A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Sziasztok,

Lányok én sajnos tiszta idegbeteg és ordítós-sírós vagyok mostanában, valahogy ez a 4-5 hónap közötti időszakom ilyen. Remélem elmúlik. :roll: Elviselhetetlen vagyok.

Lynia: milyen egyszerű: kapocs. :oops: Még szerencse, hogy nem dolgozom most, új jogi fogalmakat vezetnék be. Na ezért nem tudok én levizsgázni.

Én most megyek 4D-re pénteken, remélem minden rendben lesz, és már alig várom,hogy kiderüljön tuti fütyis-e?!

Andrea
Kép
kindernay

Brigi: nekem az Istenhegyin 14 e Ft, de benne van minden a genetikai vizsgálat is, fotó, videó.

Nenoke: Nagyon gratulálok a kis mocorgóhoz! :P

Andrea
Kép
kindernay

Köszi a gratulációkat, de azért még nem vagyok biztos benne, hogy az volt. Majd ha megismétlődik. :wink:

LÁnyok, jubileum! Elértünk a 100. oldalhoz! Ezt meg ünnepelni! Elő a N-dobozzal, rote grütz-cel, vagy mivel és társaival!!! Nekem itt bent csak egy Győri édes jó reggelt van, de kakaós, az is megteszi az ünnepléshez! :lol:

Kép
nenoke

Fú Andi, ez elég húzós :oops: Én a praxisban voltam utoljára a Mátéval azt hiszem 8000-ért. Lehet, hogy most kimarad :cry:

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

Nekem epres-joghurtos milkám van :lol: Mindjárt eszem is belőle :wink:

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

Brigi: azt hiszem a többi helyen olyan 10.000,-Ft-ért van, de meg kell nézni a neten, valahol olcsóbb.
Azért milyen durva árak vannak! A sima genetikai vérvétel meg 20.000,-Ft volt, csak hogy megtudd egészséges -e a babád! Nem hiszem, hogy ezt nem lehetne ingyen megcsinálni :?: :!:
EGyébként meg ugyanez a véleményem a meddőséggel is!

Homeos gyógyszertárak:
1171365464.34.doc

Lányok én maradok a túrós csuszánál... :wink:

Andrea
Kép
kindernay

na itt vagyok...

úgy látom nem vagyok egyedül ezzel a parával..

na de, hogy fokozzuk, most jöttem a körzeti dokitól, aki megmérte a vérnyomásomat és azt mondta, hogy ne ijesztgessem ugyanis magas lett..140/80 78-as pulzussal..
Hát ez kafa, egy hete mérte a védőnő, tök normális volt..most meg magas..eddig inkább alacsony volt..
:roll:

erre elkezdtem utána olvasgatni...és természetesen elég rosszakat írnak erről..

oké, ez most egyszeri mérés alapján volt magas..és egy hét múlva újból megméri a körzeti doki..

holnap viszont megméretem az asszisztens nővel..
nagyon remélem, hogy minden rendben a babával..

eddig még sosem paráztam a várandósság alatt..erre tessék.
torolve_20131003125716

:cry:
asszem sírok
torolve_20131003125716

Sziasztok!
Elég régóta nem jelentkeztem, ugyanis nem volt a legjobb a net a mhelyemen. De most már úgy néz ki, hogy minden rendben.
Remélem azért még mindig jöhetek hozzátok. :oops:
Természetesen amennyire lehetett követtem az eseményket, és nagyon jó érzéssel töltött el, hogy van közöttünk egy Győr környéki :D , mivel én győri vagyok. Ezúton gratulálok az újonnan csatlakozottaknak és a kisfiúkhoz és kislányokhoz egyaránt!!! :D
Folyásom az nekem is van... sajna... már az elejétől, de nekem is vizes, vagy átlátszó vagy hogy mondják. Csak elég zavaró tud lenni, mert büdi is, és állandóan tisztaságival mászkálok.
Holnap megyek dokihoz, úgyhogy megkérdezem, hogy mi ez, de ha nektek is van hasonló, akkor az megnyugtató, mert valószínű, hogy akkor ez természetes.
Tegnap voltam védőnőnél és sajna az én vérnyomásom már másodszor lett magas. 142/95 volt. Pedig én otthon mindig mérem és akkor meg normális szokott lenni.
Gurgula!
Nem voltál ideges, izgatott? Mert attól is felmehetett.
szilvi1980

