A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 januári kismamák

Sziasztok

Clara azért nem szülök a Bajcsyban mert ott volt az a doki aki rámhozta a szívbajt az epilepsziagyógyszerem miatt
Ja és én is azt néztem az új katalógusban hogy szinte mindennek felment az ára

Athena én Kecskeméten illetve kicsit melette nőttem fel csak ide kerültem Pestre, de életem legnagyobb részét ott töltöm ezután is mert imádom
Kihez jársz ott orvoshoz?
és szerintem a kórházban kiadják a leleted mert gondolom az ottani laborban mérték le

Móni
KépKép
reunion

reunion

Szabó Gábor az orvosom. Megoszlanak a vélemények vele kapcsolatban, nekem csak jó tapasztalataim vannak.
Igen, az Izsáki úton vették a vért, és elvileg onnan küldik ki a védőnőmhöz az eredményt. Okos, amit mondasz, megpróbálom kikérni tőlük.
Amiatt aggódok, hogy van már időpontom, meg beutalóm is, és ha nem lesz AFP eredményem és nem megyek el, csak mondjuk egy hét múlva, akkor biztos nem fognak megdícsérni.

Timi
athena

Cat: én a XI. kerületbe járok...Néztem ezt a helyet is, de nem esik útba, ill a Margit híd lezárása miatt nem túl szerencsés nekem. Viszont most látom, hogy van indiai főzőest péntekenként, erre lehet hogy benevezünk a férjemmel!

Csajok: én még szoba kiegészítőket nem néztem, bár azt hiszem max 1 szőnyeget fogunk venni ami speckó baba áru lesz. Viszont a múltkor elmentem egy bababoltba nézelődni takaró, matrac, mellszívó, légzésfigyelő, cumisüveg, stb ügyben...háát még nem mertem összeadni, mennyi lenne, ha egyszerre vennék meg mindent... :shock:

Kép
szerencsemák

szerencsemák:

én elkövettem azt a hibát, hogy összeadtam (pénzügyi szakmai ártalom), de nem mondom meg :) Én is sírtam

Timi
athena

:) Igen, a szőnyeg csak 2000-rel nőtt, de kettőt szeretnénk, ezen kívül egy kétajtós szekrény, egy egyajtós, felül polcos, egy pelenkázó komód; ezek az IKEA bevásárlólistánk alaptételei, és mindnek felment az ára. Így már marhanagy az árrés.

Ezenkívűl tapétázás, függöny, és ennyi a berendezés :shock:

Persze van fontossági sorrend ebből az első a pelenkázó és a szőnyeg. :)

Lányok, a férjem ma megy a babakocsiért, én már úgy várom, hogy otthon legyen :) AZ első babacuccunk :) És persze rögtön a legnagyobb tétel is...

Klári

Kép
claracroft

Hű, nemsokára a 100. oldal.

Athena: a 90. oldalon megtalálod a táblázatunkat, amit hékás tett fel. Ha szeretnél rákerülni, légy szíves írd meg hékásnak priviben a táblázathoz szükséges adataidat. :)

hékás, szerintem ki kellene tenni a 100. oldalra is... :P

Klári

Kép
claracroft

clara- most hétfőn mész genetikai Uh-ra? Drukkolok!!! Én most hétfőn megkérdeztem Lillát meddig lesz szabin Timmerman, azt mondta 28.-ig. Úgyhogy lehet Téged is a helyettese fog megnézni, vicces egy figura :) Nekem össze-vissza kente a ruhámat azzal az Uh zselével :?
Szülésfelkészítőre akkor jössz, amikor tudsz, nem kell mindig ott lenni és ingyenes. Én előtte tervezem a tornát is, 13.00-14.00.

Kép
Kép
bogaracska

Klári: mi is sokmindent az Ikeában akartunk megvenni, ezért el is mentünk még az áremelés előt, mert tudtuk, hogy augusztustól emelnek 20%-ot. Valamikor július végén voltunk ott, de nem volt semmi haszna, mert a kiállítótereket akkor rendezték éppen át, totális káosz volt, a babaszoba részen éppen semmi sem volt. Úgyhogy én is el voltam keseredve.

