A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 novemberi kismamik

Zsemlyécske: gyönyörű a babucid,nagyon jok a képek

Rólunk: tegnap sajna volt egy kis vérzésem és be kell feküdnöm a korházba megfigyelésre :cry: :cry: :cry: Este visz be a párom.
Elvileg minden rendben. BPD: 91mm Th: 94mm Fl:70mm
amint tudok jelentkezek.

Vigyázzatok magatokra

000kata

Sziasztok!

Reni!
Kitartás akkor neked is, látom nagyon nem egyszerű már a vége nálad sem! Örülök, hogy jó lett a ctg...mi volt ma az uh-n???

Zsé!
De jó, hogy jöttél!!!! Bendegúz egyszerűen tündér, és nagyon szép család vagytok, öröm rátok nézni! A kuckója is nagyon tetszik! :) Nagyon örülök neked, hogy úgy sikerült végül minden, ahogy szerettétek volna! Mégegyszer gratulálok! :)

Dalma!
Akkor gratula nektek a 10pontosokhoz, ügyik vagytok! :) És holnapra drukk, hátha szükség lesz a forgatókönyvre! :)

Sonny!
Nálunk is ez van, h szülés előtt 4órával kell minimum egy, de ha belefér, akkor 2 mégjobb. De itt a babyk nem kapnak szurit, csak figyelgetik őket. Akkor mondjuk nemtom mi van, ha túl hamar jön, remélem ki tudom harcolni akkor, h kapjon. Én mondjuk nyugodtabb lennék, ha alapból kapna, biztos, ami tuti...még ha felesleges is.

Ditta!
Dejó, akkor már te is nagyon a végén vagy, és bármikor jöhet a baby! Hajrá, hajrá, szurkolok!

Vera!
Nem, sajnos nem lesz angol állampolgár, pár éve megszűnt ez a törvény. Pedig szerettem volna, ha kettős állampolgár lehetett volna.

Akíra!
Neked is kitartás, tudom milyen nehéz lehet Kyra mellett, én már esküszöm nem bírnám! Tegnap láttogattam meg Aidant, aranyos volt, de elég volt az a fél óra is bőven. :) Na hát ha a doki azt mondja, h nem jön még egy darabig a kiscsaj, akkor szurkolok a novemberi páros dátumokhoz! (én sem szeretem a páratlan napokat :))

Judit!
Örülök, hogy jelentkeztél! Kitartás, tudom milyen nehéz lehet már, főleg ennyi jel mellett! De azért remélem a gyerekek kicsit elterelik a figyelmed, és mostmár tényleg jön Blanka hamar! Köszi a szurkolást! :)

Eszter!
Jaj szegény anyukád, jobbulást neki, neked meg sok erőt!

Beagle!
Örülök, hogy jól vagytok! Én is szedem a terhesvitaminomat, és abban is van mg....sztem ezekkel nincs gond, mármint hogy lehet szedni nyugodtan, az nem sok mennyiség.

Katinka!
Hát, hogy még az ananász sem segít??? Na majd talán ma, ha sikerül elkapnod apát... :) Csípőset amúgy nyugodtan ehetsz, nem árt a babynek. Oké, nem olyat kell, amitől lángol a szád, csak vm közepeset, itt pl a curryt nyomatják. Na hátha Nati is elindul másfél nap múlva, mint a nővére, és becsapja a dokit! :) Sajnálom, ha végül csaszinak kell lennie, de hidd el, akkor az lesz nektek a legjobb! London egy hangyányi része is szurkol neked! :D Részvétem a favágás miatt... :P

Kata!
Remélem nem lesz semmi gond, szurkolok!

