A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Tancsu, távoláll tőlünk, hogy megbántsunk, komolyan. Én elnézést kérek tőled, nem állt szándékomban ilyet tenni. :(

Kép
flóra 11

Na akkor én most lelépek,mert hátha valakit megbántok!!!!!!

Kép
muzsuzska

Közben teszem fel a képeket....

Kép Kép Kép Kép
Életem két pasija a vizben...:D

Kép

Kép[/
tancsu

Ezzel nem elüldözni akartalak Zsuzska......

Most teszem fel a képeket erre lelépsz?

Kép

Kép[/
tancsu

Ildó, ne te kérj bocsánatot olyanért amit nem követtél el,én bántottam meg, szerinte, tehát akkor van benne valami, én meg nem kérek bocsánatot miért?????

Szegény Benót hányszor osztottuk ki, és még mindig szeret bennünket! Imádlak Benó!!!!!!!

Kép
muzsuzska

Az én lelkiállapotom is kurva szar!!!!!!!
Na jó éjt!

Kép
muzsuzska

Nem vártam hogy bocsánatot kérj..... :twisted:

Egyszerüen csak azért irtam le,mert sokszor a stilus nem mindegy...ugyanazt a dolgot 100 féle képpen is le lehet irni...

Kép

Kép[/
tancsu

Hát helló Tancsu!!!!! :D :D :D :D :D :D :D

KépKép
benó

Jaj,lányok, ne csináljátok, kérlek . :wink:

Minden rendben,mindenki csak véleményt mondott, ennyi. Én megértelek Tancsu, végül aztán meg is magyaráztad, hogy ez csak egy várólista, nem azt jelenti, hogy be is adod, de ha kell, akkor legyen helye. Megértettem. Ez így más,mint ahogy először értelmeztük. :wink:

Kép
flóra 11

szióka

a munkahelyemen amikor nincs doki a gép környékén akkor írok benó: köszi az üzit
nálunk kapnak a vegások megfelelő kaját, a 7végén jönnek az asztalosok a szekrény áthelyezés miatt szegény párom egyedül maradt de a szüleim segítenek neki nagyon jó dolog hogy számíthatunk rájuk.
jó éjt mindenkinek

Kép
paradizs

Tudom Zsuzska...tudom hogy neked talán a legnehezebb mindannyiónk közül...pontosan ezért nem jöttem,mert nem akartalak egy hirtelen leirt véleménnyel megbántani...inkább lenyugodtam,meg szétbőgtem az agyam hogy ezek szeritn ha mindenki azt mondja hogy szar a bölcsi,akkor én vagyok a szar anya,mert képes vagyok beiratni.... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép

Kép[/
tancsu

Zsuzsi, most meg nehogy Te kopj le! :shock: Végre mindenki volt. Nekünk össze kell tartanunk, egy család vagyunk.

Kép
flóra 11

Na azt hiszem nekem kár volt visszajönnöm....soksikert Zsuzska a lombikhoz,kivánom hogy végre karjaidban tarthasd majd a kisbabádat...és ez most őszintén irom...!!!!!

Többieknek is sok sikeret,szép napot és további jó társalgást...

Örülök hogy itt lehettem...

Sziasztok...

Kép

Kép[/
tancsu

Jaj, szerintem se. :(

Nagyon jók a képek, Tancsu!! :D :D :D
Zsuzsi, te se tűnj el, mutatom a szobát! :D :D :D

A szoba:
Kép

KépKép
benó

Jaj,Tancsu, mire arra kerül a sor, hogy beadd,már lesz vagy két éves is a Gergő. Akkor meg már más a helyzet. Mi amikor írtad, azt hittük,most rögtön akarod beadni,a Zsuzsi is sztem így értelmezte. Erre reagált mindenki. Mikor megmagyaráztad,akkor már megértettük.

Kép
flóra 11

Ó, ne, ne, ne!!!! Ezt ne! Nagyon sajnálom az egészet, de ki lehet még békülni, nem?????? :( :( :( :( :( :(

KépKép
benó

Istenem, ilyen este! :evil: Ez egyre rosszabb. :cry: :cry: :cry:

Kép
flóra 11

Flóra, Ildó, csinálj valamit, plííííííííííííííííz, én ehhez már/még buta vagyok. Te vagy a Fórumvezető. :shock: :wink:

KépKép
benó

Drága Ildikó, ezért nem fér bele a nagy család fogalmába, hogy napokig leszarjuk a családtagokat.
Sosem voltam arról híres, hogy bájosan közöljem a nem mindenkinek tetsző véleményem.

