A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Te, mi ez a kimenő? :shock: :shock:

KépKép
benó

Vagy félre. Én is jó vagyok,nem? Csak gondoltam,hátha elmarad valami óraés hamarabb jön. :D

Kép
flóra 11

Kimenő? Hát hogy akkor hivatalosan, engedélyezetten is mehetek ki sétálgatni stb. Tehát ha abban az időpontban jönne az ellenőr és nem talál itthon,akkor nem büntethet meg,mert a papirosomon rajta van,hogy mikortól meddig tartózkodhatok távol a lakástól. Vagyis nem kell egész nap bent ülnöm, mert ha kimegyek retteghetek, hogy jön az ellenőr.

Kép
flóra 11

Istenem, nálatok ilyenek vannak?????? Költözzetek már ide!!!! Ez szörnyű. :shock: :shock: :shock: :shock:

KépKép
benó

Ja,hogy milyen joghurt? Egyszerű Clever. A Billa márkája.Ott vásároltam ma be.

Kép
flóra 11

Akkor még nem késik nagyon a Peti. :wink: :lol: :lol:

KépKép
benó

Jó, csak gondoltam, hátha valaki tud venni magának a fincsi joghurtból. Nálunk persze ilyen bolt nincs, mi kisváros vagyunk, sebaj. :D

KépKép
benó

Nálatok ilyen nincs? Ha valaki beteg, nem megy ki ellenőrizni senki, hogy tényleg otthon tartózkodik-e?

Nálunk nagyon szorgalmasan járnak, ha valakit elcsípnek, hogy nincs otthon, bizony nem kap táppénzt.

Kép
flóra 11

Én még sose hallottam erről. :roll:

KépKép
benó

Jaj, tökre hányingerem lett.
Egy picit ledőlök, jó?
Majd jövök később valamikor. Te is pihengess, álmos voltál.

KépKép
benó

Na, megjött a Peti, de nem megyünk sehová. Szegénynek kilopták az autóból a benzint. :x kb. 25-30litert. Undorítóak az emberek. :evil:

Kép
flóra 11

Úristen, hát ez meg mi?? :shock: A suliban, vagy hol? :shock: :? :evil:

KépKép
benó

Sziasztok! :D

Csak benéztem köszönni, mert munka van megint! :evil:

Ti pihenjetek, ha tehetitek!

Ildikó, az marha jó, hogy nem dolgozol márciusig! :D

Benó, szerintem egy-két hét múlva, maga a Gy. fog nekiállni dekorálni! :D

Márti, ügyesen kitakarítottatok! :D Döme majd rájön, mi a sorsa :D :lol:

Csajok, Tancsuval mi van? Ő nem volt már régen, nem? :roll:

Kép
szilzi

Most látom, hogy kilopták a benzint! :evil: És ráadásul nem is keveset! :evil: Nálatok sem jobb a helyzet, úgy látom! :evil:

Kép
szilzi

Puszi Szilzi, megint meló... :wink: Hogy vagy?

KépKép
benó

Tudod, Tancsu bölcsis várólistára akarta tenni Gergőt a Gy.-féle pénzügyi attrakciók miatt, és mi ennek finoman szólva nem örültünk. Valószínűleg ezért nem jön, erre gondolunk. :wink:

KépKép
benó

Ja, ha bárkit félrevezetnék: Gy. nem a Gyurika most!!! :lol: :lol:

KépKép
benó

A batyu kész, belesült a formába :x, úgy kell kikaparni (amúgy finom), úgyhogy ilyet se csináljatok. :roll: Csináltam hozzá egy (por :oops: :oops:) krumplipürét, most jól belakok, aztán még eszem a túrós sütiből gyümölccsel és megyek tornázni (majd 5-re).

KépKép
benó

jön vki?

KépKép
benó

Én vagyok. Adtam szegény gyerekemnek 10 eurót benzinre. Azon 10 litert tud venni kb.

Itt a ház előtt parkolt,éjjel lophatták ki. Reggel látta, hogy kevés van benne, de elment vele suliba. Haza viszont már nem tudott jönni. Most elment az apjával benzint venni és viszik az autóhoz, feltöltik, aztán jön haza a kocsival.

Kép
flóra 11

Komolyan mondom, néha úgy érzem minki ellenünk fordult mostanában. Mi jön még? Ez így nem mehet tovább. Mostantól csak a jót fogjuk vonzani.

Kép
flóra 11

Ha nincs senki, akkor megyek.

Kép
flóra 11

Ó, bocsánat, lefeküdtem, azt hittem, nem jöttök.

Ez nagyon gáz. Ráadásul útközben fogyott ki, annál rosszabb nincs. :x Tényleg szemétség, iszonyú. :? :? Rohadékok.

KépKép
benó

Hatezren voltak a dokinál!!! :x
Még jó,hogy volt egy csajszi is akit ismerek így csak öt embert kellett kivárnom.Kaptunk papírt.

Atya ég Ildó!!Hát nálatok is ilyenek vannak!!! :shock: :x
Szemét banda aki ezt teszi. :x

Volt régen ilyen táppénz ellenőr aki kiment házhoz,hogy tényleg beteg vagy e.De már nincs!!!