Piri

Kép
Kép
Kép
mérnökasszony

Tök jó, hogy már meg lesz a babakocsitok. Legalább már próbálgathatod a tologatást :lol: Nekem legalábbis olyan nehezen megy :oops:

Kép
Kép
bogaracska

Én a Sotéba megyek az UH-ra, nem ő nézte volna. Mondjuk azt nem értem, hogy a magánrendelőjébe akkor miért 24-re kaptam időpontot. Vagy ott lesz a helyettes? Nah, legalább megismerem, bár lehet, hogy a klinikán nem ő helyettesíti, csak a magánrendelőben? :?

Klári

Kép
claracroft

Clara:

Köszönöm az infót, már el is küldtem!

Timi
athena

Ja, én is várom már a babakocsit :)

mérnökasszony, csak az Örs vezér téri IKEA lett átalakítva, Budaörsre nem néztetek ki? Mi is tudtuk, mindig augusztusban van az árváltás, de a 20 %-ot nem tudtuk, illetve azt sem, hogy melyik árunak emelik az árát, merthogy nem mindennek szokták...

Klári

Kép
claracroft

Igen a magánrendelőjében van a helyettesítés :D Egyébként ha felmész a Szote II honlapjára, ott meg van a részletes program, melyik héten milyen témával foglalkoznak! Aztán, amelyik érdekel, arra eljössz :D www.sote.hu/intezetek/?inst_id=63

Kép
Kép
bogaracska

Köszi az infót :)

Klári

Kép
claracroft

Nem tudod véletlenül a helyettese nevét?

Klári

Kép
claracroft

Sziasztok!

Bocs, hogy én is így eltűntem, de így a nagy jóidőben alig vagyunk itthon és pláne nem bent a lakásban. Amíg Soma alszik addig pedig végzem a házimunkákat. :cry:

Nicsak! Nagyon sajnálom a történteket. Reméltem, hogy ha már idáig eljutottunk marad a létszám végig. Ez kicsit megijesztett...Kívánok neked gyors felépülést és mihamarabbi egészséges babát!

Nekem ma reggelre lett meg at AFP eredményem. Minden okés vele. Jövő szerdán lesz genetikai uh, remélem ott is rendben találnak majd mindent. Egy-két hete érzem már a mocorgást odabent, de még olyan ritkán és finoman, hogy mindig elbizonytalanodom, hogy ez az-e. A pocakom szépen növöget már, majd csináltatot este egy pocakfotót és felteszem. Hízásilag úgy 3-4 kilónál tartok, 25-én megyek védőnőhöz ő majd megmondja a tutit. :wink:

Nekünk babaszobailag még teljes a bizonytalanság ugyanis hiába van 3 hálónk - amiből ugye kistesócska kaphatna egyet különbe - az egyik beázik. Tavaly nyáron is problémánk volt vele, akkor újraszigetelték, most egy hete ismét nagy munkálatok folynak, hogy véget vessenek a víz lakásba való bejutásának. Én már nem fűzök nagy reményeket hozzá, pedig jó lenne megoldani a helyzetet különben velünk lesz egy szobában az apróság amíg át nem alussza az éjszakákat. Utána pedig megy a gyerekszobába. Bár hogy ott is hová az nem tudom egyenlőre. Pont mostanra rendeztük be Somának a szobáját és plusz kiságy egyáltalán nincs belekalkulálva. :shock: No mindegy. Más megoldja a család elhelyezését egyetlen szobában is talán nekünk is fog menni 84 nm-en.... :lol:

Kép

Kép
somaanya

Csajok!
Rengeteget tudtok írni. Nem győzök olvasni

Bogaracska!
A kép az festve van a falra, vagy az egy „kép kép”. ?
JA, ez pasi dolog. Ha az ember szól valamiért, akkor rögtön az a válasz, hogy mi vagyunk ingerültek a terhesség miatt. A súly miatt ne aggódj! Le fog minden menni szülés után. Egyébként meg mindenki más tempóba hízik. Rajtam eddig 3 kiló van, de az előző terhességnél is ilyenkor +3 kilónál tartottam, a végén mégis 18 kilóval fejeztem be
Különleges neve lesz a fiadnak. Ezt a nevet nagyon ritkán hallom. Megkérdezhetem mi lesz a vezetékneve?