Hát itt is történik vm, de egyelőre nem tudom, h mi. Reggel 8-kor ébredtem, és marhára fájt a szeméremcsontom, majd elkezdtem érezni egy-két görcsöt is össze vissza. Fetrengtem még egy darabig, majd felkeltem, gépeztem, beraktam a pelusokat a 2. mosásra, csináltam reggelit...eközben még mindig volt 1-2 görcs. Aztán már gyanus volt a dolog, elkezdtem méregetni őket 9.40-től. Azóta 5perceseim vannak ( egészen pontosan 4-5-6 percesek váltakozva, nagyon ritkán egy-egy 8perces). Dvd-ztem egy darabig, meg elkezdtem hozzárakni a kórházi pakkomhoz, ami még utolsó bedobásra várt, kiteregettem a pelusokat, kitakarítottam a kádat, h totál steril legyen, mert tervezek beleülni mostmár. Azóta eltelt majdnem 4 óra, végig a kb 5percesekkel. Azt hiszem most egy ideje erősödnek is. Főztem kaját is, most eszem épp, és utána beülök a kádba, megnézzük mi lesz. Vagy beindulnak a dolgok, vagy megszűnik a vaklárma. Bár hozzá kell tennem nem gondolom, h az lenne, mikor már közel 4 órája 5perces fájásaim vannak, és tényleg fájnak...jobban. Fura ez az egész, mert nem érzem úgy, hogy most rohannom kéne, meg mittomén, a dúlámat sem hívtam még fel, jó nekem így egyedül...egyelőre várok. Igaz a strepto miatt lehet nem kéne ilyen könnyelműnek lettem. Daddynek írtam sms-t, válaszolt is, tudja, h készültség van, de nem is akarom elrángatni feleslegesen, úh egyelőre még dolgozgat. Na nemsokára akkor fürcsi, és később jövök tudósítani. De légyszi ne szurkoljatok nagyon, vagy mittomén, nem akarom nagyon bebeszélni magamnak, h ez már tényleg az, mert akkor mégnagyobb csalódás lesz, ha csak vaklárma. :)

Sensi és Lillus

KépKép

Kép
sensimilla

Sensi, akkor csak csendben drukkolok!Feltétlen írj, h mi van. (Egyébként a több órán át tartó 5 percesek nekem is voltak már, így magamból kiindulva azok még nem jelentik h mindjárt menni kell, de ha erősödik, az már jelent valamit!!)Fú, most csuriban a kezem érted!!S ha vaklárma, akkor sincs semmi!
Ditta, Te is írj, ha van valami!!

Péter Tamás 11 éves
Adél Nóra 5 éves
Balázs László 3 éves

Kép
judit_78

Ja és Ditta, én sem értem, miért akar befektetni a dokid hétfőn??
Nálunk a 41.héttől kerül szóba....de azt én sem szeretném megvárni!!
Dalma, dejó, lehet, Neked a holnapi nap lesz a napod??
(én is gyúrok a holnapra, 31-én van a házassági évfordulónk-igaz januárban- , így aztán biztos nem is fogok szülni :P )
Kata, nem lesz semmi baj!Várjuk h jelentkezz!!Vigyél néhány jó könyvet magaddal azért, de remélhetőleg nem leszel benn sokáig!

Péter Tamás 11 éves
Adél Nóra 5 éves
Balázs László 3 éves

Kép
judit_78

Sziasztok!

Jöttem hírt adni magunkról.Neharagudjatok,hogy most nem reagálok a dolgokra,de eléggé fáradt vagyok már.Meg volt az Uh.Persze pont akkor volt fájásom amikor neki állt volna a csaj :lol: Láttam is rajta,hogy kicsikét beijedt :lol: Kérdezték is,hogy voltam-e már ctg.Mondtam,hogy igen és minden ok volt.Aztán lemérte a babót.

Méretei:
BPD:90mm
HC:326mm
Th:96mm
AC:339mm
Fl:73.5mm

A súlya pedig 2890gramm :D

Persze hozzá tette a csaj a végén,hogy lassan szűlni fogok,mert a picur már útra készen van :D De kitárgyalták,hogy már nyugodtan jöhet,mert a súlya is jó meg a tüdeje is már érett.Meg mondta,hogy a magzatvíz átlagos,de már látszik,hogy kezd apadni vagy mi :D

Kata:Remélem minden rendben lessz.Szurkolok nagyon!!!

Sensi:Várjuk majd a híreket.Azért én halkan szurkolok neked remélem nem baj :)

Kép
Kép
reni_24

Judit, Reni!
Köszi!!! :)

Helyzetjelentés: Egy bő órát ücsörögtem a kádban, nem múltak el a fájások, nem is rendszereződtek jobban, nem jönnek gyorsabban, viszont sokkal erősebbek...annyira, h már jajgatok magamban, és nem tudok megmozdulni közben (bár hozzá kell tennem, h alacsony a fájdalomküszöböm, ezért fogok epidurált kérni, ha éles lesz :P).míg a fürdés előttieket végig teregettem/főztem/pakolásztam stb...
Fürcsi után még elrendeztem a pakkomat, és már minden kész....

