A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Ikrek + Veszélyeztetett terhesség

Lányok,
tud valaki nekem Sinlac ügyben válaszolni a kérdéseimre?

KépKép
lili73

Mit szeretnél tudni?

jucicuki

Sziasztok!

Lili: en azt sem tudom mi az a sinlac, bocsi! :(

Szoptatas-tepszer tema: szerintem mindenki tegye azt ami a babainak es Neki jo, nem vagyok a mindenaron valo szoptatas hive, ha valakinek nem megy vagy nem akar ne tegye! Ha meg valaki mindent el akar kovetni azert hogy csak es kizarolag anyatejet egyenek a babi akkor meg tegye azt! :D En nem szerettem szoptatni :oops: :roll: eleve utalom amikor valaki vagy valami a melleimet piszkalja :roll: ez van en ilyen vagyok.

Labasv: gratula a 4 honaphoz, nagyok vagytok mar es a nehezen tul! :D Almahoz fokozatosan szoktasd Oket, elso nap csak megnyalatni, masodik nap egy kanal, harmadik nap ket kanal es igy tovabb! Meg fogjak szokni, ez meg Nekik uj! Az nagyon jo hogy almale formajaban izlik Nekik!
Meg egy trukk, en mindig vigyorgok, nevetek, gugyogok Nekik amikor valami olyat etetek vagy itatok Veluk amit tudom hogy nem komalnak nem pedig fintorgok es nem sajnalom Oket, annyira okosak ezek a gyerkocok, sokmindent megereznek rajtunk!
Forogni en ugy tudom 6 honapos korugik "illik" de sok baba meg akkor sem forog, 4 honaposan meg nem igazan szoktak!!! Turelem (az enyemek meg nem ulnek). :cry: :wink:

Jucicuki: nagyon jo a video, Lili nagyon ugyesen kuszik!!! :D Fogacskakrol nincs kep?

Ma lemertem a gyerkocoket a gyogyszertarban: Anna: 7280 g, Alex: 8040 g szerintem ok! Tul rovidek se lehetnek mert 9-12 honapos ruhacskakban jarnak. :D

KépKép
KépKép
tontica

Judit,
köszi, hogy írtál. Szóval: Barnabásnak valszeg tejfehérje allergiája van, így dokinéni a Sinlacot írta fel az eddigi Milupa Milumil helyett. Olvasom, hogy a Sinlac nem teljes értékű táp, ami kicsit aggaszt, mert mi van, ha mondjuk túl kevés a tejem. Vagy mindegy, hogy mennyi anyatejet szopnak, csak szopjanak valamennyit, és mellé mehet kizárólagos kiegészítésnek a Sinlac?

Ugyanúgy lehet hűtőben tárolni aaz elkészített és megmaradt Sinlacot, mint a többi tápit?

A standard hígítás szerint 150 ml-eket lehet készíteni belőle legkisebb adagnak. Ez sem egészen világos számomra, hogy milyen adagban kell adni. Ugyanúgy, mint a folyós tápit?

Te sűrűn adod kanállal vagy hígabban cumisüvegből?

KépKép
lili73

Nezzetek milyen szepen fejlodnek a bebik, ugy orulok!!! :D

Anna:
Kép

Alex:
Kép

Olyan sokaig a normal ertek alatt voltak de mar kezdik utolerni az egyszulotteket! Szuper! Meg par honap es tiszta dagik lesznek! :lol:

KépKép
KépKép
tontica

Lili!

Nekem úgy mondta a doktornénink, hogy max kétszer ehetnek Sinlacot, mert nincs benne minden, amire szükségük van, a többi kiegészítés más tápszer volt nálunk. Mi akkor kaptuk, amikor Dorka a rota miatt nem tudta lebontani a tejcukrot. Mennyit tudsz még szoptatni, mert ha sok kiegészítés kell, szerintem érdemes lenne más tápit is iratni hozzá. Mi Pepti-Junior-t kaptunk még, mondjuk nem tudom, hogy tejfehérje sincs-e benne, kérdezz rá dokitoknál.
Én 30 mlként számoltam a Sinlachoz, egy nem túl púpos evőkanalat és főzelékes cumiból ettük. Én egyik tápit sem tartom hűtőben, mindet frissen készítem, szóval ebben nem tudok segíteni, de elvileg mindegyiken az van, hogy frissen készítsd, én meg paramami vagyok :oops:
Remélem tudtam segíteni, ha valamit elfelejtettem, szólj ám rám!

Tonti!

Ügyik a gyerekeid! És olyan édesek :lol: Fogacskás képünk még nincs, rejtegeti :D

Lányok!

