A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008-ban szülünk

Vikci,
Nekem is nagyon fájt, és sebes is lett a cicim, de az anyatej rendbe tette. Majd kérünk még képeket :wink:

Tiszta pipa vagyok. Elrontották az anyakönyvünket, lakcím és tb kártyát, mindent újra kell csináltatni és rohangálhat a párom száz felé. Addig nem tudunk semmit se elintézni, még a csípőszűrést is lemondthatom emiatt :evil:
Vendég

Na sziasztok anyucik!

Jelentem, hogy LILIÁNA 2008. február 14-én, a szerelmesek napján, 16:03-kor megszületett!!!

Ma értünk haza, úgyhogy még nem nagyon van időm írni, de jelentkezem a napokban szüléstörténettel, képekkel, stb.stb.
Egyébként rendkívül gyors szülés volt, fél 3-kor értünk a kórházba, négykor pedig meglett Lilike. De a többit majd részletesen a napokban!

Mindenkinek gratula, aki időközben megszült! LÁtom Vikci is hazaért már, ezúton is gratula neki, habár mi már sms-ben váltottunk pár szót!

További szép estét mindenkinek!

Kata

Kata
Kép
Kép
Kép
katuci81

Katuci,
Tudtam én, hogy ezért tűntél el :wink: Gratulálok nektek jó egészséget sok tejcsit! Képet várjuk!
Vendég

Sziasztok!

Most hogy van egy kis időm gyorsan írok pár sort (ha lesz egy kis időm ígérem részletesebben fogok reagálni mindenre). Örülök, h. ennyi kismanó kibújt végre.

Szülésről (máshol már leírtam, hosszú, ezért bocs): rövid volt, fájdalmas és mégis így utólag örülök, h. annak ellenére, h. császárral végződött a vajúdásból is kivehettem a részem (ott akkor nem ezt gondoltam).
Hétfőn reggel a dokim azt mondta, h. ne húzzuk tovább az időt (nem akart már sokáig bennt fektetni, ráadásul előtte elment a nyákdugó is és elkezdtem kinyílni).
Mivel 2 ujjnyi megvoltam ezért burkot repesztett reggel 9-kor és azt mondta, h. próbáljuk meg normál szüléssel és majd meglátjuk...
Az volt a baj, h. 5 perc múlva rögtön 2 perces fájásaim lettek és így ment ez 2 órán keresztül. Nem volt meg az az átmenet ami sok embernek, h. 15-10-5 perces fájások követik egymást, hanem durr bele a közepébe.
A vége felé már fájdalomcsillapításért könyörögtem, de megvizsgáltak és a doki azt mondta, h. sajnos nem tágultam a 2 óra alatt semmit és sajna a baba szívhangja sokszor leesett (78-80-ra, valamikor meg 200 fölé ment) így nem lesz idő erre, Ő inkább a császárt javasolta, mert azt mondta, h. ezt tartósan a manóka nem fogja bírni, mert ezzel a tágulási tempóval akár 12 órát is vajúdhatok.
Ekkor bejött az altatóorvos és mondta, h. van 2 percünk, h. eldöntsük, h. én mit akarok: spinált vagy altatást (az epidurálra nem volt már idő).
Én mivel sajna hajlamos vagyok a migrénre (meg a 2 percesek alatt nehéz is lett volna beadni a spinált) inkább altatást kértem, amit azóta sem bánok.
Amikor kitoltak a műtőből felébresztettek és odahozták a kismanót bár utána sok minden dolog homályos maradt de arra emlékszem, h. adtam egy puszit a kisfiamnak.
Ezután a párom 3/4 óráig babázott, hozzánk meg feltolták délután a kismanót, és mivel engem csak altattak a karomba is vehettem, nagyszerű érzés volt.
Másnap reggel amikor már felkelhettünk zuhanyozni az adott erőt, h. ha fel tudok kelni, akkor minél előbb láthatom a picit.
Erről az intenzív örzőben töltött időszakról nagyon sok kiesésem van: egy csomó embert felhívtam telefonon, de nem emlékszem, h. kiket és hogy kinek mit mondtam :oops:

Az első pár nap nagyon fájt az ágyból való felkelés, meg voltak nagyon sírós időszakaim (főleg, amikor az első éjszaka kitoltam a picim a csecsemősöknek, mert nagyon sírt és nem tudtam megvigasztalni).

