A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Szegény Beni...
Akkor ezzel most már megvan mind a 28 foga (bölcsességfogakon kívül)?

A fogaktól meg bedurranhat az embernek mindene. Nekem a fülem is fájni szokott, meg a nyirokcsomók, ha mocorog a bölcsességfogam.

Kép
vindolanda

Jaj Vindo!!! Tudod hányan laknak nálunk??? kb.160 ember.
És a bolt kocsma srégen velünk szembe.
Sense részvétem.
:cry:
Szívesen mennék én is minden talira de most nincs kocsim és busszal meg nagyon messze van.
De majd lesz valahogyan.
Juba anyukás séró ez jó :lol:
Szerintem az előző csajos volt ez meg nőcis. :lol:
talabér nikolett

Nem Vindo most jön neki,haj ól számoltam plusz mínusz,mert már váltott fogat elől alul felül,így most jön a 21-22 hátsó második? őrlő..

Nekem már kint az összes bölcsesség fogam,ígaz én is jól megszenvedetm azokat :? Nem is jutott eszembe.........

Szép lett volna ha nem cserélik ki a routereteket...
varga tünde

Tünde! Igen, bedurranhatnak a mandulái, ha jönnek a fogai. Minden lehet mindennel összefüggésben.

Tali! Hajrá Sense, köszönjük előre is a szervezést. Akár gyerekes, akár gyerek nélküli 8) lesz.

Móni! Na jóvanmá..... Azért küldj Pötiről egy érettségi képet, ha megszületik. 8)

Kép
Kép
Kép
gremese

A 160 az tényleg nem túl sok :wink:
Ahonnan én származok, ott a környéken a legkisebb falu 200 fős, az a neve, hogy Kisfüzes. Mikor kicsi voltam, jártunk ki biciklivel oda, ha leltározni kellett a könyvtárban, mert anya a "városban" (2500 fő) volt könyvtáros :wink:

Tünde, az enyémek még benn lapulnak.
De nem okoznak nagy problémát, így egyelőre benn is maradnak :wink:

Rugó májkrémes kenyeret eszik. A második szelettel kéri :arrow:

Kép
vindolanda

Nézem az időképet.. Júl.02 lesz a legmelegebb :shock: ? ez komoly???? Azt kész????
varga tünde

Nálunk pizzát nyomják a fiúk...
varga tünde

Hát, idén tényleg nem volt eddig túl nyárias az időjárás :roll:

Én most befűtöttem a kályhába, úgy van 22,5 fok.

Remélem, Görögországban jó idő lesz.

A pizza is finom.

Kép
vindolanda

Vannak hírek a kismamákról :?: :?: :?:

Én most megyek zuhizni. Beállok a forró víz alá így a nyár közepén, mert majd' megfagyok. :shock: :evil:

Kép
Kép
Kép
gremese

Heni! Pöti nem egyenlő Petivel! :)

Kép
Kép
Kép
gremese

Pöti baba gyere kiiiiiii!!!!!!!!!!!!!

Ez ITT GRÉTI SZÜLETÉSE, PÖTINEK PÉLDAMUTATÁSKÉNT!

[quote="l.móni"]s írta:l.móniziasztok

en Z vagyok a ferj, mostmar _a_p_a_

tegnap du. 15:35kor megszuletett Greta Monika.
o is es az anyukaja is jol vannak. minden rendben ment
Gretus 3810grammal es 54cmel szuletett termeszetes uton
gyors szulesunk volt a doki nst utan delben mar nem engedte haza :)

Kép apa kezdodik Kép most furodtem Kép es most bekesen szunyokalok :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára gremese 2010.06.26 21:15-kor.

Kép
Kép
Kép
gremese

Emese juj te!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Heni
KépKép
heni81

B@sszusMesi!
Már azt hittem.....
A hátamon felállt a szőr, erre nosztalgiázol...
:):):)

Ildikó
KépKépKép
sense4

Szia Heni!

Ildikó
KépKépKép
sense4

Sense jól megtréfált itt minket Mesi, én is azt hittem, sőt olvasom tegnap délután...mondom mivan????? akkor esett le.

Heni
KépKép
heni81

Zorro kutyánk holnap vizsgázik Engedelmes 1-es szinten..
Balázs izgul nagyon, mert a helybenmaradás még nem az igazi.
Kb 2 percig kell fekve maradnia a kutyának úgy, hogy B közben kb 10 méterre van tőle, és mellette a pályán egy másik kutya a feladatokat végzi. Sztem ez kőkemény egy 10 hós kutyának. A többi feladatban, (ül/fekszi/ pórázfegyelem/ rövid helybenmaradás) viszont nagyon jók.
Remélem, sikerül, mert Balázs nagyon el fog keseredni, ha nem...