Május 10-én megyünk eskire, olyan édes anyagot vettem tegnap csajoknak, ma viszem anyóshoz, varr kisrucikat nekik, majd teszek fel képet az esküvőről. Oda a csajokat is visszük, aztán lagziból meg szerintem igen hamar megjövünk majd, mert hiába vigyáznak anyuék, akkor vagyok csak nyugodt, ha a közelemben vannak. Ha nincsenek velem, olyan, mintha hiányozna egy-két testrészem :roll:

Puszi!

Judit

jucicuki

Judit,
köszi! Egy ideje már nem méricskélem őket szopi előtt és után, de most akkor újra csinálni fogom, hogy lássam, mennyi tejem van. Sinlacot meg akkor kétszer adok majd. Csak azt nem tudom, hogy szopi utáni kiegészítésnek vagy két szopi kiváltásával adjam. Eddig a folyós tápit ált. közvetlenül szopi után adtam kiegészítésnek.
Barninál amúgy nem olyan nehéz, mert ő sír, ha éhes, de Aliz...ő egész nap ellenne az ujjával, nem szól, hogy enni kér :roll:

KépKép
lili73

Lili, szerintem, ha tudod őket gyakran szoptatni (én már csak háromszor, nagyon kicsit :cry: ) akkor szerintem add kiegészítésnek.
Minél több anyatejcit kapnak, annál jobb nekik.

Én sem méregetek már állandóan, néha ráteszem, hogy tudjam hogy állunk kb. mennyiségileg és pár napig ahhoz pótolok.

Puszi!

Judit

jucicuki

sziasztok!

nekem a szoptatásról ugyanaz a véleményem, mint Tontinak vagy Labasv-nak. utáltam ha rékényszerítettek a kórházban. evvan.

Tonti, olyan édesek a babák, napról napra szebbek.
Hol tudok én is ilyen grafikont csinálni?

Mi is megyünk lagziba:) nekünk már meg vannak a ruhák, de lehet hogy még nagyok lesznek. nem baj
:)

Labasv: nekem sem csinának még semmit :( pedig mi időre születtünk. néha oldalra de azt is inkább csak a pelenkázó asztalon. Gergőnek épp most sikerült a fejét tartania... :shock: :shock:
A segítségről ugyanez a véleményem. ha segítség van több a munka. de ügyet intézni velük nem lehet...
Te alapvetően egyedül vagy a babákkal??

Fanni beteg, náthás, piros a torka. voltunk dokinál, nem írt fel semmit, azt mondja időben vittük. de tényleg nem gáz, az éjszakát úgyanúgy átaludta, csak egyszer ébredt fel tüsszenteni.

szép napot!

Zs.

zsuzska80
Szombathely

Jo reggelt!

Jo napom van, nem tudom miert, alig aludtunk, uram hajnali 5-kor elment meheket szallitani de babak szepen jatszanak a foldon es kozben nezik a reggelit az rtl-en es Anna dumal hogy ba-ba-ba meg ta-ta-ta! :lol: Szoval minden szep es jo.( De azert kar hogy nem lehetek otthon majusfakat nezegetni! :( :roll: )

Zsuzska: 3 honaposan meg nem kell forogniuk! :shock: A fejlodeskalkulatort itt talalod: http://www.babaszoba.hu/services/calc?B ... 7-83DC9739
Fannika gyogyuljon meg!!! En is minden kohhentesnel szaladok a dokihoz! :roll: :lol:

Lili: milyen vedeno az ilyen hogy meg se mondja hogy, mennyit, milyen formaban egyenek a gyerkocok! :evil:

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok!
Először is hatalmas gratula Babytevének és Kamillának!

Próbáltam gyorsan végigfutni az utolsó oldalakat, de inkább csak a szépséges baba- és pocakfotókra jutott idő.

Luca nagyon-nagyon sajnálom.

Kicsikéink nagyon édesek, nem tudok betelni velük. Sajnos nagyon hasfájósak is, így alvásügyileg elég rosszul állunk. Most a férjemmel kettesben vagyunk itthon, de így sem nagyon győzzük, és ráadásul a jövő héttől már ő is dolgozik. Én naív azt gondoltam, hogy addigra már lesz valami minimális rendszer az életünkben és majd remekül kezelem egyedül is a helyzetet. Hát ezt elfelejthetem. Amióta itthon vagyunk folyamatosan kísérletezünk a doktornénink irányításával, hogy megpróbáljuk csökkenteni a hasfájást. Már váltottunk tápszert, kipróbáltuk, hogy csak bizonyos élelmiszereket fogyaszthattam, megpróbáltuk a csak tápszeres etetést, hátha a tejemmel van a gond. Eddig még egyik sem vált be igazán, szinte folyamatos a bömbi. Állítólag a vitaminjaim is okozhatják a problémát (Gravida+csonterő+vas). Hallotatok már ilyesmiről? Most azokat kell elhagynom és úgy megpróbálni az anyatej+tápszer variációt.