Sensi és Lillus

KépKép

Kép
sensimilla

Sensi:Párod remélem már ott van veled.Megy a drukk!!!Akkor már lehet nemsokára te is babázol :D

Kép
Kép
reni_24

Elájulok Sensi, Te szülni fogsz!! :D
Irigyirigyirigy!
Mikor tervezed hogy bemész?Azért főleg a strepto miatt, de egyébként is,rendszeres, egyre erősödő 5 percesekkel még egy első szülőnek is illik bemennie... :wink:
Most aztán tuti, hogy fél szemem itt ragad a monitoron!

Péter Tamás 11 éves
Adél Nóra 5 éves
Balázs László 3 éves

Kép
judit_78

Reni!
Nem, még nincs itthon...írtam neki már 2 helyzetjelentő sms-t, készenlétben van, de írtam neki, h csak akkor jöjjön, ha telefonálok, és csak akkor fogok telefonálni, ha már tényleg komoly, és menni kell. Így fél óra múlva végez, és 1 óra míg hazaér....addig még tutira elvagyok itthon.

Judit!
Hááát, én azért még nem nagyon hiszem el... :) Feltűnően nyugodt vagyok, csak érezném, ha rohanni kéne...nemtom. A strepto miatt viszont ja, lehet nem ártana bemenni, h nézzenek meg, h egyáltalán mi történik odabent. De mostmár megvárom daddyt. A dúlát is sztem felhívom nemsokára, csak h tudjon róla, de még nem akarom, h jöjjön. Ha marad így a dolog, netán mégjobban erősödik és sűrűsödik, akkor sztem olyan 7fele bemegyünk (nálatok 8)

Sensi és Lillus

KépKép

Kép
sensimilla

na azt akartam írni, h nálatok 8óra, ami nálunk még 7...

Sensi és Lillus

KépKép

Kép
sensimilla

ja és a fürcsi óta inkább 6-7percesek csak, de sokkal erősebbek...

Sensi és Lillus

KépKép

Kép
sensimilla

Sensi:Hááááááááát elég gyanus,hogy te szűlni fogsz :D A strepto miatt pedig már azért bekellett volna menned.Nekem azt mondta a védőnőm,hogy amint érzékelem,hogy valami van akkor rögtön menni kell a kórházba.Addig amíg párod hazaér pihizz,ha tudsz.

Megy a drukkkkkk!!!!!!!!

Kép
Kép
reni_24

Ok, de mindenképp írj, ha indultok!

Péter Tamás 11 éves
Adél Nóra 5 éves
Balázs László 3 éves

Kép
judit_78

Akkor szerintem szűlni fogsz :D De jó már nemsokára babázol akkor :D

Kép
Kép
reni_24

Húúúú, Sensi, ez már tényleg komolynak hangzik! :) De még én is csak halkan drukkolok, nehogy elkiabáljuk. :wink: Ügyesek lesztek, meglátod. Na, többet nem is írok addig, míg ki nem derül, hogy elindultatok, de folyamatosan gondolok Rátok. 8) És köszi a szurkolást Londonból. :wink:

Kép
Kép
katinka31

Megyek lepihenek,mert eléggé fáradt vagyok egésznap mentem :cry:

Sensi:Mindenképpen írj,ha indultok!!Megy a drukk folyamatosan!!

Később még vissza nézek,hogy van-e fejlemény.

Kép
Kép
reni_24

Sensie, hajrá!!!!!!!!! Drukkolok és gondolok rád!!!!!!!

Zs, gyönyörű a kisfiad. Én is elérzékenyültem... Nagyon jó lehet most nektek!!!!

Kép
Kép
gabi82

Sensi: Mennek halkan a drukkok, de szerintem te már nemsoká babázni fogsz.

Kata: sajnálom a vérzést, de inkább fektessenek be, és ott legyél ha bármi van.
Én hétfőn megyek ctg-re,ha még akkor benn leszel,én is szívesen benézek hozzád.
Vendég

Csajok, köszi szépen mindenkinek a drukkot! :)
Felhívtam a dúlámat, azt mondta, h egy óra múlva visszahív, h mi a helyzet, és gondolom, ha akkor úgy látja, meg én is, akkor elindul ide, és megyünk a kórházba. Daddyvel is beszéltem, ő is úton van, max egy óra és hazaér. Már csak a strepto miatt remélem, h még lesz ideje hatni az antibigyónak, de annyira jó itthon lenni, sztem ha már órák óta a kórházban lennék, akkor biztos ideges lennék...de így jó.