Brigi!
Szerintem a pasik egyszerűen nem érzik át ezt a terhességgel járó érzékenységet. Bár néha már úgy érzem nálunk a párom a terhes, mert néha annyira hisztis, hogy az valami csuda. De nem tart sokáig nálunk sem egy-egy veszekedés. Szerintem most pár hónapig megint vissza fogja magát az én drágám.

A dokikérdés megoldódott. Felhívtam az aszisztenst, hogy nem tudom Dávidot elérni. Hát az én dokim Görögországban nyaral. Jó neki

Athena!
Üdv a társaságba!

Mérnökasszony!
A fogadott doki szerintem nem csak a szülésnél „jön jól”. A terhesség alatt sem rossz, ha mindig ugyanahhoz a dokihoz tudsz menni. De Briginek igaza van. Ezt mindenki maga érzi, hogy akar dokit fogadni vagy sem. Azt viszont tapasztalatból mondom, hogyha baj van, akkor igenis jó a fogadott doki. Én spec a fogadott dokimnak köszönhettem, hogy tavaly nem lett nagyobb bajunk. Nem fogadott doki elhajtott volna a panaszommal együtt, mert amikor kórházba mentem nem tűnt komolynak, mégis egy vérétel után rögtön mentünk a műtőbe császárra. Lehet, hogy egy nem fogadott doki nem kér vérvételt és kár baj is lehetett volna…….Sajnos ez a dokim már nem dolgozik Magyarországon, az új dokit Ő ajánlotta, csak remélni tudom, hogy jól járok vele……
Másrészt ismerek sok lányt, akik arra esküsznek, hogy nem fogadnak orvost, csak szülésztnőt, mondván úgyis Ő van velük végig.

Klári!
Szerintem az ügyeletesnek nem szoktak pénzt adni szülés után. A helyettesnek nem tudom. Elvileg a fogadott dokinál nem a szülést, hanem az egész 9 hónapot „díjjazod”.
Ja és szerintem ne nyúlkálj, mert csak a frászt hozod magadra! Szerintem annyira nem gáz, hogy nyúlkálsz. Na, kíváncsi voltál és ennyi.

Bogyra!
Nálatok „apa” nyúlkál Ez tetszett. A párodnak mi a foglalkozása, hogy rögtön tudta, hogy terhes vagy? Ja és tetszik a karikázás duma

Brigi!
Enyém Marci hiperaktív. Konkrétan két percet nem ül meg a fenekén, csak délben, amikor alszik, akkor van nyugi. Most még jól bírom, de nem tudom mi lesz majd a 39. hét környékén

Twist!
Szép a pocid!

Reunion!
Te olyan vagy nyaralás ügyben, mint én. Tényleg nem jó ilyen emberkének a vízparti nyaralás…… Azért próbáld meg kellemesen elütni az időt.

Athena!
A genetikai uh-ra vinned kell az AFP eredményt. Ne hagyd otthon!

Én jövő hét csütörtökön megyek genetikai uh-ra. Már nagyon várom.

No, megyek beleolvasok a májusi topicba, mert kíváncsivá tettetek.

