A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Szia szélvészkisasszony!!!!!!!! :D :D :D

Kép
muzsuzska

Benó, boccs de én kiakadtam a P. barátkozása a dilis csajjal! :evil: :evil:
Ez a csaj messze van P. álmai nőjétől, nektek meg baromira hiányozna a családból! :evil:

Ha gondolod kitörlöm a hsz. et.

Kép
muzsuzska

Jó reggelt, baglyok! :D :D

KépKép
benó

Örülök, hogy Ildó és Márti jobban vannak. :D
Örülök, hogy mész dolgozni, Edina, de csak azért, hogy ne járjon az agyad..... :wink: Nem untunk meg, viccelsz, akkor mit mondjanak a többiek rólam (....meg a Mártiról ccssss, meg ne hallja). :lol: :lol: :lol:
Örülök, hogy jó volt az éjszakátok, Tancsu, jó háziasszonykodást mára!
Örülök, hogy ma már átírathatod a kocsit, Zsuzsi, és melyik hsz-t szeretnéd kitörölni? Lehet, hogy inkább nekem kéne a tegnapit, elég egyértelmű, ki, kicsoda... Én is kiakadtam, naná. :evil:
Szilzi, reméljük, te is jobban vagy már.
Ma írok majd a Paradizsnak is, hogy hogy van. :wink: Reméljük, ő is jól.

KépKép
benó

Nem akarom elkiabálni, de jelenleg nem fáj a fejem.
Viszont tegnap estefelé ledőltem, mikor írtam is, és annyira iszonyatosan fájt a medencém, először azt hittem, hogy a hasam, de aztán rájöttem, hogy ez körben van, értitek, úgy a lábam fölött az egész derekamon körbe, de nem is a derekam, hanem a csontom, na, mindegy, mintha az a rész le akart volna válni :shock: vagy mi.
Gyorsan felpattantam, benyomtam kettő magneB6-ot, járkáltam, mint egy eszelős (csigalassan persze), Gy. nézett :shock:, én meg se mukkantam, amíg el nem múlt a leválás-érzés. Ez az lehet, amit te is mondtál régen, Tancsu, hogy nyílnak szét a csontok, nem?

KépKép
benó

Mire jöttem, a baglyok már eltűntek. :wink:

KépKép
benó

Azt hittem, erre előjönnek, de ezek szerint tényleg eltűntek. :cry:
Sebaj, addig megnézem az iwiw-et stb.

KépKép
benó

Valami kései bagoly esetleg? :roll:

KépKép
benó

Oké, akkor én fárasztalak benneteket.
Megmutatom, milyen a vonalzóm a másik fórumon: Kép

KépKép
benó

Tök jó hülye feje van ennek a csajnak, nem? :lol:

KépKép
benó

Márti?

KépKép
benó

Megint nagyon belenyilallt ott lent a fájás. :wink:
Remélem, a méhszájam zárt.

Biztos.
Ja, na, egyébként a turiba azért mentünk, mert a nagyi amúgy is szokott menni, én meg szeretnék venni nagy gatyát, amiben a kórházban lehetne flangálni (a hálóing alatt, amit szintén vennem kell). Tehát nem csini rucit akarok venni, hanem a kórházi csomagot összeszedni (hálóing, gatya, köntös, nagy póló, papucs stb.).

KépKép
benó

Ez csak bevezető volt ahhoz, hogy elmondjam..., ma is megyünk, 10-kor találkozunk a nagyival azt hiszem, ugyanott, ahol tegnap és szétnézünk.

Most pedig ledőlök, ha nem vagytok, nem szívom ezt a büdöset (gép). Lehet, hogy ettől fáj(t)/akar fájni stb. a fejem.

Ja, még egy mondat:
Mondtam a nagyinak, hogy majd hímezze rá a takarókra (amik még nincsenek, persze) a gyerekek nevét, benne van. :D :D :D Tök jó, nem? :D

Csók mindenkinek.

KépKép
benó

Helló lányok!