Judit! Mi is Pepti Juniort használunk. Én is mindig frissen készítem el, bár több helyről hallottam, hogy bekeverhető a napi adag, de ezek szerint én is paramami vagyok, maradtam a friss tápinál. Lehet, hogy kinevettek, de nekem az is nagy dilemma volt, hogy a tápszerhez mikroban megmelegíthetem-e a vizet. Az elején mindig melegvízbe állítottam a cumisüvegeket, de az nagyon macerás volt. Így is szinte összeérnek az etetések, mert vagy szoptatás, mérés, tápszeres pótlás, vagy tápszer és utána lefejni. Ti melegítetek tápszert, bébiételt mikroban? És milyen vizet használtok a tápszerhez? Mi most a Vöslauer Baby márkát használjuk, mert azt nem kell forralni, viszont elég sok fogy belőle és nem olcsó. Van valakinek jobb ötlete palackozott víz témában? Azzal nem is próbálkoztunk, amit a tápszer dobozára írtak (felforralni és 40 fokra lehűteni), mert arra tényleg nincs idő két gyereknél.

Ennyi... Hívnak a "főnökeim", éhesek.

Kép

Kép
szofi74

Szofi!

Mi vettünk egy vízforralót, ami csak a gyerekeké és este felforralom a napi adagot és másnap csak mikróban melegítem fel a tápihoz. Ha utazunk, akkor jana babavizet használok.

Judit

jucicuki

Sziasztok!
Szofi!
Örülök hogy jelentkeztél!!!Az én lányaim is nagyon hasfájósak voltak :cry: Nekünk semmi nem használt :cry: Próbáltunk mi is minden féle variációt,de nem nagyon volt változás!!Szinte az összes hasfájásra javasolt szert is kipróbáltuk de csak az használt amikor 3 hónaposak lettek!! :D Akkor viszont elvágták!! :D Remélem nektek "bejön" valami,mert nagyon szív szaggató amikor sírnak és látni rajtuk a fájdalmat :( :( Én forraltam a vizet naponta 2szer,ha kihűlt én is a mikróban melegítettem.
Puszi a "Főnökeidnek" :D Ha van egy kis időd kérünk szépen pár képet :oops: :)

bognartundi0727

Tonti!
Örülök hogy jó napod van :D :D :D
Zsuzska!
Jobbulást Fanninak!!

bognartundi0727

Tünci
Egy gyors lejelentkezés.Dokibácsinál minden rendben volt,méhszáj még mindig zárva.Azt mondta a baloldali gyerekünket elfenekeli ha kibújik,mert mindig ellapul és nem hajlandó szívhangot mutatni.két hét múlva kedden talizunk nst-n ha addig nem történik semmi.Mondtam neki,hogy még mindig a 23-a a cél.ne tervezzen programot.
Holnap Tihanyba kirándulunk.Mindenkinek kellemes időtöltést erre a jó kis hosszú hétvégére.
varrónéni is varrja a függönyünket,úgyhogy apuka készülhet az ablakpuccantásra.

Lanyané
Hova tűntél?Polcolgatod a lábad?
Vendég

szép jó reggelt!

Tonti köszi, majd én is megcsinálom.

Szofi, jó hogy jöttél, az első idők mindenkinél húzósak. de remélem (illetve biztos) jobb lesz. Várunk képeket! :)

Tündi, köszi jobban is van Fanni, az éjszakát végigaludta, csak egy kicsit szörcsög az orra.

Lanyane, tényleg eltűnt....

szép napot, és nagyon jó hosszú hétvégét!

Zs.

zsuzska80
Szombathely

vagyok csajszik vagyok :oops: csak ott a picit veszekedős résznél lesokkolódtam :oops: nem szeretem a veszekedést mindenkinek más a véleménye és ezt tiszteletben kell tartani.remélem szanet kapott valahonnan hasznos infókat.
szofi örülök hogy írtál és remélem a kicsikéidnek hamarosan nem fog fájni a drága kis pocakjuk :wink:
banika örülök,hogy minden rendben nagyon ügyesek a fiúk,meg természetesen te is :wink: máj 23 éllljen :D :wink: nagyon drukkolok :wink: na mostmár tényleg hamarosan dobok képet a kisszobárol,nem hiszitek el apával ott alszunk soxor nézzük a kiságyakat ábrándozunk,picit félünk is de jó érzés nagyon :D
zsuzska vagyok :wink: fannika meggyógyult :?:

lanyané

Sziasztok lanyok, csatlakozhatok?
Mar egy ideje olvasgatlak benneteket, de vagy meg tul korai volt, vagy erom nem volt irni.... :roll: :wink:
Most vagyok 14+4 az ikreinkkel :D nagyon-nagyon vart babak, igy aztan hatalmas orom, hogy ketten jonnek egyszerre :D :shock: Eleg sokszor kell mennem uh-ra, mert egypetejuek, es ezert egyfolytaban merik oket... de igy legalabb sokszor is latjuk oket :D

Babaitok, pocakjaitok nagyon edesek, szepek :)

dragonfly

Dragonfly üdv :) Az én csajaim is egypetéjűek -szépen fej fej mellett fejlődve végig húztuk a terhességet :) Hasonló jókat kívánok neked is :)

Kép
Kép
panni7

Sziasztok!