Nenoke: lehet, hogy csak izgultál egy picit azért volt magas. Nekem sajnos az elejétől magasabb :cry: Álltalában a normál érték felső határán van. Már nem mérem minden nap, csak ha eszembejut :oops:

Hát igen Andi, ez elég gáz, hogy ha biztos akarsz lenni, hogy egészséges a babág kemény pénzt kell fizetni :cry: A meddőségről ne is beszéljünk :cry: Felháborító :evil: Caládbarát kormány :twisted:

brigi73

Nenoke: Kép

brigi73

Nenoke!
De jó neked, hogy érezted a babódat. Gratula! :D Én már annyira szeretném. ..... de nem érzem sajna. :(
Remélem ez nem azért van, mert nincs vele valami rendben.
szilvi1980

Gurgula, ne sírj! Egymérés nem mérés. És azért nem olyan horribilisen magas a 140/80! Esetleg vegyetek otthonra vérnyomásmérőt. Nekem Braun van, és az egész jónak tűnik. Nincs két alakalom még egy fél órán belül sem, amikor ugyanannyi lenne. És igen nagy változások is tudnak lenni... 120/75 után 10 perccel 108/58 simán elképzekhető.

Folyás: nekem azóta van, hogy Nagylány lettem... De a múltkori mennyiségre aszonta dottore, hogy nem para, pedig még az is érezhető mennyiség volt!!!
A rákszűréssel viszont le voltam maradva, úgyhogy már a 4. hónapban voltam, amikor megcsináltuk, és utána rózsaszín volt a folyásom. Merthogy az ugye méhszáj dörzsölgetés (és hogy fájt, brrrr).
De akkor normálisnak számított. Ezt csak azért mondom, hogy látható, amikor történik valami a méhszájjal...
Vendég

Szilvi, én sem tudom, az volt-e. Csak bízom benne. Amúgy úgy tudom, első terhességnél a 20. körül szokott. Szóval még mindkettőnknek van időnk.

Brigi, köszi, ez nagyon édi, honnan szedted? Amúgy Gurgulának volt magas.

Gurgula, ne aggódj, egy mérés nem mérés. Nem tudsz esetleg kérni valakitől vérnyomásmérőt, hoyg otthon is tudd nézni folyamatosan?

Kép
nenoke

Ja, és mint tapasztalista, hadd ajánljam a folyásra a rózsaszín carefree tisztasági betétet. Az illatositott, jól felszívja a felszívni valót, nem engedi, hogy büdi legyen. Azért 8-10 óra után illik tisztára cserélni!
Vendég

Nenoke!!
Gratula a baba mozgáshoz!

Anyukáméknak van vérnyomásmérőjük, igaz havonta egyszer talizunk, amikor haza utazunk és inkább alacsony szokott lenni..
orrba-szájba mérjük olyankor...

Aranyos vagy Borii!
Na ja, egy mérés nem mérés..

Most már nyugiban vagyok. (asszem :wink: )

Szilvi!
Ne aggódj szerintem a mozgással kapcsolatban..
Én sem mindig érzem..tegnap pl. alig..ma meg nemtom..
Nekem még nem olyan határozott de azért is lehet ez mert elég jól ki vagyok párnázva.. :)
1-2 hét és érezni fogjuk rendesen a picurt.

Lányok, én állandóan pisilek..iszonyat sokat
torolve_20131003125716

Nenoke!!