Aztán nagy nehezen rájöttünk h. a kis lurkó szinte csak hason szeret aludni, ráadásul iszonyatosan éhes (előtej akkor még nem volt, a cukros vízből, meg már nem akartak neki adni többet, így a végén már én kértem egy kis tápszert, mert a pici az öklét szívta kínjában és tiszta cserepes volt a szája).
Azóta szerencsére megindult a tejcsi, van bőven, úgyhogy ilyen gondunk nincs, a haspókságát megőrizte (80g-kat szopik) és sokat alszik.
Időnként vannak hasfájós éjszakáink, szerencsére itt van anyukám és segít egy darabig.
Már voltunk kakisak/ pisisek nyakig (egyszer én is tiszta kaki voltam), de nem bántam, mert azt volt életem első tisztába tevése.

Szóval nagyszerű érzés az amikor látod, h. ott szuszog a melleden, vagy látod, h. édes deden alszik. Vagy amikor megkapod tőle az első hamiskás félmosolyt (akkor is sírtam). Ez olyan ami semmivel nem ér fel.

Köszönöm az orvosomnak, és szülésznőmnek h. jól döntöttek és így a kismanó is jól van.
A kórházról (SOTE 2) nekem nem voltak rossz tapasztalataim, a kaja a 9 napos ottlét alatt csak egyszer volt rossz (igaz a reggeli és vacsi kicsit kevés, de erre fel lehetett készülni), a csecsemősöknek tényleg sok a dolguk, de amikor odamentem és kérdeztem senki nem hajtott el és mindig megmutatták a dolgokat.

RAkok fel még pár képet és amint lehet írok még.

Puszilok mindenkit:
Vera

Kép

Kép
nagy vera

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
nagy vera

Vera
Nagyon szép a kisfiad!
Gratulálok!

Katuci
Isten hozta Liliánát!
Várjuk a képeket!

Kép
Kép
Kép
mamacka

Vikci
Várjuk az újabb képeket!

Kép
Kép
Kép
mamacka

Katuci,

GRATULÁLOK A KIS LILIÁNÁHOZ

Vera,

Gyönyörű szép kifiad van, remélem nagyon gyorsan rendbejösz te is. :lol: :lol: :lol:

Pandus,

Sajnálom ezt a galibát. Gondolom tiszta ideg vagy.
Hülye bürokrácia, még ennyit sem tudnak normálisan elintézni. :evil: :evil: :evil:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Sziasztok,

Valaki nem tud nekem segíteni, hogy az egyik cicimben több tej van, mit csináljak vele?Mert ha lefejem még több lesz, nem?Most abból szopiztatok hogy kiürüljön, de legközelebbi szopizásnál a másikból adok a Manónak.Az nem baj?Köszi a válaszokat előre is.

Képhttp://raczmartin.freeblog.hu/
szemokzsu

Egy új kép a Mi D Kép rágánkról, éjszaka tv-t nézett.... :D

szemokzsu

Vera, Vikci, Katuci!

Gratula a gyönyörűséges babákhoz! :D

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Katuci,

GRATULÁLOK Lilána babához !!
Várjuk a képeket, beszámolót

Vera,

Nagyon szép a kisfiad, nagyon örülök hogy jól alakultak a dolgok a szülés körül... pihenj, amennyit csak tudsz

Pandi,

: (( sajnálom hogy így alakult, nem is tudom mit írjak erre, no comment

Vikci,

Remélem minden rendben van veletek is : )