Kima
Kép
Kép
kima75

ja és bocs, hogy kisregényt írtam, de annyit írtatok, hogy csak ilyen hosszan tudtam reagálni :D :D

Kima
Kép
Kép
kima75

Kima:

Köszönöm a szíves fogadtatást :)

Vinném én az AFP eredményt, ha a védőnő elérhető lenne, és ideadná!!!!!!!!!!!!!!!!!!! De nem! Pedig úgy szeretném.... :)

Timi
athena

Sziasztok,

nem tudom, hogy ilyen későn befogadtok-e még a csapatba, de eddig mászkáltunk, csavarogtunk a nyáron és nem nagyon voltam gép közelben, úgy pedig nincs értelme, ha csak kéthetente próbálok beleolvasni. Viszont most már kezdődik lassan a fiamnak az ovi, így vége a csavargásnak.

Szóval ha lehet akkor még csatlakoznék, elvileg január 21-23 körül várjuk a harmadik csemeténket, akiről remélem hétfőn este a genetikai uh-on kiderül, hogy fiú vagy lány, mert a gyerekeimet már nagyon izgatja! :D Na meg persze most már minket is! :D 27-n megyünk az istenhegyi klinikára Hajdú doktornőhöz is, szeretném ha megnézné ő is a gyerkőcöt, látta az előző kettőt is, és engem megnyugtatott a véleménye, mert ha lehet nem szeretnék aminora menni, bár az eddigi leleteim nagyon jók lettek.

Kissét "túlkoros" (37) vagyok és parázós, de látom nem vagyok ezzel egyedül:D, van némi pajzsmirigy alulműködésem is, de nagyon jó dokim és szülésznőm van. Kistarcsán szültem és ott is fogok megint, látom van aki itteniek közül is azt tervezi, szívesen megosztom a tapasztalataimat, egyébként a 17. kerületben lakunk.

Röviden ennyi, bár kicsit hosszú lett, remélem még csatlakozhatok, de most rohanunk a Dino kiállításra, mert 5-től van jegyünk és a kölykök már napok óta erre készülnek, de este majd benézek!

TamEsz
KépKépKép
tamesz

Athena!
Olvastam, hogy nem férsz hozzá az AFP eredményedhez. Hívogasd lelkesen a védőnőt. Előbb vagy utóbb csak visszahív telcsin.

Tamesz!
Üdv a topicban!
A te fiad a topic 4. Marcellja :D :D

Kima
Kép
Kép
kima75

Tamesz, üdv köztünk :) Nem is vagy túlkoros. Én 33 vagyok, és az elsőt várom, ahogy számolom, te is ekkortájt kezdted :) Majd parázunk együtt, abban tuti számíthatsz rám :wink:

És én is 17. kerületi vagyok. Jó dínózást!

Csajok, hazaengedtek minket munkából, már itthon is vagyok :) Szokás szerint szétrázott a Jászberényin a busz, de végig arra gondoltam, hogy nem ülök buszra szeptemberig többet, és ez jó kedvre derített. Így kissé más lesz itthon lenni, hogy nem kell feküdnöm, és csavaroghatok. 8) Bár, még kitalálhat a dokim (helyettese) hétfőn valami indokot a fekvésre... :roll:

Klári

Kép
claracroft

Sziasztok lányok!
Üdv az újaknak!!! :lol:
Gratula a jó eredményekhez!Somaanya neked mennyi lett az afp eredményed?
Én mostanában nagyon ingerült sírós vagyok,aludni se tudok magne b6.-ot szedek de nem sokat ér...Nem tudtok valami jó nyugtatót nem gyógyszert csak valami jó tanácsot?Ti is vagytok így?
Mindenkinek szép napot!
gyöngyi-30

Hát, néha úgy érzem, én már csak a lottó 5-östől nyugodnék meg. :twisted:

Nem tudsz valami jó programot kitalálni erre a 4 napra, ami kikapcsol? Vagy esetleg elmenni masszőrhöz, az is el tud lazítani, bár én még terhesség alatt nem voltam. Van kifejezetten kismama masszázs is.

Klári

Kép
claracroft

Sziasztok!

Athena, Tamesz udv!

Beleneztem a majusi topikba, mert felcsigaztatok...no comment :?