Assszem beruházok egy vérnyomásmérőre..
torolve_20131003125716

Szétszórt vagyok :oops:
Akkor Gurgulának is egy nagy Kép
Meg természetesen mindenkinek aki el van kenődve valami miatt!

Nenoke: Dani szedte le őket nem tudom honnan!

brigi73

Gurgula! Èn úgy tudom, hogy csak toxo miatt paráznak a dokik a magas vérnyomásnál. Neked mi lett az eredményed? Egyébként, az még nem is olyan sok és csak egyszer... Nyugi.
A folyás terhesség alatt tök normális, erre fel kell készülni.
Picurka, megint rúgkapál. Szereti, ezt a témát. :D Mert róla szól.

Szilvi! A nagykönyv szerint még nem kell érezni semmit, csak a 20-21. hét körül. Nincs semmi gond!

Brigi! Annyira jó ez az ölelöö vmi! :lol:

Hát, a meddööségi kezelés árairól tudnék beszélni.... és a sz@r az, hogy csak az elsöö babáig van az a támogatás, amit adnak, tehát a következöö még drágább lesz. Bízom benne, hogy addig meggyógyulok. De nekünk még van két kis Picurka lefagyasztva, akikért visszamegyünk. Kérdeztem a genetikus csajt, hogy mi van velük és mondta, hogy le vannak fagyasztva, mire én, hogy szegénykék....erre öö, hogy "de az ott jó nekik".... Alíg várom, hogy mehessünk értük is... és hogy öök is a pocimba legyenek...
molkata

Na, most megünneplem a 100. oldalt. Van itthon N.... :lol:
molkata

uxi, ez a felsőoktatásos komoly??? remélem igen, mert én már el is süllyesztettem a jelentkezési lapom! sírás közepette! :roll:
na de akkor most utána nézek jól...

csajok, valami nálam sem stimmel, pénteken reggel rosszul lettem a buszmegállóban, elment minden erőm és megszédültem, zsibbadt a tarkóm és alig tudtam tartani magam, szóval gyorsan felszálltam egy buszra...
na erre ma reggel ugyanez, (amikor már a lábaimban olyan fura érzés van, tudom mi jön) csak ma egyszerűen úgy szédültem, hogy minden összemosódott előttem! persze busz sehol, szóval egy romos ablakpárkányon csücsülve vártam tovább, szegény párom nem tudta mit csináljon!

szerintem ez a vérnyomás miatt van, pedig nekem eddig normális volt, asszem ilyenkor nagyon leesik (régebben is volt már ilyen, nem csak babásan)

a folyásos dolgok nálam is stimmelnek, van amikor átlátszó, van amikor fehéres, de nem viszket és ég + stb. szóval én is ennek tudtam be

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Maternity tickers
lynia-

Emi!
Kávézol, amúgy? Mert lehet, ha reggelente meginnál egyet nem fordulna elő, hogy ennyire rosszul vagy.
Dokinak mondtad már?
szilvi1980

Szóval ezt úgy akartam mondani, hogy lehet, hogy nem fordulna elő.

Köszi mindenkinek a nyugtatást. Akkor úgy néz ki, hogy nemv vagyok még elkésve, ha még nem mocorog a baba.
szilvi1980

amióta babó van nem kávézom, igaz a kávézás nálam eddig is kimerült abban, hogy icipici kávé és sok tej!

dokinak nem mondtam, mert múlt kedden voltam, és ez pénteken és ma volt

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Maternity tickers
lynia-

Lynia! Nyugodtan megihatsz naponta 1 kávét, 2 sem árt a babának. Nekem is alacsony volt a vérnyomásom. Èn megbeszéltem a dokival (dokinkkal), azt mondta, ha akarok igyak, babónak nem árt a napi két kávé. A védöönööm ajánlotta is, mert nagyon szarul voltam a vérnyomásom miatt. Azóta minden ok.
molkata

Mondjuk az úgy nem szerencsés, ha nem szoktál kávét inni, vagy nem is kívánod. Mert akkor nehéz lehet meginni.
Én a napi, reggeli egy kávémat tejporral megiszom, mert hozzá vagoyk szokva és felkelni sem tudnék anélkül.
szilvi1980

Köszi Brigi, édi vagy!!

