A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

sziasztok
benó: nálatok is van kimenö, mert terhessen a magyar doki irt ki, és mindig ráirta, hogy 11-töl 2-ig van kimenöm. /én ezt persze nem tartottam be, mert terhes voltam nem beteg/
a suzuki meg azt csinálja, hogy 1 müvezetöt meg 1 csopit /vagy helyettest/ kiküldött a betegekhez kontrolára :shock:

flóra: nagYOn dög emberek vannak :evil:

paradizs: örülök, hogy minden rendbe van veletek :lol:

ma voltunk tescóba bevásárolni, bankba pénzt kivenni, póstán csekket befizetni és a családi pótlékhoz igazolást kérni, de az nem is olyan egyszerü. elöször kell munkahelyi igazolás a tavalyi évre, azutánn a szociálison adnak egy igazolást /ami 1 hónapig tart, mert annyi melójuk van :evil: :roll: / és csak utánna tudom felküldeni pestre.

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Ugye. :D A múltkor vett magának litereset,ő általában egész nap kint dolgozik, vagyis épületben, fedett helyen,de új épületek, ahol fűtés még nincs,hiszen ő szereli. :D Tehát kell neki a meleg tea. Akkor szóbakerült, hogy nekem is jó lenne munkába, de kisebb. És most van a Tescoban akcióban a szép antikór, tudod,olyan fémből van. Ilyet vett. Szép ezüst a színe és nem ttörékeny.

Kép
flóra 11

Hellóka Timcsi! Jól vagytok?
Sanyid felépült már? Már jár munkába?

Kép
flóra 11

Megint eltűnt a net. :(
Helló Timi! D :DVisszaolvasok.

KépKép
benó

Halihó!!!

Elment a b.nőm.L.-t megkértem hozzon nekem valami vacsit mert már elfáradtam még vacsit is csinálni. :?

Kép
martik77

Érdekes ez a kijárási tilalom, vagy hogy hívják, kimenő, na. Olyan szocializmus vagy mi ízű. Tudjátok, olyan Big Brotherös, Orwell, 1984 stb..... szerintem. :roll:

Sok hülye utánajárkálás, Timi. :roll: Jó lehet. Én nem is bírom még rávenni magam, hogy elolvassam, milyen papírok kellenek, hova, a múltkor elkezdtem, de abbahagytam. HOGYAN???? kéne ennek utánajárni... :lol: :lol: :lol:

És már hegesztőként dolgozik a F.?

Ezt még elolvasom, amit írtok, aztán nézünk egy CSI-t 19.30-kor.

KépKép
benó

Nézem a filmet, a szünetében jövök.

KépKép
benó

Ha lesz viasat 3 azon nézzed a CSI-t!!!

Tegnap nálunk csak a film végére lett viasat de ma lesz a jó rész nem tegnap volt.

Kép
martik77

Amit te nézel most az Miami CSI!!!
Ezt nagyon szeretem!!! :)

Kép
martik77

Eddig is főleg hegesztett. A fűtésszereléshez ez kell. Ő mondja, melyik csövet hová, merre,mit hogyan bekötni, a segéd vágja a csöveket, meg tartja neki,ő pedig hegeszt. Szal ő megtervezi, elrendezi, aztán helyére hegeszti. :D Valami ilyesmi.

Kép
flóra 11

Na ma megint fejetlenség volt az irodában, de olvastalak benneteket! :D

Márti, nekem küldj palacsintát, légyszi! :)
Tancsut én nem úgy ismerem, hogy megsértődne! :?
Benó, mire jutottatok a "hogyan"-nal? :lol: :lol:
Paradizsnak örülök, hogy jelentkezett :D
Timi, igen én is úgy tudom, hogy a tb ellenőrizheti, hogy tényleg otthon vagy e? De nem jellemző... Láttam Törpés fotót, valamelyik oldalon! Nagyon édes! :D
Ildikó, mit fogsz csinálni még márciusig???? :D Látod F. is gondol rád... Biztos jó a termosz! :D

Kép
szilzi

Na én meg elkapcsoltam. :lol:

Kép
flóra 11

Sziasztok!!!!

Élek még! :wink:

Kép
muzsuzska

Küldök mindenkinek szívesen palacsintát!!! :D

Zsuzsi se jött ma!!Tuti már nagyon fáradt az állandó de miatt.Vagyis most az. :?

Na jó én megyek zuhanyozni és irány az ágyikó!!Nagyon elfáradtam. :? :)

Puszi mindenkinek!!És Jó Éjt!!!!!

Kép
martik77

Szia Zsuzska :D

elüldöztem mindenkit... :( :(

Kép
szilzi

Mondom én... :(
Jó éjt Márti! :D

Kép
szilzi

Helló Csajok!
:D Ó, Szilzi, ilyet hogy mondhatsz? :( Én pl. itt se voltam! :lol: :lol: A hogyan-nal nem jutottunk még semmire. :lol:
Helló Zsuzsi! :D
Jó éjt, Márti! :D
Értem, Ildó, most már. :D

KépKép
benó

Helló Zsuzsi, Szilvi! Én vagyok!

Kép
flóra 11

Zsuzsi,hogy vagy? Helyzetjelentést kérünk. :wink:

Kép
flóra 11

Na, hát, ez az. Élek, élek.... Azt látjuk. :lol:

KépKép
benó

Én mára lelépek, holnap otthonról jövök...

Jó pihit Mindenkinek!

Kép
szilzi

Ó, most látom, hogy itt vagytok! :roll: De most nekem kell mennem! :?

