Sziasztok!
Lanyané!
Nagyon szép a szobátok

a punásaid biztosan jó fogják magukat érezni

Nálunk is ilyen a függöny!!
Banika!
Jó hogy nem áztatok el!
Csilla!
Azért a haskeményedésre pihenj rá,bár normális hogy van néha.Ne aggódj minden rendben lesz
Riddencs!
Gratula a sikeres vizsgáidhoz

Szerintem már lassan kezdj el vásárolgatni,mert lehet később kevesebb energiád lesz rá.Ne "halgass" a babonákra,semmi nem múlik azon mikor állsz neki vásárolni!!Különben is rendben lesz minden Veletek

Én gondolkodtam a köldökzsinór vér levételről,de arra jutottam amit írtál "bevállalhatatlan"
Tonti!
Na rendben igazad van,jöhet Alex majd a csajok megvigasztalják

Különben pont a napokban gondolkodtunk rajta,hogy lesz-e harmadik babónk.Még nem biztos de ha lesz akkor legkésőbb jövőre belekezdünk,mikor a lányok elmennek oviba

A csajok reggel fél 8-ig alszanak,aztán tejivás,öltözés,10-11-ig játék,tízórai,kb.fél12-2-ig alvás,ebéd aztán séta vagy játék,5kor uzsi,7kor vacsi,8kor fürdés,tejci és alvás

Nekem könnyebb most velük mint egy évvel ezelőtt.Már szinte mindent megtudok csinálni mellettük egész jól elszórakoztatják egymást.Sokszor egyedül esznek.Néha van hisztis napjuk,de általában kezelhető.Hát a "Mi ez?" kérdéstől már néha falra mászom,mert kb.100szor hallom egy nap

Különben általában szót fogadnak,sőt ha valamelyikük olyat csinál amit tudják,hogy nem szabad a másikuk rászól!

Ma például a Nóra beült a játék babakocsiba és a Sára tolta

Hülyére röhögtem magam,közben próbáltam nagyon komolyan elmagyarázni,hogy nem szabad,mert összetörik.Ne aggódj nagyon aranyosak lesznek(mondjuk már most is azok...)

Én el tudok menni tőlük WCre,igaz jönnek utánam