Molkata!!
Nem a toxoplazma hanem a toxaémia miatt szoktak parázni a dokik..mert az bizony folyamatos magas vérnyomással jár.
Ennek mondjuk egyéb tünetei is vannak: látászavarok, fejfájás, ingerlékenység, erős gyomortáji fájdalom, fehérje a vizeletben..

Ezek közül max. néha az ingerlékenység ami nálam jelentkezik..szerencsére ritkán. :wink:

Emi!!
Ja ez simán lehet alacsony vérnyomás, bár a magas és alacsonyvérnyomás tünetei szinte megegyeznek..
de szerintem olyankor gyorsan le kell ülni..nyugalomba helyezkedni..

Puszi, este még benézek..
torolve_20131003125716

Molkata :D
Nekünk 4 kicsikénk vár a fagyiba :D Tényleg fura érzés
Remélem jövő ősszel megadjuk nekik is az esélyt, és az egyikük megkapaszkodik :D

Kép
Kép
emma1976

Emma! Mi is minél hamarabb értük akarunk menni. :D Nagyon furi érzés.

Gurgula! Akkor elírtam. :oops:
molkata

Emi, mnekem vasárnap volt olyan rosszullétem, hogy zúgott a világ körülöttem, muszáj volt lefeküdni, férjem nem is engedett tegnap dolgozni, majdnem egész nap feküdtem. Gyanítom, nekem is valami vérnyomás-dolog lehetett.

Én meg leszoktam a kávéról, de most, hoyg ennyit beszéltek róla, muszáj vennem egy automatásat. :oops:

Kép
nenoke

A védöönöö azt mondta, h leginkább azoknál jelentkezik ilyesmi, akik a terhesség elején gyorsan le akarnak szokni és abbahagyják. Èn is azt csináltam.
Nenoke! Sztem ihatsz.

Lányok! Ezt találtam: http://www.szules.hu/new/fenykepek/index.html
molkata

Igazából nem elvi okokból szoktam le a kávéról, mert amúgy is max kettőt ittam egy nap, hanem mert nem kívánom. De azért néha megkívánom, mint most is, és már itt is gőzölög előttem a fincsi kapucsínó. Koffeint úgysem látott, annál több aromát ,meg ételszínezéket. MOndjuk, az sem jobb. :wink:

Kép
nenoke

Most néztem végig egy német katona elbeszéléseit az iraki háborúról. Egy kisfiú meghalt a karjaiban.... hát, végig böögtem...
molkata

Nnnnna, Kata, nem kell ilyeneket nézni. Fel a fejjel!!! :lol:

Kép
nenoke

Éljen a 100.v oldal,én kandirozott eperrel ünneplem.

le a para nappal v.mi van a levegőben mert én ma reggel kitaláltam hogy v.mi gond biztos.ugy látom jó páran igy vagyunk ma.

a vérnyomás érdekes dolog nekem alacsony lett.a védőnő 111/79-et mért aztán a háziorvos 130/80-at január 15.-én másnap a védőnőnél 105/62.
szerintem Gurgula ne aggódj ezen!

Bridzsi

Kép
esztora

A vérnyomás a terhesség során inkább ingadozik, nekem a dokim mondta. Ezért van például a gyakoribb fejfájás. Nekem már mértek, 108-at, de 140-et is. Itthon legtöbbször124-134 között van, ami totál normális. Viszont nekem a pulzusom emelkedett 80-100 között van!