Jelentem, a mi nagylányunk ma éjszaka extra ügyes volt : )) Átaludta az éjszakát, csak egyszer ébredt fel 3-4 között, először hagyott minket aludni !!!, eddig felcserélte a nappalokat és az éjszakákat ( már látom a fényt az alagút végén : ) ) már kezdtünk nagyon kifáradni az utóbbi napokban, hiába próbáltuk "nyúzni" nappal, eddig nemigen jártunk sikerrel...
Köldökünk is gyönyörű lett, pont két hetesek voltunk amikor leesett a csonk
Sőt, szépen elkezdtünk gyarapodni :D múlt héten !!! 180g-ot !!! híztunk
Boldog vagyok, nagyon : )

Jó babázást az új mamiknak, ill. jó várakozást a pocakosoknak

Andi

Kép
danidaniel

Katuci,

Liliána ( sorry) :oops:

Kép
danidaniel

Sziasztok!

Most csak egy-két képre van időm, meg leírom a gyerkőc paramétereit :-) Köszönöm a sok-sok gratulációt!
Lilike adatai: 3180 gr, 53 cm, 34-es fejkörfogat
A szülés történettel is igyekszem, de még mindig "emésztem" az eseményeket, annyira gyorsan történt minden.
Az első itthoni éjszakánk tulajdonképpen jól telt, Lilike 2-3 óránként evett. A fürdetést jól viselte, evések között általában alszik. Tejci van bőven, kórházban 40-45 gr-okat evett, itthon már 70-80-nál tartunk. Mondjuk olyan mint egy kis pióca, már az első nap véraláfutásosra szívta a mellbimbóm, nagyon ragaszkodik érte, ha felébred, egy kicsit sír, és azonnal cicit keres, ha pelusozni kell előtte, akkor bömböl és egyfolytában csetteg a nyelvével, meg az öklét rágdossa. Utána meg úgy kap rá a cicire, mintha soha többet nem kapna! :-) :-) :-)
Annyira édes, olyan boldog vagyok, hogy azt el sem tudom mondani. Pedig úgy érzem magam, mint egy felmosórongy, a kórházban nem sok pihenésre volt lehetőség, de nem is érdekel. Az a lényeg, hogy a kis drágám itt van már velünk.

Vera!
Örülök, hogy ti is jól vagytok, nagyon édes a kisfiad!

Vikci!
A te kis Mátéd is nagyon helyes, szép nagy baba lett! :-)

Nagyobb testvérek hogy viselték/viselék a kistesó érkezését? Nálunk vannak lelki hullámvölgyek Vikinél elég rendesen. PEdig úgy figyelek rá, hogy ugyanannyi törődést kapjon mint eddig, de látom rajta, hogy nem könnyű neki a helyzet, pedig annyira szereti, babusgatja a kishugit, de mégis. Kinek mi a tapasztalata erről?

További szép napot!

Kata

Kép Liliána alig 1 percesen

Kép

Kép 1 naposan

Kata
Kép
Kép
Kép
katuci81

Gratulálok minden új anyukának!

Katuci!
Hát igen, Vikinek meg kell szoknia, hogy már nem ő az egyetlen. Próbálj vele néha valamit csinálni kettesben. Csak Te meg ő. Az sokat segít. (Nekünk legalábbis bevált Márk születésénél.)
Most Andrist jól fogadták a fiúk, de ők már nem tudják, milyen "egykének" lenni. Már Barna sem emlékszik arra, milyen volt teső nélkül az élet.

Boeske
KépKépKépKép

Kép
boeske

Gratulálok minden új anyukának!!!

Vikci, Panda:HOVA TÜNTETEK??????

Vikci:Várjuk ám a képeket is!!!!

szemokzsu

Sziasztok!