Lassan utolérlek benneteket,már csak 4 oldalt kell visszaolvasnom.
Ma tűrhetően vagyok, bár a gyomrom még fájdogál kicsit. A farkaséhség időnként rám tör,olyankor nagyon görcsölök, így nem tudom,mikor mitől fáj a gyomrom,az éhségtől,vagy az ételtől. :( De inkább nem eszek, csak iszom,nehogy kiszáradjak. A víz már megmarad bennem,ez is jó jel. Hát ha tegnap reggelnem megyek dokihoz és nem kapok hányás ellen szurit,nem is tudom ,mi lett volna. Én azt hittem ez a vég,annyira rosszul voltam. Majdnem ottfogtak a kórházban tegnap,hogy lecsurgatnak pár üveg infúziót.

Kép
flóra 11

Tancsu, Gergő nagyon cuki,ahogy úszik. Nekem ez nagyon tetszik.Én is mindig erről ábrándoztam,hogy ilyen korán megtanuljanak a gyerekeim úszni,de itt nem volt rá lehetőség sajna. :(
A függöny a terítőkkel biztos nagyon széplesz.Milyen színű?

Kép
flóra 11

Edina,az én szüleim 40 év után váltak el. Most mindkettő új párkapcsolatban él, az apu meg is nősült.Állítólag jólérzik magukat. Az apun ezt látom is,bár néha neki is vannak pillanatai, amikor kérdez az anyuraés mondja,hogy segítsek neki, szalnem mindegy neki sem,mi van az anyuval. Az anyu meg talán mostanában kezdi feldolgozni a válást, de irtó gyűlölet van benne az apu iránt, annak ellenére,hogy sztem még mindig szereti. Vagy ez talán nem is szeretet már,hanem megszokták egymást és hiányoznak egymásnak. Ennyi idő után,ha két ember elválik,azt sose fogja teljes mértékben feldolgozni. Sztem ez végzetes hiba. Ha ilyenkor probléma adódik, azt házasságon belül kell megoldani és orvosolni,mert a válással nagyon sérül mindkettőjük. Külddőket házassági tanácsadóba, nagyon sokat tudnak segíteni. Ha vallálosak, akkor menjek gyónni, az is rengeteget segít.És szervezzenek sok közös programot,ahol elszakadnaka hétköznapoktól kicsit.

Kép
flóra 11

Halihó!!!

Örülök,hogy jobban vagy Ildó!!

De ez nem azt jelenti,hogy ma már takarítás,mosás,főzés,vasalás!!! :lol: :wink:

Megyek be a munkahelyre adópapírokat átvenni.

Majd jövök.Puszi!

Kép
martik77

Zsuzsi, Szilvi. Nem hinném,hogy nálatok vírus okozná az émelygéseteket. Tényleg ideje lenne tesztelnetek mindkettőtöknek. Nálam sajna ez a fránya influenza okozza a gondokat, félig gyógyultan mentem vissza dolgozni, erre jött a stressz az igazgatőnővel,meg számtalan hibát most egyszeriben a nyakamba varrtak, amit nem is én csináltam,hanem a távollétemben a dokumentációmat valaki összefirkálta. :x Persze senki sem vállalja be,miért is,de az íráson is látni,hogy nem az enyém. Szal a vezetőség ezt is a rovásomra írta. :evil: És tisztázni sem tudtam magam,mert most elmentek egy hérte sítúrára. Tehát nekem vszínűleg a legyengült szervezetemre jött a stressz,ami a gyomromra ment. Ettőllettem beteg.

Kép
flóra 11

Helló Márti!

Nem csinálok semmit, csak felsöpörtem a lakást,mert ezt senki sem csinálta meg. Egyébként a F. folyamatosan mosogat,mos, tereget, nekem teát főz. Tegnap csináltam egy krumplifőzeléket,de a krumpli már meg volt főzve,kimaradtmúltkor, tehát csak szószt csináltam és bele a krumpli. 10 perc alatt készen volt,de ez is lemerített. Anyámnak szülinapja volt hétvégén, a barátnői tegnap voltak nála köszönteni. Estére küldött ide is egy hatalmas hidegtálat, tehát főznöm nem kell. És azt ígérte,hogy ma eljön és hoz friss kaját.
A F. pedig ma itthon van, akadémiai napja van,tanul. Holnap lesz vizsgája hegesztésből. Ott van elméleti és gyakorlati rész is. Tehát itthon van és ellátja a háztartást,törődik. :wink:

Kép
flóra 11

Megjöttem!