Én a 100. oldalt két terhes gatyóval és és 4 darab tündéri bodyval ünnepeltem Apával elmentünk boltot rabolni a mi pici lánykánknak. Felrakjam a body képeit?

Brigi a Praxis úgy tudom 10.000 forint.

kispiskóta

Emi, amúgy igaz a suli-dolog, Apu engem is úgy fogadott, hogy nem akarom-e folytatni a jogot, amit abbahagytam, mert ingyen lenne.

Kép
nenoke

Zsú kérjük a képeket!

Bridzsi

Kép
esztora

Sziasztok,
Gurgula: óriás ölelés, ne idegeskedj! Lééééccciiiii! Minden rendben lesz, biztos kicsit fel voltál turbózva.
Nekem alacsony a vérnyomásom, volt (van?) nuni fertőzésem, magas volt a vércukrom, folyásom is van, sebes a cicim, állandóan alszom, nincs étvágyam, idióta vagyok! Ez vígasztaljon! Van rosszabb! :lol:

Én is azt hallottam, hogy a vérnyomás és általában minden a terhesség alatt ingadozik.

A meddőségire visszatérve, sajnos nekem nincs lefagyasztva, mert a doki a PCOS miatt nem nagyon akarta a lombikot, szóval maradunk az imánál a következőnél. Lányok ti mikor gondoljátok újra a meddőségit, ha természetesen nem jön össze?

Holnap vizsgázom! Drukkoljatok! :cry:

Andrea
Kép
kindernay

Akkor a képek: Kép Kép Kép Kép Kép

Hát nem édesek?

kispiskóta

de nagyon!főleg a kacsásak!mindjárt felteszem a sütőtök ruhánkat!

Bridzsi

Kép
esztora

Andi, szurkolunk!
Zsú, nagyon édik. Hát még ha meg lesznek töltve! Kis húsos karocskákkal-lábacskákkal, óriási pelussal, jaj, könnybe lábad a szemem, ha csak elképzelem. :lol:

Kép
nenoke

A kékek azért vannak, ha kinőne! :lol: Ja és 560 forint volt darabja a C&A-ban.

kispiskóta

Sziasztok mamik :)
Sajnos elég régen voltam.. de próbálom behozni!

Gurgula:
nekem is van folyásom, néha elég vízesésszerű. Egyszer jól meg is ijedtem, felhívtam az anyukámat aki doki. Azt mondta, hogy a magzatvíz az zúdul, mint a niagara.
Hát, ez megnyugtatott.

Bori:
GRATULA!! :) A No. 1. csajszi!!

Vérnyomás:
Nekem mindig alacsony, ma voltam a védőnőbél, majdnem lefordult a székről: 90/58 lett.. Én is szédelgek, olyankor próbálok leülni/erősen kapaszkodni.

A Gyed-es témához találtam egy jó oldalt:

http://www.csaladinet.hu/kisokos/gyed-gyes

Kép
gabi
blur

Kép Kép

Bridzsi

Kép
esztora

Hajaj, bocs!

A Csajszis gratulációk Kispiskótának mennek!!

Kép
gabi
blur

Esztora, ez tündéri! Főleg, ha majd a kis husi gyerek kitölti, és gömbölyű lesz az összhatás, mint a tök. :wink:

Kép
nenoke

szóval ez a sütőtök gyerekruha!
ha utcára nem is adom majd rá de milyen jó lesz a nagyiknak őszi naptárképnek. :wink:

Bridzsi

Kép
esztora

Lányok,
amit múltkor feltettem honlapot, a NOVETEX bio matracokról,na kértem (e-mailben lehet rendelni) katalógust és a katalógusban vannak kedvezménykártyák. A matracnál -10%, a gyapjú cuccoknál meg 20% (ágykeretre és ágyrácsokra is). Szupi!

Andrea
Kép
kindernay

Cukik a ruhák! Én még semmit sem vettem babonából. :cry:

Andrea
Kép
kindernay

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?