilyen dolog is. Ráadásul a kocsi teteje picit behorpadt és leesett a rendszám. Nem nagy dolog, de gondolom pár 10e ft-ba azért fog kerülni...
:evil:

Ildikó
KépKépKép
sense4

Itt vagyok megint :D

Rugó egy három órás játék-blokk után leült egy kicsit tévézni, most szusszanok, de jobb is, már kifogytam a kreatív ötletekből :wink:

Nikolett, már azt hittem, ma nem jössz :wink:
A vesédre vigyázz :!: Meg a vakbél sem túl jó :?
Akkor Noémi is csendben figyel a kocsmában :wink:
Szerencsére itt van nálunk a második szomszédban, így nem kell messzire menni. Korábban volt egy bolt kettővel arrébb, akkor volt Rugóra jó világ :lol: Ott kumpólkodott állandóan a pultok között :lol:

HÁnyan laktok a településen?
Gáborék falujában hatszázan laknak, de ott két kocsma szokott azért lenni. Itt mi olyan 4000-5000-en vagyunk, de szerintem akad vagy hét kocsma :shock:

Juba, Ti legalább ki tudtatok menni. Itt reggel óta szakad :shock: Egy percre sem áll el.

A routert kicserélték végül, de nem nagyon akarták :shock:

Móni, kocsi-vudu :!: +++++++++++

Panndi, mindent bele! Remélem, hamar jön a harmadik baba is :wink:
Melyik állat tetszett a lányoknak?

Egyem azt a nagyfiús Péterkét :P

Rugó reggel fél hét óta fenn van :shock: :shock: :shock: :shock:

Én már ittam egy kávét délután, mert le voltam amortizálódva.

G. dolgozik, és Rugó teljesen békén hagyja. Igaz, rajtam lóg. Szóval régen nem lehetett tőle dolgozni abszolút, ahányan itthon voltunk, annyiunkat foglalt le.

Este fellépése lesz. Gábornak mármint.

MÓni, írok privit.

Most ránézek Rugóra.

Kép
vindolanda

Lányok, aztán ne olyan party legyen, mint a kétéves, amikor öten voltunk :lol:
De azért mi ott nyomultunk :wink:

Sense, sajnálom :(
Részvétem.

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Képzeljétek,ma mondja Beni,hogy nőt egy púp a szájában alul kétoldalt és fáj.Nézem leghátul megvan repedve az ínye egyik oldalt és tényleg hatalmasra van dudorodva mind a két oldalt.Megtapogattam két nagy hátsó fog jön neki,legesleghátul. Lehet ettől van bedurranva a torokmandulája? És ez volt a múltkor is a baja?Azért nem talált semmit a doki nála. A beszédén is lehet hallani. Nem is gondoltam,hogy még fog ott mostanában nőni fog,annyira meglepődtem.. Visszaolvasok ...
varga tünde

Sense részvétem! :(

Köszi Emese! :)

Móni minden rendben lesz.. :)

Niki jobbulást!! :)
varga tünde

Nem tudom este,hogy fogom bírni,fáj a fejemis... ÉS.. Esik nincs jó idő... :x
varga tünde

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?