Kép
muzsuzska

Ildó, örülök, hogy jobban vagy! Nem tesztelek, utálom a tesztet! De,kitaláltam, hogy úgyis késésben vagyok a citológiámmal, ezért délután elmegyek a dokihoz megcsináltatni és megkérem, hogy nézze meg a méhem ,hogy állok a myómámmal (ha valami gyanus lenne a méhemben ,észreveszi) , persze ő most fogja csak megtudni, hogy állok a lombikkal. :D :D :D

Kép
muzsuzska

Megvolt a műszaki, de elég nagy cirkusszal, olyan ideges lettem, hogy a végén elbőgtem magam!!!!!!! :evil: :evil: :evil:
Az autónak én vagyok a tulajdonosa, az ex az üzembentartó.
A csaj elkezdett cirkuszolni, hogy én nem vihetem műszakira, ott volt minden papírom, a biztosítások a nevemen, a régi nevem: ex vezetékneve és én lánykori nevem, tehát egyértelmű, de így sem volt jó, erre a csaj belekötött miért nem egy a lakcímünk az ex-el!!!!!!!! Mondom, hogy ha egy lenne akkor nem váltunk volna el!!!!!! Akkor kérte a törzskönyvet, mondom, hogy a banknál van, mert részletre lett véve és most járt le most várom a törzskönyvet.
A vége az lett, hogy oda kellett hívnom az exet és neki kellett elintéznie! Nézhettem a köcsög pofáját, hogy nélküle semmire se megyek! Na kiakadtam rendesen!!!!!!!!!!!
A tulaj próbált kedvesebb lenni, de nekem már mindegy volt!
Királyfinál volt a pénz, megjegyeztem, hogy ő azért fizethet!? :wink:
Na, akkor most várom a papírt a bankból, és intézkedem tovább.............. :evil: :evil: :evil:

Kép
muzsuzska

Benó,ha büdösödik a gépetek,akkor próbáld meg kiporszívózni a belsejét,főleg a ventillátort.Néha ki kella gépet porszívózni,mert beszáll a por oda is és bizony tud kontaktushibákat okozni. Csavarozd le a doboz egyik oldalát,kiporszívózod és visszacsavarozod.

Kép
flóra 11

Helló Zsuzsi!
Hosszú idő után végre talizunk. :wink:
Szegény,el tudom képzelni,mennyire megviselt ez az eset. Nem kellemes. Ez most a másik ex volt? Ő ott dolgozik,ahol Te,vagy már mindent keverek?

Kép
flóra 11

Nem, jól tudod Ildó, ez a második ex! Igen egy helyen dolgozunk! :D :D :D

Kép
muzsuzska

Jó ötlet ez a nődokival. Ciklusban most hol tartasz egyébként?

Kép
flóra 11

Ezt már Mártiék is mondták Benónak, de csak kétszer porszívóznak egy évben! Az első már megvolt......... :D :D :D :D :D

Kép
muzsuzska

Akkor jól emlékeztem.Remélem legalább nem felettesed. :evil:

Kép
flóra 11

Hú, megszámolom a bogyókat...... :oops: 12napon vagyok. De a pirim se volt normális, de egyik sem jelent semmit se.

Kép
muzsuzska

Ja,hogy már mondták neki! Ezt még nem olvastam,még mindent nem győztem. Szal az egyik már megvolt. :lol: :lol: :lol: :lol: Akkor most nyaral a porszívó, nehogy megzavarják a pihenésben. :lol: :lol: :lol: :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára flóra 11 2009.02.05 10:37-kor.

Kép
flóra 11

A múlt hónapban maradt ki bigyó? Ha volt egy nap is,hogy nem vetted be, már volt esélyed a teherbeesésre. Cicik nem érzékenyek?

Kép
flóra 11

Felébredt a kicsi fiam. Még ő is betegeskedik velem itthon. Tegnap már neki is hányingere volt este,de szerencsére elmúlt neki. Befertőzöm végül a családot.