Egyébként a derekam hátul is fáj, majd le szakad, folyamatosan, és vannak erősebb, gyengébb hullámok, főleg egy-egy fájás után nagyon rossz. Ez azt jelenti, hogy tágulok, vagy hogy már nagyon lent van a kiscsaj, vagy mit?

Sensi és Lillus

KépKép

Kép
sensimilla

Azt jelenti, hogy tágulsz és hogy ezek igazi fájások!!

Péter Tamás 11 éves
Adél Nóra 5 éves
Balázs László 3 éves

Kép
judit_78

Sensi!
Igen, tágulgatsz! :) Örülök, h.nyugodt maradtál! Csak így tovább, magatokra koncentrálj! :) Szorítunk!

KépKép
KépKép
hangolka

Naszóval nem annak a konkrét jele, h tágulsz, hanem annak, hogy ezek már a valódi, jó kis tágítós fájások.

Péter Tamás 11 éves
Adél Nóra 5 éves
Balázs László 3 éves

Kép
judit_78

Kössz csajok!
Na most megyek kicsit dvdzni.... :)

Sensi és Lillus

KépKép

Kép
sensimilla

Sensi!
Mire érek haza!!! El sem hiszem! Ilyen türelemmel és nyugalommal viselni a vajúdást! Mit érzel? Mármint milyen a fájás? csak mert nekem lövésem sincsen még az egészről.
Izgulok érted és várom a fejleményeket!

Kép
Kép
nati80

Sensi! Nagyon drukkolok :) , nemsokara anya leszel :D ! Nyugi, itt tenyleg nem viszik tulzasba a dolgot, en is kaptam antibigyot, de csak egyszer, mert gyors szulesem volt, igy nem volt ido tobbre es engem meg hazaakartak kuldeni, de nekem a magzatviz elfolyasat kovetoen kb 2orara lettek fajasaim, de rogton 3percesek :wink: !
Draga Sensi, nagyon konnyu szulest kivanok, gyonyoru, egeszseges kislanyt, fuuu, nagyon izgulok erted!
Leon mar varja a kishercegnot :wink: !

Kép Kép
rima

Nati!
Hát...őszintén, egyre keményebb a fájdalom lassan lassan, mensis görcs, vagy mint amikor a gyomrom csikar teljesen lent, merthogy nálam egy és ugyanaz a kettő kb. Szerencsére én nem igazán szoktam mensis görcsölni, csak néha, de ha igen, akkor néha nagyon durván, többször már majdnem elájultam tőle. Na ez kb egy erős mensis görcs, de még nem az ájulós. Remélem segítettem. Ja, és amit írtam feljebb, h emellé jön az folyamatosan, h majd le szakad a derekam, és egy-egy fájás után ez még rosszabb.

Na mostmár tényleg lepihizek kicsit, majd még jelentkezem.

Sensi és Lillus

KépKép

Kép
sensimilla

Mi ma voltunk ctg-n. Fanni csak a végére aludt be egy kicsit, egyébként mocorgott megint sokat. Előtte voltam laboron és mivel elsőre nem jött semmi a vénámból, így 2x szúrtak meg, na ez is bemocorgósította a lánykát.
Elintéztük a sejtbank dolgot is, már nálunk van a készlet is. Vettünk díszeket a karácsonyfára, és lámpákat a lakásba. Elhoztam a bizonyítványom a suliból, mert nem tudtam ott lenni az átadáson. Szóval jó kis napunk volt ma. El is fáradtam mint a kutya! Azt hiszem már le is fekszem, de azért be-be nézek Sensi miatt.

Zsé
nagyon meghatóak a képek! Olyan gyönyörű a baba!

Jó olvasgatni, hogy milyen türelmetlenek vagytok! Olyan jókat mosolygok rajta. Én meg totál az ellenkezője vagyok. Még simán kivárnám a 3 hetet, csak hogy Fanni hízzon még egy kicsit.