Akarja valaki kolcsonbe Alexet? Kuldom fenypostan! Egesz nap bombol, most vegre elhallgatott, nem fogom a fogara mert mar honapok ota arro fogok mindent es meg mindig nem jott ki de ki tudja talan most! Remelem! :roll:

Dragonfly: gratulalok a babakhoz es orulok hogy csatlakoztal hozzank!!! De jo hogy egypetejuek, szoval egy lepenyen osztoznak? A nemuket meg gondolom nem tudjatok! Spontan babak? Hogyan tudtatok meg es mit szoltatok? Volt nagy csodalkozas ugye?! Nagyon rosszul vagy?

Lanyane: egy kis vita miatt nem kell eltunni! Biztos lesz meg ilyen. :wink: Jo lehet a kesz gyerekszobaban almodozni hogy milyenek is lesznek, csodallatos erzes, ez a legjobb a terhessegben! Muti a szobat!

Banika: nagyon jol birod nekem ilyenkor mar minden bajom volt. :roll:

Szofi: hu, a hasfajas kegyetlen dolog, remelem sikerul megoldani valahogy! Kitartas!!! En a rendes vizet felforraltam egy labosban nagy mennyisegben (egy napi adag kb.) es abbol meritettunk mindig a tejcsihez. Palackozott vizet mi meg nem hasznaltunk, mar eleg regota nem is forralom a vizet Nekik.

Nezzetek milyen frizurat csinaltam tegnap Annanak:
Kép
Lassan mar coffozni is lehet majd! :D

KépKép
KépKép
tontica

Panni, Tontica koszi a fogadtatast es a jokivansagokat :) nektek meg nagy gratula a babakhoz! :)

Babok lombikkal sikerultek, nem volt tul nagy a sokk, hogy 2, mert 2 embriot kaptunk vissza, es remeltuk, hogy maradnak is ketten...:) de mivel egypetejuek, igy csak egy tapadt es osztodott tovabb :shock: :lol:
Ami a sokk volt, hogy az elso uh-n (7 hetes) mondtak/lattuk a 2 babszemet, orultunk minden, erre elkezdte a csajszi keresgelni a 3.babot, mert, hogy lat valamit.....na akkor majdnem padlot fogtam!!!! :D

Aha, egy lepenyen osztoznak, egy zsakban vannak, csak egy membran valasztja el oket. Haaaat, rosszullet...... ez az elso het, hogy nem vagyok annyira rosszul, etvagyam is van, persze energiam meg mindig semmi (fog ez valtozni valaha???)

Kislanykad nagyon cuki a hajraffal :D

Lanyane, a babaszobaert irigykedem, en is nagyon rendeznem mar, de ki tudja, meg egy koltozes is benne van a kartyakban..... :shock: :?:

dragonfly

Sziasztok!
Banika!
Örülök,hogy minden rendben veletek! :D :D Remélem jól sikerült a kirándulás és nem áztatok meg 8) 8)
Zsuzska!
Jó hír hogy jobban van a tündéred!!! :D :D
Tonti!
Aranyos vagy hogy felajánlasz egy gyerkőcöt,de erre a fajtára elég kicsi a kereslet :D :D :D :D Remélem már jobb kedve van a fiatal úrnak :P Anna frizurája nagyon komoly :wink:
Dragonfly!
Üdv Nektek!! :D Jó hogy jössz,mert lassan elfogynak a pocakosok :P !Nagyon jó egészséget Nektek!!Remélem a rosszul léteid elmúltak...hát a fáradtság nem tudom elmúlik-e.Az én lányaim 23 hónaposak,de energiám az még nincs :roll: Kitartás!! :P

bognartundi0727

üdv köztünk dragonfly :D gratulálok a manókhoz vigyázz magatokra és nem semmi a történet :D nekem is lombikosak a punásaim,és elsőre sikerültek nagy örömünkre :D a szoba kész egy két apró dolog kell és az a vicc hogy lehet mi is költözünk,de mondtam Istenkének intézze azért úgy hogy legyenek a csajok pár hónaposak most nincs kedvem a nagy rumlihoz a szülés körül még :lol:
tontika betojok milyen édes annácska és az a haj :D páromnak van pont ilyen szeme kiváncsi vagyok,hogy öröklik e vagy az én "cigány formám :D :oops: :D :oops:
olyan jó voltunk a pataki cukrázdába érden az a kedvenc cukink ettem sütit is fagyit is adtam a diétának :oops: és most letojom szalonnát fogok hamikázni :D

lanyané

Sziasztok!