Szerintetek mennyire lehet bulizni most? (Na persze nem inni, csak tanci-tanci meg kesoig kimaradni). Parom 30dik szulinapja lesz es igencsak keszulodunk, csak nem tudom, hogy tervezzek magamnak. Mennyire art Maszatnak pl. a zaj? (cigifust nem gond, mert itt nem lehjet dohanyozni a szorakozo helyeken - vegre egy jo pont :wink: )
Vendég

Juhéjj, vége a hétnek! Megyek barátnőzni, aztán este kerti mulatságba...

Tamesz: üdv itt köztünk!

Athena: a kórházból sikerült eredményt kapnod?

Gyöngyi: egy kis relaxáció biztosan segít, vagy egy kis mozgás, egy jó film...egy finom vacsora...

Clara: A lottó 5öst én is bevállalnám :lol: férjed még nem ért haza a babakocsival?

Mindenkinek szép estét, és jó pihizést a hétvégére, ha nem jönnék!

üdv:

szcsm

Kép
szerencsemák

Tamesz: Üdv itt köztünk :D :D

Gyöngyi-30:
Én a múlt héten voltam nagyon sírós kedvemben. Néha rám tört ok nélkül. Ez a terhességgel jár :D :lol: :lol: Aztán egyik napról a másikra elmúlt. :wink: Remélem nálad is így lesz.

Icu
Kép
Kép
icu03

tamesz: persze, hogy befogadunk, nincs későn! Üdv köztünk és boldog babavárást kívánok!! :)

Kép[/url]

Kép
adrienne29

Francesca: bulizás - ahogy érzed. Amíg jól érzed magad, mehet a tánci-tánci. Én a múltkor döbbentem rá, hogy nem bírok végigállni egy 1.5 órás koncertet, így 2x leültem. Amikor összeszedtem magam, mentem vissza csápolni ;-)
jó bulizást, és Boldog 30.-at a férjednek!
na, most már tényleg megyek

Kép
szerencsemák

Köszi a tanácsokat!!!
Hááát a lotto 5 .ös az tényleg nagyon jó lenne!!! :lol:
Remélem hamar elmúlik ez az időszakom is,persze az vigasztal hogy nem vagyok egyedül ezzel a problémával...
gyöngyi-30

Mi a hétvégén elmegyünk a naggyal a csillerbérci kaland parkba, holnap pedig fel a várba a mesterségek ünnepére! :)

KépKépKép
bogyra

Szcsm: koszonom! jo mulatast! :lol:

Bogyra: nektek is!! :wink: Sosem voltam meg a kaland parkban, majd meseld el milyen volt.

...na es mindenkinek a hosszu hetvegere jo pihit!
Vendég

Na, hazajött Mr. Klarinét... :evil:

Klári

Kép
claracroft

Klári fényképezd le a kocsit és tedd fel hagy lássuk mi is

Móni
KépKép
reunion

Sziasztok!

Bogyra, egy szüléses könyvet olvasok, és felmerült bennem egy kérdés.
Tényleg van olyan "szabály", hogy a vajúdó kismamát fájás közben kell megvizsgálni, hol tart már a tágulásban?

Csak mert engem MINDIG úgy vizsgáltak, szóvá is tettem, s mindig azt mondták, ezt így kell.
Baromi kellemetlen, nem tiltakozhatok, ha mgé egyszer megteszik majd?

KépKépKépKépKép
uxi

Francesca, szombaton voltunk esküvőn, rengeteget táncoltam (rock and roll, keringő, twist, lassú, gyors páros, stb.) és jó hangos volt a zene is. Éjszaka1-re értünk haza. Bár eközben is éreztem mozgást időnként, másnap reggel ugyancsak türelmetlenül vártam az első pöckölést, ami akkor jött csak, mikor a párom a "hasamhoz" kezdett dörmögni-beszélni. Szóval bulizz nyugodtan, ami a kismamának jó, az a babának is jó:) Boldog szülinapot a párodnak :)
Klári, mi baj??