Meg volt az első nagy közös sétánk! :D Meg kell mondjam őszintén, már nagyon hiányzott, hogy nem mozdulhatok ki sehová, így elmentünk 4-esben sétálni, és Peti tündéri édes volt! Végig fogta a babakocsit, nehogy elguruljon Tesóbabája, mert akkor mi lesz Tesóbabával, ha elgurul :lol: és nagyon kis édes volt, út közben többször behajolt babakocsiba, és beszélt az Esztihez,hogy mikor jön a mama, meg melyik kocsinak milyen kipufogója van :lol: :lol: szóval kis édes volt. Majd egy órát sétáltunk, szépen süt errefelé a napocska, jót is tett a lelki világomnak. :) A gátsebemnek annyira nem esett jól, de meg kell szoknia :? úgy húzódik még mindig :roll:

Esztike most szopizott 60-at (ma olyan 1,5-2óránként eszik) és már alszik is tovább, ő is egy kis Tündérke! :D

Szóval már csak szegedet kéne felhívnom, hogy mi van az eredménnyel, csak állandóna foglalt az a rohadt szám, amit megadtak! :?

További szép napot mindenkinek!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

sziasztok!

Nekünk nem mindíg indul be a kaki kajcsi után meg sokat csuklunk. És emiatt vannak nyugtalan óráink. De egy kis hőmérőzés segíteni szokott. :-) Teszek majd még fel képeket. Most már szopizni kéne de kis Matykóm csak alszik alszik. A cicim meg már fáj. :-(

Viki,

de jó nektek. Nekünk azt mondta a doki néni, hogy egy 3 hétig ne vigyük ki. De jövőhéten lesz 15 fok. Szerintem nem foglalkozom vele és kiviszem. :-)

Pandi,

ez a kislány nagyon szép!

Katuci,

nagyon szép ez a kislányzó. Lapozz vissza, mert Mátékáról is tettünk fel képet kicsit korábban. :-)

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79

Vikci,
Köszönöm :wink: Mi is kivittük 1,5 hetesen, mindig egy picivel több időre. Olyan jó velük rallizni :lol: Éjszakák milyenek?

Katuci,
Lili nagyon édes :D beírom gyorsan a tábliba.

Zsu,
Nagyon jó ez a kép Martinról :D és mi volt a műsor? :lol: Én ma rendeltem meg a pihenőszéket, kiváncsi vagyok Dorka mit szól hozzá. Ilyen lesz:
Kép
Vendég

Sziasztok!
Először is gratula az új mamiknak! :) Gyönyörű kis csöppségek születtek!!! :)

Kata, mintha Biáról írtál volna ciciügyben. :lol: :lol: :lol: Ja, és ezek szerint Neked is "rohamos szülésed" volt. ;) :twisted:

Panda, nagyon egyforma az ízlésünk! ;) De mi végül hintaszékeset vettünk, ami rezegni is tud. :) Bia szereti.

Levegőzés: mi is 2hetesen voltunk kint először, nálunk a 3 kiló elérése volt a feltétel. ;) Most meg már nagyokat sétálunk, 2 órát is kint vagyunk simán! (Jó kis edzés anyának. :D )

Szopi-fejés: én, miután hazajöttünk, elég hamar abbahagytam a fejést, pont az miatt, hogy akkor egyre-egyre több lesz, és nagyon szépen beállt. :)

Arra is rájöttem, hogy az embernek leginkább a saját megérzéseire kell hallgatnia!!!!

Szél: minket is nagyon megvisel, ha kint szeles idő van, olyankor nagyon nyűgös Bia is egész nap.

Vikci, kérünk vonalzót! ;)

Bocsi, hogy téma szerint írtam, nem név szerint, de örülök, hogy ennyire is futotta...

Bia az utóbbi napokban elég kis nyűgi (önmagához képest). valamelyikőtök tud vmit arról, hogy 6 hetes kor körül hirtelen megnő a kajaigényük??? És esetleg ettől sírósabb??? Hm?