Kép
flóra 11

NEM!!!!!!!!!! Ő a villamos karbantartó, Királyfi beosztottja! :evil: :evil: :evil: Én kértem ,hogy menjen másik műszakba, de nem akart! Ő mindenkivel, bájos, kedves, segítőkész, de én tudom milyen volt velem, amit sokan nem is hisznek el, tehát én a falra tudnék mászni tőle! Örökre sértettnek érzem magam , ez nem is fog változni! A váláskor a pénzért ölni tudott volna! undorító!!!!!!!
Inkább lemondtam mindenről csak szabaduljak, az autón veszekedtünk sokáig, ez a bosszúja a mai napig.

Kép
muzsuzska

Rögtön jövök,csinálok neki reggelit. A F.most elment a Tescoba bevásárolbi. Hoz nekem brokkolit,az lesz az ebédem.

Kép
flóra 11

Nálatok nagy a család és a bacik körbemennek!

Kép
muzsuzska

Ezt a nyálas,kedves arculatot ismerem. Az én exem is mindenkivel szemben előzékeny,készséges. Egy házasságban teljesen másképp viselkednek az ilyenek.Mindig mondom,ha valakit elkápráztat,hogy lakjon vele és próbálja ki.

Kép
flóra 11

Megyek pihizek egyet, megpróbálom kikapcsolni az agyam! Utána fürdés, doki. Királyfi nem akarja a rádiót most mert kell menni dokihoz, de nincs kedvem sorban ülni! :roll: (pedig gondoltam elsumákolom a dokit és leteperem Királyfit)

Kép
muzsuzska

Ez is lehet,mire az első kigyógyul, addigra az utolsó visszafertőzi. :(

Kép
flóra 11

Na, csak lassan a testtel, Zsuzsó! :lol: Doki után majd vígan tepered le Királyfit,remélem lesz mit ünnepelni. :wink: Nagyon drukkolok nektek. :wink:

Kép
flóra 11

Paradizst nagyon sajnálom, hogy kórházban kell lennie, viszont biztos,hogy ott törődnek vele,nehogy baj legyen.Hiába,3 gyerkőccel erre számítani is lehetett.A cél érdekében mindent kibír egy anya,igaz?

Kép
flóra 11

Sziasztok! :D

Ildikó, örülök, hogy egy picit jobban vagy! :D Én nem tesztelek! :evil: Úgyis tudom a választ... :cry:
Zsuzska, szard le az exet! Azt főleg nem érdemli meg, hogy idegeskedj miatta! :evil:
Benó, a lökött csajt valahogy lekéne rázni szerintem! :evil:
Tancsu és Márti ma pörögnek, Edina már dolgozik! Kitartás!

Én itthon vagyok ma még, de kitaláltak egy kimutatást, amit pénteken muszáj leadnom, de ha ma nem csinálom, holnap nem végzek vele, az tuti! :evil: Úgyhogy ma megsütöm a citromos-almás Benó féle sütit, takarítok egy kicsit, aztán "kimutatok". :?

Kép
szilzi

A. tegnap hazajött, bocsánatot kért, amivel teljesen meglepett, mert mostanában nem látja be ha Ő is hibázik! :wink:

Kép
szilzi

Edina, a csirkeszárnyak receptjét én is elraktam.Kiis fogom próbálni valamelyik nap,ha már bírok főzni. De én egész csibéből fogom,van itthon két kisebb pipim a fagyóban,abból az egyiket feldarabolom és kipróbálom. A felére meg csak cukrot fogok karamellizálni a Norbi miatt,aki ugye allergiás a mézre. De szerintem úgy is fini lesz.

Kép
flóra 11

És végül a fő hír: A-nak nem javult az eredménye, csak annyiban, hogy az 5 milliónak nem a 20, hanem a 80%-a mozog! :cry: :cry: Tehát így csak lombik lehet, de jön velem majd vérvételre, mert azért néznek neki hormonértékeket! A Zsuzskával beszéltünk és azt mondta, hogy ez a fajta hormonkezelés is elég drága, úgyhogy ha nem muszáj nem kezeltetjük Őt, hanem kivárjuk a lombik időpontot és "csak" akkor fizetünk mint a katonatiszt! :evil:

Most megyek, megcsinálom a sütit, majd jövök még!