A Conair megy a tv-ben. Nem szeretem az akciófilmeket, de ez nem rossz, csak már sokszor láttam.

Ildikó
KépKépKép
sense4

Ja, bocsánat!!!!! :oops: Én csak vuduzok itten, hogy kigyöjjön az a kölkecske. :lol: Gondoltam példát mutatok neki a nővérével.
Ha megtudjuk a hírt, azt hatalmas piros betűkkel fogjuk tudatni! (Már aki először kapja az sms-t és ér vele gép elé). 8)

Kép
Kép
Kép
gremese

SEnse drukkolok a kutyátoknak+++++

Mesi egyébként köszi a nosztalgiát:-) Tök jó!

Mi a vihart nézzük :roll: vagyis apa :roll: én netezek, közben éhezek :roll: vizet iszogatok :roll: ma ettem cukormentes fagyit :shock: az diétás? :shock: :roll:

Egyedüli hely ahová tudok járni a gyerekekkel a fagyizó

:roll:

Lehet nekünk is kocsmázni kellene mint Vindoéknak :wink:

Heni
KépKép
heni81

Azért nem gyenge milyen gyorsan jött Gréti :shock: 8)
Én meg 11 és fél órát fájdogáltam mire Berti meglett.
fájdogáltam=marhára fájt :!:

juba0

No. Nézzétek csak, milyen aktív az éjszakai fórum! ;)
Heni!
Én az késő esti kajálást csak úgy tudtam kiiktatni, hogy egy szál cigit elszívok. :oops: Ez van. Három és fél év után újra cigizek. De csak 1 (max2) szál esténként.

Ildikó
KépKépKép
sense4

Hajrá Zorró! :) Erről biztos tudnátok beszélgetni Regivel.
Én nagyon sok helyre el tudok jutni a gyerekekkel, de Paknyiban lehet, mi is kocsmázni fogunk. 8)

Kép
Kép
Kép
gremese

Kiegészítettem a hsz-emet, odaírtam, hogy Gréti születéséről van szó. Nehogy itt szívrohamot kapjon mindenki. :roll: :lol:

Kép
Kép
Kép
gremese

Meg is nézem a telefonom. A farmerom zsebében maradt, amit zuhi előtt vettem le. Nem a kis rövidnadrágom zsebében, amit agyon izzadtam, hanem a farmerom zsebében, ami jó meleg volt, mert befagy a t.köm ezen a szép nyári szezonban. :twisted:

Kép
Kép
Kép
gremese

Semmi. :roll:

Kép
Kép
Kép
gremese

Emese azért kiváncsi vagyok, hogyan fogtok tudni beilleszkedni a új helyen. Nagyvárosból kicsibe. :roll: én talán most szoktam meg, hogy csak fagyizó van :roll: minden másért kocsi és 8km kell tenni :roll:

Heni
KépKép
heni81

Erre én is kíváncsi vagyok. Van bolt, ami kisgyermekes családokra rendezkedett be, van éjjel nappali, lehet pizzát rendelni, és a szomszédban lakik Panndi barátnője egy fél éves kisfiúval, a másik szomszédban még kisebb baba van, és a hátunk mögött is kis gyerekek vannak. Ja, és az utcában lakik Viranka unokatesója. 8) Paknyi a világ közepe! 8) :lol:
Az M0-ás ott van egy köpésre, onnan meg pár perc bármi. Fagyizó is van, még nem láttam, de hallottam róla.

Kép
Kép
Kép
gremese

Mesi :lol: :arrow:

Világ közepe :lol: :lol: :lol:

Így is lehet fogalmazni :) Nektek meg úgyis az lesz :)
Vendég

Halihó, csajok,

na Móni bejegyzésétől viszont kaptam egy lájtos infarktust, idézem:
"Csajok extra vudut kérünk a kicsinknak! valami nem stimmel vele"
Én a kicsinknak-ot kicsink-nek olvastam... :shock: csak utána jöttem rá, h kocsiról van szó. Nem szép dolog így megijeszteni valakit! :D

Nem tudom, Heni, Te hogy csinálod, hogy ilyen szívtipró fiaid vannak... :lol: Petikétől csak olvadoztam.