Kép
Kép
nati80

Rima!
Aranyos vagy, köszi!Hehe, jólesik, h ezek szt végig rajtam tartottad a szemed. :) Na ha túlvagyok rajta, akkor cserélünk tapasztalatot, meg pár hét múlva talizhatunk is. :)

Sensi és Lillus

KépKép

Kép
sensimilla

Dalma!
Köszi, h.leírtad az NST pontozást! Nekem is volt legutóbb 190 és 130 körül is szívverés, lehet ezért kaptunk csak 9-t és nem 10-t mint te! :) Holnap lent kezdesz a 2.-on? Mikor? Én 9.30-ra megyek.

Zsé!
Köszi a képeket! Fantasztikus a hangulatuk, nagyon szép a kisfiad és így a család! :)

KépKép
KépKép
hangolka

sensi
Köszi a segítséget! Ilyen csikarásos érzésem néha nekem is volt már a héten. Akkor ez már része a jóslóknak? van derékleszakadás is néha, meg mensis görcs is.
Várom a híreket!

Kép
Kép
nati80

Ske
lehet ma téged láttalak a ctg-n? Ha jól emlékszem azt írtad nagyon magas vagy és hogy reggel 8-ra mentél. Akkor viszont csak Te lehettél, de nem mertem rádköszönni, nehogy hülyének nézz.
Elméletileg ott ültem mikor visszajöttél talán uh-ról vagy valahonnan. Szőke melírozott rövid hajam van. Te voltál?

Kép
Kép
nati80

Sziasztok!

CSak gyorsan két kép Zolikáról:

Kép

Kép

Ha valaki kéri Écike e-mail címét, szívesen elküldöm priviben. Sajnos a szövettan eredménye nem lett kész. Écike szerint kb. egy hét múlva viszont Zolikát haza is vihetik.

beszteri

Nati!

Emlékszem Rád!Igen én voltam, jöttem vissza a dokimtól és mondtam, hogy kedden és pénteken kell mennem megint CTG-re. Nem is kapcsoltam, hogy Te lehetsz. Korábban (pár hónapja) raktál ide fel pocakos képet és akkor még nem ilyen hajad volt, igaz!?vagy rosszul emlékszem?
Mikor mész legközelebb CTG-re?

Sensie!
Hjará-hajrá! Drukkolok nagyon!

Elég trutyi napom volt.:( CTG után megvizsgált a dokim, ami nagyon rossz volt, valamiért most eléggé fájt, pedig sosem szokott. Nem tudom, miért voltam ma ilyen érzékeny, pedig a doki most is nagyon rendi volt, nem ő volt durva.
Egyébként már felpuhult a méhszájam, a belső még zárt, de a külső már 1 ujjnyira nyitva a nyakcstorna felé. Ez már jó hír! A dokim szerint még keddig egyben leszünk tuti.

Holnap megyek UH-ra. Kíváncsi vagyok, már nagyon várom.:)

Eszter

Kép
ske

Sziasztok!

Sensi mennek a drukkok! Légy ügyes! Nagyon jól bírod eddig! Ezt a higgadtságot! Nem semmi! :shock: Szerintem én már tiszta ideg lennék! És neked kicsi a fájdalom küszöböd? Ne viccelj!
Jajj annyira izgi! És így legalább nem november 1.én jön! Okos kislány :lol: :wink: Még benézek majd, hogy hátha írsz még indulás elött! Reggel már tuti lesz hír, hogy megszületett a lányod! Akinek majd igyekezz gyönyörű nevet adni! :lol: :wink:
Drukkolok!

KépKép
KépKép
akíra

Sensi:Nagyon drukkolok neked!!!Remélem én is ilyen higgadtan fogok reagálni majd a dolgokra mint most te.Apa hazaért már?Gyors és fájdalom mentes szülést kívánok neked!!!Remélem,hogy minden úgy alakul majd ahogy szeretnéd!

Kép
Kép
reni_24

Eszter:Én szeretném elkérni Écike email címét.Előre is köszi,hogy elküldöd.Zolika nagyon aranyos :D Remélem ti is jól vagytok és minden oké.

Kép
Kép
reni_24

Sziasztok csajok!

ITTHON VAGYUNK!!!

Köszönöm mindenkinek a gratulációkat! Most még megpróbálom összeszedni magam. Holnap pedig megpróbálok írni is vmit + képet feltenni.

Anikó

Kép
Kép
Kép
eagleszem

Anikó:Örülök,hogy már otthon vagytok :D Várjuk majd a képeket és a beszámolót :D

Kép
Kép
reni_24

SENSI, te szűlni fogsz!!!De jó!!!!