Nem akarok veszekedni és vitatkozni sem. Sajnálom, hogy az én mondatom miatt kellett sírnod, de van benne jó is legalább nem anyósód ríkatott meg.
Csak ÉN nem tudlak elképzelni ,ahogy GGergőt otthagyod a böliben!
Különben sem lesz helye mert, ha ugye olvasol törvényeket, a kisebbségnek kötelező beíratni bölcsibe a kölyköket, akkor kapnak támogatást!!Nálunk most teltház lett , tetűjárvány és káosz.
Gergő meg hófehérke és imádni való!! :wink: :D

Kép
muzsuzska

Na, most mi legyen? :roll: Ildó?

Bocs, egy magyar film jutott eszembe, amiben az van, hogy: le kéne ülni és megbeszélni, hogy mi van. Nagy mondás, tudom, de igaz. Sajnos itt nem tudunk leülni és megbeszélni, hogy mi van, mert eltűnünk, nem tudjuk leültetni a másikat, pedig most leültetném a bandát egy asztalhoz. Gyertek vissza és üljetek le, vagy üljetek le holnap higgadtabban.

Mi meg most szerintem mást nem tehetünk, kettecskén, beszélgetünk valami másról. Vagy mit gondolsz?

KépKép
benó

Benó,én nem tudom,mit tehetnénk, de én így nem tudoklefeküdni. :cry: Ne legyenek cirkuszok,sértődések.Olyan jó, hogy ennyien vagyunk. És Tancsu se maradjon ki, Gergő az első topikbabánk. Zsuzsi meg az én párom,most elhagy engem? Csináljunk valamit!!!!! :?

Kép
flóra 11

Tancsu higgadj le!

Kép
muzsuzska

Akkor már csak a Tancsut kéne visszahozni. :roll:

KépKép
benó

Én visszajöttem és nem puffogok Tancsu meg ilyen lett? :shock: :shock:
Sajnálom Tancsu, ha gondjaid vannak de ne a többieken és rajtam vezesd le!!!!!!

Kép
muzsuzska

Zsuzsi,örülök hogy itt vagy.Ugye nem tűnsz el? Te nem vagy sértődős.Nekem a fejemhez lehet vágni bármit.Nem sértődöm meg. :wink:

Kép
flóra 11

Oké, csinálunk valamit, Ildó, töröm a fejem. :roll:

Még nem tudom, mi legyen, majd szólok, ha kitaláltam valamit.

Szerintem meg igenis vitatkozzunk, mert az NAGYON JÓ, én imádok vitatkozni, SZÉPEN, SZÉPEN, MÓDJÁVAL. Így cserélünk eszmét.

KépKép
benó

Reméljük, hogy Tancsun is átmegy. Én nagyon várom őt vissza. És biztos fog is jönni.Nem tudom elképzelni Gergő képei nélkül a topikot. Ő a mi babánk is kicsit, nem? Tancsu, ugye megengeded, hogy kicsit közös legyen? Kérlek,kérlek, tedd félre a sértődöttségedet és gyere vissza!!!!! :wink: Nélküled car lesz itt, ki fog cuppogni nekünk? :lol: :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára flóra 11 2009.02.11 20:58-kor.

Kép
flóra 11

Pont Tancsu, te vagy az aki sok ellentmondásba ütközött a hsz-jeivel. Sosem szóltam, nem kérdeztem, néha Benó kérdezett helyettem de elsiklottál felette.
Vagy mi vagyunk túl őszinték, így szerettünk ahogy vagy puffogó kisasszony, Kérlek bújj oda a párodhoz és kapcsold be a rádiót hátha helyreráz!!!!!

Kép
muzsuzska

Na, én azt mondom, hogy szerintem mindenkit meg lehet érteni, én megértek mindenkit, mert egyik helyzetben sem vagyok, és nem tudom, milyen lehet. Másrészt meg én azt gondolom, hogy a Tancsu azért bántódott meg, mert ő az az ember, aki én nem leszek, a maximalista, aki teljesít minden téren, nem csak akar, hanem teljesít is, tudom, hogy ti is ilyenek vagytok, én nem, én leszarok mindent (bocs), és a mindent jól csinálni akaró emberek amúgy is félnek attól, hogy valamit mégsem csinálnak jól.
Mindegy, nem filozofálok.

KépKép
benó

Szerintem Tancsu már un bennünket, vagy a férje nem engedi, vagy elolvassa az írásait..........Nem tudom de egy idő óta fúra. Tehát én vagyok a mumus én írhatok bármit!!!!!!!!
Kurvára rá kéne most gyújtanom!!!!!!!! Köszi Tancsu! :evil: :evil: :evil:

Kép
muzsuzska

Jó, szerintem egyben viszont megegyezhetünk: senkit sem oltunk le elsőre a körülmények kellő ismerete nélkül.