Mesi, szerintem is mondhatjuk, hogy Paknyi a Bp. köldöke. Mivel nézőpont kérdése az egész. :D

Itt semmi különös, de ez az idő tényleg nagyon lehangoló a beáramló hársvirágillat ellenére is. Igaz, komplett esőszerkója van Ádinak (kabát, csizma, esernyő), hogy ez ne tartson minket vissza semmitől.

Verus, cikiztem itt a S&NY-t és emiatt nem lett semmi a mozizásból??? Ugye, nem? :D
Amúgy a Boltkóros naplója, ami tematikailag nem esik messze tőle, nagyon tetszett, nekem nem volt bugyuta és végigröhögtem az egészet, főleg azt, amiben szuper színészek parádéztak (ha vki látta: sütiszelős jelenet :wink: ).
Na megyek vissza dolgozni.

És akkor: PÖTI BABA, GYERE KI, VÁRUNK!!!!!!!!!!!!!!!!!! 8)

Kép
Kép
irina

Mesi, nem Bp, hanem Magyarország köldökére gondoltam. :lol:

Kép
Kép
irina

Helló!

Pöti nagyon jól érzi magát... :) Pedig milyen jó az a születéses sorozat... Tessék leutánozni, kicsi fiú!

Tali: hát, remélem, összejön!!! Nagyon kívácsi vagyok rátok! :)

Móni sehol, vlsz én is lefekszem... Majd még leselkedem...

Jó éjt!

Kép
Kép
Kép
zdori

Apa említette, hogy ha dolgozik a gépnél, csak ott tudja a szúnyogokat eltalálni, azok meg bepotyognak a klaviatúrába.
Most nyitom fel a laptopot (este filmet nézett), és most szedtem ki két szúnyogot. :lol:

Én már nagyon várom a költözést. Felsőpakony annyira szimpatikus hely, az emberek is olyan kedvesek. Oda rengeteg kisgyerekes család költözik, olyan, mint egy "nagy lakópark".

Móni :?:

Kép
Kép
Kép
gremese

Halihó!

Mi szokásosan hajnali f7-kor keltünk. Mondjuk ez mindenképpen jobb, mint a f6. :lol:
No, előrejelzés ide vagy oda, itt olyan szörnyű idő van. Ebből nem lesz ma 26 fok. :twisted:
Tegnap beruháztunk néhány egyszerűbb játékra, amit a kertben használhatunk. Egy babás kosárlabda palánkra és labdára is. Bercó imádja, meg tegnap áthívtuk a szomszédunk kisunokáját is, neki is bejött. Ja, meg csocsóztunk is. Tök jó volt.

Jaj, Irina, ne is mond, én is meglepődtem, megijedtem, aztán meg jót röhögtem magamon. Szegény Móni, szerintem állandóan csuklik vagy a telefonját dugdossa, annyian érdeklődnek állandóan. :wink: :lol:
Ha bejött ez a film, akkor nézd meg Az ördög Prada-t visel-t is! Én imádtam, főleg azért, mert az egyik főszereplő Meryl S.
Pár hete én is meg akartam nézni a boltkórost, de annyira szaggatott, hogy élvezhetetlen volt. Így abbahagytam.

Emese, imádom a humorodat! :lol: :lol: :lol:

Sense, drukk!!!!

Mennem kell, mert B. rángat. Ma reggel köhögni kezdett, meg is kezdtem a szokásos terápiát. A fene essen ebbe az időbe. Közben kisütött a nap!!!!!!! :shock:
dmaggie

Na, még gyorsan!

Emese, úgy tudsz írni erről a helyről, hogy kedvet kapok a végén. :wink: :lol: Nem csodálom egyébként, hogy ennyire be vagy sózva. Nagyon jó lesz ott Nektek!!!! :lol:
dmaggie

Sziasztok,
csak bejelentkezem, reggeli után csomagolom a bőröndöket, és indulunk.
Kedden este itt vagyok, bár szerdán még munkanapom van, az utolsó.

Tegnap Rugó hét után elaludt, így végre meg tudtam nézni a folyó szeli ketté-t. Brad Pitt az első világháború idején a folyóban horgászott.

UTána ittam egy sört, megnéztem az USA-Ghánát, ahol is az afrikaiaknak szurkoltam, majd elégedetten lefeküdtem aludni.

Nyolckor keltem.

Móni, hajrá!!!!!

Vigyázzatok magatokra.

Mesi, az agglomerációs létet könnyű megszokni, mert jó :wink: Nektek is tetszeni fog.

Kép
vindolanda

Jó reggelt!