Lanyané
Örülök,hogy megvagy.hajrá süti szalonnával.

Tündi
Pont megúsztuk az esőt.Viszont rádöbbentünk,hogy vmi horror árak vannak az északi parton.

Dragonfly
Üdv köztünk és gratula a babókhoz!

Tonti
Osztom Tünci véleményét,sajnos valóban nem túl nagy a kereslet egy sírós bébire.Anna frizuja fantasztikus.Amúgy néha én is meglepődöm,hogy milyen jól bírom.Bár az elején(amikor azt írtam,hogy egész életemben terhes lennék) azt mondtátok várjak csak.Majd a 26. hét körül már mindenféle nyomorom lesz.Én mindenkinek ilyen terhességet kívánok amilyen az enyém.Pláne mert én már az igazi para részén túl vagyok,mert azért magamban mindig aggódtam,nehogy baj legyen és nagyon korán megszülessenek.De az ilyen gondolatokat mindig elhessegettem.
Vendég

Sziasztok!

Örülök,hogy minden ok mindenkivel!!!!
Tegnap voltam 4d -n.A felállás nem változott.Van egy punásunk és egy tökösünk :D
Az elmult hetekben jöttem-mentem mint egy mérgezett egér,de a mai napom nagyon rossz :( Keményedik állandoan a hasam meg nyillalik is a hasamban minden irányban.Nem beszélve a bal mellem alatt valami állandoan szur és kissugárzik a bal lapockámba.Most bevagyok tojva ,hogy mi van ilyenkor?

Szerintetek mi lehet???????
s.csilla

csilla nekem is volt hogy úgy szúrt az egyik cickóm hogy majd bekakiltam nem tudom miért de elmúlt kb 1 hétig tartott.
dobj 4d.s képeket had gyönyörködjünk mégegyszer gratula a felálláshoz :wink:
banika azért gondolom jól befagyiztatok :wink: tihany sosem volt ócsó hely :D örülök hogy jól érzed magad,én nyavalygósabb vagyok pedíg a párom mindíg csodálta bennem a fájdalomküszöbömet,de mióta terhes vagyok mindenért sírok :lol: én is így elhesegetem a rossz gondolatokat akkor ezek szerint nálad is bevállt :wink:
na megpróbáltam a szobát lefényképezni de csak így részletekbe megy meg még nincs berakva a kókusznatrac meg ilyen apróságok szóval tessék a szobájuk a csajaimnak Kép Kép Kép Kép Kép

lanyané

Csilla
Nekem akkor fájt bal cickóm alatt,ha sokáig feküdtem azon az oldalon.Egy idő után vagy hozzászoktam,vagy megszűnt.Gondolom ahogy ott belül kicsit átrendeződnek a szervek,hogy legyen helyük a bébiknek.

Lanyané
Nagyon szép a szoba :lol: és tök jó,hogy ilyen nahy hogy ti is ott tudtok aludni.
Vendég

nahy=nagy
Vendég

annyira nem nagy sajna csak panelban lakunk.szerintetek nem gáz a tv a gyerekszobában :?: vagy majd ha megszületnek kirakjuk onnan :?:

lanyané

Köszi csajok a gyors válaszokat:)

Nemtom,de nekem olyan rossz előérzetem van :oops: pedig én is probálom elhessegetni a brutál gondolataimat :?

Lanyané,gyönyörű a babaszoba!!!Hát én is irigykedem egy kicsit ,mert mi valszinű,hogy költözás előtt álunk(mivel albiban lakunk :? )és most teljesen elvagyok csüggedve emiatt is ,hogy mi lessz :( na jol kipanaszkodtam magam,bocsi :oops:

ja , nemtom feltölteni a képet,mert nem engedi azt irja ,hogy nem olyan formátumban van a kép :?
s.csilla

Csilla
Nyugi! Nincs semmi baj,csak valószínűleg a bébik jeleznek,hogy elég volt nekik a pörgésből.Próbálj kicsit pihenni.A nyilallás lehet attól is,hogy a méhed tágul és a szalagok nyúlnak.azért két babánál ez is gyorsabban megy,mint egynél.A keményedés lehet fronttól is,nekem is szokott.

Lanyané
Nálunk az elején a nappaliban fognak aludni a fiúk velünk,mert mi nem férünk be az ő szobájukba.
Vendég

Sziasztok!

Banika: Nem semmi, ahogy csinálod, nekem néha minden bajom van, pedig nem vagyok nyavalygós, de néha alig tudok felkelni...jó neked! :)

Lanyané: Jól sikerült a szoba, kis csajos-finom :)

Dragonfly: Gratula a babókhoz!!

Tonti: Olyan kis aranyosak, mindig nézem a videókat, meg Jucicukiét is-tök szuperek!!