De azért estére ma is beájult. :D
Kép

meri

Meri,
Ez is rezeg, meg zenél. Lányod jól kiterült :lol: én nem tudok erről a nagy evésről semmit :roll:

Dóra ma átment Csipkerózsikába. 14.45 óta alszik, csak szopizni nyitotta ki a szemét meg amikor lefürdettük, de utána újra beájult. Ilyet még nem csinált előre rettegek, hogy éjszaka itt fog nekem pörögni :? :D Lehet hogy várja a herceget? :lol: Kicsit korán kezdi :wink: :lol:
Vendég

Panda! A kis hercegnő. :lol: Rosszul fogalmaztam: tudom, hogy a szék rezeg, csak én olyat akartam, ami hintázik is mellette. Ne tudd meg, mennyit kerestük! :?

meri

Panda:Nem tudom mi volt a tv-ben, én félig aludtam. :lol: Nagyon jó ez a szék, nekünk nagyon bevált, szereti ha rezeg, és ebben úsznak a halacskák is, világít, zenél, viz hang is van, szóval tök jó!!!!A tiétek is édes, biztos szereti majd Dóra, én is féltem hogy nem marad benne, de szereti a Törpe!!! :D

szemokzsu

Még egy kép:

A lányom olvas!!! :D Kép

meri

Valamelyikőtöknek volt már olyan napja, hogy a pici szinte egész nap kézben akart lenni? És ahogy letetted volna, már görbült is le a szája? Vagy csak Bia ennyire ölbenlévős időnként?

meri

Sziasztok Mamik
Most jöttünk meg uhuról ma vagyunk 29 hetesek egy naposak! (méret alapján 29+4) és ehhez másfél kilósak ami állítólag kicsit több mint az átlag de nem vészes (azért remélem rá tudom adni az 56-os ruhákat. :shock: :roll: :lol:

Adataink
magzat fekvése: far ugyanúgy mint Áron a végén farol be nekem :(
Placenta helyzete: melső
Magzatvíz mennyisége: átlagos
Ép koponya szabályos agyállomány. Szívműködés jó, négyüregű szív, ép kiáramlás
Ép rekeszizom.
Gyomortelődés, hólyagtelődés látható.

Biometria:

BPD: 75 mm
HC: 270mm
AC: 255 mm
FL: 56 mm
Anomália nem látható

Mondtam a hasfájást és a derékfájást, kérdezte, hogy volt-e fizikai, lelki megterhelés, mondtam, hogy de még milyen! :)

Ezért megnézett manuálisan is (életemben most vizsgáltak így még csak harmadszor :) + egyszer szültem) : kissé felpuhult a méhnyak, de ez másodszorra szülőnél normális, zárt a nyakcsatorna.
A hasi uhun meg is mutatta, hogy látszik a zárt méhszáj, kérdeztem, hogy a külsővel mi a helyzet az ugyebár nem látszik, erre azt mondta, hogy az nem is érdekes, a belső állapota a fontos.

Az egyéb hüvelyrepedéses dolgokra tök mást mondott mint aminek én neten utánna néztem és beparáztattam magam, azt mondta, hogy a hüvelyrepedésnek nincs köze az inkontinenciás panaszokhoz, az attól független. Ami még érdekes volt, hogy azt is mondta ilyenkor már nem jó a gátizomtorna mert túlságosan megedzi a gátat és pont, hogy nehezebb lesz a tágulás, ráérek szülés után, akkor viszont kifejezetten ajánlja mert teljesen rendbe tudom vele tenni a panaszos dolgokat... no most légy okos domonkos... :(
Az olajos gátmasszázst ő is ajánlotta.

A labor anyagok elkeverve megint... kiakadt, hogy mennyi felesleges dolgot néztek nekem vérből aminek semmi köze a várandósághoz(volt olyan amiről ő sem tudta, hogy mi fene), de ami fontos lenne az mérhetetlen (bárányhimlő) a toxoplazmát meg nem is nézték... :(
A cukros papírom, meg nem rakták be a mappájába így az nincs nála, majd telefonálni kell.

... és akkor jöhetnek a képek...

Kép Kép Kép

Gyönyörűek a kicsik!

És mindegyik milyen kis hétalvó! :)

Kép
Kép
Kép
mamacka

Meri!
Andris is ölbebaba néha. Kendő nem segít ilyenkor? Látom, Neked is van.

Jé, ebből a pihenőszék dologból mi kimadtunk. Látom sok babának van. Nekünk nncs.