Kép
martik77

Megyek palacsintát sütni.Kakaós!!! :D

Majd jövök!!! :)

Kép
martik77

Puszi, még jó, hogy csak 5 embert kellett kivárni. :wink:
Jó sütést, már hiányoztál. :D Hiányozni is fogsz, mert megyünk anyagot nézni. :D
Gy.-nak ízlett a beleragadt cucc, a fél fogunkra se volt elég. :roll:
Megyek vele fürdeni, aztán húzunk. :D

KépKép
benó

sziasztok csajok

az előbb írtam csak nem küldet el
ma voltam genetikai UH-án minden rendben van a babákkal Vivien222gr, Márk256gr, Dávid267gr. nagyon édesek mozgolódnak és a lányom az bokszol is az egyik öcsivel a párom is bent volt nagyon élvezte a látni valót
én is jól vagyok bízom benne hogy 7végére csak néhány óra hazaengednek
benó: lakás elkészült már, hogy vagy?

remélem lányok mindenkivel minden rendben vigyu magatokra és puszika

Kép
paradizs

Hohó, de jó hírek, Paradizs! :D :D :D Tök jó, hogy megvannak a nevek is! :D :D :D Szépek! :D :D :D
Pont ma írtam rólad a lányoknak. :D
A lakás még nem készült el, ó, dehogy. :lol:
Amúgy minden rendben, de majd inkább írok sms-t, hátha már nem olvasod a fórumot. :D

KépKép
benó

Na, leírtam neki ugyanezt sms-ben. :D
Honnan tud szerintetek internetezni?

A kórházban tudnak adni vega kaját, vagy aki hülye, haljon éhen? :roll: :wink: Nem a Paradizs miatt kérdezem, szerintem ő nem vega, hanem majd magam miatt.

KépKép
benó

Mosok egyet.

KépKép
benó

Palacsinta hogy áll, Márti? :D

KépKép
benó

Na, vagyok kicsit.

Zsu, de jó, hogy néha tudsz hírt adni magadról! És micsoda jó hírekkel jöttél! Gratula! És már nevek is vannak! Csak haladjatok tovább!

Kép
flóra 11

Pusszancs
Szegény Petinek milyen a kedve?

KépKép
benó

A tartály aljáról lecsavartak egy csavart és ott engedték ki a benzint. Szegény gyerek persze csak akkor vette észre,mikor 5 liter benzint beleöntött és az eltűnt. Aztán nézték, hogy nincs alul kupak, lecsavarták. :evil: Elmentek az üzletbe venni, ahol mondták, hogy ők a 4-dikek, akik ezt veszik ma, tehát biztos sorozatos akció volt. Az ilyen típusúakat sorba lecsapolták. Ökrök,komolyan mondom.

Kép
flóra 11

Nagyon dühös és el van kenődve,mert ugye szegény saját pénzből szokott tankolni. Most a versenykor kapott szponzortól benzinre pénzt, mondtam,hogy jól tankoljon meg, hogy maradjon is neki. Hát nem maradt abból sem,meg amit már azóta tankolt az is kifolyt. Szegény gyerek. :cry: Mindig dolgozik valamit, sokat nem keres, de a benzinre valót megkeresi. Ez ami elfolyt neki, kb. annyi, amit egy hónapban megkeres. Tehát egy havi keresete veszett oda. :(

Kép
flóra 11

Szegénykém. Elhiszem, hogy dühös. Ez borzasztó, egy havi pénze! :shock:

KépKép
benó

És most én sem állok úgy, hogy pótolni tudjam neki. Az egyharmadát adtam most neki oda, de majd igyekszem őt kárpótolni.

Kép
flóra 11

:( :( :( Nagyon nagy szemétség. :evil:

KépKép
benó

Hát, igen, te is a táppénzzel.... gondolom, nem sok. :roll: :wink:

KépKép
benó

Most jött haza szegénykém. Nagyon dühös. Mondja, hogy ennyi benzinnel elmentünk volna hozzátok és vissza. :(

Kép
flóra 11

Együtt érzünk vele, de gondolom, ez nem vigasztalja. :cry:

KépKép
benó

Hát, igen, inkább jöttetek volna el belőle ide. :(

KépKép
benó

Adok neki vacsorát. Agyon van fagyva. Ráadásul még az egész délutánja is ráment a dologra. :evil:

Kép
flóra 11

Palacsinta kész!!
L.ruháját is kivasaltam.
Volt a kolléganőm és nemsokára jön a b.nőm is.

Na ma nem unatkozok!!! :D

Benó mikor majd felvesznek az osztályra meg kell kérdezni,hogy diétázol e valamit akkor szólj,hogy te nem eszel húst és akkor te olyan kajcsikat fogsz kapni. :) :) :)

Kép
martik77

Paradizs örülök,hogy jól vagytok.Puszi!Puszi!Puszi!A három babának!!!

Kép
martik77

Menj, adj neki vacsorát. :wink:

Kösz, Márti. És ügyes vagy a palacsintákkal, és jó, hogy nem unatkozol. :D

KépKép
benó

Szegényke Ildó!!!Pedig rendes gyerek nem ezt érdemli!!! :cry: :cry: :cry:

Hová fajul ez a világ,hogy azok megélnek akik lopnak,csalnak hazudnak!!Aki meg tisztességes!!!! :x

Légy jó mindhalálig!!Ezt már nem fogják az iskolákban tanítani!!!

Kép
martik77

Én meg megyek kicsit beszélgetni a Gy.-val.
A "Hogyan?" kérdést tisztázni. :lol:

KépKép
benó

Adtam vacsit, elmosogattam, beraktam egy kenyeret sülni. Kaptam a F.-tól egy félliteres termoszt, azt is elmostam és főztem bele teát, hogy kipróbáljam. :D

Kép
flóra 11

Na, milyen rendes a F. :D

KépKép
benó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?