Csilla: én is voltam így, mikor 1. előfordult, kórházban töltöttem 3 napot, azóta ok minden, de ha sokat mászkálok, pakolok, stb. néha van, hogy keményedik nekem is. Ilyenkor feküdni kell min.1-2 napig....utána jobb :?

Rebe: a vizsgáim megvannak, nem túl fényesen, de a koncentrációm ez irányba a 0 körül tendál.... :shock: :shock:
Mi júniusban költözünk egy nagyobb lakásba, már készül, szép lesz. Még nem vettünk szinte semmit a babóknak, lassan el kéne kezdeni, feltölteni a szobácskájukat....csak olyan para vagyok ez ügyben...
Tényleg, a köldökzsinór vér levételről asszem még nem olvastam senki véleményét-ha írtatok erről, akkor bocsi :oops: - vki levetette esetleg? Egy babánál én gondolkodtam volna rajta, de kettőnél iszonyat drága-bevállalhatatlan :shock: :? Kép
riddencs

Hello!

Dragonfly: de erdekes hogy a beultetett bebi osztodott kette! Hatalmas szerencsetek van! :D Vegul mi lett a 3. baboval?

Tundi: naaaaaaaaaa, nem kell meg egy ferfi a haznal?! Jol jon am az megha siros is! :lol: Ti gondolkoztok harmadikon? Hogy megy Nalatok egy nap? Most nehezebb vagy konnyebb mint az elso evben? En ugy emlekszem az az idoszak amikor mar minden erdekelte a fiamat, jart, pakolt, felmaszott mindenre, hisztizett az nagyon nehez volt, kettovel nem is tudom hogy birom majd. Meg a vecere se tudok majd elmenni az tuti. :roll:

Lanyane: nagyon szep a szoba, ezek a baldahinok mindig nagyon tetszettek csak nalunk annyira kicsi a szoba. :cry: Plazmateve a lanyoknak! Szuper! :lol: Ha ahhoz szoktatjatok Oket teve mellett is elalszanak siman viszont en inkabb nem tennem, szerintem Nekik csond es beke kell. Ilyen kis ajto nekunk is van, jol jon majd amikor be kell zarni a gyerkocoket hogy ne jarjanak allandoan a nyomomban, a nagyfiam utalta, ott allt az ajtoban es keservesen sirt amig erte nem mentem. :roll:
A barna szem az erosebb genetikailag es altalaban azt oroklik a gyerekek viszont en barna szemu kislanyt szerettem volna mert az uramnak barna van erre mindharom kekszemu lett, vagyis Alex kekes-zoldes. Spanyolos gyerekem mar nem lesz!
:? :lol: Suti, fagyi, szalonna hajra, elvegre unnep van ma! :D

Banika: pocifoto! :D

Csilla: nem tudom mi lehet ez a szuras de biztosan semmiseg, a haskemenyedest viszont komolyan kell venni, pihenj sokat!!!! Nekem is rossz eloerzetem volt vegig, nagyon pesszimista voltam megis minden rendben lett! :D Pihizz, jarj ellenorzesre es nem lesz semmi baj!!! Kuld el nekem ide a kepeket, en folrakom: tontica@citromail.hu

KépKép
KépKép
tontica

Tonti

Vmelyik nap teszek képet megígérem.
Vendég

Sziasztok!
Lanyané!
Nagyon szép a szobátok :D a punásaid biztosan jó fogják magukat érezni :D :D Nálunk is ilyen a függöny!! :P
Banika!
Jó hogy nem áztatok el! 8)
Csilla!
Azért a haskeményedésre pihenj rá,bár normális hogy van néha.Ne aggódj minden rendben lesz :D :D
Riddencs!
Gratula a sikeres vizsgáidhoz :lol: Szerintem már lassan kezdj el vásárolgatni,mert lehet később kevesebb energiád lesz rá.Ne "halgass" a babonákra,semmi nem múlik azon mikor állsz neki vásárolni!!Különben is rendben lesz minden Veletek :D Én gondolkodtam a köldökzsinór vér levételről,de arra jutottam amit írtál "bevállalhatatlan" :cry:
Tonti!
Na rendben igazad van,jöhet Alex majd a csajok megvigasztalják :D Különben pont a napokban gondolkodtunk rajta,hogy lesz-e harmadik babónk.Még nem biztos de ha lesz akkor legkésőbb jövőre belekezdünk,mikor a lányok elmennek oviba :wink: A csajok reggel fél 8-ig alszanak,aztán tejivás,öltözés,10-11-ig játék,tízórai,kb.fél12-2-ig alvás,ebéd aztán séta vagy játék,5kor uzsi,7kor vacsi,8kor fürdés,tejci és alvás :D Nekem könnyebb most velük mint egy évvel ezelőtt.Már szinte mindent megtudok csinálni mellettük egész jól elszórakoztatják egymást.Sokszor egyedül esznek.Néha van hisztis napjuk,de általában kezelhető.Hát a "Mi ez?" kérdéstől már néha falra mászom,mert kb.100szor hallom egy nap :P :P Különben általában szót fogadnak,sőt ha valamelyikük olyat csinál amit tudják,hogy nem szabad a másikuk rászól! :D Ma például a Nóra beült a játék babakocsiba és a Sára tolta :D :D Hülyére röhögtem magam,közben próbáltam nagyon komolyan elmagyarázni,hogy nem szabad,mert összetörik.Ne aggódj nagyon aranyosak lesznek(mondjuk már most is azok...) :D Én el tudok menni tőlük WCre,igaz jönnek utánam :D :D

bognartundi0727

Dragonfly, üdv köztünk. Jó babavárást.