Mamacka!
Ne aggódj, az utolsó hónapokban nekem is voltak ilyen panaszaim, de szülés után minden helyrejön. Én csináltam az intimtornát, amíg jól esett. Nem hiszem, hogy a torna rosszat tenne, ilyen alapon a sportolók nem tudnának szülni. Ismerek pl. egy volt tornászt, aki 12 gyereket szült (volt köztük faros is) simán.

Boeske
KépKépKépKép

Kép
boeske

Meri,
Jelentem, nálunk volt/van /lesz ilyen nap :lol:

Mamacka,
Nagyon édes a pocakpacnid :D
Vendég

Sziasztok!

Eszti tegnap felcserélte a nappalt az éjszakával!:( Este akkorát szopizott, hogy minden vissza is jött belőle, persze jól megijedtem, mert Peti soha nem csinált ilyet, aztán alig mertem letenni, aztán meg ha letettem felébredt és nagyon üvöltött, asszem mégsem bírta a cukkinit, vagy valamit amit ettem,mert eddig nem volt vele baj, csak tegnap este.:( Úgyhogy éjjel együtt aludtunk,pedig nagyon nem akartam, de annak sem lett volna értele, hogy Peti se,mag férj se aludjanak, így inkább magamhoz vettem a kiscsajt! Persze szegedet továbbra sem lehet felhívni, mire tegnap nem volt foglalt, addigra közölték, hogy 3-ig lehetett volna érdeklődni,most reggel mel azt mondják, majd fél 11 után hívjam őket, na mindegy, mire oda tudok szólni, remélem már a papírt is megkapom!

Meri, Pandi!

édesek a csajok!
6 hetes kor körül tényleg megnő a kajaigény néhány babánál, de max egy kicsit sűrűbben fog szopni pár napig ne aggódjatok, hamar beáll a tej az új igény szerintire :wink:

Mamacka!

Szép kis pocibaba! :D

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Megcsináltam a videó folytatását:
http://www.youtube.com/watch?v=ZzoEHHB2uYY
Vendég

Pandi!

Nagyon jól sikerült a videó,pont mint Dóra baba! :lol:
Ügyes vagy! Már várta rá!

Mamacka!

Gratula a méretekhez,tök jó hogy már itt tartasz!
Hamarosan a te képeidet is nézegethetjük!

Mindenkinek szép napot!

Vigyázzatok magatokra és persze a babókra!

Kép

Kép
ibm

Ibm,
Köszi :wink:

Viki,
Felhívtad őket?

Apró örömök: Megpróbáltam betenni újra a piercinget a köldökömbe és sikerült :lol: úgy örülök :lol: tudom apróság, de én annyira szerettem, és emlékszem mekkora harcot vívtam anyuval miatta 16 évesen :wink:

Nagy öröm: Páromnak sikerült ma elintézni az anyakönyvit és a lakcímkártyát :D már csak a tb van és minden a helyén lesz. Utána meg mehet szegény megint, hogy a családit, anyaságit stb. intézze. Hát nem irigylem :?
Vendég

Pandi!

igen, felhívtam őket, azt monták utánanéznek van-e erdmény és visszahívnak délután. Na most erre várok :?

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Viki,
Na hívtak? Nem semmi, hogy mit szórakoznak veled :?

Anyucik merre vagytok?
Vendég

Pandi!

Nem, nem hívtak ! :?

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Mamacka, jó lehetett látni kis manócskátokat!!! ;)

Boeske, hogyne segítene a kendő!!! :lol: Csak annyi a probléma, hogy leginkább azt a keresztezős pózt kedveli... Az meg ugye a gerincének nem a legjobb. :? De a fekvősöket, lehet, hogy én bénázom el. :?

Pnada, én ugyanilyen örömet éreztem, hogy az összes cuccomat rögtön fel tudtam venni. :D

Viki, nagyon sajnálom, hogy nem tudod még az eredményt. Szerintem azért húzza a sors az időt, hogy utána kellemesebb legyen a megnyugvás. ;)

meri

Meri,
Igen az is jó érzés, én is hordhatom újra a ruháimat, már hiányoztak :D 49 kg lettem, de azért remélem itt megállunk.