Elég rendőrös voltam? :lol: Vagy ofős? 8) De komolyan.

KépKép
benó

Ne idegeskedj, Zsuzsi. :D Nem mumus senki. :D A cigit nem szabad! Fúúúúúúúj! :x :lol: A Tancsu meg azért fura, mert sose alszik. :D

KépKép
benó

Ja, de a be nem vezetett törvények és az előre nem látható anyagi gondok miatt sírhatunk?????? Senkit sem oltunk le!!!!!!!

Kép
muzsuzska

OKÉÉÉÉÉÉÉÉÉ

Milyenek a képeim, azok le vannak tojva, he?????

KépKép
benó

De igazad van Benó. És én is mindenkit megértek.A Zsuzsit is megértem, hogy ezt mondta, mert mi már tudjuk,főleg Te Zsuzsi, hogy mit kell küzdeni egy babáért, akkor pedig ha megvan, akkor legyünk vele, igaz? így gondoltad, nem? Tancsut is megértem, mert a pénz nagy úr, sajnos.Akkor pedig ha más kiút nincs,el kell fogadni ezt a magoldást is. Engem anyám 4 hónaposan otthon hagyott, mondjuk a nagymama vigyázott rám, de akkor is, ő elment dolgozni, attól még felnőttemés nem is emlékszem erre. :lol: :wink:

Kép
flóra 11

:D Ez lemaradt.
A képeim meg valahol vannak, annyit írtunk, eltűntek. :wink:

KépKép
benó

Megyek filmet nézni, a képeimet majd egyszer kukkoljátok meg, ha mindenki nyugis lesz. Puszi, szünetben lehet, hogy jövök. :D

KépKép
benó

Tancsu, mivel boszi vagyok ez ellentétes átoknak minősül az írásodból:

[quote]N írta:a azt hiszem nekem kár volt visszajönnöm....soksikert Zsuzska a lombikhoz,kivánom hogy végre karjaidban tarthasd majd a kisbabádat...és ez most őszintén irom...!!!!!

Sajnos most nem hiszem el az őszínteséged! :wink:

Kép
muzsuzska

Benó,az ágy előtt az milyen matrac? Az hol lesz, a földön?

Kép
flóra 11

Mi maradt le Benó? Azt hiszem én maradtam le valahol. :lol: :lol: :lol: :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára flóra 11 2009.02.11 21:11-kor.

Kép
flóra 11

Ildó, illik kérdezni, nem lesz sértődés belőle?
Benó én is ezt akarom kérdezni,matrac? :D

Kép
muzsuzska

Zsuzsi, azért csak pozitívan gondolta a Tancsu, végülis búcsúzásképp írta,akkor meg csak úgy gondolta, ahogy írta. De én már nem szólok semmit, mert ugye magamból indulok ki és én annak ellenére,hogy sokszor pofára estem, valahogy még mindig bízok az emberekben.

Kép
flóra 11

Tancsu, méregből írta!

Ildikó nyugodtan szólj bármit én nem sértődők meg!

Kép
muzsuzska

Mit bánom is én! Én kérdezek,mondok, beszélek, filózok.Ha valaki még megsértődik,az komolyan kap virtuálisan 25-öt a seggére aztán kuss! :lol: :wink:

Kép
flóra 11

Nekem is van elég bajom most a munkahelymmel. Aztán kiírom magamból és ennyi.

Kép
flóra 11

Tancsu témát lezártam., én szeretettel őszintén várom vissza, remélem kialussza magát elgondolkodik és visszajön.
Ha nem az ő baja.

Kép
muzsuzska

Én vírtuális ötvenet küldök a seggére!!!!!!!!!!
:D :D :D :D :D

Kép
muzsuzska

Ildikó, én úgy várom,hogy kapsz egy klassz állásajánlatot!!!!!!!!!!!!

Kép
muzsuzska

Hát nem is ajánlom Zsuzsi, hogy megsértődj! :wink: Egy családban leülnek és megvitatják a dolgokat,mindenkinek joga van véleményt mondani,aztán ebből születik meg a közös döntés. Jó itt közös döntés nem lehet,de azért mindenki elmondhatja, amit akar,aztán mindenki a saját belátása szerint dönt. És az lesz a legjobb döntés, amit hoz, ez biztos. :wink:

Kép
flóra 11

Tudtok ragasztót a filchez?

KépKép
benó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?