Tünci, édesek lehettek a csajok. Lilike kezdi feszegetni a határait, rászólok, hogy nem és rámnéz, vigyorog rám, olyan nehéz komolynak maradni. Már néha észreveszem, hogy ha olyat csinál, amit nem szabad, már előtte rámsandít, hogy figyelem-e. Meg kell zabálni!

Riddencs!

Elhiszem, hogy nem a vizsgákon járt az agyad, lényeg, hogy görbül :wink:
Én elég sokat olvastam utána a köldökzsinórvér témának, és hát van olyan orvos is, aki szerint felesleges. Persze, ha az ember milliomos lenne, nem kérdés, de így...

Lanyane!

Szupi a szoba. Nem semmi, már a játszószőnyeg is lent van :lol: TV-t szerintem "kidobhatod" onnan, nem tesz jót, mi a nappaliban sem kapcsoljuk be, ha lent vannak a gyerekek. Nem tesz jót nekik.

Banika!
Nem semmi csaj vagy!

Csilla!
Gratula a vegyespároshoz! Szerintem azért, ha tudod, hívd fel dokidat, biztos, ami biztos.

Szép napot Mindenkinek!

Tegnap megmajálisoztattuk nőciket, kaptak lufit is
:lol:

jucicuki

Lanyané!
Tényleg tök jó a szoba! :wink: De nem akartad volna úgy rakni az ágyakat,hogy lássák egymást?Én most ezen tipródom,mert a jövő hétvégén mi is megcsináljuk,csak eddig úgy gondoltam,hogy (mivel akkora ágyakat vettünk)3 hónapos korukig egy ágyban altatnám őket.De akkor nem működik a légzésfigyelő! :roll:
De ha a két ágyat egymás mellé teszem,akkor meg elfoglalja az egész szobát.... :( Egyelőre nincs ötletem...pedig azt mondják,hogy jó,ha látják egymást.Nem tudom... :shock:

binyek

riddencs gratula a vizsgákhoz :D ügyi vagy :!: a köldökzsinóros balhé ha az amiről hallottam kamu,de ha lenne pénzem megcsináltatnám mert mi van ha igaz :lol:
tontika a rács több szempontból is kell mert van egy kiskutyám és már most úgy szereti a gyerekeimet vagyis tesóit :D hogy mindíg odabújik a pocakomhoz és ha rúgdossák a fejét az sem érdekli úgyhogy szerintem mindíg beszökne hozzájuk aludni :lol: Kép

lanyané

ő lenne az :D
igen banika én is várom a pocódat :wink:
tünci beleszerettem ebbe a függönybe főleg,hogy a falon is a micimaciék vannak :D
igen juci nekem is ez az érzésem,hogy nem való az oda,a szőnyeget azért pakoltam le mert tök jól fertőtleníthető a szőrös szőnyeget meg kidobtuk nem tetszett és nem akartam a csupasz parkettát hagyni,nektek a figurák nem estek ki a kockákból :?:
binyek én meg pont azt hallottam hogy az a jó ha nem látják egymást mert felpiszkálja az egyik a másikat azért raktuk így :shock: :D :lol:

lanyané

Lanyané, Binyek, mi szerettük volna, ha látják egymást, de sajna nálunk sem lehetett úgy megoldanil, de reggel mindig megnézzük egymást, amelyiket először kiveszem, azzal megyünk jó reggelt kívánni a másiknak, jókat mosolyognak.

Lanyané, vigyázz mert az alja összeszedi a port, egyenként kell porszivózás után letörölgetni alul, felül :evil: de lányok szeretik, Lili már kiszedi, mert apja megmutatta neki.
Praktikerben lehet, drágábban kapni, betűset, kisebb darabok, de jobban meg van csinálva, nem esik szét, ha felemeled, nálunk a gyerekszobában az van, ez meg a nappaliban.

Kép Május 1

jucicuki

jo reggelt mindenkinek!!!Ma pihenésre itéltem magam :D most már jol érzem magam :D Lehet hogy a sok koricálást elégelték meg a picurok és igy jeleztek.