Viki,
Hát baromi rendesek, ne is törődjenek azzal, hogy halálra aggódod magad :evil:
Vendég

Sziasztok!

Pandi! 49kg????????????
Mennyi voltál Dórával együtt???
Biztos nem sokat híztál!
Én tegnap voltam dr-nél,minden rendben,csak kérdezte,hogy mennyit híztam,mert látja,hogy kivagyok gömbölyödve!!!!!!!! :oops:
Mondtam,hogy 8-at! :oops: Azt mondta,hogy jó-jó,de azért mostmár óvatosan!
Tehát nem is jó!
Aztán meg ráálltam a mérlegre és ha hinni lehet neki akkor nem is 8,hanem 12!!!!!!!!!
Tök rosszul vagyok!
És muszály ennem,mert felfordulok!
Mától megpróbálok lemondani a csokiról,elég sokat eszem!
A 16. hétig ugye hánytam tőle,ezt most pótolom! :oops:

Ti sokat híztatok?

Kép

Kép
ibm

Sziasztok!

Pandi, Meri!

most hívtam megint szegedet, még mindig semmi, most is megígérték, hogy majd visszahívnak :? MA. :? :? :?

ibm!
én 11-et híztam a végéig, de volt rajtam alapból egy 10 kg +

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Ibm,
50-ről indultam, 58-al mentem szülni. Amúgy 25 kg hízás is gyorsan lemehet, ha szerencsés az ember. Szerintem itt nem az a lényeg, hogy mennyi megy fel hanem, hogy milyen alkat az ember :roll: legalábbis szerintem...

Viki,
Drukkolok, hogy most már tényleg felhívjanak!!

Többi anyuci???
Vendég

Visszahívtak szegedről: NEGATÍV!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Viki,
Na végre :D Gratula, akkor most már nyugi van :D
Vendég

Köszi a válaszokat lányok!

Viki! Nagyon örülök!
Mostmár tényleg nyugi!

Kép

Kép
ibm

Viki! :)

Hát rajtam még maradt 2-3 kg. Érdekes, először fordul elő. A nagyobbakkal rögtön lement az egész.

Boeske
KépKépKépKép

Kép
boeske

Sziasztok :P

Ne haragudjatok,hogy így ismeretlenül betolakodom közétek :oops: ,de egy kis segítséget szeretnék kérni tőletek.A dolgok úgy állnak,hogyha minden jól megy 9 hónap múlva újra anyuci leszek :P Az első szülésem után orvosváltásra kényszerülök :cry:,s Radványi doktornőt ajánlották nekem.

Meri!
Úgy tudom,hogy te hozzá jártál terhesgondozásra.Ha lenne rám egy pár szabad perced/tudom,hogy most nem sok van/,meg szeretnélek kérni,hogy írj nekem privit a doktornőről.Minden információ érdekel!

Ha valaki tud esetleg egy másik jó és megbízható orvost a SOTE II. klinikán,segítsen nekem.

Előre is köszönöm a segítségeteket,s minden leendő és friss anyukának és babáiknak sok-sok tejcsit és jó egészséget kívánok :D
zsebi79

Sziasztok!

Már elkezdtem írni a szüléstörténetet, de még nem teljesen végeztem vele. Furcsa volt leírni, szinte újra átéltem az egészet.
Még álmomban is sokszor újra szülök, meg a gondolataim is sokszor ezen járnak. Sokkal gyorsabb és könnyebb volt, mint az első, mégis úgy érzem, hogy lelkileg jobban megviselt. Valahogy más érzéseim vannak most, mint anno.
De ma megpróbálom befejezni, és akkor bemásolom ide is.