EAGLESZEM, de jó, hogy otthon vagy!!

Lányok kösz a biztatást, hát igen 62 mm és 72 mm közt csak 1 cm a különbség...csak a mérettáblázatban ez 32 hetesnek felelt meg, már bánom, hogy megnéztem..Nem baj, még maradhat nyugisan legalább 1 hetet, addig szúrkolok, hogy növesztgesse szépen a lábait...

DALMI, amúgy van olyan, hogy normális értékhatár??????

BEAGLE, nem volt olyan kövér a "néni", csak olyan darabos, próbáltam humorizálni vele, aztán a végén már majdnem kedves volt.Csak ez a darabosság nekem nem jön be.

ESZTER én kérném ÉCI e-mailcímét....És lécci, mi a blog cím??
sclara

Sensi, hol vagy???Még nem indultatok el??
Anikó, üdv itthon!!De jó Nektek!!Képeket és sztorit várunk!!

Péter Tamás 11 éves
Adél Nóra 5 éves
Balázs László 3 éves

Kép
judit_78

Sensi!!!
Mostmár nincs visszaút!!!!! Hajrá!! :)

Judit!
Szerintem azért fektet be, mert 2 hete a vérnyomásom is vacakol, meg hogy szúrom is magam a visszerek miatt...szóval vannak apróbb gondok.....de nem is gondolok rá, úgyis meglesz hétfőig!! :) :)
Holnap reggel 7-re megyünk nst, remélem többet tudok majd mondani.....

Addig is jó éjt mindenkinek!

D.

Kép

Kép
ditta76

Sziasztok!

Klarissza írt sms-t:
megszületett Mátyás, 3700 g és 53 cm.

Az e-mail címet holnap küldöm.
Blog: http://2008novemberikismamik.freeblog.hu - de most költöztetem át, a hétvégén majd meglesz a végleges.

Addig is üdv mindenkinek!

beszteri

Sensi: Hol vagy? Elindultatok már? Remélem reggel itt vár majd a hír, hogy megszületett a kislányod. Kitartás,nagyon ügyes vagy és higgadt.
Vendég

Sziasztok!

Köszi szépen továbbra is a drukkokat, nagyon jól esnek! :)

helyzetjelentés: Itt van már a dúla kb 8.30 óta, azóta most épp 4-5perceseim vannak, de sokkal-sokkal erősebbek, és a derekam eléggé fáj. Hát itt tartunk. Amikor ideért a csaj, felhívta a kórházat, azt mondták 3-4perceseknél megint telefonáljunk, de akkor tele volt amúgy a szülészet. szuper! :D Most jöttünk meg egy sétából, hát mostmár átszenvedem a fájásokat...
Majd jelentkezem,mielőtt indulunk...remélem...

Sensi és Lillus

KépKép

Kép
sensimilla

Sensi: Eszméletlen még tudsz sétálgatni is... Meddig tart egy fájásod? Te aggódtál a legjobban a szüléstől, és az írásaidból úgy érzem hogy baromi jól viseled.
Nem is merek aludni menni,írj még,ha tudsz.
Drukkok mennek.
Vendég

Klarissza! Gratulálok Mátyás megérkezéséhez! Nagy fiú lett! Csupa örömteli életet, egészséget kívánok!

KépKép
KépKép
hangolka

Sensi! Drukk!!! :) Akkor ott is front van, ha tele a szülészet! Nagyon ügyes vagy!

KépKép
KépKép
hangolka

Na asszem nemsokára indulunk a kórházba, mert már eléggé nyűgi vagyok, most hívja a dúla a kórházat...a derékfájás állandó, és ettől kezdek bekattanni, meg hát maguk a fájások is egyre erősebbek.

Klarissza!
Hatalmas gratula Matyihoz! Sok tejcsit és minden jót kívánok! :)

Beagle!
Úgy tudtam sétálni, h a legtöbb fájásnál meg kellett állni, azt végigszenvedtem valahogy, aztán mentünk tovább. Amúgy kifejezetten jólesett a séta.

Na elköszönök, sziasztok, 1-2 nap és jövök! :)

Sensi és Lillus

KépKép

Kép
sensimilla

Sziasztok! :)
Elfolyt a magzatvizem! Majd jövök, ha megszületett Szilárd! :)

Dalma!
Ha még olvasol: jössz Te is? ;)

KépKép
KépKép
hangolka

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?