Nagyon arik a gyerkőcök és én is mindig megnézem őket :D

Dragonfly!Dejo, gratulálok!!!!Már azt hittem én zárom a sort :D Én is nagyon rosszul voltam a 13.hétig,de utánna mintha sohase lettek volna.a tegnapi napig tele voltam energiával .csodálkoztam is hogy milyen fitt vagyok :wink: de mostmár leállitom magam mert tegnap beparáztam.Ugyhogy náled is lessz energiadusabb időszak.Kitartás :!:

Tontica elküldtem a mailt :)
s.csilla

Juci!!Olyan édesek ,ugy néznek ki mintha napogig eljátszanának a lufival,ugy belemélyedtek a felfedezésébe :D
s.csilla

Sziasztok!

Búcsúzni jöttem. Babókkal minden rendben van, nem azért nem jövök. Egyszerűen túl sok időmet veszi el a net, és mivel otthon most gondok vanna, a lehető legrövidebb időt akarok a nettel eltölteni.

Pocakosoknak jó babavárást, többieknek sok sikert és örömöt a babákhoz!

M

Kép
Kép
maminti81

juci a lányok nagyon cukik :D tetszik a lufi nekik :D az alvós dolgot én is így terveztem,hogy majd üdvözölik egymást reggel este meg elbúcsúznak :D
akkor ezzel a játszószőnyegel lehet beszívtam :shock: nem gáz ha a szájukba veszik olyan festék szaga van :?: pedíg már áttöröltem őket.
a járóka nektek milyen méretű :?: a nappaliba szeretnék járókát nekik.
csilla pihenj :!: :!: :!: :!:

lanyané

maminti minden jót kívánok,de azért x időnként csak annyi,hogy jól vagytok :!:

lanyané

Lanyané :P
Szép lett a babaszoba!
Mi végül 1mx1m-es járókát fogunk venni, a 120x120-ast már több helyen is néztem és nekem nem tűnik stabilnak... pláne 2 gyereknek. A Brendonban lévőnél pl. az ágyrácson átmegy a tartó és ezért a rács maga el van törve. Nem egy jó megoldás. Ráadásul általában 2 lapból vannak, attól sem tűnik túl stabilnak... nade ez csak az én véleményem. Szerintem a 100x100-asban addig elvannak a felső pozícióban, amíg nem akarnak járni, mászkálni, utána meg én spec. inkább majd a szőnyeggel és karámmal kísérleteznék...

Maminti :(

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

jajj de jó hogy írtál már aggódtam mizujs veled,láttam,hogy mindenhova rég írtál,de akkor jól vagy :D

lanyané

Igen, aranyos vagy :) Történt egy szomorú esemény a családban :( de velünk minden OK! Szoktak ám hiányolni Téged a Kaális babavárósban! Van ott még egy ikres lány, neki is két lánya lesz, mint Neked. Hja, és én érdi vagyok -keményen 1 éve, amúgy óbudán életem életem első 20 évét :wink: - , a Pataki bizony világszínvonalú cuki, én is nagyon szeretem!

Lányok :P
Íme a 28+4 pocim. Főleg Binyeknek ajánlom, aki azt hiszi, hogy nagy a hasa 8)
Kerület: 107,5 cm, s eddig +11 kg

Kép

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
fanni banyek mindíg meg tudsz lepni a pocóddal,nem semmi ilyenkor tudom mindíg mekkora lesz az enyém két hét múlva :shock:
olvastam és sajnálom :cry: :cry: :cry:
érd jó hely nézegetünk ott is házakat csak az a baj anyumnak a tömegközlekedéssel elég messze van budakalászról,és ugye kell majd a segítség.
nem találom a centit :lol: megmértem magam 13 kg :oops: :oops: dagi disznócska vagyok :oops:

lanyané

Hali!

Valaki írta a pocifájást :oops: :cry:
Van, hogy állatira erölködnek egy bizonyos pózban a sírásig. Akkor más pózba teszem és gond megoldva.

Én nem vettem járókát, mert egyszerűen nem fér be. 2 szobás panel :?
Ha idősebbek lesznek elköltöznék innen valami kertes házba.

Képzeljétek, babát vár az unokatesóm. Végre nem fogok annyira unatkozni. Persze a 2 gyerek lefoglal, de néha jó lenne korombélivel beszélgetni...
A barátaim eltűntek a balfenéken, az öcsém Írországban él, a többiek (2-3 ember pedig 60 feleltti...) A papát nem számolom, mert nem él velünk, meg amúgy is. :evil: :x :cry: :? ..na szóval mindegy...)
A környéken persze sok a gyerek, de a játszótéren idősebbek vannak, és az én lánykáim hisztiznek ha nem mozog alattuk a kocsi :? :) Apropó: Ti, hogy viselitek, hogy lépten -nyomon leállítanak, hogy jééé! Ikrek!!!..stb... Nekem a hócipőm teli a bájolgástól. Még a szoptatásról is faggatnak!!!!

Kép
Kép
labasv

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?