Rólam szülés után 5,5 kg ment le, összesen 16 kg-ot híztam. Nem nagyon aggódom a kilók miatt, Viki után a 20 kg 3 hónap alatt lement. Most meg pláne le fog, mert Lilike mellett Vikike is treníroz egész nap :-) :-)
Étvágyam nem sok van, csak annyit eszek, amennyit muszájból magamba tukmálok, inkább rettentő szomjas vagyok. Szoptatás után úgy érzem kiszáradt az egész testem :-)

Lilike ma nyügi volt délelőtt, hiába szopikázott, elaludni nem tudott, csak nyűglődött, böfizett, csuklott, és mindig a cicit kereste. Aztán 1 órakor jól beevett és azóta szunyázik, remélem most kipiheni a délelőttöt.

Viki!
Örülök, hogy negatív lett az eredmény! Mondjuk elég bosszantó, hogy eddig húzták-halogatták, had idegeskedjen szegény anyuka. :shock:

Rakok még néhány újabb fotót.

További szép napot mindenkinek!

Kata

Kép apucin aludni jóóóó :-)

Kép tesóval

Kép

Kata
Kép
Kép
Kép
katuci81

Pandácska
[quote]A írta:pró örömök: Megpróbáltam betenni újra a piercinget a köldökömbe és sikerült Laughing úgy örülök Laughing tudom apróság, de én annyira szerettem, és emlékszem mekkora harcot vívtam anyuval miatta 16 évesen Wink

Ez aranyos! :)

58 kiló!!!!
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
azta... én eleve 63-65-el kezdtem sajnos nemtudom pontosan mert nem volt akkor mérlegünk... most vagyok 74.5...
Irigykedek... ráadásul én sajnos a szoptatással hízok igazán! :(
No de sebaj lényeg a kis ember egészsége, úgysem készülök címlaplánynak... :)

Köszönjük a pocakpacni dicsiket! :)
Holnap megint megyünk, ez ugyanis normál rendelés volt csak mi kaptunk 3D képet, pénteken meg letudjuk a nyereményem! Kíváncsi leszek... :)

Szemokzsu
Én váltott ciciből szoptattam, etetésenként váltottam.
Én a helyedben ezt csinálnám, és ha következő sorrakerülésig nagyon feszül egy kicsit lefejnék... csak annyit, hogy a feszülés megszűnjön, nehogy begyulladjon, ezt csinálhatod, kézzel, vagy kézi géppel, de nekem pl nagyon bevált meleg zuhany alatt kicsit kifejni, kinyomkodni, inkább kisímogatni a felesleget...
Sok sikert!

Amúgy megint leírom, hogy összeírtam egy csomó hasznos infót szoptatásról egyebekről ha kell elküldöm.

Kép
Kép
Kép
mamacka

Katuci
Nagyon szépek!
[quote]
írta:
Még álmomban is sokszor újra szülök, meg a gondolataim is sokszor ezen járnak. Sokkal gyorsabb és könnyebb volt, mint az első, mégis úgy érzem, hogy lelkileg jobban megviselt. Valahogy más érzéseim vannak most, mint anno.

Ez érdekes.. én is kíváncsi leszek, hogy fogom átélni!
Várom a beszámolót! :)

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mamacka:Köszi szépen a segítséget, és szivesen fogadnám az infókat is!!!! :D KÖSZI ELŐRE IS!!!!!

szemokzsu

Zsebi, írtam privit. :)
Kata, továbbra is sok a hasonlóság. :D Én is ugyanígy voltam: enni alig tudtam, de folyamatosan szomjas voltam. :D

Én már, azt hiszem, írtam: 5 kilót híztam, mire otthon megmértem magam, 10-zel voltam kevesebb. :lol: De mint tudjátok, az igazsághoz tartozik, hogy én ugye 86-ról indultam. :oops:

Viki, én mondtam, hogy minden rendben lesz!!!! Megnyugodtál? ;)

Mi tegnap voltunk a 6hetes kontrollon. :oops: De egyelőre nehezen tudom elképzelni, hogyan lesz tovább. :oops: Szívesen venném a tapasztalatokat... Vagy csak engem foglalkoztat pl. a csöpögő tejcsi gondolata??? :oops: :oops: :oops:

Ti hogy tervezitek: beadatjátok a rota vírus elleni oltást a piciknek?? Vagy volt ez már téma??? Akkor bocsi...

meri

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?