Hatodik UH: esetleg jan. 6.-án, ha még egyben leszünk :)
Kép
nilszi

Lányok!

Szerintem nyissuk meg a 2011-es januári topicot és menjünk oda mindig veszekedni, azzal aki oda betéved. És akkor nem a férjeinkkel kell marakodni, hanem ott is levezethetjük a feszültséget!

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1250703673.1823.jpg[/img] [/img]
turorudi6

A mi babáink most kb 250 grammosak.

Ez a babó 244 g.

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1250703785.2325.jpg[/img] [/img]
turorudi6

Klári:
De jó nektek, hogy már meglesz a babakocsi :), és hogy szabira mész :). Drukkolok az UH-ra! :)
A jógahelyen ma láttam masszáshirdetést, ha gondolod, jövő héten megnézem alaposabban, de lehet, hogy a honlapon is megtalálod, amit ma írtam.

Somaanya:
Gratula az eredményhez!
Ha most megint elkezdik javítani a babaszobát, csak meg tudják normálisan csinálni, mire érkezik a szoba gazdája!

Bogaracska:
Nekem tetszik a Barna név :).

TamEsz:
Üdv a topikban!

Gyöngyi:
Remélem már jobb a kedved! Szerintem tök jó babahangulatcsináló és önbizalomnövelő a kismamajóga, én tudom ajánlani :).

Francesca:
A bulizáról gondolom: ameddig jól esik :)....:) Mindenesetre jó szórakozást!

Bogyra:
Akkor szuper aktív hétvégétek lesz :).

Túrórudi:
Köszi a picibabaképet, így sokkal könnyebb elképzelni Babáinkat, de azért remélem, mi nem fogjuk őket így látni.
cat__

Brigi, Adrienn,
Vonalzópróba :)

Kép
cat__

:( nem jött be

Kép
cat__

Mégis :):) hurrá :) bocsiiii

Kép
cat__

Sziasztok!

Ma anyuéknál voltunk egész nap, jól elfáradtam :? Ráadásul meg is emeltem magam, picit fáj a hasan is... Úgyhogy most kaptam egy kis pihit.

Clara, nálunk a helyettesítés úgy működik, hogy amíg az enyém nem elérhető, addig a másiknál csörög ki az én dokim száma. :lol: A krémtúró nálam is nagy sláger, most is van pár db a hűtőben...

Twist, köszi az újság-tippet, de sajna a gyerekek nem a nagykönyv szerint fejlődnek. Ha azt venném alapul, meg lennék győződve róla, hogy az enyém csoda-gyerek, olyan korán csinált mindent :lol: Milyen szép már a pocakod :shock:

Májusiak. Én is benéztem a héten, és megdöbbentem, hogy mi folyik ott... Persze elég sok veszekedős topic van, nem is értem, miért. Ennyire unatkoznak a kismamák/anyukák????

Athena, én tiszteletbeli kecskeméti vagyok :lol: :lol: Unokatesómék ott laknak, és egy időben rengeteget voltam ott. Szerintem szeptember környékén megint megyek :lol:

Bogaracska, szép nevet választottatok. Barna, és nem Barnabás, ugye? Mert beírtam a táblázatba, jó? Másoknál nincs még baba-név?

Cat, nem raksz fel fotót a szobáról? Én is ezekben a színekben gondolkozom, ha végre festünk (az azért nem idén lesz...) Nekünk terrakotta-tojáshéj lett a vége, de a következőnél már nem hagyom lebeszélni magam :lol:

Clara, jó lesz egy kis pihenés, feltöltődés. IKEA helyett nem néztétek az ASKO-t? Amikor mi szőnyeget vettünk a nappaliba, egy csomó helyen néztünk, és nem volt, ami tetszett. Ott azonnal beleszerettünk, és olcsó is volt...