Micsoda traccsparty volt itt este :lol:
Én még mindig nem szülök :? Pedig már nagyon szeretnék :roll:
Nemrég keltünk (3/4 8-kor)
Mindjárt reggeli aztán szerintem elmegyünk egy maratoni sétára.
Hátha...................

Szép napot mindenkinek

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sziasztok!

Vindó Jó utat nektek!!Vigyázzatok magatokra!
Majd kérjük az élménybeszámolót! :wink:

Pöti baba gyere ki!!
Sétálj egy nagyot Móni és mássz lépcsőt is hátha!
És ha nem történik semmi akkor mit mondtak mikor indítanak?
Persze nem így lesz!!Csak kíváncsi vagyok,hogy mit beszéltetek meg a dokival?!
Egyébként szerintem ma már tuti elindul kicsifiú :wink:

Most megyek,később jövök!

juba0

Sziasztok!

Jó utat Vindo!

Móni kellemes sétát :wink:
varga tünde

Vindo, jó utat, én is az afrikaiaknak drukkoltam. :)

Móni, hajrá séta!!!

Felsőpakonyon nekünk is laknak ismerőseink. :)

Na, majd jövök, hogy lássam, mi van Mónival... :)

Kép
Kép
Kép
zdori

Gyerekeim teljesen zsizsnyák ebben az időben - én meg tőlük. :? Bejelentkeztünk Virankáékhoz, és szerencsére tudunk menni. :D

Kép
Kép
Kép
gremese

na ja :) :) ere a hírre M. felöltöztette B-t elegáns ingbe farmerbe,majd utána poló szoknyában rohangáltak :shock: :shock: :evil: Bról alig bírtam leszedni :) konkrétan üvöltött :shock: :roll: :?

Panndi,Sense gyertek Ti is :) :)

KépKép
viranka

Huh micsoda tracsparti volt,
Mesi
jól meglepődtem, majd rájöttem hogy Gréti..:-) vicceske vagy..ja és a meghívást köszi, igekszünk ott lenni..:-)

Móni: én is kisinknek olvastam, nem nagyon értettem, de rájöttem hogy a kocsi! +++++++++++++++++++++++++++++++++ Pöti gyere már!!!!!!!

Itt süt a nap, bár a szél is fúj..ma el is zavart apa ..folt köv

KépKép
kaqk
Debrecen

Vera, köszi, de mi ma nem megyünk, én elég vacakul vagyok, ugye megjött, és most elég komolyan fáj, na meg itthon van Apa, szóval apázás van ezerrel :)
Vendég

Szaisztok! Még mindig semmi??? Ááááááááááááh!

Panndi, légy jobban! Jó apázást!

Kép
Kép
Kép
zdori

Halihó!

Mónikám, rajtad a világ szeme! :-)

Sense, őszinte részvétem a nagymamád miatt! A kocsit sajnálom, de szerintem (temetés előtt) ez bárkivel előfordulhat, ami Veled történt.

Vindo, jó utat!!!

A hét eleje nálam is erős lesz, szerencsére már UV-hét utána nincs több mhelyi restancia, marad a többi.
Puszi mindenkinek!

Kép
Kép
irina

Ui: Panndi, jobbulást Neked!

Gyerekek, jön a nyár elvileg kedd-szerdától! :wink:

Kép
Kép
irina

Sziasztok!

Móni!?!?!?

Ma megjártuk Pestet,kereszt-anyuméknál voltunk kicsit feldobódtam
ez kellet már nagyon, a gyerekek is nagyon élvezték az utazást,
lehet kicsit sűríteni fogom az ilyen kiruccanásokat.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Jöttem lesni,hogy mizu Mónival??
De nem látom sehol!Ejnye,tessék jelentkezni,hogy sikerült a séta?

Nemrég jöttünk be az udvarról,hintáztunk és megérkezett hozzánk a kertbe a gólya :shock: :lol:
Fejelgeti is rendesen Zizi a hólyagomat,Ti éreztetek hasonlót?
Marha kellemetlen,rendesen tud fájni!
Ma még nem szülhetek mert nem jó doki van ügyeletben,majd holnap.
Persze hiába tervezem én meg ilyen szépen,majd Zizi dönt.

Milyen volt a tali csajok??
Képeket csináltatok?Legalább azt hagy élvezzük mi is!
Na most vágtatok fürcsizni és egyebek,ki tudja mikor kell indulni...(egyébként is megszoktam ám fürdeni :lol: )

juba0

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?