Kép
szilzi

Helló Szilvi! De örülök, hogy vagy! Régen taliztam veled is! Persze én nem voltam rég,azért. De ugye a hétvége sűrű volt,aztán tanfolyam,aztán meg ez a rohadt betegség. :(

Otthon vagy,de Te is pörögsz. :wink:

Kép
flóra 11

Látod,tud az A.aranyos is lenni. Szeret ő téged, nincs gond. Csak néha morcosak ezek a férfiak,de néha nekünk is engednünk kell.

Sztem pedig ez nagyon is jó javulás! Én a máltkor pont ezt olvastam,hogy egyáltalán nem az a lényeg, hogy mennyi a spermaszám, persze ez is,de hogy egyre inkább a feléirányulnak a vizsgálatok, hogy mennyi életképes az adott mennyiségből,mert állítólag ez a fontosabb adat.

Kép
flóra 11

Szia Ildikó,

most sajnos nem tudok maradni, mert elekzdtem a sütit, bocs! :(
Aranyos vagy, próbálsz nyugtatni, de az 5 millió az nagyon kevés, még az inszemhez sem elég :( De jöjjön aminek jönnie kell!

Kép
szilzi

Helló csajok, még nem tudtam visszaolvasni.
Nekem nagyon fájt a medencém reggel, meg épp az előbb is, de ha felállok, járkálok, jobb, szóval nincs gond, beszereztem 3000 Ft-ért a következőket (a nagyival megint egy öregasszonyvásárban): 1 köntös, 1 hálóing, 2 bugyi. Jó, nem? Most mindjárt jön haza a Gy., anyu adott nokedlit.

Szilzi, nagyon drukkolok, hogy jó legyen a süti. :oops: :D :D :D Nem én találtam ki a receptet, de azért para van ilyenkor, ha én ajánlok valamit. :?

Reggel aludtam egy órát, ennyi volt a mai napom.

Majd megyek a szülésf.-re, fél 4-re, de addig legalább visszaolvasok, ha nem fáj a csontom.

Most kopok.

KépKép
benó

Te jó ég Benó! Most olvasom,hogy az őrült csaj megkörnyékezte a sógorodat! :shock: Ez szörnyű! És rögtön micsoda hatással van rá,hogy még templomba is elmegy miatta! Őrület! :shock: Ennyire befolyásolható a Peti? :shock: Nem tudom, hogyan kellene a tudtára adni, hogy vigyázzon a csajjal, de ha folytatódik a sztori, biztosan kéne vele beszélni. Talán próbáld anyóson keresztül,hátha hallgat rád az anyós, rá meg a Peti.

Kép
flóra 11

Helló, Ildó!
Bakker, ennyi az idő! :shock:
Kb. 20x fagyott le a gép a rohadt iwiw miatt, tudjátok, a tesóm mindig oda ír nekem, meg a Melcsi, úgyhogy muszáj lett volna megnéznem.
Szörnyű, tényleg. Hát, figyelj, az anyósnak én megmondtam a frankót, úgy, mint nektek kb., de a Peti nem mondta nekünk, hogy vele volt templomban :x :x :shock: :shock:, a röhögőgörcs jön rám, szóval, neki nem mondhatom, hogy hülye vagy???? Mert akkor anyukájára lenne mérges, érted. Egyébként szerintem egész egyszerűen úgy volt, hogy valahol, valami idióta buliban egyszer találkozhattak, és akkor mondta a P., hogy változások lesznek az életében (ezt nekünk is mondta, és olyan okoskodóan bírja mondani, mintha lovaggá ütnék a jövőben vagy valami ilyesmi), esetleg mondta, hogy járni fog templomba vagy akármi, és akkor a Sz. mondhatta neki, hogy megy vele, ennyi. Aztán mikor találkoztak a templomban, akkor gondolom, a Sz. megkérdezte tőle (mivel nem sokan barátkoznak vele), hogy hová megy, ő meg mondta, hogy az anyukájához és akkor nem volt szíve azt mondani neki, hogy szevasz, hanem hívta magával. Gondolom, ennyi, és szerintem még előttünk is szégyelli magát, hogy ezt csinálta, azért is nem mondta el, mert eddig akárhányszor beszéltünk a Sz.-ről, hogy engem mennyire felb., akkor ő állított le, hogy kuss, ne beszéljünk róla, miért kell mindig róla beszélni, felejtsük már el stb.

KépKép
benó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?