Kép
szilzi

Helló Szilzi! Jó éjt! :D :D :D

KépKép
benó

Szilzi,pá. Ne dolgozz ennyit. Kövesd a példámat. :lol:

Kép
flóra 11

Na, mondtam-e, hogy mi a legújabb ötletem? Megpróbálom lerajzolni, majd jövök.

Ja, ezt a filmet láttam tegnap este a Viasaton, úgyhogy nem nézem. Majd a másikat.

KépKép
benó

Én közben hímezgetek. Elkezdtem egy másik képet.

Kép
flóra 11

Na halljuk dizájner. :lol:

Kép
flóra 11

Oké, csináld csak, az tök jó, hogy ilyeneket tudsz.

KépKép
benó

rögvest :lol: :lol: :lol:

KépKép
benó

Boccs, de telefonom volt egy baráti házaspár, a csaj kismami 22 hetes és most mesélték el mennyi tortúrán mentek keresztül két hónapig mert azt mondták gond van a babával. :evil:

Kép
muzsuzska

át kell konvert. a képet

KépKép
benó

Szerencsére minden rendben van és most már jól vannak!!!!!!!

Kép
muzsuzska

ó, szegények :cry: :cry:

KépKép
benó

De végül ugye nem volt semmi baj a babával?

Kép
flóra 11

Én elvagyok, még mindig nem öltem meg senkit se. Izzadok mint kurva a templomba(ha valakinek sérti a fülét akkor bocs) , ez ilyen belső remegéssel kezdődik, bár mintha ritkulna .

Drága Tancsu,én úgy érzem nem bántott meg téged senki, csak elmondtuk a véleményünket, ami nem illet egy tökéletes anyához. ! ? Látom mindig amikor fent vagy iwiwen, tehát azért van időd, talán megérdemelnénk pár szót ide is!!!!!!! :shock: :shock: :shock: :shock:

Kép
muzsuzska

Zsuzsi, mondj már valamit a leszokásodról. Ne csigázz bennünket.

Kép
flóra 11

Minden rendben a babával, elkeverték az eredményeket, elfelejtettek telefonálni ........

Kép
muzsuzska

Ildikó a hsz-ed felett írtam hogy, hogy vagyok!

Kép
muzsuzska

Örülök, hogy Paradizs jelentkezett! tetszenek a nevek! :D :D :D

Kép
muzsuzska

Ja,ilyen lelet elkeverés a szomszéd lánnyal is előfordult. Szegény ő is megjárt egy tortúrát. :evil:

Kép
flóra 11

Igen, Zsuzsi, köszike,olvastam. :wink:

Kép
flóra 11

Kép
Na.

KépKép
benó

Biztos ritkulni fognak az ilyen hullámok, Zsuzsi. Nagyon hósiesen bírjátok. :wink: Ügyik vagytok.

Kép
flóra 11

Végül is azt hiszem büszke vagyok magamra!!!!!!!!! Nem az lebeg a szemem előtt,hogy nincs cigi, hanem a baba.
:roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Kép
muzsuzska

Aranyos Benó! És ez hövá megy és miből lesz? Tudod, HOGYAN? :lol:

Kép
flóra 11

Sziasztok

Bocsika kicsit besokaltam a "majdnemlincshangulatabölcsiellen" miatt.

Itt nem azzal van a gond hogy elmondjam a véleményem vagy nem,öszintén Zsuzska irása esett baromi carul idézem:"ne szüljön az aki lepasszolja a gyerekét"....

Lehet igy is lehet nézni.....

Ezért nem jöttem egy ideig,mert semmi kedvem nem volt társalogni... :roll: :roll: :roll:

Viszont helyette ragyog a lakásom,istenieket játszottunk inassal,kész a függönyöm a konyháa,stb....

Persze közben elromlott a zárunk,holnap tanácsadás inassal,voltam a gyekben (gyerekkórház),mostantól ők viszik a tejet,kaptam levelet a házkezelőségtől hogy fizessek be 8 napon belül 33ezret,mert elmaradásom van...na persze....6 hónapja fizettem ki 300ezret és én tartozok???.... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Szóval az elmúlt napokban alaposan zajlott az élet...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára tancsu 2009.02.11 20:30-kor.

Kép

Kép[/
tancsu

Hajrá Zsuzsi! Ez már fél siker, ha az agyadat átprogramozod. :wink:

Kép
flóra 11

De jó Tancsu, hogy végre jöttél! Nagyon örülök neked. Hiányoztál.

Kép
flóra 11

Le kellett töltenem a Gimp-et hozzá.
Szóval: csinálnánk a tesómékkal a hétvégén manókat a manós könyvből (könyvtári, a falikép is ebben van), vannak benne nagyon egyszerűek, tényleg, talán még én is meg bírom csinálni és néhány varrással összevarrható az egész (annyit azért tudok varrni, minimálisat). És az menne a falra, fellógatva egy valamire.

Tényleg, nem tudjátok, mivel lehet ragasztani a filcet, hogy ne üssön át a ragasztó? (A faliképhez kellene, mert nem akarjuk varrni, nem tudom. :evil:)

KépKép
benó

Az előbb voltam a várólistán, érdekes módon vannak akik nagyon gyorsan előrébb kerülnek a lombik programban! :evil: :evil: :evil:
Pedig én is bepróbáltam a pénz lebegtetést hátha előbb mehetek. Március 4 megyünk, jé rögtön itt van, akkor megmondom a dokinak nagy krokodilkönnyeket potyogtatva, hogy én nem telefonálok mert az olyan megalázó stb..................

Kép
muzsuzska

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?