Szcsm, ne is mondd a Margit-hidat :twisted: A dokim a Széna téren rendel, és hát Zuglóból ugyebár az a legegyszerűbb út... Marcinál csináltam egy táblázatot, beleírtam, hogy mi az, ami kell, mi az, amit megvettem, és az mennyibe került. Meg egy kalkulációt is csináltam a Brendonos árakkal, hogy kb mennyi lesz a vége. Elég sokat megspóroltam, hogy ott talán csak a járókát vettem meg :?

Clara, megvan a babakocsi? Milyen tologatni? :wink: :lol: :lol: A táblát szerintem minden kerek oldalra érdemes kitenni, hogy könnyen megtalálható legyen bármikor... Athena, Te a 100. oldaliban már benne leszel :lol:

Tamesz, szia, üdv köztünk! Ha elküldöd Te is adatokat nekem, te is bekerülhetsz a táblázatunkba. Milyen gyakori név ez a Marcell :shock: :lol: :lol: :lol:

Gyöngyi, én utoljára tegnap este bőgtem ki magam. Nyugi, a hormonok dolgoznak... Nekem egy kis egyedüllét sokat jelent ilyenkor. Csend, egy könyv vagy újság, jéghideg limonádé. Nálam ezek bejönnek

Francesca, nem beteg vagy, hanem várandós. Nyugodtan bulizhatsz is. Ha nem tetszik Maszatkapitánynak a zene, úgyis jelzi, és egy csendesebb zugba félre tudsz vonulni. Nehogy kihagyd a párod szülinapját!

Hétvége? Hát holnap ugyebár pándi meggytorta evészet délután :wink: Pénteken a Seholsziget Élményparkba megyünk. Szombat vasárnap még üres...

Jaj, Trudi, ez a baba... :cry: SZörnyű, nem szeretnék ilyet látni :cry: Mindig azt mondom Mincsinek, hogy még 18 hetet bírjon ki bennem, aztán felőlem megkukucskálhatja a bátyját is...

Brigi

Kép

Kép
hékás

Cat, köszi :lol: :lol: :lol: Na majd lesem, kinek nincs, és rászólok azokra is :lol: :lol: :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Jaj, nem akartam megijeszteni senkit!!! :cry:

Vegyem le a képet?

Nekem azért tetszett, mert én pont ekkorának érzem. És olyan jó látni, hogy már igazi kis emberke van bennem!

Túró
turorudi6

Trudi, ne vedd le!!! Csak nekem azért borzalmas ilyet látni, mert a tesóm lánya koraszülött, és mindig ő jut eszembe az ilyen képekről :cry:

Viszont jó, hogy írtál. VONALZÓ???? :lol: :lol: Nem csinálsz?

Brigi

Kép

Kép
hékás

Brigi: vonalzófelelős :D
Sajnos a mi babaszobánk most még kupiszoba, arról jobb, ha nem teszek fel képet! Szeptember végéig szükség van ott a vendégágyra, addig így is marad! Addigra talán beszerezzük az új bútorokat :).
Pihenj sokat, hogy az élményparkban már ne legyen gondod!

Mi elutazunk holnap, úgyhogy a közös tortázást most kihagyom!
De kellemes hosszúhétvégét mindenkinek!

Kép
cat__

Trudi:
Szerintem se vedd le a képet, engem nem zavar, sőt, kreatív ötletnek tartom az összehasonlítást.

Kép
cat__

Trudi!
Jót derültem az ötleteden ( a 2011 januári topicoson).
Végigolvastam a májusit. Hihetetlen.....bár azóta egy csomó hozzászólás törölve lett, így nem teljes nálam a kép.

Már mindenki érzi a babáját????? Azt hallottam, hogy a második gyereket előbb érzik az anyukák....nálam még mindig semmi...Ez nem gáz? Most jól be vagyok tojva és még több, mint egy hét az uh-is.....

Kima
Kép
Kép
kima75

Ja és 100. oldal :D :D :D

Kima
Kép
Kép
kima75

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X